#yowesnakdek

MOST RECENT

Tak Kenal maka tak sayang❤
Tak mandi makan tak tun tuang😂
#yowesben #yowessorry #yowessory #yowesnakdek

Jangan banyak bicara hanya demi terlihat hebat☺️sebab orang hebat itu di akui karena faktanya☺️bukan dari katanya🙂

#yowesnakdek

Mergo sing serius kui memperjuangkan, orak mung cangkeman
Membuktikan, orak mung menjanjikan
Lan ngek'i kepastian, orak mung ngek'i harapan
.
.
.#yowesnakdek

Tag sopo ae sing tau nyanyi pas....... Isinen dewe mas Purrr😯😯😯 #nakaltapitampan #yowessory #temanfora #dagelanjowo #dagelantv #awkarin #yowesnakdek #viral #lawak #wsmg #l #d #

Senajan koe wes karo liane, nanging tresno iki, ora bakal luntur seko ati.
🎵 : Kependem Tresno
#yowesnakdek #ywsnkdk #ywsnkdkcatalog

Sing ijik seneng gendakan karo bojone tonggone sopo jal iki?

#yowessorry #fokusmodus #sepurane_tan #yowesnakdek #dagelanjowo #jowolucu #jowoklutuk
Background by @bakul_kulup

Lagi kangen kowe kog..
(Tag en uwong sing paling mbok kangeni)
#dagelanjowo #yowesnakdek #yangterdalam #sepurane_tan #sek_sayang #yowessorry #fokusmodus
Background by @boy_jnr

Most Popular Instagram Hashtags