#youngtrainer

944 posts

TOP POSTS

PDI ke PADINI?konpiyuss 😡😡😡
Haihhh...income hari2 shopping pon hari² ler jawab nyerr huhu 😁
.
Yang serius nk buat side income RM100-RM500 sehari dngn saya bole la pm. Yang serius je tau..yg acahΒ² je takkn dilayan opss..hihiπŸ˜€πŸ˜€
For business purpose :
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi #bangi #selangor #n9 #melaka #perak

Hye abam sekarang berada di training. Belajar cara2 untuk berniaga bersama business partner abam. Mungkin ada budak2 lain yang sekarang ni berada di bilik. Memikirkan masa depan mereka. Tetapi benda yang lebih baik daripada kita fikir untuk masa depan kita, adalah kita kejar dan kerja untuk masa depan kita.
.
.
Need a Business Consultant?:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Sometimes I always doubt myself in whatever that I am doing. Not only myself, im sure most of the people who is reading this has doubt in their lives too.
.
.
First of all, having doubt is normal, cause we are all humans, we think too much. "AM I DOING THE RIGHT THING?" , "IS THIS WHAT I REALLY WANT TO DO?" or "AM I GOING TO BE SUCCESSFUL WITH THIS?". .
.
Having doubt is important, without doubt, you wont proceed anything with caution. However, too much doubt can kill you, especially your dreams. There are ways to avoid having too much doubts.
.
.
RULE NO.1: DONT THINK TOO MUCH
RULE NO.2: DONT LISTEN TO NEGATIVE PEOPLE
RULE NO.3: BELIEVE IN YOURSELF
RULE NO.4: SET A TARGET .
.
#aizatthenextmillionaire
#iamnextmillionaire
#youngtrainer
#youngmotivator
#justdoit
#breaktherules

Everyone getting on the Pokemon bandwagon right now, but shoot I been striking out gym leaders and catching em all since preschool #tbt #pokemongo #pokemonno #youngtrainer #getonmylevel

INCOME GELI GELI
.
.
Siapa yang nak buat income geli geli Rm100-500 sehari , boleh cepat cepat whatsapp saya . Yang serius shja. Saya memerlukan hnya 3 org shja untuk fight dngn saya. Kita open table sembang perancangan masa depan .
.
Yang dah ada perancangan nak kahwin tapi tak kahwin kahwin , yang dah kahwin dah ada anak nak disekolahkan , yang dah habis sekolah nak sambung universiti , yang menganggur tapi buntu macam mana nak bantu keluarga , yang impian tinggi nak beli kereta/ rumah/ motor tapi sentiasa terkubur impiannya . Haaaaaaaaa sini meh whatsapp kita , Tak suruh join , tapi bukak telinga dengar sampai clear 😎😎😎
.
Contact for action πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž01133105150
πŸ“ž01133105150
πŸ“ž01133105150
.
#businessacademy360 #ba360
#RoyalBusinessSchool #RBSInfinite #EarnWhileYouLearn #incometurbo #sideincome #millionairetobe #youngtrainer #youngentrepreneur

[ABAM BUKAN NAK SWITCH OFF SGT DERR]
.
.
.
Bila sembang bisnes income ribu2. Mestilah nampak hasil ribu2 tu. Mestilah ada perubahan pada seseorang tu bila dia buat bisnes income dia ribu2. .
"Takkan sama je kot. Sembang kencang buat bisnes masyukk"
.
"Mana sembang kau bisnes masyuk. Sama jerr. Lepak mamak jer"
.
Haaa, bila dah tnjuk pulak dia beli baju baru, jalan2 sana sini, shopping, beli kete. Lain pulak bunyinya.
.
"Eleh, kau bapak riak syial. Islam ke tak ni ?"
.
Hahahaha. Ini lah mulut melayu kawan korang tu kalau korang dah start buat bisnesπŸ˜‚ sebab tu abam kalau buat bisnes ni. Orang ckp mcm ni abam buat derk je. Abam buat aje. Jalan terus. Abam nak post apa2. Suka ati abam lah. Abam nak tnjuk bukti je bisnes abam ada hasil kalau buat sungguh. .
Jadi engkorang nak buat bisnes nak merasa apa yg abam lalui. Jom follow abam. Abaikan aje heaters2 yang mengata kat korang tu kalau nak berjaya. Okeysss ??
.
For business purpose:
IRWAN HANIFF
πŸ“ž011-18710671 whatsapp/call
πŸ“ž011-18710671 whatsapp/call
πŸ“ž011-18710671 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#majesticapprenticecrew
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

YeaMonπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #usainbolt #youngtrainer

Dunia perniagaan yang sebenar bukanlah terletak pada wang ringgit semata-mata tetapi mungkin salah satu yang kita boleh apply adalah bagaimana kita nak bagi manfaat kepada orang lain yang kurang berkemampuan. .
.
Apabila orang lain berjaya, in Syaa Allah kita akan lebih gembira kerana melihat orang yang kita bantu berjaya sama-sama dengan kita. .
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

MOST RECENT

PDI ke PADINI?konpiyuss 😡😡😡
Haihhh...income hari2 shopping pon hari² ler jawab nyerr huhu 😁
.
Yang serius nk buat side income RM100-RM500 sehari dngn saya bole la pm. Yang serius je tau..yg acahΒ² je takkn dilayan opss..hihiπŸ˜€πŸ˜€
For business purpose :
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi #bangi #selangor #n9 #melaka #perak

Feeling pretty excited about spring break this week! Going to be making workout programs and interning more but it's always better to do fun work than to do homework. Looking forward to graduating at the end of 2017. #collegestudent #collegeentrepreneur #onlinecoach #youngtrainer #springbreak2017 #grinddontstop #excited #fitnessgrind #benchpressingthisweek #fitlife

Sometimes I always doubt myself in whatever that I am doing. Not only myself, im sure most of the people who is reading this has doubt in their lives too.
.
.
First of all, having doubt is normal, cause we are all humans, we think too much. "AM I DOING THE RIGHT THING?" , "IS THIS WHAT I REALLY WANT TO DO?" or "AM I GOING TO BE SUCCESSFUL WITH THIS?". .
.
Having doubt is important, without doubt, you wont proceed anything with caution. However, too much doubt can kill you, especially your dreams. There are ways to avoid having too much doubts.
.
.
RULE NO.1: DONT THINK TOO MUCH
RULE NO.2: DONT LISTEN TO NEGATIVE PEOPLE
RULE NO.3: BELIEVE IN YOURSELF
RULE NO.4: SET A TARGET .
.
#aizatthenextmillionaire
#iamnextmillionaire
#youngtrainer
#youngmotivator
#justdoit
#breaktherules

INCOME GELI GELI
.
.
Siapa yang nak buat income geli geli Rm100-500 sehari , boleh cepat cepat whatsapp saya . Yang serius shja. Saya memerlukan hnya 3 org shja untuk fight dngn saya. Kita open table sembang perancangan masa depan .
.
Yang dah ada perancangan nak kahwin tapi tak kahwin kahwin , yang dah kahwin dah ada anak nak disekolahkan , yang dah habis sekolah nak sambung universiti , yang menganggur tapi buntu macam mana nak bantu keluarga , yang impian tinggi nak beli kereta/ rumah/ motor tapi sentiasa terkubur impiannya . Haaaaaaaaa sini meh whatsapp kita , Tak suruh join , tapi bukak telinga dengar sampai clear 😎😎😎
.
Contact for action πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž01133105150
πŸ“ž01133105150
πŸ“ž01133105150
.
#businessacademy360 #ba360
#RoyalBusinessSchool #RBSInfinite #EarnWhileYouLearn #incometurbo #sideincome #millionairetobe #youngtrainer #youngentrepreneur

I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it.
.
The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.
.
#Brave
#BusinessAcademy360
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#youngmotivator

#LatepostπŸ˜‹
@jose.mendila : Pace ko itu belum jago
.
.
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
#suicide #Hastyiiii #YoungTrainer #Lfl #fff

Hye abam sekarang berada di training. Belajar cara2 untuk berniaga bersama business partner abam. Mungkin ada budak2 lain yang sekarang ni berada di bilik. Memikirkan masa depan mereka. Tetapi benda yang lebih baik daripada kita fikir untuk masa depan kita, adalah kita kejar dan kerja untuk masa depan kita.
.
.
Need a Business Consultant?:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

KEHIDUPAN STUDENT BIASA!!! .
.
.
hidup diberi pilihan samada nak menjadi biasa-biasa ataupn luar biasa.
.
Siapa yang nak menjadi student luar biasa boleh nantikan project terbaru dari #businessacademy360 | berniaga dari rumah | menggunakan smartphone sahaja.
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Dunia perniagaan yang sebenar bukanlah terletak pada wang ringgit semata-mata tetapi mungkin salah satu yang kita boleh apply adalah bagaimana kita nak bagi manfaat kepada orang lain yang kurang berkemampuan. .
.
Apabila orang lain berjaya, in Syaa Allah kita akan lebih gembira kerana melihat orang yang kita bantu berjaya sama-sama dengan kita. .
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Dalam setiap kehidupan pasti ada perjalanan. Setiap perjalanan pasti ada satu penceritaan. Dan setiap penceritaan pasti ada permulaan.

Orang berjaya bersebab. Bukannya harini mereka buat tanpa ada rancangan, strategi, sistem, cara dan tindakan yang ditetapkan.

Pasti ada sebab mereka ikut semua yang diberikan untuk pastikan mereka berjaya dalam apa sahaja tindakan yang mereka lakukan.

Jika kita bebas memilih sekalipun tetapi kalau tidak ada arah tuju yang betul, goal yang betul, pasti perjalanan kita tadi tidak jelas untuk dicapai.

Sama seperti burung yang sedang berterbangan di awan. Jauh di atas sana. Tetapi pasti mereka ada laluan mereka sendiri yang mereka kehendaki.

Walaupun bebas terbang kesana kemari, tetapi jika tiada tujuan dan arah, pasti mereka mati dicelahan bangunan-bangunan tanpa arah tuju.

Kita fikirkan kita dimana sekarang, dan kemanakah kita. Jangan fikir siapa kita 5 tahun yang lepas. Tetapi fikir siapa kita 5 tahun akan datang.

See you at the top

#businessacademy360 #ba360emerald #youngentrepreneur #youngtrainer #earnwhileyoulearn #tekniksemakphone #hikmayoungmillionaire

Tips4Biz
.
Ini apa yang saya selalu sebut- Kita boleh paksa tarik seekor kuda ke sungai tetapi kita tidak boleh paksa kuda tersebut untuk minum air. .
.
Dalam pemasaran. Kita tidak boleh paksa seseorang untuk melakukan sesuatu yang mereka sendiri tidak mahu lakukannya. .
.
Sebab itu amat penting untuk kita tahu "kuda" mana yang haus dan "kuda" mana yang tidak. "Kuda" dalam konteks pemasaran ialah Pelanggan kita. . .
Amat penting kita kenal pelanggan yang benar-benar kita boleh bantu selesaikan masalah mereka atau tambah nilai hidup mereka dengan produk atau perkhidmatan kita. .
.
Jangan buang masa tarik "kuda yang salah. Mereka boleh jadi kuda meroyan...
.

For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Alhamdulillah...rezeki hari jumaat ☺☺☺
.
Tips4Biz

Ini apa yang saya selalu sebut- Kita boleh paksa tarik seekor kuda ke sungai tetapi kita tidak boleh paksa kuda tersebut untuk minum air. .

Dalam pemasaran. Kita tidak boleh paksa seseorang untuk melakukan sesuatu yang mereka sendiri tidak mahu lakukannya. .

Sebab itu amat penting untuk kita tahu "kuda" mana yang haus dan "kuda" mana yang tidak. "Kuda" dalam konteks pemasaran ialah Pelanggan kita. .

Amat penting kita kenal pelanggan yang benar-benar kita boleh bantu selesaikan masalah mereka atau tambah nilai hidup mereka dengan produk atau perkhidmatan kita. .

Jangan buang masa tarik "kuda yang salah. Mereka boleh jadi kuda meroyan...
.
For business purpose :
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
#RBS
.
#EarnWhileYouLearn
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl

Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.
.
Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.
.
Seperti anda masuk kedalam hutan,
Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu.
Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.
.
Jadi jangan jadi orang y suka menoleh,
Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan.
Bukan tunggu utk berjaya,
Tetapi Cari peluang utk dicuri,
.
Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperi dirancang dan ianya seperti perlumbaan. .
Jika anda terlambat,
Orang lain tidak pernah menunggu kita,
Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com .
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

Its today ! Its today ! πŸ˜† tak khusyuk member passing fon tunjuk good news nii...hoho
.
Terasa nk share sesuatu. Ramai yg sblum ni pn sy tnya bisnes yg sy buat ni kene cari cari org ke? πŸ€” ok dkesempatan ini meh sy terangkn sikit
.
.
nama pun bisnes. so mmg kita involve dgn manusia. kalau kita jual makanan kucing skalipun, kita still interaksi dgn manusia. Kucing tak dtg kt kedai kita pstu beratur kt kaunter nak bayar πŸ˜‚..
.
ada yg bila dgr kene cri org terus bfikiran skeptikal. Sy kasi contoh secret recipe. Kenapa secret recipe buat promotion mcm ni?? Haaa sbb nak cari org lahh, nak org dtg kedai. Ingt suka suka ke buat?? haha..This is konsep marketing.
.
Tahu tak kerja apa yg kene cari org? Polis. sbb nak cari org jahat..😜 haha selamat tengahari! Jomm serbu #secretrecipe .
BA360 kami tak cari cari org. Tu bkn kerja kami. Kami jalankan bisnes sahaja 😎 Jika awk berminat pm sy skrg! .
.
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

If your Plan A doesn’t work, the alphabet has 25 more letters.
.
.
So often people are working hard at the wrong thing. Working on the right thing is probably more important than working hard.
.
.
You are what you think. So just think big, believe big, act big, work big, give big, forgive big, laugh big, love big, and live big. .
For business purpose:
AIZAT HARIZ
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
πŸ“ž018-4704715 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#royalbusinessschool
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #utp #johorbharu #johor #bangi #kualalumpur #melaka #uniklmicet #jpo #bandarbarubangi #uniten #uthm #kptmbangi #selangor #unisel #usm #sarawak

TENGOK APA TU???😱😱😱
.
.
Tahniah kepada @dalilahzawani kerana walaupn student dan busy dgn final projek tp tetap dpt komit utk buat #projekincometurbo .
Bisnes online-online jee..perlu pandai copy and paste sahaja.
.
Dan kena ada smartphone n internet.😊
Modul dan segala bahan akan di sediakan oleh #businessacademy360 . Just perlu ikut sahaja.πŸ’ͺ🏽☺️
.
Dan yang paling penting bisnes ni kena buat, x buat x dpt la...ini BUKAN SCAM, goyang kaki dpt duit, x goyang kaki duit pn x dpt.πŸ˜‚βœŒπŸ»
.
Bagi yg nak mulakn perniagaan dengan platform #businessacademy360 dan #royalbusinesschool blh terus wasap abam faris yee πŸ˜‰
.
For business purpose :
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Muhd Faris Syahin
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
πŸ“ž 011-33105150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
#RBS
.
#youngentrepreneur
#EarnWhileYouLearn
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #bandarbarubangi #bangi #selangor #n9 #melaka #perak

Most Popular Instagram Hashtags