[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yicameramalaysia

13027 posts

TOP POSTS

Telesin 360 clip utk action camera, Rm29 , bole pakai kat bagpack or clip saje kt mane yg korang rasa sesuai

berminat? DM

#goproshahalam #gopromalaysia #yicameramalaysia #sjcamshahalam #ekenmalaysia

Satu atau dua, Pilih aku atau dia yang engkau suka 😝
#yicameramalaysia #yicamera #yicammalaysia

Mencari kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE untuk travel?
0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

Admin ada alloy clip untuk waterproofcase, Selalu korang punya asyik patah kan . haa nie alloy punya tahan lama . :D rm25 .
#yicameramalaysia #yicameramalaysia #sjcamshahalam #sjcammalaysia #gopromurah

Need vacation badly 😫 #throwback #yiashrafpauzi #yicameramalaysia

Keep calm and forever be friend ☺ Petang Sahabat @paekkk_
#yicameramalaysia #yicammalaysia #yicam #peminatrxz125z

Ambil gambar scenery dengan kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE kami !!! 0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

MOST RECENT

F60R Action camera bajet latest 2017! Siap ada remote skali...RM 299 FULLSET PACKAGE! RM 299! 😱😱
.
Fullset Package termasuk 19 basic Accesories + Memory Card 8gb + Twistlock Monopod
.
#RM299 FULLSET!!
#RM299 FULLSET!!
-----------------------------------------
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #F60R #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sj7000 #yicameramalaysia #ekenmalaysia #eken #ekenh8r #ekenh9 #xiaomiyicam #rayasale #villagepeople #raya #goprohero4 #goprohero #sjcamoriginal

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

F60R Action camera bajet latest 2017! Siap ada remote skali...RM 299 FULLSET PACKAGE! RM 299! 😱😱
.
Fullset Package termasuk 19 basic Accesories + Memory Card 8gb + Twistlock Monopod
.
#RM299 FULLSET!!
#RM299 FULLSET!!
-----------------------------------------
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #F60R #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sj7000 #yicameramalaysia #ekenmalaysia #eken #ekenh8r #ekenh9 #xiaomiyicam #rayasale #villagepeople #raya #goprohero4 #goprohero #sjcamoriginal

Thanks abg beli kamera EKEN H8R dengan kami!!! Mencari SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE?

0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Hero 5 berbaju baru . Yang belum ada action camera tu . haa tunggu apa lagi , mari ke kedai kami di seksyen 7 shah alam , ataupun nak tahu lebih lajut boleh ws 0173449037 danial , Ataupun DM sahaja kami . Jangan tunggu tunggu nanti melepas 😜😁 #ekenmurah #goprohero5 #sjcam #yicameramalaysia #lenspod #lenspodstore #sjcammalaysia

Hero 5 berbaju baru . Yang belum ada action camera tu . haa tunggu apa lagi , mari ke kedai kami di seksyen 7 shah alam , ataupun nak tahu lebih lajut boleh ws 0173449037 danial , Ataupun DM sahaja kami . Jangan tunggu tunggu nanti melepas 😜😁 #ekenmurah #goprohero5 #sjcam #yicameramalaysia #lenspod #lenspodstore #sjcammalaysia

Hero 5 berbaju baru . Yang belum ada action camera tu . haa tunggu apa lagi , mari ke kedai kami di seksyen 7 shah alam , ataupun nak tahu lebih lajut boleh ws 0173449037 danial , Ataupun DM sahaja kami . Jangan tunggu tunggu nanti melepas 😜😁 #ekenmurah #goprohero5 #sjcam #yicameramalaysia #lenspod #lenspodstore #sjcammalaysia

Free shipping fees (inc sabah and sarawak)!!!!! Only valid in https://shopee.com.my/tgadget

#ShopeeMY #ShopeeShipsFree @Shopee_MY

Action Cam accessories

Add Poslaju RM 6 wm/ RM 10 em
(Combine shipping allowed)

Pls 
Whatsapp me 012-5974138
Wechat ID: kokwei4138

Pos Laju every working days!!! Pls search "tgadgettestimony" in instagram....for my testimony from my customer...Thank You!! #yicammalaysia #monopodmalaysia #gopromalaysia #sjcammalaysia #actioncam #yicammurah #yicameramalaysia #actioncameramalaysia #wificam #sayajualwificam #sj7000malaysia #sj5000malaysia
#headstrap #yicamera #xiaoyimalaysia #sj4000malaysiamurah #sjcammalaysia #xiaomiyimalaysia #sjcamfullset

Free shipping fees (inc sabah and sarawak)!!!!! Only valid in https://shopee.com.my/tgadget

#ShopeeMY #ShopeeShipsFree @Shopee_MY

Action Cam accessories

Add Poslaju RM 6 wm/ RM 10 em
(Combine shipping allowed)

Pls 
Whatsapp me 012-5974138
Wechat ID: kokwei4138

Pos Laju every working days!!! Pls search "tgadgettestimony" in instagram....for my testimony from my customer...Thank You!! #yicammalaysia #monopodmalaysia #gopromalaysia #sjcammalaysia #actioncam #yicammurah #yicameramalaysia #actioncameramalaysia #wificam #sayajualwificam #sj7000malaysia #sj5000malaysia
#headstrap #yicamera #xiaoyimalaysia #sj4000malaysiamurah #sjcammalaysia #xiaomiyimalaysia #sjcamfullset

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

Abg and akak ni pengantin baru, nak pergi honeymoon ke Boracay, tu cari kamera nak nyelam, have a safe flight dan Selamat penganti baru abg&hakak!!! Mencari SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE?

0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

SJCAM SJ5000wifi lagi terbaik, 14megapixel, Full HD 1080p, wide angle 170degree lens plak tu.Memang flawless la gambar korg!! Setakat nak selfie 20-30 org xdehal lah!!Dah la gambar HD,ada Wifi plak tu..maksudnya korg bleh connect handset korg dgn camera nih,trus bleh transfer gambar ke handset tanpa guna wayar cable..pastu display screen camera tu akan terpapar kat screen handset korg..bleh snap pics&record video terus dari handset..senang cerita, bleh jadikan handset korg sbagai remote..Tak ke canggih tu?? Haha

Pulak tu, boleh pakai untuk basikal, motor, kereta, drone, kayak, sampan, perahu, lekat kat helmet, kepala, dada pn semua boleh..boleh rakam aksi2 korang tgh konvoi, racing, diving, snorkerling, makan angin dan segala aktiviti yg korg buat..Haa ape? Diving?? Snorkerling?? Yezaa..memang boleh!!! sebab camera ni 100% Waterproof (kalis air). Bleh snap pics & record video dlm air!! Haa kauu, power kan..Plak tu,set dia memang sgt berbaloi! Siap dgn accesories yg berlambak dia bagi skali..yg paling penting harga dia sgt murah berbanding Gopro yg harga beribu tu..function&quality pn lebih kurang sama je..so why pay more kann? 😉 apa tunggu lg,sambar la sebijik selagi stock masih ada nih 👏☺haa

PROMOTION!! SALE!! ☺
📷 SJCAM SJ5000 WiFi
💲 RM 469 ONLY with accesories 👏 👍🇫🇷🇪🇪Camouflage bag!!
👍🇫🇷🇪🇪Remax Fast Charging Cable!
.
👍100% Original!! Waterproof!!
👍FULL HD 1080p, 14megapixel
👍Original NOVATEK CHIPSET!
👍Compatible with Android & ios
👍Ready stock!!
👍Suitable for outdoor & indoor use
👍Recommended for selfies
👍Trusted seller
👍Postage + RM 10
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
➡➡📱 Whatsapp: 013-984 2984📱⬅⬅
.
#SJCAM #sj4000murah #sj4000 #sj4000wifi #sj4000malaysia #sj5000 #sj5000wifi #sj5000malaysia #sj5000plus #gopro #sjcammurah #sjcammalaysia #sjcamwifi #gopromurah #yicam #yicammalaysia #sabahan #monopod #yicameramalaysia #sarawakian #xiaomiyicam #dubmashmalaysia #villagepeople #dubmashmalaysian #goprohero4 #goprohero #selfie #sjcamoriginal #goprokiller

2 biji SJ6 LEGEND dah abg ni balun beli, thanks abg kacak beli dengan kami!!! Mencari SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE?

0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Terima kasih leng chai beli dengan kami, mencari SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE?

0196857257 - ann
0196857257 - ann
PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/ 0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Thanks abg pengantin baru beli kamera kami!!!, semoga kekal ke Jannah, mencari kamera SJCAM/XIAOMI/EKEN/THIEYE ?

0196857257 - ann
0196857257 - ann

PM : https://www.facebook.com/messages/sj4000malaysia/
0196857257 - ann order via pm us at facebook.com/sj4000malaysia.. Contact 0196857257 - ann #sjcammalaysia #sj4000accessories #sjcamaccessories #sj4kaccessories #sjcamwifi #sj4k #SJ4000 #yi4kmalaysia #gopromalaysia #yi4k #ekenh8r #actioncamera #actioncameramalaysia #sj4000wifimalaysia #thieye #m20 #goproaccessories #sjcam #sj6legend #gopro #sj4000malaysia#yi4kmalaysia #malaysia #sjcam #sjcamm20 #eken #sj5000 #sj5000malaysia #yicam4k #yicamera #sj7star #yicameramalaysia

Free shipping fees (inc sabah and sarawak)!!!!! Only valid in https://shopee.com.my/tgadget

#ShopeeMY #ShopeeShipsFree @Shopee_MY

Action Cam accessories

Add Poslaju RM 6 wm/ RM 10 em
(Combine shipping allowed)

Pls 
Whatsapp me 012-5974138
Wechat ID: kokwei4138

Pos Laju every working days!!! Pls search "tgadgettestimony" in instagram....for my testimony from my customer...Thank You!! #yicammalaysia #monopodmalaysia #gopromalaysia #sjcammalaysia #actioncam #yicammurah #yicameramalaysia #actioncameramalaysia #wificam #sayajualwificam #sj7000malaysia #sj5000malaysia
#headstrap #yicamera #xiaoyimalaysia #sj4000malaysiamurah #sjcammalaysia #xiaomiyimalaysia #sjcamfullset

Most Popular Instagram Hashtags