#zukabeautymelaka

MOST RECENT

#zukabeautyfeedback 😍😍😍 .

Customer konsisten guna Detoxifying Claymask je tau selama sebulan.. Alhamdulillah, kulit makin bersih & cantik .

#zukabeauty #natural #organic #facespa #zukabeautymelaka #codmelaka #detoxifyingclaymask #detoxskin #hapuskanjerawat #roadtokulitcantikdansihat

Wooowwww terbaik SALE RAYA ZUKABEAUTY

Awal ke kita buat Sale??Of course la uolls nak bantu uolls dapat kulit sihat + bersih before raya! Sempat lagi tau nak dpt kulit sihat.So cepat grab PROMO RAYA #ZUKABEAUTY
Ws 0123409270
Ws 0123409270

#zukabeautymelaka #setmadukelulutmalaysia #setmadukelulutzukabeauty #codmelaka #DETOXYFYINGCLAYMASK #greenteamaskmurah #greenteamaskzukabeauty #serumorganik

Zati zaini pun guna greentea mask zukabeauty tau😍 untuk skin yang tak teruk and yang nak maintain skin bersih sentiasa, boleh pakai greentea mask. Greentea mask akan menyerap kebaikan pada skin, so dia boleh merawat skin juga😊
.
Kindly DM or click the link at bio to place order❤
#greenteamask #codmelaka #zukabeautymelaka

Greentea mask zukabeauty lebih advance berbanding masker zukabeauty yang lain dari segi kandungan khasiat. 100% ORGANIC ♥️ .

Function utama Greenteamask Zukabeauty: .
🎋mencerahkan kulit dan merawat kulit kusam
🎋merawat kulit berminyak, jerawat dan menghilangkan parut jerawat .
🎋memberi khasiat pada kulit
🎋Membersihkan liang-liang pori yg tersumbat
🎋Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & generasi pada jaringan kulit
🎋Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas .

Ws 📲0123409270 for more details and personal consultation 🤗💕 #zukabeauty #zukabeautymelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Jom order
Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Yg mane tertanya2 mcm mne rupa organic serum tu, ha ni kite kasi close up skit texture serum zuka beauty. Serum ni sangat bagus untuk yg nk cerahkn kulit, merawat parut dan sebagai ye. Nak mix dalam foundation or pakai time malam sebelum tido pn boleh guys🤗

Ingredients Organic Serum Zukabeauty
- Virgin Coconut oil
- Olive oil
- Aloe vera
- Vit E
- bahan Organic lain

#codmelaka #zukabeautymelaka

Feedback pengguna #zukabeauty
.
Jerawat ni memang selalu je naik uols. Yang penting, detox muka 2 kali seminggu and konsisten sampai muka bersih. Lepastu baru la boleh pakai skincare tanpa sebarang masalah. Ni pakai skincare tapi bila jerawat naik, salahkan skincare. Padahal kita sendiri malas nak detox muka kita 😂
.
Normal ya kalau kita detox muka dan jerawat still keluar. Sebab dia tengah merawat kulit kita dari dalam dan masalah2 yang lama terkumpul dalam pori2 tu 😘

#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka #detoxifyingclaymask

Greentea mask zukabeauty lebih advance berbanding masker zukabeauty yang lain dari segi kandungan khasiat. 100% ORGANIC ♥️ .

Function utama Greenteamask Zukabeauty: .
🎋mencerahkan kulit dan merawat kulit kusam
🎋merawat kulit berminyak, jerawat dan menghilangkan parut jerawat .
🎋memberi khasiat pada kulit
🎋Membersihkan liang-liang pori yg tersumbat
🎋Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & generasi pada jaringan kulit
🎋Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas .

Ws 📲0123409270 for more details and personal consultation 🤗💕 #codmelaka #zukabeauty #zukabeautymelaka

1st syawal mesti ramai sakan makeup muka..ha jgn lupa cuci bersih2 k uolls.
Su hari ni xmakeup tebal pn.pakai compact powder je..so malam makesure pakai #detoxyfyingclaymask biar kotoran di muka trtanggal dan muka pn lebih bersih.😉 #zukabeautymelaka

Organic Serum Zukabeauty
Rm58 (sm) | Rm62 (ss) termasuk postage .
/
- Virgin Coconut oil
- Olive oil
- Aloe vera
- Vit E
/
🌸 Kebaikkan serum : .
- merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pada kulit

#codmelaka #zukabeautymelaka #zukabeauty #serumzukabeauty

Wah borong habis semua produk ZB 😍 Kalau produk tu bagus tak kisah dah nak keluar duit lebih, dari beli yang murah tapi takde beri kesan atau akan beri kesan buruk pd kulit kan membazir je. Anggaplah kulit ni benda berharga pada kita, kene jaga betul2 ♥️ #zukabeautyfeedback #zukabeauty #codmelaka #zukabeautymelaka

Most Popular Instagram Hashtags