#zdnmasak

168 posts

TOP POSTS

Meehoon sup dinner kami tadi🍲...alhamdulillah ank2 yg request mlm ni tak mau mkn nasi katanye👍😋 Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Fettuccini x cukup bahan oglio oglio x jadik...hahha lantak le jnji sodap kat tekak ni👍😂 mkn ni je la mlm ni alhamdulillah😊

Happy dinner semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Harini bz sikit melayankan ank bujang saya demam dah 4 hari...ptg tadi balik sekolah tunjuk kat ibu ade bintik2 merah pulak kat tngn&badan esok doktor bg cuti lagi...risau juga hati ni😟 harap2 xde apa2 lah ye...baru2 ni ade kes denggi pulak area rumah saya ni huhu risau lg😐 cepat2 g carik ketam wat sup😂

Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#zdnhealthy

Meggi ketam utk ank bujang saya yg x sihat...x mau mkn nasi😂

#zdnmasak
#alyanadib

B.fast isi perut kenyang2 sebelum check out👍😋alhamdulillah... #zdnmasak
#zdnnakenjoy💋
#zdnholiday👌😙

Menu malam ni sutun🐙 sutun masak kicap&sambal sutun hehe sayur sawi xde plak dlm gmbr tu😄 selamat menjamu selera ye semua...👌😊 Selamat malam semua😘💋 #periukcomel
#zdnmasak
#alyanadib

Menu harini...nasi ayam👍😋alhamdulillah... #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Sambil santai2 depan tv jom kita mkn... kueteow ade mee goreng pun ade...hahhh pilih2 mana mau mkn👍😉😋 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Bila mlm2 perut mintak isi ni jer yg ko nampak... cepat di masak sedap dimakan👍😋💦Maggie ayam ketuk ciliapi😂

Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel

MOST RECENT

Meehoon sup dinner kami tadi🍲...alhamdulillah ank2 yg request mlm ni tak mau mkn nasi katanye👍😋 Selamat malam semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Menu hari ni...masak lemak nenas ikan goreng dan bila org melaka makan budu yg tak leh tahan sedapnye... hancus diet👻😂 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Sotong masak kicap🐙🐙🐙 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Mlm ni kita layan kerabu megi...patut la viral! sodap gopenye nak2 tergigit cili api tu perhhh 👍😋💦 #zdnmasak
#kerabumaggi
#periukcomel
#alyanadib

Menu lunch yg simple...sambal telo rebus+sayur campor =alhamdulillah👌😉 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Happy b.fast...pagi ni mkn nasi goreng telo mata sensorang di temani bunga yg wangi itu🌹😙dpt la jugak bunga dri xde😂

Selamat pagi semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Sambil santai2 depan tv jom kita mkn... kueteow ade mee goreng pun ade...hahhh pilih2 mana mau mkn👍😉😋 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Nasi goreng...b.fast tadi alhamdulillah👌😋💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Lauk dinner tadi...sup ayam+sambal bilis telo sebijik👌😊 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Sayur kobis campur brokoli baru lps goreng...lauk dinner nnti👍😋lauk lain sambal ikan siakap tp x mau selfie malu kot hihi😂

#zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Lauk harini paling simple org kawen kita dpt telor so, buat sambal lah👍😋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Assalamualaikum...salam jumaat semua... melaka dri pagi hujan sejukkk perut pun lapar...nasi goreng petai&milo panas bernestum makan berdua dgn en.suami👍😋alhamdulillah☺

#zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Dinner kami mlm ni sambal ayam&sayur sawi bercendawan+ayam goreng👍😋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Sup ayam jer lauk harini👍😋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Sebelum melelapkan mata👀 request ank2 mee goreng...dah mlm2 lapar erk😂👻 Slmt mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Sambal ikan tongkol/aye antara menu lunch tadi👍😋 alhamdulillah😊

#zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib

Ber maggie maggian mlm2 ni lps keluar peluh kita mkn😂😂😂ade ke patut... #zdnmasak
#periukcomel
#alyanadib
#zdnberzumba

Sotong goreng tepung antara menu harini🐙🐙🐙 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

Ber meehun goreng je utk dinner kami tadi letak sotong sayur sawi kasi lebih👍😋💦 Selamat mlm semua shbt ig👌💋 #zdnmasak
#alyanadib
#periukcomel

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags