[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

408 posts

TOP POSTS

Tips Detoxifying Claymask 🍃
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

detoxifying claymask!
[ WAJIB BACA NI 😉 ]
.
.
.
🌸 sgat sesuai bgi yg gemarkan bmake up krana claymask dpt mnyerap lebihan chemical dri bhan kosmetik di dlam kulit wajah korang.
🌸 sgat sesuai utk kulit bjerawat & bminyak. ia sgat mmbantu dlam proses pnyerapan dgan lbih mndalam. masa pkai tu korang akn rasa sdikit tegang sbab claymask mnarik lebihan minyak di muka especially kat kwasan yg pling bnyk minyak cntohnya tepi hidung, dahi dan dagu.
🌸 sgat sesuai utk mghilangkan blackhead/whitehead yg mnyebabkan hidung kasar. so lelaki or prempuan yg ada msalah ni boleh try zuka beauty product. mmag recommended sgat k!
🌸 jerawat tumbuh dsebabkan plbagai punca. slah stunya adalah krana pori2 tbuka dan minyak tlah bkumpul. sbab itulah pori tsumbat dan jerawat lebih bnyk mmbiak.

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

jdi sesiapa yg ad prob di atas boleh try zuka beauty product which our best selling iaitu detoxifying claymask. ramai dah jatuh cinta sbab perubahan kulit. korang bila lgi?

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

S C R U B C O F F E E
.
Sebelum tidur, jom scrub muka dengan scrub coffee. Farah sukaaa sangat bau coffee! Sedapnyaaa bau 😍
.
#scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu #zukabeautycoffeescrub

SET MADU KELULUT

meh tyra nak kongsi sikit pasal skincare ni. alhamdulillah so far tyra pakai set ni bgus je kat kulit. day cream dia x melekit macam cream yg lain di pasaran, tyra dah jatuh cinta dgn day cream zuka beauty ni! night cream jga x bminyak bila korang dah apply kat muka. honey soap dan masker propolis pun bagi fresh di muka kita ni hah. betul, x tipu. tambah2 lagi dia organik, dari madu! korang kena cuba dulu baru thu mcm mana kesan dia nnti tau.

jom try skrang. siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun jg! 😍 lgi pula skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream!

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

nak kulit lembab, glowing, boleh try product ni. ia sgt mmbantu merawat kulit kusam dan tak sekata macam tyra. also jeragat and kulit kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

siapa ada masalah PARUT JERAWAT? SUNBURN? BIBIR GELAP?

haa meh order sugarscrub coffee ni, the best coffee scrub in da world! tak tipu 😍

lagi2 coffee scrub ni ada olive oil dan madu asli yg sngat mmbantu mlembab dan mghaluskan kulit korang.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem

MOST RECENT

Tips Detoxifying Claymask 🍃
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

😍 klau nak thu night cream zuka beauty jenis cecair macam serum. mmg best sgat sbab x melekit and cepat serap dalam kulit. bila bgun pagi muka kita x akan bminyak sbb dia dah meresap dlam kulit. pagi2 muka kita akan nmpak lembab & lembut je!

lg pula bahan2 dia semua organic. ada minyak kelapa dara, madu kelulut, propolis & lavender.

night cream zuka beauty mmbantu:
✨melembabkan kulit
✨menghilangkan parut jerawat
✨menyerap minyak yg berlebihan pada kulit
✨mencerahkan kulit
✨melembutkan kulit
✨mnjadikan kulit lebih segar

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #nightcream #setmadukelulut #organicproduct #parutjerawat #mencerahkankulit #kulitkering #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #moisturizer

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Claymask Zuka Beauty! ❤️
.
Alhamdulillah, memang dah ramai yang berjaya dapatkan kulit muka idaman dengan produk zuka beauty. Dari muka breakout, start pakai produk zuka beauty, muka dah beransur pulih. Syukur! ❤️
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Alhamdulillah 😍
.
Siapa yang pernah pakai produk yang ada merkuri / chemical yang tinggi mesti kena cuba claymask ni untuk detox balik kulit muka korang & serap segala kotoran yang ada dalam kulit muka.
.
Nak tahu info lanjut, boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam #zukabeautymelaka

SET MADU KELULUT

meh tyra nak kongsi sikit pasal skincare ni. alhamdulillah so far tyra pakai set ni bgus je kat kulit. day cream dia x melekit macam cream yg lain di pasaran, tyra dah jatuh cinta dgn day cream zuka beauty ni! night cream jga x bminyak bila korang dah apply kat muka. honey soap dan masker propolis pun bagi fresh di muka kita ni hah. betul, x tipu. tambah2 lagi dia organik, dari madu! korang kena cuba dulu baru thu mcm mana kesan dia nnti tau.

jom try skrang. siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun jg! 😍 lgi pula skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream!

skincare ni mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

nak kulit lembab, glowing, boleh try product ni. ia sgt mmbantu merawat kulit kusam dan tak sekata macam tyra. also jeragat and kulit kering.

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

Alhamdulillah 😍
.
Customer farah ni takda jerawat & jenis kulit muka kering. Alhamdulillah, pakai organic serum zuka beauty muka dah tak kering macam dulu 😍 Lagi satu, kalau boleh nak pakai ja greentea mask tu hari-hari! Hehe
.
#zukabeauty #zukabeautyserum #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyshahalam #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymelaka

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥Combo Mini Claymask & Coffee Scrub🔥 NAK FREEGIFT? .
.
Haaa cepat dm sis cepat ! . . 👉🏻 Limited stock okay mini claymask ni ❗️ada tinggal beberapa pcs je ni. JANGAN TUNGGU LAGI, NAK KULIT CANTIK KENA LAH RAJIN 🙌🏻 .
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
. . .
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️SIAPA TAK PAKAI SERUM LAGI❗️
.
.
🔥Organic Serum Zuka Beauty🔥

Ingredients :
☘️Virgin Coconut oil
☘️Olive oil
☘️Aloe vera
☘️Vit E
☘️bahan Organic lain

Kebaikkan serum : 💋merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
💋mencerahkan kulit
💋melembab & mensekata kan kulit
💋memberi khasiat pd kulit

Cara pemakaian : 💋Selepas penggunaan Masker
💋Mix dengan foundation 💋selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.
.
👉🏻 Organic Serum RM53(sm) | RM57(ss)
.
.
📱DM/WA 019-5621047 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Alhamdulillah 😍
.
Jerawat kecut & parut pudar dengan claymask & scrub coffee! Nak tengok gambar before & after customer ni boleh tengok kat ig story ya 🤗
.
#claymask #claymaskzukabeauty #coffeescrub #scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautyshahalam #zukabeautymelaka #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyfeedback

siapa yg nak moistkan muka dia or ad prob kulit kering, kusam dan gelap, boleh try scrub & masker propolis ni!

madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya jika dibandingkan dengan madu lebah.

kelulut menyimpan madu di dalam tempayan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah antaranya:
🍃merawat jerawat
🍃mencegah penuaan kulit
🍃mengecilkan pori
🍃melembabkan kulit
🍃menanggalkan sel-sel kulit mati

boleh dgunakan sgai masker dan scrub jga! gosok dlu dan apply terus kat muka.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #kulitkusam #jerawat #kulitkering #setmadukelulut #organicskincare #naturalingredients #scrub #masker #scrubmaskerpropolis #organicproduct

S C R U B C O F F E E
.
Sebelum tidur, jom scrub muka dengan scrub coffee. Farah sukaaa sangat bau coffee! Sedapnyaaa bau 😍
.
#scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu #zukabeautycoffeescrub

Most Popular Instagram Hashtags