#zalora

290318 posts

TOP POSTS

Kenapa sebahagian orang TAK PERLU IKAT PERUT & masih boleh KURUS atau KEKAL SLIM, sedangkan ada orang yang MAKAN SIKIT saja tapi CEPAT GEMUK? 🤔
.
SEBAB UTAMA: Jenis makanan anda dah salah!
.
Nak tau bagaimana boleh kurus dengan teknik cara makan yang betul? JOM IKUT ADMIN FOLLOW COACH YANG AWESOME NI 👉🏼 @fakta_kurus
.
Saya dah belajar banyak Tips Harian kat IG ni.. Memang best! Sangat membantu.. 😍
.
JOM sama sama FOLLOW.. 👇🏼
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
@fakta_kurus
.
#lawak #malaysiainstashop #losefat #sukansea2017 #berita #gym #bajukurungmoden #sabah #bajukurungplussize #kualalumpur #saizbesar #sarawak #bajucantik #koreanmakeup #kosmetik #turunberat #jomkurus1malaysia #kempisperut #malaysianfood #zalora #lazada #noradanish #zizanrazak #sitinurhaliza #dietherbalife #anaghoib #sayajual #KL #repost

👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
.
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @bidan.yani.rahasia.cepat.hamil untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

Here's a few quick ingredient substitutions that can replace oil 😊💚!
.
Cabaran Turun Berat Badan Intake Tengah Bulan OGOS, personal dan group coaching bersama Coach Fridajeb.
.
⚀ PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
☡ SLOT TERHAD
.
Coach Fridajeb
012 4157571
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora

Gemuk Air
.
Dh cut calori tp masih gemuk.
.
Tiba2 x boleh sarung cincin tunang.3 bulan lagi nak kahwin dh 😫😫😫
.
Kemungkinan anda adalah gemuk air.
.
Makanan yg tinggi sodium menyebabkan badan menyimpan air secara berlebihan atau lebih dipanggil gemuk air.
.
Purata rakyat Malaysia mengambil 8.7gram garam sehari sedangkan WHO hanya menyarankan 5gram je sehari.
.
Kurangkan makanan sepeti di atas kalau anda betul2 lose weight dgn baik.X perlu lama cukup sekadar 21 days utk bina sikap baru.
.
Pendaftaran WLC 25 telah dibuka utk mereka yg benar serius utk lose weight bersama kami and my team.
.
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Ahmad +0124830348
Coach Mizah +0137975813
Boleh klik link di bio utk dptkan detail.
.
#seluarbesar #zalora #tipsdiet #tipskurus #plussize #shawl #kebayaraya #tipssihat #makansihat #jamu #makansihat #jomsihat #sayanakkurus #cabaranturunberatbadan #sizebesar #turun5kgsebulan #dietseimbang #eathealthy #hijab #kurussihat #rapi #jomkurus #gemuk #bajubesar #tudung #kurusselepasraya

Happy Wednesday/hump day everyone! A late post before I retire for the day.😁 I saw all the beautiful shades of pink I had to join in😂

Bought this loafers from #riverisland and am loving them😍😍 comfy enough for my problem feet! 💕💕 @tarococonut21 this is for you! pink lover! .
.
.
.
#riverislandloafers #zalora #zalorasg #ysl #yslwalletonchain #ysllover #chanellover #pinkshoes #pinkalicious #baglover #tpf #yslpink #fashion #bagaddict #flowershoes #shoelove #riverisland

Designing the future with the fabulous @barliasmara. You are going to love Zalora x BA ...we do! 💫🖤💫ZaloraxBA #zalora #zaloraindonesia #zaloraicons

The life for me is Being positive and happy 📍
.
.
.
#psitivelife #tuesday
#dockers #nohow #model #zalora #lazada #pull&;bear #fitnessmodel #gymlife

Double shots of wonder! Skin Inc products have always been powered by science — but we took it a step further and have data to prove it! If 48% and 33% of our customers favor these concoctions for glowing and healthy skin respectively, and swear by them even, doesn't it make you wonder what's so special? Give the original #mydailydoseofglow and #mydailydoseofvitamins a shot!

MOST RECENT

Repost by @dzulhazdesign_tailor.
.
🌴.
Assalammualaikum.


Tempahan jahit individu dan pukal sentiasa dibuka utk baju melayu. Walaupun raya dah habis, kami sentiasa membuka tempahan untuk baju melayu tunang, nikah dll.


Whatssap 0146294213 utk tempahan.
.
#kilangjahitpukal #jahitpukalmurah #jahitpukalshahalam #jahitpukal #bajumelayu #bajumelayuhipster #bajumelayukanakkanak #bajumelayunikah #moodrepublik #zalora #jahitborong

我有事情要宣怖

哈哈
不是我要結婚了

是我要開店了

快来看看,与大家分享

我有提供
旅遊飯店、機票、電器用品、保養品、彩妝

另外也誠徵:
有誰想做生意
有谁不想不用每天被那吵醒闹钟吵醒,可以做自己想做的事了,不用看人家的脸色。

现代人有谁是不喜欢上网购物,想整天赖在家不出门,想要买什么东西,吃的,穿的,用的,煮的,通通要的都可以通过网络订购,直接送上门。馬來西亞市場機會大

有提供专门的教你做生意
想要听的讲师的课程,课堂,有不同语言,让你选择喜欢,何不给自己一个机会,评估商机。

欢迎来临的星期六 (Saturday) 26/08/2017,
有分享會就在Sunway velocity下午时间,1pm -3pm 或 7pm -9pm.

#shopcom #MarketMalaysia #美安 #马来西亚市场 #onlineshopping #全球事业 #onlinebusiness #网购平台 #motives #isotonix #zalora #hotelscom #TLS #shoppingannuity #trainingcourse #培训班

Order utk Mellie open this week on PROMO PRICE RM 194 (N.P RM 239). Tak perlu full payment. Hanya deposit RM 100 utk confirm order anda 😀
.
Terdapat dlm 80 pilihan warna lagi tau. Size dari XXS sehingga 10XL. Juga menerima ukuran anda sendiri🌹🎈
.
#sayajual #sayajual2017 #zalora #fashionvalet #leeyanarahman #moodrepublik #minaz #ariani #mimpikita #neelofarhijab #duckscarves #warda #lrccintahati #minazlovers #dresskids #bajukurungbudak #kurungpeplum #bajusedondon #bajuibuanak #costumade #kurungpeplum #peplum #sedondon

Pengen punya kacamata dengan design sendiri?
Pengen punya kacamata yg one and only?
Pengen pakai kacamata tapi bingung ama modelnya?
Pengen pakai kacamata yg bikin kamu jadi pusat perhatian?
Pengen apa lagi ya?
Udah deh... Pokoknya kalau kamu banyak pengennya, kamu contact aja KALLESTORY di 081931742934 (whatsapp & SMS)
Or you can going to our gallery in: Ndalem Tjiptoharsanan. Jl.Siliran Kidul 27, Kraton, Yogyakarta

Semua keinginan kalian kami tuntaskan..!!
Keren kan kami?

#kallestory #kacamata #kacamatakayu #kaskus #zalora #kacamatacateye #wooden #woodworking #glasses #sunglasses #eyewear #teak #teakwood #jati #kayujati #jatibelanda #jogjahits #jogja #ootdyk #jogjatrip #jogjahitz #wonderfulljogja #jogjawonderful #kacamatajogja #kacamatakayujogja #janganpanikmaripiknik #masfotokopi #terfujilah #fujifilm_id #woodensunglasses #woodworking

👉 ไม่รับออร์เดอร์สั่งซื้อ บนไอจี 👈
💘💘 กระเป๋าสะพายไหล่  Disaster Designs.
แบรนด์ดังจากอังกฤษ ..😍😍😍
ราคาสุดพิเศษ เหลือเพียง  590 !!!! 🐝🐝 มีจำนวน 3 ใบ เท่านั้น 🐝🐝
กว้าง 30 ซม x สูง 16 ซม www.intiraShopping.com (อินทิรา ช้อปปิ้ง)
Line ID : intirashopping 
M. 085 211 1426 
Facbook : Intira England..
IG : intirashopping
Email : intira-shopping@hotmail.com

#กระเป๋า #กระเป๋าแฟชั่น #sbnbag #sbn #siambrandname #sbntown #sbnthailand #weloveshopping #pantip #pantipmarket #pantown #preorderuk #ukpreorder #กระเป๋าแบรนด์เนม #thaifashion #thaishopping #fashionthailand #lazada #lazadathailand #zalora #zalorathailand #กระเป๋าวินเทจ #แบรนด์เนม #shoppingthai #shoppingthailand #วินเทจ #vintagethailand #กระเป๋าสะพาย #กระเป๋าสะพายไหล่ #กระเป๋าผู้หญิง

👉 ไม่รับออร์เดอร์สั่งซื้อ บนไอจี 👈 ** .......เหลือใบสุดท้ายแล้ว!!!..สั่งซื้อด่วนเลยจร้า ............ 🐝🐝..ทำจากหนัง + ซิปที่ปากกระเป๋า + ช่องซิปด้านใน... ....
🌴🌴...มีสินค้าอีกเพียบ.. แวะดูที่หน้าเว็ปไซต์เลยจ๊ะ.. www.intiraShopping.com (เว็ป อินทิรา ช้อปปิ้ง)
Line id : intirashopping
IG : intirashopping
Facbook : Intira England

👉 ไม่รับออร์เดอร์สั่งซื้อ บนไอจี 👈
กระเป๋าสะพายข้าง สุดน่ารัก..แนววินเทจ
Disaster Designs แบรนด์ดังจากอังกฤษ..♥♥
☕☕...โล๊ะสต็อค ... ขายเพียง 790 !!! 😚😚😚😚😚
***..สายสะพายถอดได้ เพื่อเปลี่ยนเป็นกระเป๋าถือออกงาน... >>>>>>>> ทำจากหนัง +กระดุมแม่เหล็ก + ซับในพิมพ์ลายดอกไม้ + ช่องซิปด้านในกระเป๋า >>>>>> ♧♧♧♧♧ 💖💟...ของแท้ มือ 1 ไม่มีตำหนิ **** 💝💗 <<เหลือ 3 ใบเท่านั้น >> คว้าเป็นจ้าของด่วนๆๆ

www.intiraShopping (เว็ป อินทิรา ช้อปปิ้ง)
Line ID : intirashopping
Facbook : intira England
Facbook : Disaster Designs
M. 085 211 1426

Lunch apa hari ni?? Sambil makan minta scroll ke kiri..jangan tersedak tengok harga murah betui na hq bagii
------
List of the Haji sale TheHijjb 😱😱😝
😘Ada yang free postage
😂 Ada yang lebih murah dari biasa --------
whatsapp di link bio @thehijjb.sm atau dm for fast reply 😉
#thehijjb#thehijjbteam#thehijjbsisters#adorakhimar#flowykhimar#sayajualkhimar#bazaarpaknil#zalora#shopee#intrend

Oh my! arrived on my doorstep today!
Online shopping has never been so easy!
#happykid #zalora

ใส่ครั้งเดียว Lynaround Size Xs ขาย 700฿
📲Line : @ladoctresssale (มี@)

Simple n nice jer sis ni, antara customer sy... Cantikk kan... Dress ni mmg nmpk simple tp bile pakai event mmg nmpk cntik.. Mnambahkn lg kyakinan diri.. Tq sewa baju dgn kite.. Bermint blh dm sy utk sewa shj... M only.. #testimoni
#customer
#zaliadress
#zalia
#zalora
#zaloramalaysia
#zaliapreloved
#prelovedzalia
#minazpreloved
#prelovedminaz
#dressutkdisewa
#dressforrent
#dress
#dressforrental
#annualdinner
#dinnerdress
#beautiful
#gorgeous
#sweet
#thanks

MERDEKA SALE mulai hari ini! BUY 2 GET 1. Berlaku untuk di semua store Panama di wilayah Jabodetabek mulai tgl 15 - 20 Aug 2017. Ayo jangan sampai kehabisan warna fav kamu! Ingat Panama jarang promo lho! #iwearpanama #panama #young #anakmuda #ootd #kuliah #youthonthemove #panamslipper #panamaslipper #panamaslippers #slipper #slippers #sandal #sandals #panama #black #new #sales #magang #factory #manufacture #zalora #fashion #online #asia #bali #liburan #bali🌴#cintaindonesia #indonesia #produkindonesiaasli

Hi expectant moms! We have comfy, stretch twill pants perfect for office wear too! Available in three different colors. Visit Zalora:
BEIGE: https://www.zalora.com.ph/great-expectations-basic-full-panel-slim-straight-maternity-pants-in-stretch-beige-848235.html
NAVY: https://www.zalora.com.ph/great-expectations-basic-full-panel-slim-straight-pants-in-stretch-navy-848236.html
BLACK: https://www.zalora.com.ph/great-expectations-basic-full-panel-slim-straight-pants-in-stretch-black-848237.html

#GreatExpectationsMaternity #MaternityWear #Zalora

Simple dan sedap... Tidak mahal pun... Bw bekal dari rumah je... . .
Apa yg kita mkn yg penting kita tahu apa yg kita mkn... Keseimbangan karbo dan protein ianya cukup utk keperluan body kita... Sangat membantu penurunan berat badan dan pasti ianya berkhasiat... Terus follow byk resepi yg berkhasiat... . .
#teamnickhinhussien
#kurussecaraonline . .
Coach Zainol - 0105416001 . .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #neelofar #ariani #jakel #alikhsan #nanotron #kedaiencikatan #viviyusof #pamoga #zalora #butikdaun #bajubesar #gemukisawsome #kakihiking #alifsyukriterlajaklaris #rob #neelofar #ariani #jakel #alikhsan #nanotron #kedaiencikatan #viviyusof #pamoga #zalora #butikdaun #bajubesar #jubahbesar #jalanmakantido

#Repost nissolashop: Check #nissolashopkathlyn untuk beragam contoh pemakaian, cek kategori: #nissolheadpieces
KODE: Kathlyn
HARGA: 135rb
BISA DIPAKAI HIJAB/NON HIJAB
.
READY STOCK BUKAN PRE ORDER
DILARANG CURI FOTO!
.
Line: @nissolashop (pakai @ ya)
Wa: 087722202810
.
Fast respond, order sesuai format:
NAMA-NO.HP-ALAMAT-KODE BARANG-TRANSFER VIA: BCA/MANDIRI
.
Katalog lengkap:
@NISSOLASHOP_KATALOG
Kalung choker cek @MIUMEE.ID
Hijab instan cek @ANN_LAURENS #Hijabfashion #jualgelang #batuakik #bajupolos #jualaksesorisindia #supplierheadpiece #jualheadpiece #headpiecemurah #headchainmurah #zara #jualhijab #jualturban #zalora #ootd #jualheadpiecegreatgatsby #jualjamtangan #jualepilator #jualringchain #jualcincingelang #jualbajucewek #jualbowturban #headpice #bandolucu #jualbando #jualaksesorisindia #jualheadpiece

Most Popular Instagram Hashtags