[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yooahin

60106 posts

TOP POSTS

Aktor Yoo Ah In dibebaskan dari tugas wajib militernya.

Melalui pengecekan fisik yang dilakukan 22 mei silam, Yoo Ah In diputuskan bebas dari tugas wajib militer.
.
Hal ini dikarenakan diketahui dirinya menderita kanker tulang.Saat ini ia dikabarkan masih terus melakukan pengobatan.

Bukan hanya kali ini, Yoo Ah In juga pernah mengalami otot pecah saat syuting film 'Tough As Iron' pada tahun 2013 lalu pada 2014 saat syuting 'Veteran' penyakitnya semakin parah.
.
Karena riwayat kesehatannya yang kurang baik ini, dirinya dibebaskan dari tugas berat militer.

Semoga cepat sembuh ya

Source : Sport Chosun
Written by KSense
Via @k_popersindo


Yuk like foto ini dan rekomendasiin akun ini ke temen kalian untuk follow @k_popersindo untuk tau info/fakta bias kamu!😍 Jangan lupa Add Official Account kita di LINE! Search @kpopersindo (pakai @)

PUNYA FAKTA MENARIK MAU DI POST? KIRIM KE DM KITA YA❤️

#yooahin #kpopersindo #k_popersindo #kpopersindo_YooAhIn

Two of my favorite people so hot news UAA squad 😒😌 fitghting my lovely YAI and Kyo unnie 💋 #songhyekyo #YooAhIn #koreanactorandactress #awesomeactorandactress #UAAagency #UAA #uaa #getmellsoonYAI #bestrongSHK #weloveyou

Jisoo & Byun Yohan & Yoo Ah In ♡

#
بلاخره بعد ۵ نوبت آزمایش یو آ این از سربازی معاف شد
یو آ این از دسامبر ۲۰۱۵ بارها تحت آزمایشات کامل قرار گرفت آزمایشات به ترتیب دسامبر ۲۰۱۵ بعد می و دسامبر ۲۰۱۶ بعد مارچ ۲۰۱۷ و آخرین نوبت هم تازگی انجام شد
ودر هر نوبت بخاطر آسیب شانه و تومور خوش خیم استخوان(اینقد نگید سرطان داره.😠) در رده ۷ قرار گرفت و این بدین معناست که برای گذروندن سربازی مناسب نیست و معاف شد
#sdf
ایشالله که همیشه سلامت باشه ولی دیگه نگران رفتن یو آ این دیگه نیستیم
#yooahin

Gaes gaess pada tauu kann di hari lebaran ini ada tiga berita yang bikin heboh dunia kdramaland 😆😆
Ada berita sedih, berita bahagia dan juga rumor yang bikin perasaan kita nano nano kek permen yupi (?) *apaan sih* 🙊🙊😆😆
Nah ketiga berita itu bakal gue komenin atu2:
1. Yoo Ah In dibebastugaskan dari wamil
Jujur aja denger berita ini gue bingung harus seneng atau sedih 😩😩
Seneng karena dengan begitu oppa bisa berobat
Penyakitnya si oppa ini tumor tulang kuyy jadi butuh pengobatan intensif 😩😩
Sedih karena gue takut dia kena bash bulan2an dr netizen
Yakan wamil itu hukumnya wajib
Kalo kagak wamil ya pasti kena hujat apalagi Ah In oppa ini adalah seorang public figure!! 😭😭
Eniwei apapun itu semoga cepet sembuh ya oppa 😘😘
2. Jun Ji Hyun hamil anak kedua ayeeyy!! 💃💃
Pasti bahagia yee kakak cantik ini akhirnya hamil anak keduaa hahay 😆😆
Anak pertama cowok yekaan
Gue berharap anak kedua ini cewek biar ntar gede cantik kek gue, eh kek emaknya maksudnya 😍😍
3. Rumor kalo Tante Kim Eun Sook ngajak Lee Byung Hun ahjusshi jadi first lead dramanya 😳😳
Ehem sebenernya kalo ngomongin kualitas akting, ni ahjusshi jempolan banget dah
Gimana gak jempolan orang udah tembus Hollywood gitu yekaann 😂😂
Belom lagi Tante Kim katanya butuh aktor yang jago bahasa Inggris, nah Si Om udah jago banget tuh
Apalagi dia jarang ngedrama
Terakhir ngedrama taon 2009 sama Kim Tae Hee di IRIS 😍😍
Cuman imej Om Byung Hun gak seindah prestasi aktingnya
Dia pernah kena skandal perselingkuhan gitu sih aiguu 😭😭
Netizen juga ngancem kagak bakalan nonton Mr. Sunshine kalo Si Om yang jadi first lead-nya omoo 😭😭
Well kita tunggu kabar pastinya aja deh yaa 💃💃
Nah lo paling syok sama berita nomer berapa gaes? 😏😏
P.S: penyakitnya Yoo Ah In itu tumor kuyy jadi maapkan ketypoan gue yee 😭😭 *admin juga manusia* bhaks 😂😂 . .

#YooAhIn #JunJiHyun #LeeByungHun #koreanactors #koreanactress #kdramafeels #kdramameme #kdramalovers #kdramakita #like4likes #likeforlikes #like4like #likeforlike #likeforfollow

🔥AH! 😏 Yine @askcii 'm ile @iastbt 'me hediye! ❤ Nefes almayı unutmayın.😄 @erkanmrc #omerkervancioglu #adinisenkoy #chicagotypewriter #yooahin #moonlovers #leejonggi

[NEWS] Yoo Ah In Exempt From Mandatory Military Service After 5th Medical Examination 😭

On May 22, YAI underwent his 5th medical examination for his mandatory military service. The final verdict regarding YAI’s military service has been delayed a number of times due to various past injuries as well as a bone tumor.

YAI underwent his first medical evaluation back in Dec of 2015 and received a final verdict today on June 27. He was deemed unfit for service as an active duty soldier primarily because of his bone tumor, despite the fact that he has frequently expressed his desire to serve as an active duty soldier. While he had been receiving treatment in order to maintain a tolerable amount of pain in his daily life, results from his re-examination deemed him unsuitable for life as an active duty soldier.

Furthermore, YAI first injured his right shoulder muscle while filming the 2013 movie “Tough as Iron” and his condition worsened while filming the 2014 movie “Veteran.” The director of “Veteran” said, “The final scene was one in which YAI had to engage in hand-to-hand combat with Hwang Jung Min. I was very grateful to YAI because, although his hands were shaking the whole time [because of his shoulder injury], he showed fighting spirit until the very end and finished filming without a stand-in.” In addition to his shoulder injury and bone tumor, it was reported that YAI also severely fractured his left collarbone last year. His collarbone injury didn't come to light until recently because YAI received painkilling medication and participated in a hand-printing event at a film festival the day after the accident that caused the injury.

His agency released an official statement on June 27 and said, “Due to pre-existing medical conditions, actor YAI has been deemed unfit for military service by the Military Manpower Administration and received a final verdict that exempts him from mandatory military service.” The statement continued, “As an agency, we will actively do our best to help our actor receive medical treatment and carefully monitor and mantain his health."
© soompi
#chicagotypewriter #시카고타자기

korean_sky1 و kpopi منابع:چنلهای تلگرام
#oikg#oikgyooahin#yooahin#oikgsiwan#siwan

Park min young and her partner 2010 - 2016 .. Who is better ?
#parkminyoung #parkyoochun #songjoongki #yooahin #leeminho #jichangwook #songseunghoon #yooseungho

MOST RECENT

[Chicagotypewriter]
.
"في الحياة القادمة سأكون أول من يتعرف عليك"☹💖💖💖
.
كلامه 😢💔💔💔هذا وهو يودعها بالخيال طبعاً لانه مات😢💔
.
.
خلاص اخر اقتباس 🙊💕
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]
.
"اكتب اننا نجونا من هذه الأوقات العصيبة"😢💔
.
"استوعبنا الألم ، عثرنا على الأمل في خضم اليأس ، وعثرنا على السعادة في خضم الخطر"😭😭😭😭😭😭😭💓💓💓💓💓
.
.
يوم مات هوي يونغ وهذي وصيته لشين يول😭💔وشين يول مات قبل ماسكمل الروايه وكملوها بالحياه القادمه😢💖💖
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]*حرق* (last part)
.
"سوف اتي اليكما لأجعلكما سعيدان"😭😭💔
.
طبعا سو هوي يونغ موصييه انه يكمل عنه الروايه ومات وهو ماكملها 😢😢💔💔💔💔بنزل الحين يوم يرسل له الوصيه .
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter] *حرق* (part2)
.
هذا المشهد ماقدر اقصقص منه صراحه ككككلللل حركه بالمشهد ملياااننهه مشااعر😭😭😭😭😭💔💔💔
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]*حرق* ( part1)
.
.
اااففف ياااااا الله😭😭😭😭😭😭😭😭يعني حتى وهي بتقتله يدربها ويعلمها الوقفة الصحيحة💔💔
.
هههذااا أكثر مممششششهد صحت عليه بالحلقة جد😭💔
.
طبعاً هو اعترف باسم القائد لانه مايتحمل يشوفها تموت قدامه😭يعني لو انا بموقفها كان ماقدر حتى امسك السلاح علييييييهه😭😭😭💔يعني كان جدد حبيييب معها ، المهم انها دراما لانتحمس كثير😅
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

Part 4❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Part 3 😍

Part 2 😩

Hi's smiling , i'm melting 🤤 part 1

[Chicagotypewriter]*حرق*
.
.
استمروا يهددونه فيها لييييين اعترف لهم باسم قائد التحالف🙊☹💔💔💔💔💔💔💔💔
وبكذا يكون خائن للأسف
.
ما اكذب علييكم خخخلللصصصصتت دمووعي ممتتتت من الصيااااح صدع رااسي 😭😭😭😭😭😭
.
.
التمثثثييييل ياجمااعه!!😢 التمثثييييييل
وييييين نلقى تمثثيل احسسسن من كذا وين؟ (كلهم بلا استثناء)😢
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]
.
"ولم تلك الكذبة ، تحزنني؟ "😭😭💕💕
.
.
الاوست يخطف العقل☹💖
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]
.
هو الرجل المقنّع☹☹☹💕💕💕💕💕وطول هالسنين يسألها وعارف انها تحب الشخص اللي انقذها وساكت☹💕💕💕💕
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

🌴🦀🐠🐳🌞🌸Decided this to teach this in class! @racedancecompany @samanthasusan92
Song: Listen to My Word (A-Ing) by @wm_ohmygirl
Choreographer: @jeremiah_l_walton @skilladelic * NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED. FOR INSPIRATIONAL PURPOSES ONLY. *
#omg #ohmygirl #listentomyword #aing #wment #summer #choreographer #choreography #dance #dancer #dancing #kpop #kpopdance #hiphopdance #hiphopdancer #hiphopdanceclass #danceclass #racedancecompany #mor #menofrace #kawaii #arin #seunghee #binnie #jiho #jine #mimi #yooahin #hyojung

[Chicagotypewriter]
.
"لو ولدت من جديد اتمنى ان اكون بجانبك وبجانب كل من هنا" ☹☹☹☹💕💕💕💕💕
.
.
فقدت هالثلاثي ياجماعة☹💕
.
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

[Chicagotypewriter]
.
😭💕💕💕
.
هو يقدر يستحوذ على الحيوانات بس ف هو يحب البنت واستحوذ على الكلب عشان تلمس راسه وتقوله وسييم وكذا😭😭😭😭💕💕💕💕💕
.
وهان سي جو داري انه بس يستحوذ على الحيوانات😂وبدا شغله
.
وجهه وهو يقول اااووو يييببوووداااا😠😠😠😂😂😂 وممتتتتتتت ضضححكك على ضربه الففووطه😭😭😭👌طالعة من قلب
.
.
طبعاً جوّهم بالاخيير يجنن☹💕💕💕
#kdrama #drama #korea #chicagotypewriter #دراما #كيدراما #اقتباسات #أله_شيكاغو_الكاتبه #yooahin

Most Popular Instagram Hashtags