[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yowesmaaf

710 posts

TOP POSTS

Tetep ngadek jejek,kalok memang mau serius ndang nang sebalahku tetep karo aku aku yo purun!
#Yowesmaaf

Maret..dengan sejuta harapan kebahagiaan...πŸŽ“πŸŒ»πŸŒΉ
#yowesmaaf #traveling #akuuntukmuindonesia #pasirputih

YoWesMaafYaJn!
MaafkanKata"ku!!
#yowesmaaf

πŸ˜…Ora Munafik kadang ngadoh kui luweh Simple😎,mbange cerak ...
muk gawe Loro atiiπŸ˜ͺ😌
#yowesmaaf

Terkadang awakedewe ngroso wes mlaku terlalu adoh,lali arah,lali wektu lan masa dewasa sing di impeke seko cilik jebul ora sesuai karo realita. Kadang aku mikir pengen bali ning masa cilik,masa ning endi aku ora kudu mikirne hal abot,rasane kelaran,problem kehidupan, enek e mung mesem karo dolanan. Ning urip kudu terus dijalani ,mung do'a lan usaha sing iso tak lakoni saiki. ! β™‘β™‘
Taken by : @yvndaa
.
.
#fff #followme #yowesmaaf #like4like

Maafke kesalahan wong liyo kuwi kunci utama medotke tali kebencian
Tuhan wae maha pemaaf mosok koe ora iso maafke kesalahan wong liyo
Opo meneh kesalahane MANTANπŸ˜‰πŸ˜œπŸ˜πŸ˜› #likeforlike#like4like#yowessory#yowesmaaf

.yo py ya?
.nyatane we leh ngelingke saur mbe buko we wong e bedo karo taun" wngi!! Yo sori nk bedo! Wong ra ana leh pdo mbe aku ek? #yowesMaaf πŸ™Š #limitidEdition πŸ˜„
.semangat ukk pertma besok😘

Susah ngontrol rai nek ning jero banyuπŸ˜‚πŸ˜…πŸ‘…
#Yowesmaaf:v

Hanya rindu saja ! Maafkan aku yang dulu..hanya sebtas rindu kok ! ..inginku membalas sayangmu yang dulu ! #likeforlike #lflf ..#yowesmaaf

MOST RECENT

. kota roma kui apik tibangun ora mung sedino dadi ngertenono yen perjunganku kui rabakal sio sio πŸ˜‡.
.
.
.
#yowesmaaf
#asikinaja
#lfl #like4like #fff
#senyuminaja
#selamatsiang

Yho sorry yen aku akeh luput e . aku yho faham aku yho sadar yen aku ra koyo mantanmu sing kae , sing iso ngek i koe op wae sing mbok karepne .

#yowessorry #yowesmaaf #maaf #ngapurone

Jika bahagiamu hanya bersamaku tolong jangan pergi meninggalkanku 😒
@Rianayy_
#bicararasa#yowesmaaf#spamlike

Folow Terus :

Promote ? DM / Komen πŸ™πŸ»
Like ? DM/ Komen πŸ™πŸ» #yowessorry #yowesben #yowesmaaf #ywshop #ywshop #quotes #quotesoftheday #funnyquotes #quotes4you #insta #instagram #instagood #instagrammer #instadaily #inspired

Folow Terus :

Promote ? DM / Komen πŸ™πŸ»
Like ? DM/ Komen πŸ™πŸ» #yowessorry #yowesben #yowesmaaf #ywshop #ywshop #quotes #quotesoftheday #funnyquotes #quotes4you #insta #instagram #instagood #instagrammer #instadaily #inspired

Folow Terus :

Promote ? DM / Komen πŸ™πŸ»
Like ? DM/ Komen πŸ™πŸ» #yowessorry #yowesben #yowesmaaf #ywshop #ywshop #quotes #quotesoftheday #funnyquotes #quotes4you #insta #instagram #instagood #instagrammer #instadaily #inspired

Folow Terus :

Promote ? DM / Komen πŸ™πŸ»
Like ? DM/ Komen πŸ™πŸ» #yowessorry #yowesben #yowesmaaf #ywshop #ywshop #quotes #quotesoftheday #funnyquotes #quotes4you #insta #instagram #instagood #instagrammer #instadaily #inspired

Aku seneng kowe nesu, Aku susah kowe guyu.. Aku due dit kowe moro, aku kere kowe lungo.. Hlaa mbok piker aku SDM sg iso dimanfaatke.. Op aku gur pengisi wektu kosongmu?!! Gur tak guyu😁

#yowesmaaf
#yowessorry
#koncopokkel

Bukan e aku mbatesi koe konco karo wedokan liyo, mung aku ora pengen wae koe digawe nyaman liyane. Mergo aku karo koe mbiyen mung sebatas konco. πŸ’•πŸ’ž #yowesmaaf

Sesekali kita harus memang melihat waktu, dimana waktu yang memang harus menunggu dan juga blajar dari waktu yang terbuang... Sering kali kita tidak sadar akan waktu yang sia - sia .. by_indah

#lastpost
#yowesngalah #yowesmaaf #yowessory #wonogiriterpopuler #girikridabakti #alunalunwonogiri #explorewonogiri #wonogirihits #wonogirimendunia #dolanwonogiri

Most Popular Instagram Hashtags