#zukabeautysabah

121 posts

TOP POSTS

PERBEZAAN BROWNCLAY & WHITECLAY
.
.
.
🍃BROWNCLAY lebih dikenali sebagai moroccan clay. Dia berbeza dari whiteclay. Tekstur brownclay lebih lembut dan sesuai digunakan untuk kulit sensitif, kering dan normal juga

Berfungsi untuk menyerap toxin dan kotoran dari kulit. Oleh sebab ia terlalu lembut, ia tidak menarik terlalu banyak minyak dari kulit (tidak mengeringkan kulit)
.
.
.
🌸Jadi BROWNCLAY sesuai untuk kulit sensitif kering dan normal🌸
.
.
.
🍃 WHITECLAY lebih dikenali sebagai "bentonite clay" Didapati dari abu gunung berapi dan mempunyai mineral ferrous dan magnesium yang tinggi. Ini antara clay yang paling kuat tarik minyak yang akan membersihkan kulit dengan sangat kuat. Kalau dah pernah guna seriously akan jatuh cinta
.
.
.
🌸Jadi WHITECLAY sesuai untuk kulit berminyak jerawat dan normal🌸
.
.
.
🔴Antara bahagian yang ditarik kuat adalah:
Hidung dagu area tepi mulut dan tepi mata
*bahagian paling kerap berminyak*

whiteclay & brownclay:
☘WHITECLAY☘
- Sesiapa yg ada masalah berminyak, berjerawat, whitehead/blackhead or normal boleh try yg ni. Sebab ia berfungsi untuk menyerap lebihan minyak penyebab jerawat.
☘BROWNCLAY☘
- Sesuai untk yg ada masalah kulit kering, sensitive. Function sama je due2 untuk detoxkan kulit.

DETOXIFYING CLAYMASK:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

ada yg tnya, knapa greentea mask ni mahal? yes! mmg mahal sbb bahan yg dgunakan adalah btul2 brkualiti, natural dan organic.

ada 2 BAHAN smula jadi shaja iaitu:
🌱 matcha greentea from JAPAN
🌱 french clay from FRANCE

smua bahan2 ini diimport dari luar negara. bukan bahan sembarangan yg digunakan tau, clay antara yg tbaik n tmahal. so, jom beli sblum harga kmbali normal. ada bberapa hari lagi ni! (15/05 until 25/05)

Kebaikan GREENTEA MASK:
✔ membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
✔ merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
✔ membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
✔ membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
✔ menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem

🌿BEST SELLER ITEM!🍂
lebih jimat lagi baik! tak rugi tau 😍

Detoxifying claymask 👉
mengecutkan jerawat, merawat kulit berminyak, mengecilkan pori, menanggalkan blackheads/whiteheads & membuang segala toxin dalam kulit

Sugarscrub coffee 👉
merawat kulit sunburn, menghilangkan bekas jerawat, menghaluskan kulit, menanggalkan sel2 kukit mati & merawat bibir gelap

siapa yg nak combo price boleh dm/ws tyra skrang, 01131664011 ❤

100% organic product!

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare

detoxifying claymask! [ WAJIB BACA NI 😍 ]
🌸 sgat sesuai bgi yg gemarkan bmake up krana claymask dpt mnyerap lebihan chemical dri bhan kosmetik di dlam kulit wajah korang.
🌸 sgat sesuai utk kulit bjerawat & bminyak. ia sgat mmbantu dlam proses pnyerapan dgan lbih mndalam. masa pkai tu korang akn rasa sdikit tegang sbab claymask mnarik lebihan minyak di muka especially kat kwasan yg pling bnyk minyak cntohnya tepi hidung, dahi dan dagu.
🌸 sgat sesuau utk mghilangkan blackhead/whitehead yg mnyebabkan hidung kasar. so lelaki or prempuan yg ada msalah ni boleh try zuka beauty product. mmag recommended sgat k!
🌸 jerawat tumbuh dsebabkan plbagai punca. slah stunya adalah krana pori2 tbuka dan minyak tlah bkumpul. sbab itulah pori tsumbat dan jerawat lebih bnyk mmbiak.
✔ jdi sesiapa yg ad prob di atas boleh try zuka beauty product which our best selling iaitu detoxifying claymask. ramai dah jatuh cinta sbab perubahan kulit. korang bila lgi?

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

BEST SELLING ✔
Sugarscrub coffee 🌰

haa klau nak tahu scrub coffee ni bukan boleh pkai kat muka je tau, tpi korang bleh pkai stu badan sbab sugarscrub coffee zuka beauty ni 3in1! jadi bleh pkai kat muka, badan bibir.

klau weekend tu blehlah scrub bdan smbil rehat2. aroma coffee yg sgat mnyenangkan! xyah pgi spa, kita homespa je 😉 lgi jimat and puas hati!

kebaikan sugarscrub coffee:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #homespa #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare

siapa beli set madu kelulut dgan tyra dpt free sudu dan tmpat letak sabun k! 😉

tggu apa lgi, skincare ni dah lengkap dgn honey soap, scrub & masker propolis, day cream dan night cream tau!

set madu kelulut mmbantu:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

yg nak kulit lembab dan glow tu, boleh try product ni jg. ia sgt mmbantu rawat kulit kusam, tak sekata, jeragat and kering.

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

siapa muka jenis yg kering, gelap, berminyak dan ad parut jerawat tu, meh try night cream zuka beauty ni! boleh jdikan moisturizer jga tau 😍

night cream zuka beauty jenis cecair macam serum senang serap, mmg best sgat sbab tak melekit and cepat serap dalam kulit. dia akan buat kulit kita moist. after pkai claymask bleh apply night cream ni sbelum tidur.

lg pula bahan2 dia semua organic. ada minyak kelapa dara, madu kelulut, propolis & lavender.

night cream zuka beauty mmbantu:
✨melembabkan kulit
✨menghilangkan parut jerawat
✨menyerap minyak yg berlebihan pada kulit
✨mencerahkan kulit
✨melembutkan kulit
✨mnjadikan kulit lebih segar

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #nightcream #setmadukelulut #organicproduct #parutjerawat #mencerahkankulit #kulitkering #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #moisturizer

siapa ada masalah blackhead/whitehead yg teruk?

detoxifying claymask zuka beauty sgat mmbantu msalah ini tau! ia jg akan mgecutkan jerawat dan myerap kulit yg brminyak. Insyaallah, pkai sekali pun dah nmpak kesan.

tpi normal klau lpas pkai muka jdi merah sbab itu adalah slah satu tindak blas mask ini. Ia akan detox buang semua toxin dalam kulit.

OUR BEST SELLING PRODUCT ✔

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicproduct #jerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare

MOST RECENT

PERBEZAAN BROWNCLAY & WHITECLAY
.
.
.
🍃BROWNCLAY lebih dikenali sebagai moroccan clay. Dia berbeza dari whiteclay. Tekstur brownclay lebih lembut dan sesuai digunakan untuk kulit sensitif, kering dan normal juga

Berfungsi untuk menyerap toxin dan kotoran dari kulit. Oleh sebab ia terlalu lembut, ia tidak menarik terlalu banyak minyak dari kulit (tidak mengeringkan kulit)
.
.
.
🌸Jadi BROWNCLAY sesuai untuk kulit sensitif kering dan normal🌸
.
.
.
🍃 WHITECLAY lebih dikenali sebagai "bentonite clay" Didapati dari abu gunung berapi dan mempunyai mineral ferrous dan magnesium yang tinggi. Ini antara clay yang paling kuat tarik minyak yang akan membersihkan kulit dengan sangat kuat. Kalau dah pernah guna seriously akan jatuh cinta
.
.
.
🌸Jadi WHITECLAY sesuai untuk kulit berminyak jerawat dan normal🌸
.
.
.
🔴Antara bahagian yang ditarik kuat adalah:
Hidung dagu area tepi mulut dan tepi mata
*bahagian paling kerap berminyak*

whiteclay & brownclay:
☘WHITECLAY☘
- Sesiapa yg ada masalah berminyak, berjerawat, whitehead/blackhead or normal boleh try yg ni. Sebab ia berfungsi untuk menyerap lebihan minyak penyebab jerawat.
☘BROWNCLAY☘
- Sesuai untk yg ada masalah kulit kering, sensitive. Function sama je due2 untuk detoxkan kulit.

DETOXIFYING CLAYMASK:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

ada yg tnya, knapa greentea mask ni mahal? yes! mmg mahal sbb bahan yg dgunakan adalah btul2 brkualiti, natural dan organic.

ada 2 BAHAN smula jadi shaja iaitu:
🌱 matcha greentea from JAPAN
🌱 french clay from FRANCE

smua bahan2 ini diimport dari luar negara. bukan bahan sembarangan yg digunakan tau, clay antara yg tbaik n tmahal. so, jom beli sblum harga kmbali normal. ada bberapa hari lagi ni! (15/05 until 25/05)

Kebaikan GREENTEA MASK:
✔ membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
✔ merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
✔ membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
✔ membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
✔ menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

detoxifying claymask! [ WAJIB BACA NI 😍 ]
🌸 sgat sesuai bgi yg gemarkan bmake up krana claymask dpt mnyerap lebihan chemical dri bhan kosmetik di dlam kulit wajah korang.
🌸 sgat sesuai utk kulit bjerawat & bminyak. ia sgat mmbantu dlam proses pnyerapan dgan lbih mndalam. masa pkai tu korang akn rasa sdikit tegang sbab claymask mnarik lebihan minyak di muka especially kat kwasan yg pling bnyk minyak cntohnya tepi hidung, dahi dan dagu.
🌸 sgat sesuau utk mghilangkan blackhead/whitehead yg mnyebabkan hidung kasar. so lelaki or prempuan yg ada msalah ni boleh try zuka beauty product. mmag recommended sgat k!
🌸 jerawat tumbuh dsebabkan plbagai punca. slah stunya adalah krana pori2 tbuka dan minyak tlah bkumpul. sbab itulah pori tsumbat dan jerawat lebih bnyk mmbiak.
✔ jdi sesiapa yg ad prob di atas boleh try zuka beauty product which our best selling iaitu detoxifying claymask. ramai dah jatuh cinta sbab perubahan kulit. korang bila lgi?

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

GREENTEA MASK zuka beauty

greentea mask yg berwarna hijau cair ini sesuai utk semua jenis kulit. greentea mask tdak mggunakan bentonite clay (detoxifying claymask) ttapi mggunakan french green clay yg diimport khas dari france. dlam greentea ni jga dcampurkn dgn organic matcha greentea from japan & bahan2 organic yg lain. teksturenya jga lembut & mmpunyai mineral yg sgt tinggi.

jdi greentea mask zuka beauty ni lg advance benefitnya & akn beri kesan yg maksimum utk kepuasan anda 😍
.
.
.
❗ PROMO PRICE: Rm70
(15 May until 25 May)
.
.
.
✔NORMAL PRICE: Rm80

KEBAIKAN greentea mask:
🌱 membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌱 merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌱 membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌱 membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌱 menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #frenchclay #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

✔ NEW ITEM!!!
.
GREENTEA MASK by ZUKABEAUTY 🌱

Hanya 2 bahan dalam greentea mask zukabeauty ni & ianya 100% bahan semula jadi iaitu Matcha greentea & French clay

Matcha greentea:
🌿organic matcha greentea from japan.

French clay:
🌿organic clay dari Perancis.
🌿clay semula jadi dari france yang berwarna hijau cair.
🌿mempunyai mineral yang sgt tinggi.
🌿teksture yang sangat lembut.

Kebaikan GREENTEA MASK:
🎋 membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🎋merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🎋 membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🎋membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🎋menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #greenteamask #organicproduct #parutjerawat #jerawat #mencerahkankulit #kulithalus #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #greentea

COMBO PRICE ZUKA BEAUTY
.
✔claymask + coffee scrub
✔claymask + mud mask
✔mud mask + coffee scrub
✔mud mask + lips & skin moisturizer
✔claymask + lips & skin moisturizer
✔mini claymask + coffee scrub
✔mini claymask + mud mask

siapa nak combo price zuka beauty, tyra dah listkan kat atas tu k 😉 lebih jimat lgi baik!

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

pening tak nak try set mna satu? klau mcam tu tyra suggest korang try set combo mini claymask + scrub coffee 😍

set ni byk cust tyra beli tau, lgi pula bbaloi utk siapa yg nak try dlu!

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

sugarscrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

siapa yg nak combo price set ni boleh dm/ws tyra skrang, 01131664011 ❤

jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

100% organic product!

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

siapa muka jenis yg kering, gelap, berminyak dan ad parut jerawat tu, meh try night cream zuka beauty ni! boleh jdikan moisturizer jga tau 😍

night cream zuka beauty jenis cecair macam serum senang serap, mmg best sgat sbab tak melekit and cepat serap dalam kulit. dia akan buat kulit kita moist. after pkai claymask bleh apply night cream ni sbelum tidur.

lg pula bahan2 dia semua organic. ada minyak kelapa dara, madu kelulut, propolis & lavender.

night cream zuka beauty mmbantu:
✨melembabkan kulit
✨menghilangkan parut jerawat
✨menyerap minyak yg berlebihan pada kulit
✨mencerahkan kulit
✨melembutkan kulit
✨mnjadikan kulit lebih segar

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #nightcream #setmadukelulut #organicproduct #parutjerawat #mencerahkankulit #kulitkering #melembutkankulit #kulitberminyak #naturalingredients #organicskincare #moisturizer

day cream zuka beauty ni bukan day cream smata-mata tau! 😍

dgn foundation yg brasaskan madu dari jenis kelulut yg mmang akn beri bnyak benefit pada kulit. ada UV Protection dan SPF 30, klau kerap pkai pun bgus utk kulit.

day cream ni jga mmpunyai warna yg lebib natural, dpt cover kulit smentara dan snang utk apply pda kulit. so, jenis kulit gelap pun ssuai guna day cream ni.

ia keep mrawat kulit kita. sbab ada bhan semulajadi yg bantu mrawat kulit kita dari segi kulit kusam, kering dan jga mmudarkan bekas jerawat.

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #daycream #organicproduct #kulitkusam #kulitcerah #madukelulut #kulitkering #parutjerawat #setmadukelulut #naturalingredients #organicskincare

hello, good morning 🌸
hari ni tyra nak share sikit cara #zukabeautytips nak buat scrub & facemask homemade (rice detox claymask) yg sesuai utk pemutihan kulit yg sekata dan melembabkn kulit scara smula jadi 😉

cuma perlu sediakn beras/tepung beras, olive oil, madu dan claymask je k!

1. klau tiada tepung beras, boleh kisar beras tersebut sehingga hancur
2. then campurkan dgan 1 sudu besar claymask dan 1 sudu besar madu, baru olive oil
3. kemudian, campurkan dgn air dan gaul sehingga rata
4. scrub di kulit muka/tangan/badan, biarkan selama 20 minit baru bilas

done! korang tak payah prgi spa, spa kat rumah pun boleh. selamat mencuba 😘

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #bestselleritem #jerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #kulitkusam #parut #detoxifyingclaymask #miniclaymask #homespa

siapa yg order zuka beauty dgn tyra, postage akan dibuat SETIAP HARI kecuali sabtu dan ahad.

setiap sabtu dan ahad pula, COD dibuat sekitar KENINGAU SABAH.

walaupun tyra kat sabah, tapi bagi postage ke semenanjung, tyra tetap kira rate semenanjung jga. tetap murah, jgan risau 😉

utk warga sabah sarawak labuan, ini peluang korang utk mnjimatkan kos! kalau beli dari semenanjung, biasanya kos postage dah mahal. apa kata beli dgan tyra, murah sikit kan!

yg paling bestnya pula, tyra sediakan FREE GIFT untuk setiap belian produk zuka beauty 😍

harga postage:
✔ 1 item: rm8 (sm&ss)
✔ 2 item: rm9 (sm&ss)
✔ 3/> item: rm10 (sm&ss)

jadi tunggu apa lagi, jom order zuka beauty product dgn tyra! lebih jimat, lagi baik 🙆

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#freegift #postagemurah #postageeveryday
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #miniclaymask #setmadukelulut #mudmask #lipsandskinmoisturizer #sugarscrubcoffee #organicproduct #bestselleritems #naturalingredients #jerawat #putih #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

honey soap ni function dia sama macam cleaser biasa utk membersihkan kulit. cuma dia organic cleanser then + madu kelulut. Insyallah, boleh nmpak kesannya tdak smpai sebulan. honey soap boleh jg mngecutkan jerawat tau 😍

and klau korang nak thu, honey soap ni 100% madu asli. mmang ambil direct dari sarang. diorang takde buat proses lain lg tp ambil direct dri sarang. natural soap dari madu kelulut dan propolis kristal!

siapa yg x ada pencuci muka lgi tu, boleh try honey soap ni!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #organicproduct #honeysoap #setmadukelulut #madukelulut #organicskincare #naturalingredients #propoliskristal

SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

siapa ada masalah PARUT JERAWAT? SUNBURN? BIBIR GELAP?

haa meh order sugarscrub coffee ni, the best coffee scrub in da world! tak tipu 😍

coffee scrub zukabeauty jga bukan pkai coffee biasa seperti yg ada di supermarket tau. kami pkai organic coffee arabica dari pembekal coffee organic dan bhan-bhan natural seperti olive oil extra virgin, madu asli, kulit kayu manis, dan byak lgi bhan organic lain.

jdi siapa yg dah try coffee scrub zukbeauty ni mesti jatuh hati. first pakai pun akan rasa kulit halus sgt!

kebaikan sugarscrub coffee:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #sunburn #bibirgelap #bekasjerawat

siapa yg nak moistkan muka dia or ad prob kulit kering, kusam dan gelap, boleh try scrub & masker propolis ni! 😍

madu kelulut jenis propolis dikatakan mempunyai pelbagai khasiat dan lebih tinggi khasiatnya jika dibandingkan dengan madu lebah.

kelulut menyimpan madu di dalam tempayan kecil yang dilapisi propolis yang boleh memberi manfaat kepada kulit wajah antaranya
🍃merawat jerawat
🍃mencegah penuaan kulit
🍃mengecilkan pori
🍃melembabkan kulit
🍃menanggalkan sel-sel kulit mati

madu kelulut dikategorikan sebagai salah satu madu yang berharga mahal kerana kuantiti yang terhasil biasanya tidak banyak.

setiap madunya sangat berkualiti kerana lebah kelulut mengambil serta memproses madu dari bahan semulajadi yang berkualiti sahaja. jadi madu yang terhasil lebih baik 😊

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws me ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #kulitkusam #jerawat #kulitkering #setmadukelulut #organictskincare #naturalingredients #scrubmaskerpropolis #organicproduct

for those yg ada masalah kulit gelap, jerawat dan pori2 terbuka, tyra sarankan sgat pkai mud mask zuka beauty ni. Insyallah, ia sgat mmbantu mnyelesaikan masalah tersebut.

mud mask ni x mengeringkan kulit sbab dia ad olive oil dan aloevera estract 😍

just trus pkai kat muka, x payah nak bancuh lagi tau.

mud mask sgat membantu:
🌿mencerahkan kulit secara semula jadi
🌿mengecilkan pori-pori
🌿merawat jerawat
🌿membersihkan kulit secara mendalam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #mudmask #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #jerawat #putih #jeragat #kulitberminyak #organicskincare

BEST SELLER ITEMS❗
.
SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan!

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

🐝 set madu kelulut

set skincare 100% organic dan bahan utama dia madu kelulut iaitu serangga ciptaan Allah, bukan ubat dari pakar saintis malah penawar segala penyakit!
sesuai utk semua jenis kulit, yg penting x ada kesan smpingan dan x akan rosakkan kulit.

kebaikan skincare ni utk:
🌿mencerahkan kulit
🌿melambangkan & sekatakan kulit
🌿menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿menghilangkan kesan-kesan jerawat

sesiapa yg nak kulit lembab dan glow tu, boleh try product ni jga. ia sgt membantu rawat kulit kusam, tak sekata, jeragat and kering.

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #daycream #honeysoap #nightcream #scrubmaskerpropolis #setmadukelulut #kulitkusam #jerawat #kulitkering #jeragat #putih #organicproduct #naturalingredients #organicskincare

sampai bila kita nk biarkan kulit kita brtakung minyak, berjerawat n gelap? jom guna organic product yg superb ni!

rawatlah msalah kulit kita dgan detoxifying claymask & sugarscrub coffee 😍

Detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

Sugarscrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

siapa yg nak combo price set ni boleh dm/ws tyra skrang, 01131664011 ❤ lebih jimat, lagi baik!

100% organic product!

#zukabeauty #zukabeautysabah #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags