#yowesmaaf

640 posts

TOP POSTS

Tetep ngadek jejek,kalok memang mau serius ndang nang sebalahku tetep karo aku aku yo purun!
#Yowesmaaf

Lambe uwong cen bedo-bedo sih(!) tapi mbok ora usah cangkeman, urusi urip mu dewe lho ora usah ngurusi urusane wong liyo. Paham ora lik ?
Sengojo lambe ku tak tutupi men aku yo ora koyo koe sek isone muk cangkeman🐚

#yowesmaaf

biarpun janur kuning sudah terpasang aku akan tetap berharap,kecuali bendera kuning sudah berkembang aku akan meradang 😂 hokya 💁hokya 😜
#biarkan #oranggemuk #berekpresi #yowesmaaf

Tiwas tak tekok"ne konco"ku ngopi eee jebulle kok malah uwes tunangan 😷 #yowesapes #yowessorry #yowesmaaf

Ngopo koe iseh dewe ?
Mergane koe kui terlalu seneng guyon, emboh karo perasaanmu karo kancamu yo karo pasanganmu 😥
Terkadang sing seneng guyon ra sesuai karo karepe ati 😣😒
#yowessory
#yowesmaaf
#luput

NyeseL aja Dulu kita udah mati"an buang" air mata hanya Untuk Nangisin Orang yg belum pasti, Tanpa menyadari bahwa didepan mata sudah ada yg lebih Pasti 🌹
*Hebat* 💅
#yowesmaaf
#yowessorry
#yowesben
#lfl💛

Maret..dengan sejuta harapan kebahagiaan...🎓🌻🌹
#yowesmaaf #traveling #akuuntukmuindonesia #pasirputih

YoWesMaafYaJn!
MaafkanKata"ku!!
#yowesmaaf

Delok mesem ngguyumu aku wes seneng, meskipun ngguyumu ora karo aku :v
.
.
.
.
#yowesmaaf

MOST RECENT

Tidak ada orang yang 100% sibuk dalam hidupnya. Kalau dia
memang peduli, pasti bisa meluangkan waktunya sedikit untuk sekedar memberi kabar. Tapi kalau tidak? Itu sih memang sengaja diabaikan. :D

#yowesmaaf

Apa yang sedang anda lakukan?
#mencep #ngampetguyu #rasengojo #yowesmaaf

Aku ngerti nek koe ki ra seneng ngematke aku bahagia🙅😫
konco po uwuh!
#yowesmaaf
#yowessory

Teman ini cakap: "Apa yang dah ada depan mata ubah sampai jadi baik, bukan tinggal and cari yang lagi baik" 😊 So inspiring!
#pelajaranhidup #yowesmaaf #freespirit #bestfriend #bahagiaku

Delok mesem ngguyumu aku wes seneng, meskipun ngguyumu ora karo aku :v
.
.
.
.
#yowesmaaf

Terkadang awakedewe ngroso wes mlaku terlalu adoh,lali arah,lali wektu lan masa dewasa sing di impeke seko cilik jebul ora sesuai karo realita. Kadang aku mikir pengen bali ning masa cilik,masa ning endi aku ora kudu mikirne hal abot,rasane kelaran,problem kehidupan, enek e mung mesem karo dolanan. Ning urip kudu terus dijalani ,mung do'a lan usaha sing iso tak lakoni saiki. ! ♡♡
Taken by : @yvndaa
.
.
#fff #followme #yowesmaaf #like4like

"Sehat lo? Nglepasin doi cuman buat yg ke bgini?!" →yg oranglaen bilang klo ngliat gw ama lo* 😊
#tumblercinta #yowessory #yowesmaaf #diduakan #fff #lfl #fff💋 #lfl💛 #fff😊 #lfl❤️

Ketika aku tak bertemu senja,dan ketika itu malamlah yang menungguku (!)
#repost #sokogunung #senja #dolanwonogiri #explorewonogiri #wonogirihits #rindu #yowessory #yowesmaaf

Kadang awake dw ngroso ws mlaku terlalu adoh lali arah, lali wektu lan masa dewasa seng diimpek impekke seko cilek jebul ora sesuai realita, kadang terselip pengen bali neng masa cilek masa nengdi rakudu mikirke hal"abot,rasa sakit,problem kehidupan enenge mung bal"an karo dolan.Ning urip kudu dijalani,mung doa lan usaha sek iso tak lakoni saiki. #yowesmaaf

Aku lebih tertarik denganya yg Pernah Terluka, Kalian tau kenapa ? Karena,Orang yg pernah terluka TAU cara mengasihi Orang Lain 😊
#lfl
#yowessorry
#yowesmaaf
#yowesben

Membandingkan baik buruknya dirimu dengan orang lain adalah hal buruk yang tidak baik untuk kau banding-bandingkan 🍃
#lfl #bukananakkekinian #bukananakhits #yowessorry #yowesmaaf #yowesakungalah #ngonowae

NyeseL aja Dulu kita udah mati"an buang" air mata hanya Untuk Nangisin Orang yg belum pasti, Tanpa menyadari bahwa didepan mata sudah ada yg lebih Pasti 🌹
*Hebat* 💅
#yowesmaaf
#yowessorry
#yowesben
#lfl💛

Sing serius❤kadang di sepelekne🍁lan sing ora serius👙kadang di prioritaske🍂
.
.
#yowesmaaf #fff #lflflfl #lembeyan_wow #gaje #lembeyan_hits

Most Popular Instagram Hashtags