#yowesmaaf

725 posts

TOP POSTS

biarpun janur kuning sudah terpasang aku akan tetap berharap,kecuali bendera kuning sudah berkembang aku akan meradang 😂 hokya 💁hokya 😜
#biarkan #oranggemuk #berekpresi #yowesmaaf

Tetep ngadek jejek,kalok memang mau serius ndang nang sebalahku tetep karo aku aku yo purun!
#Yowesmaaf

Tiwas tak tekok"ne konco"ku ngopi eee jebulle kok malah uwes tunangan 😷 #yowesapes #yowessorry #yowesmaaf

" i tak akan tinggalkan you " , ayat paling BULLSHIT yang diberi oleh orang yang bergelar "EX" . #hatersgonnahate #yowesmaaf #nglanggeran #kendal #gunungkidul #

ngpurane yen aku rung iso lali, mergo ati iki raglem di pekso kudu nglale'ke koe #yowesmaaf

Yen koe wes bahagia ro dee aku biso opo.
Mung biso lungguh neng kene ngenteni hal seng ra pasti .
.
#yowesmaaf
#likeforlike #intagood #sisha

"apalanmu Nek udan, opo-opo mesti mantan.gerimis sitik mantan. Udan deres, yo mantan. Emang mantanmu kui katara to?
Pengendali banyu nng avatar.
Seng jek eleng* mantan, Kui udan dudu mantan.
. . . .
#surakarta #jawatengah #sampinguns #tipistipis #asalpiknik #yowessorry #yowesmaaf #potretkece #senengdolan #pergipedia #hitsanakkekinians #sengpentingseneng #vsco #instagood #vanshead #thanksinsomia

Syahdune guyon karo konco bakal ngalahke pas kowe guyon karo yankmu.
Siji, ojo lalekke koncomu seng tau ngguyu bareng karo kowe :) #yowespaham #yowesmaaf #yowessorry

MOST RECENT

Nek suk enek sing apik seko aku jogonen.
Tapi aku kuatir nek bab tentang nresnani koe, mung aku sing mampu 😄😄
#leonardohitz_klaten #lfl #kuntri2017 #wahidsu#pahpoh#cahmbohklaten#yowesmaaf#balihits

"apalanmu Nek udan, opo-opo mesti mantan.gerimis sitik mantan. Udan deres, yo mantan. Emang mantanmu kui katara to?
Pengendali banyu nng avatar.
Seng jek eleng* mantan, Kui udan dudu mantan.
. . . .
#surakarta #jawatengah #sampinguns #tipistipis #asalpiknik #yowessorry #yowesmaaf #potretkece #senengdolan #pergipedia #hitsanakkekinians #sengpentingseneng #vsco #instagood #vanshead #thanksinsomia

Syahdune guyon karo konco bakal ngalahke pas kowe guyon karo yankmu.
Siji, ojo lalekke koncomu seng tau ngguyu bareng karo kowe :) #yowespaham #yowesmaaf #yowessorry

Aku lungo ora mergo kesel bertahan,tapi mung sampek saiki usahaku ora tau di hargai, ngerti dewe to nek sabar kui yo ono batese :-D,
Follow #yowessory
#yowesmaaf
#yowesben

Tak tompo Kowe opo anane mergo tresnaku dudu mergo bondo utowo mergo rupo~
.
.
.
#selamatpagi
#yowesmaaf
#like4like
#instagood

Bakoh wae lurr akui mung opo to?
#yowessorry #yowesmaaf #akuiopoto #kudukuat

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags