#yunhyeong

MOST RECENT

A friendly reminder to be always thankful to all of iKON 💕 after watching episode 6.. i know i am loving them but it feels like my love for them grow a lot bigger after watching this eps, bcs they shared what they thought deep in mind and this episode feels so warm-hearted bcs we can see their friendship too omg i love them 💕💕
Thankyou guys for sharing your deepest piece of mind 💕😭 @withikonic


❄️©iKON TV episode 6-5
@shxxbi131 @gnani_____ @bobbyindaeyo @juneeeeeeya @_dong_ii @sssong_yh @chan_w000 #ikon #ikontv #아이콘 #아이콘TV #아이콘티비 #아이코닉 #ikonic #한빈 #비아이 #BI #바비 #지원 #BOBBY #윤형 #SONG #yunhyeong #진횐 #JAY #jinhwan #동혁 #DK #donghyuk #준회 #주네 #JUNE #junhoe #찬우 #CHAN #chanwoo

You know what
I was sobbing bc of previous part
And this part!!! IS2G!!! I hate @juneeeeeeya so much😂😂😂
I can't stop laughing HAHAHAHAHAHAHA
HE'S SO UNBELIEVABLE😂
HE'S SUCH MOOD BREAKER😂
*
*
*
#iKON
#juneyovids
#구준회
#koojunhoe
#junhoe
#june
#kpopmemes
#사랑을했다 #아이콘 #hanbin #bobby #jinhwan#yunhyeong #junhoe #donghyuk #chanwoo #정찬우#아이콘 #비아이 #김한빈 #김진환 #송윤형 #바비 #김지원 #구준회 #김동혁 #사랑을했다#ikonupdate#ikontv#ikonvideo

.
日付もかわり…🤣💓
この時間にまたジナンちゃんに会いたくなる♡♡
.
.

ジナナ先生👨‍🏫♡
.

朝の一杯☕︎味わう♡
.
CM起用
ぜひぜひ♡よろしくおねがいします☕️💕💕
.
.
📣EP6♡♡
@gnani_____
@ikon.tv.official #iKONTV
#iKON #아이콘 #ジナン#ジナニ #JINHWAN #KIMJINHWAN #JAY #진환 #김진환 #뿌요
#BOBBY #바비 #김지원 #BI #김한빈 #JUNE #구준회
#DONGHYUK #김동혁 #YUNHYEONG #송윤형#CHANWOO #정찬우 #iKONIC #オタ活 #韓国

DONT TALK TO ME CHANWOO IS THE CUTEST BABY BOY I KNOW! —

🍊
☁️
🍊
☁️
🍊
=============================================
[ #jinhwan #bobby #hanbin #junhoe #yunhyeong #chanwoo #donghyuk #ikonyg #yg #chan #song #bi #dk #ygikon #kpop #한빈 #비아이 #구준회#LoveScenario #iKON_Return #Rubberband #지원 #바비 #진환 #iKONICS #동혁 #윤형 #찬우 #준회 ]

Ini ceritanya chanwoo lg acting bikin dongi kesel ya? Apa mereka lg kena pranknya anak anak ikon? Gak sabaaaarrrrrr!!! Kan jd shock tb tb anak baik baik seperti dongi dan chanu msa saling mentoyor. Huuwww gak sabar minggu depaaan 🔥😫.
.
.
#Hanbin #Bobby #Jinhwan #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe #Chanwoo #KPOP #IKONSHOWTIME #iKON #IKONFAN #FANGIRL #FANBOY #JUNE #KOOJUNHOE #JUNGCHANWOO #KIMJIWON #KIMHANBIN #KIMJINHWAN #SONGYUNGHYEONG #KIMDONGHYUK #SARANGHAE #OPPA #IKONIC #INDONESIANIKONIC #LOVESCENARIO #RUBBERBAND #RETURNIKON #IKONCOMEBACK #IKONTV

IKON'dan biasınız kim?💙
~Açelya Admin💕

#ikon #BI #yunhyeong #lovesenario #yg #ikonic #kpop #korean

chanwoo just silent 😂😂
chanwoo diam aja kenapa sihh 😂😂 chanwoo itu katanya tau semua rahasia anggota ikon jadinya dia itu sering nyebarin rahasia2 hyung 😂 aduh chanu chanu
cr: @faktanya.ikon
#Hanbin #Bobby #Jinhwan #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe #Chanwoo #KPOP #IKONSHOWTIME #iKON #IKONFAN #FANGIRL #FANBOY #JUNE #KOOJUNHOE #JUNGCHANWOO #KIMJIWON #KIMHANBIN #KIMJINHWAN #SONGYUNGHYEONG #KIMDONGHYUK #SARANGHAE #OPPA #IKONIC #INDONESIANIKONIC #LOVESCENARIO #RUBBERBAND #RETURNIKON #IKONCOMEBACK

DAEBAK 😂😂 berat badan ny si june 72,8kg
astagahh juneeee 😂
btw si june yg paling banyak makanya dari semua member tapi kalo dilihat gitu di gk gendut ya knpp😂😂 #Hanbin #Bobby #Jinhwan #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe #Chanwoo #KPOP #IKONSHOWTIME #iKON #IKONFAN #FANGIRL #FANBOY #JUNE #KOOJUNHOE #JUNGCHANWOO #KIMJIWON #KIMHANBIN #KIMJINHWAN #SONGYUNGHYEONG #KIMDONGHYUK #SARANGHAE #OPPA #IKONIC #INDONESIANIKONIC #LOVESCENARIO #RUBBERBAND #RETURNIKON #IKONCOMEBACK

we are Family
we are ikonic who always support ikon and cheer the ikon in when they are sad we are willing not to sleep just to stream for ikon I really love the ikon
saranghae IKON ❤❤ @withikonic
#Hanbin #Bobby #Jinhwan #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe #Chanwoo #KPOP #IKONSHOWTIME #iKON #IKONFAN #FANGIRL #FANBOY #JUNE #KOOJUNHOE #JUNGCHANWOO #KIMJIWON #KIMHANBIN #KIMJINHWAN #SONGYUNGHYEONG #KIMDONGHYUK #SARANGHAE #OPPA #IKONIC #INDONESIANIKONIC #LOVESCENARIO #RUBBERBAND #RETURNIKON #IKONCOMEBACK #ikontv

Jinan di hipnotis kaya campur aduk gitu ya
ada lucu ny ada sedih ny
kalo lucu parah sih lucu banget jadi dia itu kaya di klinik gigi terus dia di periksa gitu habis itu dia kaya ketakutan gituu lahh 😂😂 lucu abis pokonya
kalo sedih ny parahh sihh Jinan paling sedihh sih menurut aku dia itu kaya ngungkapin perasaan dia buat anggota2 ikon sedihh bangett aku nangis banget njirr 😂😂 the best hyung in the world 👏👏 @gnani_____
#Hanbin #Bobby #Jinhwan #Yunhyeong #Donghyuk #Junhoe #Chanwoo #KPOP #IKONSHOWTIME #iKON #IKONFAN #FANGIRL #FANBOY #JUNE #KOOJUNHOE #JUNGCHANWOO #KIMJIWON #KIMHANBIN #KIMJINHWAN #SONGYUNGHYEONG #KIMDONGHYUK #SARANGHAE #OPPA #IKONIC #INDONESIANIKONIC #LOVESCENARIO #RUBBERBAND #RETURNIKON #IKONCOMEBACK #ikontv

Most Popular Instagram Hashtags