[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#youarebrowsome

5009 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah customers last week ❤
.
Korang nk kening on fleek? Xyah dah nk lukis2 everyday ok, jom follow @hibrowsbywanavee
.
Jom kening on fleek sama2. Kening raya cantik gitu
.
Ada spe2 nk join postage esok ni? 😊
.
.
Whatsapp : 017 6624 269 (Wana)
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Assalamu alaikum semua!
@HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal ✅ mesra wudhu ✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My

@HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱
Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Mungkin macam ni la taman syurga, ceria dan ada HiBrows 🙈
_
FINAL look for our LIMITED EDITION! Kami dah produce lebih banyak lagiii LIMITED EDITION untuk kepuasan korang!
_
Silap haribulan, semua yang beli dapat LE 😱😱😱😜
_
DM/Whatsapp 014 639 88997 atau clik je link di bio for purchase these now!
#youarebrowsome

Thankyou @hibrows.my !
Im using black tint henna, they have grey and brown too. Its halal and able to bawak solat, with good care this henna can last u for almost a week ❤

#youarebrowsome #selfiebersamahibrows

Kau tengok kening iols takyah pakai eyebrow pen dah lepasni
Walaupun haram susah nak boleh dapatkan shape and intensity brows yang aku idamkan, tapi setelah percubaan kali keempat akhirya berjaya. Sekejap jadi petak gila, sekejap tak jadi langsung, i dah hampir putus asa zzzz. Dahla kening i sejenis takde bulu sangat, macamana la henna tu nak cling kan. Geram je nak ambik rambut, letak gam, tepek kat kening takde bulu ni ha. Nasib i ni sejenis gigih. Rupanya kalau nak berkesan kena pakai waktu tidur, bangun pagi terus kau ada kening letups!

Thank you @hibrows.hq lepasni kening i akan sentiasa on fleek walaupun muka i buruk macam sampah 😂

#youarebrowsome

- Henna Kening Pertama di Malaysia 😍🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk anda yang bulu kening sikit dan hari hari habiskan masa lama untuk lukis kening dan bersiap , tak perlu risau lagi. Dengan adanya henna kening HiBrows kami, tak payah dah lukis kening hari hari. Nak mandi sungai pun tak risau kalau keluar sungai kening 'hilang' 🤣
Mesra wudhuk dan boleh dibawa solat.
Tak payah risau lagi orang ejek 'eh kening kau hilang ' sebab berpeluh or terpadam bila pakai tudung.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2 rona warna yang cantik buat kening dan wajah anda.
Senang kan dan menarik kan?

Berminat nak order ?
Whatsapp i skrg 014 639 8897 😋🤗 PM PM PM now before stok habis 💃🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows

"Aduh penat laa hari-hari kena lukis kening, tu belum lagi part anak kacau masa tengah bersiap! Haishhh.."
.
Korang ada masalah ni tak? Or korang student / pekerja yang selalu terkejar-kejar masa untuk bersiap? Semua tak sempat buat, bila sampai office / class muka macam bangun tidur??
.
Haa, kami ada jalan penyelesaian tau! Tak perlu dah nak lukis kening hari-hari k, korang just lukis kening waktu malam, lepas tu tidur dengan kening on fleeks, bangun pagi, terus siap macam biasa.. tambah lipstick then siapp!!
.
Kami kenalkan kepada anda, HIBROWS ~! SATU-SATUNYA PRODUK PERTAMA DIMALAYSIA INI YANG :- 💥 Semi Permanent (Kekal Sementara)
💥 Mesra Wudhuk
💥 HALAL
💥 100% dari tumbuhan!
.
So tunggu apa lagi gais? Sekarang kami buat SALE RAYA tauuu!👉T&C apply👈
.
Jom Whatsapp kami sekarang !! www.wasap.my/60183900538
.
.
#hibrows #brownhibrows #greyhibrows #hibrowselangor #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaLukis #KeningCantikTanpaSusah #stokispenang #hibrow #sayajual #eyebrowhenna #eyebrowhennamurah #keningcantiktanpacukur #sayajualmurah #agentsahhibrows #stokistselangor #hibrowsmurah #hibrowmurah #setcombohibrows #hibrowklang #hibrowsubangjaya #hibrowsfreebrush

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

MOST RECENT

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik#muaterkenal

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182443966/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover #hashtagsforlikes #hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek#mesrawuduk#halal#mesrasolat #halalkosmetik

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek

Hi kesayangan , sarapan apa pagi ni ? .
Haa pagi ni akak nak share sikit tentang hibrow kita ni . Hibrow ni mempunyai dua warna iaitu kelabu kehitaman dan jugak coklat . Dalam pek ni , tersedia sekali applicator utk senang korang pakai inai ni . So x payah susah2 cari brush lain da . Paling best sekali inai ni boleh bawak ke solat . So tak perlu nak remove2 makeup lg dah mcm sebelum ni . Haa berminat ?? Jom order cepat !
.
HARGA : RM22
POS : RM7 sm RM9 ss
.
📱kLIK LINK DI BIO UTK ORDER
📱 KLIK LINK DI BIO UTK ORDER
📱KLIK LINK DI BIO UTK ORDER
.
.
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC#lukiskening#keningserabut#keninghalus#pensilkening#inai#setkening

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover #hashtagsforlikes #hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#lukiskening#pensilkening#keningtebal#keningnipis#brushkening #keningonfleek

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC#keningnipis#muaterkenal#muakl#hennakening#keningtebal

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC#keningnipis#muaterkenal#muakl#hennakening#keningtebal

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

Repost from @hibrows.stockistsabah using @RepostRegramApp - 😍Get long last eyebrows with #hibrows @hibrows.stockistsabah #Repost @cravbee.co (@get_repost)
・・・
Cara Pemakaian HiBrows ❣️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1- Cuci muka anda sehingga bersih dahulu ( scrub jika perlu )
2- Keringkan wajah anda dan kening anda
3- Gaulkan HiBrows anda selepas dibuka
4- Terpulang cara anda melukis kening bagaimana - samada anda lukis alis kening atau terus warnakan sahaja dengan HiBrows. ( video tutorial akan diberi )
5- Biarkan selama 5 minit . Lapkan kening anda dengan wet tissue atau tisu yang dibasahkan
6- Tadaaaa, kening anda dah siap and it look so natural. ♥️😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeninghitam #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam
#youarebrowsome #keningcantiktanpasusah #keningcantiktanpalukis

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
##gengKSC#setkening#keningnipis#sayajual#makeupmurah#lukiskening#beauty

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover #hashtagsforlikes #hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #syukur

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#gengKSC

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #paradigmmalljb

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #paradigmmalljb

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover #hashtagsforlikes #hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #paradigmmalljb

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#muakl#muakedah#muaselangor#jurumekap#makeupmurah#keninghalus#keninglebat#lukiskening#sayajual

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#setkening#lukiskening#sayajual#baranghot#

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #paradigmmalljb

HIBROWS MEMBANTU AWAK YG ADA MASALAH KENING KONTOT SENDU DAN SEDIH !
.
"DAH TAK PAYAH LUKIS KENING setiap hari dan WUDHUK FRIENDLY BOLEH DIBAWA SOLAT "
.
"KENING SAYA TUMBUH sbb dulu waktu muda2 suka bercukur kenibg"
.
"LAWA la bila mix dua code GREY dan BROWN, perghhh warna kening NATURAL dan TAK NAMPAK FAKE LANGSUNG"
.
"JIMAT DUIT sebab TAK PERLU THREADING AND TRIMMING KENING dekat spa"
.
(Semua testimonial di atas ini adalah asli daripada pengguna Hibrows)
.
#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #inairambut #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #unikl #pasirgudang #perling

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM

#inaikening #inaikeningmurah #henna #hennakening #YouAreBrowsome #makeupkening #lukiskening #keningtanpacukur #setkeningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #keningcantik #inaikening #eyebrowsmalaysia #cantik #semipermanent #tutorialkening #hibrow #hibrowmalaysia #Alhamdulillah #bazarpaknil #sayajual #hibrowjb #hibrowsjohor #johorbahru #jb #shahalam #utmjb #uitm #pasirgudang #paradigmmalljb

Most Popular Instagram Hashtags