[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautymelaka

501 posts

TOP POSTS

Green tea mask by zukabeauty.
One of the bestseller.
Sangat sesuai untuk mereka yang ada jerawat halus-halus biji-biji kecik-kecik tu. And also sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitive.
Harga normal RM80 excluding postage.
Now : RM65 only excluding postage.
Jimat RM15 tau!
.
.
Whatsapp : 0123409270
.
.#zukabeauty
#zukabeautymelaka
#naturalskincare
#sayajual

SELAMAT PETANG.
Saja su nak kongsikan kebaikan kunyit untuk wajah kita.Siapa cakap tak boleh rawat kulit secara alami.
.
Antara Kebaikan Kunyit Untuk Kecantikan Wajah

1. Kunyit mempunyai ciri-ciri luar biasa anti-radang, anti-septik, anti-bakteria dan anti-penuaan yang menjadikannya sebagai bahan mask muka yang sangat baik. Ia sangat berkesan terhadap jerawat kerana ia mengandungi ciri-ciri anti bakteria yang kuat dan ia juga membantu memudarkan parut jerawat anda!

2. Kunyit juga mengandungi sebatian yang dikenali sebagai ‘curcumin’ yang membentuk pigmen kuning; seterusnya berfungsi sebagai pewarna untuk memberi warna kulit yang lebih cerah.

3. Apabila diambil secara dalaman, kunyit bertindak sebagai pembersih darah yang berkesan, seterusnya membantu untuk memperbaiki keadaan kulit anda.
.
#tipscantiksu #tipskecantikan #zukabeauty #zukabeautymelaka

Memanjakan diri dgn Organic Mask from zukabeauty😊
Su pakai White claymask khas utk muka berjerawat + berminyak + sensitif☺👍
.
#zukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautymelaka #whiteclaymask

Alhamdulillah terima.kasih semua
Ramai grab #PROMOSIZUKABEAUTY
.
Terima kasih dear.
.#zukabeauty #zukabeautymelaka

Set madu kelulut 100% organic skincare .
👉🏻 Rm140(sm) | rm144 (ss) termasuk postage
.
Bahan utama dalam produk ni :
🍃Madu kelulut 🍃virgin coconut oil
🍃vitamin e & vitamin c 🍃argan oil 🍃 propolis .
.
Salah satu produk yang mencerahkan kulit & merawat kulit secara semulajadi. Lagi2 yang ada masalah kulit kusam, jerawat or jeragat, parut jerawat. Memang patut try set ni 👍🏻
.
Nak order boleh whatsapp 0123409270 or dm su
.
.
#zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #claymask #setmadukelulut #madukelulut

Tutorial DETOXIFYING CLAYMASK 😘 - -
Wajib seminggu sekali detox kulit dengan claymask zukabeauty untuk kekalkan kulit yang bersih & bebas jerawat 🌿 -

Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka

Rutin setiap minggu.Kalau da start rasa muka lesu atau kusam mesti akan apply #claymaskzukabeauty ni pd wajah utk merawat balik wajah.
Claymask yg su pakai ni lebih sesuai utk mereka yg ada masalah muka & muka berminyak.
100% organic iaitu bentonite claymask👍
.
#zukabeauty #zukabeautymelaka

Restock produk #zukabeauty.
For order whatsapp 0123409270
.
#zukabeautymelaka

MOST RECENT

Antara testimoni pengguna claymask. Dah ramai sangat yang berpuas hati dengan claymask tau.
.
100g-Rm35
200g-Rm50
..
Ws 0123409270
..#claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka #claymask #coffeescrub

Antara testimoni pengguna claymask. Dah ramai sangat yang berpuas hati dengan claymask tau.
.
100g-Rm35
200g-Rm50
..
Ws 0123409270
..#claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka #claymask #coffeescrub

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask 🍃
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga 👉🏼 Rm80 exclude postage
📬 Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

Feedback #detoxifyingclaymask ❤ -

Siapa ada masalah blackhead/whitehead, jerawat, kulit berminyak and kulit gelap? Wajib try detoxfying claymask zuka beauty yg superb ni. Jamin berkesan! 100% dari bahan semula jadi 😍👌🏻 -

Paling best sekali Detox claymask ni Mengecutkan jerawat tak sampai 30min je tau! 😱 -

Whatsapp 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka

Organic Coffee soap Zukabeauty Now available guys! (Pure Coffee & Argan Oil) tak sama macam coffee soap yang korang selalu beli tu tau. ni memang cleanser Organic & natural💕🍃
.
Price: RM25 EXC POST .
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : Melaka DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #zukabeautymelaka

Ada 1 Hari sahaja lagi Year End Sale Zukabeauty! Set paling jimat ni pun ada lagi YES promo tau. Haa tak tau la nak cakap memang jimat banyak gila! Anddd STOCK TERHAD! so cepat whatsapp & grab guys 😍
.
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : Melaka DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #zukabeautymelaka

Detoxfying mask + yogurt 😍
Sejuk je muka pakai.Kalau nak kulit cerah buat cara ni selalu😁Sebab yogurt bagus utk mencerahkan muka dan #claymaskzukabeauty bagus utk atasi masalah sunburn
.
PROMOSI SEHINGGA 5/12/2017
.
Whatsapp 0123409270
.
#zukabeauty #zukabeautymelaka #claymask #codmelaka #detoxyfyingclaymask #greenteamask

Detoxfying mask + yogurt 😍
Sejuk je muka pakai.Kalau nak kulit cerah buat cara ni selalu😁Sebab yogurt bagus utk mencerahkan muka dan #claymaskzukabeauty bagus utk atasi masalah sunburn
.
PROMOSI SEHINGGA 5/12/2017
.
Whatsapp 0123409270
.
#zukabeauty #zukabeautymelaka #claymask #codmelaka #detoxyfyingclaymask #greenteamask

Set combo. Jimat & berbaloi baloi! 😍😍😍
.
👉🏼 RM78 SM | RM81 SS termasuk postage & free mask brush
.
Kebaikan DETOXIFYING CLAYMASK:
🍃 Membantu mengecutkan jerawat & parut jerawat
🍃 Menanggalkan blackheads & whiteheads
🍃 Mengurangkan kulit muka berminyak
🍃 Mengecilkan liang-liang pori
🍃 Detox kulit (menyerap toxin dalam kulit)
.
Kebaikan SCRUB COFFEE:
🌿 Menghilangkan bekas jerawat
🌿 Mencerahkan kulit muka
🌿 Menghaluskan kulit muka
🌿 Merawat bibir gelap
🌿 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿 Scrub Coffee 3in1 - Lips scrub, face scrub & body scrub
.
100% organic 🍃
.
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
💋
.
COD AVAILABLE : Melaka DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organicskincare #zukabeauty #setmadukelulut #madukelulut #madukelulutmalaysia #organic #skincare #zukabeautymelaka

Green tea mask by zukabeauty.
One of the bestseller.
Sangat sesuai untuk mereka yang ada jerawat halus-halus biji-biji kecik-kecik tu. And also sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitive.
Harga normal RM80 excluding postage.
Now : RM65 only excluding postage.
Jimat RM15 tau!
.
.
Whatsapp : 0123409270
.
.#zukabeauty
#zukabeautymelaka
#naturalskincare
#sayajual

🍃Coffee Scrub
Promo : RM25 😱😱😱
NP : RM35
.
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : MELAKA DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #zukabeautymelaka

Repost @nurfarahelia (@get_repost)
・・・
Not in mood face😑
Lipmatte in code Ameena by @mbzbeauty 💄❤
Based makeup using Organic Serum by @zukabeautyhq ✨" .
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : MELAKA DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #ZUKABEAUTYMELAKA

ORGANIC SERUM BY ZUKA BEAUTY.
---
🌸Ingredients
- Virgin Coconut oil
- Olive oil
- Aloe vera
- Vit E
- bahan Organic lain

🌸Kebaikkan serum :
- merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & sekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit

🌸Cara pemakaian :
- Selepas penggunaan Masker
- Mix dengan foundation
- selepas cuci muka ( sebelum tidur )
---
PRICE : RM50
Postage : RM8 SM | RM12 Ss

To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : MELAKA DAN KAWASAN SEKITAR
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #ZUKABEAUTYMELAKA

Ada sesiapa yg belum cuba greentea mask lagi ? 🙈 Peminat green tea confirm suka masker ni. Sebab nya bau dia best sangat taw, bau green tea, wangi sangattt 😍
_
#zukabeauty #zukabeautyagent #zukabeautymelaka #greenteamask #organicmask #organicgreentea #organicskincare #organicskincaremalaysia #frenchgreenclaymask #frenchclaymask #frenchclay #organicgreenteajapan

Siapa yang dah pakai organic coffee scrub Zukabeauty mesti akan repeat & repeat, lagi2 bila mix dengan claymask mmg akan buat kulit kita halus lembut macam baby. And ramai cakap coffee Scrub Zukabeauty ni lain dari C.scrub kat luar tu. sebab tu coffee scrub Zukabeauty ni salah satu best selling product kami 😘
.

Harga utk Coffee scrub Zukabeauty hanya rm35 sahaja exc postage. Berminat boleh whatsapp 0123409270/klik link di bio ♡ Cod area melaka

#zukabeautymelaka #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 0123r09270 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymelaka #zukabeautykl

Ada yg kulit sensitif tak ? Fyi, greentea mask ni adalah masker yg sangat sesuai untuk orang yg berkulit sensitif 😍
_
Hanya 2 bahan dalam masker ni dan ianya 100% bahan semulajadi.
_
🍁Matcha greentea :
🌿Organic matcha greentea from japan.
_
🍁French clay :
🍃Organic clay dari Perancis.
🍃Clay semula jadi dari france yang berwarna hijau cair.
🍃Mempunyai mineral yang sgt tinggi.
🍃Teksture yang sangat lembut.
_
Lets get blemish free skin with natural and organic products ✨✨✨
_
RM 80
100 gram
Postage RM 8 sm | RM 12 ss
_
Berminat boleh DM / Whatsapp sis 0123409270 💓
_
#zukabeauty #zukabeautyagent #zukabeautymelaka #greenteamask #organicmask #organicskincare #organicgreentea #frenchgreenclaymask #frenchclaymask #frenchclay #organicskincaremalaysia

Ada sesiapa yg belum cuba greentea mask lagi ? 🙈 Peminat green tea confirm suka masker ni. Sebab nya bau dia best sangat taw, bau green tea, wangi sangattt 😍
_
#zukabeauty #zukabeautyagent #zukabeautymelaka #greenteamask #organicmask #organicgreentea #organicskincare #organicskincaremalaysia #frenchgreenclaymask #frenchclaymask #frenchclay #organicgreenteajapan

Alhamdulillah terima.kasih semua
Ramai grab #PROMOSIZUKABEAUTY
.
Terima kasih dear.
.#zukabeauty #zukabeautymelaka

Alhamdulillah terima.kasih semua
Ramai grab #PROMOSIZUKABEAUTY
.
Terima kasih dear.
.#zukabeauty #zukabeautymelaka

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

🌿Organic Serum Zukabeauty 🌿
Ingredients - Virgin Coconut oil
- Olive oil
- Aloe vera
- Vit E
- bahan Organic lain

Kebaikkan serum : - merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit . 🌿ORGANIC SERUM - RM 50.00 .
.

FOR ORDER OR CONSULTATION:-
📲WHATSAAP Su 0123409270
🚗COD - MELAKA
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
#Zukabeauty #zukabeautymelaka #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&;scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

BOTANICAL SCRUB zukabeauty!

zukabeauty telah mengeluarkan produk terbaru iaitu 3 jenis botanical scrub yang berbeza:
🌷 lavenderose scrub
🌿 peppermint scrub
🌰 coco scrub

ketiga-tiga botanical scrub ini adalah 100% dari bahan semula jadi yang membantu untuk pemulihan kulit wajah. setiap jenis botanical scrub zukabeauty ini mempunyai kebaikannya tersendiri.

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats

setiap jenis botanical scrub mempunyai campuran yang berbeza mengikut jenis scrub:
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah
.
🌿 Peppermint Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan utama: peppermint leaves, essential oil peppermint
❗ merawat mata panda (dark circle)
❗ merawat kulit kusam ❗merawat kulit sunburn
❗anti penuaan ( mengurangkan kedutan kulit wajah)
.
🌰 Coco Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin)
bahan utama: organic coco
❗merawat jerawat & parut jerawat
❗mencerahkan kulit
❗mensekatakan tona kulit
❗merawat kulit kusam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 0123409270

#zukabeautymelaka #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

FARAH ELIA PON DAH GUNA SERUM ZUKABEAUTY . .
.
Yg mana nak cuba serum macam farah pakai ni boleh direct dm nurul atau ws nurul okay ❤️.
.
.
#serumzukabeauty #zukabeautymelaka #zukabeauty

HERBAL FACIAL STEAM zukabeauty mengandungi 5 bahan herbal botanical terbaik iaitu:
🌹 organic lavender
🌻 organic rose
🌷lemongrass
🌸 organic calendula
🌼 organic globe amaranth

kebaikan facial steam ini:
🍃 membersihkan pori2 dari chemical & toxin
🍃 melembutkan & menghaluskan kulit
🍃 melancarkan perjalanan darah
🍃 effect glowing skin
🍃 relaxing skin
🍃 hydrates skin/ memberi oksigen pada kulit

siapa yg rajin buat facial steam di rumah tu, boleh cuba produk herbal facial steam zukabeauty ini. confirm jatuh hati 😍

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 0123409270

#zukabeauty #zukabeautymelaka #organicskincare #facialsteam #watersteam #herbalfacialsteam #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #kulithalus #hydratesskin #glowingskin #membersihkanpori #melancarkanperjalanandarah #relaxingskin

🌱 Coffee Soap by Zuka Beauty

kalau nak tahu coffee soap ni lain dri jenis coffee soap yg dijual di pasaran tau sebab zuka beauty hnya mggunakan dua bahan organik iaitu:
✔organic coffee (berkualiti tinggi)
✔ argan oil

so siapa yg tiada sabun muka tu, boleh try coffee soap zuka beauty. x payah risau dgn bahan kimia lagi 😍

coffee soap ni sgt sesuai utk mnghilangkan parut jerawat.

100% organic product!

dm/ws ❤ 0123409279

#zukabeauty #zukabeautymelaka #organicskincare #detoxifyingclaymask #coffeesoap #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #arganoil #organiccoffee #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

BEST SELLING COMBO SET : CLAY MASK + COFFEE SCRUB.

Combo set yang paling ramai suka! 🍑Coffee scrub Zuka Beauty ni bukan coffee scrub biasa2 tau tapi organic coffee mai terbang jauh dari arabica sebab nak bagi hampa semua organik produk yang terbaik👍🏻 🌸Detox claymask 🌸
- mengecutkan jerawat
- merawat kulit berminyak
- mengecilkan pori
- menanggalkan black/whiteheads
- membuang segala toxin dalam kulit
.
🌸Coffee scrub 🌸
- merawat kulit sunburn
- menghilangkan bekas jerawat
- menghaluskan kulit
- menanggalkan sel2 kulit mati
- merawat bibir gelap
.
🍃Clay mask-RM50
🍃Coffee scrub-RM35
🍃SET JIMAT-Kalau uolls beli set combo ni hanya RM75
.
❗Ready Stock❗
FOR ORDER OR CONSULTATION:-
📲WHATSAAP Su 0123409270
🚗COD - MELAKA
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
/
#Zukabeauty #zukabeautymelaka #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&;scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 0123409270 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymelaka #codmelaka

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Nak share sikit tentang problem customer ni, dia ni ada masalah kulit yg sgt sensitive, jerawat & kusam akibat pemakaian product yang ada bahan merkuri sampai macam macam product dah cuba pun tak boleh pulih juga, then dia minta zuka suggest mana poduct zukabeauty yang sesuai dengan dia. so zuka suggest dia set madu kelulut bcs set madu mmg natural ingredient dan dia sangat membantu untuk pemulihan kulit secara semula jadi. then now alhamdulillah kulit dia dah beransur pulih 😻thanks dear for sharing.
.
Set ni RM150 sahaja untuk 4 items.if korang tak sure which set yg sesuai dengan jenis kulit muka korang jgn risau korang boleh whatsapp 0123409270 (Free Consulting)
.

#zukabeautymelaka #codmelaka -#melaka#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout #terapiinstagram

Set combo. Jimat & berbaloi baloi! 😍😍😍
👉🏼 RM84 SM | RM89 SS termasuk postage & free mask brush
.
Kebaikan DETOXIFYING CLAYMASK:
🍃 Membantu mengecutkan jerawat & parut jerawat
🍃 Menanggalkan blackheads & whiteheads
🍃 Mengurangkan kulit muka berminyak
🍃 Mengecilkan liang-liang pori
🍃 Detox kulit (menyerap toxin dalam kulit)
.
Kebaikan SCRUB COFFEE:
🌿 Menghilangkan bekas jerawat
🌿 Mencerahkan kulit muka
🌿 Menghaluskan kulit muka
🌿 Merawat bibir gelap
🌿 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿 Scrub Coffee 3in1 - Lips scrub, face scrub & body scrub
.
100% organic 🍃
.
.
To purchase,
Whatsapp +0123409270
💋
.
COD AVAILABLE : Melaka
.
#organicskincare #zukabeauty #setmadukelulut #madukelulut #madukelulutmalaysia #organic #skincare #zukabeautymelaka

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

BEST SELLER PRODUCT!!! detoxifying claymask

Sesuai untuk : kulit muka berminyak, menanggalkan blackhead/whitehead, merawat jerawat dan jeragat, membuang toxin dalam kulit

RM50 sahaja
Whatsapp 0123409279 to order 😘
.
#zukabeautymelaka #codmelaka

"Combo side skincare Zukabeauty"
Hi guys zukabeauty now dah buat set khas untuk side skincare. for this set harga murah dari harga loose item. Untuk masker korang boleh pilih sendiri (detox claymask/greentea mask/ Mud mask) so for those yang dah ada daily skincare boleh try this side skincare (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit kita. 100% organic 🍃if nak tahu which masker yg sesuai dengan jenis kulit korang boleh whatsapp 0123409270 (Free Consulting)
.

#zukabeautymelaka #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout #terapiinstagram

wahh!! zati zaini pun guna product organic skincare Zukabeauty 😊

siapa kenal Zati ni memang tahu die before ni ada masalah breakout yang teruk plus sensitive skin. Now die share skincare yang dia pakai untuk recover breakout. Alhamdulillah banyak jugak perubahan after die gune product organic Zukabeauty 👍 Zukabeauty Feedback😍

FOR ORDER OR CONSULTATION:-
📲WHATSAAP Su - 0123409270
🚗COD - MELAKA
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
#Zukabeauty #zukabeautymelaka #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&;scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

Coffee scrub Zukabeauty sgt berbeza dengan coffee scrub diluar sana kebanyakkan mereka mengguna coffee biasa sebagai coffee scrub.
.
Zukabeauty mengguna biji Coffeee Robusta sebagai bahan utama coffee scrub kerana Robusta coffee sgt bagus untuk dijadikan coffee scrub disebabkan kandungan caffeine nya yang tinggi, caffeine yang tinggi memberi banyak kebaikkan pada kulit wajah.
.
ditambah pula dengan bahan2 Organic lain. disebabkan ini coffee scrub Zukabeauty disukai ramai & memberikan kesan terbaik pada pelanggan ☺️🍃💯whatsapp 📲0123409270 for more details . Thank you 💞
.
.
#zukabeauty #organicskincare #bestproduct #herbalife #agentzukabeauty #zukabeautymelaka

Ramai yang beranggapan scrub muka tidak penting. Yelah, hari2 dah cuci muka, dah pakai toner, dah pakai pelembab. Cukuplah kan? Namun sebenarnya scrub muka adalah SANGAT SANGAT PENTING
_
_
Jom baca apa manfaat scrub terhadap kulit wajah
🌿Berkesan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati
. 🌿meremajakan kulit
. 🌿menjadikan kulit wajah sentiasa bersih dan sihat
.🌿Kulit menjadi licin dan cerah apabila digunakan secara kerap(sekurang-kurangnya 2 kali seminggu)
.🌿Mampu melembapkan kulit ketika sel-sel kulit mati ditanggalkan (kebanyakan scrub wajah mengandungi pelembap)
_
_
Nak pilih scrub yang sesuai harus berdasarkan jenis kulit. Untuk kulit berminyak, scrub muka yang sama mungkin tidak boleh digunakan untuk kulit kering. Begitulah sebaliknya. Mana satu scrub yang sesuai untuk uols? Meh baca panduan ni
_
_
📣KULIT BERMINYAK
Pilih scrub yang mengandungi mint atau yea tree. Ini. kerana scrub jenis ini mampu menghilangkan kesan2 berminyak di muka
_
📣KULIT KERING
Untuk kulit kering, haruslah menggunakan scrub yang mengandungi bahan pelembab. Lakukan scrub 1 atau 2 kali sahaja dalam sebulan. Jika berlebih, Dikhuatiri akan menyebabkan iritasi pada kulit wajah
_
📣KULIT BERJERAWAT
Pilih scrub yang mengandungi bahan salicylic acid. Bahan tersebut mampu membersih secara mendalam dan memastikan liang2 pori kekal bersih. Tapi Ingat, jika ada jerawat, tunggu sehingga jerawat kering, baru uols scrub muka tu
_
📣KULIT KOMBINASI
Untuk kulit kombinasi, pilih scrub yang ada bahan seperti gliserin.Bahan ini lembut dan tidak berminyak. Lakukan scrub 2 kali seminggu dan lebihkan pada kawasan yang berminyak
.

#zukabeautymelaka #codmelaka #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout #terapiinstagram

Herbal Facial Steam 🌸
_
Facial steam ni mengandungi herbal2 terpilih yg sangat bagus untuk memberi kebaikan pada kulit muka kita. Sangat disarankan untuk steam muka dulu sebelum pengunaan masker zukabeauty untuk kesan maksimum 😍 swipe left for more info about the benefits, ingredients & using guide ------>
_
RM 38
Tahan hingga 1 bulan ++
_
Whatsapp / DM / Comment PM below if interested 😘👇🏻
_
#zukabeauty #herbalsteam #herbalfacialsteam #facialsteam #codmelaka #zukabeautymelaka

Customer ni pakai DETOXIFYING CLAYMASK by @zukabeautyhq Alhamdulillah jerawat dah kurang, kulit tak berminyak 😍😇
.
.
To purchase,
Whatsapp 0123409270
😘
.
COD AVAILABLE : MELAKA
.
.
#organic #organicproduct #organicskincare #zukabeauty #claymask #mudmask #coffeescrub #ZUKABEAUTYMELAKA

Jom cuba claymask kegemaran ramai ni.Su memang pakai mask ni.Pakai waktu tu muks tengah truk.
Tapi skarsng jerawat jarang sangat naik😍
.
Terbaik!
#zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka

Assalamualaikum. Salam jumaat ❤️
.
Hari ni kesayangan farah semua dah minum air berapa gelas? Haaa! Jangan lupa minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan kurangkan minum minuman manis atau bergas ya.
.
Minum banyak air masak sangat bagus untuk kulit muka kita agar nampak lebih berseri dan sihat. Kurang minum air masak boleh menyebabkan badan kita rasa lesu, kulit dan bibir pun akan kering tau.
.
So korang kena minum air kosong secukupnya ya! 🌸
.
#zukabeauty #zukabeautykktips #zukabeautyagent #zukabeautystokis #zukabeautykl #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyperak #zukabeautymelaka #zukabeautyjohor #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu

Wahhh ayra pun pakai greentea mask from zukabeauty jugak 💕 siapa yg nak kulit cantik macam dia boleh la pakai greentea mask ni sebagai side skincare 😊❤
.
.
.
Ws📱0123409270
#zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautymelaka #melaka #codmelaka #claymask #coffeescrub #greenteamaskmalaysia

Kami menggunakan French Green Clay dan campuran organic greentea from japan & bahan bahan organic lain. Greentea mask ni lagi advance benefit dia sebab kami nak utamakan kualiti untuk kesan yang maksimum pada pelanggan2 zukabeauty🌟🌟 #coffeescrubmalaysia #mudmaskmalaysia #greenteamaskmalaysia #zukabeautymelaka #codmelaka #setmadukelulut #claymaskmalaysia #homemademaskmalaysia

Ready stock produk #zukabeauty.
Anda yg nak cuba organic mask boleh ws su ok 0123409270
.
#zukabeautymelaka #codmelaka #melaka

Wahh adik @syafiqahaina pun pakai produk #zukabeauty.Da sertakan dengan feedback lagi.Terbaik la! Saiful mggunakan Claymask + coffee scrub zukabeauty.
.
Masalah jerawat besar + bernanh Alhmdulillah makin baik + hilang😁
.
Feedback mmg sentiasa terbaik drpd pengguna zuka👍😊
.
#zukabeautymelaka #claymaskzukabeauty #claymask

Since ramai yg tanya Skinny Teatox nie rasa apa? apa bahan utama? apa kelebihannya?

Sini sis nak terangkan satu2 produk ZukaBeauty untuk dalaman dan luaran. Memang terbaik 👍

Bahan utama : GreenTea, Lemas Grass, Roselle, Rosemary and herba yang berkualiti.

Kebaikan DETOX TEA kami :
🔹Menurunkan berat badan
🔹Menyingkirkan lemak
🔹Mencegah kegemukan
🔹Mencantikkan kulit
🔹Mengurangkan bau badan
🔹Membantu penghadaman
🔹Membuang toksin secara semulajadi
🔹Membuang angin dalam badan
🔹Mengurangkan selera makan
🔹Menghilangkan lebihan lemak/air
🔹Menurunkan paras kolestrol
🔹Meningkatkan sistem imun
🔹Membantu proses pencernaan
🔹Melancarkan perjalanan darah
🔹Mengurangkan sakit senggugut
🔹Menghilangkan perut buncit
🔹Mengurangkan sembelit
🔹Memudahkan pembuangan air besar
🔹Mencegah gastrik dan penyakit berkaitan jantung
🔹Sebagai anti oksidan dan anti kanser
🔹Mengecilkan bahagian bawah badan (Peha, Kaki & Punggung)

200% ORGANIC & NATURAL🍃🌿
NO CHEMICAL🙅
NO SIDE EFFECT🙅

So sesiapa yang ada masalah di atas boleh try Skinny Teatox by ZukaBeauty. Whatapps je sis terus 0123409270 for fast respon. Thank you 💕
#zukabeautyfeedback #zukabeauty #skinnyteatoxzukabeauty #bestproduct #bestselling #zukabeautymelaka

SUGARSCRUB COFFEE .

Haa.. Produk BEST GILLER tau ni. Dan kita nak semua dapat benefit dia bila di-gabungkan dgn 3 mask-mask @zukabeautyhq yg superb tu 😍😍😍 .

SUGARSCRUB COFFEE
PRICE: RM35 (Harga tak termasuk Postage & COD charges ya) .

WHATSAPP +0123409270 untuk order 😊😊 .

#trustedseller #zukabeauty #sugarscrubcoffee #detoxifyingclaymask #zukabeautymelaka #codmelaka

Restock produk #zukabeauty.
For order whatsapp 0123409270
.
#zukabeautymelaka

.
Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Madu seperti kita tahu memang banyakkkk sangat khasiat.
Ramai nak cantikkan kulit guna madu.
Skrg Da tersedia skincare drpd #madukelulut.Ha lagila best elok korang sapu kt muka.
Jom cuba
.
Ws 0123409270
.
#zukabeautymelaka #zukabeauty #madu #skincaremadukelulut #melaka

Most Popular Instagram Hashtags