#younglivingmurah

MOST RECENT

New in! Only RM 283.50 now! ( WAS RM 320 ) 😍 The Perfect diffuser for your bedroom ☺️ Let the desert mist diffuser light up your room! ❀️ #pvs_younglivingproduct
#youngliving
#pvsyoungliving
#younglivingmalaysia
#younglivingselangor
#younglivingkualalumpur
#younglivingsabah
#younglivingkotakinabalu
#younglivingtrustedseller
#younglivingmurah
#oilylife
#younglivingessentialoils
#yleo

THIEVES, my family's immune booster.

Thieves ni dah macam perisai Captain America, sangat kuat and kukuh untuk lindung kita sekeluarga daripada penyakit.

Kerap kita apply dekat diri, jauhlah segala penyakit berjangkit. Peratus untuk dapat sakit tu dalam 15% je.

If ditakdirkan terkena gak sebarang sakit, dengan izin Allah bila apply Thieves ni, cepat je sembuh. Thieves ni datang dari sumber ciptaan Allah. Bila kita ikhtiar dengan ciptaan Dia, dengan izin Dia gak la kita akan sembuh. Clear?
β€’ β€’
Lepas mandi, sebelum keluar rumah wajib sapu Thieves ni dekat tapak kaki sebab semua sistem saraf badan kita banyak dekat tapak kaki.

Kat situ la ade point otak, situ la point jantung hati usus and so on. Nak tau lebih lanjut kena belajar pasal vitaflex.
β€’ β€’
Thieves ni antara essential oil terpenting dalam hidup Young Living lovers. Sebab semua pengguna YL memang tau manfaat Thieves ni macam mana, memang hebat!

Sesiapa yang rasa dia or family senang je jatuh sakit, almas suggest uols try Thieves ni. Cuba jadikan Thieves ni sebagai immune support @ immune booster uols. InsyaAllah uols akan kagum dengan keberkesanan dia.

I've tried and I amazed. Alhamdulillah.
β€’ β€’
Let's Back to Nature for our healthy lifestyle.

Sebarang pertanyaan, order atau guidance dm/whatsapp

Almas Liyana
ID : 12268091
011-23031963
011-23031963
011-23031963

Atau klik link di bioπŸ‘†
..
Ada COD, extra gift (lagi banyak membeli lagi banyak gift diberikan), ada group support #dolcerynaoilers bila anda sign up jadi ahli Young Living dan dapat banyak tips and tricks dalam group hebat ni.
..
#younglivingmalaysia
#younglivingmurah
#younglivingessentialoil
#younglivinggombak
#younglivingbatucaves
#younglivingselayang
#younglivingtamanmelati
#younglivingwangsamaju
#younglivinggreenwood
#basicstarterkit
#basicplusstarterkit
#premiumstarterkit
#younglivingdiffuser
#terapiinstagram
#dolcerynaoilers

Mo bulu mata lentik tanpa eyelash extension ? Cobain bikin ramuan sendiri cuma butuh
- castor oil
- lavender 2 drop
- cedarwood 2 drop
- rosemary 1 drop
Sisanya diisi castor oil :) and voila jadilah eyelash serum :) gampang banget kan.
#essentialoils #youngliving #yleo #younglivingessentialoils #essentialoil #oilylife #younglivingeo #younglivingindonesia #younglivingjakarta #jualyoungliving #younglivingmurah, #younglivingid #younglivingtangerang #premiumstarterkit #essentialoildiffuser #younglivingessentialoil #younglivingpromo #younglivingoriginal #promoyoungliving #yleoid #diyeyelash #diyeyelashserum

Diluted #frankincense and #lemon in my kids nursery bag.
#whatsinmybag πŸ‹ to support cough / flu / tummy ache / fever
Frank to support immune system / cut / wounds / blisters / phlegm .. and many more. Diluting is important especially for kids as EO itself is potent. It may irritate the skin if used directly on the skin. Do patch test first to see how your skin reacts to the oil.
🌸 019-5215924 🌸
🌸 019-5215924 🌸
#younglivingmalaysia #younglivingkk #younglivingsabah #younglivingkl #younglivingsarawak #sayajualyoungliving #sayajualessentialoil
#yleo #yleoAromahteam #AromahTeam #younglivingmelawati #younglivingwangsamaju #younglivingessentialoil
#younglivingkeramat #youngliving #essentialoils #younglivingmurah #younglivingklcc

Only in June 2018
price 2,393,000
#younglivingsurabaya
#younglivingmurah

Kisah si bunga mawar
Dolce ryna = si manis afryna
Itulah kisah nama #dolceryna
.
Ni nak cerita pasal ROSE ESSENTIAL OIL
Sape yang tau harga dia memang boleh pengsan πŸ˜…
Rose adalah eo paling mahal untuk YL produk
.
Kenapa dia mahal??
Untuk dapatkan satu botol eo memerlukan sebanyak 10kg kelopak bunga rose... Kelopak je tau, tak termasuk batang ke apa.. Kelopak bunga tu ringan tau, agak2 berapa kuntum bunga rose diperlukan untuk dapatkan sebotol 5ml rose tu?!?
.
Ok, kebetulan masa kat us hari tu, ira jumpe dengan kawan oiler yang lain dia baru je balik dari ladang bunga rose di europe, baru dia tau kenapa rose sangat mahal, bukan je sebab nak kumpulkan 10kg kelopak bunga tu, tapi proses dari penanaman bunga rose sampailah proses nak distill pon sangatlah payah... Memang sangat rumit.. Katanya memang berbaloi sangatlah harganya tu
.
Lagi satu, YL sangat pentingkan kualiti, yl hanya petik bunga gune tangan dan hanya memilih bunga yang sedang2, means bukan kuncup dan bukan yang kembang mekar... If yang dah kembang mekar tu, hanya layak dibuat rose water sahaja... Wow sangat, patutlah rose yl walaupon mahal tapi tetap digemari ramai πŸ€—
.
Ok nak tau lagi details
Nanti whatsapp ira terus
.
.
"KEEP OILING & STAY HEALTHY"
For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Eira Zainal
Id:4087093
019-5205540
019-5205540
Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
SELF PICKUP AREA 😌
πŸ‘‰πŸ» #menaratm
πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang
#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak
#younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers

Stress stress go away , please don’t ever come again!

Stress away Ini favorite banyak orang loh! Perpaduan antara copaiba, lime, vanilla, cedarwood, ocotea dan lavender Ini menghasilkan aroma unik yg somehow bikin relax! Selain untuk dewasa oil yg satu Ini juga bisa dipakai untuk menenangkan anak yg ngga mau tidur karena adrenaline masih tinggi atau bisa juga dipakai untuk heran peliharaan yg hiperaktif loh! Multifungsi bangettt kannn 😍😍😍 Yg mau order yuk Contact saya ya
082216888968

#younglivingessentialoils #younglivingsurabaya #younglivingmurah #younglivingasli #younglivingjakarta #younglivingmakassar #younglivingbali #younglivingsidoarjo #younglivingmojokerto #younglivingmalang #younglivingoriginal #younglivingpromo #younglivingmember #younglivingjogja #ivfjourney #ivfcommunity #ivfindonesia

Ahad... Hari meng oregano kan segenap sudut rumah... Mati la kau bakteria jahat... #younglivingjengka
#younglivingmurah
#suarapendudukjengka

Selesai berendam kt swimming pool, terus shower n dh boleh start oil dedua anak.
.
.
Terus sapu oregano kt tapak kaki + frankincense kt spine supaya kuatkan immune system dia..
.
.
Mencegah dulu sebelum jap lg kalau tetiba nak selsema bagai..
.
.
Berminat dgn essential oil blh whatsapp diana
πŸ“²0126442002
πŸ“²0126442002
#youngliving
#younglivingkl
#younglivingkajang
#younglivingbangsar
#younglivingmurah
#younglivingmalaysia
#yleodiana
#ohanaoilers
#sayajual
#sayajualyoungliving
#sayajualessentialoil

Kaki Anak gajah dah bertukar jadi kaki anak lembu πŸ˜†
.
Alhamdulillah
After 2 days kekai dah mula kecut
Jangan tanya kenapa nampak sama je.. sebab kaki ahkak memang COMEL πŸ˜†
.
Tapi tak ada dah la jari gemuk-gemuk
Kaki bila tekan macam benyek
Bila pijak rasa tak rasa
Buku lali pun hilang dari pandangan
.
Ada yang suggest magnesium flakes, buat rendam
Tapi tak sempat jumpa kaki dah surut seperti biasa
Syukur sangat
.
Tak sapu apa pun
Cuma sapu ORTHO EASE (atau sekarang dikenali sebagai BODY EASE) campur dengan LEMONGRASS
apa yang fieza tahu lemongrass bagus untuk water retention. Dia lancarkan semula
Sebelum ni memang cuak la kejap. Tak pernah kaki bengkak. Sebab dudul dalam kereta lama pulak tu kan. Dengam musim raya ntah makan macam-macam jadi punca. Semua boleh jadi
.
Tapi dah ok ni lega la sangat
Udahlah minggu depan ada appointment
Nasib kecut sebelum waktunya πŸ˜…
.
Eh.. tapi dalam botol tu bukan almond oil tau.. dulu je isi dia almond oil. Sekarang isi body ease tu. Mudah nak bawa cuti-cuti ni sebab kecik sikit botolnya. Botol asal duduk dekat rumah je 😊
.
Ada eo tapi tak tahu nak guna macam mana?
Baru nak cuba cuba?
Minta tolong ajar boleh?
Dah lama dengar tapi tak faham?
Meh roger fieza.. fieza guide korang from 0 to Hero! πŸ€—
Psstttt.. group support pun ada 😘
.
Nak join beli dengan harga murah? Klik
http://bit.ly/2wHubkm
.
Nak sembang-sembang detail? Klik
http://oilingwithfiezamir.wasap.my
.
🌻 Sharing is Caring
Distributor : Fieza Amir
Id: 11468278
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875

Pickup Point πŸš—
πŸ‘‰πŸ»#aeonbigpuchongutama
πŸ‘‰πŸ»#ppukm
#oilingwithfiezamir
#yleo
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingpuchong
#younglivingeo
#younglivingmurah
#essentialoils
#bazarpaknil
#younglivingindonesia
#younglivingbrunei
#younglivingsingapore
#sharingwithoiltogether
#dolcerynaoilers
#bengkakkaki
#mengandung
#ibuhamil

Most Popular Instagram Hashtags