#yourskinisyourqueen

1364 posts

TOP POSTS

Nak cantik bukannya mudah,ianya makan masa.Lagi2 produk organik macam The Junni.Tiada istilah pakai sekali dua terus flawless.
.
Semuanya kena konsisten tau!Tapi yang bestnya,produk organik ni selamat,itulah yang paling penting.
.
#thejunnipinkishwhite#TheJunniMayla #TeamKekma#YourSkinIsYourQueen #SkincareOrganik

Lighting❌bagus😹
-

Jangan lupa guna The Junni Skincare 🙈 kami Pengguna The Junni Skincare🙋💕 #YourSkinIsYourQueen #tjcodsaratok

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna The Junni Skincare telah dikumpul @thejunni_testimoni
Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

The Junni Skincare sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut 🤗 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

SORRY YA SEBAB PRODUK NI TERPAKSA BUAT KORANG JADI CANTIK !!
-
The junni pinkish white ni memang best sangat² uols.. Muka yang kering pun jadi lembab, glowing² pinkish paling kak lyna love sangat 😘
-
Dengan bau strawberry buat rasa nak telan je uols.. Budak² remaja pun boleh pakai.. 😍
-
Normal set pinkish white ni ada pinkish soap, pinkish cream dan day cream. All in one!! Senang bawa travel lagi ✈👍
-
Harga cuma rm60 saja bukan utk seminggu, 2 minggu tapi boleh tahan sebulan penggunaan. Ha love tak?😍
--
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan the junni. Produk tanpa merkuri, paraben & hydroquinone. 😘😍👸
.
Whatsapp ke 011-23607501
-
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Siang cod Thejunni Mayla. Malam cod Thejunni normal set + SeriBella. Alhamdulillah🤗 produk bagus ramai yang berebut😉. Best sangat2. Cantik luar dalam. Perfectooo😍🖒
.
😘 siapa nak oder lagi meh oder. Freepos setiap normal set + SeriBella. Rm120 sahaja😘
.
Wsap 0127425839😘
#AgentSeriBellaJb
#AgentThejunniJB
#TeamZeneeraJb
#TeamAmnaJb
#YourSkinIsYourQueen
#serihariniseriselamanya

Masih lagi pening nak pakai skincare apa sebab takut sangat nak pakai local product kann
-
Jangan risau.. The Junni tak ada merkuri atau hydroquinone yang boleh rosakkan kulit muka awak malah merawatkan kulit muka awak lagi 😘
-
Dengan Izin Allah , yang penting kita dah usaha 😊
-
Berminat blh terus wasap 0194790179 😙
-
#thejunni
#thejunniskincare
#thejunnitaiping
#tjcodtaiping
#teamamnataiping
#yourskinisyourqueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - The Junni
#TheJunniMayla #thejunni #thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

Penjagaan kulit adalah sangat penting untuk kita perempuan & juga lelaki. Kalau uols tak ambil tindakan awal, mungkin uols akan nampak lebih tua dari usia. Bukan setakat tua dari usia, kulit uols akan rosak serosaknya & susah untuk dipulihkan 😱 Mungkin sekarang uols dah flawless tanpa apa apa skincare, tapi percayalah yang ianya tidak akan berkekalan tanpa perjagaan yang betul. -
-
-

The Junni HQ ingin membantu uols yang ada masalah kulit gelap, kusam, jerawat, jeragat, whitehead, blackhead, kering, menggelupas, "sunburn". Tak tahu nak pilih yang mana? Takpa! Contact beauty consultant kami untuk maklumat lanjut 😘 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

MOST RECENT

Kulit dah glowing, tak perlu makeup tebal tebal dah! 😍
Beribu testimoni dari pengguna The Junni Skincare telah dikumpul @thejunni_testimoni
Anda mempunyai masalah:

KULIT TERBAKAR AKIBAT BERJEMUR DI BAWAH MATAHARI?
JERAGAT?
JERAWAT PASIR?
KULIT BERMINYAK?
KULIT KUSAM?
TONA TAK SEKATA?
KULIT KERING?
PARUT JERAWAT TAK HILANG?
KULIT MENGGELUPAS AKIBAT MEMAKAI BAHAN MERKURI? -

The Junni Skincare sesuai untuk anda! Apa lagi yang ditunggu? Whatsapp kami untuk maklumat lanjut 🤗 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

MURAH TAK SEMESTINYA TAK BAGUS‼️ -

Mentaliti orang melayu kita ni kalau nampak skincare mahal dia akan kata "Ish mahalnya! Harga cekik darah! Sampai bebila pun aku tak beli sbb tak mampu"
Bila nampak skincare murah pula, orang kata "Murah sangat ni mesti tak elok. Nanti habis muka rosak. Ish jangan beli. BOIKOT BOIKOT!" -

Hello, murah tak semestinya tak elok ye. The Junni Skincare murah, mampu milik tapi hasilnya TIP TOP! 😍 Ramai dah cuba memang semuanya puas hati! -

Founder kami letak harga mampu milik semuanya khas untuk #TheJunniLovers yang nak cantik dengan jimat. Mana yang belum cuba, chuols memang patut cuba sekarang! Dah cantik nnt jangan lupa kasi feedback pada Mekna yah! 😘😘😘 - ❤️ To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

The Junni pinkish white ni semua peringkat umur boleh pakai tau. Confirm kulit rasa lembab pinkish² & glowing gitew.. Bau pun wangi tau. Tak caya tanya kat orang yang dah pakai.. Ha nak cuba cecepat whatsapp sis. Normal set ni laku keras tau. Stock paling cepat habis.
-
TO ORDER WHATSAPP 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

"APA EFFECT PRODUK THE JUNNI KALAU BERHENTI / JARANG GUNA? "

Alhamdulillah dapat positive feedback. Dah ramai cuba juga.

Ingat kalau muka dah 100% hilang merkuri dalam kulit, pakai produk tanpa merkuri even stop sekali pun tak ada kesan buruk !
-
Kalau muka dah biasa pakai produk merkuri, kalau stop kemungkinan ada lagi kesan kimia dalam kulit muka. Jadi teruskan pakai produk natural sampai dapati muka kita bebas merkuri 100% . Hokeyy?

Effect merkuri makan bertahun dikk non..
Nak pulih bukan sebulan dua. Jadi sayangilah kulit anda.
-
Whatsapp 011-23607501- Lyna (agent keramat)
-
#saynotomercury #THEJUNNILOVERS #TheJunniPinkishwhite #thejunnimayla #skincare #natural #kulitsihat #tanpapengelupasan #yourskinisyourqueen #teamfazz

NORMAL SET PINKISH WHITE berasaskan buah Strawberry yang menjadikan kulit putih pinkish.
Tekstur krim jenis creamy & sangat melembabkan kulit. Terutama bagi mereka yang bermasalah kulit kering, mengelupas, nipis, sunburn, kulit sensitif, jerawat, jeragat & kulit breakout. Terdapat 3 item iaitu:-
.
🍓 Pinkish soap
🍓 Pinkish cream 2 in 1
🍓 Day cream spf 50

Pinkish cream juga boleh dijadikan sebagai Acne Killer untuk jerawat hormon / period.
Harga mampu milik, cuma Rm60 sahaja (tidak termasuk harga postage)
.
Sesuai untuk lelaki & perempuan, seawal 12 tahun keatas.
-
Rawat kulit wajah anda dengan #thejunni. Bebas dari sebarang kimia, merkuri, paraben & hydroquinone yang boleh merosakkan kulit.
.
ADD POSTAGE : RM8SM/12SS
.
Whatsapp 011-23607501-Lyna (agent keramat)
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniMAYLA #tjcodkeramat #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #skincare #muslimah #halal #mampumilik #malaysiabisnesonline #bazaarpaknil #YourSkinIsYourQueen #teamfazz

SORRY YA SEBAB PRODUK NI TERPAKSA BUAT KORANG JADI CANTIK !!
-
The junni pinkish white ni memang best sangat² uols.. Muka yang kering pun jadi lembab, glowing² pinkish paling kak lyna love sangat 😘
-
Dengan bau strawberry buat rasa nak telan je uols.. Budak² remaja pun boleh pakai.. 😍
-
Normal set pinkish white ni ada pinkish soap, pinkish cream dan day cream. All in one!! Senang bawa travel lagi ✈👍
-
Harga cuma rm60 saja bukan utk seminggu, 2 minggu tapi boleh tahan sebulan penggunaan. Ha love tak?😍
--
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan the junni. Produk tanpa merkuri, paraben & hydroquinone. 😘😍👸
.
Whatsapp ke 011-23607501
-
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Feedback Thejunni pulaa😍
.
Masalah kulit gelap dan jerawat dah tiada😍 Alhamdulillah bestnya😘
Thejunni 100% organik. No mercury atau bahan yg boleh merosakkan kulit.😘 Sangat selamat uolss. Dapatkan set combo Normal set + SeriBella. Rm120 sahaja freepostage😍. Boleh cantik boleh sehat luar dalam taw❤
.
Wsap 0127425839😉
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

Feedback Thejunni pulaa😍
.
Masalah kulit gelap dan jerawat dah tiada😍 jerawat cepat je kecut😉 Alhamdulillah bestnya😘
Thejunni 100% organik. No mercury atau bahan yg boleh merosakkan kulit.😘 Sangat selamat uolss. Dapatkan set combo Normal set + SeriBella. Rm120 sahaja freepostage😍. Boleh cantik boleh sehat luar dalam taw❤
.
Wsap 0127425839😉
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

Feedback Thejunni pulaa😍
.
Masalah kulit gelap dan jerawat dah tiada😍 Alhamdulillah bestnya😘
Thejunni 100% organik. No mercury atau bahan yg boleh merosakkan kulit.😘 Sangat selamat uolss. Dapatkan set combo Normal set + SeriBella. Rm120 sahaja freepostage😍. Boleh cantik boleh sehat luar dalam taw❤
.
Wsap 0127425839😉
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

Feedback2 menarik SeriBella😍
.
Jerawat senang kecut.Badan pon rasa selesa. Untuk pengetahuan uolss. SeriBela bukan sahaja untuk mencantikkan kulit. Tapi boleh melawas juga😍Dia buang segala toksik dalam badan kita baru dapat kulit yg cantik gebu😉Bagus kan?
.
😋 Meh beli set Combo. TheJunni Normal Set + SeriBella. Freepostage taw set combo😉
.
Jom wsap 0127425839❤
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

Feedback2 menarik😋
.
Kawan tegur muka makin
Berseri seri dan cerah😍 Bestkannn. Meh beli set Combo. TheJunni Normal Set + SeriBella. Freepostage taw set combo😉
.
Jom wsap 0127425839❤
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

Feedback2 menarik SeriBella😍
.
Parut hilang. Allergic pon tiada lagi😋 Meh beli set Combo. TheJunni Normal Set + SeriBella. Freepostage taw set combo😉
.
Jom wsap 0127425839❤
#AgentThejunniJb
#AgentSeriBellaJb
#TeamAmnaJb
#TeamZenneraJb
#YourSkinIsYourQueen
#SeriHariIniSeriSelamanya

KELEBIHAN NORMAL SET THE JUNNI PINKISH WHITE
.
• Boleh digunakan pada siang & malam
• Terdapat krim siang yang mengandungi spf 50. Boleh melindungi kulit dari sinar UV.
• Krim malam (pinkish 2 in 1 cream) merawat kulit rosak, parut jerawat baru/lama, bintik-bintik hitam, mengecilkan pori-pori.
• Boleh dijadikan sebagai "acne killer". Mengecutkan jerawat baru
• Melembabkan kulit
• kulit muka akan lebih glowing, flawless dan putih merah jambu.
• Hanya dengan penggunaan yang sedikit sahaja sudah memadai untuk mendapatkan kulit putih-pinkish.
• terdapat campuran pati gluta yang boleh mempercepatkan pemutihan kulit anda.
• Membekalkan vitamin C pada kulit
• Tidak mengandungi bahan kimia yang boleh merosakkan kulit seperti merkuri, paraben & hydroquinone.
.
TO ORDER WHATSAPP 011-23607501
.
#dropshipneeded #nomercury #tanpapengelupasan #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #naturalskincare #nakcantik #produkmuslim #bersihsucihalal #YourSkinIsYourQueen #teamfazz

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan
segala penyakit (masalah kulit)
Dan dengan asbab The Junni anda mampu
untuk milik kulit idaman anda" -TheJunni
To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

Dengan ekonomi yang tengah merundum sekarang ni, kena lah bijak membeli betul tak? Maklumlah, wang ringgit kita jatuh dah sekarang 😭 Kalau tak berjimat cermat, habis lah gigit jari di hujung bulan nanti! -
-
-

Mekna suggestkan korang beli The Junni Mayla Advance ni. Kenapa Mekna suggest yang ni? Sebab TJ Mayla Advance ni boleh tahan 2 bulan uooollss! YES!! 2 BULAN!! 😍 tak perlu repeat order setiap bulan untuk skincare. Jimaaaatttt duit! ❤️ -
-
-

Beli The Junni Mayla Skincare = RM70 (tahan sebulan) 💗
Beli The Junni Mayla Advance = RM100 (tahan dua bulan) 💙 -
-
-

Jimat ke tidak? Mestilah Jimat! Mekna nak uollsss semua bijak sebelum membeli okay! Boleh contact dengan beauty consultant kami di bawah 👇🏻 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
📲 Whatsapp: 0183219267
🌹 #tjcodmelaka

#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite
#tjcodmelaka
#codmelaka
#thejunnimelaka
#pinkishwhite#tjmelaka
#thejunnicodmelaka
#tanpamerkuri
#bebasmerkuri
#whiteglow#pinkishglowing
#thejunniskincare
#skincare
#agentmelaka
#whitening#cerah#putih
#glowing
#skincaretanpamerkuri
#restmuka
#Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

"Yakinlah dengan Allah menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) Dan dengan asbab The Junni anda mampu untuk miliki kulit idaman anda" - The Junni
#TheJunniMayla #thejunni #thejunnipinkishwhite #Nomercury #BersihSelamatSuciHalal #YourSkinIsYourQueen

The Junni MAYLA ni bestlah,dah lah kesan lebih mahal dari harga..Tahan sehingga 2 bulan pula tu..
.
Dah dapatkan ke belum?
.
#thejunnipinkishwhite#TheJunniMayla #TeamKekma#YourSkinIsYourQueen#SkincareOrganik

Nak cantik bukannya mudah,ianya makan masa.Lagi2 produk organik macam The Junni.Tiada istilah pakai sekali dua terus flawless.
.
Semuanya kena konsisten tau!Tapi yang bestnya,produk organik ni selamat,itulah yang paling penting.
.
#thejunnipinkishwhite#TheJunniMayla #TeamKekma#YourSkinIsYourQueen #SkincareOrganik

[THE JUNNI PENYELESAIAN MASALAH ANDA]
.
Tak Cuba tak tahu uolls😍
.
Kongsikan masalah kulit korang @ Send gambar korang dekat kak lyna, nanti kak lyna suggest set apa yang sesuai k.. 😘😘😘
-
Sesuai untuk lelaki & perempuan.
Seawal 12 tahun keatas.
-
📲whatsapp 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

Most Popular Instagram Hashtags