#younglivingsgara

MOST RECENT

Ningxia Glass Shot.
.
Comeil je kan gelas ni.
30ml, just nice utk yg nak minum Ningxia Red.
.
Nak ke?
Sis nak bagi FREE je ni.
.
Caranya, just beli Ningxia Red dengan sis & sis akan bg FREE je gelas ni dekat uollsss tau! 🔥🔥🔥
.
Mudah je kan. Uolllss beli utk diri sendiri, uollsss dapat hadiah. 🎁 .
#Oildible
#youngliving
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingjitra
#younglivingkedah
#younglivingperlis
#younglivingcheras
#younglivingpaka
#pewangiselamat
#safenatural
#naturalproduct
#organicproduct
#essentialoils
#selamatuntukbaby
#safeingredients
#ningxiared

A must have Essential Oils for me.
.
Works for me especially when I have
😣 headache/migraine 😦 bloated stomach
😴 tired & sleepy
🤢 nausea
💪🏻 Zumba/fitness class
.
Wanna give a try?
Whatsapp
019-3394409
019-3394409
019-3394409
.
p/s: There’s 14% discount when you buy it in this August month 🤭
.
#Oildible
#youngliving
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingjitra
#younglivingkedah
#younglivingperlis
#younglivingcheras
#younglivingpaka
#pewangiselamat
#safenatural
#naturalproduct
#organicproduct
#essentialoils
#selamatuntukbaby
#safeingredients
#fever
#flu
#diffuser

TIRED OF SMELLY HOME ??? 🏠 🏡
============================= Are you looking for fragrance for your home which also would be save for you and your kids?
.
Fragrance with no synthetic chemical and will not just make the house smells nice but also provide wellness to you and your family? .
Here is the essential oils from Young Living.
It will not just have a good fragrance but will also be a good decoration for you home.
.
Want to know more about this?
Dm or whatsapp me at
019-3394409
019-3394409
019-3394409
.
Or you can leave your phone number as well.
.
#Oildible
#youngliving
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingjitra
#younglivingkedah
#younglivingperlis
#younglivingcheras
#younglivingpaka
#pewangiselamat
#safenatural
#naturalproduct
#organicproduct
#essentialoils
#selamatuntukbaby
#safeingredients
#fever
#flu
#diffuser

Batuk teruk.
PSK dtg membantu 😍
------------------------------------
Hari ni Kwn Kak Yong WhatsApp Kate PSK set dia dh sampai.yay!
Siap Kasi gambar 😘
Right on time kebetulan dia batuk.
Boleh Terus Guna je.
Syukur..syukur.
Siap Kasi protocol Kak Yong share kalau sapa join team Kak yong Ok.

Batuk jgn buat main tau.
Kak Yong minum 2botol ubat batuk tapi tak baik².
Sakit dada² Wei.
Kahak hijau keluaq tapi tak lega².
Nasib la Ada Psk set.
Asbab Dr eo&madu k.yong berjaya hilangkan batuk Kak Yong.

Ok moga cepat sembuh Erna Anua.
Apa² Kasi tau ye.

Handbag cun melecun, rose toner n dropper bottle esk Kak Yong pos ye.

Eh korang xnak join ke?
Takkan nak tgk saje.
Jom la berubah.
Kita Cuba Cara Alami
Jom la join team Kak Yong.
Kita discuss tepi ye.

#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#jerawat
#jeragathilang

Welcome to the club Puan wan.
Alhamdulillah Makin ramai Yang punya kesedaran untuk Menggunakan essential oil sebagai lifestyle.
Kak wan dpt kesedaran bilamana husband dia mempunyai masalah jantung.Moga dgn adanya essential oil ni dpt membantu suaminya juga.

Ok Kak yong nak cerita sket.
Dengan set psk ni korang ckp la nk buat serum muka,toner,mask muka semua boleh.

Bukan Itu je,sakit kaki,sakit Gigi, demam pun boleh Gunakan alternative Ini.

Selain Tu jika korang beli set Ini,korang automatically join member dah.
Lepas ni nk beli apa² jenis oil pun tak perlu dah nk kenen² Kak Yong nk mintak diskaun.
Korang dh layak dapat 24% off hocay.
Tu Belum lg dpt oil2 free.

Set ni Sesuai bkn sahaja untuk Kita sebagai isteri tapi suami boleh pakai,
anak boleh pakai.
Mak Pak pun boleh bagi pakai.
Cukup 1family bole Guna.

Pm Kak Yong jika berminat.
Kak Yong Ada offer baik punya Bulan ni. ❤Young Living product
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living dan produk YL secara PERCUMA
👇
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT

#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#jerawat
#jeragat

Frankincense oil amazing!

See the result?only 2months after using this super duper amazing essential oil she felt the differences.
More firm,more flawless and the pores also getting smaller.

Wanna be like her?Do pm me.
012-5932665

#flawlessskin
#jeragathilang
#jerawathilang
#poriporibesar
#kulitsihatcantik
#frankincenseoil
#younglivingbukitmertajam
#younglivingbaganserai
#younglivingpenang
#younglivingeinazarina
#younglivingperlis
#younglivingperak
#younglivingtaiping
#younglivingbayanlepas
#younglivingbayanbaru
#younglivingsgara

The power of Frankincense oil.
------------------------------------------------- Biar gambar yg berkata².
Inilah buktinya.
Kesan sis ni pakai frankincense oil ikut regime kak yong.
baru pakai sebulan je.
Syukur alhamdulillah perubahan nya sgt positif.

Korang nk rasa perubahan muka korang mcm sis ni?
Pm kak yong ❤Young Living product
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living dan produk YL secara PERCUMA
👇
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT

#stressaway
#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#younglivingkulim
#younglivingmuazamshah
#younglivingkeratong9
#GiftsSetForLadies
#cantik
#ubatparutjerawatberkesan

Pengalaman Anak sakit,mak ayah 10kali ganda lg sakit.
----------------------------------------------- Siapa sanggup nk tgk anak yg kita lahirkan sakit?
Hati ibu mana yg tak tersentuh bila anak kita demam,sakit?
Hati ayah mana yg tahan bila lihat anak kecil merengek?

Tapi?
Apa yg kita buat?
Kita x punya byk masa dgn mereka.
Seawal pagi dh dihantar ke nursery atau rumah pengasuh.
Duduk lah mereka dgn kwn2 yg ramai.
Ada yg selesema,ada yg batuk,ada yg demam.ada yg sakit perut.plg risau kalau H1N1 😭
Semua berkumpul disitu.
Akhirnya jika tiada immune system yg kuat anak kita juga akan turut sakit.
.
Solusi nya kak yong cuba essential oil young living utk boost immune system adam dan dhiya.
Alhamdulillah rawatan secara natural remedi ini berkesan tanpa perlu byk mengambil ubat dan antibiotic.
.
Bkn menidakkan fungsi ubat tp kak yong cuba meminimumkan steroid yg msk dlm bdn mereka.
.
Cubalah bg yg punya anak kecil.
Sesungguhnya kak yong fhm sgt
Bila mana anak menangis,tidak tidur malam,
Kita juga yg susah.
Kita juga yg resah.
Belum lg cerita psl ambil emergency leave.
.
Cubalah!
Cubalah!
Cubalah!

#kesihatantiadanilai
#younglivingsgara
#younglivingpenang
#demam
#naturalremedies
#cirit
#immuneboost
#younglivingperak
#younglivingkedah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingrelau

Hangpa perlu STRESS AWAY OIL kalau hampa ada symptom mcmni : ❎ senang sentap/tersinggung
❎️ senang marah
❎Tindakan yang terlalu agresif
❎️ Defensive xkena gaya
❎️ rasa selalu salah
❎Susah nak fokus ❎ menjadi pelupa
❎jantung berdebar-debar
❎ anak kuat mengamuk/tantrum
❎ anak hyperactive

Nak keterangan details sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah dan let's have a chat! 😊 👇 ❤Young Living product
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living dan produk YL secara PERCUMA
👇
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT

#stressaway
#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingkangar
#younglivingperlis #younglivingarau #younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#younglivingkulim
#younglivingmuazamshah
#younglivingkeratong9

MINYAK LCM ✈✈✈ Selesai sudah blending LCM oil utk sahabat kak yong di Sabah dan Tapah.
Minyak ni by request je ye.So kalau korang pun berminat boleh bgtau apa mslh kulit yg korg hadapi then kak yong akan customize kan ikut keperluan muka korg.boleh?boleh?
.
So skang tgh siap2 nak packing utk sesi pos oil² ni termasukla frankincense oil yg sahabat² k.yong order aritu.
Tak lupa jugak selit grapeseed oil utk 10org yg terawal tempoh hari.
.
K.yong doakan korang yg pakai oil ni dpt kulit yg sihat tanpa cela.
.
Moga hari jumaat ini penuh rahmat dari Nya.
Doa yg baik² pasti yg terbaik itu milik anda.
Ameeen.

Nak keterangan details sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah dan let's have a chat! 😊 👇 ❤Young Living product
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living dan produk YL secara PERCUMA
👇
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT

#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#younglivingkulim
#younglivingmuazamshah
#younglivingkeratong9

Tahniah!!!! Tahniah pada yg berjaya grab promo 10 yg terawal frankincense oil dgn harga RM158 shj.
Promo ni juga kak yong tawarkan sebotol grapeseed oil 10ml dgn percuma.
.
Happy?
Happy?
Happy?
.
Saya doakan ia bermanfaat pd anda.
Anda flawless,hilang garis halus dimata,
Jeragat dan jerawat x berani hinggap.

Ada yg berminat?Pm kak yong :
.
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#younglivingkulim
#younglivingkeratong9
#younglivingmuazamshah

Bila kita berserah pada Allah timbunan kekayaan akan diberikan oleh Nya.
Syukur!
.
Kak yong baru settle deliver sebahagian dari young living essential oil yg banyak ni pd customer.
Moga bermanfaat hendaknya.
.
Ada yg dipos ke ipoh perak.
Moga cpt ploles dan cantik Lily Lynn Arif
Dan hilang resdung kamu cousin ku pojie.
.
Ada yg pos ke muazam shah,pahang
Sis Azie Ramli beli set lengkap PSK.
So kak yong pos kan hadiah handbag cun dan 2 bottles utk dia buat blend nnt.
Siap dgn resepi LCM akak bg nnt 😘😘😘
Orang keratong 9,org muazam bole cari dia nnt kalau nk enrol PSK.
.
Jumpa Siti Sarah Samsuri. Pass eo kepada pemilik KinderKaizen Penang ni.
Sembang² santai.
MasyaAllah byk perkongsian bersama.
Moga ini jd titik tolak sebuah ukhwah  yg erat.
Kita business bkn utk wang semata²
Tetapi apa manfaat kita boleh bagi pada org.
.
Mari join team kak yong.
Kita bina magnet diri.
Duduk dlm positive circle.
Set target,fokus dan lakukan.
.

K.yong,
012-5932665

Nak keterangan details sebelum menjadi ahli? Klik link di bawah dan let's have a chat! 😊 👇 ❤Young Living product
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/
http://einazarinayoungliving.wasap.my/

Klik link di bawah untuk menyertai keahlian Young Living dan produk YL secara PERCUMA
👇
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT
https://goo.gl/xUhzmT

#resdungkronik
#sinus
#einazarinayoungliving
#younglivingessentialoil
#einazarinayleo
#younglivingessentialoils
#yleo
#younglivingperda
#younglivingbukittengah
#younglivingbukitmertajam
#younglivingpenang
#younglivingbayanlepas
#younglivingsgara
#younglivingperak
#younglivingselamaperak
#younglivingbaganserai
#younglivingredangpanjang
#premiumstarterkit
#premiumstarterkitreadystock
#naturalremedies
#frankincenseoil
#lavenderoil
#cantik
#younglivingkulim
#younglivingmuazamshah
#younglivingkeratong9

Most Popular Instagram Hashtags