#yidashcam

MOST RECENT

#yidashcam #Sunrise @Jalan to Jambatan Batang Samarahan Kota Samarahan.

Balik keje terus pecut laju-laju ke usj. .
Kastemer nak cod YI SMART DASH CAMERA 😁
.
Sapa lagi nak pasang Dashcam meh WhatsApp abam los cepat. .
Dashcam international set ( English version ) dengan kelulusan SIRIM dan jaminan 1 tahun.
.
Cod dan pemasangan di shah Alam dan subang jaya 😎
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #SgBesi #grab #uber

Bus ini mengingat kan ku di kala waktu Maghrib tiba.
Jika tak ada air untuk berWudlu, tayamum saja !! #juwana #pantura #buspantura #busindonesia #yidashcam #dashcam #dashcamindonesia

PENTING SANGAT KE PENGGUNAAN DASHCAM?
.
Ya, kegunaan dashcam masa kini adalah sangat penting. Jika berlaku kemalangan dan kenderaan anda terlibat, maka anda boleh menjadikan rakaman video yang ada sebagai bahan bukti. Jika ia bukan salah anda, bolehlah jadikan ia sebagai bukti.
.
Ada juga kes yang terjadi, pihak yang sepatutnya bertanggungjawab bagi kemalangan yang terjadi menunding jari dan meletakkan kesalahan pada orang lain, maka dashcamadalah alat yang paling berkesan untuk kita mempertahankan sesuatu isu atau kejadian.
.
Terima kasih bos ares dari melawati atas kepercayaan dan sokongan yang padu.
.
Untuk order atau pertanyaan berkenaan yi smart dash camera sila lihat Komen pertama.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #Melawati #Proton #Inspira

Selain dari keupayaan merakam visual , yi smart dash camera juga mempunyai kebolehan rakaman suara.
.
Ini secara tidak langsung dapat merakamkan perbualan diantara pemandu dan penumpang , dan sekiranya terdapat sebarang kejadian yang berpunca dari penumpang. .
Kejadian seperti pergaduhan yang menyebabkan kemalangan , atau penumpang yang mengugut pemandu, dapat diketahui menerusi rakaman suara.
.
Bagi pemilik kenderaan yang menawarkan perkhidmatan seperti Grab atau Uber , ia juga dapat merakam andaikata penumpang mahupun pemandu melakukan perkara tidak senonoh.
.
Untuk order atau pertanyaan berkenaan yi smart dash camera sila lihat Komen pertama.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #SgBesi #grab #uber

For your complete protection on the road, come get your Dashboard Cameras only from MACYS :) Other choices also available from different brands. Please visit us now, your Most Complete Camrea Photo-Video-Audio Store, only at MACYS :) #macyscamerashop #premierephotographystore #bestdeals #cebu #cebucity #complete #camera #camerastore #photo #photography #photographer #photographystore #video #videography #videographer #videostore #videoaudio #audio #audiostore #dashcam #dashboard #dashboardcam

YI Mirror Dash DashCam Dual Dashboard Camera Recorder with Touch Screen

Available @ 4,100php

Key Features:
👉Two HD cameras including a front facing 1080p HD camera, and rear 720p HD camera
👉Easy to set-up, it fits comfortably over your existing rearview mirror
👉Integrated LCD 16:9 touchscreen for easy control and preview
👉240mAh battery 3.7~4.3V(with NTC); Operating temperature: 14F Degree - 140F Degree.
👉Built-in Wi-Fi for app connection **YI Mirror Dash Camera rear-view cabling is 6.5m (21.3ft) 👉138° Wide-angle Lens
The front facing camera features a 138° all-glass lens with an f/2.0 aperture providing a true wide angle with high resolution. It can comfortably record three lanes, and Its four full-glass lenses with an infrared filter delivers clear day and night optical capabilities with a richer, purer imaging effect. 👉Dual-Recording HD Cameras
The front facing 1080p camera features a 138° ultra wide-angle lens with f/2.0 large aperture to give excellent viewing capabilities even in low-light. The high-sensitivity image sensor combined with an all-glass lens delivers superb live video to the display. The high resolution rear camera with reverse detection has stays protected from dust and water, while still delivering clear 720p recordings. 👉Driver Fatigue Alerts
Remain alert at all times with the driver fatigue feature. After two hours of continuous driving the YI Mirror Dash Cam will alert you with a prompt that can only be closed manually. Ensure the well-being of you and your passengers with this reliable safety feature. 👉Emergency Recording
With a built-in 3 axis adjustable G-sensor the YI Mirror Dash Cam will automatically activate emergency recording in the event of a collision. It will protect the entire footage, including the moments leading up to the accident. 👉Reverse Detection
The 720p camera discreetly fits on the rear of your car. With a simple auxiliary line setup the system automatically detects reverse motion and switches the mirror display to show exactly what the rear camera can see. The IP67 rating makes it rainproof and dustproof.

#yi #yi #yidashcam #yimirrorless #yicctv #dashcam #dashcam #dashcamera #dashcamvideos

TERIMA KASIH GENG CFCC BANYAK SUPPORT ABAM LOS.
.
bos nabil cakap ade orang dari group cfcc rekomen pasang Dashcam dengan abam los.
.
Terima kasih pada hamba Allah yang rekomen tu. Abam Los doakan semoga Allah buka 10 pintu rezeki untuk awak. Aamiin
.
Terima kasih bos nabil dari port Klang atas kepercayaan dan sokongan yang padu.
.
Untuk order atau pertanyaan berkenaan yi smart dash camera sila lihat Komen pertama.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #YiDashCameraShahAlam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #PortKlang #Honda #CivicFc #CFCC

My car dash cam footage of a plane landing whilst I was driving on the dual carriageway

Yi Mirror Dual Dash Camera. See More, Drive Safer. #yitechnology #yidashcam #dashcam

Balik keje terus cod 1 set YI SMART DASH CAMERA dengan sdcard 16gb.
.
Alhamdullillah .
Terima kasih bos ashraf dari saujana putra atas kepercayaan dan sokongan yang padu.
.
Untuk order atau pertanyaan berkenaan yi smart dash camera sila lihat Komen pertama.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Puchong #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Pekan #BandarSaujanaPutra #Proton #Persona

Dah ada dashcam tapi kualiti video gelap dan tak jelas?
.
Beralihlah pada YI SMART DASH CAMERA.
.
Kualiti video 1080HD SUPER CLEAR! memang jelas baik siang mahu pun malam. Yg paling penting no plat nampak dengan jelas.
.
Dashcam dengan kelulusan SIRIM dan jaminan kita bagi 1 tahun. (1 tukar 1)
.
Terima kasih bos aznan dari puchong atas kepercayaan dan sokongan yang padu.
.
Untuk order atau pertanyaan berkenaan yi smart dash camera sila lihat Komen pertama.
.
DRIVE SMARTER • DRIVE SAFER ❤
.
#AbamLosSaudagarDashcam #Carmera #YiSmartDashCamera #YiDashcam #YiDashcamShahAlam #InternationalSet #EnglishVersion #OfficialYiMalaysia #1YearWarranty #DashcamSuperClear #KualitiSuperPadu #BukanSembangKari #IniReality #ShahAlam #SubangJaya #Seremban #Putrajaya #Sepang #terengganu #Bangi #PetalingJaya #Klang #Bentong #Jb #KotaBharu #Melaka #Puchong #Perodua #Alza

Most Popular Instagram Hashtags