#yourskinexpert

352 posts

TOP POSTS

Asalamualaikum,,adik2 akak2 abg2 smua...
=============================
NAK KULIT CANTIK SEPERTI CHRISTIANO RONALDO & SELENA GOMEZ ? ..
=============================
.Mempunyai jerawat/jeragat .Mencuba pelbagai produk tp tdk berkesan .Malu berhadapan dgn orang ramai
.Banyak membazirkan duit, tenaga & masa
.Hilang keyakinan diri disebabkan kulit kusam & tdk bermaya
=============================
MYLEA FRECKLES SERUM ..
=============================
Produk yang tiada kesan sampingan dan diluluskan KKM !
=============================
....KELEBIHAN MYLEA FRECKLES SERUM
=============================
.Memberikan kulit cantik dan sihat
.Menghilangkan kulit kusam dan tdk bermaya
.Anti penuaan
.Menghilangkan dan memperbaharui sel-sel kulit mati
.Mampu mengecutkan jerawat dan melicinkan kulit
.Menghilangkan jeragat
.Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Whatsapp :013-9597765

Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.my💻

The perfect protection formula BB + SPF 50+++🙅☀Air light texture, Water Based with triple function, UVA, UVB and ultraviolet rays. 🏄🏻422 Strong BB: outdoor protection 💦423 Brightening BB: even tone and glow 🔬424 Firming BB: tighten🌳425 Calming BB: anti acne ⭐️ All BBs are SPF 50+++🙅NO need lots of products to protect from ☀️☀️☀️#esthemax #block #☀ #no spot #no aging #ask #yourskinexpert #onlyprofessionals

Do you have a tough skin?😢😢😢😢😢 I know how it feels when nothing you apply on your body works for you. Yes! I was once in that situation. It happens especially when you have combination skin.

A tough skin is a war zone😂😂😂. It hardly absorbs skincare products.
This is the time to talk to me, let's make good rhythm together.💕💕💕💕 #TheSkincareTherapist
#YourSkinExpert
#TeamOrganicSkincare
#Silverberryworks💯💯💯💯💯

Ublažite višestruke znakove starenja ovim revolucionarnim proizvodom koji je posebno formuliran za osjetljivo područje oko očiju.
Ciljano djeluje na probleme koji se javljaju na tom području; primarno bore, zatim podbuhlost, tamne podočnjake uslijed hiperpigmentacije i osjetljivost uslijed dehidracije.
Ne sadrži umjetne mirise i boje.#agereversalcomplex #yourskinexpert #dermacarehrvatska #dermalogica

Story time with Dr. K. Poor Olivia's mom forgot the swim shirt and the SPF. #protectyourskin #spf #sunprotection #noburns #dermatologytips #dermatologycolumbus #yourskinexpert

Why Do I Keep Reacting to Various Products?

Meeting with a prospective client today whose skin is very sensitive made me think of many of us who don't really know the concept of skin sensitivity yet wonder why they get all the reactions they experience when they come in contact with something that is allergic to their skin.

A sensitive skin is one that reacts to things easily.  It is a very dry skin that cannot protect your nerve endings well. It can react to things like water, change of environment, clothes, change of cream/soap, change of foundation or powder, sharing makeup brushes etc.

People with sensitive skin react to a whole lot of things that other people take for granted. The reactions could show up in ways like; Redness, Itching, Burning, Dryness, Breakouts etc. If your skin is sensitive, try to find out what your triggers are so you can avoid them.

Not everyone is born with a sensitive skin. It can be caused by skin conditions such as rosacea, eczema or allergies. Sensitive skin can become inflamed and easily irritated.

It is important to choose the right skin care products for your sensitive skin because many cleansers and moisturisers contain ingredients that can cause an adverse reaction.

P.S

If you're not sure of the kind of skin you have, comment below and I'd be glad to help.

#TheSkincareTherapist
#YourSkinExpert
#TeamOrganicSkincare

Today's work 🔹

Are you really taking care of your skin type the way you should be ? Do you know your skin type ? Do you know what products work best for your skin? Well if your answer is no , that's where I come in ! Every client I see has a specific skin type . A skin type is different from a skin condition . For example , combination skin is a skin type , acne is a skin condition . Each skin type may or may not have a condition , and it needs to be treated accordingly , same goes for skin type as well . You might be using great products , but your skin doesn't look how you want it to, so what's the problem ? You need to use the RIGHT products that correlate with your skin type! Every client has unique needs and I try to be sensitive and tend to those unique needs. An example , combination skin can be difficult to treat at home . Why? Let's say your oily and dry , you go buy all the products on the shelf for oily , breakout prone skin , a few days later your flaky and dry , and all of a sudden your body signals for more oil and your breaking out again , it's a vicious cycle . This is where I come in again , to guide you with a specific skin care routine . Instead of buying all those oily skin products you might just need one cleanser with salicylic acid to get your oil under control , and a mask , or moisturizer geared more towards hydration . The key is to balance ! Using the help of a professional will make things a lot easier for you, it can be overwhelming to try and figure this out all yourself ! Set yourself up right before buying products . A skin analysis is included with each facial so your specific needs can be tended to! And yes that cute baby pictured above is my daughter lol ! #skin #skintype #facials #skincare #oilyskin #dryskin #combinationskin #dermalogica #yourskinexpert

MOST RECENT

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. 📌Serum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. 📌 Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. 👉 Sila whatsapp / call 016-923 4269 📞
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. 📌Serum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. 📌 Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. 👉 Sila whatsapp / call 016-923 4269 📞
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. 📌Serum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. 📌 Nak cantik jangan syg duit tau! Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
.

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea #nnpearlcapsuleoriginal
#dherbs
#dianzvitamin #fellerabeautymalaysia #nurraysabeautyskincare #mamadil #quputeh #leyanarahman #produkterbaik #jomcantik #teamfarishusaini .
.
. 👉 Sila whatsapp / call 016-923 4269 📞
.
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Practice what you preach. Hat✔️Sunnies✔️ SPF30+✔️. Dr K off to see the littles play soccer. #noskincancer #wrinklesnotwelcome #bigsunniesforthewin #dermatologycolumbus #dermatologytips #yourskinexpert #skinmedica #asseenincolumbus

🌸 Kecik2 cili api... !! 😉
.
. 🍃Nampak je kecik macam ni tapi boleh tahan sebuan lebih tau.. jimat sangat sebab #MyleaFrecklesSerum
ni pekat dan sangat banyak kelebihannya
.
.
.
🌸Kalau yg dah berkahwin boleh share dgn suami tercinta.. serum takpe share sebab sekali picit je untuk 1 muka & jari tak sentuh dalam botol pun macam nite cream..
.
.
. 🍃So takde masalah nak share dgn suami ke, mak ke, kakak ke or abg.. bagi la mak try skit pakai serum ni, seminggu dah hilang JERAGAT.. Manalah tahu mak jatuh cinta dgn serum ni 😍
.
🎁 F R E R G I F T 🎁
.

#MyleaFrecklesSerum #myleamalaysia #myleaskincare #Yourskinexpert #Jeragat #Jerawat #Bintikhitam #poriporiterbuka #KulitKusam #flawless .
.
.
👉 Whatsapp / call sekarang 019-7815988📞
.
.
Sila layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

🌸 Kecik2 cili api... !! 😉
.
. 🍃Nampak je kecik macam ni tapi boleh tahan sebuan lebih tau.. jimat sangat sebab #MyleaFrecklesSerum
ni pekat dan sangat banyak kelebihannya
.
.
.
🌸Kalau yg dah berkahwin boleh share dgn suami tercinta.. serum takpe share sebab sekali picit je untuk 1 muka & jari tak sentuh dalam botol pun macam nite cream..
.
.
. 🍃So takde masalah nak share dgn suami ke, mak ke, kakak ke or abg.. bagi la mak try skit pakai serum ni, seminggu dah hilang JERAGAT.. Manalah tahu mak jatuh cinta dgn serum ni 😍
.
🎁 F R E R G I F T 🎁
.

#MyleaFrecklesSerum #myleamalaysia #myleaskincare #Yourskinexpert #Jeragat #Jerawat #Bintikhitam #poriporiterbuka #KulitKusam #flawless .
.
.
👉 Whatsapp / call sekarang 019-7815988📞
.
.
Sila layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Anda ada masalah kulit muka seperti dibawah ?
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
JERAWAT❓
JERAGAT❓
KULIT KUSAM TIDAK BERMAYA❓
PARUT-PARUT JERAWAT❓
------------------------------------
Mylea Freckles Serum mampu mengubahnya❗😱 🎈Membantu mengatasi masalah jeragat 🎈Membantu mengatasi masalah jerawat
🎈Mampu menghilangkan parut-parut jerawat
🎈Mengatasi bintik-bintik hitam
🎈Melembabkan kulit
🎈Tiada bahan merkuri, silikon & hydroquinone
🎈Lulus KKM woiii❗❗
.
📱 019-7815988
.
#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.my💻

Anda ada masalah kulit muka seperti dibawah ?
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
JERAWAT❓
JERAGAT❓
KULIT KUSAM TIDAK BERMAYA❓
PARUT-PARUT JERAWAT❓
------------------------------------
Mylea Freckles Serum mampu mengubahnya❗😱 🎈Membantu mengatasi masalah jeragat 🎈Membantu mengatasi masalah jerawat
🎈Mampu menghilangkan parut-parut jerawat
🎈Mengatasi bintik-bintik hitam
🎈Melembabkan kulit
🎈Tiada bahan merkuri, silikon & hydroquinone
🎈Lulus KKM woiii❗❗
.
📱 019-7815988
.
#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.my💻

Asalamualaikum,,adik2 akak2 abg2 smua...
=============================
NAK KULIT CANTIK SEPERTI CHRISTIANO RONALDO & SELENA GOMEZ ? ..
=============================
.Mempunyai jerawat/jeragat .Mencuba pelbagai produk tp tdk berkesan .Malu berhadapan dgn orang ramai
.Banyak membazirkan duit, tenaga & masa
.Hilang keyakinan diri disebabkan kulit kusam & tdk bermaya
=============================
MYLEA FRECKLES SERUM ..
=============================
Produk yang tiada kesan sampingan dan diluluskan KKM !
=============================
....KELEBIHAN MYLEA FRECKLES SERUM
=============================
.Memberikan kulit cantik dan sihat
.Menghilangkan kulit kusam dan tdk bermaya
.Anti penuaan
.Menghilangkan dan memperbaharui sel-sel kulit mati
.Mampu mengecutkan jerawat dan melicinkan kulit
.Menghilangkan jeragat
.Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincare #yourskinexpert
.
.
Whatsapp :013-9597765

Boleh layari website kami. www.myleaskincare.com.my💻

💎 UTUSAN MALAYSIA 💎
.
.
. 🌸 Semalam 4.6.2017, Mylea sekali lagi mengorak langkah tampil lebih ke depan menghiasi laman bisnes di akhbar Utusan Malaysia.
.
.
. 🌸 Syukur Alhamdulillah, kami sebagai stokis & agent sah Mylea amat berbangga dengan kejayaan demi kejayaan yang dicapai. Sekali gus mencipta lebih banyak ruang & peluang untuk kami menembusi pasaran di setiap pelosok negeri.. Insya Allah.. .
.
. 🍃 Kami dari Team Faris Husaini sangat berbesar hari untuk mengambil mana2 individu di luar sana yang ingin berjaya bersama2 dengan menjadi Agent sah kami 😊
.
.
.
#MyleaFrecklesSerum #Myleskincare #myleamalaysia#myleaserumjeragat #myleader#yourskinexpert#jerawat#jeragat #kulitkusam#kuitberminyak#poriporiterbuka#bintikhitam#gebugebas#cantiksebelumraya#ramadhan #marhabanyaramadhan#raya2017 #teamfarishusaini#vitaminc#rayasakan#flawless #dianzvitamin#fellerabeautymalaysia #cafeawokiter#shaklee#serummylea #quputeh #visitterengganu .
.
. 👉 Sila whatsapp / call 016-923 4269 📞
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Selamat Tinggal JERAWAT yang degil 😊 Terima Kasih MyleaFrecklessSerum
.
.
. 📌Serum khas untuk JERAGAT tapi juga berkesan untuk hilangkan parut dan jerawat? Ehh ehh betol ke ni? Haaa cuba dulu baru tahu betapa hebatnya MYLEA Freckless Serum ni.
.
.
. 📌 Nak cantik sebelum raya? Jelous dgn kawan2 kulit licin? Tak payah risau lagi sebab #MyleaFrecklessSerum dapat membantu anda 😍
.
.
whatsapp 0148234731

#MyleaFrecklessSerum #myleamalaysia #myleaskincaremalaysia #yourskinexpert #poriporiterbuka #jerawat #jeragat #bintikhitam #cantiksebelumraya #flawless #kulitkusam #gebugebas #teammylea .
.
. 👉Sila whatsapp / call 016-923 4269📞
.
.

Layari website kami www.myleaskincare.com.my💻

Story time with Dr. K. Poor Olivia's mom forgot the swim shirt and the SPF. #protectyourskin #spf #sunprotection #noburns #dermatologytips #dermatologycolumbus #yourskinexpert

Venez découvrir ces soins magiques et exclusifs en institut de beauté ..Ce mercedi 31 mai, la spécialiste est présente toute la journée ..#minisoins#decouverte #amazingtreatmentoffered #yourskinexpert #niceskincare #beauty #glowing #summertime #heurebleue #rdv au : 078 965 38 75

🌸 Kecik2 cili api... !! 😉
.
. 🍃Nampak je kecik macam ni tapi boleh tahan sebuan lebih tau.. jimat sangat sebab #MyleaFrecklesSerum
ni pekat dan sangat banyak kelebihannya
.
.
.
🌸Kalau yg dah berkahwin boleh share dgn suami tercinta.. serum takpe share sebab sekali picit je untuk 1 muka & jari tak sentuh dalam botol pun macam nite cream..
.
.
. 🍃So takde masalah nak share dgn suami ke, mak ke, kakak ke or abg.. bagi la mak try skit pakai serum ni, seminggu dah hilang JERAGAT.. Manalah tahu mak jatuh cinta dgn serum ni 😍
.
🎁 F R E R G I F T 🎁
.

#MyleaFrecklesSerum #myleamalaysia #myleaskincare #Yourskinexpert #Jeragat #Jerawat #Bintikhitam #poriporiterbuka #KulitKusam #flawless .
.
.
👉 Whatsapp / call sekarang 019-7815988📞
.
.
Sila layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

🌸 Kecik2 cili api... !! 😉
.
. 🍃Nampak je kecik macam ni tapi boleh tahan sebuan lebih tau.. jimat sangat sebab #MyleaFrecklesSerum
ni pekat dan sangat banyak kelebihannya
.
.
.
🌸Kalau yg dah berkahwin boleh share dgn suami tercinta.. serum takpe share sebab sekali picit je untuk 1 muka & jari tak sentuh dalam botol pun macam nite cream..
.
.
. 🍃So takde masalah nak share dgn suami ke, mak ke, kakak ke or abg.. bagi la mak try skit pakai serum ni, seminggu dah hilang JERAGAT.. Manalah tahu mak jatuh cinta dgn serum ni 😍
.
🎁 F R E R G I F T 🎁
.

#MyleaFrecklesSerum #myleamalaysia #myleaskincare #Yourskinexpert #Jeragat #Jerawat #Bintikhitam #poriporiterbuka #KulitKusam #flawless .
.
.
👉 Whatsapp / call sekarang 019-7815988📞
.
.
Sila layari website kami www.myleaskincare.com.my 💻

Most Popular Instagram Hashtags