#zukabeautymelaka

MOST RECENT

Feedback mask Zukabeauty πŸ’•πŸ’• for those yang ada masalah kulit seperti jerawat, sunburn, whitehead/blackhead , pori2 terbukaa. Korang patot cubaa this claymask. Sumpah i tak tipu dia mampu bantu merawat masalah kulit sistur2 dekat luar sana. πŸ’― organic dan selamat digunakan tauu❗ sebab bahan2 yang digunakan semua natural dan free chemical 😍😍 plus Zukabeauty ade berbeza2 mask ikut kesesuaian kulit kite tau!! Whatsapp 0139245842 to order and if korang taktau mana satu mask yang sesuai dekat kulit korg. Boleh whatsapp i, nanti i guide u gaiss okay πŸ˜‰.
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Ada yang rasa ragu-ragu nak guna Night Cream Zukabeauty ni?Takut melekit bila pakai. Korang tak perlu risau sebab Night Cream Zukabeauty ni tidak melekit, mudah meresap & selesa untuk dibawa tidur. Bangun daripada tidur terasa kulit lembut dan segar. .
.
Selain itu juga, Night Cream Zukabeauty diperbuat berasaskan campuran propolis dan minyak kelapa dara dipakai sebelum tidur untuk penyerapan khasiat bahan semulajadi ke dalam kulit dengan lebih efektif. .
.
Kebaikan Night Cream Zukabeauty:
🌱Melembabkan kulit
🌱Merawat parut jerawat 🌱Merawat eyebag/dark circle
.
.
Hanya RM45 exc postage. Tahan sehingga 1-2 bulan.
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedbackΒ #setmadukelulut#zukabeautymelakaΒ #produkorganikmalaysia#organicskincareΒ #trustedsellerΒ #customerfeedback
#zukabeautyΒ 
#zukabeautymelakaΒ #codmelaka#codgudangmelakaΒ #organicingredient
#organicskincareΒ #naturalproduct#detoxifyingclaymaskΒ #greenteamaskΒ #mudmask#coffescrubΒ #cocoscrubΒ #lavenderscrub#papermintscrubΒ #honeysoapΒ #coffeesoap#moisturizerΒ #daycreamΒ #nightcream#maskerscrubpropolisΒ #madukelulut#herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Siapa yang dah try set madu kelulut tau jela apa yg bestnya. Mmg 100% organic skincare. Bahan utama dia mestilah madu kelulut😍 Founder kita sendiri (ZUKA) pn guna set madu kelulut ni jugak taw😊 SET MADU KELULUT ni bukan sahaja melembapkan dan mencerahkan kulit. Tapi boleh menghilangkan jeragat, merawat kulit kusam dan juga mensekatakan kulit muka kitaπŸ˜„πŸ‘Œ
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

BEST SELLER 😍😍 .

Keunikan DETOXIFYING CLAYMASK byΒ #zukabeauty. .

1. Boleh kecutkan jerawat dalam 30minit .
2. Tarik minyak - minyak berlebihan dari dalam kulit . Dapat kurangkan kulit berminyak .
3. Bila minyak - minyak dah berkurangan, blackhead and whitehead pun berkurangan sebab pori-pori kita dah tak tersumbat .

GRAB YOURS NOW !! πŸ”₯😘 UNTUK MERAWAT MASALAH KULIT ANDA β™₯ -
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Assalamualaikum and hi semuaπŸ€—

Cantik sangat muka sis ni kan 😍 nampak natural beauty sangat. 
Ha kalau nak tahu. Dia ni lah founder Zukabeauty. Perubahan muka sis Zuka terbukti dengan productnya sendiri. "kita pakai, kita jual" 😊

Dulu kulit sis Zuka ada problem kulit kusam, gelap, tak sekata, kering and jerawat. tapi selepas guna zuka beauty product and konsisten. syukur masalah tu dah tiada lagi.Β 
so wawa nak suggest korang guna product Zuka beauty ni. Biar lambat asal akhirnya memuaskan dan selamat ❀ Daripada ambil product yang ada chemical tinggi dan cantik dalam masa singkat tetapi akhirnya kulit akan breakout. 😒

tunggu apa lagi? jom cuba product organic zuka beauty ni πŸ‘ .
FOR ORDER OR CONSULTATION:-
πŸ“²WHATSAAP wawa - 0139245842 πŸš—COD - MELAKA
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Hye uolls.
@melaka.shoppee da jadi miniagent #ZBciksueteam #zukabeautymelaka .
So kepada sesiapa nak dptkan produk #zukabeauty cod area #batugajahmelaka dan berdekatan boleh whatsapp Athirah @melaka.shoppee

🌿 Organic Serum 🌿
.
Antara bahan-bahan di dalamnya:
- Argan Morroco Oil
- Virgin Olive Oil
- Madu Kelulut
- Pure Aloe Vera
.
Kebaikan serum:
- Merawat parut (Parut hitam/Parut berlubang halus)
- Mencerahkan kulit
- Melembabkan & mensekatakan kulit
- Merawat "Acne Prone"
- Merawat kulit kusam
- Memberi khasiat pada kulit
.
βœ… Boleh dipakai selepas memakai masker
βœ… Boleh mix dengan foundation
βœ… Boleh dipakai sebelum tidur
.
Price: Rm55
EXCLUDE POSTAGE
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Bangun pagi, benda wajib kena buat. Cuci muka guna HONEY SOAP. HONEY SOAP ni dapat bersihkan wajah, menghalang wajah daripada jerawat, menanggalkan minyak & kotoran selepas pengunaan makeup. Bila muka dah bersih, apa-apa jenis cream pun senang nak apply dengan berkesan πŸ‘ŒπŸ» Bau HONEY SOAP ni akan buat korang jatuh cintaaaa 😍 Sebab apa? Ia merupakan natural soap yang berasaskan: .
.
.❀️ Propolis jenis kristal
.❀️ Madu kelulut
.
Jenis HONEY SOAP ZUKABEAUTY berbentuk sabun buku berwarna GOLD. Lepas penggunaan honey soap, ia akan buatkan muka terasa lebih lembut, licin & tak tegang ❀️ Hanya RM 30, anda boleh mencubanyaaa ☺️ Jom dapatkan sekarang!
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Coffee scrub Zukabeauty sangat bagus untuk masalah parut jerawat and kulit sunburn. Coffee scrub Zukabeauty menggunakan organic coffee Arabica dari pembekal coffee organic dan bahan2 natural seperti olive oil extra virgin, madu asli, kulit kayu manis dan banyak lagi bahan organic lain. So siapa yang dah try coffee scrub Zukabeauty mesti jatuh hati❀
.
RM35 exc postage - 100gm
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedbackΒ #setmadukelulut#zukabeautymelakaΒ #produkorganikmalaysia#organicskincareΒ #trustedsellerΒ #customerfeedback
#zukabeautyΒ 
#zukabeautymelakaΒ #codmelaka#codgudangmelakaΒ #organicingredient
#organicskincareΒ #naturalproduct#detoxifyingclaymaskΒ #greenteamaskΒ #mudmask#coffescrubΒ #cocoscrubΒ #lavenderscrub#papermintscrubΒ #honeysoapΒ #coffeesoap#moisturizerΒ #daycreamΒ #nightcream#maskerscrubpropolisΒ #madukelulut#herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Best sellers product from zukabeauty!!!!!!! SANGAT BERBALOI. SEKALI BELI TAHAN BERBULAN. SEKALI BELI JATUH CINTA TERUS. TRUSTED PRODUCT 😘😘😘 *Cara penggunaan Greentea mask*

1. Sebelum apply greentea mask pastikan muka dibasuh dengan pencuci muka terlebih dahulu.Β 
2. Masukkan serbuk greentea mask ke dalam mangkuk yang bersih & campurkan dengan air, untuk lebih bagus campur dengan air (mineral rich filtered water or fruit juice) πŸ‚Kuantiti pemakaian : 1sudu teh greentea mask untuk 1sudu teh air

3. setelah kering sepenuhnya bilas dengan air (air sejuk jika ada)Β 
Disarankan memakai 3x seminggu sahaja. (2HARI SEKALI)

SELAMAT MENCUBA πŸ’‹
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Ingredients Moisturizer Zukabeauty πŸƒ
.
.
- Virgin oil
- Coconut oil - Vit E
.
.
Jenis berminyak, pakai pada waktu malam ( sebelum tidur) atau ( selepas penggunaan masker) .
.
Lebih sesuai pada kulit kering & combination
.
.
- Merawat parut jerawat
- Melembabkan kulit
- Mensekatakan kulit
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Tak jumpa lagi pencuci muka Yang sesuai? Nak Yang semula jadi? Nahhhhh Kita Ada Coffee soap!! Sesuai untuk peringkat umur remaja Hingga tua. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit!!!! Dapatkan sekarang!!!πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Harga : RM25
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/60123409270/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Produk zukabeauty ni sampai ke twitter orang dok mention tau 😻 banyak sangat feedback zukabeauty dari twitter, tak sempat scroll lagi nak tengok, tapi yaaa masker zukabeauty memang berbeza dengan masker di luar sana walaupun nama product tu pun 'Claymask' ,tapi tak sama. Sebab 'Clay' ada bermacam macam jenis for sure Zukabeauty akan gunakan THE BEST CLAY untuk customer dia πŸ‘πŸ»
.
.
Korang sendiri pun boleh tengok, berapa ramai yang dah jatuh hati with organic zukabeauty ni πŸ˜‰
.
.
Boleh dm/ws su πŸ“² 0123409270
.
.
#Zukabeauty #zukabeautymelaka #melaka #codmelaka #detoxmask #organicingredient #naturalproduct #detoxyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffeescrub #moisturizer

Wahhh feedback dari zukabeauty lover 😍
.
.
Scrub & masker propolis ni memang Best bila pakai. Banyak kebaikan untuk kulit kita tau, antaranya dapat menanggalkan sel sel kulit mati, menghilangkan parut jerawat, mengecutkan jerawat, mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, melembabkan kulit .
.
#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka #melaka #Zukabeautyfeedback

Our best selling scar serum by Zukabeauty. Face Oil Serum Zukabeauty ni bukan bagus untuk parut je tapi boleh membantu merawat kulit kusam & melembapkan kulit. Juga boleh dijadikan Makeup base, ramai MUA dan model yg menggunakan Zukabeauty Face Oil Serum sebagai Makeup base diorang πŸ’š
To purchase, tekan je link di bawah πŸ‘‡πŸ»
http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty
#zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback
#zukabeauty
#zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient
#organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam
#cleansermurah
#produkorganik
#produkorganikmalaysia
#feedbackzukabeauty

Most Popular Instagram Hashtags