[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautycoffeescrub

MOST RECENT

S C R U B C O F F E E
.
Sebelum tidur, jom scrub muka dengan scrub coffee. Farah sukaaa sangat bau coffee! Sedapnyaaa bau 😍
.
#scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu #zukabeautycoffeescrub

Alhamdulillah 😍
.
Feedback customer guna set combo claymask + scrub coffee πŸƒ
.
Berminat boleh whatsapp 0123409270 atau DM su
.
#claymask
#zukabeauty
#zukabeautyclaymask
#zukabeautycoffeescrub
#zukabeautyfeedback
#zukabeautyproduct
#zukabeautymelaka

Alhamdulillah 😍
.
Feedback customer guna set combo claymask + scrub coffee πŸƒ
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#claymask
#zukabeauty
#zukabeautyclaymask
#zukabeautycoffeescrub
#zukabeautyfeedback
#zukabeautyproduct
#zukabeautysabah
#zukabeautymelaka
#zukabeautykedah
#zukabeautystokis

Hai uollsπŸ™‹πŸ»feedback bestseller Detoxifying Claymask + Coffee scrub ZukaBeauty
Berminat blh dm/ws
019 4507180 | 011 12590289πŸ˜‰

#zukabeauty#zukabeautyfeedback #zukabeautyclaymask#zukabeautycoffeescrub#naturalingredients

"Selama ni try mask lain mcm biasa je. Ni mmg best laa" alhamdulillah kecut dh jerawat lepas guna zuka beauty claymask.
Esok ada COD. Cepat order. Stock tinggal sikit sangat ni πŸ™ kang habis nnti.

Nak order boleh DM atau whatsapp 012340927p

COD AVAILABLE FOR:
-detoxifying claymask (for acne, whitehead, blackhead, pores)
-coffee scrub (for sun burn, parut, kulit glowing)
-zukabeauty moisturiser (moisturising, hilangkan parut)
-set madu kelulut
-Green tea mask
100% organic 🌱

#zukabeautyclaymask #zukabeautyagent #zukabeautymoisturiser #codmelaka #ZUKABEAUTYmelaka #mudmask #coffeescrub #zukabeautycoffeescrub

Lagi satu customer's feedback πŸ”₯β˜‡β˜‡
Highly recommend for those who yg suka makeup. Sbb makeup akan clogged pores kat muka. So claymask akan detoxkan muka and tarik keluar minyak kt muka.
Recommended for acne, whitehead, blackhead.
To order boleh whatsapp 0199684860 or DM.

COD (Kuala Terengganu) available for:
-mini claymask (for trial rm35 only)
-coffee scrub
-moisturiser
#zukabeautyclaymask
#zukabeautymoisturizer
#zukabeautycoffeescrub

"Selama ni try mask lain mcm biasa je. Ni mmg best laa" alhamdulillah kecut dh jerawat lepas guna zuka beauty claymask.
Esok ada COD. Cepat order. Stock tinggal sikit sangat ni πŸ™ kang habis nnti.

Nak order boleh DM atau whatsapp 0199684860

COD AVAILABLE FOR:
-detoxifying claymask (for acne, whitehead, blackhead, pores)
-coffee scrub (for sun burn, parut, kulit glowing)
-zukabeauty moisturiser (moisturising, hilangkan parut)

100% organic 🌱

#zukabeautyclaymask #zukabeautyagent #zukabeautymoisturiser #zukabeautycoffeescrub

Guna zuka beauty claymask je insyaAllah jerawat surut. Tapi takde la secepat kalau guna product tg ada chemicals. Kena sabar and consistent instaAllah nampak hasil. Sesiapa yg ada masalah jerawat boleh try guna claymask ni.

To order boleh DM atau whatsapp 0199684860
COD kuala terengganu only πŸ˜‰

COD AVAILABLE FOR:
-detoxifying claymask
-coffee scrub
-moisturiser
(Stock dh sikit. Boleh habis bila bila masa je πŸ™) #zukabeautyclaymask #zukabeautymoisturiser #zukabeautycoffeescrub #zukabeautyagent #zukabeautysetmadukelulut #zukabeautymudmask

*Thanks to agent zuka beauty sebab share fredback ni*

Yg selalu ada masalah jerawat pun puas hati lepas guna claymask. Kalau nak try dulu boleh beli mini claymask ( not avail for COD). Sesiapa bajet rendah bawah rm50 boleh try mini claymask ni. Stock terhad sebab HQ keluarkan sikit je. Dlm beberapa hari lagi mungkin stock akan habis.
Anyone yg nak order boleh DM atau whatsapp 0199684860
COD availavle for:
-detoxifying claymask (normal size 200g)
-coffee scrub
-moisturiser

#zukabeautyminiclaymask
#zukabeautymoisturiser
#zukabeautymudmask
#zukabeautycoffeescrub

Hi 😍
Produk zukabeauty ada mengeluarkan produk baru iaitu Lips&Skin Moisturizer yang mengandungi bahan semulajadi seperti
:
πŸƒvirgin coconut oil
πŸƒvitamin e
πŸƒmadu kelulut
πŸƒargan oil

Dimana mosturizer ini boleh melembabkan bibir dan kulit , mencerahkan kulit wajah dan merawat parut

Sesiapa nk order:

COD Kuala Terengganu 🚚
Whatsapp 0199684860 atau DM πŸ˜‰

#zukabeautymoisturiser #zukabeautycoffeescrub #zukabeautyclaymask
#zukabeautymudmask
#zukabeautyagent

Japgi ada COD ke unisza. Mana mana student unisza yg nk beli boleh DM atau whatsapp 0199684860. Stock tinggal sikit je lagiiii πŸ˜•
#zukabeautyclaymask #zukabeautymudmask #zukabeautyagent #zukabeautycoffeescrub #zukabeautymoisturiser

Cepatttt cepatt. Anyone stay area Kuala Terengganu yg nak beli Claymask, esok ada COD (COD di unisza) πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Whatsapp 0199684860 atau DM ye

COD available for:
-detoxifying claymask
-coffee scrub
-moisturiser

#zukabeautyclaymask #zukabeautymudmask #zukabeautycoffeescrub #zukabeautymoisturiser

Jeng jeng jeng. Mesti suka kan baca feedback feedback positive gini 😍 korang pun kena try. Rugi tk try. Highly recommended for acne, pores, whitehead and blackhead πŸ˜‰

To order boleh DM atau whatsapp 0199684860

#zukabeautyclaymask #zukabeautymudmask #zukabeautyagent #zukabeautymoisturiser #zukabeautycoffeescrub

Stock limited. Cepatt order. Esok ada COD area Kuala Terengganu πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ COD available for : -detoxifying claymask
-coffee scrub
-moisturiser

To order boleh DM or whatsapp 0199684860

#zukabeautyclaymask #zukabeautycoffeescrub #zukabeautymoisturiser #zukabeautyagent

Mula mula cancel order. Pastu nk order lagi sebab zuka beauty combo claymask & coffee scrub ni best sangat. .
Sangat sesuai utk semua jenis kulit. Sesiapa nk order, boleh order sekarang πŸ˜‰
Whatsapp 0199684860 atau DM.
#zukabeautyclaymask #zukabeautycoffeescrub #zukabeautymudmask #zukabeautyfeedback #zukabeautyagent #zukabeautymoisturiser

Satu hari je dah nampak effect. Zuka beauty claymask and coffee scrub is the best combo untuk hilangkan sun burn, jerawat, whitehead & blackhead. Sesuai untuk semua jenis kulit. πŸ“Œ to order boleh DM atau whatsapp 0199684860

#zukabeautyclaymask #zukabeautymudmask #zukabeautycoffeescrub #zukabeautyfeedback #zukabeautyagent #zukabeautysetmadukelulut #zukabeautymoisturiser

Most Popular Instagram Hashtags