[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautymalaysia

305 posts

TOP POSTS

🌱 Claymask - 200gram
RM50 // Tak termasuk postage
.
Bagi yang suka bersolek tu, sangat disarankan memakai mask ni sebab bahan kimia dalam kosmetik boleh menyebabkan pori tersumbat.
.
So function mask ni untuk detox, mencegah & memulihkan kulit dari jerawat, blackhead/ whitehead & minyak 😍 Alhamdulillah dah banyak feedback cakap kulit lembut, jerawat kecut. Yang penting, 100% natural 🌱
.
Whatsapp 018-9424274 atau dm 😊 #zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautykl #zukabeautykedah

Feedback zuka beauty 😍😍🍃 Slide for more feedback frm our customers. Alhamdulillah. Jom amalkan organik skincare.
.
📲 whatsapp 018-2306640 ( tekan link di bio )
.
#zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #detoxifyingclaymask #herbalife #agentzukabeauty #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #organicskincareproducts

Testimoni hot!🔥🔥🔥
.
Kan kt dah inform yg produk2 dari zukabeauty ni mampu surut/hilangkan jerawat 🤗 x kisah jerawat jenis mcm mana pon 😌
.
Kalau utk muka berjerawat or berminyak kt suggest korg try set combo best selling dari zukabeauty ni 😉
.
🍃DETOXIFYING CLAYMASK & COFFEE SCRUB 🍃
.
Price:RM75 (save RM10)
.
(exc postage)
.
#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautybandarsaujanaputra
#zukabeautyputraheights
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

😱BEKAS JERAWAT TAKNAK HILANG ?! Tak percaya hasil CLAYMASK?! .
.
🌹Detoxifying Claymask 🌹
.
.
🍀fungsi utama Detoxifying claymask adalah menyerap segala toksin, bakteria, virus & merkuri dari dalam kulit. Jadi detoxifying claymask sangat sesuai bagi kulit "Breakout" di sebabkan oleh penggunaan merkuri product.
.
.
begitu juga dengan masalah seperti : .
.
🍀kulit berjerawat
🍀kulit berminyak 🍀blackheads & whiteheads
🍀mengecilkan pori2
🍀detox kulit 🍀masalah ekzema .
.
👉🏻CLAYMASK RM58(sm) |RM62(ss) include postage 🙌🏻
.
.
📱DM/WA : 019-5621046 fr fast reply 🌷
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

@naturalselection.xo

@hazirah_dfahrid
@ciksharifahrara @myzoramista Jom join #ContestMalaysia #giveawaymalaysia
#repostmalaysia from @naturalselection.xo - ARE YOU GUYS READY?
.
Okay memandangkan this is my first giveaway jadi sistur nak bg FREE hot selling product DETOXIFYING CLAYMASK ZUKA BEAUTY kepada seorang pemenang bertuah. Kalau sebelum ni sis cakap nak bg mini size kan, nope this one regular size punya bernilai RM50.
.

Ikuti syarat mudah utk menang DETOXIFYING CLAYMASK di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlangsung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" (paling bnyk repost, like dan tag)
.

Tarikh tutup penyertaan pada 21 OCTOBER 2017. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway

Thanks to @nurfarahelia for sharing Masker Greentea Mask
RM 88 ❤️
.
Whatapps 013-6257493 for fast respon
.

COD PETTONAS MITC & BANDAR MELAKA
#zukabeauty #zukabeautymelaka #organics #organicmasker #organicmaskerscrub #organicmaskermalaysia #zukabeautyproduct #zukabeautymalaysia

Untuk yg tktau lagi Zukabeauty ada mengeluarkan serum dan sama macam produk kita yg lain serum zukabeauty ni 100% from organic ingredients dan bebas merkuri atau chemical chemical lain yg berbahaya utk kulit.
.

Kebaikkan serum zukabeauty :
- merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit
.

Cara pemakaian :
- Selepas penggunaan Masker
- Boleh dijadikan base makeup.
-Boleh mix dgn foundation utk nampak glowing
- Boleh dipakai selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.

Harga utk Serum Zukabeauty RM50 exc postage. Berminat boleh whatsapp 0123409270/klik link di bio ♡ Cod melaka

#ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout

MOST RECENT

Feedback zuka beauty 😍😍🍃 Slide for more feedback frm our customers. Alhamdulillah. Jom amalkan organik skincare.
.
📲 whatsapp 018-2306640 ( tekan link di bio )
.
#zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #detoxifyingclaymask #herbalife #agentzukabeauty #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #organicskincareproducts

Untuk yg tktau lagi Zukabeauty ada mengeluarkan serum dan sama macam produk kita yg lain serum zukabeauty ni 100% from organic ingredients dan bebas merkuri atau chemical chemical lain yg berbahaya utk kulit.
.

Kebaikkan serum zukabeauty :
- merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit
.

Cara pemakaian :
- Selepas penggunaan Masker
- Boleh dijadikan base makeup.
-Boleh mix dgn foundation utk nampak glowing
- Boleh dipakai selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.

Harga utk Serum Zukabeauty RM50 exc postage. Berminat boleh whatsapp 0123409270/klik link di bio ♡ Cod melaka

#ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout

Ramai model2 yang dah beli and amalkan product Zukabeauty. Sebab product Zukabeauty 100% dari bahan semula jadi yang diimport.
.
Green tea mask🍃
RM80 tak termasuk postage
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #zukabeautykl #zukabeautyproduct #sayajual #uiamgombak

Siapa yang dah try organic scrub Zukabeauty mesti akan repeat & repeat, lagi2 bila mix dengan claymask memang akan buat kulit kita halus lembut macam baby. Ramai cakap coffee Scrub Zukabeauty ni lain dari yang lain. Sebab tu coffee scrub Zukabeauty ni salah satu best selling product kami 😍
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautyshahalam #zukabeautymalaysia

🔥Produk terbaru keluaran zukabeauty 🔥
.
🍃BOTANICAL SCRUB ZUKABEAUTY🍃
.
🔸Peppermint scrub
🔸Lavenderose scrub
🔸Coco scrub
.
Ketiga-tiga botanical scrub ni adalah 100% dari bahan2 semula jadi yang akan bantu untuk pemulihan kulit wajah anda🤗
.
1. Lavenderose Scrub Zukabeauty
Based scrub (oats,beras,kaolin)
Bahan utama ( lavender, petal rose,lavender essential oil)
.
- Merawat masalah jerawat
- Merawat kulit sunburn
- Melembabkan kulit wajah
- Menenangkan

2. Peppermint Scrub Zukabeauty
Based scrub (oats,beras,kaolin)
Bahan utama : (peppermint leaves, essential oil peppermint)
.
- merawat mata panda (dark circle)
- Merawat kulit kusam - Merawat kulit sunburn
- Anti penuaan ( kurangkan kedutan kulit)

3. Coco Scrub Zukabeauty
Based scrub (oats,beras,kaolin)
Bahan utama : organic coco
.
- Merawat jerawat & parut jerawat
- Memcerahkan kulit
- Sekatakan tona kulit
- Merawat kulit kusam
.
Pelbagai jenis scrub zukabeauty keluarkan..semata-mata nak sesuaikan dgn masalah kulit korang 😘 Jadi apa lgi..korg usha & pilih mana scrub yg korg rasa berkenan nk cuba 😆
.
Price:RM58 (exc postage)
.

#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautybandarsaujanaputra
#zukabeautyputraheights
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

Testimoni hot!🔥🔥🔥
.
Kan kt dah inform yg produk2 dari zukabeauty ni mampu surut/hilangkan jerawat 🤗 x kisah jerawat jenis mcm mana pon 😌
.
Kalau utk muka berjerawat or berminyak kt suggest korg try set combo best selling dari zukabeauty ni 😉
.
🍃DETOXIFYING CLAYMASK & COFFEE SCRUB 🍃
.
Price:RM75 (save RM10)
.
(exc postage)
.
#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautybandarsaujanaputra
#zukabeautyputraheights
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

🍃Detoxifying Claymask🍃

Detoxifying claymask zukabeauty adalah raw product yang hanya mengandungi satu jenis bahan yang di panggil " bentonite clay". Zukabeauty memilih Bentonite Clay yang terbaik sahaja untuk dijadikan sebagai Masker Detox Zukabeauty
.
💕 Fungsi utama Detoxifying claymask adalah menyerap segala toksin, bakteria, virus & merkuri dari dalam kulit
.
💕Jadi detoxifying claymask sangat sesuai bagi kulit "Breakout" di sebabkan oleh penggunaan merkuri product.

Begitu juga dengan masalah2 seperti : .
🔸kulit berjerawat 🔸kulit berminyak 🔸blackheads & whiteheads
🔸mengecilkan pori2
🔸detox kulit 🔸masalah ekzema
.
🔻lebih sesuai bagi kulit jenis berminyak & berjerawat🔻

Price: RM50
.
(exc postage) (boleh tahan 4-5 bulan)

#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

Wah @hafizmahamad pun amalkan product Zukabeauty untuk penjagaan kulit dia tau! Korang bila lagi? 😍
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautykl #zukabeautymalaysia #sayajual

🌱 Claymask - 200gram
RM50 // Tak termasuk postage
.
Bagi yang suka bersolek tu, sangat disarankan memakai mask ni sebab bahan kimia dalam kosmetik boleh menyebabkan pori tersumbat.
.
So function mask ni untuk detox, mencegah & memulihkan kulit dari jerawat, blackhead/ whitehead & minyak 😍 Alhamdulillah dah banyak feedback cakap kulit lembut, jerawat kecut. Yang penting, 100% natural 🌱
.
Whatsapp 018-9424274 atau dm 😊 #zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautykl #zukabeautykedah

Kt faham yang tak semua org ada masalah kulit yg sama kan 😊

Ada yang jenis:
🔸Kulit berjerawat kronik
🔸Kulit berjerawat biasa2 je 🔸Kulit kering
🔸Kulit berminyak
.
Atau gabungan kesemua tiga diatas..Sehinggalah yg paling simple:
.
🔸Kulit yg takde masalah jerawat langsung cuma kusam & tak berseri je

Sbb tu zukabeauty hasilkan 4 jenis masker yg sesuai merawat setiap masalah kulit korang😄 ✅Detoxifying Claymask ✅Mud mask
✅Scrub & masker propolis
✅Greentea Mask

Nak tahu fungsi setiap mask?? Haaa..Sila lah tengok next post kt okay..kt explain sehabis details gitu..mana tahu ada yg sesuai dgn masalah kulit korg kn..hehe 💋💋💋
.

#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

🐝SET MADU KELULUT ZUKA BEAUTY🐝

Set ni ada 4 items:
🔸Scrub & masker propolis
🔸Honey soap
🔸Day cream
🔸Night cream

memang complete & sgt sesuai diamalkan sebagai daily skincare 🤗
.
Kt pakai set ni dah hampir 3 bulan taw & bnyak perubahan yg boleh kt nampak
.
Antaranya;
.
✅Kulit makin cerah
✅Jerawat pasir kt dahi 100% hilang
✅Parut makin pudar
✅Membantu kurangkan kehadiran jerawat (terutama bahagian pipi & dagu)
✅Boleh bagi effect glowing & licin kat kulit

Haaa..ni testimoni jujur diri sendiri ye..so ape lagi korang..jom la cuba set ni..insyaallah boleh membantu masalah kulit yg korg hadapi sekarang😉

Price: RM150 .
(exc postage) (boleh tahan 3-4 bulan) .

#zukabeauty
#zukabeatyselangor
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

Hai semua 🤗

Meh kt nak story sikit mcm mana boleh terjebak dengan produk zukabeauty ni 🍃

Masa preggy anak 1st, kulit muka kt ya ampunnn..mmg kusam & naik jerawat pasir kt dahi..bukan sikit taww banyakkkk😓sng cite mmg takde seri ibu mengandung lgsg! (Cuba sedapkan hati 'sbb ak pregnant anak pmpuan kot') 😅

Sampai la my lil bro yg perkenalkan produk zukabeauty ni kat kt..mula2 ambik detoxifying claymask..ambik satu produk ni pon dah nampak kesan positif 😊

Pastu decide nak try set madu kelulut plk..kt try set ni ngam2 masa dlm pantang andddd the result is so ohsem! Like 2 3 days terus dapat kesan teramat positif😍

Kenapa teramat positif?? Sbb sekejap je segala parut yg ada dah pudar..dahi?? Xyah ckap la mmg licin berkilat! Alhamdulillah kulit pon dah bertambah cerah & glowing dari hari ke hari 🌞🌙
.
So adik2 kakak2 semua meh try produk2 ohsem dri zukabeauty ni..usha dlu ye..ada yg berkenan nnt whatsapp kt okay and kt akan guide sampai dpat your radiant glowing skin! 💋
.
#zukabeauty
#zukabeautyselangor
#zukabeautymalaysia
#zukabeautyfeedback

Detoxifying Claymask ❤️❤️ ( SLIDE KIRI )
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #zukabeautytips #saya jual #bazaarpaknil

Dead Sea Mud Mask ❤️❤️ ( SLIDE KIRI )
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #zukabeautytips #saya jual #bazaarpaknil

Wah, bukan jerawat je kecut. Kulit pun cerah glowing ❤️ thank you dear #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #zukabeautykl

Most Popular Instagram Hashtags