#youarebrowsome

MOST RECENT

Raya nak dekat ni . Jom dapatkan Hibrows . Nanti pagi raya takde la terkejar2 nak lukis kening lg . Jimat masa kan . 😍 .
.
HARGA : RM22
POSTAGE : RM8 sm RM10 ss
WARNA : COKLAT /KELABU
.
.
.
NAK ORDER ?
📱 WHATSAPP 0135263225
📱WHATSAPP 0135263225

Atau tekan jer link whatsapp kat bio tu .
.
.
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk #raya

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀
.
📲 whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 0135363225
Whatsapp 📞 0135263225

Atau klik link whatsapp di bio.

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief
#keningcantik#eyebrowcantik

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 0135363225
Whatsapp 📞 0135263225

Atau klik link whatsapp di bio.

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief
#keningcantik#eyebrowcantik

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 0135263225
Whatsapp 📞 0135263225

Atau klik link whatsapp di bio.

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief#keningnipis#keningtebal#eyebrowtutorial #hennakening#lukiskening#pensilkening#keningonfleek #makeupmurah #makeupmurahmalaysia

BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk#keningtakcukur

BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk#muabellaz

BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀
.
📲 whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Da penat lukis kening hari2? Apa kata korang cuba Hibrows inai kening ni pulak . Confirm tak penat da ! Nak pakai pon tak susah , calit sikit2 je , tunggu kering , lap2 n siap !
.
.
Nak cantik tak susah pon . Kena invest sikit je. Harga pon berbaloi . Sebekas ni leh pakai byk kali tau sbb pakai cetcet je .
.
.
HARGA : RM22
POSTAGE : RM8 sm RM10 ss
WARNA : COKLAT / KELABU
.
.
NAK ORDER ?
📱 WHATSAPP 0135263225
📱WHATSAPP 0135263225

Atau tekan jer link whatsapp kat bio tu .
.
.
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

Jom cantik dengan Hibrows . Calit2 je da siap . Tak perlu susah2 lagi dah nak lukis kening setiap kali nak keluar rumah . Senangkan ? Jimat masa sangat ! .
.
HARGA : RM22
POSTAGE: RM8 sm RM10 ss
WARNA : COKLAT / KELABU
.
.
hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀
.
📲 whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Da penat lukis kening hari2? Apa kata korang cuba Hibrows inai kening ni pulak . Confirm tak penat da ! Nak pakai pon tak susah , calit sikit2 je , tunggu kering , lap2 n siap !
.
.
Nak cantik tak susah pon . Kena invest sikit je. Harga pon berbaloi . Sebekas ni leh pakai byk kali tau sbb pakai cetcet je .
.
.
HARGA : RM22
POSTAGE : RM8 sm RM10 ss
WARNA : COKLAT / KELABU
.
.
NAK ORDER ?
📱 WHATSAPP 0135263225
📱WHATSAPP 0135263225

Atau tekan jer link whatsapp kat bio tu .
.
.
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 011-12110345

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 011-12110345

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 011-12110345

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 0135363225
Whatsapp 📞 0135263225

Atau klik link whatsapp di bio.

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief
#keningcantik#eyebrowcantik

Jom buat stock bebanyak guyss ! Nak raya ni laju je habis . Tambah2 black color ni . Cepat je habis . Pe tunggu lagi , jom grab sekarang sebelum stokc habis 😘
.
.
HARGA : RM22
POS : RM8 sm RM10 ss
.
.
.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#inaikening#tutoriallukiskening#pensilkening#hennakening#henna#sayajual#muaterbaik#makeupmurahmalaysia#keningnipis#keningtebal#mesrawudhuk

Soalan femes.

Tak bagi kesan buruk kat kening asal ke kak, kalau pakai Hibrows ni? -- TIDAK sayang. Bantu menumbuhkan lagi bebuluss kening adalah.

Bahan yang digunakan selamat & halal. Dia meresap dalam kulit. Bukan mcam menyalut halang laluan air tu tau tau tau. Sah wudhu.

Dia ada dua warna.
So girlss, brown or grey?
Free brush/applicator okayh.
Sampai je parcel, boleh terus pakai.

Guna dia tak lama pun.
Kejap je kening dah cantikss.

Kita Suka Cantik,
Kami jual produk berkualiti.

Whatsapp 📞 0135363225
Whatsapp 📞 0135263225

Atau klik link whatsapp di bio.

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah
#KeningCantikTanpaLukis
#hibrowssuperchief
#keningcantik#eyebrowcantik

Most Popular Instagram Hashtags