#zukabeautysabah

MOST RECENT

lips & skin moisturizer zuka beauty membantu:
👉 melembabkan bibir & kulit
👉 mencerahkan kulit wajah
👉 merawat parut jerawat

ia mengandungi bahan semulajadi seperti:
🍃virgin coconut oil
🍃vitamin e
🍃madu kelulut
🍃argan oil

moisturizer ni sngat sesuai digunakan selepas pemakaian claymask, greentea mask & mud mask. boleh djadikan sbagai alas make up jga. so siapa yg x ada moisturizer lgi, jom try 😍

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #lipsandskinmoisturizer #moisturizer #organicproduct #parutjerawat #kulitcerah #lembabkulitbibir #naturalingredients #organicskincare #zbminiaesthetic

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sangat sesuai untk sesiapa yg ada masalah kulit berminyak, jerawat dan parut jerawat. lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #promotion #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

Next pos sabtu ye..disebabkan hari ni dan esok cuti..order semua ditunda ..sabtu bru sis pos.. tq 😉👌🏼
#zukabeauty #Zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #zukabeautyorganic #zukabeautynatrual

BOTANICAL SCRUB zukabeauty!

zukabeauty telah mengeluarkan produk terbaru iaitu 3 jenis botanical scrub yang berbeza:
🌿 peppermint scrub
🌰 coco scrub

ketiga-tiga botanical scrub ini adalah 100% dari bahan semula jadi yang membantu untuk pemulihan kulit wajah. setiap jenis botanical scrub zukabeauty ini mempunyai kebaikannya tersendiri.

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats

setiap jenis botanical scrub mempunyai campuran yang berbeza mengikut jenis scrub:
🌿 Peppermint Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan utama: peppermint leaves, essential oil peppermint
❗ merawat mata panda (dark circle)
❗ merawat kulit kusam ❗merawat kulit sunburn
❗anti penuaan ( mengurangkan kedutan kulit wajah)
🌰 Coco Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin)
bahan utama: organic coco
❗merawat jerawat & parut jerawat
❗mencerahkan kulit
❗mensekatakan tona kulit
❗merawat kulit kusam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

🌿FACE MIST ZUKA BEAUTY🌿
.
Facemist zuka beauty nie special cket sbb biasanya kandungan utama ialah greentea..tetapi facemist zukabeauty dari peppermint🌱...peppermint nie lah bgi rse sejuk berangin je...
.
🌸KEBAIKAN FACE MIST🌸
🍏menyegarkan muka ketika panas
🍏bleh spray pada muka selepas make up
🍏effect mint pada muka utk kesegaran
🍏berfungsi sbgai face mist
🍏cover muka ketika panas
.
byk lagi tau kebaikannya...tetapi ini ialah yg utama...bayangkan tgh panas2 lepas tu spray face mist yg ade rse mint...PEERRGGGGG👍..mmg fresh sgt3...
.
mari dptkan facemist zuka beauty hanya RM39
.
POSTAGE:-SM(RM8)//SS(RM12)
.
#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #zukabeautyfacemist #facemistzukabeauty #organic #naturalingredients #facemist
#facemistmalaysia#facemistberangin

🌿Coffee Soap Zuka beauty 🌿
.
- merawat kulit sunburn.
- menghilangkan bekas jerawat.
- menghaluskan kulit.
- menanggalkan sel2 kukit mati.
- merawat kulit kusam.
.
Cara pemakaian, senang je tauu gaiss, basahkan muka & basah coffee soap then apply dekat muka . Basuh macam kita cuci muka tauu gais😊. Lepas tu bilas then keringkan... Siap! Only Rm25 tauu gaiss .
.
.
If berminat boleh WA ain 0162413747
#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #coffeesoap #organic #natrual #zukabeautymalaysia

cantik gais, tak jeleous ke?? Ada masa lagi nak repair kan kulit yang breakout sangat tu di hari raya. Jom try zukabeauty organic💯 pasti puas hati. 🤩😍 Tekan link bio wsp www./ 01117613273

#zukabeautysabah
##zbtulipsteam
#zukabeautyviral
#zukabeautymalysia
#zukabeautyterbaik
#zukabeautymeletop
#zukabeautyclearskin

🌻 Lips&Skin Moisturizer zukabeauty 🌻
.
.
Bagi muka dan bibir yg kering boleh apply moisturizer ini bagi lembapkan kulit lagi2 yg selalu duduk bawah aircond. Tidak digalakkan untuk muka yg jenis berminyak sebab moisturizer ini jenis oily nanti takut muka berkilat2 pulak😅
.
Moisturizer ini dibuat dpd minyak kelapa dara, vitamin E, madu kelulut dan jugak minyak argan. Fungsi moisturizer ni untuk melembapkan kulit, mencerahkan kulit dan menghilangkan parut. Kalau lepas guna detoxifying claymask nk apply moisturizer ni pon dh okay sangat😽👌
.
.
📲whatsapp 0162413747
.
.
Rm38 exc postage
.
#Zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #homespa #organic #natrualbeauty #natrualface #moisturizer

Botanical Scrub Zukabeauty.

Zukabeauty mempunyai 3 jenis botanical scrub iaitu peppermint scrub, lavenderose scrub, coco scrub. Ketiga botanical scrub ni Adalah 100% dari bahan2 semula jadi yang akan bantu untuk pemulihan kulit wajah. Setiap jenis botanical Scrub Zukabeauty ini ada kebaikkan tersindiri.

Ketiga botanical Scrub Zukabeauty ini mengandungi based scrub yang sama iaitu : - kaolin
- Beras
- Oats

Dan mempunyan campuran bahan utama yang lain mengikut jenis scrub :
.
2. Coco scrub Zukabeauty
Based scrub (oats,beras,kaolin)
Bahan utama : organic coco
.
.
- Merawat jerawat & parut jerawat
- Memcerahkan kulit
- Sekatakan tona kulit
- Merawat kulit kusam
.

Rm58 exc postage .
#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #natrual #organic #botanicalscrub #cocoscrub #homespa #naturalingredients
#organicscrub #organicskincare #organicbeauty #naturalproduct #naturalforlife

Botanical Scrub Zukabeauty.
.
Zukabeauty mempunyai 3 jenis botanical scrub iaitu peppermint scrub, lavenderose scrub, coco scrub. Ketiga botanical scrub ni Adalah 100% dari bahan2 semula jadi yang akan bantu untuk pemulihan kulit wajah. Setiap jenis botanical Scrub Zukabeauty ini ada kebaikkan tersindiri.
.
Ketiga botanical Scrub Zukabeauty ini mengandungi based scrub yang sama iaitu : .
- kaolin
- Beras
- Oats
.
1) peppermint scrub Zukabeauty
Based scrub (oats,beras,kaolin)
Bahan utama : (peppermint leaves, essential oil peppermint)
. .
- merawat mata panda (dark circle).
- Merawat kulit kusam.
- Merawat kulit sunburn.
- Anti penuaan ( kurangkan kedutan kulit). Rm58 exc postage .

#zukabeauty #zukabeautybyain
#zukabeautysabah #zukabeautysandakan #organic #naturalingredients #naturalproduct #homespa #botanicalscrub #peppermintscrub

🌿 ORGANIC SERUM ZUKA BEAUTY 🌿

Teksture serum ni tak melekit. Sesuai juga untuk semua jenis kulit. Boleh guna sebagai side skin care juga.
Bahan yang digunakan :
🌸 Pure Aloe Vera
🌸 Madu Kelulut
🌸 Argan Morocco Oil
🌸 Virgin Olive Oil

Function utama produk :
🌸 Mencerah dan melembapkan kulit
🌸 Merawat parut jerawat
🌸 Merawat kulit kusam
🌸 Merawat masalah 'acne prone'

#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #naturalproducts #organicskincare #organic #sideskincare #dailyskincare #zukabeauty #naturalforlife #zuka #organicscrub #honeycleanser #organicserum #bestserum

The best coffee scrub in da world 😍🍃 . Coffee scrub by zuka ni bukan coffee semata mata tau. dia ada olive oil and madu asli yg sangat membantu untuk lembab and halus kan kulit, dan banyak lagi ingredient dia yang bantu merawat macam2 masalah kulit. lagi lagi "parut jerawat" "sunburn" "bibir gelap" dan "selulit" .

Jom hapuskan masalah kulit dengan product organic yang superb ni! So get yours 😍. Boleh WhatsApp ain terus okay 016-241 3747 😍

#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #natural
#coffeescrub #newface #naturalingredients #organics #coffee #zukabeauty #homespa

🌿 DETOIXYING CLAYMASK 🌿

Hi gaisss! Sesiapa yang ada masalah kulit berminyak, berjerawat yang breakout teruk 😢, whitehead/blackhead, parut, sunburn boleh try yang ni tau gaiss . Sebab ia berfungsi untuk menyerap lebihan minyak penyebab naik jerawat diwajah anda 😘. BeribuII da feedback positive
Zuka beauty organic gaiss. So get yours 😘. If nak order boleh dm terus okay atau boleh WhatsApp ain 016-241 3747 🤗

#Zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysabah #zukabeautysandakan #DetoixyingClaymask #naturalproduct #organicskincare #natural #organic #sabah #kotakinabalu #sandakan

GREENTEA MASK mampu Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat, Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat, Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit malah Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas dan Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.. So gaiss, rajinII la detox skin korang tauu 😘. If berminat boleh pm tepi atau boleh contact ain 0162413747 😍😍.
#zukabeauty #zukabeautybyain #zukabeautysandakan #zukabeautysabah #naturalingredients #organic #greenteamask #beautiful

Most Popular Instagram Hashtags