[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

478 posts

❗️NAK HILANGKAN PARUT JERAWAT AWAK? AMBIL SET NI❗️
.
.
Combo set cantik by Zuka Beauty 🌸
.
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
.
Combo set 👉🏻 RM84(sm) | RM89(ss) termasuk postage & FREE SPA BRUSH 🌻
. .
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥MUKA NAMPAK KUSAM JE?!🔥
. 🍀Greentea Mask🍀
.

Fungsi greentea mask :
.
🍀merawat kulit berminyak 🍀mengecutkan jerawat 🍀merawat kulit kusam 🍀menghilangkan parut jerawat 🍀mencerahkan kulit . Bukan itu saja
.
.
☝🏻 2 Bahan dari greentea mask ini mempunyai banyak kebaikkan yang akan diserap pda kulit wajah. jadi greenteamask ini akan merawat masalah kulit & juga memberi khasiat pada wajah 😘
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Alhamdulillah 😍
-
Jerawat dah takda! Muka licin lepas pakai Detoxifying Claymask.
Dah ramai yang berjaya rawat masalah kulit muka dengan produk Zuka Beauty.
Yang penting 100% natural & organic 🍃
-
-
-
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeauty #zukabeautyproduct #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautymelaka #zukabeautykotakinabalu #zukabeautystokis #zukabeautyshahalam

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

wah, siap bgi another feedback guys 😍 yup, rmai sgat cust yg suka dgn set combo ni!

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.
jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🌸COFFEE SOAP! Kami dah keluarkan COFFEE SOAP 100% from coffee & argan oil ☘️
.
.
🌸Sesuai sesiapa yang nak hilangkan parut jerawat plus sunburn 😘
.
.
Tengok teksture dia sendiri kita tahu memang 100% organic ye!
.
.
👉🏻COFFEE SOAP RM33(sm) | RM37(ss) include postage!
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply ye😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Alhamdulillah 😍
.
Feedback customer guna set combo claymask + scrub coffee 🍃
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#claymask
#zukabeauty
#zukabeautyclaymask
#zukabeautycoffeescrub
#zukabeautyfeedback
#zukabeautyproduct
#zukabeautysabah
#zukabeautymelaka
#zukabeautykedah
#zukabeautystokis

For those yang kulit KURANG MOIST/LEMBAP, bekas JERAWAT still ada tu. Boleh try set ni 😍😍
.
.
🌻 Moisturizer & Claymask 🌻
.
.
Selalu bila customer beli claymask, saya akan pesan pakai pelembap untuk elak kulit menjadi kering. But, kebanyakan customer mesti cakap tak pakai semua tu sebab tak tahu brand apa yang sesuai. .
.
Now zukabeauty dah keluarkan 100% organic moisturizer 😍 insyaAllah sesuai dengan semua jenis kulit & melembapkan kulit uols semua 💞
.
.
👉🏻CLAYMASK + MOISTURIZER :
RM94(sm) | RM99(ss) include postage + free spa brush 🌻
.
.
📱DM/WA : 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥Combo Mini Claymask & Coffee Scrub🔥
.
. 👉🏻 Limited stock okay mini claymask ni ❗️ada tinggal beberapa pcs je ni. JANGAN TUNGGU LAGI, NAK KULIT CANTIK KENA LAH RAJIN 🙌🏻 .
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
. . .
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

nak SERUM yang ORGANIK? zuka beauty ada mgeluarkan serum yg bahan2 dia smua organik 😍 tak payah risau dgn kndungan bhan kimia lgi!

Organic Serum Zuka Beauty, swipe ke kiri utk tahu lebih lanjut psal produk ni!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicserum #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #parutlama #paruthitam #kulitcerah #kulitlembab #kulitkusam

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️SIAPA TAK PAKAI SERUM LAGI❗️
.
.
🔥Organic Serum Zuka Beauty🔥

Ingredients :
☘️Virgin Coconut oil
☘️Olive oil
☘️Aloe vera
☘️Vit E
☘️bahan Organic lain

Kebaikkan serum : 💋merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
💋mencerahkan kulit
💋melembab & mensekata kan kulit
💋memberi khasiat pd kulit

Cara pemakaian : 💋Selepas penggunaan Masker
💋Mix dengan foundation 💋selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.
.
👉🏻 Organic Serum RM53(sm) | RM57(ss)
.
.
📱DM/WA 019-5621047 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

siapa ada masalah PARUT JERAWAT? SUNBURN? BIBIR GELAP?

haa meh order organic scrub coffee ni, the best coffee scrub in da world! tak tipu 😍

coffee scrub zukabeauty bukan pkai coffee biasa seperti yg ada di supermarket tau. kami pkai robusta coffee dari pembekal organic coffee dan bhan-bhan natural seperti virgin olive oil, white sugar, cinnamon powder & pure honey.

jdi siapa yg dah try coffee scrub zukbeauty ni mesti jatuh hati. first pakai pun akan rasa kulit halus sgt!

kebaikan coffee scrub:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #coffeescrub #organicscrub #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #robustacoffee #sunburn #bibirgelap #bekasjerawat

😱BEKAS JERAWAT TAKNAK HILANG ?! CUBA CLAYMASK NI OKAY! TAKKAN MENYESAL 🙌🏻
.
.
🌹Detoxifying Claymask 🌹
.
.
🍀fungsi utama Detoxifying claymask adalah menyerap segala toksin, bakteria, virus & merkuri dari dalam kulit. Jadi detoxifying claymask sangat sesuai bagi kulit "Breakout" di sebabkan oleh penggunaan merkuri product.
.
.
begitu juga dengan masalah seperti : .
.
🍀kulit berjerawat
🍀kulit berminyak 🍀blackheads & whiteheads
🍀mengecilkan pori2
🍀detox kulit 🍀masalah ekzema .
.
👉🏻CLAYMASK RM58(sm) |RM62(ss) include postage 🙌🏻
.
.
📱DM/WA : 019-5621046 fr fast reply 🌷
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Scrub Coffee Zuka Beauty 🍃
(Swipe left)
.
Farah share pasal scrub coffee pula ya. Info ni lebih details untuk korang baca ❤️
.
#scrubcoffee
#zukabeauty
#zukabeautykedah
#zukabeautysabah
#zukabeautymelaka
#zukabeautyshahalam
#zukabeautykotakinabalu
#zukabeautyklang

Most Popular Instagram Hashtags