[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#youarebrowsome

4740 posts

TOP POSTS

Assalamu alaikum semua!
@HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal ✅ mesra wudhu ✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My

@HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱
Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Assalamualaikum semua! Ada y berminat nk join postage..?? Stok dah berkurang n limited.. Siapa cepat dia dpt ye.. Boleh dm ainaa if nk tnye apa2.. 😘😘 .
.
@HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
Kita bawakan kepada anda product kening yang .
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal .
✅ mesra wudhu .
✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My

@HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱
Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HiBrow.hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan!😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @HiBrows.hq 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Don't forget girls, you are awesome! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#YouAreBrowsome 💗 #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Kau tengok kening iols takyah pakai eyebrow pen dah lepasni
Walaupun haram susah nak boleh dapatkan shape and intensity brows yang aku idamkan, tapi setelah percubaan kali keempat akhirya berjaya. Sekejap jadi petak gila, sekejap tak jadi langsung, i dah hampir putus asa zzzz. Dahla kening i sejenis takde bulu sangat, macamana la henna tu nak cling kan. Geram je nak ambik rambut, letak gam, tepek kat kening takde bulu ni ha. Nasib i ni sejenis gigih. Rupanya kalau nak berkesan kena pakai waktu tidur, bangun pagi terus kau ada kening letups!

Thank you @hibrows.hq lepasni kening i akan sentiasa on fleek walaupun muka i buruk macam sampah 😂

#youarebrowsome

Ha nampak! dah 3 hari pakai, mcm bru lepas lukis ja kening.
.
Sbb apa x keluar warna lepas 3 hari pakai, sbb HiBrows ada la Henna bahan yg sama utk membuat inai kita tambah lg bahan, yg bleh melebat dan mnyihatkan bulu kening lg tau, semua d lulus oleh KKM.
.
Xperlu lukis kening tiap2 hari. Lepas solat terus pakai bedak ja dah jimat masa kat situ.

Tnggu apa lg cepat2 follow ig @hibrows.my_kajangg utk more details!
#YouAreBrowsome

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Jom Pm / Dm #siscute laju2. ☎ 81264987

#dijaminresponsegera
#eyebrowstint #keningcantiktanpalukis #inaikening #halal #mesrawudhu #tahan14hari #sayajualhibrows #sayajualinaikening #hibrowsg #hibrowspore #hibrowsingapore #saygoodbyetoeyebrowpencils #YouAreBrowsome #makeupmurah #setkening #makeupkening #tutorialkening #tutorialeyebrow

Admin sorang ke rasa muka #browsomelady ni macam Rita Rudaini?🤔😍 _

Price Set combo Rm50 Inc Postage 💕
_

Korang tunggu! Ada surprise giveaway soon! Stay active 😜😘 #youarebrowsome

Hibrow henna first in Malaysia!
.
👉💯Organic Henna Brow Tint
👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT
👉15-30 kali pemakaian
👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali
👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
.
RM22
POSTAGE: Rm8 sm/Rm11 ss
.
📲WhatsApp (fast reply): 011 2178 4426 ❗❗❗❗❗
.
#YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

MOST RECENT

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Kan dah ckp x susah pun pakai HIBROWS ni ☺ Senang je
.
Paling best jimat masa nak siap taw. X perlu lagi lukis kening je dah dekat 20 minit
.
Tahu x 1 bekas HIBROWS tu tahan sehingga 30-40 kali pemakaian dan expired date 2 tahun taw selepas dibuka. Lama kan 😍
.
.
Whatsapp : 017 6624 269 (Wana)
.
.
#YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#rhomlon
#rhomloneyebrow
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#henna
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀
.
📲 whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Assalamu alaikum semua!
@hibrows.hq MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal ✅ mesra wudhu ✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @hibrows.hq

@hibrows.hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱
Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @hibrows.hq 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

.
Kami tau mesti ade yg xpandai lukis kening kan sbb kening lah bahagian paling lambat sekali jadikan makeup terlalu lama.. nak2 yg dok padam lukis padam lukis cam kami😅😅
Kali ni kalau ade kening on fleek, nampak natural & tahan berhari hari tu kan macam best je.. Sape nak hibrows tint ni? Atau lebih dikenali sebagai inai kening.
.
HiBrows Tint
✔ 100% HALAL & MESRA WUDHU
✔ Hanya sekali pakai boleh tahan 5-14hari bergantung pada kulit & cara penjagaan..
✔ Terdapat 2 warna GREY & BROWN
✔ Made fromm Henna & essential oil
.
1 Pack RM22
EXCLUDE POSTAGE
2 Pack RM50
FREE POSTAGE
FREE GIFT
.
Berminat cepat2 lah tekan link kat bio ye.
.
#hibrowsjohor #hibrowsjb #hibrowssenai #agenhibrows #agenhibrowsjohor #sayajual #jualmurah #hibrowsmurah #youarebrowsome #sayajualmurah #kosmetikmurah #lensmurah #muamalaysia #makeupartis

Hye girlss!! LIMITED EDITION HIBROWS
.
Produk yang sama dengan harga yg sama
.
- Normal: 10gram RM22
- Limited Edition: 15gram RM22
.
(Postage RM8sm/RM11ss)
.
Boleh pilih colour black or brown
.
Quantity lebih tapi dgn harga yg sama!! so uols boleh lagi jimat sbb boleh tahan lebih lama. dan dan kita bg free gift if uols beli COMBO BUY 2 HIBROWS LIMITED EDITION FOR RM50
✔ Free Postage
✔ Free Brush
.
Huryy up and grab now girls!! KENING CANTIK TANPA LUKIS ❤
.
📲 whatsapp 011 2178 4426 for fast respons
.
#youarebrowsome#hibrowsmy#hibrowsjohorbahru#hennatint#inaikening#codavailable#stokisthibrowsjohorbahru#sayajual#bazarpakniloficial

Hibrow henna first in Malaysia!
.
👉💯Organic Henna Brow Tint
👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT
👉15-30 kali pemakaian
👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali
👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
.
RM22
POSTAGE: Rm8 sm/Rm11 ss
.
📲WhatsApp (fast reply): 011 2178 4426 ❗❗❗❗❗
.
#YouAreBrowsome #keningtanpacukur #rhomlon #rhomloneyebrow #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #henna #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening #keningkorea #koreaneyebrows

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730
WHATSAPP📲 016 321 7730

#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

Most Popular Instagram Hashtags