#yusufiskandar

MOST RECENT

"Ladies sume😉, admin nk promo sneaker yg confem murah dgn quality tiptop.😲 Design trendy & selesa lak tu💃. Try beli satu confem puas hati👍
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
🔥HOT ITEM🔥
Ace Bee Embroidery Sneakers(Small-Cutting)
.
Price: R̶m̶ ̶1̶1̶0̶ Rm 55 only
.
⭐Measurement Guide⭐
👣 35 = 22.5 cm
👣 36 = 23.0 cm
.
👣 37 = 23.5 cm
👣 38 = 24.0 cm
.
👣 39 = 24.5 cm
👣 40 = 25.0 cm
.
🌟FREE SHIPPING
🌟READY STOCK
.
🚀Ship out within 24hours
(except Saturday, Sunday & Public holidays)
.
Colour: Green, Red
Size: 36, 37, 38, 39, 40
.
Height: 2 cm / 0.78 inch
.
Cara nk order:
➡️Tekan link di bio atau ws +60112-081 2990
.
#kasutmurah#kasuthargastudent#kasutsneakermurahmalaysia##sneakermurahgila#sneakermurahgiler#terapiinstagram#ajimaura#borongkasut#borongmurah#borongkasutmurah#sifucilik#wakdoyok#fattahamin##fatzura##yusufiskandar#neelofa#sekmung#sekkepok#igersmalaysia#awangmalaya#pomade#dubsmashmalaysia#tempatanfest#kasutreadystock#viralmalaysia#budakhipster#igkasut" #ipreview @preview.app

LAKU KERAS 🔥#feedbacktoyoupretty

Anda perlu cuba untuk merasai kelainan hawwa beauty spray yang lain dari yg lain tau
PRICE : RM50sm combo beauty water+ acidic water
Rm30sm beauty water
Rm25sm acidic water
-
🎈
Kualiti barang mmg secantik neelofa tapi tak terlawan cantiknya ibu sendiri
-
COD : Available UIA Gombak, seksyen 17,seksyen 18,plaza alam sentral dan kompleks pkns shah alam
-
PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain)
http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani)

#beautywater #spraybeautywater #waterspray #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #perfumewudhuk #bajubabymurah #bajumurah #preloved #feedbackbeautywater #perfumemurah #feedbackacidicwater #jombeli #jomshopping #feedbackhawwabeauty #CODshahalam #selamatberpuasa #neelofa #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran #elfiraloy #barangmakeup #meletop

LAKU KERAS 🔥#feedbacktoyoupretty

Anda perlu cuba untuk merasai kelainan hawwa beauty spray yang lain dari yg lain tau
PRICE : RM50sm combo beauty water+ acidic water
Rm30sm beauty water
Rm25sm acidic water
-
🎈
Kualiti barang mmg secantik neelofa tapi tak terlawan cantiknya ibu sendiri
-
COD : Available UIA Gombak, seksyen 17,seksyen 18,plaza alam sentral dan kompleks pkns shah alam
-
PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain)
http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani)

#beautywater #spraybeautywater #waterspray #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #perfumewudhuk #bajubabymurah #bajumurah #preloved #feedbackbeautywater #perfumemurah #feedbackacidicwater #jombeli #jomshopping #feedbackhawwabeauty #CODshahalam #selamatberpuasa #neelofa #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran #elfiraloy #barangmakeup #meletop

LAKU KERAS 🔥#feedbacktoyoupretty

Anda perlu cuba untuk merasai kelainan hawwa beauty spray yang lain dari yg lain tau
PRICE : RM50sm combo beauty water+ acidic water
Rm30sm beauty water
Rm25sm acidic water
-
🎈
Kualiti barang mmg secantik neelofa tapi tak terlawan cantiknya ibu sendiri
-
COD : Available UIA Gombak, seksyen 17,seksyen 18,plaza alam sentral dan kompleks pkns shah alam
-
PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain)
http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani)

#beautywater #spraybeautywater #waterspray #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #perfumewudhuk #bajubabymurah #bajumurah #preloved #feedbackbeautywater #perfumemurah #feedbackacidicwater #jombeli #jomshopping #feedbackhawwabeauty #CODshahalam #selamatberpuasa #neelofa #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran #elfiraloy #barangmakeup #meletop

.
Sukaaaanyaaa adik, bila kak ngah buat surprise 🌹terharu smpi keluar air mata kegembiraan 😍 happy birthday adik ❤
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❤️birthday?
❤️anniversary?
❤️sorry?
❤️get well soon?
❤️convocation bouquet?
❤️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybearpuchong
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves
#0123631741
#surprisedelivery
#happybirthday
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya

Botanical Effect MaryKay datang dalam 3formula..
.
▶️F1 : kulit kering .
▶️F2 : kulit normal .
▶️F3 : kulit berminyak .
.
But before you get your skincare, makesure dapatkan consultation dari BeautyConsultant berdaftar tau..barulah muka korang dapat apa yang perlu dan sesuai💕💕
.
Banyakkkk manfaat dari satu set Botanical Effect yg sy gunakan masa mula2 pakai MaryKay dulu..set ni yg rawat kulit muka sy lepas breakout pakai skincare putih gebu gebass 3hari tu😭😭 kalau ingat balek ngeriiii tauu😥😥
.
Hafifah Zaidi:
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instabisnes #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #marykaywangsamaju #likeforfollow #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #marykayskincare #marykayshahalam #followforfollowback #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

.
Sukaaaanyaaa adik, bila kak ngah buat surprise 🌹terharu smpi keluar air mata kegembiraan 😍 happy birthday adik ❤
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❤️birthday?
❤️anniversary?
❤️sorry?
❤️get well soon?
❤️convocation bouquet?
❤️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybearpuchong
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves
#0123631741
#surprisedelivery
#happybirthday
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

Nano lightener untuk cerahkan celah2 yang kegelapan. Kehkeh

Dua kali sapu je sehari.
Sebotol RM40 SAHAJA!

Promosi raya! Hilangkan jerawat dan jeragat 😍😍 #dianzvitamin
#DIANZVITAMINORIGINAL
#NANOLIGHTENER #DIANZNILAI #NILAI #SEPANG #BANGI #datarannilai #usim #usimdihatiku #usim #bibirKering #rahsiahatiperempuan #kerajaan
#neelofa #yusufIskandar #akasia #bellaz #makeupByBellaz #nakcantik #cantik #mekapBellaz #fattzura #trivago #mirafilzah

.
Sukaaaanyaaa adik, bila kak ngah buat surprise 🌹terharu smpi keluar air mata kegembiraan 😍 happy birthday adik ❤
.
https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/
.
Hi semua.. nak buat surprise delivery??
.
❤️birthday?
❤️anniversary?
❤️sorry?
❤️get well soon?
❤️convocation bouquet?
❤️good luck?
.
senarai harga boleh rujuk : https://www.facebook.com/teddybearmurahpuchong/shop/
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741 untuk tempahan.. urgent order pun boleh tau ! InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda..
.
🚗🚗free delivery area sekitar puchong, putrajaya dan cyberjaya
.
untuk whatsapp lebih mudah dan pantas tanpa perlu save nombor sila klick sini -------> http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
http://wasap.my/60123631741
.
P/s - kawasan lain pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. .
Semua inshaAllah kami boleh bantu..
.
#teddybearmurahpuchong
#teddybearpuchong
#sayajualteddybear
#surprisedeliverypuchong
#sayajual
#sayapakai
#laraalana
#yusufiskandar
#duckscarves
#putrajayadelivery
#cyberjayadelivery
#wargapuchong
#donutscarves
#0123631741
#surprisedelivery
#happybirthday
#surprisedeliveryputrajaya
#surprisedeliverycyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags