#youngtrainer

1110 posts

TOP POSTS

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. 💪🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak 😂 #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. 😉
.
.
Business purpose:

Muhd Faris Syahin
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi #bangi #selangor

Good morning elberyone😄
Semoga harini lebih baik daripada semalam...
#BusinessAcademy360 #programgandakanwangsimpanan2k17 #youngentrepreneur #youngtrainer #roadto5figureincome

This is dope! @grandytwins_boxing training @mahki_mbb salute to their parents! The Young can motivate you too!! #youngtrainer #youthsports #boxing #focus #youdontwantthat #loveit

"Costruisci la tua vita seguendo le tue passioni" ⛸❤ #youngtrainer #besuga #sorrisoni

Consulting Service
Bagi anda yang memiliki pengalaman ataukah peristiwa unik. Namun, tak tahu kemana harus menyuarakannya. Disini anda bisa mengeluarkan unek-unik dalam diri anda, karena dengan itu akan membuat pikiran menjadi jernih dan lebih leluasa untuk berpikir lagi.
Hubungi kontak yang tertera dan konsultasikan peristiwa unik anda... !!
#MudaMendunia #YoungTrainer #Konselor #Motivator

SIAPA NAK INI KEPUK, JANGAN MENGEMIS, USAHA SENDIRI YA.. .
.
.
.
Jika kita lihat kerja makan gaji memang best bila hujung bulan dapat gaji lah kan. Tapi... Sedarkah anda hanya kaya pada awal bulan sahaja?? Tengah bulan?? Hujung bulan??
.
.
So sampai bila korang nak kerja makan gaji ?? Itu persoalannya. Adakah mahu kerja disuruh sepanjang hayat?? Jadi kuli?? Jika itu pilihan anda, anda org yang hebat sebab mengkayakan BOSS anda. Tahniahh👍👍👍. .
.
Sapa yang nak kerja duit tapau semua. Income hari-hari setiap hari boleh join sekarang.
.
.
👇maklumat lanjut sila PM abam yaa👇

Muhd Faris Syahin
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi

Habis la diet sis 😅😅😅 rezeki jangan ditolak 😋...Thanks abah for this drink .
Ok jom minum duluan
#starbucks #rezeki #youngentrepreneur #youngtrainer #hikmayoungmillionaire

Guardians of the galaxy 2 with my business partner #movies #lifestyle #youngentrepreneur #youngtrainer #hikmayoungmillionaire

MOST RECENT

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. 💪🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak 😂 #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. 😉
.
.
Business purpose:

Muhd Faris Syahin
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi #bangi #selangor

Today Monty and I worked on the barrel pattern we trotted it. The first was the best so of course I didn't get it on video... But he was so good💕
.
.
.
#montana #Monty #horses #horse #horsesofinstagram #followforfollow #besthorse #learning #barrelracing #dressage #youngtrainer

It is Joseph O'Brien's birthday (24) and Hipica Images wishes the young trainer a successful and very happy future.

#horseracing #flatracing #youngtrainer #josephobrien #thoroughbredracing #irishracing #irishtrainer #happybirthdaytohim

SIAPA NAK INI KEPUK, JANGAN MENGEMIS, USAHA SENDIRI YA.. .
.
.
.
Jika kita lihat kerja makan gaji memang best bila hujung bulan dapat gaji lah kan. Tapi... Sedarkah anda hanya kaya pada awal bulan sahaja?? Tengah bulan?? Hujung bulan??
.
.
So sampai bila korang nak kerja makan gaji ?? Itu persoalannya. Adakah mahu kerja disuruh sepanjang hayat?? Jadi kuli?? Jika itu pilihan anda, anda org yang hebat sebab mengkayakan BOSS anda. Tahniahh👍👍👍. .
.
Sapa yang nak kerja duit tapau semua. Income hari-hari setiap hari boleh join sekarang.
.
.
👇maklumat lanjut sila PM abam yaa👇

Muhd Faris Syahin
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi

Selamat petang...sis minum dulu😘
.
Ada yg nak bersama saya dalam #programgandakanwangsimpanan2k17 ? .

6 bulan buat pendapatan dan saving minimum RM10k okay ? Saya ajar buat guna online untuk #programgandakanwangsimpanan2k17 sebulan boleh pergi rm2k 3k okay ? Masuk seminar selepas tu saya ajar nak buat RM10k dengan cepat dalam masa 2 ke 3 bulan.
.

Saya buka offer siapa nak buat bersama saya, tak perlu bayar yuran tinggi. Saya bagi diskaun 10%. Taknak ramai 5 orang terawal sahaja.
.
Imah
010.7041626
#programgandakanwangsimpanan2k17 #businessacademy360 #ba360emerald #tekniksemakphone
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

Salah satu cara untuk mendapatkan perhatian lebih dari audiens dan juga menambah ketertarikan pada materi adalah dengan berinteraksi. Tanyakan beberapa hal yg berkaitan dgn materi. *nomor HP jg boleh 😄 , barangkali minat mengundang maksudnya

#ytd #youngtrainer #youngtrainingdevelopment #training #indoor #outdoor #funlearningamazingsharing #flash

Ada orang cakap buat bisnes ni , akan menyebabkan kita asyik fikir duit je , asyik fikir dunia je . Betul ke 🤔?
.
Sebenarnya kalau kita tak berbisnes pon kita still akan fikir tentang duit . Pernah nampak cikgu bekerja tak mengharapkan gaji ? Doktor kerja tak mengharapkan bayaran ? Tak pernah kan . Maksudnya semua orang dalam dunia ni sedang memikirkan tentang duit secara sedar atau tak.
.
Dan cara paling senang untuk awak tak fikir tentang duit adalahhhhh dengaannnn .....
.
.
MENJADI KAYA
.
Imah
010.7041626
#programgandakanwangsimpanan2k17 #BusinessAcademy360 #ba360emerald #youngentrepreneur #youngtrainer #roadto5figureincome

Good morning elberyone😄
Semoga harini lebih baik daripada semalam...
#BusinessAcademy360 #programgandakanwangsimpanan2k17 #youngentrepreneur #youngtrainer #roadto5figureincome

#fit #running #bigandsmall #małyiduży #fitfather #youngtrainer
Pierwszy trening biegowy z Małym pięcioletnim biegaczem 🙆💪👍

Follow for knowing my experiences in public speaking from 2012 until now 😄

#Repost @youngtrainingdevelopment
・・・
Sebagai seorang public speaker dan juga trainer, penting sekali untuk memahami dan memilih bagaimana harus berbicara dan bersikap didepan audiens. Tentu berbeda berbicara didepan mahasiswa yg lagi galau skripsi atau nikah dengan anak-anak kelas 2 SD yg masih imut-imut dan nggemesin.

Sehari berbagi, selamanya menginspirasi. *Kelas Inspirasi Bojonegoro 2016

#youngtrainer #youngtrainingdevelopment #training #ytd #outdoor #indoor #funlearningamazingsharing #flash

Sebagai seorang public speaker dan juga trainer, penting sekali untuk memahami dan memilih bagaimana harus berbicara dan bersikap didepan audiens. Tentu berbeda berbicara didepan mahasiswa yg lagi galau skripsi atau nikah dengan anak-anak kelas 2 SD yg masih imut-imut dan nggemesin.

Sehari berbagi, selamanya menginspirasi. *Kelas Inspirasi Bojonegoro 2016

#youngtrainer #youngtrainingdevelopment #training #ytd #outdoor #indoor #funlearningamazingsharing #flash

Santapan malam....japanes dish😊
Haih mcm mana nk kurus 😥😥😥
.
Apa apa pon siapa kat sini nak tahu rahsia bergaji tinggi tanpa perlu bekerja dgn orang???
.
.
.
Meyh saya bongkar rahsia buat pendapatan Rm 15,000 satu bulan SECARA ONLINE..Yang penting tak perlu pergi pejabat pos nak post barang..Tak perlu cari-cari orang..Tak perlukan modal sampai puluhan ribu..😄😄
.

Syarat kelayakkan cuma serius untuk buat perniagaan..ada smartphone..boleh bagi komitmen sekurang-kurang 2-3 jam satu hari..dan yang paling penting ada modal..kalau tak ada modal nak berniaga apa..betul tak??😂😂
.

Mana yang ada syarat-syarat ni atau ada salah satu pon boleh pm saya..saya akan ajar cara untuk buat pendapatan..meh pm untuk keterangan lebih lanjut..😄📞📞 .
.
Imah
010.7041626 (ws)
.
#businessacademy360 #ba360emerald #programgandakanwangsimpanan2k17 #tekniksemakphone
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

Morning ye semua..😄😄
Have a nice day 💪💪
Antara kekuatan yang buatkan saya kuat sampai harini ialah percaya..
Ramai orang gagal dalam proses untuk dapatkan impiannya..
Semuanya disebabkan dia berhenti..
Kalau tak berhenti..dia berusaha bersungguh2..pasti impian tu milik dia..percayalah..sebab percaya adalah kuasa..anda akan dapat apa yang anda percaya anda boleh dapat..jadi percaya diri anda..
Kita akan jadi orang yang hebat satu hari nanti..💪💪
.
.
.
.
#businessacademy360
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan #ba360emerald #tekniksemakphone
#projekkeusahawananonline17 #youngtrainer #youngentrepreneur #hikmayoungmillionare
#johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

KEPERLUAN ATAU KEMAHUAN?
.
.
.
Mungkin ramai harini menganggap berbusiness adalah satu kemahuan tetapi sebenarnya jika dipandang pada waktu kegawatan ekonomi sekarang business adalah satu keperluan 👩💻
.
.
Berapa ramai student lepasan Universiti yg menganggur? Berapa banyak jatuhnya mata wang? Berapa banyak yg diberhenti kan kerja? ♀️
.
.
So diwaktu kegawatan ni tepuk dada tanya diri sendiri dah sediakan backup plan ke untuk masa akan datang? Dah bertindak tak atau sekadar berkata "ekonomi makin jatuh . teruklah"♀️
.
.
So saya ingin kongsikan satu platform yg membantu anda berbusiness walaupon tiada asas . From Zero to Hero . Lebih baik mencuba untuk menyalakan lilin dengan api dari terus menyumpah kerana kegelapan 🔥

Imah
010.7041626

#BusinessAcademy360 #ba360emerald💎 #youngtrainer #youngentrepreneur #pgws2k17 #programgandakanwangsimpanan2k17 #hikmayoungmillionaire #johor #melaka #kl #pahang #negerisembilan #kedah #kelantan #terengganu #perlis #perak #sarawak #sabah

Ramai orang cuba jaga rezeki..
Tapi tak ramai yang jaga pemberi rezeki 💪💪
The power of dhuha 😄😄....
.....
#BusinessAcademy360 #ba360emerald💎#youngtrainer #youngentrepreneur #tekniksemakphone #programgandakanwangsimpanan2k17 #roadto5figureincome #mencariperintis

An awesome moment with Gryffindor Class. The most noisy class in CTC 136. But, I love you guys.

#Repost @youngtrainingdevelopment ・・・
Sesi refleksi dan katarsis akan membuat kita lebih mampu menemukan makna dan pelajaran dari setiap permainan.
#youngtrainingdevelopment #ytd #training #indoor #outdoor #funlearningamazingsharing #flash #youngtrainer

Most Popular Instagram Hashtags