[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ylld

50 posts

TOP POSTS

reppin dat local, madd love homie
@servnyou2d_
#YllD #Y2D

Interactive look at the "No Savior" tee
Film/Edit by: @themtrademark
Ft. @futhegod_
#YllD #Y2D

Our first tour of the day - the state Supreme Court. #YLLD

Ful edit's finished if anyone's interested "link in bio" :P
Film: @crabby_irl
Edit: @frankilla_
#YllD #Y2D

Full edit coming at some point
Film: @crabby_irl
Edit: @frankilla_
Featuring: @1800bobbylong
#YllD #Y2D

MOST RECENT

Diffuse Lavender + Cedarwood😍
.
InsyaAllah.. sangat membantu untuk bagi tidur yang selesa..
.
😘
.
Sharing is Caring
.
#ylLD
#sissukasisshare

Hai korang
Tengah lunch ke?
.
Ramadhan tahun ni akan dimulakan dengan cuti sekolah selama 2 minggu.
.
Cuti sekolah -- anak2 semua ada rumah -- pelbagai ragam -- Alhamdullilah
.
Tapi kita terutamanya mak2 ni mmg perlukan extra energy utk melayan kerenah bebudak ni kan.. yerlah, sesama menahan lapar, dahaga & sabar 😅
.
Untuk yg berkerja pulak, menjelang pkl 1-2 tengahari tu mulalah mata tu dah suku jer tinggal yg terbukak tu menahan ngantuk kan? Nak2 kerja ngadap komputer.. hakak penah kerja dik maka sangatla memahami 😅
.
Jadinya, apa kata korang prepare sesiap supplement utk diri sendiri & family?
.
Kekal cergas di bulan Ramadhan, in sha Allah 😊
.
.
#Kinah0138689589 #sissukasisshare #ylLD #ramadhaniscoming

Nak cuba YL tp xtau mcm mana?
.
.
#Kinah0138689589
#ylLD

Ni la dia 4 roll on yg sis post cerita dari td tu. Cantik kan, kandungan dlm dia lg best. 100% pure therapeutic essential oils. Kalau anda nak memiliki salah satu blh order dgn sis ya.. Insyaallah sis dh bg penerangan setiap satu roll on dalam post yg terdahulu. Kalau ada apa2 nak tahu lagi just PM sis ye.
#ylLD
#Kinah0138689589

Last Roll On YOUNG LIVING
.
Ni ha ada satu lagi utk anda yg selalu berhadapan dgn situasi stress. Bau citrus n manis vanila boleh buat kita rasa tenang. Sakit2 bahu sebab stress pon boleh lega sbb ada copaiba tau. Kalau xnak guna stress away eo, guna yg roll on je sebab senang blh bawak gi mana2, letak je dalam beg. Kalau nak order satu, boleh PM kinah ye. 😘
#ylLD
#Kinah0138689589

Susah nak tidur?😴😴
.
Kalau susah nak tidur, Tranquil Roll On ni adalah yg terbaik utk anda. Senang dibawa ke mana sahaja. Kalau suka travel, pastu jenis susah nak tidur kalau tukar tempat, golek2 aje Tranquil ni, Insya-Allah tidur lena sampai ke pagi. Anak2 jenis susah tidur, suka nangis pun boleh. So jom Tranquil-kan diri anda. 😘
#ylLD
#Kinah0138689589

Ok petang ni rasa nak share koleksi roll on yg ada dlm senarai Young Living. Seperti dalam gambar, ini adalah Deep Relief roll on. Sesuai sangat utk legakan sakit2 badan, sakit tengkuk, sakit belakang, cramp or segala sakit yg berkaitan dgn otot,sendi dan ligamen. Kandungan dia of course la pure therapeutic essential oils. Sesuai dgn nama dia, sekali apply akan rasa kelegaan pd otot2 yg tension tu. Apa yg bestnya sebab dia dah siap dalam botol roll on, xyah tunggu nak drop. Bukak dan terus golek je tau. .
.
Senang nak dibawa ke mana saja lagi2 utk anda yg aktif bersukan, suka gi gym,suka join marathon, mak2 yg sokmo terkehel dukung anak or nak bagi mak ayah yg selalu lenguh2 badan. .
.
Tak perlu tunggu mak pak cikgu cikgi laki bini punya hari, beli dan bagi bila2 masa je pun boleh. Bak kata org "the thought that matters". Meh la order. 😘

#Kinah0138689589
#ylLD

Our first tour of the day - the state Supreme Court. #YLLD

Ful edit's finished if anyone's interested "link in bio" :P
Film: @crabby_irl
Edit: @frankilla_
#YllD #Y2D

Full edit coming at some point
Film: @crabby_irl
Edit: @frankilla_
Featuring: @1800bobbylong
#YllD #Y2D

Interactive look at the "No Savior" tee
Film/Edit by: @themtrademark
Ft. @futhegod_
#YllD #Y2D

Y2D
"Clásico" cap
Blu/Nvy Wht/Blk Blu/Ryl
#YllD #Y2D

Y2D
"Brokedown" tee [gry/blk]
#YllD #Y2D
Captured by : @frankilla_

Y2D
"No Savior" tee [red/red]
#YllD #Y2D
Captured by : @frankilla_

Y2D
"No Savior" tee [red/blk]
#YllD #Y2D
Captured by : @frankilla_

Y2D
"Clásico" Cap
Blk/Wht
#YllD #Y2D
Captured by : @1800bobbylong

Y2D
"CMPLXTY" L/S [gry/blk]

#YllD #Y2D
Captured by: @abraheezzy

Most Popular Instagram Hashtags