#youngtrainer

19 posts

TOP POSTS

Ok ke ok sehari macam ni?
Nak macam ni? Jom join #businessacademy360 . Sis ajar macam mana nak jana side income RM100 - RM1000 sehari.
.

Buat business kena ada ilmu. Nak berjaya kna ikut org berjaya. Nak ilmu, join dan sis ajarkan. .
.
Nak join business yg legal , sah disisi undang2 dan syarak . Pm tepi .πŸ˜‡
.
Business sis TIDAK ADA kaitan skim cepat kaya /money game/ skim piramid / 😬
.
Kami fokus pada coaching dan self development πŸ˜‰
.
Ada modal rm370 yg paling rendah, or *modal skali seumur hidup diskaun rm3000* hanya bayar rm3760 (rm6780 asal). Then sis ajarkan mcm mne nk buat income 2bulan *RM10,000 yg pertama* .
.
Offer masih dibuka minggu ini, jika join ada special offer menanti. .
.
Noor Hikma
Ws/call 0107041626

#businessacademy360 #ba360emerald #tekniksemakphone
#projekgandakanwangsimpanan2k17
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

It's time for fitness πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Any business purpose:-
Ws/call (0107041626)
.
#gym #fitness #exercise #BusinessAcademy360 #youngentrepreneur #youngtrainer

Ada orang tanya saya, boleh ke dapat kereta besar, rumah besar dalam hidup ni ? Dalam keadaan aku sekarang ni aku tak yakin yang aku boleh dapat semua tu.

Saya jawab lah.

Dalam hidup ni takde yang mustahil kalau kita tahu apa yang kita nak, kalau usaha untuk itu dan isitiqamah untuk mencapai sesuatu perkara.

Cakaplah apa sekalipun. Boleh tiada masalah. Tapi kene tahu hakikat nyata. Benda yang kita boleh capai dengan usaha kita tetapi dengan Izin Allah.

Buat apa sekalipun tapi bukan dengan izin Allah takkan jadi. Jadi kita jangan buat kerja Tuhan. Kita cuma rancang dan laksanakan. Allah yang tentukan.

Orang susah boleh jadi senang. Orang miskin boleh jadi kaya . Tapi JANGAN TERLUPA ! Orang senang pun boleh jadi susah, orang kaya boleh jadi miskin! Bila-bila masa semua tu.

Kita manusia takde kekuatan tanpa Izin Allah. Jadi apa-apa kita nak, apa-apa kita impikan, berbalik kepada Izin dan Redha Allah.
In Syaa Allah ... #BusinessAcademy360 #ba360emerald #rezekimilikallah #usahasampaiberjaya #buatsampaijadi #youngentrepreneur #youngtrainer #earnwhileyoulearn

Good morningπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
Ceq brekpas dulu...ade sesiapa nk teman ceq brekpas?? #BusinessAcademy360
#youngtrainer
#tekniksemakphone
#hikmayoungmillionare
#earnwhileyoulearn

"All our dreams can come true if we have the courage to pursue them"
-walt Disney-
Good night semua😘😘 #BusinessAcademy360
#hikmayoungmillionare
#youngtrainer
#entrepreneur
#earnwhileyoulearn

Hai semua salam tiga rakaatπŸ˜€
.
Rezeki tidak akan datang bergolek atau melayang sebaliknya kita sediri yang perlu mencarinya
.
Apa yang kita ada harini belom tentu kekal utk hari esok
Apa yang kita lakukan harini mengambarkan siapa kita pada hari esk
.
Noor hikma
010.7041626

#BusinessAcademy360
#ba360emeraldπŸ’Ž
#hikmayoungmillionare
#tekniksemakphone
#youngtrainer

Setiap orang ada kisahnya, setiap kejayaan ada cerita di sebaliknya dan orang berjaya bersebab. Orang berjaya sebabkan doa, orang berjaya sebabkan usaha. Orang berjaya sebabkan peluang. Orang berjaya sebabkan tindakan.
.
Rezeki itu Allah berikan luas, tapi harini kalau cuma lihat sahaja tetapi tiada tindakan juga tiada guna. Tiap2 hari kita berdoa untuk dipermudahkan rezeki, tetapi belajar pun main2, peluang diberi tetapi disia-siakan. Ingat duit jatuh dari langit?

Noor hikma
010.7041626

#BusinessAcademy360
#tekniksemakphone
#projeckincometurbo
#hikmayoungmillionare
#youngtrainer

Work with people who believe in your dreams. They will be encouraging you when fail
.
There are many simple ways to success. But simple does not mean its easy. What u need is a good platform, be with the right people and do the right things
.
#businessacademy360 #ba360emerald #businesspartner
#projekgandakanwangsimpanan2k17
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare #earnwhileyoulearn #buatsampaijadi

MOST RECENT

Ok ke ok sehari macam ni?
Nak macam ni? Jom join #businessacademy360 . Sis ajar macam mana nak jana side income RM100 - RM1000 sehari.
.

Buat business kena ada ilmu. Nak berjaya kna ikut org berjaya. Nak ilmu, join dan sis ajarkan. .
.
Nak join business yg legal , sah disisi undang2 dan syarak . Pm tepi .πŸ˜‡
.
Business sis TIDAK ADA kaitan skim cepat kaya /money game/ skim piramid / 😬
.
Kami fokus pada coaching dan self development πŸ˜‰
.
Ada modal rm370 yg paling rendah, or *modal skali seumur hidup diskaun rm3000* hanya bayar rm3760 (rm6780 asal). Then sis ajarkan mcm mne nk buat income 2bulan *RM10,000 yg pertama* .
.
Offer masih dibuka minggu ini, jika join ada special offer menanti. .
.
Noor Hikma
Ws/call 0107041626

#businessacademy360 #ba360emerald #tekniksemakphone
#projekgandakanwangsimpanan2k17
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

It's time for fitness πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Any business purpose:-
Ws/call (0107041626)
.
#gym #fitness #exercise #BusinessAcademy360 #youngentrepreneur #youngtrainer

Ada orang tanya saya, boleh ke dapat kereta besar, rumah besar dalam hidup ni ? Dalam keadaan aku sekarang ni aku tak yakin yang aku boleh dapat semua tu.

Saya jawab lah.

Dalam hidup ni takde yang mustahil kalau kita tahu apa yang kita nak, kalau usaha untuk itu dan isitiqamah untuk mencapai sesuatu perkara.

Cakaplah apa sekalipun. Boleh tiada masalah. Tapi kene tahu hakikat nyata. Benda yang kita boleh capai dengan usaha kita tetapi dengan Izin Allah.

Buat apa sekalipun tapi bukan dengan izin Allah takkan jadi. Jadi kita jangan buat kerja Tuhan. Kita cuma rancang dan laksanakan. Allah yang tentukan.

Orang susah boleh jadi senang. Orang miskin boleh jadi kaya . Tapi JANGAN TERLUPA ! Orang senang pun boleh jadi susah, orang kaya boleh jadi miskin! Bila-bila masa semua tu.

Kita manusia takde kekuatan tanpa Izin Allah. Jadi apa-apa kita nak, apa-apa kita impikan, berbalik kepada Izin dan Redha Allah.
In Syaa Allah ... #BusinessAcademy360 #ba360emerald #rezekimilikallah #usahasampaiberjaya #buatsampaijadi #youngentrepreneur #youngtrainer #earnwhileyoulearn

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .
.
Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
#royalbusinessschoolinfinite
#RBSinfinite
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Work with people who believe in your dreams. They will be encouraging you when fail
.
There are many simple ways to success. But simple does not mean its easy. What u need is a good platform, be with the right people and do the right things
.
#businessacademy360 #ba360emerald #businesspartner
#projekgandakanwangsimpanan2k17
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare #earnwhileyoulearn #buatsampaijadi

Boleh x ana nk minx tolong😁😊??Siape yg freeβœ‹
Tolong ana kira kertas-kertas biru nie😁😘
.
UPAH???
:-Jgn risau..Nnti ana bgi😘
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
#royalbusinessschoolinfinite
#RBSinfinite
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

DEMARJAY SMITH;;
-He's inspiring kids around the world, starred on "Ellen" and he's on some good Water.-
😎 "Ahh best wata!"πŸ’¦
_________________________
Strength no weakness.πŸ™ŒπŸ»
#enagic #kangenlife #kangenwater #bestwater #hydrogen #trainer #therapeutic #health #healthiswealth #youngtrainer #athlete #motivation #sd501 #lifestyle #water #hydrate #diet #detox #cleanse #immunesystem #millennials #wealth #fit #fitness #weightloss #weightwatchers #young

Salam maghrib semuaπŸ™‚

Masa yang terbaik untuk kita berjaya adalah waktu muda.. sebab pada waktu muda kita masih fresh.. tak perlu fikirkan tanggungan.. tak terlalu banyak tekanan dan kita juga masih ada support untuk kita berjaya.. kita bertenaga dan kesungguhan yang kita ada luar biasa..
.
.
Jangan lepaskan peluang sekarang kalau anda nak berjaya pada masa hadapan..
Sebab masa depan terletak pada tindakan anda harini.. bertindak untuk jadi luar biasa.. bertindak untuk dapatkan hasil yang hebat kerana anda penentu masa depan anda.. πŸ’ͺ🏻😊
.

#businessacademy360 #ba360emerald #youngentrepreneur #youngtrainer #hikmayoungmillionaire #buatsampaijadi #earnwhileyoulearn #projekgandakanwangsimpanan2k17
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»] .
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner abam berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎🀜🏻.
.
Jadi korang, kamu, dia dan abam jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang πŸ’ͺ🏻😎πŸ”₯
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

"Costruisci la tua vita seguendo le tue passioni" ⛸❀ #youngtrainer #besuga #sorrisoni

Salam jumaat semua😊
.
Siapa yang ada impian nak pergi ke sini..cuba komen sikit..πŸ˜„πŸ˜„haha..
Semua orang beragama islam pasti nak pergi kat tanah suci untuk lengkapkan rukun islam kita..
Tapi jujurlah cakap..kalau sekadar nak..tapi tak ada tindakan..macam mana nak dapat..mungkin dah bertindak..tapi tindakan tu susah untuk capai yang tahap pergi umrah dan haji..kalau kerja..sekadar cukup untuk bayar hutang..tak ada duit lebih..bila nak g haji..tak yah cerita haji..umrah pon tak tahu bila boleh pergi..duit penting..nak beribadat pon kena ada duit..
.
.
Ada orang cakap.."ala..kalau tak mampu tak apa.."memang la..
Dah pilih tak mampu..memang tak mampu lah..tak nak ubah hidup ke??sampai bila nak jadi hidup kurang kemampuan??..tapi kalau orang yang bersungguh akan cari jalan..kalau dah tahu jalan sekarang ni jalan mati..cari jalan baru..dah tahu kerja tak boleh nak support..cuba buat bisness..hidup ni terlalu singkat nak habiskan dekat benda tak berfaedah..
.
.
Islam memang suruh kita berduit..kalau tak ada duit macam mana nak teruskn kelangsungan hidup..nak berzakat kena ada duit..nak beribadat kena ada duit..kalau tak tak berbaju kita solat..sebab duit tak ada..nak haji..lagi la kena ada duit..nak puasa pon kena ada duit..kalau tak puasa sampai ke sudah tak berbuka..sebab..duit tak ada..jom berubah..kita jadikan kehidupan ni lebih baik dari sebelumnya..πŸ’ͺπŸ’ͺ #jumaat #motivation #buatsampaijadi
#businessacademy360 #ba360emerald #youngentrepreneur
#youngtrainer

Alhamdulillah rezeki harini
.
So siapa yang nk saya ajar direct macam mana nak buat income sehari rm100 - rm500 boleh pm tepi (010.7041626)
.
syarat kelayakkan komited , sedia belajar dan diajar, ada modal kalau tak ada modal nak berniaga apa..betul tak?πŸ˜… businessacademy360 #ba360emerald #tekniksemakphone
#projekgandakanwangsimpanan2k17
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

Motivasi yang terkuat adalah datang dari dalam diri..orang lain tak boleh tentukan kejayaan kita..cuma kita sahaja boleh pastikan diri kita akan berjaya dalam apa yang kita buat..
Jangan pernah mengalah..bangkit..
Paksa diri untuk berjaya..paksa diri sampai kejayaan akan jadi milik kita..jangan pernah mengalah..πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#motivation #neverlosehope #youngentrepreneur #youngtrainer #businessacademy360 #ba360emerald #hikmayoungmillionaire

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags