#yowesmaaf

713 posts

TOP POSTS

Tetep ngadek jejek,kalok memang mau serius ndang nang sebalahku tetep karo aku aku yo purun!
#Yowesmaaf

sakorane aku wes ngehargai.ora gur ngawe nglegani.
#yowesmaaf

Koe ora ning posisiku dadi rasah kakean cangkem!πŸ”ͺ😌🐍 #yowesmaaf #likeforlike #lfl❀ #like4likes

Susah ngontrol rai nek ning jero banyuπŸ˜‚πŸ˜…πŸ‘…
#Yowesmaaf:v

Maret..dengan sejuta harapan kebahagiaan...πŸŽ“πŸŒ»πŸŒΉ
#yowesmaaf #traveling #akuuntukmuindonesia #pasirputih

Kadang mripat iso salah ndelok πŸ‘€
Kuping iso salah ngrungu πŸ‘‚
Lambe iso salah ngomong πŸ‘…
Tapi ATi lan perasaan ora bakal iso salah lan diapusi!! πŸ˜πŸ’¦
.
#yowesSorry
#yowesLuput
#yowesMaaf
#yowesNgapuroo

biarpun janur kuning sudah terpasang aku akan tetap berharap,kecuali bendera kuning sudah berkembang aku akan meradang πŸ˜‚ hokya πŸ’hokya 😜
#biarkan #oranggemuk #berekpresi #yowesmaaf

Nggawe nyaman uwong kui nomer 1πŸ˜‚
#yowesmaaf

Kabeh janji sek biyen mbok ucap jebul mung koyo angin berlalu sing ra iso di cekel lan di guguπŸ™ŠπŸƒ
. . .
#lflπŸ’ž #lflπŸ’‹
#yowesmaaf

MOST RECENT

sakorane aku wes ngehargai.ora gur ngawe nglegani.
#yowesmaaf

: gelem ngene ra gelem yo kudu gelem. πŸ˜‚πŸ˜€πŸ˜‚ #yowessorry
#yowesnuwun
#yowesmaaf
#lfl
#fff
#like4like

Podo akire dudu tentang ayu utowo bagus.
Manungso ora ono seng sempurna, lan kowe bakale mung butuh seng gelem nompo lan nglengkapi kurangmu, lan sewalike.
.
.
#yowessory #tulisanjowo #tb #graduated #graduationday #universitasgadjahmada #wisudaugm #2017πŸŽ“

Nggawe nyaman uwong kui nomer 1πŸ˜‚
#yowesmaaf

Aku ra peduli wong liyo meh ngomong opo nang awakku utowo ning awakmu, sek jelas aku bakalan ono selalu ning sampingmu ❣
.
.
.
#vespa #vespagram #vsco #vscocam #vscofullpack #instagood #vespadailypic #roadwithvespa #yowessory #yowesmaaf #photooftheday

Ndongakne koe
Caraku dinggo nresnani koe
Tanpo sepengetahuanmu
#yowessorry#yowesmaaf#ojokbaper#jowoan#

Lah aku mung cah kerjo eh nde 😌
Njuk ngp nek aku kongne πŸ˜•
#yowesuhh #yowessorry #yowesmaaf #yoweskalem #prek #prekkjuhh #yowesnakdek #pelukdulusini #duhmas

Sidosayangakuora? πŸ‘»πŸ‘… #lfl #fff #just #kepsyen #yowessorry #yowesmaaf

Kowe ra kelangan aku, aku iseh tetep neng kene.
Kowe mung kelangan wong seng cinta karo kowe.
.
.
#tb #yowessory #yowesmaaf #asalkaubahagia

Kabeh janji sek biyen mbok ucap jebul mung koyo angin berlalu sing ra iso di cekel lan di guguπŸ™ŠπŸƒ
. . .
#lflπŸ’ž #lflπŸ’‹
#yowesmaaf

Mesakne seng cinta karo sayang banget tapi akhire dilarani .

Tapi

Mesakne maneh seng biyen sok ra peduli saiki nggolek-nggoleki πŸ™Š

#yowessorry #yowesmaaf #ojokbaper #oranyindir #mantankuwsmati 🌻

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags