#zdnmasak

19 posts

TOP POSTS

Baru teringat nk post lauk harini😂ayam masak lemak+terung masak kicap+ayam guring...alhamdulillah nmpk tak betapa busy nye harini😄

Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Ber meehun goreng je utk dinner kami tadi letak sotong sayur sawi kasi lebih👍😋💦 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Masak lauk hari ni...ayam masak kicap dgn kaki dia sekali pedal&hati pastu dengan sambal telur pecah sebijik alhamdulillah👍😋budak tecik seketul disitu...dah 2 hari duk sini bnyk sangat cerita dia pot pet pot pet😂 #nuralmairahhusna dia ni siap2 nk pki tudung nak solat kata nye nk doakan arwah ibu alahai pandai nye dia berckp😂moga jadi ank solehah ye sayanggg😘

#zdnmasak
#periukcomel
#nuralmairahhusna
#ipakakakkusayang
#zdnanakbuahkusayang😙

Meggi ketam utk ank bujang saya yg x sihat...x mau mkn nasi😂

#zdnmasak
#alyanadib

Harini punye menu...ikan selar masak pindang feberet ank2 sambal udang +sayor+ikan goreng rangup alhamdulillah👍😋 Selamat petang semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Harini bz sikit melayankan ank bujang saya demam dah 4 hari...ptg tadi balik sekolah tunjuk kat ibu ade bintik2 merah pulak kat tngn&badan esok doktor bg cuti lagi...risau juga hati ni😟 harap2 xde apa2 lah ye...baru2 ni ade kes denggi pulak area rumah saya ni huhu risau lg😐 cepat2 g carik ketam wat sup😂

Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#zdnhealthy

Menu harini...nasi ayam👍😋alhamdulillah... #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Nak jugak try kannnn....dipagi jumaat nan indah penuh barakah ni merebus jagung+susu yg masih berbaki hari tu alhamdulillah👍😋 Assalamualaikum&salam jumaat semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#zdnhealthy
#periukcomel
#alyanadib

Oleh kerana birthday girl tak dapat kek secret resepi...kek batik pun jadilah😂😂😂tggu kita sejukkan dulu ye...nnti leh potong👍😆 #kekbatiknestum
#zdnmasak
#alyanadib
#zdnbirthday🎂

MOST RECENT

Ber meehun goreng je utk dinner kami tadi letak sotong sayur sawi kasi lebih👍😋💦 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Masak lauk hari ni...ayam masak kicap dgn kaki dia sekali pedal&hati pastu dengan sambal telur pecah sebijik alhamdulillah👍😋budak tecik seketul disitu...dah 2 hari duk sini bnyk sangat cerita dia pot pet pot pet😂 #nuralmairahhusna dia ni siap2 nk pki tudung nak solat kata nye nk doakan arwah ibu alahai pandai nye dia berckp😂moga jadi ank solehah ye sayanggg😘

#zdnmasak
#periukcomel
#nuralmairahhusna
#ipakakakkusayang
#zdnanakbuahkusayang😙

Baru teringat nk post lauk harini😂ayam masak lemak+terung masak kicap+ayam guring...alhamdulillah nmpk tak betapa busy nye harini😄

Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Menu hari ni....tema ayammm sambal je xde sebab lauk kicap tu da letak cili so dia pedas2 sikit senang keja ibu😂😂😂 Happy dinner semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Rezeki pagi ni...cekodok udang🍤

Assalamualaikum&slmt pagi👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Dah pukul 11 mlm...ade yg request nasi goreng 👍👻 Goodnight semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Menu harini...sutun masak lemak cendawan tp semua tenggelam x mau tonjolkan diri👻+sambal udang+sayur sawi goreng ...alhamdulillah👍😋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Cekodok/jemput2 air panas letak bawang+ikan bilis cicah sos...ermmm kenyang mkn ni je la yerk👍😋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Mee goreng request ank2 utk mkn petang👍😋 Salam asar semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Harini punye menu...ikan selar masak pindang feberet ank2 sambal udang +sayor+ikan goreng rangup alhamdulillah👍😋 Selamat petang semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Menu lunch yg simple alhamdulillah ...ayam kicap ayam sambal telo dadar cheese terhancor eh sayor mana? 👍😄😋💦 Happy lunch semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Kacang panjang pecah telo sebijik nak tayang lauk ni jer sebab sedap meratah fav sesangat! 👍😋 Selamat mlm semua shbt ig👍💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Bila mlm2 perut mintak isi ni jer yg ko nampak... cepat di masak sedap dimakan👍😋💦Maggie ayam ketuk ciliapi😂

Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel

Sayur sawi campor cendawan sambal ikan caru+ikan goreng rezeki hari ni alhamdulillah... #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Okehhh lauk harini...ayam masak lemak cili api sayur kailan ikan masin ayam goreng+gelama masin alhamdulillah mkn sampai kenyang mlm x pyh mkn lg diet2👻🙈 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Fettuccini x cukup bahan oglio oglio x jadik...hahha lantak le jnji sodap kat tekak ni👍😂 mkn ni je la mlm ni alhamdulillah😊

Happy dinner semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Menu harini...nasi ayam👍😋alhamdulillah... #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Nak jugak try kannnn....dipagi jumaat nan indah penuh barakah ni merebus jagung+susu yg masih berbaki hari tu alhamdulillah👍😋 Assalamualaikum&salam jumaat semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#zdnhealthy
#periukcomel
#alyanadib

Masak lemak nenas kurau ikan masin lauk utama utk harini👍😋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags