[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zdnmasak

273 posts

TOP POSTS

Cucur viral... tak letak gula gantikan dgn pisang yg didadu alhamdulillah sedap rangup diluar lembut didlm👍😋 Salam Jumaat semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

"Ayam pedas korea"ank2 cakap sedap jugak mkn dgn nasi 👍😋ibu ratah 3 ketul🍗🍗🍗😁 #zdnmasak
#alyanadib

Kek kurma lembut gebuuu sedap👍ibu terajin buat ptg semalam nk menghabiskan buah kurma baki bulan puasa hari tu membazir klu terbiar je...resepi ibu google jer ank2 kata sedap lagi2 mkn time panas2 suam baru kuar oven tu...erm mabeles😋

#zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Maggi kari...Teringin sangattt tak pe la sekali sekala boleh la kan🤣

#zdnmasak
#alyanadib

Ikan siakap yg tak berapa nak sweet antara menu harini👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Baru je nak dinner...nasi goreng ayam sambil layan tv👍😋 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Dessert...bubur barli🌾🌾🌾utk ank2 ptg nnti👌♥ #zdnmasak
#alyanadib

Menu tadi sambal ikan goreng rangup ulam timun hehe malas nk goreng sayur😁👍 Happy dinner semua👌❤ #zdnmasak
#alyanadib

Antara menu harini my fav!👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

MOST RECENT

Menu simple je harini...sambal ayam berlado sayur goreng ayam goreng alhamdulillah👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Menu hari ni nasi ayam madu...ayam tu nmpk itam sebab madu bukan sebab lain🤣 apa2 pun alhamdulillah kenyang kami 5 beranak😊

#zdnmasak
#alyanadib

Meehun goreng je mlm ni sambil layan AF👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Ayam masak kicap harini utk ank2...masak awal sebab ank yg sorang ni ada xtra class klu x asyik komplen lapau aje😂

#zdnmasak
#alyanadib

Brunch...melaka baru disimbahi hujan so lapauuu sarapan tadi minum air kosong+madu jer jom mkn!🤣 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Antara menu harini my fav!👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Lama x makan asam pedas...terajin termasak pulakkk punah la diet😂pssttt tertambah nasik 2×🙈 #zdnmasak
#alyanadib

Sarapan pagi ni...👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Masak lemak labu+kobis jer lauk harini...sambal udang& ikan goreng taknak bergambar hehe👌😁 #zdnmasak
#alyanadib

Ikan Bawal emas masak tomato🐟🍅 menu harini👍😁 Selamat berhujung minggu semua shbt ig😘

#zdnmasak
#alyanadib

Menu mlm ni...lemak udang rebung, tumis bayam merah, tempe goreng alhamdulillah👍😊 #zdnmasak
#alyanadib

Lauk harini tak tau nk masak ape huhu😊ape2 pun syukur alhamdulillah👍

#zdnmasak
#alyanadib

Minum petang👍😉 Selamat petang semua sahabat ig😘

#zdnmasak
#alyanadib

Menu mlm ni sambal tempe kentang sup su'un fucuk telor dadar....alhamdulillah👍😊 #zdnmasak
#alyanadib

Sambal udang...letak belimbing buluh sikit biar dia masam2🤣

#zdnmasak
#alyanadib

Tak boleh tahannn lauk ni🤣 jamah la sikit hehe😁

#zdnmasak
#alyanadib

Maggi kari...Teringin sangattt tak pe la sekali sekala boleh la kan🤣

#zdnmasak
#alyanadib

Masak lauk simple je harini...sup ketam campur sekali sayur ape yg ada senang keje ibu 2in1 hehe😂 sambal telo pecah sebijik jer... dah tu je nak bagitau👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Ikan siakap yg tak berapa nak sweet antara menu harini👍😁 #zdnmasak
#alyanadib

Most Popular Instagram Hashtags