[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yourskinexpert

207 posts

TOP POSTS

Stress mungkin memiliki kaitan dengan jerawat, namun belum terbukti menyebabkan jerawat
.
Hubungan tersebut menunjukkan saat Anda merasa stress, hormon stress kortisol meningkat dalam darah. Kortisol dapat menstimulasi kelenjar minyak untuk meningkatkan produksi minyak, membuat kulit rawan terhadap jerawat.
#skinnaire #yourskinexpert

Mylea Skincare #yourskinexpert #teammalini

Soy lecithin, the main component of PPC (phosphatidylcholine) has been medically proven to break down fat buildup in organ such as liver and prevents accumulation of fat. PPC is also called Lipodissolve by the ASAL (American Society of Nonsurgical Aesthetics). Ask your skin expert about esthemax's 243 PPC cream for fast results and satisfaction.πŸ™…No wrapping πŸ™…No need Machine πŸŽ‰Let's get fit and be readyπŸ‘―πŸ‘―πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸŽ‰More information at www.esthemax.com or 310-320-6477 #esthemax #ppc #getfit #ask #yourskinexpert #wightloss #μ—μŠ€ν…Œλ§₯슀 #onlyprofesstionals

Help, my skin is oily!

I'm sure you've learnt a lot on these series of skin types I have shared.

A client one day told me during a consultation session that she doesn't need a cream because she had an oily skin, that she only uses creams during the dry season when her skin isn't as oily as it usually is. An oily skin type is one with overactive sebaceous glands which produces more oil than necessary.

I smiled as I explained to her why everyone needs a body cream with the most important reasons being to moisturize and serve as constant hydration for the skin.

An oily skin could be a factor that needs to be corrected. Even though it comes naturally with some people, with others, it can be caused by hereditary factors, diet, heat, hormonal imbalance, pregnancy, unsuitable cosmetics and stress, leading to acne flare ups and enlarged pores on the face.

You can manage this by cleaning the skin regularly with gentle soap-free cleansers to reduce the appearance of excessive oil. Also ensure you use less oil based products for this skin type.

Stay glued to me as I will be dishing out more tips about your skin to stand you out wherever you go.

Comment below if you'd need any further assistance.

#TheSkincareTherapist
#YourSkinExpert
#TeamOrganicSkincare
IrepNomzSkinGlow&Spa

Asalamualaikum,,adik2 akak2 abg2 smua...
=============================
NAK KULIT CANTIK SEPERTI CHRISTIANO RONALDO & SELENA GOMEZ ? ..
=============================
.Mempunyai jerawat/jeragat .Mencuba pelbagai produk tp tdk berkesan .Malu berhadapan dgn orang ramai
.Banyak membazirkan duit, tenaga & masa
.Hilang keyakinan diri disebabkan kulit kusam & tdk bermaya
=============================
MYLEA FRECKLES SERUM ..
=============================
Produk yang tiada kesan sampingan dan diluluskan KKM !
=============================
....KELEBIHAN MYLEA FRECKLES SERUM
=============================
.Memberikan kulit cantik dan sihat
.Menghilangkan kulit kusam dan tdk bermaya
.Anti penuaan
.Menghilangkan dan memperbaharui sel-sel kulit mati
.Mampu mengecutkan jerawat dan melicinkan kulit
.Menghilangkan jeragat
.Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Whatsapp :013-9597765

Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.myπŸ’»

Do you have a tough skin?😒😒😒😒😒 I know how it feels when nothing you apply on your body works for you. Yes! I was once in that situation. It happens especially when you have combination skin.

A tough skin is a war zoneπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. It hardly absorbs skincare products.
This is the time to talk to me, let's make good rhythm together.πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #TheSkincareTherapist
#YourSkinExpert
#TeamOrganicSkincare
#SilverberryworksπŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―

Story time with Dr. K. Poor Olivia's mom forgot the swim shirt and the SPF. #protectyourskin #spf #sunprotection #noburns #dermatologytips #dermatologycolumbus #yourskinexpert

MOST RECENT

Mylea Skincare #yourskinexpert #teammalini

Stress mungkin memiliki kaitan dengan jerawat, namun belum terbukti menyebabkan jerawat
.
Hubungan tersebut menunjukkan saat Anda merasa stress, hormon stress kortisol meningkat dalam darah. Kortisol dapat menstimulasi kelenjar minyak untuk meningkatkan produksi minyak, membuat kulit rawan terhadap jerawat.
#skinnaire #yourskinexpert

🌸 MYLEA FRECKLES SERUM! Your Skin Expert!
.
. 🌸Tampil cantik dengan KULIT DI WAJAH yang FLAWLESS tanpa sebarang krim siang atau krim malam?? Malah bebas dari sebarang Make up di wajah anda seolah-olah memiliki wajah yang nutural sahaja di HARI RAYA yang x lama lagi..
.
. πŸ‚Ingin mendapat pujian dari family tersayang terutamanya dari SUAMI tercinta di HARI LEBARAN yang penuh bermakna !!! Kami ada cara penyelesaiaan yang mudah kepada sesiapa di luar sana yang mempunyai masalah seperti di bawah : 🍁 JERAGAT
🍁 KULIT KUSAM
🍁KULIT KERING
🍁 KULIT TIDAK SEKATA
🍁KEDUTAN
🍁PARUT JERAWAT
.
. πŸƒTestimoni melebihi 4000 di pasaran..Sekarang menjadi pujaan dikalangan wanita yang ingin tampil CANTIK MENAWAN!
Korang bila lagi? Pandang saje tak berhasil pun kan?
.
.

#MyleaFrecklessSerum #MyleaMalaysia #Myleaskincare #Yourskinexpert #tipskecantikkan #myleskincare
.
.

Whatsapp/Call Siha
πŸ“²017 943 0324
πŸ“²017 943 0324
πŸ“²017 943 0324

BINTIK HITAM BERKURANGAN, PORI-PORI MAKIN MENGECIL & WAJAH LEBIH BERSIH.
.
Waahh makin cantik & bertambah muda cik adik kita ni... 😍😍 Seawal 4 hari dah dapat effect macam ni, bintik hitam di bahagian hidung beransur hilang & wajah kini lebih cerah & pinkish. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
Haa.. Yang mana mak2, cikgu2 & kakak2 yang ada masalah bintik hitam & pori-pori terbuka macam ni, kakak syorkan pakai Mylea Freckles Serum ni. In syaa Allah mampu menghilangkan bintik hitam & pori-pori terbuka. πŸ‘ŒπŸ»πŸ€—
.
Whatsapp kakak untuk maklumat lanjut ye.. πŸ˜‰
.
WA πŸ“² 016 7732951
WA πŸ“² 016 7732951
WA πŸ“² 016 7732951
.
#Mylea #MyleaFrecklesSerum #MyleaSkincareMalaysia #SerumJeragatNo1Malaysia #MalaysiaNo1FrecklesSerum #KamiPakarHapusJeragat #YourSkinExpert #LoveYourSkin #CantikTanpaChemicals #CantikSebelumRaya #SerumDibenciJeragat #myleateamsue
02/007/016

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. πŸ“ŒSerum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. πŸ“Œ Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. πŸ‘‰ Sila whatsapp / call 016-923 4269 πŸ“ž
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my πŸ’»

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. πŸ“ŒSerum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. πŸ“Œ Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. πŸ‘‰ Sila whatsapp / call 016-923 4269 πŸ“ž
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my πŸ’»

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. πŸ“ŒSerum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. πŸ“Œ Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. πŸ‘‰ Sila whatsapp / call 016-923 4269 πŸ“ž
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my πŸ’»

Practice what you preach. Hatβœ”οΈSunniesβœ”οΈ SPF30+βœ”οΈ. Dr K off to see the littles play soccer. #noskincancer #wrinklesnotwelcome #bigsunniesforthewin #dermatologycolumbus #dermatologytips #yourskinexpert #skinmedica #asseenincolumbus

Asalamualaikum,,adik2 akak2 abg2 smua...
=============================
NAK KULIT CANTIK SEPERTI CHRISTIANO RONALDO & SELENA GOMEZ ? ..
=============================
.Mempunyai jerawat/jeragat .Mencuba pelbagai produk tp tdk berkesan .Malu berhadapan dgn orang ramai
.Banyak membazirkan duit, tenaga & masa
.Hilang keyakinan diri disebabkan kulit kusam & tdk bermaya
=============================
MYLEA FRECKLES SERUM ..
=============================
Produk yang tiada kesan sampingan dan diluluskan KKM !
=============================
....KELEBIHAN MYLEA FRECKLES SERUM
=============================
.Memberikan kulit cantik dan sihat
.Menghilangkan kulit kusam dan tdk bermaya
.Anti penuaan
.Menghilangkan dan memperbaharui sel-sel kulit mati
.Mampu mengecutkan jerawat dan melicinkan kulit
.Menghilangkan jeragat
.Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Whatsapp :013-9597765

Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.myπŸ’»

πŸ’Ž UTUSAN MALAYSIA πŸ’Ž
.
.
. 🌸 Semalam 4.6.2017, Mylea sekali lagi mengorak langkah tampil lebih ke depan menghiasi laman bisnes di akhbar Utusan Malaysia.
.
.
. 🌸 Syukur Alhamdulillah, kami sebagai stokis & agent sah Mylea amat berbangga dengan kejayaan demi kejayaan yang dicapai. Sekali gus mencipta lebih banyak ruang & peluang untuk kami menembusi pasaran di setiap pelosok negeri.. Insya Allah.. .
.
. πŸƒ Kami dari Team Faris Husaini sangat berbesar hari untuk mengambil mana2 individu di luar sana yang ingin berjaya bersama2 dengan menjadi Agent sah kami 😊
.
.
.
#MyleaFrecklesSerum #Myleskincare #myleamalaysia#myleaserumjeragat #myleader#yourskinexpert#jerawat#jeragat #kulitkusam#kuitberminyak#poriporiterbuka#bintikhitam#gebugebas#cantiksebelumraya#ramadhan #marhabanyaramadhan#raya2017 #teamfarishusaini#vitaminc#rayasakan#flawless #dianzvitamin#fellerabeautymalaysia #cafeawokiter#shaklee#serummylea #quputeh #visitterengganu .
.
. πŸ‘‰ Sila whatsapp / call 016-923 4269 πŸ“ž
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my πŸ’»

πŸ’Ž UTUSAN MALAYSIA πŸ’Ž
.
.
. 🌸 Semalam 4.6.2017, Mylea sekali lagi mengorak langkah tampil lebih ke depan menghiasi laman bisnes di akhbar Utusan Malaysia.
.
.
. 🌸 Syukur Alhamdulillah, kami sebagai stokis & agent sah Mylea amat berbangga dengan kejayaan demi kejayaan yang dicapai. Sekali gus mencipta lebih banyak ruang & peluang untuk kami menembusi pasaran di setiap pelosok negeri.. Insya Allah.. .
.
. πŸƒ Kami dari Team Faris Husaini sangat berbesar hari untuk mengambil mana2 individu di luar sana yang ingin berjaya bersama2 dengan menjadi Agent sah kami 😊
.
.
.
#MyleaFrecklesSerum #Myleskincare #myleamalaysia#myleaserumjeragat #myleader#yourskinexpert#jerawat#jeragat #kulitkusam#kuitberminyak#poriporiterbuka#bintikhitam#gebugebas#cantiksebelumraya#ramadhan #marhabanyaramadhan#raya2017 #teamfarishusaini#vitaminc#rayasakan#flawless #dianzvitamin#fellerabeautymalaysia #cafeawokiter#shaklee#serummylea #quputeh #visitterengganu .
.
. πŸ‘‰ Sila whatsapp / call 016-923 4269 πŸ“ž
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my πŸ’»

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. πŸ“ŒSerum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. πŸ“Œ Nak cantik sebelum raya? Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
whatsapp 0148234731

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea .
.
. πŸ‘‰Sila whatsapp / call 016-923 4269πŸ“ž
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.myπŸ’»

Story time with Dr. K. Poor Olivia's mom forgot the swim shirt and the SPF. #protectyourskin #spf #sunprotection #noburns #dermatologytips #dermatologycolumbus #yourskinexpert

Most Popular Instagram Hashtags