#zanlifestyle

MOST RECENT

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE MAHGRIB2 PN BUAT DUIT]
.
.
.
Apa yang korang kena faham pasal investment sis ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang sis buat ? .
Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes.
.
Tapi bila sis sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja.
.
Dan tapi lagi, investment yg sis buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company sis bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest.
.
Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company sis, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;-
.
Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? .
Dah paham, dah minat, pm lah sis. Okay ?
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

[TAK FAHAM2 JUGAK KAU NI YE]
.
.
.
Apa yang korang kena faham pasal investment sis ni? Ramai yang tanya. Apa investment yang sis buat ? .
Investment ni luas dik. Investment byk platform. Dan investment ni bukan benda2 mcm bisnes2 kena jual2 produk ke, kena tarik2 org join ke. Tak ye dik. Itu namanya 'business'. Korang keluar modal untuk korang run bisnes.
.
Tapi bila sis sebut 'investment'. Apa yg korang perlu buat, hanya melabur modal sahaja. Tak perlu cari2 orang ke apa kalau korang tak nak jadi agent. Korang just nak tunggu profit sahaja. Invest sahaja.
.
Dan tapi lagi, investment yg sis buat jugak, dia membuka peluang utk korang yg rasa nak invest dan nak tambah side income, company sis bukak keahlian utk jadi agent selepas korang invest.
.
Means kat sini, apabila korang sudah selamat melabur di company sis, korang ada dua pilihan. Dua apa ? 2 choices. Sama ada ;-
.
Nak invest sahaja atau nak buat bisnes. Erti kata lain korang nak tambah side income, korang akan dilatih utk jadi agent. Paham ? .
Dah paham, dah minat, pm lah sis. Okay ?
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

Kita boleh memilih
Untuk hidup biasa2 atau utk hidup luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk sekadar melalui kehidupan ini
Atau untuk membuat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita.
.

Kita boleh memilih
Untuk berdamping dengan kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk menjadi org yang takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba.
.

Kita boleh membuat pilihan atas kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiriπŸ™‚
.
kepada yang nak ubah nasib macam abam boleh pm abam...abam ada project baru
.
for business purpose:
Arie
πŸ“²0139079447
πŸ“²0139079447
πŸ“²0139079447
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#kelantan#terengganu
#sabah #sarawak
#kerjaya#usahawan
#ariehmt

Takkala orang lain sedang enak dibuai mimpi kami #pelajarberpendapatan sedang sibuk menggunakan masa yang ada untuk jana pendapatan
.
nak tahu macam mana nk dapatkan side income as student??meh pm sekarang..ada offer menarik kepada yang join
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah #johor#sabah #sarawak

Happy weekend gaisπŸ’
.
.
.
Apa aktiviti korang hujung minggu ni? .
Sis setiap hujung minggu ada training di Hq Puchong. Since semakin ramai newbie yang invest dan register sebagai agent so, training bergiat aktif setiap minggu. Semuanya diajar dan disediakan di dalam training, agent hanya datang belajar dan balik boleh terus apply
.
Platform investment yang macam sis buat ni in shaa Allah mudah nak jana income dan mudah untuk buat saving planning for future
.
Dm/ wasap sis untuk detail
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak

selamat pagi kepada yang sedang bekerja...saya pn tengah kerja jugak melalui online sahaja....senang kang
.
nak tahu biz apa yg sis buat meh pm sekarang
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#newproject#zanlifestyle#earnwhileULearn#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak

[RUGI, RUGI, RUGI]
.
.
.
"Penatlah sis, join bisnes itu ini, keluar modal habuk pun tarak"
.
"Join pakej beriban riban, bila buat tak jadi, modal yg dilabur melebur begitu saja"
. "Abis saving semua dikeluarkan join mcm mcm bisnes merapu😩"
.
First of all 'tahniah' dan 'padan muka' kepada korang yg pernah merungut dgn ayat2 mcm niπŸ˜‚.
.
Sebab apa 'tahniah' ? Sebab biasa lah tu, bak kata fattah amin, "anggaplah modal tu modal membayar kebodohan kita" hahahahaha. Deep siot ayat dia en. Tapi tak leh pakaiπŸ˜‚. Tahniah sebab mungkin itu lah modal yg akan mengajar korang apa itu kegagalan sebelum menempa kejayaan πŸ’ͺ🏻😎itu yg sis maksudkan.
.
'Padan muka' sebab lain kali, kalau rasa platform bisnes ni nampak mcm tak okay, jgn join membuta tuli. But still okay kalau bisnes tu strong and korang belajar something dari bisnes tu, mybe belajar dari team atau dari company tu sendiri yg mengajar korang erti 'usahawan sejati'.
.
Apa apa pun modal yg korang dah terbuang begitu saja, biarkan lah ia menjadi debu. Tapi bila ada peluang baru, mari mari datang dekat sis nak habaq mai nih πŸ˜‹.
.
Okay tak bisnes sis ni, kalau korang labur modal dan modal korang tu dijadikan saving yang akan berganda ganda.sis tanak bagi jaminan 100% untung gila sgt. Yg penting in shaa allah modal yg korang invest tu, takkan leburrr.... innalillah wa innailaihirojiun....
.
Jom piyem lekas pantas memiyem sis πŸ˜‹.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone
#legalinvestment
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

Kita boleh memilih
Untuk hidup biasa2 atau utk hidup luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk sekadar melalui kehidupan ini
Atau untuk membuat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita.
.

Kita boleh memilih
Untuk berdamping dengan kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa.
.

Kita boleh memilih
Untuk menjadi org yang takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba.
.

Kita boleh membuat pilihan atas kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiriπŸ™‚
.
kepada yang nak ubah nasib macam sis boleh pm sis...sis ada project baru
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

[MENTOR YANG HEBAT MEMBAWA KITA KEARAH KEJAYAAN]
.
.
.
Alhamdulillah, syukur sgt sgt sis dipertemukan peluang baru bersama team agent saham yg sis ceburi skarang didampingi mentor2 yg berjaya dlm ni.
.
So bagi yang masih memerhati diluar sana, jgn berlengah, jika nak invest utk beli saham dan secara tak langsung simpanan digandakan, jgn berlengah, modal serendah RM1350 korang boleh bermula πŸ˜ŽπŸ‘πŸ».
.
Dan utk pengetahuan, secara langsung juga korang boleh juga menjadi agent saham mcm abam dan boleh juga jana pendapatan yg sgt lumayan. Lekaih pantaih, sepantaih taufan memiyem abam yerww.
.
for business purpose:
Call//whatsapp πŸ‘‡
πŸ“²0139079447 (arie)
πŸ“²0139079447 (arie)
πŸ“²0139079447 (arie)
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak#kelantan #terengganu #usahawan#kerjaya

cuba teka agak2 brpe yaa hargaπŸ€”πŸ€”
.
.
*POTENTIAL PROFIT PEMBELIAN SAHAM*
package:
*INVEST RM1350* 😻
Dapat 409 UNIT SAHAM
APABILA SAHAM NAIK
πŸ‘‰πŸ»3$ return RM5,521
πŸ‘‰πŸ»5$ return RM9,202
πŸ‘‰πŸ»10$ return RM18,405 *INVEST RM4500* 😘
Dapat 1363 UNIT SAHAM
APABILA SAHAM NAIK
πŸ‘‰πŸ»3$ return RM18,400
πŸ‘‰πŸ»5$ return RM30,667
πŸ‘‰πŸ»10$ return RM61,335 *INVEST RM13,500* πŸ€“
Dapat 4090 UNIT SAHAM
APABILA SAHAM NAIK
πŸ‘‰πŸ»3$ return RM55,215
πŸ‘‰πŸ»5$ return RM92,025
πŸ‘‰πŸ»10$ return RM184,050
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

[GLOBAL ASSET TRUSTEE BERHAD]
.
.
.
Pemegang amanah bebas yang ditubuhkan oleh golongan profesional bidang undang undang, perbankan dan servis amanah. Syarikat amanah Malaysia yang berlesen di bawah Akta Syarikat Amanah 1949.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak

[MENTOR YANG HEBAT MEMBAWA KITA KEARAH KEJAYAAN]
.
.
.
Alhamdulillah, syukur sgt sgt sis dipertemukan peluang baru bersama team agent saham yg sis ceburi skarang didampingi mentor2 yg berjaya dlm ni.
.
So bagi yang masih memerhati diluar sana, jgn berlengah, jika nak invest utk beli saham dan secara tak langsung simpanan digandakan, jgn berlengah, modal serendah RM1350 korang boleh bermula πŸ˜ŽπŸ‘πŸ».
.
Dan utk pengetahuan, secara langsung juga korang boleh juga menjadi agent saham mcm sis dan boleh juga jana pendapatan yg sgt lumayan. Lekaih pantaih, sepantaih taufan memiyem sis yerww.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah #sarawak

KENAPA SAHAM PENTING?!!
.
.
.

Pada tahun 2007, Saham APPLE inc adalah 16USD untuk satu unit dan pada tahun 2017, saham apple telah meningkat ke 153USD untuk satu unit.
.
Jadi macam mana kalu dulu dia beli 100 unit saham APPLE⁉️
.
Dulu beli 16USD/unit x 100UNIT =
MODAL 1600USD(RM4800)
.
Sekarang jual balik
100UNIT x 153USD = 15,300USD(RM70,380)
.
UNTUNG RM70,380-RM4800 = RM68,580
.
Jadi orang yang beli 1000 share macam mana? 10,000 share? Jadi mulalah dengan investment 😊πŸ’ͺ🏻
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

[EVERY SUCCESS HAS ITS STORY AND TIME]
.
.
Kadang2 sis tengok, ramai orang yang dah cakap dia sedang lakukan, dah lakukan segalanya ataupun dah buat sehabis baik untuk kehidupan masa hadapan dia mereka.
.
.
Tetapi tanya balik diri anda masing2, adakah betul anda telah melakukan segala galanya? Ptutkah anda merungut, dengan outcome yang anda dapat? Satu sahaja cara kita nak tengok sama ada kita dah buat sehabis baik atau belum.
.
.
Apakah kejayaan yang kita impikan? Dan sudahkah orang lain kecapi kejayaan kita? Kalau sudah ada, amik tahu bagaimana dia blh berjaya, amik tahu apa yang dia lalui sehingga dia berjaya membentuk impian dia. Berapa banyak duit , tenaga , dan masa yang dia korbankan dan bandingkan dengan diri anda.
.
.
Jadi persoalannya sekarang ni, adakah anda sudah betul2 lakukan segalanya? 😎
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

Hidup kena bijak...walaupun ekonomi kita gawat kita kena sedar jika hanya salahkan sebelah pihak kita tidak akan menang...oleh itu carilah jalan untuk keluar dari zon kegawatan ekonomi anda...
.
PELUANG BARU ‼️
HARAPAN BARUUU ‼️
UNTUK MENEBUS IMPIAN DALAM HIDUP KORANG ‼️
.
.
#GrandMillionaireClub tertubuh utk korang semua yang ingin berjinak2 dgn dunia perniagaan, dan teringin nak buat side income. Apa yang perlu korang buat, hanya invest sahaja dalam company abam, dan keuntungan saham yg diinvest boleh dijual 3 ke 4 kali ganda dari harga yg korang invest.
.
Semestinya permulaan bisnes ni yg akan buat korang rasa best adalah, korang just keluar modal utk beli saham seumur idup dan korang layak utk jadi agent utk jalankan bisnes saham ni mcm sis.
.
Modal tak lesap πŸ™€
.
Bonus pun banyak πŸ™€ .
Okay ke terlebih okay ? πŸ™€.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

saham naikkk lagiii....untung jika invest awal....sapa nak melabur ada special offer saya kasi harga bawah 1USD untuk 1lot
.
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

SAHAM NAIKK DARI 2.18 KE 2.24😱😱😱
.
.
Real investment di OTC MARKET minimum RM1350 dan gain profit RM6000-RM20,000 dalam tempoh 18 bulan. Dengan modal serendah RM1350 anda akan dapat 428 unit saham yang bernilai 2.24 usd per unit. Tapi company bagi offer anda beli saham dengan harga bawah 1 usd per unit. Untung ke untung?

Alhamdulillah setiap hari ada peningkatan positive dari orang ramai yang invest dalam business sis. Semakin ramai yang ambil peluang awal sementara harga saham masih murah. Selepas ini akan ada banyak lagi projek-projek baru yang company akan jalankan dan pada waktu itu jangkaan harga saham akan naik sehingga 10 usd per unit

Berminat dan serius untuk invest direct dm/wasap sis
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone
#realinvestment
#otcmarket
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah #sarawak

[BEST PLATFORM FOR FUTURE SAVING]
.
.
Zaman sekarang ni mesti ramai yang sedang mencari-cari platform untuk buat saving betul tak? Harini sis nak offer satu platform yang masih baru dan sedang meletop hebat. .
Platform ni adalah international platform dan berkonsepkan pelaburan sah di Otc Market. Anda hanya perlu invest minimum RM1350 dan selepas tempoh 18 bulan anda akan dapat profit RM6000-RM20,000.

Platform sis juga mempunyai pemegang amanah iaitu TRUSTEE yang akan memastikan pelaburan yang dibuat terjamin dan modal tak kan lenyap. Platform sis juga adalah real investment bukan MLM atau Money Game .
Untuk detail directly dm/wasap sis
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm
#unimap#uthm#kptm#kelantan
#kedah#johor#sabah #sarawak

Setiap orang ada impian tetapi ada tiga jenis impian :
.
.
.
Impian yang ditunggu :
Orang ni biasanya dia akan termenung jauh di petang hari memikirkan masa depan untuk kaya dan berjaya. Biasanya tak sabar untuk balas jasa mak ayah, nak banggakan mereka. Tapi mereka berfikiran 'takpe nanti bila dah kerja boleh balas jasa'. Last2 hakikatnya bila bekerja pun tak dapat kaya dan berjaya. Kerja pun biasa2 je, tiap2 bulan siap mintak duit mak ayah lagi.
.
Impian yang teringat/dicuba :
Biasanya orang ini akan fight untuk impian mereka apabila mereka teringat tentang impian mereka. Apabila lupa? Atau pun bila dah cuba tak jadi, dia akan cepat mengalah dan lupakan kembali impian itu sehingga sesuatu perkara mengingatkannya kembali. Contoh : tengok orang lain berjaya
.
Impian yang dipaksa :
Impian yang akan tercapai. Walaupun penat, walaupun malas, walaupun tak pandai mereka akan tetap fight dan mereka ada cara bagaimana untuk mendorong diri sendiri utk semangat ke arah kejayaan. Self motivation atau desire yang terlalu kuat untuk pastikan impiannya tercapai.
.
Jadi yang manakah anda pilih? Nak tunggu? Nak cuba atau nak paksa? πŸ’£πŸ’£
.
for business purpose:
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone .
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

Assalamualaikum πŸ’
.
.
.
Selamat bekerja bagi yang otw pergi ke tempat kerja pagi ni, selamat belajar untuk student yang ada kelas pagi harini dan selamat bersantai-santai di rumah bagi yang bekerja sendiri
.
Pagi ni dengan senang hati sis nak buka special offer untuk 10 yang terawal wasap sis, akan dapat harga saham bawah 1 usd. Sis letak sekali pakej pergi training dan modul secara free setiap minggu bagi yang nak jana extra income secara passive dan active .
Berminat dan serius dm/wasap sis
for business purpose:
.
aizan zabri
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
πŸ“ž014.530.2041
.
#IncomeTurboRaya2017
#GrandMillionaireClub
#aizanyouthmillionaire
#newplan
#newmodule
#newstrategi
#newproject
#zanlifestyle
#earnwhileULearn
#tekniksemakphone
#realinvestment
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor
#sabah #sarawak

Most Popular Instagram Hashtags