[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zamzarinazambri

1044 posts

TOP POSTS

YA AMPUN!!! JANGAN SAMPAI BEGINI SEBAB MASKER KOLAGEN KAN ADO!!! Banyak kali Pengasas ZARRA da bagitau bahawa Masker Kolagen kami ni paling terbaik. Pakai je terus meresap esok pagi cuci tak de nya nak melekat melepek kat muka sampai tak bole tarik.
Tengok awek ni.. tak pasal-pasak jahanam muka yang cun tu. Masker ZARRA ni pun diperbuat daripada ektrak jagung tau. Semua golongan bole pakai, tua muda lelaki pompuan datuk nenek jiran tetangga semua bole asalkan order sendiri-sendiri ek.

Kalau kata kedut tu pehhh.. kejab je bole anjal uols. Tak payah nak cucuk-cucuk lagi dah. Ramai kastemer suka sangat dengan masker ni siap ada KOLAGEN lagi tu.
Harga tak usah sembang la.. memang mampu milik punya beli sekotak bole jual sepeket RM5 kat kengkawan opis. Cantik dapat income pun dapat beb.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

EFFORTLESS BEAUTY JIKA MEMILIKI KOLEKSI MATTE LIPSTICK INI

Wajah kita ni kalau lesu camana pun jika oles je warna-warna yang cantik dan instenst GINCU ZarraB’Joy ni terus naik seri. Tak perlu nak bersolek sampai berinci-inci atau amek masa berjam.

Santai-santai je then terus pakai matte lipstik ni. Ada 7 warna pilihan wanita masakini. Ada yang kreatif tu boleh mix & match warna -warna yang ada. Apa lagi bertambah lagi la koleksi warna.
Hari-hari nak keluar rumah mesti bersemangat sekarang jika dan excited nak pakai warna-warna koleksi ZarraB’Joy Cosmetics ni. Setiap kandungan dalam setiap tiub mengandungi bahan perawatan bibir seperti Argan Oils, Shea Butter, Vit E dll.

Yang bestnya calit sekali tapi bertahan sampai malam. Non flaky tak sememeh langsung. Aplikatornya kuat setakat nak sapu tanpa tengok cermin pun mampu lagi. Admin selalu buat gitu setiap kali memandu.. hehe

Maka tak heran lah bahawasanya Matte lipstik ZarraB’Joy ni menjadi pilihan artis Msia dan juga MUA tanahair.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Y.E.S TINGGAL 3 HARI JE LAGI

Set A ni 3 barang cuma 50 enget je manakala Set B korang berpeluang memiliki Matte Lipstik ZarraB’Joy yang tengah viral meletop-letop ni.

Kalau harga seunit pun 47 enget tapi sekarang hanya 48 enget tambah singet dapat lagi 4 keping Masker Kolagen. Ya ampun punya lah jimat punya lah berbaloi.

So gais sekarang dah tak payah berangan lagi untuk memiliki item-item hebat untuk minggu ni. Semua bukan lagi mimpi dah. Cuma perlu klik je nombor Cik Reena cun di bawah ni uols.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

TERCARI-CARI LIPSTIK YANG TIDAK MENGERINGKAN
Best kan kalau pakai lipstik yang boleh rawat bibir!Tak kering, mengelupas dan hitam!

Kena try 👇 💄MATTE LIPSTIK ZARRABJOY 💋 Pemakaian gincu matte yang tahan lebih lama
💋 Rona warna berpigmen tinggi 💋 Menawarkan warna yg mempersona
💋 Tidak mengeringkan bibir
💋 Mengandungi vitamin yang merawat bibir
Cantik boleh, rawat pun boleh!

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

MULA-MULA FREE TERUS JADI PENGGUNA SETIA

Korang perasan tak posting dapatkan produk Masker dan MagicRed PERCUMA yang tengah berlegar-legar di alam maya ni?

Pengasas ZARRA da pun buat kempen ni sebulan lalu dan Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan. Tujuan nak bagi free tu sebab nak korang rasa kebaikan produk kami sebenarnya.

Datin Zamzarina ni kalau nak tau memang tak kedekut dan kini ramai pengguna yang da Pakai produk percuma ni memuji kehebatan produk ni.
Maka tak hairan la bahawa ramai kastemer setia ZARRA ni bermula daripada memakai produk secara PERCUMA tau uols.

Sesiapa yang produk ni boleh menghubungi no di bawah ini.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/SAYA NAK
Klik www.wasap.my/60193447788/SAYA NAK
Klik www.wasap.my/60193447788/SAYA NAK

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

4 ITEM CUMA RM55 JER??? Gila kau kalau tak grab!!!! SUPERHOT ITEM!!
👉🏼 Krim Siang
👉🏼 Krim Malam
👉🏼 Toner
👉🏼 Masker Kolagen PERCUMA 👉Harga keseluruhan RM73
👉Harga OFFER RM55
👉JIMAT RM18
👉Postage FREE (Sem Msia shj)

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

KLASSS MATTE LIPSTIK BERTAHAN LAMA NI

Idaman setiap wanita. Pakai sekali je tapi tahan sampai malam tau. Tak payah duk tacap-tacap lagi da.
Warna cantik menawan dan bibir sihat mungir seksi.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

MOST RECENT

PERHATIAN BAGI MEREKA YANG OVER 40TH

Trend sekarang ni kalau dan pakai set harian mesti nak tambah lagi dengan set rawatan macam serum ni. Especially wanita yang berusia lebih 40an.

Jangan tak tau dalam pek SET SERI 7 INTENSIF ada mengandungi SERUM AWET MUDA seperti MIRACLE WATER yang berfungsi membersihkan liang pori, membuang kulit mati, menghilangkan kedut dan penuaan.
Cara pemakaian : • Pakai 2 kali sehari (pagi dan malam)
• Bersihkan kulit muka terlebih dahulu
• Titiskan serum dan ratakan ke seluruh muka dan leher. • Gunakan SERUM selama 7 hari berturut-turut menggantikan krim siang dan malam.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

EFFORTLESS BEAUTY JIKA MEMILIKI KOLEKSI MATTE LIPSTICK INI

Wajah kita ni kalau lesu camana pun jika oles je warna-warna yang cantik dan instenst GINCU ZarraB’Joy ni terus naik seri. Tak perlu nak bersolek sampai berinci-inci atau amek masa berjam.

Santai-santai je then terus pakai matte lipstik ni. Ada 7 warna pilihan wanita masakini. Ada yang kreatif tu boleh mix & match warna -warna yang ada. Apa lagi bertambah lagi la koleksi warna.
Hari-hari nak keluar rumah mesti bersemangat sekarang jika dan excited nak pakai warna-warna koleksi ZarraB’Joy Cosmetics ni. Setiap kandungan dalam setiap tiub mengandungi bahan perawatan bibir seperti Argan Oils, Shea Butter, Vit E dll.

Yang bestnya calit sekali tapi bertahan sampai malam. Non flaky tak sememeh langsung. Aplikatornya kuat setakat nak sapu tanpa tengok cermin pun mampu lagi. Admin selalu buat gitu setiap kali memandu.. hehe

Maka tak heran lah bahawasanya Matte lipstik ZarraB’Joy ni menjadi pilihan artis Msia dan juga MUA tanahair.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

This is probably my most favorite thing about our matte lipstick form ZarraB’Joy Cosmetics because it makes wearing them so much more fun!!! You can mix & match our colors to create your own custom color!!! WHO doesn’t LOVE that?!😍💋 DM me to get yours so you can create your own perfect shade💄
0193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

BUNTU TAK TAU NAK PILIH WARNA APA?? TONTON LAH VIDEO ADRIANA NI

Lipstik Matte ZarraB'Joy 💋 7 pilihan warna intense 💋 Tahan lama 💋 Tak mengeringkan bibir
💋 Aplicator runcing untuk membentuk bibir 💋 Tak melekit dan rasa ringan
💋 Mesra solat
💋 Lulus KKM
💋 Harga tempatan tapi kualiti antarabangsa
💋 Mengandungi Argan Oils, Shea Butter, Vit E

Nak dapatkan Matte Lipwear ZarraB'Joy yang terhangat di pasaran??? JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

TERCARI-CARI LIPSTIK YANG TIDAK MENGERINGKAN
Best kan kalau pakai lipstik yang boleh rawat bibir!Tak kering, mengelupas dan hitam!

Kena try 👇 💄MATTE LIPSTIK ZARRABJOY 💋 Pemakaian gincu matte yang tahan lebih lama
💋 Rona warna berpigmen tinggi 💋 Menawarkan warna yg mempersona
💋 Tidak mengeringkan bibir
💋 Mengandungi vitamin yang merawat bibir
Cantik boleh, rawat pun boleh!

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

NAK CANTI KENA LA KONSISTEN YAKIN DAN SABAR

Hari-hari set asas dan tambahan jika korang ala w krisis kulit muka yang kronik.
Saja admin nak ingatkan bahawa hormon setiap orang tu tak sama.Ada yang cepat berkesan ada yang guna sebulan pakai baru nampak hasil. So kena berbanyakla bersabar.
Kena rajin-rajin lah pm tepi kt admin Reena tu sebab dia akan guide korang sampai jadi cantik.
Yang penting korang jangan putus asa je. Ramai dah orang yang berjaya cantik dengan pun dengan produk ZARRA ni. So tak perlu ragu-ragu uols!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

MELTINGNYA SAPA YANG PAKAI ZARRABJOY NI

Up sikit komen kastemer pasal matte lipstick ZarraB’Joy ni.... Bestnya uols.. yang pasti bebas plumbum..jangan nak cantik je tau, kesihatan bibir kena jaga.. jangan bila dah hitam dan mengelupas baru menyesal tak berkesudahan... JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#SapuSapuMungir

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

MELTINGNYA SAPA YANG PAKAI ZARRABJOY NI

Up sikit komen kastemer pasal matte lipstick ZarraB’Joy ni.... Bestnya uols.. yang pasti bebas plumbum..jangan nak cantik je tau, kesihatan bibir kena jaga.. jangan bila dah hitam dan mengelupas baru menyesal tak berkesudahan... JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#SapuSapuMungir

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

SALAM JUMAAT PENUH BAROKAH

Bak kata Pengasas ZARRA Datin Zamzarina, "Tiada jalan pintas untuk kekalkan kecantikan, untuk melambatkan proses penuaan walaupun usia semakin meningkat.
Muka kita aset utama kena amalkan penjagaan harian dan rawat dgn produk yang bagus, selamat dan penting mesti rajin dan jangan putus asa.
Sama jugak kalau nak kurangkan berat badan.. perlu bersenam dan jaga pemakanan. Bukan makan ubat-ubat dan jus kurus yang boleh memudaratkan kesihatan pulak di kemudian hari." Pesanan kemasyarakatan daripada,

Datin Zamzarina Zambri

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

DROPSHIP ZARRAB'JOY WANTED

Dropship kini dibuka khas kepada yang ingin mencari side income ataupun terus membuat secara fulltime.

SAPA YANG SESUAI: ✅ Baru hendak berjinak dalam dunia bisnes.
✅ Pelajar.
✅ Penganggur.
✅ Suri rumah.
✅ Kakitangan swasta.
✅ Kakitangan kerajaan.
✅ Yang nak cari duit tambahan.

KELEBIHAN: 💋Tak perlu beli/simpan stok.
💋Tak perlu packing barang.
💋Tak perlu keluarkan modal.
💋 Kadar keuntungan yang tinggi.
💋 Bahan seperti gambar & caption disediakan (copy paste saja). SYARAT: 💄Serius.
💄Amanah & Rajin.
💄Tak mudah putus asa.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu
Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu
Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

TQ BERSHOPPING DENGAN KAMI YE

Jom cepat uols pm cepat sementara promosi YES masih berjalan untuk produk terpilih minggu ini!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

SALAM PAGI SALAM CANTIK DARIPADA ZARRA SINAR PUTERI
Siapa yang tak nak cantik dengan cara yang sihat dan selamat tanpa bahan kimia kan?? Gila la kalau tak nak!!! Maka itu, jadikan lah ZARRA Sinar Puteri sebagai skincare pilihan anda!!! #zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

Most Popular Instagram Hashtags