[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

488 posts

TOP POSTS

Tips Detoxifying Claymask 🍃
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

S C R U B C O F F E E
.
Sebelum tidur, jom scrub muka dengan scrub coffee. Farah sukaaa sangat bau coffee! Sedapnyaaa bau 😍
.
#scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu #zukabeautycoffeescrub

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

MOST RECENT

Alhamdulillah ❤️
.
Dah ramai yang berpuas hati dengan claymask & produk zuka beauty yang lain. Syukur sangat sebab boleh kongsi manfaat dengan ramai orang 😍
.
Whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#claymask #claymaskzukabeauty
#zukabeautyfeedback
#zukabeautyproduct
#zukabeautysabah
#zukabeautyklang
#zukabeautymelaka
#zukabeautyshahalam
#zukabeautykedah
#zukabeautystokis

🐝 SCRUB & MASKER PROPOLIS

madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya jika dibandingkan dengan madu lebah.

kelulut menyimpan madu di dalam tempayan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah antaranya:
🍃merawat jerawat
🍃mencegah penuaan kulit
🍃mengecilkan pori
🍃melembabkan kulit
🍃menanggalkan sel-sel kulit mati

boleh digunakan sbgai masker dan scrub jga! gosok dlu dan apply terus kat muka.

siapa yg nak moistkan muka dia or ad prob kulit kering, kusam dan gelap, boleh try scrub & masker propolis ni!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #kulitkusam #jerawat #kulitkering #setmadukelulut #organicskincare #naturalingredients #scrub #masker #scrubmaskerpropolis #organicproduct

🐝 SET MADU KELULUT

meh tyra nak kongsi sikit pasal skincare ni. alhamdulillah so far tyra pakai set ni bgus je kat kulit.
✔ day cream dia x melekit macam cream yg lain di pasaran, tyra dah jatuh cinta dgan day cream zuka beauty ni!
✔ night cream jga x bminyak bila korang dah apply kat muka sbab dia terus meresap
✔ honey soap bagi nampak muka kita lebih berseri dan lembut
✔ scrub & masker propolis pula bagi fresh di muka kita ni hah.

betul, x tipu. tambah2 lagi dia organik, dari madu! korang kena cuba dulu baru thu mcm mana kesan dia nnti tau.

jom try skrang. siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun jg! 😍 lgi pula skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream!

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

nak kulit lembab, glowing, boleh try product ni. ia sgt mmbantu merawat kulit kusam dan tak sekata macam tyra. also jeragat and kulit kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask 🍃
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga 👉🏼 Rm80 exclude postage
📬 Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

🌿 PEPPERMINT SCRUB

botanical scrub zukabeauty mengandungi based
scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats
.
.
.
🌿 Peppermint Scrub zukabeauty
bahan lain: peppermint leaves, essential oil peppermint
❗ merawat mata panda (dark circle)
❗ merawat kulit kusam
❗merawat kulit sunburn
❗anti penuaan ( mengurangkan kedutan kulit wajah)

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

🌰COCO SCRUB

botanical scrub zukabeauty mengandungi based
scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats
.
.
.
🌰 Coco Scrub zukabeauty
bahan lain: organic coco
❗merawat jerawat & parut jerawat
❗mencerahkan kulit
❗mensekatakan tona kulit
❗merawat kulit kusam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

🌷 LAVENDEROSE SCRUB

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats
.
.
.
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

😍 ZUKA BEAUTY FEEDBACK!
alhamdulillah, semua cust yg mggunakan organic product zuka beauty mmberikan feedback yg POSITIF. korang bila lagi? yg pling penting sekali ramai sgat cust yg suka dgan set combo zuka beauty ni!

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.
jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

kalau mini claymask boleh tahan sampai dua bulan, apatah lagi kalau claymask yg saiz besar kan? tyra guna 2/3 kali seminggu lagi tau, jimat 😍

detoxifying claymask:
✔ mengecutkan jerawat
✔ merawat kulit berminyak
✔ mengecilkan pori
✔ menanggalkan blackhead/whitehead
✔ membuang segala toxin dalam kulit

jom order sekarang, korang akan dpat free brush dan sudu jga

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #porikecil #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

BOTANICAL SCRUB zukabeauty!

zukabeauty telah mengeluarkan produk terbaru iaitu 3 jenis botanical scrub yang berbeza:
🌷 lavenderose scrub
🌿 peppermint scrub
🌰 coco scrub

ketiga-tiga botanical scrub ini adalah 100% dari bahan semula jadi yang membantu untuk pemulihan kulit wajah. setiap jenis botanical scrub zukabeauty ini mempunyai kebaikannya tersendiri.

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats

setiap jenis botanical scrub mempunyai campuran yang berbeza mengikut jenis scrub:
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah
🌿 Peppermint Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan utama: peppermint leaves, essential oil peppermint
❗ merawat mata panda (dark circle)
❗ merawat kulit kusam ❗merawat kulit sunburn
❗anti penuaan ( mengurangkan kedutan kulit wajah)
🌰 Coco Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin)
bahan utama: organic coco
❗merawat jerawat & parut jerawat
❗mencerahkan kulit
❗mensekatakan tona kulit
❗merawat kulit kusam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

🍃 Organic Serum Zuka Beauty

zuka beauty ada mgeluarkan serum yg bahan2 dia smua organik 😍 tak payah risau dengan kandungan bahan kimia lagi!

ingredients:
👉 virgin coconut oil
👉 olive oil
👉 aloe vera
👉 vitamin E
👉 bahan organic lain

kebaikan organic serum:
✔ merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
✔ mencerahkan kulit
✔ melembab & mensekatakan kulit
✔ memberi khasiat pda kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #serum #parut #organicserum #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #parutlama #paruthitam #kulitcerah #kulitlembab

siapa ada masalah PARUT JERAWAT? SUNBURN? BIBIR GELAP?

coffee scrub zukabeauty bukan pkai coffee biasa seperti yg ada di supermarket tau. kami pkai robusta coffee dari pembekal organic coffee dan bhan-bhan natural seperti virgin olive oil, white sugar, cinnamon powder & pure honey.

jdi siapa yg dah try coffee scrub zukbeauty ni mesti jatuh hati. first pakai pun akan rasa kulit halus sgt!

haa meh order organic scrub coffee zuka beauty, the best coffee scrub in da world! tak tipu 😍

kebaikan coffee scrub:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #coffeescrub #organicscrub #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #robustacoffee #sunburn #bibirgelap #bekasjerawat

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

HERBAL FACIAL STEAM zukabeauty mengandungi 5 bahan herbal botanical terbaik iaitu:
🌹 organic lavender
🌻 organic rose
🌷lemongrass
🌸 organic calendula
🌼 organic globe amaranth

kebaikan facial steam ini:
🍃 membersihkan pori2 dari chemical & toxin
🍃 melembutkan & menghaluskan kulit
🍃 melancarkan perjalanan darah
🍃 effect glowing skin
🍃 relaxing skin
🍃 hydrates skin/ memberi oksigen pada kulit

siapa yg rajin buat facial steam di rumah tu, boleh cuba produk herbal facial steam zukabeauty ini. confirm jatuh hati 😍

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #facialsteam #watersteam #herbalfacialsteam #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #kulithalus #hydratesskin #glowingskin #membersihkanpori #melancarkanperjalanandarah #relaxingskin

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

alhamdulillah, repeat order lagi 😍 thanks awak!

PERBEZAAN mud mask & detoxifying claymask:
❗mud mask dia more to "whitening" but still boleh merawat jerawat oily skin & detox kulit.
❗claymask more to "kecutkan jerawat & oily skin" but still boleh merawat parut for certain kulit. mostly, ia detox kulit, buang blackhead & whitehead.

mud mask:
🌿mencerahkan kulit secara semula jadi
🌿mengecilkan pori-pori
🌿merawat jerawat
🌿membersihkan kulit secara mendalam

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

#zukabeauty #zukabeautysabah #zbeautyorganicra #detoxifyingclaymask #mudmask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitputih #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

🌱 Coffee Soap by Zuka Beauty

kalau nak tahu coffee soap ni lain dri jenis coffee soap yg dijual di pasaran tau sebab zuka beauty hnya mggunakan dua bahan organik iaitu:
✔organic coffee (berkualiti tinggi)
✔ argan oil

so siapa yg tiada sabun muka tu, boleh try coffee soap zuka beauty. x payah risau dgn bahan kimia lagi 😍

coffee soap ni sgt sesuai utk mnghilangkan parut jerawat.

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #coffeesoap #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #arganoil #organiccoffee #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

alhamdulillah semakin ramai pgguna zukabeauty yg mmberikan FEEDBACK smua POSITIF! mmang positif 😻

satu je tyra nak bagithu, kalau korang nak kesan macam diorang ni kita kena KONSISTEN pakai tau produk tu. baru puas hati dengan hasilnya nanti. then produk zukabeauty memang 100% ORGANIC PRODUCT so ia mengambil masa yang agak lama sedikit untuk dapatkan hasilnya, tak macam produk yang lain.

tyra pula nak bagi feedback ❤
once korang dah pakai zukabeauty product, serius muka korang akan jadi sihat sebab guna bahan-bahan yg organik. tyra bagitahu sebab tyra dah dapat apa yg tyra nak dengan kulit muka tyra! muka tyra dulu kusam dan tak bermaya sekarang dah jadi lebih lembut dan glowing gitu. kawan2 pun tegur tau heheh 🙊

so korang jangan ragu2 dengan produk organik zukabeauty ni, marilah try if nak kulit yg sihat untuk jangka masa yg panjang!

dm/ws me 👉 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #zukabeautyfeedback #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #organicproduct #bestselleritem #comboprice #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitcerah #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

Assalamualaikum. Salam jumaat ❤️
.
Hari ni kesayangan farah semua dah minum air berapa gelas? Haaa! Jangan lupa minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan kurangkan minum minuman manis atau bergas ya.
.
Minum banyak air masak sangat bagus untuk kulit muka kita agar nampak lebih berseri dan sihat. Kurang minum air masak boleh menyebabkan badan kita rasa lesu, kulit dan bibir pun akan kering tau.
.
So korang kena minum air kosong secukupnya ya! 🌸
.
#zukabeauty #zukabeautykktips #zukabeautyagent #zukabeautystokis #zukabeautykl #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyperak #zukabeautymelaka #zukabeautyjohor #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu

.
Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

mask ni trus pkai kat muka, x payah bancuh dgn air!

dead sea MUD MASK zuka beauty 🍀

mud mask sgat membantu:
🌿mencerahkan kulit secara semula jadi
🌿mengecilkan pori-pori
🌿merawat jerawat
🌿membersihkan kulit secara mendalam
.
.
.
✅ diimport dari Jordan dan dihasilkan 100% dari lumpur asli dead sea dan berkualiti tinggi.
✅ merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan eczema.
✅x mengeringkan kulit sbab ad ekstrak collagen, olive oil, tea tree dan aloevera
✅ wangi, selesa dan selamat dpakai
✅ kesan yg serta merta, lelaki dan perempuan boleh pkai

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

FREE POSTAGE STILL AVAILABLE GUYS!

#zukabeauty #zukabeautysabah #mudmask #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #jerawat #putih #jeragat #skinproblem #deadsea #bestproduct #kulitberminyak #kulitcerah #organicskincare

🐝 HONEY SOAP

bahan2 yg digunakan hnya propolis jenis kristal dan madu kelulut, sangat sesuai utk sesiapa yg inginkan kulit sihat 😍

klau nak kulit lembab, glowing, boleh try honey soap ni. ia sgt mmbantu merawat kulit kusam mcam tyra ni, serius x tipu. korang kena cuba k!

100% organic product!

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

Greentea mask mggunakan dua bahan semula jdi sahaja iaitu:

matcha greentea:
🌿organic matcha greentea from japan.

french clay:
🌿organic clay dari Perancis.
🌿clay semula jadi dari france yang berwarna hijau cair.
🌿mempunyai mineral yang sgt tinggi.
🌿teksture yang sangat lembut.

kebaikan GREENTEA MASK:
✔ membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
✔ merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
✔ membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
✔ membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
✔ menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

FREE POSTAGE STILL AVAILABLE GUYS ❗

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea #freepostage

#Repost @naturalselection.xo (@get_repost)
・・・
GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

@mukhtar_ana @tahirah_tiah @hidayu_yusoff
#naturalselectiongiveaway
#zukabeautygiveaway

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask 🍃
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga 👉🏼 Rm80 exclude postage
📬 Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask 🍃
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga 👉🏼 Rm80 exclude postage
📬 Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup #Repost @naturalselection.xo with @insta.save.repost • • •

GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

NAK RAWAT PARUT JERAWAT? NAK KULIT CERAH? INGIN BIBIR & KULIT LEMBAB?

lips & skin moisturizer akan bantu selesaikan masalah tersebut!

ia mngandungi bahan semulajadi seperti:
🍃virgin coconut oil
🍃vitamin e
🍃madu kelulut
🍃argan oil

moisturizer ni sgat sesuai digunakan selepas pemakaian claymask, greentea mask & mud mask. boleh djadikan sbagai alas make up jg. so siapa yg x ada moisturizer lgi, jom try 😍

100% dari bahan semula jadi!

PROMOSI COMBO SET
DETOXFYING CLAYMASK + MOSTURIZER, MUD MASK + MOISTURIZER pun ad!

dm/ws me now ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #lipsandskinmoisturizer #moisturizer #organicproduct #parutjerawat #kulitcerah #lembabkulitbibir #naturalingredients #organicskincare

ARE YOU GUYS READY?
.
Okay memandangkan this is my first giveaway jadi sistur nak bg FREE hot selling product DETOXIFYING CLAYMASK ZUKA BEAUTY kepada seorang pemenang bertuah. Kalau sebelum ni sis cakap nak bg mini size kan, nope this one regular size punya bernilai RM50.
.

Ikuti syarat mudah utk menang DETOXIFYING CLAYMASK di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" (paling bnyk repost, like dan tag)
.

Tarikh tutup penyertaan pada 21 OCTOBER 2017. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

Disebabkan tak ramai yg comment nak on my previous post, so sistur nak tnya again perlu ke tak kita proceed dgn giveaway? Cepat COMMENT YAY or NAY! Kalau tak ada sambutan automatik giveaway kita batal.

So tunggu apa lagi, cepat ajak kawan kawan comment dekat bawah sekarang, sis dah tak sabar nak bg FREE mini detoxifying claymask zukabeuty 😘 Cukup 30 comment dr acc yg berbeza kita launch giveaway malam ni.

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang

😍 ZUKA BEAUTY FEEDBACK!
alhamdulillah, semua cust yg mggunakan organic product zuka beauty mmberikan feedback yg POSITIF. korang bila lagi? yg pling penting rmai sgat cust yg suka dgn set combo zuka beauty ni!

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.
jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

😍 day cream zuka beauty ni bukan day cream smata-mata k, tekstur dia bila dah apply kat muka tu nmpak rata je.

dan dgn foundation yg brasaskan madu dari jenis kelulut, mmang akn beri bnyak benefit pada kulit kita. ada UV Protection dan SPF 30, klau kerap pkai pun bgus utk kulit.

day cream ni jga mmpunyai warna yg lebih natural, dpt cover kulit smentara dan snang utk apply pda kulit. so, jenis kulit gelap pun ssuai guna day cream ni.

malah ia mrawat kulit kita yg kusam, kering dan memudarkan bekas jerawat sbab ada bhan semulajadi yg bantu rawat kulit kita.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #organicproduct #kulitkusam #kulitcerah #madukelulut #kulitkering #parutjerawat #setmadukelulut #naturalingredients #organicskincare

Tips Detoxifying Claymask 🍃
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

😍 klau nak thu night cream zuka beauty jenis cecair macam serum. mmg best sgat sbab x melekit and cepat serap dalam kulit. bila bgun pagi muka kita x akan bminyak sbb dia dah meresap dlam kulit. pagi2 muka kita akan nmpak lembab & lembut je!

lg pula bahan2 dia semua organic. ada minyak kelapa dara, madu kelulut, propolis & lavender.

night cream zuka beauty mmbantu:
✨melembabkan kulit
✨menghilangkan parut jerawat
✨menyerap minyak yg berlebihan pada kulit
✨mencerahkan kulit
✨melembutkan kulit
✨mnjadikan kulit lebih segar

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #nightcream #setmadukelulut #organicproduct #parutjerawat #mencerahkankulit #kulitkering #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #moisturizer

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Claymask Zuka Beauty! ❤️
.
Alhamdulillah, memang dah ramai yang berjaya dapatkan kulit muka idaman dengan produk zuka beauty. Dari muka breakout, start pakai produk zuka beauty, muka dah beransur pulih. Syukur! ❤️
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Alhamdulillah 😍
.
Siapa yang pernah pakai produk yang ada merkuri / chemical yang tinggi mesti kena cuba claymask ni untuk detox balik kulit muka korang & serap segala kotoran yang ada dalam kulit muka.
.
Nak tahu info lanjut, boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #zukabeautymelaka

SET MADU KELULUT

meh tyra nak kongsi sikit pasal skincare ni. alhamdulillah so far tyra pakai set ni bgus je kat kulit. day cream dia x melekit macam cream yg lain di pasaran, tyra dah jatuh cinta dgn day cream zuka beauty ni! night cream jga x bminyak bila korang dah apply kat muka. honey soap dan masker propolis pun bagi fresh di muka kita ni hah. betul, x tipu. tambah2 lagi dia organik, dari madu! korang kena cuba dulu baru thu mcm mana kesan dia nnti tau.

jom try skrang. siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun jg! 😍 lgi pula skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream!

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

nak kulit lembab, glowing, boleh try product ni. ia sgt mmbantu merawat kulit kusam dan tak sekata macam tyra. also jeragat and kulit kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

Alhamdulillah 😍
.
Customer farah ni takda jerawat & jenis kulit muka kering. Alhamdulillah, pakai organic serum zuka beauty muka dah tak kering macam dulu 😍 Lagi satu, kalau boleh nak pakai ja greentea mask tu hari-hari! Hehe
.
#zukabeauty #zukabeautyserum #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyshahalam #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymelaka

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Most Popular Instagram Hashtags