[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#younglivingmurah

77596 posts

TOP POSTS

πŸŽ‰ December Promo πŸ›
Yuk dapetin 4 oils GRATIS: Cedarwood, Sacred Mountain, Oregano dan Geranium dengan minimum pembelian tertentu. Contact details di profile ❀️ .
.
.
βœ”οΈHanya berlaku untuk Member Young Living Indonesia
.
.
.
.
.
Happy to share happiness through the goodness of Young Living oil 🌿
.
.
.
.
.
. .

#jalanjalan
#travelphotography
#yleoindo
#yleo
#younglivingbsd
#younglivingid
#younglivingeo
#olshop
#jastipminiso
#jastiphnm
#younglivingmurah
#gojek
#bayiasi
#pejuangasi
#busui
#bayi6bulan
#mpasi
#essentialoils
#mpasirumahan
#tipsmpasi
#liburan
#inspiration
#gigietcake
#indoilsisters
#jualaromaterapi
#aromaterapisehat
#jualminyakatsiri
#segigitbikinhits
#dailyquote

Guess what came in the mail πŸ˜€
.
.
Leaders are Reader’sπŸ’₯
.
.
This book taught me the 3 most important ingredients to having a successful online biz ...
.
.
You want to learn what those ingredients are ?? .
Send me a private message on FB. Look for Denise Cardenas and ask for my book giveaway πŸ˜‰ so you can have a copy too

Hala halaaaa lazada ni sama kalut dia nak buat SALES 12.12, yang penting gais beli hat ni hat jarang2 sangat dapat discount
Peppermint of course must have eo, dia boleh mengurangkan masalah pening kepala, batuk migrain, masalah sembelit, period pain dannnnnn sakit badannn kakak suka urut client drop peppermint penyerapan utk beri kelegaan tu lebih cepat dan tinggi,
Thieves : bagus utk kill the germ anti bacteria antr myk yg perlu ada dlm hfmd blend boleh matikan pembiakan kuman sert mertA, melegakan batuk berkahak, mencairkan kahak dan mucus tebal.
Mgrain mmg utk yang ada masalah migrain teruk, sapu je dkt point kepala yg sakit dr pada doknpakai muk cap kapak xjd apa boh, trustme!
Geneisis lotion tu wangi gilaaaa weiiiiii.......! Sis suka sis suka sgt2 hrtu teringat pegi taiwan trip youngliving one of yl members chinesse lah, dok beratur blkg sis, sis mmg dok terbau keharuman dia yg smemerbak yg sis sgt kenal, sis pusing belakang ckp kt cina tu , "wanginya u, pkai genesis lotion eh?" Yaaaa dia kata mcmne tau, i ckp bau dia kuattt sgt pastu wangi sbb tu i kenallll 😍😍😍 Okeh sapa nak cuba eo yg tgh sales ni marilah cobaaaaaa, jgn menyesal x sudah nnti! 😍😍#younglivingmurah #sales #younglivingmalaysia

Bukti nyata pemakaian cedarwood ❀️❀️❀️
Ga perlu panjang lebar lg yaaa, cedarwood ini asli bs mengatasi kerontokan & cepet menumbuhkan rambut 😍😍
Saya uda pake dan buktiin sendiri hasilnya, bisa dilihat di foto ya guys πŸ™πŸ»πŸ˜
Pake baru sebulan dan itupun baru bbrp x oles (sering kelupaan soalnya 😁) .
Selain manfaat di atas cedarwood jg bs :
☘️menjernihkan pikiran & fokus
☘️prevent alzheimer
☘️relaksasi & tidur yg lbh berkualitas
☘️release the past
DM for prices & young living member πŸ™πŸ»β€οΈ
.
.
#BabyK #KathleenZiery #ziesiska #younglivingessentialoils #youngliving #yleo #user #member #younglivingjakarta #essentialoils #pure #madeinusa #younglivingbyzie #younglivingmedan #younglivingbandung #younglivingmurah #jualyoungliving

Little India juga jual Oil Young Living yang berguna untuk arima theraphy dan menjauhi berbagai macam penyakitπŸ˜‡Chat for info #younglivingmurah#younglivingjakarta#younglivingready

Her favorite one....#thieves untuk menjaga daya tahan tubuhnya.
Emaknya juga semalem berasa kayak mau flu gitu, 2 tetes thieves mix sama 3-4 semprot VCO oles di tengkuk, leher dada dan masing2 telapak kaki 1 tetes thieves nya.... bobo pulesss paginya segerrr gak jadi dtg flu nya 😍😍😍
Chat me 081328729979
Line @younglivingjogja

#younglivingessentialoils #younglivingmurah #youngliving #younglivingpurwokerto #younglivingklaten #younglivingsolo #younglivingjogja #younglivingyogyakarta #younglivingmagelang #jualyoungliving #jualyounglivingjogja #promoyounglivingΒ  #memberyounglivingΒ  #memberyljogja #memberylsemarangΒ  #younglivingsemarangΒ  #joinmemberYL #joinmemberyoungliving #younglivingBlora #younglivingkudus #younglivingdemak #anakpilek #anakbatukpilek #anakdemam #anakflu #hidungmeler #anakbatpil

Tlg present psl psk td kt opis builder, pastu dia nak reg terus, ku rembat jap pc kt situ n ajar semua org guna vo.. hehehhe.
.
Senang je buat bisnes YL, meh pm/dm laju2 sape nak jadi business partner saya?.
.
Untuk sembang-sembang lanjut lagi, jom klik sini πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ.
.
http://angahalifah.wasap.my/
http://angahalifah.wasap.my/
http://angahalifah.wasap.my/
.
Dah bersedia nak join Keluarga Young Living, klik sini πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ.
.
https://goo.gl/tA9av3
https://goo.gl/tA9av3
https://goo.gl/tA9av3
.
#younglivingjengka
#younglivingmaran
#younglivingjerantut
#younglivingpekan
#teamyoniebonawi
#oilyliciouspahang
#oilclique
#maghchicoilerspahang
#premiumstarterkit
#younglivingmurah
#alahmembelimenangmemakai

MOST RECENT

Lavender Essential Oil:
β€’ Promotes feelings of calm and fights occasional nervous tension
β€’ May support a worry-free outlook
β€’ Diffuse to relax as part of your bedtime routine
β€’ Has relaxing and calming properties
β€’ Add to your favorite lotion or hair care products revitalize
β€’ The balancing properties may help calm the body and clear and clarify the mind β€’ Cleanses and soothes minor skin irritations
β€’ Can be soothing to the skin after a day in the sun
β€’ Reduces the appearance of blemishes
β€’ Cleansing properties for the skin and hair
β€’ Enhances the appearance of a youthful complexion
β€’ Supports aging skin
#younglivingpenang
#younglivingkualaterengganu
#younglivingterengganu
#younglivingmalaysia
#younglivingmurah
#younglivingmalaysiamurah
#kualaterengganu
#terengganu
#penang
#bertam
#gelugor
#kepalabatas
#guarperahu
#penanti
#bukitmertajam
#tamantunsardon
#tts
#sungaiara
#sungainibong

His.
Bekal for Fuad's long drive to Manjung. Peppermint macam biasa tak bagi ngantuk since his co-pilot won't be with him 😭😭 Deep relief to relive the aches after the long drive and penat panjat vessel esok.

A must have item.
Yg mana ada anak kecil.. Yg mana ada masalah kesihatan..
Haaa elok ada diffuser ni!

Demam?
Diffuse lemon/thieves

Selsema? Batuk?
Diffuse RC

Susah tidur?
Diffuse lavender+cedarwood

Resdung?
Diffuse Raven/Euc Radiata

Stress?
Diffuse stress away!

Nak segar? Ceria?
Diffuse orange/peppermint/citrus fresh

Eh macam-macamlah boleh!

Yang penting sambil wangi-wangi..sambil jaga kesihatan kita.
Chemical free and organic minyak pati ni.
#younglivingpenang
#younglivingkualaterengganu
#younglivingterengganu
#younglivingmurah
#younglivingmalaysia
#younglivingessentialoils

Tlg present psl psk td kt opis builder, pastu dia nak reg terus, ku rembat jap pc kt situ n ajar semua org guna vo.. hehehhe.
.
Senang je buat bisnes YL, meh pm/dm laju2 sape nak jadi business partner saya?.
.
Untuk sembang-sembang lanjut lagi, jom klik sini πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ.
.
http://angahalifah.wasap.my/
http://angahalifah.wasap.my/
http://angahalifah.wasap.my/
.
Dah bersedia nak join Keluarga Young Living, klik sini πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ.
.
https://goo.gl/tA9av3
https://goo.gl/tA9av3
https://goo.gl/tA9av3
.
#younglivingjengka
#younglivingmaran
#younglivingjerantut
#younglivingpekan
#teamyoniebonawi
#oilyliciouspahang
#oilclique
#maghchicoilerspahang
#premiumstarterkit
#younglivingmurah
#alahmembelimenangmemakai

Terima kasih membeli dengan @younglivingshopper .😘😘 Sama pulak dengan saya diffuse pink2😝 Desert mist diffuser ni dah out of stock di YL HQ ye. Moga2 cepatlaaaa YL restock. Kena follow IG @younglivingshopper rapat2 untuk kejar next update promo best2 dari YL!
.
πŸ“²Whatsapp +60129190767 ❀️ #younglivingnilai #younglivingmalaysia #puchong #younglivingmurah #nilai #gombak #dewdrop #dewdropdiffuser #essentialoil #younglivingpuchong #younglivingkl #younglivinggombak #sayajualbarangbaby #bukitmahkotabangi #semenyih #kotaseriemas #bandarseriputra #nilaiimpian

Suka banget sama aromanya Peace & Calming ini, lembut dan menenangkan banget 😍 love it.
Selain harum, EO ini tentunya punya banyak manfaat.
Seperti disebutkan di gambar di atas.
Trus apa bedanya P&C 1 dan 2? Beda di formulanya tentu saja dan juga di harga πŸ˜‚.
Formula di P&C 1 pasti lbh strong daripada di P&C 2. Namun karna ada kelangkaan atau keterbatasan stok dari bahan” pembuatannya, jadilah dibuat pengganti dari yg pertama ini. Meskipun punya fungsi yg sama, tp dalam hal formula dan aroma pastinya berbeda ya Moms.
Pas 2 2 nya redi ya itu tergantung pilihan mau yg mana 1 atau 2, itu terserah. Tapi karna smua oil Young Living dibuat dari tumbuhan yg alami dan ditanam tanpa pestisida, jadi tentunya sangat tergantung dari kondisi alam ya. Itu sebabnya ada saat di mana oil tertentu bisa kosong.
Jadi sangat disarankan untuk membeli oil yang sering dipakai lebih dari 1 ya Moms untuk mengantisipasi kehabisan stok mendadak.
.
#younglivinglovers #younglivingbelievers #peaceandcalming2 #younglivingmedan #younglivingmurah #younglivingindonesia #younglivingessentialoils #younglivingid #younglivingsg #potd #lifestyle

Hai orang orang KL dan Selangor
.
Jom Join!
.
Berminat, PM eh
Terhad kepada 10 orang shaja 😊
.
Ada eo tapi tak tahu nak guna macam mana?
Baru nak cuba cuba?
Minta tolong ajar boleh?
Dah lama dengar tapi tak faham?
Meh roger fieza.. fieza guide korang from 0 to Hero! πŸ€—
Psstttt.. group support pun ada 😘
.
Nak join beli dengan harga murah? Klik
http://bit.ly/2wHubkm
.
Nak sembang-sembang detail? Klik
http://oilingwithfiezamir.wasap.my
.
🌻 Sharing is Caring
Distributor : Fieza Amir
Id: 11468278
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875

COD πŸš—
πŸ‘‰πŸ»#aeonbigpuchongutama
πŸ‘‰πŸ»#ppukm
#oilingwithfiezamir
#yleo
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingpuchong
#younglivingeo
#younglivingmurah
#essentialoils
#bazarpaknil
#younglivingindonesia
#younglivingbrunei
#younglivingsingapore
#sharingwithoiltogether
#dolcerynaoilers

[Day 14] 141217
.
Hari ni nak cerita tentang produk YL yang bermula huruf N. Pilihan #yleohawa semestinya:
.
Ningxia Red.
.
Supplement yang WAJIB ada kat rumah.
Memang amalan kami setiap hari.
Tak sempat minum dalam botol?
Jangan risau. Yang sachet ada.
On-the-go kekdahnya.
.
Rasa dia?
Ya ampun, sedap tau. Rasa buah je. Tak pelik mana.
Kandungan dia?
Bintang utama semestinya Gojiberi. Ada juga πŸ‹Lemon, Aronia, 🍊Orange, πŸ‘Plum, Blueberry, Delima, 🍊Yuzu, πŸ’Cherry, 🍊Tangerine dan πŸ‡Anggur.

Khasiat dia adalah untuk:
πŸ‹ bantu kekalkan tenaga sepanjang hari
πŸ‘ bantu melancarkan sistem penghadaman
πŸ‡ bantu kurangkan kolestrol dalam darah
πŸ’ kaya dengan antioksidan (Note: NXR sebagai support je tau)

Selain NXR tu, ada juga Ningxia Nitro & Dried Organic Wolfberries.

Dan juga, sekarang ni dah ada Ningxia Premium Starter Kit, khas untuk korang yang nak beli NXR je dan automatik boleh jadi ahli. Starter kit yang ni tak ada diffuser (boleh rujuk gambar)
Jimat sesangat kalau korang tahu nilai tiap satu tu. Hehe.

Mahu kalu? PM jela macam biasa.
Nombor kat komen.

#youngliving #essentialoils #happyfamily #dewdropdiffuser #eomurah #eolemon #lemon #sayagunasayajual #younglivingmalaysia #younglivingindonesia #younglivingaustralia #younglivingsingapore
#younglivingtaiwan
#younglivingbrunei #younglivingsalaktinggi
#younglivingfilipina
#younglivingsepang
#younglivingserikembangan
#younglivingkotawarisan
#ningxiared
#premiumstarterkit
#younglivingmurah

DEC CHALLENGE
Topic : Green
#roadtoutahteameira
.
Sekarang semua nak #gogreen♻️
Dari 🏞persekitaran
🏑Rumah
πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦Lifestyle
Semua la.. pelihara 🌏 Katanya
.
Semua nak back to natural kan
πŸ₯—food
πŸ’†πŸ»β€β™€οΈSkincare
πŸ’„Makeup
.
Tumbuhan pun sama la.. takkan nak pakai pesticide yang synthetic chemical. What for kita berusaha untuk natural, tapi pokok buah, sayuran kita pakai synthetic kan
.
So, ni fieza bagi senarai essential oils yang boleh digunakan sebagai pest control untuk pokok kat rumah kita eh πŸ˜‰
.
Ada eo tapi tak tahu nak guna macam mana?
Baru nak cuba cuba?
Minta tolong ajar boleh?
Dah lama dengar tapi tak faham?
Meh roger fieza.. fieza guide korang from 0 to Hero! πŸ€—
Psstttt.. group support pun ada 😘
.
Nak join beli dengan harga murah? Klik
http://bit.ly/2wHubkm
.
Nak sembang-sembang detail? Klik
http://oilingwithfiezamir.wasap.my
.
🌻 Sharing is Caring
Distributor : Fieza Amir
Id: 11468278
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875

COD πŸš—
πŸ‘‰πŸ»#aeonbigpuchongutama
πŸ‘‰πŸ»#ppukm
#oilingwithfiezamir
#yleo
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingpuchong
#younglivingeo
#younglivingmurah
#essentialoils
#bazarpaknil
#younglivingindonesia
#younglivingbrunei
#younglivingsingapore
#sharingwithoiltogether
#dolcerynaoilers
#pest
#racunserangga

Bacaan sore ini.. the missing link in leadership development..
Harvard Business Review Magz ditemenin si common sense and loyalty.. biasanya siy ditemenin highest potential atau si HiPo, tp entah dimana itu oil karena keseringan dipake jadi lupa taruhnya..
.
.
#ylmurah #yleomurah #younglivingmurah #younglivingtermurah #yljakarta #yleojakarta #younglivingjakarta #yltangerang #yleotangerang #younglivingtangerang #ylhargamember #memberyoungliving #yleo #oilbag #oilpouch #diffusermurah #diffuseryoungliving #ylindonesia #yleoindonesia #younglivingindonesia #younglivingid #younglivingindo #jualyoungliving #jualyleo #essentialoil #evco #oilrack #femaledaily

Gentle Baby..just got this oil for free 😍😍😍😍 bahagianya jadi #theheartyoilfamily bisa dapet appreciation gift yang menarik
.
oil blend ini memang dibuat khusus baby dan mommy loh...
.
mau dapet oil gratis jg?? yuk chat aja dengan click link di bio..
.
#ylbsd #younglivingbsd #younglivingtangerang #younglivingbintaro #ylmember #ylmemberbsd #younglivingserpong #younglivingjakarta #yljakarta #younglivingbandung #younglivingbanten #healthylife
#jualyoungliving #jualyounglivingmurah #younglivingmurah #oilsforlife #younglivingdepok
#oilclass #diynatural #naturalremedies

Young Living Essential Oils
Katalog lengkap dan price list bisa dilihat di Shoppee. Link klik --> @wealthyoiling

Tersedia kemasan ORI 15ml, 5ml
kemasan dilute untuk baby, kids, adult
kemasan repack 5ml dan 2ml

Elizabeth
WA 087788864684

FREE ongkir via Shoppee link di bio @wealthyoiling

LEBIH MURAH DARI HARGA MEMBER
BEST DEAL !
.
.

#jualyoungliving #jualyleo #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingbandung #yleotangerang #yleojakarta #yleobandung #yleojkt #yleotgr #yleopromo #yleomurah #yleodiskon #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdiskon

Young Living Essential Oils
Katalog lengkap dan price list bisa dilihat di Shoppee. Link klik --> @wealthyoiling

Tersedia kemasan ORI 15ml, 5ml
kemasan dilute untuk baby, kids, adult
kemasan repack 5ml dan 2ml

Elizabeth
WA 087788864684

FREE ongkir via Shoppee link di bio @wealthyoiling

LEBIH MURAH DARI HARGA MEMBER
BEST DEAL !
.
.

#jualyoungliving #jualyleo #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingbandung #yleotangerang #yleojakarta #yleobandung #yleojkt #yleotgr #yleopromo #yleomurah #yleodiskon #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdiskon

I have these two diffusers in stock right now!
1 Desert Mist Diffuser
2 Dewdrop Diffuser

I'm abit sad letting go my Desert Mist. But I'm sure it'll go to a great home to fulfill its awesome duty.

Each diffuser comes with 5ml Lavender and LEMON EOs.

Pls add RM15 for postage, as item is in KK Sabah

Talk to me if you want them for your home!

WA in my bio! Be quick!

#younglivingmalaysia #younglivingsabah #younglivingsarawak #sayajualyoungliving #sayajualessentialoil #younglivingessentialoils #younglivingdistributor #youngliving #younglivingmurah

Cobalah diffuse Lavender, Stress Away β„’, atau campuran favorit Anda dari minyak esensial dengan aroma yang menenangkan saat Anda beranjak tidur. Gosoklah beberapa tetes di antara telapak tangan dan teteskan di atas bantal juga dapat meningkatkan aroma santai dan bisa membuat bantal dan selimut terasa ekstra mewah.

#harmonietips
#essentialoil
#jualyoungliving
#younglivingmurah
#jualessentialoil
#jualyleo
#memberyoungliving
#jualorb
#jualdiffuser
#diffuseryoungliving
#jualcarrieroil
#younglivingreadystok
#ylindonesia
#yleoindonesia
#younglivingriau
#younglivingpekanbaru
#younglivingmalang
#jualbotol
#jualbotolkaca
#ylmalang

Cahaya dari layar elektronik bisa menipu pikiran dan tubuh Anda karena berpikir itu masih menyala. Cobalah meninggalkan sejenak gadget anda untuk membantu Anda beralih ke keadaan yang tenang dan santai serta pemikiran yang jernih

#harmonietips
#essentialoil
#jualyoungliving
#younglivingmurah
#jualessentialoil
#jualyleo
#memberyoungliving
#jualorb
#jualdiffuser
#diffuseryoungliving
#jualcarrieroil
#younglivingreadystok
#ylindonesia
#yleoindonesia
#younglivingriau
#younglivingpekanbaru
#younglivingmalang
#jualbotol
#jualbotolkaca
#ylmalang

Nah kalau ini sering banget mimin lakuin sebelum tidur, maklum mamak mamak pelupa, jadi tulis to do list apa aja yang pengen kita lakuin besok, buat top prioritas, tapi jangan terlalu panjang macem cerpen ya guys nanti malah ga tidur ehhe

#harmonietips
#essentialoil
#jualyoungliving
#younglivingmurah
#jualessentialoil
#jualyleo
#memberyoungliving
#jualorb
#jualdiffuser
#diffuseryoungliving
#jualcarrieroil
#younglivingreadystok
#ylindonesia
#yleoindonesia
#younglivingriau
#younglivingpekanbaru
#younglivingmalang
#jualbotol
#jualbotolkaca
#ylmalang

Pastikan untuk memberikan kulit dan gigi anda perawatan terbaik. Gunakan produk yang minimum toxic ya guys biar makin sehat juga. Enw kebiasaan baik mencuci muka dan menggosok gigi sebelum tidur akan membantunh merasa segar dan rileks sebelum tidur, dan memberikan sinyal kepada otak bahwa ini adalah waktunya β€˜bersantai’

#harmonietips
#essentialoil
#jualyoungliving
#younglivingmurah
#jualessentialoil
#jualyleo
#memberyoungliving
#jualorb
#jualdiffuser
#diffuseryoungliving
#jualcarrieroil
#younglivingreadystok
#ylindonesia
#yleoindonesia
#younglivingriau
#younglivingpekanbaru
#younglivingmalang
#jualbotol
#jualbotolkaca
#ylmalang

*Premium Starter Kit*
*Langsung terdaftar menjadi member YLEO Indonesia*
*Mendapatkan harga wholesale bukan retail*

ISINYA :
1 Dew Drop Diffuser
12 BASIC OILS
- 1 stress away @ 5'ml
- 1 aroma ease @ 5'ml
- 1 citrus fresh @ 5'ml
- 1 copaiba @ 5'ml
- 1 frankincense @ 5'ml
- 1 lavender @ 5'ml
- 1 lemon @ 5'ml
- 1 panaway @ 5'ml
- 1 peppermint @ 5'ml
- 1 purification @ 5'ml
- 1 RC @ 5'ml
- 1 Thieves @ 5'ml
.
.
Contact Now for Info:
WA : 082368739199
Line : angline
.
.
#youngliving #younglivingindonesia #younglivingessentialoils #younglivingoils #YLessentialoils #YLoriginalstock #YLbestprice #younglivingmurah #yleomurah #promoyoungliving #younglivingpromo

Meningat selama tidur 6-8 jam rata rata waktu tidur normal manusia yang berarti selama rentang waktu tersebut kita akan hidup tanpa cairan, pastikan sebelum tidur asupan air anda tercukupi, at least 8 gelas sehari ya guys. Oiya minumlah cukup air at least 1 jam sebelum tidur ya guys, biar kita ga perlu kebangun buat ke kamar mandi

#harmonietips
#essentialoil
#jualyoungliving
#younglivingmurah
#jualessentialoil
#jualyleo
#memberyoungliving
#jualorb
#jualdiffuser
#diffuseryoungliving
#jualcarrieroil
#younglivingreadystok
#ylindonesia
#yleoindonesia
#younglivingriau
#younglivingpekanbaru
#younglivingmalang
#jualbotol
#jualbotolkaca
#ylmalang

Ada masalah bilik kepam tak?? Anak tak lena tidur??
=======================
Sampai umh jer biasa mmg akan on aircond terus dlm bilik tidur. Then terus on diffuser. Biasanya diana akn tgk mood. Kalau mlm ni nak mood tidur di ladang lavender, diana akan diffuse lavender + cedarwood. .
Siapkan anak 2, dinner dulu, settle sume kerja terus ajak anak2 masuk bilik. By the time sume masuk bilik tu, bau lavender yg dh siap diffuse awal2 td mmg terus menusuk hidung. Syiok giler...Bilik bau lavender + anak2 dan makpak lena tidur sampai ke pagi...
.
Masih blom ada diffuser? Boleh whatsapp diana tau. Ada ready stock
.
Dgn setiap pembelian dew drop diffuser, akan dpt free 5ml lavender + 5ml lemon. Yg special nyer diana pon akan kasi 1 lagi 5ml eo percuma!! Nak tahu eo apa, jgn lupa whatsapp
πŸ“²0126442002
πŸ“²0126442002

#younglivingdiffuser
#youngliving
#younglivingkualalumpur
#younglivingselangor
#yleodiana
#younglivingmurah

SHORT SHARING.SINGLE EO
.
BASIL
.
Origin : india, Utah, France
From : Daun, ranting dan Bunga
Nama lain : Daun selasih
.
Sejak kurun ke 16, penggunaan basil dalam perubatan adalah meluas terutama di India Asia untuk masalah;
πŸƒ Migrain
πŸƒ Chest Infection
πŸƒ Letak pada dada Mayat untuk elak Semangat Jahat
.
πŸ’ƒDi France, wanita Itali pakai bauan basil untuk menari orang yang nak datang meminang .
Basil merupakan minyak ke 4 dalam Raindrop Technique yang membantu untuk relaxkan otot yang tegang
.
Basil dapat bantu;
βœ” masalah sakit kepala/ Migrain
βœ” melancarkan sistem pernafasan
βœ” melegakan gigitan serangga
βœ” Hilang deria Bau
.
Ada eo tapi tak tahu nak guna macam mana?
Baru nak cuba cuba?
Minta tolong ajar boleh?
Dah lama dengar tapi tak faham?
Meh roger fieza.. fieza guide korang from 0 to Hero! πŸ€—
Psstttt.. group support pun ada 😘
.
Nak join beli dengan harga murah? Klik
http://bit.ly/2wHubkm
.
Nak sembang-sembang detail? Klik
http://oilingwithfiezamir.wasap.my
.
🌻 Sharing is Caring
Distributor : Fieza Amir
Id: 11468278
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875
πŸ“ž 0126823875

COD πŸš—
πŸ‘‰πŸ»#aeonbigpuchongutama
πŸ‘‰πŸ»#ppukm
#oilingwithfiezamir
#yleo
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingpuchong
#younglivingeo
#younglivingmurah
#essentialoils
#bazarpaknil
#younglivingindonesia
#younglivingbrunei
#younglivingsingapore
#sharingwithoiltogether
#dolcerynaoilers

Mula-mula NF kenal essential oils ni, memang untuk tackle masalah anak payah sangat nak tido. Sampai pukul 1-2 pagi still terbelial bijik mata.
.
Pastu ade hamba Allah bagi sample Lavender eo ni untuk cuba. Calit-calit dekat anak, tak sampai 15 minit, terus doze off.
.
Happy kemain la ibu pun. Terus order sebotol lavender 15ml.
.
Sape nak free sample, boleh dm atau whatsapp NF ye.
.
.
#insomnia #sleepybaby #younglivingipoh #younglivingperak #younglivingtaiping #younglivingkamunting #yleoipoh #yleotaiping #yleokk #younglivingmurah #younglivingpromo #freesample #essentialoils

Diffuser baru yang jadi mainan anak2. Dew drop diffuser mereka tak kacau dah sebab biasa nampak😏. Bila kena tang Desert Mist ne abis la jadi mainan 2 beradik. β€’
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ β€’
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
β€’
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah
#aromaterapi #minyakaromaterapi
#naturalremedies #organicproduct
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia

Rasa penat?? Jom rileks dulu dengan mandian Peace & Calming 😍😍.
β€’
β€’
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ β€’
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
β€’
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah
#aromaterapi #minyakaromaterapi
#naturalremedies #organicproduct
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia

Artis yang jadi ikutan ramai ne. Dia glamor tapi dia masih beli sendiri tau. Bukan percuma taw.bukan dibayar untuk review produk
β€’
β€’
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ β€’
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
β€’
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah
#aromaterapi #minyakaromaterapi
#naturalremedies #organicproduct
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia

Wow.. Datin beli Premium Starter Kit terus. Tapi mak mertua datin pun memang lama dah pakai Young Living Essential Oil juga. Best tengok bila mereka yang ada β€œnama” ne β€œbeli” produk itu bukan dapat β€œpercuma”. Paham tak? Paham tak? β€’
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ β€’
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
β€’
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah
#aromaterapi #minyakaromaterapi
#naturalremedies #organicproduct
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia

Her favorite one....#thieves untuk menjaga daya tahan tubuhnya.
Emaknya juga semalem berasa kayak mau flu gitu, 2 tetes thieves mix sama 3-4 semprot VCO oles di tengkuk, leher dada dan masing2 telapak kaki 1 tetes thieves nya.... bobo pulesss paginya segerrr gak jadi dtg flu nya 😍😍😍
Chat me 081328729979
Line @younglivingjogja

#younglivingessentialoils #younglivingmurah #youngliving #younglivingpurwokerto #younglivingklaten #younglivingsolo #younglivingjogja #younglivingyogyakarta #younglivingmagelang #jualyoungliving #jualyounglivingjogja #promoyounglivingΒ  #memberyounglivingΒ  #memberyljogja #memberylsemarangΒ  #younglivingsemarangΒ  #joinmemberYL #joinmemberyoungliving #younglivingBlora #younglivingkudus #younglivingdemak #anakpilek #anakbatukpilek #anakdemam #anakflu #hidungmeler #anakbatpil

Haaiiii semuanya.. premium starter kit sekarang udah ready stock loh :) Yang mau premium kita bisa langsung chat atau dm ya! Isinya dewdrop diffuser + 12 oil in 5ml (copaiba, digize, frankincense, lavender, lemon, panaway, peppermint, lemongrass/purification, rc, thieves, aromaease & stressaway).. mau tau manfaat dari setiap oil ini apa aja? Harganya berapa? Yuks langsung chat.. :)
.
.
#thievesyoungliving #youngliving5ml #younglivingmurah #jualyleo #younglivingpromo #younglivingreadystock #younglivingjakarta #yleooriginal #jualyl #jualyleomurah #readystockyl #readystockyl5ml #readystockyl #readystockyl5ml #yleopromo #yleojakarta #yleojakartamurah #peppermintyoungliving #lemongrassyoungliving #rcyoungliving #lavenderyoungliving #lemonyoungliving #ylsale #younglivingsale #premiumstarterkit #promopremiumkit #promopremiumstarterkit #jualyounglivingmurah

Haaiiii semuanya.. premium starter kit sekarang udah ready stock loh :) Yang mau premium kita bisa langsung chat atau dm ya! Isinya dewdrop diffuser + 12 oil in 5ml (copaiba, digize, frankincense, lavender, lemon, panaway, peppermint, lemongrass/purification, rc, thieves, aromaease & stressaway).. mau tau manfaat dari setiap oil ini apa aja? Harganya berapa? Yuks langsung chat.. :)
.
.
#thievesyoungliving #youngliving5ml #younglivingmurah #jualyleo #younglivingpromo #younglivingreadystock #younglivingjakarta #yleooriginal #jualyl #jualyleomurah #readystockyl #readystockyl5ml #readystockyl #readystockyl5ml #yleopromo #yleojakarta #yleojakartamurah #peppermintyoungliving #lemongrassyoungliving #rcyoungliving #lavenderyoungliving #lemonyoungliving #ylsale #younglivingsale #premiumstarterkit #promopremiumkit #promopremiumstarterkit #jualyounglivingmurah

Most Popular Instagram Hashtags