[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

133 posts

TOP POSTS

alhamdulillah, jerawat n blackhead smkin brkurang slepas bbrapa minggu mggunakan claymask zuka beauty yg 100% dari bahan organic 😍 #zukabeautyfeedback

detoxifying claymask:
✔mengecutkan jerawat
✔merawat kulit berminyak
✔mengecilkan pori
✔menanggalkan blackhead/whitehead
✔membuang segala toxin dalam kulit

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak

siapa yg nak moistkan muka dia or ad prob kulit kering, kusam dan gelap, boleh try scrub & masker propolis ni! 😍

madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya jika dibandingkan dengan madu lebah.

kelulut menyimpan madu di dalam tempayan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah antaranya
🍃merawat jerawat
🍃mencegah penuaan kulit
🍃mengecilkan pori
🍃melembabkan kulit
🍃menanggalkan sel-sel kulit mati

madu kelulut dikategorikan sebagai salah satu madu yang berharga mahal kerana kuantiti yang terhasil biasanya tidak banyak.

setiap madunya sangat berkualiti kerana lebah kelulut mengambil serta memproses madu dari bahan semulajadi yang berkualiti sahaja. jadi madu yang terhasil lebih baik 😊

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #kulitkusam #jerawat #kulitkering #setmadukelulut #organictskincare #naturalingredients #scrubmaskerpropolis #organicproduct

SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

BEST SELLER ITEMS❗
.
.
.
SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

siapa ada masalah blackhead/whitehead yg teruk?

detoxifying claymask zuka beauty sgat mmbantu msalah ini tau! ia jg akan mgecutkan jerawat dan myerap kulit yg brminyak. Insyaallah, pkai sekali pun dah nmpak kesan.

tpi normal klau lpas pkai muka jdi merah sbab itu adalah slah satu tindak blas mask ini. Ia akan detox buang semua toxin dalam kulit.

OUR BEST SELLING PRODUCT ✔

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicproduct #jerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare

BEST SELLING ✔
Sugarscrub coffee 🌰

haa klau nak tahu scrub coffee ni bukan boleh pkai kat muka je tau, tpi korang bleh pkai stu badan sbab sugarscrub coffee zuka beauty ni 3in1! jadi bleh pkai kat muka, badan bibir.

klau weekend tu blehlah scrub bdan smbil rehat2. aroma coffee yg sgat mnyenangkan! xyah pgi spa, kita homespa je 😉 lgi jimat and puas hati!

kebaikan sugarscrub coffee:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #homespa #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare

lips & skin moisturizer membantu:
👉 melembabkan bibir & kulit
👉 mencerahkan kulit wajah
👉 merawat parut jerawat

mngandungi bahan semulajadi seperti:
🍃virgin coconut oil
🍃vitamin e
🍃madu kelulut
🍃argan oil

moisturizer ni sgat sesuai digunakan selepas pemakaian claymask & mud mask. so siapa yg x ada moisturizer lgi, bleh try ni ye 😍

100% dari bahan semula jadi!

PROMOSI COMBO SET
DETOXFYING CLAYMASK + MOSTURIZER pun ad tau!

dm/ws me now ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #lipsandskinmoisturizer #moisturizer #organicproduct #parutjerawat #kulitcerah #lembabkulitbibir #naturalingredients #organicskincare

honey soap ni function dia sama macam cleaser biasa utk membersihkan kulit. cuma dia organic cleanser then + madu kelulut. Insyallah, boleh nmpak kesannya tdak smpai sebulan. honey soap boleh jg mngecutkan jerawat tau 😍

and klau korang nak thu, honey soap ni 100% madu asli. mmang ambil direct dari sarang. diorang takde buat proses lain lg tp ambil direct dri sarang. natural soap dari madu kelulut dan propolis kristal!

siapa yg x ada pencuci muka lgi tu, boleh try honey soap ni!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicproduct #honeysoap #setmadukelulut #madukelulut #organicskincare #naturalingredients #propoliskristal

siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun k! 😍

skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream tau!

set madu kelulut 100% organic dan bahan utama dia madu kelulut iaitu serangga ciptaan Allah, bukan ubat dari pakar saintis malah penawar segala penyakit! sesuai utk semua jenis kulit, yg penting x ada kesan smpingan dan x akan rosakkan kulit.

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

yg nak kulit lembab dan glow tu, boleh try product ni jg. ia sgt mmbantu rawat kulit kusam, tak sekata, jeragat and kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

MOST RECENT

lips & skin moisturizer membantu:
👉 melembabkan bibir & kulit
👉 mencerahkan kulit wajah
👉 merawat parut jerawat

mngandungi bahan semulajadi seperti:
🍃virgin coconut oil
🍃vitamin e
🍃madu kelulut
🍃argan oil

moisturizer ni sgat sesuai digunakan selepas pemakaian claymask & mud mask. boleh djadikan sbagai alas make up jg. so siapa yg x ada moisturizer lgi, jom try ni 😍

100% dari bahan semula jadi!

PROMOSI COMBO SET
DETOXFYING CLAYMASK + MOSTURIZER pun ad!

dm/ws me now ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #lipsandskinmoisturizer #moisturizer #organicproduct #parutjerawat #kulitcerah #lembabkulitbibir #naturalingredients #organicskincare

BEST SELLER ITEMS❗
.
.
.
SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

GUYS, PROMO RAYA SAMPAI 23 JUN NI TAU! 😍

utk agent tyra, promosi ni akn tutup smpai hri JUMAAT ni! so siapa yg blum grab harga promo zuka beauty, msih available k! harga dah MURAH, postage pun MURAH hnya RM8 ke ss&sm utk 1 ITEM 😉 tunggu ap lagi!

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

alhamdulillah, thank you so much dear ❤

siapa yg blum try claymask, jom try claymask srag 😍 hri jumaat ni last promosi utk raya!

NP: RM50
PROMO: RM42

dm/ws me 👉 01131664011

#zukabeautyfeedback #zbeautyorganicra #zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicskincare #naturalingredients #organicproduct #bestselleritem #jerawat #blackhead #whitehead #parutjerawat #kulitberminyak

PRICE PROMO RAYA!

cepat grab harga promo zuka beauty ni skrag! harga dah MURAH, postage pun MURAH hnya RM8 ke ss&sm utk 1 ITEM 😍

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

YEY! PROMO RAYA ZUKA BEAUTY dah START guys!

harga dah murah guys! 😍 boleh tgok recent post tyra utk harga promo zuka beauty product k ❤

100% organic product!

dm/ws 👉 01131664011 now

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun k! 😍

skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream tau!

set madu kelulut 100% organic dan bahan utama dia madu kelulut iaitu serangga ciptaan Allah, bukan ubat dari pakar saintis malah penawar segala penyakit! sesuai utk semua jenis kulit, yg penting x ada kesan smpingan dan x akan rosakkan kulit.

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

yg nak kulit lembab dan glow tu, boleh try product ni jg. ia sgt mmbantu rawat kulit kusam, tak sekata, jeragat and kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

alhamdulillah, jerawat n blackhead smkin brkurang slepas bbrapa minggu mggunakan claymask zuka beauty yg 100% dari bahan organic 😍 #zukabeautyfeedback

detoxifying claymask:
✔mengecutkan jerawat
✔merawat kulit berminyak
✔mengecilkan pori
✔menanggalkan blackhead/whitehead
✔membuang segala toxin dalam kulit

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak

ZUKA BEAUTY ada product skincare 100% dari BAHAN ORGANIK which is our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

dm/ws ❤ 01131664011

jimat rm5! lebih jimat, lagi baik! set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya jika dibandingkan dengan madu lebah.

kelulut menyimpan madu di dalam tempayan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah antaranya:
🍃merawat jerawat
🍃mencegah penuaan kulit
🍃mengecilkan pori
🍃melembabkan kulit
🍃menanggalkan sel-sel kulit mati

madu kelulut dikategorikan sebagai salah satu madu yang berharga mahal kerana kuantiti yang terhasil biasanya tidak banyak.

jd siapa yg nak moistkan muka dia or ad prob kulit kering, kusam dan gelap, boleh try scrub & masker propolis ni! 😍

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #kulitkusam #jerawat #kulitkering #setmadukelulut #organictskincare #naturalingredients #scrubmaskerpropolis #organicproduct

siapa yg dah try coffee scrub zuka beauty ni mesti jatuh hati. first pakai pun akan rasa kulit halus sgt!

kebaikan sugarscrub coffee:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #sunburn #bibirgelap #bekasjerawat

MUD MASK☘

mud mask ni telah terbukti sejak ribuan tahun dahulu kerana dapat merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan eczema.

mud mask ni diimport dari Jordan dan dihasilkan 100% dari lumpur asli dead sea dan berkualiti tinggi.

ia diproses menggunakan teknologi terkini yang menjamin keaslian dan keberkesanan produk ini.

mud mask x mengeringkan kulit sbab dia ad olive oil dan aloevera estract 😍

just trus pkai kat muka, x payah nak bancuh lagi tau.

mud mask sgat membantu:
🌿mencerahkan kulit secara semula jadi
🌿mengecilkan pori-pori
🌿merawat jerawat
🌿membersihkan kulit secara mendalam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #mudmask #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #jerawat #putih #jeragat #kulitberminyak #organicskincare

hari ni LAST promotion utk greentea mask zuka beauty! siapa yg belum beli lgi, jom grab cepat2 😍

hnya dua bahan semula jdi yg dignakn iaitu:

matcha greentea:
🌿organic matcha greentea from japan.

french clay:
🌿organic clay dari Perancis.
🌿clay semula jadi dari france yang berwarna hijau cair.
🌿mempunyai mineral yang sgt tinggi.
🌿teksture yang sangat lembut.

kebaikan GREENTEA MASK:
✔ membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
✔ merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
✔ membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
✔ membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
✔ menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

PERBEZAAN BROWNCLAY & WHITECLAY
.
.
.
🍃BROWNCLAY lebih dikenali sebagai moroccan clay. Dia berbeza dari whiteclay. Tekstur brownclay lebih lembut dan sesuai digunakan untuk kulit sensitif, kering dan normal juga

Berfungsi untuk menyerap toxin dan kotoran dari kulit. Oleh sebab ia terlalu lembut, ia tidak menarik terlalu banyak minyak dari kulit (tidak mengeringkan kulit)
.
.
.
🌸Jadi BROWNCLAY sesuai untuk kulit sensitif kering dan normal🌸
.
.
.
🍃 WHITECLAY lebih dikenali sebagai "bentonite clay" Didapati dari abu gunung berapi dan mempunyai mineral ferrous dan magnesium yang tinggi. Ini antara clay yang paling kuat tarik minyak yang akan membersihkan kulit dengan sangat kuat. Kalau dah pernah guna seriously akan jatuh cinta
.
.
.
🌸Jadi WHITECLAY sesuai untuk kulit berminyak jerawat dan normal🌸
.
.
.
🔴Antara bahagian yang ditarik kuat adalah:
Hidung dagu area tepi mulut dan tepi mata
*bahagian paling kerap berminyak*

whiteclay & brownclay:
☘WHITECLAY☘
- Sesiapa yg ada masalah berminyak, berjerawat, whitehead/blackhead or normal boleh try yg ni. Sebab ia berfungsi untuk menyerap lebihan minyak penyebab jerawat.
☘BROWNCLAY☘
- Sesuai untk yg ada masalah kulit kering, sensitive. Function sama je due2 untuk detoxkan kulit.

DETOXIFYING CLAYMASK:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

ada yg tnya, knapa greentea mask ni mahal? yes! mmg mahal sbb bahan yg dgunakan adalah btul2 brkualiti, natural dan organic.

ada 2 BAHAN smula jadi shaja iaitu:
🌱 matcha greentea from JAPAN
🌱 french clay from FRANCE

smua bahan2 ini diimport dari luar negara. bukan bahan sembarangan yg digunakan tau, clay antara yg tbaik n tmahal. so, jom beli sblum harga kmbali normal. ada bberapa hari lagi ni! (15/05 until 25/05)

Kebaikan GREENTEA MASK:
✔ membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
✔ merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
✔ membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
✔ membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
✔ menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

detoxifying claymask! [ WAJIB BACA NI 😍 ]
🌸 sgat sesuai bgi yg gemarkan bmake up krana claymask dpt mnyerap lebihan chemical dri bhan kosmetik di dlam kulit wajah korang.
🌸 sgat sesuai utk kulit bjerawat & bminyak. ia sgat mmbantu dlam proses pnyerapan dgan lbih mndalam. masa pkai tu korang akn rasa sdikit tegang sbab claymask mnarik lebihan minyak di muka especially kat kwasan yg pling bnyk minyak cntohnya tepi hidung, dahi dan dagu.
🌸 sgat sesuau utk mghilangkan blackhead/whitehead yg mnyebabkan hidung kasar. so lelaki or prempuan yg ada msalah ni boleh try zuka beauty product. mmag recommended sgat k!
🌸 jerawat tumbuh dsebabkan plbagai punca. slah stunya adalah krana pori2 tbuka dan minyak tlah bkumpul. sbab itulah pori tsumbat dan jerawat lebih bnyk mmbiak.
✔ jdi sesiapa yg ad prob di atas boleh try zuka beauty product which our best selling iaitu detoxifying claymask. ramai dah jatuh cinta sbab perubahan kulit. korang bila lgi?

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

GREENTEA MASK zuka beauty

greentea mask yg berwarna hijau cair ini sesuai utk semua jenis kulit. greentea mask tdak mggunakan bentonite clay (detoxifying claymask) ttapi mggunakan french green clay yg diimport khas dari france. dlam greentea ni jga dcampurkn dgn organic matcha greentea from japan & bahan2 organic yg lain. teksturenya jga lembut & mmpunyai mineral yg sgt tinggi.

jdi greentea mask zuka beauty ni lg advance benefitnya & akn beri kesan yg maksimum utk kepuasan anda 😍
.
.
.
❗ PROMO PRICE: Rm70
(15 May until 25 May)
.
.
.
✔NORMAL PRICE: Rm80

KEBAIKAN greentea mask:
🌱 membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌱 merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌱 membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌱 membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌱 menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

✔ NEW ITEM!!!
.
GREENTEA MASK by ZUKABEAUTY 🌱

Hanya 2 bahan dalam greentea mask zukabeauty ni & ianya 100% bahan semula jadi iaitu Matcha greentea & French clay

Matcha greentea:
🌿organic matcha greentea from japan.

French clay:
🌿organic clay dari Perancis.
🌿clay semula jadi dari france yang berwarna hijau cair.
🌿mempunyai mineral yang sgt tinggi.
🌿teksture yang sangat lembut.

Kebaikan GREENTEA MASK:
🎋 membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🎋merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🎋 membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🎋membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🎋menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

COMBO PRICE ZUKA BEAUTY
.
✔claymask + coffee scrub
✔claymask + mud mask
✔mud mask + coffee scrub
✔mud mask + lips & skin moisturizer
✔claymask + lips & skin moisturizer
✔mini claymask + coffee scrub
✔mini claymask + mud mask

siapa nak combo price zuka beauty, tyra dah listkan kat atas tu k 😉 lebih jimat lgi baik!

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

Most Popular Instagram Hashtags