#yourskinisyourqueen

1495 posts

TOP POSTS

LightingโŒbagus๐Ÿ˜น
-

Jangan lupa guna The Junni Skincare ๐Ÿ™ˆ kami Pengguna The Junni Skincare๐Ÿ™‹๐Ÿ’• #YourSkinIsYourQueen #tjcodsaratok

Nak cantik bukannya mudah,ianya makan masa.Lagi2 produk organik macam The Junni.Tiada istilah pakai sekali dua terus flawless.
.
Semuanya kena konsisten tau!Tapi yang bestnya,produk organik ni selamat,itulah yang paling penting.
.
#thejunnipinkishwhite#TheJunniMayla #TeamKekma#YourSkinIsYourQueen #SkincareOrganik

Alang-alang nak wajah yang cantik, haaa why not cantikkan juga kulit tangan serta badan ๐Ÿ˜
___

For muka, Mayla Skincare hanya RM70 sahaja ๐Ÿ˜˜
For kulit tangan & badan pula, Whitening Lotion hanya RM35 sahaja ๐Ÿ˜Š

___

And good news! Promotion still berjalan tau! ๐Ÿ˜ Bestkan??? ๐Ÿ˜ฑ

#serioustakrugi! #moreadvancethanothers
#yourskinisyourqueen

COME & GRAB YOURS NOW ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
๐Ÿ“ฑ+601123542427 โ„ข@thejunni_klang_mia

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
๐Ÿ’ต Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . โ—๏ธ To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

STEP 3 .
DAY PINKISH CREAM By Face of The Junni, Zakirah Zainal๐Ÿ‘ฐ
-
Kelebihan๐ŸŒพ
โ€ข Digunakan pada siang hari untuk lebih perlindungan dari sinar UV.
โ€ขmengandungi spf50
โ€ขtekstur seperti bb cream
โ€ขmencerahkan & memutihkan serta merta
โ€ขmesra wudhuk (mudah ditanggalkan & digunakan semula)
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #YourSkinIsYourQueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.

To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

TJPW PILIHAN HATI SEMUA ORANGโ€ผ๏ธ -

Siapa yang masih tak tahu lagi apa yang best tentang Normal Set TJPW ni? Set ni lah yang menjadi kegilaan orang ramai dari mula The Junni ditubuhkan! ๐Ÿ˜ฑ

Setiap kali restock mesti confirm melicin sampai HQ pun tak menang tangan nak restock banyak banyak khas untuk #TheJunniLovers tersayang ๐Ÿ˜˜ -

Antara yang best tentang Normal Set ni:

HARGA MAMPU MILIK!
BERKESAN SECARA EFEKTIF!
TIADA BAHAN TERLARANG!
LULUS KKM!
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR!
SIZE YANG TRAVEL FRIENDLY!
TEXTURE KRIM YANG SANGAT LEMBUT!
BAU YANG SANGAT WANGI! -

Normal Set ni didatangi dengan Pinkish Soap + Day Cream + Pinkish Cream. Complete all in one! Sangat berbaloi! ๐Ÿ’—
-
To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Yakinlah Allah swt yang menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) dan dengan asbab the junni, Anda dapat memiliki kulit idaman anda..
.
For Q&A whatsapp kak lyna 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #bazarpaknil #murah #mampumilik #teamfazz #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
๐Ÿ’ต Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . โ—๏ธ To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

MOST RECENT

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
๐Ÿ’ต Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . โ—๏ธ To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
๐Ÿ’ต Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . โ—๏ธ To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

Berbunga-bunga hati ni bila dapat feedback positif dari customer tersayang. You happy, kaklyna berjuta-juta lemon lagi happy dear.. Thx for your support ๐Ÿ˜˜
.
#thejunnimakeupkit #jualprodukletopss #thejunni #thejunnilover #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #noparaben #nomercury #makeup #teamlyna #yourskinisyourqueen #pinggantakretaknasitakdingin

TJPW PILIHAN HATI SEMUA ORANGโ€ผ๏ธ -

Siapa yang masih tak tahu lagi apa yang best tentang Normal Set TJPW ni? Set ni lah yang menjadi kegilaan orang ramai dari mula The Junni ditubuhkan! ๐Ÿ˜ฑ

Setiap kali restock mesti confirm melicin sampai HQ pun tak menang tangan nak restock banyak banyak khas untuk #TheJunniLovers tersayang ๐Ÿ˜˜ -

Antara yang best tentang Normal Set ni:

HARGA MAMPU MILIK!
BERKESAN SECARA EFEKTIF!
TIADA BAHAN TERLARANG!
LULUS KKM!
SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR!
SIZE YANG TRAVEL FRIENDLY!
TEXTURE KRIM YANG SANGAT LEMBUT!
BAU YANG SANGAT WANGI! -

Normal Set ni didatangi dengan Pinkish Soap + Day Cream + Pinkish Cream. Complete all in one! Sangat berbaloi! ๐Ÿ’—
-
To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

KELEBIHAN NORMAL SET THE JUNNI PINKISH WHITE
.
โ€ข Boleh digunakan pada siang & malam
โ€ข Terdapat krim siang yang mengandungi spf 50. Boleh melindungi kulit dari sinar UV.
โ€ข Krim malam (pinkish 2 in 1 cream) merawat kulit rosak, parut jerawat baru/lama, bintik-bintik hitam, mengecilkan pori-pori.
โ€ข Boleh dijadikan sebagai "acne killer". Mengecutkan jerawat baru
โ€ข Melembabkan kulit
โ€ข kulit muka akan lebih glowing, flawless dan putih merah jambu.
โ€ข Hanya dengan penggunaan yang sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan kulit putih-pinkish.
โ€ข terdapat campuran pati gluta yang boleh mempercepatkan pemutihan kulit anda.
โ€ข Membekalkan vitamin C pada kulit
โ€ข Tidak mengandungi bahan kimia yang boleh merosakkan kulit seperti merkuri, paraben & hydroquinone.
.
TO ORDER WHATSAPP 011-23607501
.
#dropshipneeded #nomercury #tanpapengelupasan #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #naturalskincare #nakcantik #produkmuslim #bersihsucihalal #YourSkinIsYourQueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
๐Ÿ’ต Harga Satu set hanya RM52 termasuk GST! . โ—๏ธ To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.

To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 0183219267
๐ŸŒน #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

The junni pinkish white ni memang best sangatยฒ uols.. Muka yang kering pun jadi lembab, glowingยฒ pinkish paling kak lyna love sangat ๐Ÿ˜˜
-
Dengan bau strawberry buat rasa nak telan je uols.. Budakยฒ remaja pun boleh pakai.. ๐Ÿ˜
-
Normal set pinkish white ni ada pinkish soap, pinkish cream dan day cream. All in one!! Senang bawa travel lagi โœˆ๐Ÿ‘
-
Harga cuma rm64 saja bukan utk seminggu, 2 minggu tapi boleh tahan sebulan penggunaan. Ha love tak?๐Ÿ˜
--
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan the junni. Produk tanpa merkuri, paraben & hydroquinone. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘ธ
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

THE JUNNI MAKEUP KIT 3 in 1. didatangkan dengan foundation & liptint (apply dibibir dan dijadikan blusher)
.
Produk terbaru the junni Makeup kit set yang akan launch tak lama lagi. Berminat boleh pre order dgn kak lyna. Utk 10 org terawal dapat free voucher gift!!
.
First batch ni hq tak keluarkan banyak so pada yang nak jadi yang terawal utk dapatkan makeup kit ni boleh whatsapp kak lyna cecepat k.
.
OPEN PRE ODER 5 HARI SAJA !!
.
Terdapat dua code,
.
๐Ÿ‘ฐSET ZAKIRAH- Foundation Picypink. Liptint Rosella. Utk kulit putih/cerah.
๐Ÿ‘ธSET SYUHAILA - Foundation Sand Latte. Liptint Sandstone Utk kulit kuning langsat/ kulit gelap.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3 in 1. didatangkan dengan foundation & liptint (apply dibibir dan dijadikan blusher)
.
Produk terbaru the junni Makeup kit set yang akan launch tak lama lagi. Berminat boleh pre order dgn kak lyna. Utk 10 org terawal dapat free voucher gift!!
.
First batch ni hq tak keluarkan banyak so pada yang nak jadi yang terawal utk dapatkan makeup kit ni boleh whatsapp kak lyna cecepat k.
.
OPEN PRE ODER 5 HARI SAJA !!
.
Terdapat dua code,
.
๐Ÿ‘ฐSET ZAKIRAH- Foundation Picypink. Liptint Rosella. Utk kulit putih/cerah.
๐Ÿ‘ธSET SYUHAILA - Foundation Sand Latte. Liptint Sandstone Utk kulit kuning langsat/ kulit gelap.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.

OPEN PRE-ORDER 5 HARI SAHAJAโ—๏ธ.
๐Ÿšš PENGHANTARAN SEBELUM PRODUK LAUNCHING IAITU SEBELUM 29 OGOS
.
๐Ÿ˜ Ini bermakna, anda adalah orang yang paling BERTUAH & TERAWAL menggunakan produk terbaru keluaran The Junni.
.
๐Ÿ“ฒGuna code 'TJ MAKEUP KIT'
Whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
๐Ÿ“ฒGuna code 'TJ MAKEUP KIT'
Whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
โ—๏ธOPEN ORDER semula pada 4 September
โ—๏ธ NO ACTUAL PRODUCT. Hanya gambar sample & mockup sahaja. Kerana Masih proses di kilang.
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.

OPEN PRE-ORDER 5 HARI SAHAJA โ—
๐Ÿšš PENGHANTARAN SEBELUM PRODUK LAUNCHING IAITU SEBELUM 29 OGOS .
.
๐Ÿ˜ Ini bermakna, anda adalah orang yang paling BERTUAH & TERAWAL menggunakan produk terbaru keluaran The Junni.
.
๐Ÿ“ฒGuna code 'TJ MAKEUP KIT'
Whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
๐Ÿ“ฒGuna code 'TJ MAKEUP KIT'
Whatsapp kak lyna sekarang 011-23607501
.
Atau klik link di BIO.
๐Ÿ“… Bermula 15 sehingga 19 ogos sahaja.
.
โ—๏ธOPEN ORDER semula pada 4 Septemberโ—
.๏ธ
NO ACTUAL PRODUCT. Hanya gambar sample & mockup sahaja. Kerana Masih proses di kilang.
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
OPEN PRE ORDER. 10 TERAWAL DAPAT FREE VOUCHER GIFT
.
Berminat nak preorder boleh Whatsapp 011-23607501
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen #teamfazz

THE JUNNI MAKEUP KIT 3IN1
Didatangkan dalam satu set Foundation & Liptint ( liptint pakai di bibir & sebagai blusher)
.
.
SET ZAKIRAH ๐Ÿ’•Foundation Picy Pink
๐Ÿ’• Liptint Rosella ๐Ÿ’• Untuk Kulit cerah & pinkish
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
.
SET SYUHAILA ๐Ÿ’•Foundation Sand Latte
๐Ÿ’• Liptint SandStone ๐Ÿ’• Untuk Kulit sawah matang & kuning langsat
๐Ÿ’• Foundation tahan lama ๐Ÿ’• Matte ๐Ÿ’• Medium to FULL COVERAGE
.
OPEN PRE ORDER 5 HARI SAJA. 10 TERAWAL FREE VOUCHER GIFT.
.
Berminat nak preorder Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 011-23607501
.
#jualprodukletopss #makeupkit #thejunnimakeupkit #preordernow #makeup #thejunni #noparaben #yourskinisyourqueen

Most Popular Instagram Hashtags