[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yassinmurah

17852 posts

TOP POSTS

YASSIN RM0.40 + STICKER FREE
( Untuk pembelian 100 pcs Yassin ke atas sahaja )
.
---------------------------
PILIHAN PAKEJ :
---------------------------
P1 : Yassin ➟ RM0.40
P2 : Yassin + Kotak ➟ RM0.90
P3 : Yassin + Tasbih ➟ RM1.50
P4 : Yassin + Kotak + Tasbih ➟ RM1.80
.
Whatsapp segera untuk tempahan..
.
+6019-3177958 - Tasha
+6019-3177958 - Tasha
.
#yassinmini #yassinmurah #doorgift

Agen Dropship Wanted.. DM @ wasap Kak Umie 01133296884
#yassinvelvet #yassinvip #yassinmurah #doorgiftmalaysia

AsalamualaikumπŸ˜‰jom tempah!
Follow IG KAMI @ayulini.official @ayulini.official
Kami nak beri free gift best untuk anda yg tempah yasin readymade atas 600ps
Tempah 600ps πŸ’•free 600ps tag

Tempah 1000ps πŸ’•free 1000ps tag
πŸ’•Free1000ps sticker glossy

Wahh bestnyaa..50 terawal je tauπŸ˜‰
Untuk majlis bulan 4 keatas masih boleh que ye.

Tempoh promosi 15-28Feb 2016
Item ready 15-28mac 2016
Self collect area : Sentul
Delivery area : KL/shah alam

Sms/whatsapp untuk tempahan sekarang
016-6764649

Siapa cepat dia dapat yeee... Setiap design limited 10,000ps shj
Boleh mix item promosi πŸ’•πŸ’• #yassinayulini #ayulini #yassinmurah #doorgiftmurah #kadkahwin

Yassin Exclusive.. Printed Nama, Date & Event
#yassinmurah #doorgift #doorgiftmurah #weddinggift #yassin

Assalamulaikum..kami ada menawarkan pelbagai jenis doorgift yg lebih bermanfaat dan berguna diberikan kepada tetamu anda serta sesuai dijadikan kenangan d majlis anda.
Senarai doorgift
*mini tasbih
*mini yassin custom made rm0.80pcs
*buku doa harian rm0.80pcs
*keychain tasbih rm0.70pcs
*cd surah2 terpilih
*sapu tangan lolipop
*kad kahwin
*stiker
Sesuai utk semua jns majlis
~majlis kahwin
~majlis berinai
~majlis bertunang
~majlis aqiqah
~majlis tahlil
~majlis kesyukuran
~majlis cukur jambul
√√berminat blh pm/watsapp 0145738160..tq

#yassinmurah
#yassincustomade
#doorgiftkahwin
#trustedseller

Design2 yang ada untuk chocolate bar & air mineral.
Ikut korang ler nak background warna apa πŸ™ˆ
.
Code: ORKID
.
.
InsyaAllah stay tuned for more designs 😘

🍁Set yassin + mbox 🍁
RM1.20/set
.
.
Set ini mengandungi:
βœ…Yassin beserta doa2 harian
βœ…Mbox (boleh pilih design)
.
.
❗Readymade set. x boleh masuk nama dll.
❓Minima 50set.
βœ”Boleh mix design yassin.
βœ”Boleh mix design mbox.
.
.
Stok yassin tinggal design ni je taw. Berkenan terus grab, lambat tinggal.. .
.
Grab cepattt..
.
.
Utk tempahan : whatsApp segera ke 013-3295945 @
www.wasap.my/6013-3295945
Atau terus je klik link kat bio atas tu, terus boleh direct whatsapp πŸ™‚
.
.
Pssst : jgn DM di inbox taw.. sy x bukak.. terus whatsApp ye. Tenkiu πŸ‘ŒπŸ˜Š
.
.
#yassin #yassinreadymade #yassinreadymadeshahalam #yassinreadymadesubang #yaasin #yasin #like4like #like4follow #likeforfollow #shahalamresiden #shahalam #subang #subest #doorgift #doorgiftyassin #doorgiftyassinreadymade #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #yaasinmurah #yassinmurah #yassinsubang #tasbih #doorgifttasbih #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan #doorgiftmajlis #bazarpaknil #sayajual #pillowbox

MOST RECENT

🍁Set yassin + mbox 🍁
RM1.20/set
.
.
Set ini mengandungi:
βœ…Yassin beserta doa2 harian
βœ…Mbox (boleh pilih design)
.
.
❗Readymade set. x boleh masuk nama dll.
❓Minima 50set.
βœ”Boleh mix design yassin.
βœ”Boleh mix design mbox.
.
.
Stok yassin tinggal design ni je taw. Berkenan terus grab, lambat tinggal.. .
.
Grab cepattt..
.
.
Utk tempahan : whatsApp segera ke 013-3295945 @
www.wasap.my/6013-3295945
Atau terus je klik link kat bio atas tu, terus boleh direct whatsapp πŸ™‚
.
.
Pssst : jgn DM di inbox taw.. sy x bukak.. terus whatsApp ye. Tenkiu πŸ‘ŒπŸ˜Š
.
.
#yassin #yassinreadymade #yassinreadymadeshahalam #yassinreadymadesubang #yaasin #yasin #like4like #like4follow #likeforfollow #shahalamresiden #shahalam #subang #subest #doorgift #doorgiftyassin #doorgiftyassinreadymade #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #yaasinmurah #yassinmurah #yassinsubang #tasbih #doorgifttasbih #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftpertunangan #doorgiftperkahwinan #doorgiftmajlis #bazarpaknil #sayajual #pillowbox

.
PROMOSI YEAR END SALE!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sejadah Mini πŸ•Œ
26x47cm
.
Min order 100pc utk dapatkan harga promosi. Kurang dari 100pc rm2.80/pc
.
MIX COLOR & DESIGN
Whatsapp 011-11221338
.
#projekkawin #sejadah #sejadahmini #sejadahmurah #minisejadah #minisejadahmurah #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #sayajual #sayajualmurah #berkat #doorgiftkawin #akikah #tasbih #yassinmurah #tahlil #aqiqah #kerjakawin #cenderahati #cenderahatikahwin #sayajualsejadah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #sejadahborong #sejadahturki #sejadahmalaysia #sejadahmurahmalaysia #berkatmurah #berkatkawin

Alhamdulillah..barang sudah selamat sampai ke tangan customer di Sarawak..
.
.
Terima kasih abg posmen❀
.
Terima kasih juga kepada customer kerana puas hati dengan servis kami...siap bagi emoji lagi..❀❀
.
Customer puas hati,kami pon happy..
.
Cepat hubungi no 019-9941234-hidayah untuk sebarang tempahan yassin comel. .
.

#humairabiztestimoni #yassin #yassinmurah #yassinmini #humairabiz #doorgift #weddinggift #weddingdoorgift #doorgiftkahwin #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmurah #jomkahwin #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #kerjakahwin #kerjakawen #bakalpengantin #weddingmalaysia #doorgiftbirthday #doorgiftaqiqah #malaywedding #doorgifttunang #aqiqah #aqiqahgift

🎊 Set Doorgift Yasin & Pillow Box 89 Sen!!! 🎊
.
😍 Yasin Sahaja 60 Sen! 😍
.
😍 Set Yasin, Tasbih & Pillow Box RM1.80! 😍
.
πŸ’– Yasin Size A6 (6" x4") kualiti terbaik
.
πŸ’– Jaminan kualiti cover Yasin menggunakan
kertas tebal artcard
.
πŸ’– Inlay kertas licin artpaper yang berkualiti .
Teks yasin beserta terjemahan yang besar dan jelas
.
πŸ’– 32 page keseluruhan
.
πŸ’– Tambahan 22 doa-doa harian
.
πŸ’– Design semua cantikΒ² & pilih je sebelum kehabisan stock!
.
πŸ“± Berminat? Meh whatsapp/DM cepat!
.
http://www.wasap.my/60126369312
.
#yassinmurah #yasinmurahmalaysia #setyasinmurah #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftyassin #doorgiftyassinmurah #doorgiftyassinbudget #majlistunang #majlisakikah #majliskahwin #sayajual #johor #selangor #kualalumpur #melaka #pahang #kedah #perak #penang #negerisembilan #kelantan #terengganu #perlis #sabah #sarawak #malaysia #malaywedding #megaliaboutiqueandgifts

.
PROMOSI YEAR END SALE!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sejadah Mini πŸ•Œ
26x47cm
.
Min order 100pc utk dapatkan harga promosi. Kurang dari 100pc rm2.80/pc
.
MIX COLOR & DESIGN
Whatsapp 011-11221338
.
#projekkawin #sejadah #sejadahmini #sejadahmurah #minisejadah #minisejadahmurah #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #sayajual #sayajualmurah #berkat #doorgiftkawin #akikah #tasbih #yassinmurah #tahlil #aqiqah #kerjakawin #cenderahati #cenderahatikahwin #sayajualsejadah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #sejadahborong #sejadahturki #sejadahmalaysia #sejadahmurahmalaysia #berkatmurah #berkatkawin

.
PROMOSI YEAR END SALE!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sejadah Mini πŸ•Œ
26x47cm
.
Min order 100pc utk dapatkan harga promosi. Kurang dari 100pc rm2.80/pc
.
MIX COLOR & DESIGN
Whatsapp 011-11221338
.
#projekkawin #sejadah #sejadahmini #sejadahmurah #minisejadah #minisejadahmurah #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #sayajual #sayajualmurah #berkat #doorgiftkawin #akikah #tasbih #yassinmurah #tahlil #aqiqah #kerjakawin #cenderahati #cenderahatikahwin #sayajualsejadah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #sejadahborong #sejadahturki #sejadahmalaysia #sejadahmurahmalaysia #berkatmurah #berkatkawin

Custom design πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ Please whatsapp
0126831308- Sherry
0126831308- sherry
0126831308 - Sherry β˜€βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨
βœ¨βœ¨πŸŽ©βœ¨πŸ‘‘βœ¨βœ¨
✨✨😘❀😊✨✨
βœ¨βœ¨πŸ‘”πŸ’πŸ‘—βœ¨βœ¨
πŸŒΈπŸŒΈπŸ‘ŸπŸŒΈπŸ‘ πŸŒΈπŸŒΈ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #uniprint
#onestopprinting
#kadmurah
#kadhardcover
#vipcard
#paperbag
#kadkahwinbudget
#jalanbrunei
#jalanpudu
#bruneiinvitation
#singaporekadkawen
#kadkahwenbajet
#kerjakahwin
#kursuskahwin
#banner
#bunting
#buttonbadge
#doorgiftmurah
#yassinmurah
#doorgift
#paperbag
#tqtag
#persiapankahwin
#pertamakompleks
#kadjemputan
#moneypacket
#sampulduitraya
#moneypacket2017

Variety of cards β™₯️ Please whatsapp
0126831308- Sherry
0126831308- sherry
0126831308 - Sherry β˜€βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨
βœ¨βœ¨πŸŽ©βœ¨πŸ‘‘βœ¨βœ¨
✨✨😘❀😊✨✨
βœ¨βœ¨πŸ‘”πŸ’πŸ‘—βœ¨βœ¨
πŸŒΈπŸŒΈπŸ‘ŸπŸŒΈπŸ‘ πŸŒΈπŸŒΈ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #uniprint
#onestopprinting
#kadmurah
#kadhardcover
#vipcard
#paperbag
#kadkahwinbudget
#jalanbrunei
#jalanpudu
#bruneiinvitation
#singaporekadkawen
#kadkahwenbajet
#kerjakahwin
#kursuskahwin
#banner
#bunting
#buttonbadge
#doorgiftmurah
#yassinmurah
#doorgift
#paperbag
#tqtag
#persiapankahwin
#pertamakompleks
#kadjemputan
#moneypacket
#sampulduitraya
#moneypacket2017

.
PROMOSI YEAR END SALE!! πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
Sejadah Mini πŸ•Œ
26x47cm
.
Min order 100pc utk dapatkan harga promosi. Kurang dari 100pc rm2.80/pc
.
MIX COLOR & DESIGN
Whatsapp 011-11221338
.
#projekkawin #sejadah #sejadahmini #sejadahmurah #minisejadah #minisejadahmurah #doorgift #doorgifts #doorgiftmurah #sayajual #sayajualmurah #berkat #doorgiftkawin #akikah #tasbih #yassinmurah #tahlil #aqiqah #kerjakawin #cenderahati #cenderahatikahwin #sayajualsejadah #doorgiftmalaysia #doorgiftbajet #sejadahborong #sejadahturki #sejadahmalaysia #sejadahmurahmalaysia #berkatmurah #berkatkawin

Box n packaging

Please whatsapp
0126831308- Sherry
0126831308- sherry
0126831308 - Sherry β˜€βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨
βœ¨βœ¨πŸŽ©βœ¨πŸ‘‘βœ¨βœ¨
✨✨😘❀😊✨✨
βœ¨βœ¨πŸ‘”πŸ’πŸ‘—βœ¨βœ¨
πŸŒΈπŸŒΈπŸ‘ŸπŸŒΈπŸ‘ πŸŒΈπŸŒΈ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #uniprint
#onestopprinting
#kadmurah
#kadhardcover
#vipcard
#paperbag
#kadkahwinbudget
#jalanbrunei
#jalanpudu
#bruneiinvitation
#singaporekadkawen
#kadkahwenbajet
#kerjakahwin
#kursuskahwin
#banner
#bunting
#buttonbadge
#doorgiftmurah
#yassinmurah
#doorgift
#paperbag
#tqtag
#persiapankahwin
#pertamakompleks
#kadjemputan
#moneypacket
#sampulduitraya
#moneypacket2017

Invitations card πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ Please whatsapp
0126831308- Sherry
0126831308- sherry
0126831308 - Sherry β˜€βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨βœ¨
βœ¨βœ¨πŸŽ©βœ¨πŸ‘‘βœ¨βœ¨
✨✨😘❀😊✨✨
βœ¨βœ¨πŸ‘”πŸ’πŸ‘—βœ¨βœ¨
πŸŒΈπŸŒΈπŸ‘ŸπŸŒΈπŸ‘ πŸŒΈπŸŒΈ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #uniprint
#onestopprinting
#kadmurah
#kadhardcover
#vipcard
#paperbag
#kadkahwinbudget
#jalanbrunei
#jalanpudu
#bruneiinvitation
#singaporekadkawen
#kadkahwenbajet
#kerjakahwin
#kursuskahwin
#banner
#bunting
#buttonbadge
#doorgiftmurah
#yassinmurah
#doorgift
#paperbag
#tqtag
#persiapankahwin
#pertamakompleks
#kadjemputan
#moneypacket
#sampulduitraya
#moneypacket2017

Sis tak tipu...
.
.
Customer sendiri cakap YASSIN CANTIK & FAST DELIVERY❀❀❀
Customer puas hati,kami berkli-kali happy
.
.
. .
.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK GRAB PROMO YASSIN MURAHH!!!!
contact no 019-9941234-hidayah untuk order yassin murah.

#humairabiztestimoni #yassin #yassinmurah #yassinmini #humairabiz #doorgift #weddinggift #weddingdoorgift #doorgiftkahwin #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmurah #jomkahwin #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #kerjakahwin #kerjakawen #bakalpengantin #weddingmalaysia #doorgiftbirthday #doorgiftaqiqah #malaywedding #doorgifttunang #aqiqah #aqiqahgift

Antara koleksi yassin dari humairabiz.doorgift🌸🌸 Comel2 kan?! pasti anda terpikat dengan koleksi yassin comel kami❀❀❀ Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan yassin comel serendah 28sen ye.. Boleh direct contact no 019-9941234-hidayah untuk order yassin comel.

Tawaran dibuka sehingga stock HABISSS!! #humairabiztestimoni #yassin #yassinmurah #yassinmini #humairabiz #doorgift #weddinggift #weddingdoorgift #doorgiftkahwin #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmurah #jomkahwin #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #kerjakahwin #kerjakawen #bakalpengantin #weddingmalaysia #doorgiftbirthday #doorgiftaqiqah #malaywedding #doorgifttunang #aqiqah #aqiqahgift

Alhamdulillah.. yassin yang di order oleh customer sudah diberikan kepada abang posmen... Insyaallah 1-3 hari selamat sampai ke tangan customer kesayangan🌸

Jika berminat untuk order yassin comel2, boleh direct whatsapp ke no
019-9941234 -hidayah

#humairabiztestimoni #yassin #yassinmurah #yassinmini #humairabiz #doorgift #weddinggift #weddingdoorgift #doorgiftkahwin #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmurah #jomkahwin #sayajualdoorgift #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #kerjakahwin #kerjakawen #bakalpengantin #weddingmalaysia #doorgiftbirthday #doorgiftaqiqah #malaywedding #doorgifttunang #aqiqah #aqiqahgift

Design2 yang ada untuk chocolate bar & air mineral.
Ikut korang ler nak background warna apa πŸ™ˆ
.
Code: ORKID
.
.
InsyaAllah stay tuned for more designs 😘

Dah siap print and packing utk dipos ke Damansara😊 #YassinCustomMade by FM Pro Art
Minimum order 50pcs
Bole request design
Bole tambah nama
Bole tambah tarikh
Bole tambah gambar
Bole tambah ayat/doa dan lainΒ²
.
Whatsapp utk order
www.wasap.my/60179024660
Pos ke seluruh Malaysia
.
#YassinDoaTerjemahan #YassinCantik #YassinBerkualiti #YassinMurah #YassinBerkualiti #FMProArt #DesignandPrinting #PrintingKemaman #PrintingTerengganu #PrintingMalaysia #PrintingMurah #PrintingExpress #PrintingSegera #byFMProArt

On screen design #YassinCustomMade by FM Pro Art utk cust Damansara
Minimum order 50pcs
Bole request design
Bole tambah nama
Bole tambah tarikh
Bole tambah gambar
Bole tambah ayat/doa dan lainΒ²
.
Whatsapp utk order
www.wasap.my/60179024660
Pos ke seluruh Malaysia
.
#YassinDoaTerjemahan #YassinCantik #YassinBerkualiti #YassinMurah #YassinBerkualiti #FMProArt #DesignandPrinting #PrintingKemaman #PrintingTerengganu #PrintingMalaysia #PrintingMurah #PrintingExpress #PrintingSegera #byFMProArt

Tasbih eksklusif πŸ“Ώ
--
Keistimewaan tasbih : 🌸33 biji pearl 🌸Materialnya dari biji biji glass pearl asli 🌸Tahan lebih lama dan tidak mudah terkopek 🌸Diperbuat daripada tangan orang muslim sendiri 🌸Maniknya sememangnya memukau dan sangat eksklusif dijadikan sebagai gift .
.
.
Untuk memudahkan tempahan, boleh terus tekan link di bio profile kami, tempahan awal digalakkanπŸŽ€

Admin projectdoorgift,
013 764 6886

#tasbihmurah #tasbihcantik #tasbihkl #tasbihshahalam #tasbihbangi #tasbihdoorgift #tasbihgift #yassinmurah #kerjakahwin

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

Ada yang mencari set sebegini untuk dijadikan sebagai gift? .
.
πŸŽ€ Sememangnya tersangatlah cantik dihias sebegini dan lebih elok untuk diberikan kepada tetamu yang hadir πŸŽ€ Tak perlu risau dah. Sampai je boleh terus edar pada tetamu🀣 πŸŽ€ Lebih mudah dan jimat masa tuan rumah, tak perlu lagi fikir pasal gift. Tau-tau dah siap jer
.
.
Memudahkan urusan customer untuk buat tempahan, terus sahaja tekan link di bio kami yang tertera di atas☝

Tempahan limited dan perlu membuat tempahan awal 1 bulan sebelum majlis. Kalau esok esok dah majlis harini baru nak nempah maafkan hakak, yang tak dapat nak nolong ni πŸ˜›

Projectdoorgift,
013 764 6886 (Fatihah)

#doorgiftyasin #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #yassinmurah #tasbihmurah #yassin #tasbihpearl #yassinakikah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftnikah #doorgiftkl #doorgifttasbihmurah #setdoorgiftmurah #setyassinmurah

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

Tempahan 2017 telah ditutup

PROMOSI TEMPAHAN 2018 TUNGGU 12.12.2017 UNTUK HARGA PROMOSI

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Tempahan 2017 telah ditutup

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Tempahan 2017 telah ditutup

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Tempahan 2017 telah ditutup

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Tempahan 2017 telah ditutup

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Tempahan 2017 telah ditutup

Tempahan 2018 telah dibuka

Book awal untuk dapatkan harga promosi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajual

Ada yang DM tnya bole beli botol je ke sis..?? Boleh dik... Harga bermula 45sen.. Jom DM DM kite bisik2 harga biar kasi jadi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajualmurah #sayajual

Jom DM DM kite bisik2 harga biar kasi jadi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajualmurah #sayajual

Ada yang DM tnya bole beli botol je ke sis..?? Boleh dik... Harga bermula 45sen.. Jom DM DM kite bisik2 harga biar kasi jadi.. Cepat2 masih ada slot yang boleh diisi.. Kita bisik-bisik sampai jadi.. tk caya boleh tnya kami
Wasap 0175408281
#doorgiftkahwin #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorbajet #doorgiftcantik #doorgiftmurahmalaysia #yassinmurah #yasinmurahmalaysia #tasbihkeychain #tasbihmini #tasbihmalaysia #kahwin #aqiqah #aqiqahgift #sayajualmurah #sayajual

Assalamulaikum..kami ada menawarkan pelbagai jenis doorgift yg lebih bermanfaat dan berguna diberikan kepada tetamu anda serta sesuai dijadikan kenangan d majlis anda.
Senarai doorgift
*mini tasbih
*mini yassin custom made rm0.80pcs
*buku doa harian rm0.80pcs
*keychain tasbih rm0.70pcs
*cd surah2 terpilih
*sapu tangan lolipop
*kad kahwin
*stiker
Sesuai utk semua jns majlis
~majlis kahwin
~majlis berinai
~majlis bertunang
~majlis aqiqah
~majlis tahlil
~majlis kesyukuran
~majlis cukur jambul
√√berminat blh pm/watsapp 0145738160..tq

#yassinmurah
#yassincustomade
#doorgiftkahwin
#trustedseller

Mahukan doorgift yang mempunyai manfaat dan membawa berkat ? Kami ada sediakan doorgift yang terbaik untuk anda πŸ˜€
.
Doorgift Yasin custom serendah
0.98sen/per pc
.
Berminat??klik sahaja link di bawah ye
www.wasap.my/60166678922/pm%20yasin
#ilhamlagenda
#doorgift #yassincustom #yassinmurah #yassinmurahcantikdanberkualiti #bukuyassin #doorgiftyassin #doorgiftkahwin #yasinakikah #yasincukurjambul #aqiqah #sayajualyassin #tahlil

Asyek buku yasin je
.
Kali ni, Kasi can kat buku koleksi doa pulak😊😊
.
Custom cover ye
.
Boleh request letak gambar, wording, etc
.
#pym
#yasinmurah
#yassinmurah
#doorgiftaqiqah
#akikah
#aqiqah
#majlisbercukur
#baby

Syukur Alhamdulilah siap 100pcs, yassin jom tempah yg tengah cari doorgift kahwin , tunang , aqiqah, khatam quran , birthday dan lain2 bole tempah dengan kami..😊 . tq nur ain |muar

Posto #muar

Yassin Box pakej B
Minimum order 50pcs
Whatspp for order πŸ˜™+60124203689

Mak ayah & Bakal Pengantin yang nak buat doorgift yang cantik dan murah? follow kami or whatspp terus In Shaa Allah kami dapat buatkannya Bagitahu aje kami jenis doorgift/goodies bag macam mana yang anda inginkan untuk VIP?,kanak2 kawan2
Untuk membuat tempahan πŸ“±Whatspp...>> +60124203689 πŸ“±Whatspp...>> +60124203689

#giftsweetdoorgallery #doorgiftkahwin #doorgiftmurah#sayajualdoorgift#cukurjambul#kenduri#taq#yassin#doorgiftbajet#sayajual #aqiqahgift#bithdaygift#muar#kahwinmall#doorgiftmurah#doorgiftmalaysia#yassinmurah #goodiesbag#klang#printedwhitepaperbeg#sejadahmini #bazaarpaknil #jenjarom#banting#cheras#serikembangan

========================
🍫 CHOCOLATE BAR :
Set includes
.
.πŸ“Œ Chocolate bar:
* Panjang: 12cm x 3cm * Tebal: 0.6cm
* Berat: 13g
.
πŸ“Œ Label
*Design pilihan hati, dibalut kemas
.
.
Harga
< 300pcs: RM1
301 - 1kpcs: RM0.90
1k - 2k : RM0.85
=======================
.
COD & Postage available!
Chocolate tak cair tau, unless u guyss jemur bawah terik matahari 🀣
Jadi jangan risau okay 😘

Tengahari yang panas macam ni sedap jugak minum plain water untuk hilangkan dahaga.
.
Sambil2 buat assignment or kerja office tu kan.
Bawak pulak Mini Aqua yang kecik comel ni dalam bag.
Takdelah penuh bag tu, dengan barang2 lain lagi.
Kalau bawak botol besar dah la berat, nak jalan kehulu kehilir aduh!
.
Jadi tunggu apa lagi?
Grab these lovelies at only 90 cent each!

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

TEMPAHAN DIBUKA.

SET YASSIN @ BUKU DOA HARIAN + MINI TASBIH . 🌸1-99 SET = RM2.30
🌸100-499 SET = RM2.00
🌸500> =RM1.80 .
πŸš™ALL EXC POSTAGE. . πŸš—FREE DELIVERY AREA SERDANG,SRI KEMBANGAN,PUTRAJAYA

BELIAN 500 SET FREE 50 PCS BUKU DOA HARIAN.( WHILE STOCK LAST) . πŸŽ€BOLEH PILIH WARNA . πŸŽ€ YASSIN READY MADE . πŸŽ€ ORDER BASED ON QUE & PAYMENT . πŸŽ€NO URGENT ORDER . πŸŽ€MIN 50 SET πŸ‘‰πŸ‘‰FAST RESPOND WS : 013-2719471 πŸ‘ˆπŸ‘ˆ #tasbih #tasbih33 #minitasbih #minitasbihmurah #yassin #yassinmurah #yassinreadymade #wedding #doorgift #doorgiftmurahgila #doorgiftmurah #goodies #weddingdress #aqiqah #kenduri #tunang #tasbih #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #visitmyigshop #gerobokreatif89

Most Popular Instagram Hashtags