#ziranabil

MOST RECENT

Good nite from our founder 💋 .
.
Those yg nk join postage boleh Dm zira and buat payment before 11am esok okay?! .
📲 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋

#ziraeyekit #beauty #love #makeup #spreadlove #diy #eyelashcurler #ziranabil

Siapa nak join postage esok? .
.
Lepasni dah tak perlu nak pg spa utk buat eyelash extension or eyelash perming lagi! Dgn Rm25 je uols dah boleh lentik kan eyelash original korang tu✨ Tak percaya cuba whatsapp zira skrg!
.
.
📲 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋

#ziraeyekit #beauty #love #makeup #spreadlove #diy #eyelashcurler #ziranabil

Goodmorning #ziraeyekitgang 🌈

KINI NAK CUCI BERUS MEKAP DENGAN CEPAT PAKAI BRUSH CLEANSER ZIRAEYEKIT JE
.
Nak cuci berus make up, dalam kereta, sebelum solat? Takkan nak guna air. Kalau nak cepat pakai #shecleansitall sahaja!
.
- Mudah
- Tidak perlu menggunakan air
- Sangat effective
.
Yang paling best, brush cleanser ni ada dalam ziraeyekit set kita tau, tapi bkn brush cleanser je, Dengan hanya Rm59 korang dah dapat semua items kt bwh ni 🤗 .
Ziraeyekit travel make up bag ✔️
.
6pcs eyshadow complete brush✔️
.
Brush cleanser✔️
.
Mini eyelash curler / Classic eyelash curler ✔️ .

Dm zira skrg okay? Harga kasih sayang zira bagi.
.
📲 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋

#ziraeyekit #beauty #love #makeup #spreadlove #diy #eyelashcurler #ziranabil

#ziraeyekitgang Sebelum tido sambil browse instagram tu jangan lupa Dm zira utk dapatkan our bestselling Mini eyelash curler yang cute ni 💕 .
.
Rm25 shj, sgt2 berbaloi kan? Senang nak masuk hbag bwk pg office.
.
Stock pun dah tak byk skrg. So siapa yang cepat dm dia dapat! Okay goodniye lovelies✨
.
📲 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋
.
#ziraeyekit #beauty #love # makeup #spreadlove #eyelashcurler #ziranabil #zurapowderpuff #zirablender

Hello #ziraeyekitgang! It's Monday and it is time to sparkle and shine!
.
Love,
Ziraeyekit team 💋
.
#ziraeyekit #beauty #love # makeup #spreadlove #eyelashcurler #ziranabil #zurapowderpuff #zirablender

Happy Weekend loves 🌈
.
Thank u kak lisa for your love & support! haaa, Korang yg masih belum dapatkan Our BESTSELLING Mini Eyelash curler ni boleh contact zira terus tau! Barulah boleh Gang dgn kak lisa kita 🤗 .
.
Btw, Zira akan share another tutorial harini, So siapa yang nak tau stay tuned okay?! .
📲 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋
.
#ziraeyekit #beauty #love # makeup #spreadlove #eyelashcurler #ziranabil #zurapowderpuff #zirablender

Nak eyeshadow MELETOP kena la Blend Blend Blend. Lagi meletop kalau blend dengan Ziraeyekit Set eyeshadow brush!
.
Nak make up nampak natural? Berus pun kena yg betul tau baru la boleh selfie 🤳🏼
.
Jom dapatkan Ziraeyekit Set yang memang awesome RM59 sahaja 💕 Whatsapp zira skrg okay?! .
juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋
.
#ziraeyekit #beauty #love # makeup #spreadlove #eyelashcurler #ziranabil #zurapowderpuff #zirablender

Salam & Good morning #ziraeyekitgang! Jangan lepaskan peluang untuk memiliki ziraeyekit set dengan harga Rm59/only
.
Berbaloi bukan? .
Ziraeyekit Set masih available ok #ziraeyekitgang!
.
#Ziraeyekit travel make up bag
✅ 6 pcs Eyeshadow complete brush
✅Brush cleaner
✅ Mini eyelash curler/Classic eyelash curler .
.
Nak info lanjut boleh WhatsApp skrg ok. Have a nice day! .
📱 juli 0133208388
.
Love,
Ziraeyekit team 💋
.
#ziraeyekit #beauty #love #makeup #spreadlove #eyelashcurler #ziranabil #zirapowderpuff #zirablender

Salam & Good morning semua, Sekejap lagi zira nak share apa yang ada dalam make up bag #ziraeyekit ni, siapa excited angkat tangan 🙋🏻‍♀️ On notification cepat kalau tak nak miss update dari zira nanti!

Love,
Ziraeyekit team 💋

#ziraeyekit #ziraeyekitgang #makeupbrushmalaysia #muamalaysia #ziranabil

Mesti korang tertanya-tanya kan apa beza Perfect Skin Supplement yang dulu & sekarang ? .
.
Now cik pina keluarkan New packaging Perfect Skin Supplement . New edition , New formula . 3 kali lebih berkesan 🔥
.
🌸1 Kotak (20sachet) .
🌸Formula untuk 10 / 20 hari Sahaja (tapi biasanya tahan sebulan sebab masa period tak perlu consume-perempuan shj)
🌸 3x EXTRA WHITENING
🌸3x EXTRA VITAMIN C
🌸3x EXTRA PEARL POWDER
🌸KESAN SEAWAL 10 HARI .
*ibu mengandung & menyusu semua boleh consume .
.
Dengan formula yang baru anda boleh selesaikan masalah dalam masa yang singkat tapi secara selamat & sihat 👍🏻
.
.
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .

@zira.ayub pun consume u olls 😘😘💖
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Tunggu apa lagi? .
.
WHATSAPP "NAK" ke
01131313942 (admin)
01131313942 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ziranabil #sellerkelantan #agentsah

Mesti korang tertanya-tanya kan apa beza Perfect Skin Supplement yang dulu & sekarang ? .
.
Now cik pina keluarkan New packaging Perfect Skin Supplement . New edition , New formula . 3 kali lebih berkesan 🔥
.
🌸1 Kotak (20sachet) .
🌸Formula untuk 10 / 20 hari Sahaja (tapi biasanya tahan sebulan sebab masa period tak perlu consume-perempuan shj)
🌸 3x EXTRA WHITENING
🌸3x EXTRA VITAMIN C
🌸3x EXTRA PEARL POWDER
🌸KESAN SEAWAL 10 HARI .
*ibu mengandung & menyusu semua boleh consume .
.
Dengan formula yang baru anda boleh selesaikan masalah dalam masa yang singkat tapi secara selamat & sihat 👍🏻
.
.
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .

@zira.ayub pun consume u olls 😘😘💖
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Tunggu apa lagi? .
.
WHATSAPP "NAK" ke
01131313942 (admin)
01131313942 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ziranabil #sellerkelantan #agentsah

Mesti korang tertanya-tanya kan apa beza Perfect Skin Supplement yang dulu & sekarang ? .
.
Now cik pina keluarkan New packaging Perfect Skin Supplement . New edition , New formula . 3 kali lebih berkesan 🔥
.
🌸1 Kotak (20sachet) .
🌸Formula untuk 10 / 20 hari Sahaja (tapi biasanya tahan sebulan sebab masa period tak perlu consume-perempuan shj)
🌸 3x EXTRA WHITENING
🌸3x EXTRA VITAMIN C
🌸3x EXTRA PEARL POWDER
🌸KESAN SEAWAL 10 HARI .
*ibu mengandung & menyusu semua boleh consume .
.
Dengan formula yang baru anda boleh selesaikan masalah dalam masa yang singkat tapi secara selamat & sihat 👍🏻
.
.
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .

@zira.ayub pun consume u olls 😘😘💖
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Tunggu apa lagi? .
.
WHATSAPP "NAK" ke
01131313942 (admin)
01131313942 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #ziranabil #sellerkelantan #agentsah

❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️
#teh tarik #dairygo #travel #ziranabil #bellealyahya #carlsamsudin #bellaammaralovers #ctdkfans #neelofahijab

❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️ #tehtarik #travel #bellaamara #dairygo #meletop #ziranabil #ctdk #neelofa

❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️ #tehtarik #travel #bellaamara #dairygo #meletop #ziranabil #ctdk #neelofa

Memang nais la On ❌ on ? ❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️ #tehtarik #travel #bellaamara #dairygo #meletop #ziranabil #ctdk #neelofa #airhipster

❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️
#dairygo #ziranabil #travelphotography #travel #ctdkfans #ctdk #tehtarik

On ❌ on ? ❤️DAIRY GO TEH TARIK ON THE GO ❎No Cholesterol ❎No Preservative ❎No Colouring ✅COD : Tesco Ampang & Ampang ☎️0124668526☎️ #tehtarik #travel #bellaamara #dairygo #meletop #ziranabil #ctdk #neelofa

Most Popular Instagram Hashtags