#yourskinisyourqueen

MOST RECENT

FOR THOSE YANG NAK PUTIH+PINKISH, GLOWING & FLAWLESS. Tak perlu nak spend beratus-ratus beli produk, HANYA RM64 SAHAJA, dapat 3 items dalam 1 set Normal set pinkish white.
-
πŸ“ pinkish soap
πŸ“ pinkish 2 in 1 cream
πŸ“ pinkish day cream spf 50
-
MAAF PRODUK NI TERPAKSA BUAT KORANG CANTIK, GLOWING & FLAWLESS !! πŸ‘°
-
ADD POSTAGE RM8SM/12SS
-
To Order whatsapp 011-23607501- Lyna (agent keramat)
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Pinkish White 🌹

Dengan melabur RM64 tak termasuk postage inshaaALLAH wajah boleh cun melecun tanpa makeup. Neutral beauty omputeh kata. Hehe 😍

Diperbuat dari bahan bahan yang selamat dan tanpa merkuri serta kebaikan dia buat hati rasa so in love dengan produk ni fo sure 😘

Mai ws Fiza 0135965304 untuk jadi cantik pink pink gitu πŸ˜„

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

Dengan harga semurah RM75 tak termasuk postage inshaaALLAH boleh jadi gebu gebas macam awek korea 😍

Mengandungi kandungan semulajadi dan kebaikan yang tak terkata uolss πŸ˜—

So jom gebukan satu badan ampa dengan ws Fiza 0135965304 😚

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Okay girls. Thejunni #pinkishwhite dah berwajah baru uolsss. So cantik macam ampa semua. Hehe 😍

Pinkish White 🌹

Produk yang comel dan ada kkm notified. InshaaALLAH selamat nak tempek kat muka walaupun kulit tersangatlah sensitif. Bertambah cantik menarik ampa memang deboom. Hehe Terus muka jadi pink pink tanpa perlu calit makeup pun tau😍

Lekaih mai ws atau minta laki ampa belanja. Ws Fiza 0135955304 πŸ˜™

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Selamat malam akak abg adik semua πŸ’‹ Buat apa malam ni ? Mai ramai-ramai usha produk comel molek ohsem thejunni.

Putih korea 🌹

Supplement serbuk kemam so yummy yang berperisa berries. Boleh jugak sebagai detoks dalam badan (Ada testimoni customer dapat turunkan berat badan/kurus)

Tersangat la banyak fungsi yang kebabom. InshaaALLAH tak menyesal melabur untuk diri sendiri 😍

Sebotol boleh tahan sebulan lebih (lebih kurang 45 hari) kalau dimakan mengikut sukatan yang ditetapkan iaitu 2 sudu kecil setiap malam sebelum tidur. Jangan risau yeee, kami dah sediakan sudu kecil khusus untuk consume Putih Korea kepada customer tersayang kami. 😊

So mai pakat order dengan ws Fiza 0135965304 😘

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea + Pinkish White 🌹

InshaaALLAH dapat selesaikan masalah dan menyerikan wajah anda😘

Ws Fiza 0135965304 kalau nak cantik πŸ˜„

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Pinkish White 🌹

Buat kulit anda berseri dan menawan inshaaALLAH 😘

Ws Fiza 0135965304 awak awak ye πŸ˜„

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

InshaaALLAH dapat selesaikan masalah wajah anda 😘

Ws Fiza 0135965304 lekaih πŸ˜„

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

InshaaALLAH dapat selesaikan masalah wajah anda 😘

Ws Fiza 0135965304 lekaih πŸ˜„

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Pinkish White 🌹

Girls. Bila dah putih boleh pakai thejunni #pinkishwhite pulak untuk mencantikkan wajah anda tanpa perlu makeup tebal tebal. So wow kan ? 😍

Ada 3item yang comel comel belako dan sangat sesuai untuk semua kulit tau πŸ˜‰

Cepat ws Fiza 0135965304 untuk grab semua ni πŸ˜™

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

Senang je nak nak consume thejunni #putihkorea ni tau. Sedap pulak tu. Rugi tak cuba 😜

Lekaih ws Fiza 0135965304. Boleh jadi Si pipi pink pink raya nanti inshaaALLAH πŸ˜™

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Salam Jumaat 🌹

Raya tak lama lagi guyss. Jom cantikkan diri dengan thejunni #putihkorea dan #pinkishwhite. Pasti gebu gebas pink pink gitu hari raya nanti 😍

Cepat dapatkan produk omey omey ni dengan contact Fiza 0135965304 😘

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

Halus dan so yummy.
Hanya dengan kemam 2sudu setiap hari dan hasilnya takkan mengecewakan anda inshaaALLAH 😘

Direct ws Fiza 0135965304 untuk milikinya. Hehe 😊

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Putih Korea 🌹

Dalam thejunni #putihkorea ni ada serbuk muatiara yang kelebihan dia tersangatlah wow. Ampa kemam ampa tidoq inshaaALLAH esok lusa tulat badan bertukaq warna. Bukan jadi hulk okay. Tapi jadi awek korea hat putih gebu mulus gitu😍

Rugi kalau lepaskan peluang ni. Hehe
Mai contact Fiza 0135965304 malam ni jugak tau 😘

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Selamat malam πŸ’‹

Tengah dok rehat rehat tu jom membawang pasal thejunni #putihkorea sat. Hehe 😁

Siapa nak jadi awek ke oppa korea ke jom consume produk yummy ni. Kandungan semulajadi dan labtest approval alhamdulillah. InshaaALLAH DIJAMIN SELAMAT. Tiada kesan sampingan. Dan putih korea takdak collegen tau 😍

Kemam saja inshaaALLAH putih gebu satu badan. Wow 😘

So ws Fiza 0135965304 cepat cepat sementara stok masih ada πŸ˜‰

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Thejunni #pinkishwhite untuk kejelitaan anda 😘

Jom cantik dengan Fiza 0135965304 😍

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Thejunni #pinkishwhite untuk kejelitaan anda 😘

Jom cantik dengan Fiza 0135965304 😍

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Bila dah putih jom kita cantikkan dengan thejunni #pinkishwhite πŸ’‹

Just 3item untuk touchup muka yang gebu terus jadi cun melecun yuolls. 😍

Tersangatlah senang nak guna normal set #pinkishwhite. Dijamin 100% bagi siapa yang tak rajin nak jaga muka. Hehe

Jom awak awak naikkan seri wajah kalian dengan contact Fiza 0135965304 😘

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Thejunni #putihkorea tak tipu ampa inshaaALLAH 😘

Jom ws Fiza 0135965304 untuk putih 😍

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Thejunni #putihkorea tak tipu ampa inshaaALLAH 😘

Jom ws Fiza 0135965304 untuk putih 😍

#teamQueenFatiah
#thejunniputihkorea
#thejunnipinkishwhite
#thejunnibeautysis
#yourskinisyourqueen

Most Popular Instagram Hashtags