[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yidashcam

889 posts

TOP POSTS

Fitur ADAS (Advanced Driver Assistance System) pada YI Smart Dash Camera berfungsi untuk memberikan alarm untuk meningkatkan keamanan berkendara.
.
#ichooseYI
#YIDashCam

Installed Yi Dashcam yesterday and I have to say I am impressed with the video quality during the day AND night. Asshole drivers in Penang are about to get dragged.

Sidenote: Just realised I took these shots on the same day, on the same road, but at different times. 🤔

Thank you, @melvinchuah and @tammyleachan, for this thoughtful gift. I will try not to spam Melvin with road rage clips. 😂

P.S.: Sorry to the owners of the two cars in the frame. You were driving fine. You just happened to be in my test shots. 🤷🏻‍♂️ #YiDashcam #Xiaomi

Good product,, Great seller,,Ready to go.. -
-
Smart Dash Camera.. -
-
-
Thanks to @instaxstudio
-
-
-
-
#instaxstudio #yidashcam #xiaomiyi #yitechnology

Jalanan di ibu kota itu macet banget, motor di mana mana, mobil ga karuan, angkot berenti gajelas, trus tiba tiba nyerempet mobil kita, atau pengendara motor yang belok kiri kanan gajelas gapake sen tiba-tiba nabrak mobil kita... dan yang terjadi adalah pengendara mobil yang selalu disalahkan. Karena mimin kesel banget sama yang beginian dan mimin tau kalian juga ngalamin hal yang sama, mimin mau share gadget yang worth it banget nih buat pengendara mobil khususnya!
.
Jadi gadget ini biasanya disebut dashcam. Gadget ini ditaruh didepan kaca dan akan ngerekam seluruh perjalanan selama mesin hidup gan! Jadi kalau misalnya terjadi sesuatu, agan bisa nunjukin bukti-bukti dari footage yang sudah direkam dan ditunjukan ke polisi atau pengendara yang ga bener! Sedia payung sebelum hujan ya gan 😂
.
On pict: Yi dashcam
.
Pict: Bestindotech
.
#banyakgadget #gadget #xiaomi #yidashcam

"KERETA MAHAL2, TAPI NK BELI DASHCAM PUN BERKIRA"
.
Maaflah, tapi bro pijo pelik. Pakai keta mahal2, tapi isu keselamatan xnk kira, kalau wife or anak2 yg drive, kena time tu mcm mne. Driver skrg smua gila2, bawa wrong way, main masuk, xbagi signal. Bila excident, dia akan salahkan kita...
.
Xrugi pun beli dashcam ni...
.
✔️VIDEO MALAM YG CLEAR SUPERB
✔️ADAS SYSTEM (WARNING system)
✔️2K VIDEO
✔️EXCIDENT SENSONR
✔️CONNECT WIFI
✔️KALIS HABA
.
NORMAL PRICE RM350! RM319 JE SKRG! Jap, utk follower kasihstore, admin nk bg lagi speacial..
.
Korang akan dpt lagi RM10 DISCOUNT!
Tunjuk je iklan ni dkt staff kt kdai, tapi smpai 31hb je tau. Jgn lebih2 nk lama2 pulak. Hehe
.
💯ORIGINAL & INTERNATIONAL VERSION
💯OFFICIAL YI DEALER
.
#yidashcam #dashcammalaysia #dashcambaik #carcam

What do you see?
#yidashcam #xioamiyi

💙 #sototrucking #yidashcam just finished testing out the Yi dashcam and so far no complaints. Available on Amazon for $50.00

Get creative with your dash cam and share photos of your journey. #WeAreYI #drivesmarterdrivesafer #yidashcam #dashcam

MOST RECENT

[ YI DASH CAMERA 2017 ]
.
SPECIFICATIONS :
• ADAS ( Advanced Driver Assistance System)
• Version : International version, English
• 1080p 60fps High Speed Recording
• Night Vision
• Built in 3 axis G-Sensor
• Compatible operate with android / ios
• Support 8 - 64 gb Class 10 MicroSD
• 2.7" LCD Screen
• Brand: Xiaoyi
• Megapixels : 3.0
• Weight : 0.3
• Warranty period : 1 Month
• 165° Ultra Wide-angle Lens
• F 1.8 Aperture
.
What's in the box :
1 × YI Dash Camera
1 × Bracket
1 × Car Charger
1 × USB Cable
.
RM 300 only !! RM 300 only !!
+ RM 10 ( POSTAGE )
.
. • Whatsapp only !! Whatsapp only !! .
- 013 2853071
- 013 2853071
- 013 2853071
.
Check my instagram !!
.
- @_papa.co_
- @_papa.co_
- @_papa.co_ .

#gopro #gopromalaysia #hero5 #hero4 #hero5black #hero4silver #goprosession #selfie #yi #yimalaysia #yicam #yi2K #yi4K #yi4K+ #yicamera4k #thieye #thieyev5 #thieyet5 #thieyei30 #thieyei60 #eken #safetycamera #yidashcaminternationalversion #xiaoyi #safetyfirst #dashcamera #dashcam #yidashcamera #yidashcam #dualcharger

Good product,, Great seller,,Ready to go.. -
-
Smart Dash Camera.. -
-
-
Thanks to @instaxstudio
-
-
-
-
#instaxstudio #yidashcam #xiaomiyi #yitechnology

Morning semuaa 😘.. Besar pulak wide angle Yi Dash Cam ni ,jelas plk tu
😜 #yidashcam #dashcam #car #sportcar #luxury #actioncamera

ЦЕ WO #yi#yidashcam

What do you see?
#yidashcam #xioamiyi

KENAPA PERLU ADA YI DASH CAM??.
.
KESELAMATAN KELUARGA!!! Korang bayangkan ape akan jadi kt family korg bila diorg menjadi mangsa buli jalan.. Contoh la kn, isteri abg drive kete MYVI abg, isteri abg ni tau drive je x tau sgt psl kesalahan jalan raya ape semuakn.. Bayangkan ade org nk pedajal isteri abg utk dapat duit,nk claim ni tu ha?!!! Tpi dengan ade Yi Dash Can ni, semua nye telah direkodkn dan ade bukti.. Boleh g buat report SENYUM je.. Klau btl x slh, naik court CONFIRM menang kes punya 😜😜😜.
.
#yidashcam #dashcam #crash #accident #car #sportcar #luxury #camera #actioncamera #gopro

YI CAM-ACTION CAM

BEST SELLER YI LITE !!!
⚪harga rendah dengan kualiti tinggi setanding YI 4K & YI 4K+
⚪best lite action cam
⚪original warranty
⚪touch screen
⚪class 10 memory used (for best quality)

BEST OFFER
⚪1:1 exchange
⚪READY STOCK (LIMITED)
⚪1 year warranty
⚪mampu milik (bajet action cam BELOW RM700!!!
⚪aksesori murah2!!!
.
ORDER
⚪tekan link di bio untuk order
@rizq_kl
@rizq_kl
@rizq_kl
.
#sayajual #sayajualactioncammurah #actioncammurah #yiactioncam #yilite #yi4k #yi4k+ #yidashcam #eken #lokalah #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #yicammalaysia #actioncammurahkualalumpur #bandarsaujanaputra #klia #actioncammalaysia #upm #ukm #uitm

YI CAM-ACTION CAM

BEST SELLER YI LITE !!!
⚪harga rendah dengan kualiti tinggi setanding YI 4K & YI 4K+
⚪best lite action cam
⚪original warranty
⚪touch screen
⚪class 10 memory used (for best quality)

BEST OFFER
⚪1:1 exchange
⚪READY STOCK (LIMITED)
⚪1 year warranty
⚪mampu milik (bajet action cam BELOW RM700!!!
⚪aksesori murah2!!! ORDER
⚪tekan link di bio untuk order
@rizq_kl
@rizq_kl
@rizq_kl
.
#sayajual #sayajualactioncammurah #actioncammurah #yiactioncam #yilite #yi4k #yi4k+ #yidashcam #eken #lokalah #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #yicammalaysia #actioncammurahkualalumpur #bandarsaujanaputra #klia #actioncammalaysia #upm #ukm #uitm

YI CAM-ACTION CAM

BEST SELLER YI LITE !!!
⚪harga rendah dengan kualiti tinggi setanding YI 4K & YI 4K+
⚪best lite action cam
⚪original warranty
⚪touch screen
⚪class 10 memory used (for best quality)

BEST OFFER
⚪1:1 exchange
⚪READY STOCK (LIMITED)
⚪1 year warranty
⚪mampu milik (bajet action cam BELOW RM700!!!
⚪aksesori murah2!!! ORDER
⚪tekan link di bio untuk order
@rizq_kl
@rizq_kl
@rizq_kl
.
#sayajual #sayajualactioncammurah #actioncammurah #yiactioncam #yilite #yi4k #yi4k+ #yidashcam #eken #lokalah #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #yicammalaysia #actioncammurahkualalumpur #bandarsaujanaputra #klia #actioncammalaysia #upm #ukm #uitm

Most Popular Instagram Hashtags