[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zalora

309820 posts

TOP POSTS

Ma'sha'allah ๐Ÿ™bayi yg dulunya prematur
Sekarang bisa tumbuh besar, semoga selalu sehat terus,! Amiin ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿ™
ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽ ุฑูŽ ุจู‘ูŽู„ู’ ุนูŽู„ูŽู…ููŠู‘ู†ู’.
.
.
. โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Yuk follow @bidan.yani.tips.cepat.hamil
@bidan.yani.rahasia.cepat.hamil untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

ๆ˜จๅคฉๅ—้‚€ๅŽปๅƒๅŠ ZALORA็š„ๆ–ฐๅ“็™ผ่กจ่จ˜่€…ๆœƒโค๏ธๆ–ฐๅ“็œŸ็š„ๅคช็พŽไบ†ๅง๏ผ้€™ไธ€ๅญฃ็š„่จญ่จˆๅฎŒๅ…จๆˆ‘็š„่œๅ•Š๏ผ

#zalora #ootd#siya #valentino

Pre-party Jakarta Fashion Week๐Ÿพ #ZALORAxMagnum #ZALORA

BUKAN SEMUA SALAD SIHAT
.
Elakkan MAYONIS (Tinggi kalori 1 sudu besar 57 ke 100 kalori ikut brand). THOUSAND ISLAND pun sama.
.
Ganti dengan AVOCADO kerana tekstur creamy tetapi ia lemak sihat. Hanya guna setengah biji untuk seorang makan.
.
Gunakan MINYAK ZAITUN tetapi satu sudu kecil kerana satu sudu besar minyak zaitun 119 kalori untuk seorang makan.
.
PERASA
Tambahkan lemon, lada hitam dan garam sedikit. Kentang adalah karbohidrat jadi jangan guna banyak.
.
PROTEIN
Lebih baik gunakan ayam yang di grill atau tuna sebab ayam goreng pun tinggi lemak dan kalori. Boleh juga tambah feta cheese atau cottage cheese sedikit.
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Bulan NOVEMBER, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
๐Ÿ”Š PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
๐Ÿšซ SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora

๐Ÿ”บZalora X Magnum๐Ÿ”บ
.
.
.
#superhenhen #zaloraxmagnum #zalora #zaloraXmagnum

#paidreviewbylala ... *
KORANG NAK TAU BAGAIMANA DAPAT KURUS SECARA BERKESAN? Mai cepat FOLLOW IG kawan ni ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @fakta_kurus
.
Ada Tips Kurus harian yg sangat membantu. Seperti info begini: ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โ€œKalau nak kurus, bukan dengan cara tak makan. Tetapi perlu makan dgn betul. Jenis makanan perlu ada 1 portion karbo komplek. 1 portion protein. Dan kalau ada sedikit good fat, lagi bagus. Jangan buat kesilapan tak makan, tahan lapar. Nanti metabolisa badan jadi lemah, tak dapat bakar lemak badan tu. DAN jangan pulak makan makanan yg salah. Kalau salah jenis, nanti bukan saja tak turun tapi cepat gemuk pulak!โ€๐Ÿ˜…
.
Saya pun nak slim,..Mari sama sama FOLLOW IG ni..
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
.
Mereka juga ada mengadakan program yg bantu TURUN 3-10kg dlm sebulan!๐Ÿ˜
.
.
#kurus #turunberatbadan #turunberat #carakurus #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #kurusmudah #caradiet #lazada #zalora #jakel #plussize #tudung #shawl #bajubesar #lazada #menudiet #taknakgemuk #kempisperut #buanglemak #kuruscantik #cantiksihat #dietseimbang #jomkurus

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @zaloratw #ZALORA #ZAlORA2017FW

Ini yang mahal.Rmai orang x faham,depa hanya focus pada kg semata2.
.
Kalau inchi lose menunjukkan lemak kita mula turun dengan jayanya.
.
Yg paling boleh nampak pada size pinggang seluar kita.
.
Sape pernah ada experience mcm nih?hehe
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Ahmad +0124830348
Coach Mizah +0137975813
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #nealofarhijab #klcc

MOST RECENT

20 TYPES OF PLANK
.
Ikut cara teknik yg betul ye.. Selamat mencuba! ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ
.
Share dan tag kawan Anda.
.
.
๐Ÿ”Š CABARAN TURUN BERAT BADAN KINI DIBUKA.
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
.
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #tipsdiet #jomkurus #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #seluarbesar #viralpost #gemuk #dietseimbang #bazaarpaknil #shawl #jamu #cabaranturunberatbadan #rapi #kurus #makansihat #lazada #jubahcantikbesar #jubahmurah #kurusdarirumah #herbalife #shaklee #zalora #dietatkins #turun5kgsebulan

SHAFA TOP

Price : Rp. 245.000 >>> 200.000
Available Colour : Pink, Maroon, Mustard, Tosca, Mocca
Material : Katun ima High Quality
Detail Material : Bahan adem, lembut, tidak menerawang, tidak luntur
Sifat Material : Tidak Menerawang
Jenis Item : Tidak Busui friendly
Jenis Lengan : Lengan panjang
Detail Pinggang : -
Detail Size : Allsize
Panjang top : 80 cm
Lingkar Dada : 100-102 cm
Lingkar Pinggang : -
Lingkar Pinggul :
Lebar Bahu :
Lingkar Ketiak : 47-48 cm
Lingkar Lengan :
Panjang Tangan : 57-58 cm
Keterangan Tambahan :
#riamirandastyle #lyravirna #vanillahijab #likeforlike #zalora #hijup #hijabenka #hijaber #babyhijaber #likeforlike #hijabstore #bajukerjawanita #bajuwanita #jualbajumuslim #ootdforhijab #fashionblogger #fashionhijab #fashionaddict #wiwt #olshopindonesia #jasatitipbeli #jastipmurah #bajukekinian

ZALIA MAROON DRESS

NEW WITHOUT TAG

Brand: ZALIA
Size : m
Material : Soft satin+polyester

Price : RM70 (NP RM 129) *dm me to purchase.. Tq ๐Ÿ˜Š* #muslimahfashion #minimalace #nadzrimorshidi #jovianmandagieforzalora #jovianmandagie #aneesaamani
#zalia #zalora
#dress
#zawaralovers

Lepas bersalin, anak dah 5, automatik orang tau tu mesti emak budak kan...??
.
.
Rahsia orang-orang tua dulu nak kekal montok, gebu-gebas kena minum jamu, mula-mula kena rebus dulu, nak minum pahit pulak tu...๐Ÿ˜ญ .
.
Rahsia zaman moden ni? Minum #Hermonex je... dahlah sedap, rasa coklat, rasa macam nak minum 1 jug je... kesan pun seawal 1 sachet... bayangkan kalau dah minum 10 sachet, silap-silap kita anak dah 10 pon orang percaya kita ni masih anak dara...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Jom tunggu apa lagi? Dm/wassap 0174693970 atau klik link dekat bio untuk order. .
.
#hermonexmalaysia #isteridambaansuami
#suamibahagiaisterigembira #hermonexmalaysia #visitmyig #sayajual #breastup #breastmontok #servisdalamanwanita #rahimsihat #villagepeople #bazaarpaknil #masalahkeputihan #jusgoyangrapat #tipskehamilan #anjaldantegang #detoxkurus #lazada #amazon #hermonexoriginal #jusketat #jusmontok #produkwanita #hermonexhq #kentutvagina #ikhtiarhamil #zalora #juswanita #hermonexkedah #lentikdara

Zalora X Magnum - special performance by #diphabarus .. weekend comes early tonite ๐Ÿ˜†

Kawal cahaya yg masuk ke mata..
.
Silau kurang, mata terang, drive tenang ๐Ÿ˜
.
.
#control #mataterang #silaukurang #memandu #astro #ibnusinaeyewear

Kuy terus kuy lagi, kuy plaminan lg otw ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
.
.
#lateposts #explorejawabarat #trip #jalanjalan #zalora #bloop #bloopendorse #nature #xiaomi #instalike #like4like

Zalora brand
Warna Grey
Size 39
Heels 5cm

GOOD COND
NO DEFF

Beli di Zalora Rp. 299.000
Jual Rp. 149.000 NETT (belum termasuk ongkos kirim)

#heels #zalorabrandambassador #zalora #sepatuwanita #second #preloved #prelovedsemarang #prelovedsmg #prelovedsolo #prelovedjogja #prelovedsurabaya #prelovedsby #prelovedjkt

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ...
.
.
WHATSAPP +6012-7845192
WHATSAPP +6012-7845192
WHATSAPP +6012-7845192
.
.
#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : ๐Ÿ‘‡
.
โ™ฅ HALUS โ™ฅ LICIN โ™ฅ MONTOK โ™ฅ TEGANG โ™ฅ CERAH โ™ฅ GEBU โ™ฅ AWET MUDA โ™ฅ ANJAL โ™ฅ SIHAT โ™ฅ BERTENAGA โ™ฅ RAPAT โ™ฅ INTIM .
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
โœ” Ia menjadikan kulit putih gebu
โœ” Ia memudarkan parut-parut hitam
โœ” Ia memudarkan jeragat
โœ” Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
โœ” Ia merawat tumit yang merekah
โœ” Ia menghilangkan masalah jerawat
โœ” Ia menguatkan kuku dan rambut
โœ” Ia memberi kecergasan berganda
.
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis ๐Ÿ˜‚ ..dapatkan cepat cik akak ...
.
.
Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-7845192
Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-7845192
Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-7845192
.
.

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #flawless #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady

Most Popular Instagram Hashtags