[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yonex

159138 posts

TOP POSTS

Good win yesterday against Sonoda/Kamura who is currently World Number 3. Finally we managed to come out on top, after 3 loses in a row. Today we get another try against Ahsan/Saputro to reach the QF, we lost to them last week, but hopefully we are better prepared tonight 🏸💪🏾#hongkongopen #badminton #yonex #danisa

We look forward to get back on court tomorrow. Hong Kong brings back a lot of good memories🏆☺️ #yonex #majinvest #wikinggulve

Do come and choose your favourite Yonex stuff at the Yonex-Sunrise Hong Kong Open 2017 Sales Booth! Lots of awesome apparels, racquets, gear, other equipment and souvenirs available for sale with worthy prices! Don't miss out!
We're giving away Yonex Limited Edition Hong Kong Open 2017 Souvenir Shirts! How to have one? Stand by for the contest mechanics!
#YYSRHongKongOpen2017 #Yonex #YonexBadminton

Comenzo la preparación fuerte para los torneos de fin de año! @tennisexpressperu @azaleiaperu #olympikus #yonex #vamospormas #seregresa

Sulkapalloilija Airi Mikkelä ( @airimikkela ) luottaa huippulaadukkaisiin Yonex-mailoihin. Jos sulkkis on sinun juttusi, tsekkaa bion linkistä sinulle sopivin Yonex-maila 🏸#intersport #intersportsuomi #yonexfinland #yonex @yonexfinland

Kepala Bidang Pembinaan dan Prestasi PP PBSI, Susy Susanti, mengomentari nasib Angga Pratama/Ricky Karanda Suwardii di pelatnas. Susy Susanti mengindikasikan, PP PBSI tidak puas dengan performa mereka.⠀

Prestasi Angga/Ricky tengah menjadi sorotan pencinta bulutangkis Indonesia. Bukan tanpa alasan, keduanya gagal berprestasi meski memiliki peringkat yang cukup baik pada ranking BWF. Padahal, Angga/Ricky diharapkan mampu menjadi pelapis pasangan putra andalan Indonesia, Marcus Gideon/Kevin Sanjaya.⠀

Saat ini, Angga/Ricky menempati peringkat kesembilan dunia. Namun, keduanya selalu gagal meraih gelar bergengsi pada 2017. Prestasi terbaik Angga/Ricky adalah menembus final pada India Terbuka. Ketika itu, mereka kalah dari Marcus / Kevin.⠀

Alhasil, Angga/Ricky berpeluang mengalami rotasi pada akhir 2017. Prestasi mereka pun masuk ke dalam evaluasi PBSI pada akhir 2017.⠀

Menurut Susy Susanti, evaluasi tersebut rutin dilakukan PP PBSI setiap akhir tahun. Nantinya, akan terjadi sistem promosi dan degradasi pemain yang akan tetap di pelatnas. Para pemain yang dianggap kurang berkembang berpeluang kembali ke klubnya masing-masing.⠀

"Kami akan melihat mana atlet yang masih layak menghuni pelatnas serta yang berpeluang dikembalikan ke klub. Mengenai Angga Pratama/Ricky Karanda Suwardi, pelatih yang lebih mengetahui, tetapi performa mereka inkonsisten."⠀

"Kami akan berdiskusi dengan tim pelatih untuk menilai apa yang terbaik. Mereka yang stabil tidak akan mengalami perubahan, namun pebulutangkis yang inkonsisten akan mengalami perubahan, terutama pada pasangan ganda. Mereka berpeluang berganti pasangan," kata Susy Susanti.⠀

Nah bagaimana menurut kalian para sportlovers ? apakah performa Angga / Ricky perlu untuk berganti pasangan ?⠀

source : bola.com⠀
photo : PBSI⠀

#bulutangkis #sporteverywhere #badminton #sporteverytime #xparring #xparemate #bulutangkisjakarta #yonex #shuttler #bwf #badmintonjakarta #2017 #badmintonindonesia #atletdunia #atlet #gandaputra #badmintondkijaya

Seeded entries YONEX-SUNRISE HongKong Open Super Series 2017[21-26 November]
.
MS
1 Viktor Axelsen
2 Son Wan Ho
3 Lin Dan
4 Kidambi Srikanth
5 Chen Long
6 Shi Yuqi
7 Chou Tien Chen
8 Lee Chong Wei

WS
1 Tai Tzu Ying
2 Pusarla V. Sindhu
3 Sung Ji Hyun
4 Carolina Marin
5 Akane Yamaguchi
6 Ratchanok Intanon
7 He Bingjiao
8 Chen Yufei

MD
1 Marcus Fernaldi Gideon/Kevin Sanjaya Sukamuljo
2 Mathias Boe/Carsten Mogensen
3 Takeshi Kamura/Keigo Sonoda
4 Li Junhui/Liu Yuchen
5 Liu Cheng/Zhang Nan
6 Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding
7 Ricky Karandasuwardi/Angga Pratama
8 Lee Jhe-Huei/Lee Yang

WD
1 Chen Qingchen/Jia Yifan
2 Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi
3 Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen
4 Yuki Fukushima/Sayaka Hirota
5 Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto
6 Hye Rin Kim/Lee So Hee
7 Huang Yaqiong/Yu Xiaohan
8 Jongkolphan Kititharakul/Rawinda Prajongjai

XD
1 Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir
2 Praveen Jordan/Debby Susanto
3 Chris Adcock/Gabrielle Adcock
4 Wang Yilyu/Huang Dongping
5 Zheng Siwei/Huang Yaqiong
6 Lu Kai/Tang Jinhua
7 Seung Jae Seo/Kim Ha Na
8 Tang Chun Man/Tse Ying Suet

Tahun lalu Indonesia bawa 1 gelar dari Ganda Campuran yaitu Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir yang mengalahkan Praveen Jordan/Debby Susanto dipartai Puncak.

Tahun ini Owi/Butet memutuskan tidak mengikuti Hongkong Open, dengan demikian Praveen/Debby akan menjadi andalan untuk meraih gelar disektor Ganda Campuran.

Source: Turnamen t software.com
Foto: PBSI

#Hongkongopen #yonex #juara #semangat
#badminton #badmintonindonesia #amazing #awasome #pray #proud
#indonesia #fighting #semangat #wonderfulindonesia #comebackstrong
#awasome #goodday #teachersfollowteachers

MOST RECENT

The front squat is getting heavier! #love #workout #yonex @yonex_com #svettpåkraft

#throwbackthursday Badmintology 7.5 Baddi Royale Unite Open 2016 /// 📸: @krunc

Quando começas o treino as 21h e as 21h05 ja estas assim e o treino acaba como se tivesses tomado um banho.. #tennis #tennislife #rain #yonex 🎾🏊‍♂️

DON'T MISS OUT ON OUR BIGGEST SALE OF THE YEAR!!!!! We have rackets, bags, shoes, clothing all going on sale! Limited Quantities, while supplies last!🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸🏸 #blackfriday #yumoproshop #yumo #yumotube #sale #yonex #victorbadminton #victorsport #lining #blackknight #badminton #tennis #squash #pickleball #shop #deals

20% OFF EVERYTHING ON OUR WEBSITE USE DISCOUNT CODE: black FOR BLACK FRIDAY! Visit the link to our website in our bio and make the most of this fantastic opportunity to save on a huge range of tennis, squash and badminton rackets, clothing, and accessories #blackfriday #savings #christmas #20percentoff #discounts #everythingonoffer #squash #tennis #badminton #clothing #shoes #rackets #strings #tecnifibre #prince #head #dunlop #babolat #yonex #wilson #racketsports #blackfriday2017

Nice little victory dinner after our not so pretty 1st round win. Lost the first set, but picked up our level in the 2nd and 3rd game.. Happy to be through and on to tomorrow!

#Yonex
#Yonexbadmintonbx
#Beessport

3rd day straight of 🏸training XD vs MD..last minute @rullarifin tak dapat turun sebab injured..terpaksa kerja keras sket main MD jugak 😂 kalau tak complete line up macam Justice League ni 😆 esok rest nak beli jiwa gi mamam ikan bakau 🤗 #samsunggalaxys8 #trainingbadminton #badmintonpartner #badminton #ilovebadminton #soleysoleybadmintonclubfinale #soleysoleybadminton #yonex #yonexfans #yonexbadminton #shb03z #lining #liningbadminton #victor #victorbadminton #apacs #apacsbadminton #fleet #fleetbadminton #mixdouble #mensdouble

มุสิกสวัสดิ์ “
#yonex
#thailand

Happy Thanksgiving. thankful for 71 degree weather in Denver today so i can get another day in. #tennis #yonex #beautifulcoloradoday #winter

Most Popular Instagram Hashtags