[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yourskinisyourqueen

1672 posts

TOP POSTS

PAKAI THE JUNNI CONFIRM CUN MELECUN !!
-
Tak payah apply bedak tebal²... The Junni bukan saja merawat kulit tau. Malah mencantikkan lagi kulit wajah. Kulit jadi lebih licin, lembut and of coz GLOWING... 😍😍😍
-
JOM ORDER SEKARANG.. Whatsapp je kak Lyna k. Nanti kak lyna pilihkan mana yang sesuai utk korang..
.
📲 whatsapp 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH 💕Foundation Picy Pink
💕 Liptint Rosella 💕 Untuk Kulit cerah & pinkish
💕 Foundation tahan lama 💕 Matte 💕 Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA 💕Foundation Sand Latte
💕 Liptint SandStone 💕 Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
💕 Foundation tahan lama 💕 Matte 💕 Medium to FULL COVERAGE
.
.
💵 Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . ❗️ To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

The Junni Normal Set adalah set yang paling disukai ramai.Berasaskan buah strawberi menjadikan kulit putih pinkish selain merawat masalah jerawat,kusam,berminyak dan tona kulit tidak sekata.
.
Harga:RM64
Wasap:01120510994 atau klik di bio
.
#thejunnipinkishwhite#tjmakeupkit#tjcodsenawang#tjcodparoi#tjcodseremban#jualprodukletopss#TeamMagucKekma#YourSkinIsYourQueen

NORMAL SET PINKISH WHITE
berasaskan Buah Strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish. Tekstur jenis creamy & sangat melembapkan kulit. Terutama bagi mereka yang masalah kulit kering,mengelupas & nipis.
Juga sesuai untuk kulit yang sensitif,jerawat,jeragat,kulit breakout. Pinkish cream boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat.
Bagi uolss yang belum dapatkan lagi skincare The Junni boleh contact beauty consultant kami di bawah ni ya👇🏼take action before it's too late!😘 To order:-
Whatsapp: 0149418960
#TheJunniPinkishWhite
#TheJunniMayla
#thejunniteamkaknis
#tanpamerkuri
#Yourskinisyourqueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan
segala penyakit (masalah kulit)
Dan dengan asbab The Junni anda mampu
untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni #thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan
segala penyakit (masalah kulit)
Dan dengan asbab The Junni anda mampu
untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni #thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan
segala penyakit (masalah kulit)
Dan dengan asbab The Junni anda mampu
untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni #thejunniMAYLA #thejunni #Thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - The Junni
#TheJunniMayla #thejunni #thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

Antara kesan- kesan selepas pemakaian #thejunnipinkishwhite
.
1. Kulit jauh lebih bersih
2. Orang ramai mula menegur eh muka kau lain je, kau pakai blusher ke
3. Kulit selembut baby
4. Kulit lebih wangi
5. Parut jerawat makin pudar. Anda seharusnya tahu kesan parut amat sukar utk hilang sekaligus, melainkan jika menggunakan teknik laser yang sudah tentu mahal harganya.
6. Kesan jeragat makin pudar dan hilang.
7. Jerawat yang dulunya naik macam hantu raya kini mula mengecut
8. Sunburn kian pudar dan kulit makin cerah
9. Pori-pori mengecil & pengeluaran minyak berkurangan
10. Mengurangkan implikasi kesan breakout akibat salah guna produk. .
AWAS sekiranya anda tidak merasai sebarang kesan diatas.
.
1. Kulit anda mungkin tidak sesuai
2. Kulit anda lambat utk bertindak
3. Anda tidak menjaga faktor-faktor lain seperti pemakanan, kebersihan, tidur dan juga exercise.
.
Ingatlah segala kebaikan datang Dari Allah, salah dan silap datang dari saya selaku manusia yang tidak sempurna.

To Order:-
📲 Whatsapp: 011-23607501 -Lyna
-
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

MOST RECENT

The Junni Normal Set adalah set yang paling disukai ramai.Berasaskan buah strawberi menjadikan kulit putih pinkish selain merawat masalah jerawat,kusam,berminyak dan tona kulit tidak sekata.
.
Harga:RM64
Wasap:01120510994 atau klik di bio
.
#thejunnipinkishwhite#tjmakeupkit#tjcodsenawang#tjcodparoi#tjcodseremban#jualprodukletopss#TeamMagucKekma#YourSkinIsYourQueen

PAKAI THE JUNNI CONFIRM CUN MELECUN !!
-
Tak payah apply bedak tebal²... The Junni bukan saja merawat kulit tau. Malah mencantikkan lagi kulit wajah. Kulit jadi lebih licin, lembut and of coz GLOWING... 😍😍😍
-
JOM ORDER SEKARANG.. Whatsapp je kak Lyna k. Nanti kak lyna pilihkan mana yang sesuai utk korang..
.
📲 whatsapp 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Antara kesan- kesan selepas pemakaian #thejunnipinkishwhite
.
1. Kulit jauh lebih bersih
2. Orang ramai mula menegur eh muka kau lain je, kau pakai blusher ke
3. Kulit selembut baby
4. Kulit lebih wangi
5. Parut jerawat makin pudar. Anda seharusnya tahu kesan parut amat sukar utk hilang sekaligus, melainkan jika menggunakan teknik laser yang sudah tentu mahal harganya.
6. Kesan jeragat makin pudar dan hilang.
7. Jerawat yang dulunya naik macam hantu raya kini mula mengecut
8. Sunburn kian pudar dan kulit makin cerah
9. Pori-pori mengecil & pengeluaran minyak berkurangan
10. Mengurangkan implikasi kesan breakout akibat salah guna produk. .
AWAS sekiranya anda tidak merasai sebarang kesan diatas.
.
1. Kulit anda mungkin tidak sesuai
2. Kulit anda lambat utk bertindak
3. Anda tidak menjaga faktor-faktor lain seperti pemakanan, kebersihan, tidur dan juga exercise.
.
Ingatlah segala kebaikan datang Dari Allah, salah dan silap datang dari saya selaku manusia yang tidak sempurna.

To Order:-
📲 Whatsapp: 011-23607501 -Lyna
-
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

The Junni pinkish white ni semua peringkat umur boleh pakai tau. Confirm kulit rasa lembab pinkish² & glowing gitew.. Bau pun wangi tau. Tak caya tanya kat orang yang dah pakai.. Ha nak cuba cecepat whatsapp sis. Sementara ada stock ni. Normal set ni laku keras tau. Stock paling cepat habis.
-
TO ORDER WHATSAPP 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen #awaksukasayatak

Tiap kali keluar, menghadap panas terik, kulit muka ni mesti berminyak. Makeup pun jadi cepat cair. Dah cuba macam² produk tapi tak ada perubahan pun.. Rasa down & malu nak jumpa dengan orang..
.
Jangan risau... Cubalah The Junni Mayla ni.. The Junni Mayla dibuat khusus utk mereka yang mengalami masalah kulit berminyak, pori-pori yang besar & kulit berjerawat yang teruk. Banyak lagi keistimewaan the junni mayla ni tau...
.
To order WhatsApp 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #naturalskincare #nakcantik #teamlyna #produkmuslim #bersihsucihalal #YourSkinIsYourQueen #teamfazz

Tentu anda rasa risau dengan keadaan kulit muka anda sekarang ?
Buntu memilih produk yang terbaik untuk kulit wajah?
anda tidak mampu untuk memiliki produk yang bagus tetapi MAHAL harganya?
Atau pun anda takut untuk menggunakan mana mana produk terutama local produk kerana diragui mengandungi MERKURI ?
ya memang benar merkuri akan membuatkan kulit anda cantik berseri tanpa mengeluarkan sebarang jerawat semasa menggunakanya. TAPI pernah anda terfikir kesan merkuri selepas anda BERHENTI / TUKAR produk lain??? sekarang! Lupakan produk merkuri!
Jom bertukar ke The Junni Skincare ❤️😋❤️
.
To Order:-
📲 011-23607501
🌹 #tjcodkeramat
.
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA#thejunnimakeupkit #skincare #nomercury #tanpapengelupasan #halal #glowing #flawless #nakcantik #kulitsihat #teamlyna #yourskinisyourqueen

Sabar itu indah.. Kan? Nak rawat masalah kulit korang? Meh WhatsApp Kak Lyna ok?
.
📲011-23607501
📲011-23607501
📲011-23607501
.
#thejunnimakeupkit #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #skincare #nomercury #tanpapengelupasan #halal #glowing #flawless #nakcantik #kulitsihat #teamlyna #yourskinisyourqueen

Ada masalah jerawat nanah?? The junni mayla ada solusi nya.. Cuba dulu pasti korang puas hati. Untuk 20 thn keatas yang bermasalah jerawat yang kronik, pori besar sangat sesuai dgn the junni mayla. Plus ada kolagen dan dengan 5x ganda pencerahan uolss... Tak payah pakai bedak tebai² dah pasni...
.
Whatsapp kak lyna untuk penerangan lanjut 011-23607501
.
#thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #tjcodkeramat #nomercury #tanpapengelupasan #skincare #natural #organic #murah #produkmuslim #yourskinisyourqueen

Lawa vavavoom bila dah apply makeup kit syuhaila ni tau. Orange-orangy gitu... Best tau Makeup kit ni. Murah pulak tu tak payah spend beratus² utk belanja barang makeup. Tekstur foundation yang sangat ringan & full coverage! Liptint selain apply dibibir, boleh dijadikan blusher & eye-shadow jugak tau. Complete!!
.
READYSTOCK
MAKEUP KIT RM52
.
To Order WhatsApp 0184003243
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Gojes² adik-adik kita ni.. Pakai apa sampai cantik berseri camni??
.
🍓THEJUNNI PINKISH WHITE 🍓
👉🏻PINKISH SOAP
👉🏻KRIM PINKISH WHITE
👉🏻DAY CREAM PINKISH
.
THEJUNNI SKINCARE SANGAT SESUAI :-
🍓 Masalah kulit berjerawat
🍓 Masalah kulit kusam
🍓 Masalah jeragat
🍓 Masalah kulit berparut
🍓 Masalah kulit berminyak
🍓 Masalah liang pori
🍓 Masalah kulit gelap
.
To order WhatsApp sis 0184003243
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Ramai yang telah berjaya keluar dari masalah kulit mereka dengan penggunaan the junni skincare secara konsisten. Kulit breakout akibat salah guna produk, masalah jerawat nanah, jerawat nasi, jerawat stress, kulit kusam, berminyak dan banyak lagi.
.
Nak cantik perlukan kesabaran selain penggunaan skincare, faktor pemakanan juga haruslah dititikberatkan.. Bak kata orang "eat clean". Baru lah kulit dapat absorb segala kebaikan dalam skincare kita.. Kulit pun makin sihat, glowing & flawless.. Tak gitu? 😘
.
To order whatsapp kak lyna
📲011-23607501
📲011-23607501
📲011-23607501
.
#thejunnimakeupkit #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #skincare #nomercury #tanpapengelupasan #halal #glowing #flawless #nakcantik #kulitsihat #teamlyna #yourskinisyourqueen #whitening #vitc #teamfazz #awaksukasayatak

ANYONE YANG NAK PUTIH+PINKISH, GLOWING & FLAWLESS. Tak perlu nak spend beratus-ratus beli produk, HANYA RM64 SAHAJA, dapat 3 items dalam 1 set Normal set pinkish white.
-
🍓 pinkish soap
🍓 pinkish 2 in 1 cream
🍓 pinkish day cream spf 50
-
MAAF PRODUK NI TERPAKSA BUAT KORANG CANTIK, GLOWING & FLAWLESS !! 👰
-
ADD POSTAGE RM8SM/12SS
-
To Order whatsapp 011-23607501- Lyna (agent keramat)
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen - #regrann

KELEBIHAN NORMAL SET THE JUNNI PINKISH WHITE
.
• Boleh digunakan pada siang & malam
• Terdapat krim siang yang mengandungi spf 50. Boleh melindungi kulit dari sinar UV.
• Krim malam (pinkish 2 in 1 cream) merawat kulit rosak, parut jerawat baru/lama, bintik-bintik hitam, mengecilkan pori-pori.
• Boleh dijadikan sebagai "acne killer". Mengecutkan jerawat baru
• Melembabkan kulit
• kulit muka akan lebih glowing, flawless dan putih merah jambu.
• Hanya dengan penggunaan yang sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan kulit putih-pinkish.
• terdapat campuran pati gluta yang boleh mempercepatkan pemutihan kulit anda.
• Membekalkan vitamin C pada kulit
• Tidak mengandungi bahan kimia yang boleh merosakkan kulit seperti merkuri, paraben & hydroquinone.
.
TO ORDER WHATSAPP 011-23607501
.
#dropshipneeded #nomercury #tanpapengelupasan #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #naturalskincare #nakcantik #produkmuslim #bersihsucihalal #YourSkinIsYourQueen #teamfazz

Tertanya-tanya di hati.
Nak make-up tapi tak reti?
Nak makeup tapi nk nmpk natural san simple?

Cubalah pakai The Junni Makeup Kit ni uolls
Confirm TERUS JATUH CINTA
Cayalah nampak GLOWING lagi hihi 🙈😛 To order: ↪📲 016-2949605

#thejunnimayla #thejunnilovers#thejunnihq #yourskinisyourqueen #uitm #usm#umt #utm #um #kuis #usim #unisza #upm #ump#uthm #utem #uniten #unikl #msu #junniskincare

Siapa yg belum dptkn Makeup Kit The Junni, mehhh dptkn sekarangg 😍
Harga pun berbaloii, RM52 sahaja! 😎

Lepas ni, nak make up simple ponn senang.. sbb dah ada make up kit The Junni 💕

To order:
↪📲 016-2949605

#thejunnimayla #thejunnilovers#thejunnihq #yourskinisyourqueen #uitm #usm#umt #utm #um #kuis #usim #unisza #upm #ump#uthm #utem #uniten #unikl #msu #junniskincare

Make up kit The Junni pun berdaftar dengan KKM tau! Semua jenis product The Junni semuanya selamat uolsss! Tiada sikit pun bahan terlarang so uolsss jangan ragu ragu ya! Bukan senang nak dapatkan KKM ni. Tapi alhamdullilah, semua product The Junni telah diluluskan oleh KKM 💓💓💓 To order:
↪📲 016-2949605

#thejunnimayla #thejunnilovers#thejunnihq #yourskinisyourqueen #uitm #usm#umt #utm #um #kuis #usim #unisza #upm #ump#uthm #utem #uniten #unikl #msu #junniskincare

PART 2 NORMAL SET PINKISH WHITE & MAKEUP KIT
.
Wahh Berseri-seri gitu lepas apply makeup kit the junni..😱😍😍
.
Ni customer Kak Lyna yang tak jemu² dengan produk² the junni. Semua produk dia try tau👍

Alhamdulillah.. Happy for you 😍
Thx support the junni, cayang.. 😘
.
Banyak dapat good news minggu ni. Alhamdulillah. Thank you #thejunnilovers 😍❤❤❤
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

PART 1 NORMAL SET PINKISH WHITE & MAKEUP KIT
.
Ni customer Kak Lyna yang tak jemu² dengan the junni. #thejunnilover la ni.. Semua produk dia try tau.. Alhamdulillah.. Happy for you.. 😍Thx support the junni, cayang.. 😘
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen #awaksukasayatak

Part 2 MAYLA SKINCARE
.
Nak cantik kena sabar tau.. Bila kita konsisten baru nampak hasilnya.. #thejunnilover Kak Lyna ni dah guna 2 set Mayla Skincare utk atasi masalah kulit berminyak dan inginkan kulit yang cerah.. Syukur bila tgk dia happy. Kita pun tumpang happy... Yey 👏👏👏
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Most Popular Instagram Hashtags