[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zanlifestyle

154 posts

TOP POSTS

KAMI GENG PONTENG KELASπŸ™†πŸ™†
.
.
#businessacademy360 #tekniksemakphone #zanlifestyle

SELAMAT PAGII...jom senamrobik uikkk...
.
#zanlifestyle #tekniksemakphone #businessacademy360

mandi-manda dgn kawan2 #businessacademy360 di TAMAN ECO RIMBA BUKIT AYER .
#tekniksemakphone
#businessacademy360 #zanlifestyle #jalan2buangduit

SELAMAT MALAM KAWAN-KAWAN...
.
saya tidur dulu yaa...jangan tidur lambat naa nnti sakit i yang susah hati
.
#EminantEntClub #businessacademy360 #zanlifestyle

petang2 makan ABC sedapnyaa..cuba suggest tempat ABC yang paling sedap...
.
#zanlifestyle #tekniksemakphone #businessacademy360

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Asyraf
013-7894048
013-7894048
013-7894048
.
#businessacademy360 #ba360granite #ba360peneng #projecttansri #newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

MOST RECENT

jika kamu inginkan sesuatu USAHALAH siang dan malam USAH HIRAUKAN masa, ketenteraman dan tidur kamu untuk mendapatkannya. USAH BERHENTI mengejar walaupun ia menjadikan kamu hampir GILA. Semua YANG LAIN kelihatan TIDAK MENARIK dan MURAH kerananya. HIDUP seperti KOSONG dan TIDAK BERMAKNA tanpanya. Apa yang kamu MIMPIKAN dan RANCANGKAN hanyalah IA. Kamu SANGGUP berpenat lelah, gelisah merancang kerananya, hilang ketakutan pada manusia kerananya, jika kamu TERUS MENGEJAR apa yang kamu INGINI, lakukan dengan sePENUH KEUPAYAAN, KEYAKINAN, HARAPAN, KETEGASAN, dan mahupun MISKIN KELAPARAN hingga kurus kering berpenyakit pada tubuh ataupun otak TIDAK AKAN MENGHALANG KEINGINAN KAMU. Jika DIHALANG kamu TETAP MAHUKANNYA. Jika TERUS MENGEJAR apa yang kamu INGINI dan TIDAK MENGALAH terhadap kebosanan, DUNIA PASTI jadi MILIK ANDA.
.
.
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE MAHGRIB2 PN BUAT DUIT]
.
.
.
Apa yang korang kena faham pasal investment sis ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang sis buat ? .
Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes.
.
Tapi bila sis sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja.
.
Dan tapi lagi, investment yg sis buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company sis bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest.
.
Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company sis, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;-
.
Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? .
Dah paham, dah minat, pm lah sis. Okay ?
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

Kita boleh memilih
Untuk hidup biasa2 atau utk hidup luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk sekadar melalui kehidupan ini
Atau untuk membuat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita.
.

Kita boleh memilih
Untuk berdamping dengan kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk menjadi org yang takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba.
.

Kita boleh membuat pilihan atas kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiriπŸ™‚
.
kepada yang nak ubah nasib macam abam boleh pm abam...abam ada project baru
.
for business purpose:
Arie
πŸ“²0139079447
πŸ“²0139079447
πŸ“²0139079447
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#kelantan#terengganu
#sabah #sarawak
#kerjaya#usahawan
#ariehmt

Happy weekend gaisπŸ’
.
.
.
Apa aktiviti korang hujung minggu ni? .
Sis setiap hujung minggu ada training di Hq Puchong. Since semakin ramai newbie yang invest dan register sebagai agent so, training bergiat aktif setiap minggu. Semuanya diajar dan disediakan di dalam training, agent hanya datang belajar dan balik boleh terus apply
.
Platform investment yang macam sis buat ni in shaa Allah mudah nak jana income dan mudah untuk buat saving planning for future
.
Dm/ wasap sis untuk detail
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak

[MENTOR YANG HEBAT MEMBAWA KITA KEARAH KEJAYAAN]
.
.
.
Alhamdulillah, syukur sgt sgt sis dipertemukan peluang baru bersama team agent saham yg sis ceburi skarang didampingi mentor2 yg berjaya dlm ni.
.
So bagi yang masih memerhati diluar sana, jgn berlengah, jika nak invest utk beli saham dan secara tak langsung simpanan digandakan, jgn berlengah, modal serendah RM1350 korang boleh bermula πŸ˜ŽπŸ‘πŸ».
.
Dan utk pengetahuan, secara langsung juga korang boleh juga menjadi agent saham mcm abam dan boleh juga jana pendapatan yg sgt lumayan. Lekaih pantaih, sepantaih taufan memiyem abam yerww.
.
for business purpose:
Call//whatsapp πŸ‘‡
πŸ“²0139079447 (arie)
πŸ“²0139079447 (arie)
πŸ“²0139079447 (arie)
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak#kelantan #terengganu #usahawan#kerjaya

Hidup kena bijak...walaupun ekonomi kita gawat kita kena sedar jika hanya salahkan sebelah pihak kita tidak akan menang...oleh itu carilah jalan untuk keluar dari zon kegawatan ekonomi anda...
.
PELUANG BARU ‼️
HARAPAN BARUUU ‼️
UNTUK MENEBUS IMPIAN DALAM HIDUP KORANG ‼️
.
.
#GrandMillionaireClub tertubuh utk korang semua yang ingin berjinak2 dgn dunia perniagaan, dan teringin nak buat side income. Apa yang perlu korang buat, hanya invest sahaja dalam company abam, dan keuntungan saham yg diinvest boleh dijual 3 ke 4 kali ganda dari harga yg korang invest.
.
Semestinya permulaan bisnes ni yg akan buat korang rasa best adalah, korang just keluar modal utk beli saham seumur idup dan korang layak utk jadi agent utk jalankan bisnes saham ni mcm sis.
.
Modal tak lesap πŸ™€
.
Bonus pun banyak πŸ™€ .
Okay ke terlebih okay ? πŸ™€.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

[BERITA BURUK ! BERITA BURUUKKK 😨]
.
.
.
Tahniah kepada semua shareholder kerana dah selamat menjadi investor yg bijak dan berwawasan. 🎊.
.
Kenapa sis ucap tahniah tiba2 nih πŸ˜‚ semestinya ada berita baik utk kita semua (tadi kata berita buruk πŸ™„), yang mana dalam tempoh sebulan lebih lagi, company kita akan MOA sign (MOA sign tu apa? Pm abam kalau nak tau) dgn lebih kurang 7 projek, yang mana akan menyebabkan harga saham akan meningkat secara drastik😱.
.
Untuk pengetahuan korang, harga terkini lebih kurang 2usd/unit lebih, boleh direct ke link ni πŸ‘‰πŸ» https://www.otcmarkets.com/stock/NINK/quote . Jadi sis menyeru kepada yg masih lagi mengintai ngintai investment sis ni, teruskan mengintai sampai harga saham ni naik dan korang akan rasa menyesal tak beli hari niπŸ˜‚. .
Kepada orang yg dalam kepala otak tu masih lagi ego dan acah2 tahu pasal investment ni, korang boleh buat judgement sendiri sampai bila2 pun. Yang nampak peluang ni, boleh ambil peluang dan kita kaut untung utk masa depan kita πŸ’ͺ🏻. .
Untuk masa sekarang ni potensi untung yang sis boleh bagitau korang, boleh pergi ke 300% ke 400%. Mybe lepasni potensi ni akan meningkat mengikut harga saham nanti. Lets wait, grab this oppoturnity and enjoy the profit πŸŽ‰πŸŽŠ.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan #newmodule
#newstrategi#newproject
#zanlifestyle #earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm
#unimap#uthm#kptm#kelantan
#kedah#johor#sabah #sarawak

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Syed
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Nur Izzati:
Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Syed
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Nur Izzati:
Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Syed
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
πŸ“ž017.954.0215
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

THE RISE OF THE NEW EMPIRE
.
.
.
Alhamdulillah tertubuhnya satu team baru saya iaitu Grand Millionare Club. Dengan platform baru yg hebat, semangat dan momentum yang baru saya bergerak seperti askar yang mahu berperang. Semangat lain mcm. πŸ”₯πŸ˜‚
.
Setelah saya kaji tengok sendiri bisnes dan kekuatan company ini, abam buat keputusan untuk all out di sini. Yang bestnya ada plan passive iaitu dengan membeli saham syarikat di OTC Market dengan harga yg murah dari pasaran. Orang putih cakap 'adjustment price'.
.
Kalau plan active nya lagi lah lain mcm, berdesup2 masuk klau all out mcm saya. Tpi saya tau korg semua jenis nak invest saja xmau buat apa2 kan? 😏 no hal pnya lah boleh saja sbb ini bukan mlm, kena cari org kena jual produk, xperlu2. saya jual REAL SHARE untuk korg semua. Klau run yang active lagi lah dapat byk. Aduh fenin saya.
.
Active ada passive pun ada. Jadi korg nk apa lgi?? jadi kepada yang nak jadi askar mcm saya boleh pm. πŸ˜‚ Nak jadi investor pun boleh, lagi digalakkan. Xda masalah, xbuat apa2 pun pulangan lumayan. Buat saving banyak2. .
βœ…REAL SHARE
βœ…REAL BUSINESS
βœ…REAL INVESTMENT
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017 #GrandMillionaireClub
#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

INVEST AND ENJOY ‼️‼️
.
.
.

Jadi ramai yang tertanya2 projek ape yg saya buat? Tengok siap ada site visit bagai, hotel bagai, mcm best je kan? Ada sesetengah orang kata alah ni tipu je, ada sesetengah orang kata nanti dulu lah, setengah lagi tak kisah.
.
Sama macam 10 tahun yg dulu bila orang baru dengar pasal saham google, saham facebook, saham apple dan rasakan perkara ni remeh temeh. Tetapi hakikatnya sekarang? Ramai yg menangis terguling2 bawah katil sebab menyesal tak invest awal2 dulu. πŸ˜…
.
Jadi sesiapa yg nak consult tentang saham, nak jual beli saham atau nak simpan sampai ke anak cucu boleh whatsapp #0145302041, saya akan layan jgn malu2 utk bertanya ye 😊
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017#GrandMillionaireClub
#projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle #earnwhileULearn#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

PELUANG BARU ‼️
BISNES TREND TERBARU ‼️
.
.
.
Nak cari side income tapi dah buat mcm mcm bisnes tapi tak menjadi ⁉️
.
Join bisnes mcm2 jenis tapi modal pun belum balik lagi tak jumpa jalan pulang ⁉️
.
Mencari guide dan panduan bisnes yg sebenar bersama team yg kuat utk berbisnes tapi tak wujud dlm dunia ni ⁉️
.
Jom saya bukak peluang utk korang berniaga saham seperti saya. Skill dan tunjuk ajar akan diberikan. Yang zero bisnes pun boleh buat. Yang penting;-
.
πŸ™…πŸ»β€β™‚οΈkita tak jual2/promote2 barang.
πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈhanya mempromosikan saham company dan anda akan dibayar komisyen yang sangat lumayan. πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈjoin dan secara tak langsung modal dijamin tak lesap dan untung secara tak sengaja kerana beli saham company
πŸ™†πŸ»β€β™‚οΈbest ke best ?
.
Jom, lekas laju memiem saya. saya open utk 10orang terawal saje tawww..
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017#GrandMillionaireClub
#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

Penyertaan yang paling besar dari investor kami semalam, invest 1000usd dgn potensi gandaan saving yang dia boleh terima 4500usd-15,000usd selepas tempoh matang.
.
Nampakkan? Lagi besar modal korang invest lagi besar potensi gandaan saving yg korang boleh dpt. best ke best bisnes baru sis niπŸ˜„ kalau best meh pm sis jums πŸ™ŒπŸ».
. .for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone#projectturboraya2017
.
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak #TheRealProgramGandakanWangSimpanan #gmc#ioicitymallputrajaya

[INGIN MENJADI STUDENT YANG BERJAYA]
.
.
Setiap pengorbanan kita sebagai student memang di ambil kira kerana tanggungjawab yg kita pikul harus dilaksanakan dgn sebaik baik nya ..
.
tugas student hanya berikan tumpuan pada pelajaran dan juga akademik .. so utk mncapai kejayaan dlm pelajaran kita harus berkerja kuat dan dapat mngejar pointer yg tinggi .
.
So sama juga dalam perniagaan ni ,bila kita kurang mahir atau kurang knowledge dlm ilmu perniagaan ni mmg sukar nk buat, dan bila da belajar smua akan jadi mudah dan mendapat result yg bagus
.
.
Pendapatan sehari rm100 -rm500, rajin usaha dapat la lebih hasilnya
.
.
.
Di sini saya hanya perlu 2 orang yang terawal sahaja boleh bagi offer dan dpat belajar ilmu perniagaan ni dan dapat belajar kelas training secara percuma ,jadi ape tunggu lagi pm cepat2 ye 😊😊
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone #EminantEntClub#granitefans
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ??? Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
Masyitahrosli πŸ“ž01140720292
πŸ“ž01140720292
πŸ“ž01140720292
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#masyitahyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
#granitefans .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya#aimst#sp

INI KURANG AJAR !!!
.
.
.
Orang nak ambik gambar dia tengok.kat lain ..itu kurang ajaarr namanyaa....cuti2 nie anda buat apa??saya kuar jalan2.
.
student biasa cuti2 nie jalan2 buang duit biasalah tuu tapi kami lainn sebab kami jalan2 dapat duit
.
ini kerana saya bersama platform #businessacademy360 kehidupan saya lain dari student lain
.
nak tahu apa yang #businessacademy360 dah buat kepada kehidapan saya??
.
meh pm saya boleh tolong ajar n guide awk.offer kepada 3orang terawal yg ingin menjadi business partner saya.
.
for business purpose:
aliff
πŸ“ž014.5080.655
πŸ“ž014.5080.655
πŸ“ž014.5080.655
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone#jalan2buatduit
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. πŸ’ͺ🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak πŸ˜‚ #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. πŸ˜‰
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360
#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone #EminantEntClub#granitefans
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
suhailah edayat
πŸ“ž011-26909103
πŸ“ž011-26908103
πŸ“ž011-26908103
.
#businessacademy360 #projecttansri #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub #ba360crown #crownsapot
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah sama sama kita berjaya
.
for business purpose: zul
πŸ“ž01117775810
πŸ“ž01117775810
πŸ“ž01117775810
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome#crownsapot .

Tak pernah tak sayang...
.
.
Cakap pasal sayang... semua kita sayangkan... mak, ayah, abang, akak, adik, pakwaaa... hehehe😏😏😏
.
Wow, pakwaaa?... ke awak? Chia3~
.
Tapi adakah kita dah cukup banyak bagi semua tuuu kat diorang ataupun diorang jer yang lebih banyak bagi kat kita dengan pengorbanan mereka... So saya disini ada satu PLAN dimana kita pulak yang memberikan dan berkorban untuk mereka dengan #tekniksemakphone ...
Haaaa amacam nak tahu boleh pm saya cepat2...
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
#earnwhileUSelphie#GraniteFans
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

Aizan Zabri:
KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
Ilyas
πŸ“ž01135355871
πŸ“ž0109166412
πŸ“ž
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
Muhd Sabri
πŸ“ž017-2368981
πŸ“ž017-2368981
πŸ“ž017-2368981
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Dm me your contact no.
I'll contact you a.s.a.p
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
Dm me you contact no. 😊

#businessacademy360#ba360granite #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:

Khatijah πŸ€— πŸ“ž011-38922737
πŸ“ž011-38922737
πŸ“ž011-38922737
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

AFZAN:
KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
AFZAN
πŸ“ž01131250838
πŸ“ž01131250838
πŸ“ž01131250838
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminantEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

KENAPA HAPPY SANGAT NIE ???
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #BusinessAcademy360.nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii...
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer makan di hotel 5star jika memenuhi syarat.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminentEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak#ioicitymallputrajaya

SELAMAT MALAM KAWAN-KAWAN...
.
saya tidur dulu yaa...jangan tidur lambat naa nnti sakit i yang susah hati
.
#EminantEntClub #businessacademy360 #zanlifestyle

[HI, ORANG SABAH πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»]
.
.
.
Mungkin ada yg tanya team #BusinessAcademy360 ni ada support ke di sabah? Haaa...
.
Jadi, kali ni yang akan team kita buat adalah penjajahan di seluruh negeri sabah. Korang boleh berjumpa sendiri dengan pengasas dan mastermind team BA360 sendiri, bagaimana mereka boleh berjaya dan bantu orang lain untuk berjaya jugak.
.
Kalau engkau urang nak set appoinment dgn dia urang ini, lekas pantas ws num dibawah yaa.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone#EminentEntClub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

BUANG MASA AMALAN SYAITAN πŸ‘Ώ
.
.
.
hujung minggu ni korang lepak mana? saya lepak gak, jalan jalan, buang masa eh? tapi jalan jalan saya tak habiskan duit, jalan jalan lagi bertambah duit, jalan jalan lagi bertambah duit πŸ’ΈπŸ’Έ eh terulang banyak kali pulak πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
pelik eh macam mana lagi berjalan lagi bertambah duit? kalau nak tahu, meh meh pm saya daripada awak duk berfikir 10 kali meh terus pm saya cepat cepat, fast action fast result πŸ˜‰
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone #earnwhileUselphie #eminententepreneurclub
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

🎯BETWEEN B AND D IS C 🎯 πŸ€ΉπŸ»β€β™‚οΈDalam banyak-banyak huruf dari A hingga Z, ada huruf B, C dan D. 🎭Begitu dekatnya huruf B dan D, hanya dipisahkan oleh satu huruf iaitu C. .
Apa maksudnya? πŸ€ΉπŸ»β€β™‚οΈB ialah kelahiran (birth) dan D ialah kematian (death). Hidup dan mati ini terlalu rapat. Seolah-olah ia dipisahkan hanya dengan satu huruf. 🎭Jadi, apa maknanya huruf C? .
πŸ€ΉπŸ»β€β™‚οΈC ialah pilihan (choice). Hidup adalah pilihan untuk kita pilih bagaimana kita hendak mati dan meninggalkan dunia ini. .
🎨Buatlah pilihan paling baik ketika hidup dalam meniti segala segi dalam diri kita untuk mengecapi kehidupan yang paling baik selepas kita mati...
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#eminentEclub #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

Tak pernah tak sayang...
.
.
Cakap pasal sayang... semua kita sayangkan... mak, ayah, abang, akak, adik, someone... hehehe😏😏😏
.
Wow, someone?... ke awak? Chia3~
.
Tapi adakah kita dah cukup banyak bagi semua tuuu kat diorang ataupun diorang jer yang lebih banyak bagi kat kita dengan pengorbanan mereka... So saya disini ada satu PLAN dimana kita pulak yang memberikan dan berkorban untuk mereka dengan #tekniksemakphone ...
Haaaa amacam nak tahu boleh pm saya cepat2...
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360
#ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

Rezeki Milik Allah
.
.
.
Orang kata "rezeki ada di mana-mana " tapi saya tertanya, rezeki biasa lepak mana? πŸ€”πŸ˜‚
.
.
Kalaulah kita tahu rezeki kita ada dekat mana dah lama senang hidup kita, tu pasal kita kena keluar rumah berusaha mencari rezeki.
.
.
Kesimpulannya, rezeki ni kita kena cari. Banyak tempat ada rezeki tapi di mana pun rezeki kita cari yang penting JANGAN PUTUS ASA. Matlamat tetap sama.
.
.Kita jangan dok pening2 manusia bukan bagi rezeki tapi Allah tentukan. Ramai orang salah angap. Pesanan untuk diri sendiri. 😊😊
.
for business purpose:
SAKINA
πŸ“ž013 2702206
πŸ“ž013 2702206
πŸ“ž013 2702206
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

Rezeki Milik Allah
.
.
.
Orang kata "rezeki ada di mana-mana " tapi saya tertanya, rezeki biasa lepak mana? πŸ€”πŸ˜‚
.
.
Kalaulah kita tahu rezeki kita ada dekat mana dah lama senang hidup kita, tu pasal kita kena keluar rumah berusaha mencari rezeki.
.
.
Kesimpulannya, rezeki ni kita kena cari. Banyak tempat ada rezeki tapi di mana pun rezeki kita cari yang penting JANGAN PUTUS ASA. Matlamat tetap sama.
.
.Kita jangan dok pening2 manusia bukan bagi rezeki tapi Allah tentukan. Ramai orang salah angap. Pesanan untuk diri sendiri. 😊😊
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

petang2 makan ABC sedapnyaa..cuba suggest tempat ABC yang paling sedap...
.
#zanlifestyle #tekniksemakphone #businessacademy360

mandi-manda dgn kawan2 #businessacademy360 di TAMAN ECO RIMBA BUKIT AYER .
#tekniksemakphone
#businessacademy360 #zanlifestyle #jalan2buangduit

jom comment πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
#zanlifestyle #businessacademy360 #tekniksemakphone #bosan2

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»] .
.
.
Tahniah @iamfaiz14 . Salah sorang bisnes partner sis berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎🀜🏻.
.
Jadi korang, kamu, dia dan sis jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang πŸ’ͺ🏻😎πŸ”₯
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #zanlifestyle#earnwhileULearn #tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah #sarawak

morning...mata sayu memikirkn masa depan yang sangat mencabar.tanpa side income kita tidak akan hidup senang...nak buat side income meh pm saya.. .
syarat senang sahaja
1-ada modal
2-ada data internet
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#businessacademy360#ba360granite #projecttansri#aizanyouthmillionaire #newplan#newmodule#newstrategi #4step#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu anda jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.

#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

SELAMAT PAGII...jom senamrobik uikkk...
.
#zanlifestyle #tekniksemakphone #businessacademy360

Salam jumaat
Nak share sunnah pada hari jumaat ,semoga manfaat pada diri dan anda semua.

1. Memperbanyakkan Selawat ke atas Rasulullah S.A.W.
2. Mandi Jumaat
3. Menggunakan Minyak Wangi
4. Bersegera untuk Berangkat ke Masjid
5. Solat Sunat ketika Menunggu Imam atau Khatib
6. Tidak Duduk dengan Memeluk Lutut Ketika Khatib Berkhutbah
7. Solat Sunat setelah Solat Jumaat
8. Membaca Surat Al Kahfi
.
#salamjumaat #penghulusegalahari #jumaat #sunnah #akhirzaman #tunaikewajipan #kaumadam #mosque #islam #muslim #aizanyoungentreprenuer #businessacademy360 #zanlifestyle

KAMI GENG PONTENG KELASπŸ™†πŸ™†
.
.
#businessacademy360 #tekniksemakphone #zanlifestyle

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
for business purpose:
Asyraf
013-7894048
013-7894048
013-7894048
.
#businessacademy360 #ba360granite #ba360peneng #projecttansri #newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Most Popular Instagram Hashtags