[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yarraxtrac

4584 posts

TOP POSTS

Nak make up tahan lama?
Wajib apply Yarra Moisturiser XtraC sebelum pakai foundation.
Baru makeup tak pecah, tak bercapuk, dan muka tak berminyak.
Selain tu, Moisturiser XtraC jgk sesuai di apply sebagai daily moisturizer. Bila-bila masa pun boleh pakai.
Senang kan. All in one dan jimat byk tau..!!! 📲01454303888

#yarraxtrac #agentyarrakuantan #agentyarragambang #codseluruhkuantan #postageseluruhmalaysia

Yarra Xtra C Moisturizer

Moisturizer yang berasaskan TIMUN & ALOE VERA✔️ 🍃Melembapkan kulit
🍃Menegangkan kulit
🍃Mengurangkan blackheads & whiteheads
🍃Mengecilkan liang pori
🍃Merawat jerawat dan parut

Lepas apply Yarra Moisturizer, kulit rasa sejuk, fresh dan lembap2.

Harga RM29 (Exclude Postage)
#yarraasprimer #yarraxtrac
#yaraxtracmoisturizer
#sayajualyarra
#sayajualfoundation

.
Kegunaan YARRA XtraC :
✔️boleh dijadikan make base /primer
✔️makeup tahan lama
✔️memudarkan parut
✔️melembapkan kulit wajah/badan
✔️mengecut parut
✔️menanbahkan vitamin pada kulit
.
.
WHATSAPP : 0147549753

#yarraxtrac #yarraxtracmurah #sayajualyarraxtrac #borongyarraxtrac

'Elakkan Foundation bercapuk, retak dan rekah seribu - Moisturiser'
.
💄Lagi merujuk kpd gmbr viral pengantin foundation retak seribu, sedihnya kita melihat.
.
💄 Paling penting utk foundation yg flawless halus ala2 porselin ialah BASE
.
💄 Apa itu BASE MAKEUP? Base makeup ialah 1 layer yg ko bina sebelum start letak foundation. Makeup base terdiri drp? Moisturiser + Primer + etc
.
💄 Pemilihan/pemakaian moisturiser sgt memberi impak kpd makeup. Sebab? Sbb moisturiser ini akan sekatakan lembapan kulit muka, selain itu membekalkan lembapan yg cukup sepanjang pemakaian makeup. Moisturiser ialah lapis pertama setiap kali sblm bermulanya makeup. Tidak kira kulit kering, oily, normal, semua kena pakai moisturiser utk seimbangkan kulit muka sebelum foundation
.
💄 Tidak apply moisturiser sebelum makeup seolah2 membina rumah d ats pasir tanpa piling/cerucuk.... permukaan digerak2 skit nehhh crack sna crack aini seolah2 paya bakau yg kerings. Moisturiser berfungsi sebagai fleksible base coat, org cubit2 pipi pun still steady 😁
.
💄 RECOMMENDED moisturiser? Sy beli Moisturiser XtraC By Yarra Moisturiser sbb sgt2 harga mampu milik uols, yg kecil br rm31 yg besar rm48. Baru start pkai 2 minggu yg lepas dan sgt2 berpuas hati dgn hasilnya. Selain drp membekalkan dan menyeimbangkan lembapan kulit, moisturiser ni juga mampu utk memberikan effect ala2 micro-firming yg sgt berguna utk wajah yg rata sebelum foundation. Cooling sensation lps pakai moisturiser ni sgt2 best n fresh. Dsitu la juga dia akan bantu utk kecilkan pori muka, n garis2 halus2 mampu diketatkan haaa ala2 remaja gitu. Lps tu apply foundation, fuhhh merecik.... utk skg sy akan pakai YARRA ni sbb sgt2 best n affordable 😘 try it gurls
.
NAK BELI YARRA? WHATSAPP +6016-6416164. ❤
.
#yarra #yarraxtracmurah #yarraxtrac

VEVIOUS SERUM PRIMER PILIHAN MUA MALAYSIA 👍👍BOLEH PAKAI AS SERUM DAN SEKALIGUS AS PRIMER
Kandungan vevious ada apa ye??? 👉🏼Betawhite
🤔Apa tuu?? 🌟Bertindak sbg merawat tompok penuaan seperti jeragat so uolls kalau pakai vevious tak perlu la mekap tebal2 utk cover jeragat tu
🌟vevious akan pudarkan tompok penuaan secara perlahan2 serta tidak mengelupaskan kulit😍😍😍
. 👉🏼Defensil
🤔Apa tuu?? 🌟Merawat kulit secara instant iaitu serta merta‼️‼️
Cth kulit baby yg ada ruam kalau kita sapu vevious dia akan reda.. dan kemerahan akan kurang serta gatal akan hilang.. dan baby pun tak rasa sakit😘
. 👉🏼VCE
🤔Apa tuu??
🌟VCE adalah terbaik dari SPF
Dapat melindungi kulit dari sinaran matahari so, kelebihan pakai vevious uolls dah tak payah pakai sunblock lagiii😘😘😘
.
👉🏼Aloe Vera
🤔Apa tuu?
🌟Aloe Vera kaya dgn Vit A, C dan E serta asid folik, choline, B1, B2, B3, B6 & B12 disamping mineral seperti kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi
Boleh merawat & menyehatkan kulit seperti jerawat, luka kecil,psoriasis, gigitan serangga, melecur dan memudarkan parut yg masih baru☺️
Bukan sahaja penawar tapi dapat melegakan rasa sakit, gatal, dan mengurangkan pendarahan malah mempercepatkan proses penyembuhan😍😍😍
So terbaik kan vevious😍☺️☺️
HARGA CUCI GUDANG UNTUK PACKING KOTAK HITAM RM75SM./80SS FREE POS 📞📞 wasap 019-5612550 📞📞 whatsapp 019-5612550
#vevious
#vevioussuperprimer
#veviousfenomenaserumterbaik
#royalvevious #MagicSkinPrimer #hopegirlconcealer #hopegirlprimer
#veviouspenang #veviousmalaysia
#veviouspenang #veviousmalaysia #cpgcosmetics
#cpg #cpgbrowdefiner #browdefiner #celakkening #lukiskeningtanpacukur #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupmostwanted #iflawless #vevious #yarraxtraC #goldenbeautyelixir #naelofarhijab #tudungariani # #terlajaklaris #moodrepublik #moodrepubliktour #terlajaklaris #codbukitminyak #codsimpangampatpenang

Eyeshadow....
Warna lekat benau2 uolls...
1 palette ada 9 colour yang cantik menarikk
Rm12 sahaja
Amek 3 palette rm25 uolls..
Dapat 27 colour uolls....
Minat whtsap jaa kakngah 0176032319
#melakacod
#yarraxtrac
#izumiecollection
#bazarpaknil

Alhamdulillah, yarra XTraC membantu masalah kulit kering. Muka moist je sentiasa lepas guna Xtra C ni.😍.
.
Sapa nak? boleh tekan link dkt bawah ni
www.wasap.my/60175889718/XTRAC
🚗COD AREA PENANG ISLAND
#XtraCpenang #yarramoisturiser #yarraxtrac #xtracyarra #xtracyarramoisturizer #xtracyarrapenang #agentyarrapenang #yarrapenang #moisturiseryarraxtrac #moisturiserviral

Year. End.Sale. .
Jom dapat Yarra Moisturiser XtraC sekarang😍
.

0147372191

#YarraXtraC

💟OKAYA EYEBROW GEL💟

ATTENTION OKAYA LOVERS!!!! .
*OKAYA EYEBROW GEL* -produk terbaru dari OKAYA BEAUTY baru sahaja di perkenalkan kepada umum ! Bestnya ! Nak lukis kening sekarang dah mudah ! 😍

4gram & complete with eyebrow brush
============================ .
.
❤ Mudah di apply
❤ Mesra wuduk ( Mudah di tanggalkan )
❤ Kod BROWN yang sesuai untuk semua wanita ASIA
❤ Waterproof - kene hujan/peluh tak cair tau 😍
HARGA PROMOSI

Rm49sm/Rm55ss
FREE POSTAGE

Whatsapp - 0135925117

MOST RECENT

Wah cantiknya Eyeshadow dari Sobella ni😍.
.
Colour cantik , long lasting , shimmer & shinning sangat. Pakai sikit je dah cantik !!
.
RM 36 only *exc. postage
Macam mana nak dapatkan...
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobella #sobellaeyeshadow #eyeshadowpigmented #sobellalipsmatte #sobellahoneymatte #sobellalipstick #sobellagombak #sobellacosmetic #rosetyara #iflawless #naturaladvancebase #foundationaquabase #yarraxtrac #makeup #primer #lipstick #

YARRA MOISTURISER
TREATMENT &CARE
RM27 EXC POSTAGE
WHATSAPP 0182559082/DM (LINK DI BIO)

#yarramurah #yarraxtrac #yarraoriginal #yarra #yarramoisturiser #yarra #yarraxtrac #makeupbybellaz #yarramurah #makeupviral #bellaz

FUNGSI / KEBAIKAN MOISTURISER YARRA XTRA C :
.
🍊 Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
🍊 Anti Jerawat
🍊 Memudarkan Jeragat
🍊 Menjadikan kulit lebih Flawless
🍊 Menyerlahkan kecantikan kulit
🍊 Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
🍊 Merawat luka
🍊 Menghalang sinar UV yang berlebihan
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Menjadikan kulit lebih licin & tegang
🍊 Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
🍊 Kulit akan lebih Lembab
🍊 Mencegah masalah kulit kering
🍊 Tambah Nutrisi dalam kulit
🍊 Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
🍊 Mengecilkan pori yang terbuka
🍊 Mengurangkan minyak
🍊Mengecutkan jerawat dengan pantas
🍊 Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
PROMOSI Y.E.S (YEAR END SALE) 📢 .
MEH GRAB CPT SEBELUM HARGA KEMBALI KE ASAL.
.
📌MOISTURISER YARRA 50 ML 👇
HARGA ASAL : RM31
HARGA PROMOSI :RM27
.
📌MOISTURISER YARRA 100 ML 👇
HARGA ASAL : RM48
HARGA PROMOSI : RM45
.
📌MOISTURISER YARRA 100ML & 50ML 👇
HARGA ASAL : RM79
HARGA PROMOSI : RM72
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
.
To oder DM or klik link at bio 😉
.
#yarraxtrac #yarrabeautycare #xtrac #xtracbyyarra #xtracyarra #moisturiser #muabellaz #moisturiserViral #moisturiserYarraxtrac #picitsecotekpundahcun #muamalaysia #makeuptutorial #makeupaddict #instamakeup #makeupartist #makeupviral #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknilofficial #likeforlike #followme #igshop

INFO/TESTIMONI FIIRA SERUM MONTOK
Fiira Breast Serum
.
👉Satu2nya SERUM berasaskan Lotion .
💋 selain fungsi utk menegang ,menganjal, memontok serum ni jugak boleh mencerah, memutih dan memberi kesan pinky terhadap aset anda.. juga mampu melentikkan punggung anda!!
.
Terlaris di Pasaran!!!👍
.
❌Tidak Berminyak,tidak Melekit,tidak mengotorkan aset , tidak perlu di cuci, sgt wangi hingga mampu menggoda pasangan anda 👌👍
.
✔Simple mudah di bawa ke mna sja
✔Baunya yg wangi
✔Ringan bila di sapu
✔ Tidak panas ✔ kesan sgt POWER
✔ seawal 3-7 hari ✔Tahan hampir 2bln pgunaan
✔kesan berkekalan sekiranya rajin di amalkan
✔Pudar parut di kulit
✔Kulit lebih cerah
✔anti rekahan
✔membantu penghasilan susu ibu
.
Harga fiira breast serum 50g/Rm69
TRIAL 10g/ Rm15 sahaja!!
Ws +601139570882
.
#nurafla #sedekahdhuhamagnetrezeki
#serummontok #fiirabreastSerum
#geleratrapat #malampertama #serumberas #jeragat #jerawat
#moisturizeryarra #yarraxtrac #original
#bazaronline #pelembab #bazarpaknilprodukkecantikkan #malaysiainstashop #instamakeup
#bustupexpressmurah #bustup #besarkanpayudara #tegang #montokgebu #montok #PAYUDARADANPUNGGUNG #borongmurah #borongkosmetik #igshops #bazaaronlinemalaysia #produkviralmalaysia

Year. End.Sale. .
Jom dapat Yarra Moisturiser XtraC sekarang😍
.

0147372191

#YarraXtraC

🍃Sobella Foiled Eyeshadow🍃
.
✔very pigmented
✔long lasting
✔wudhu friendly
✔shining ✔shimmer
.
Rm 36 exc. postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobellaeyeshadow #sobellagombak #sobella #sobellalipsmatte #sobellacosmetic #rosetyara #rosetyarafoundation #yarraxtrac #yarramoisteriser #iFlawless #iFlawlesspelembapmakeup #nab #naturaladvancebase #foundationaquabase

🍃Sobella Foiled Eyeshadow🍃
.
✔very pigmented
✔long lasting
✔wudhu friendly
✔shining ✔shimmer
.
Rm 36 exc. postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobellaeyeshadow #sobellagombak #sobella #sobellalipsmatte #sobellacosmetic #rosetyara #rosetyarafoundation #yarraxtrac #yarramoisteriser #iFlawless #iFlawlesspelembapmakeup #nab #naturaladvancebase #foundationaquabase

MASALAH KULIT KUSAM/JERAWAT & JERAGAT TIADA LAGI
______
Dengan penggunaan Set Yarra Scrub Soap & Moisturiser Yarra XtraC sahaja.. ______
Sekarang ada promo FREE POSTAGE tauu dengan combo set ni. Hihi.
Jom lahh grab laju-2.
______
jom dapatkan nya segera 😁
klik sahaja link di bio untuk order 😊😊
www.wasap.my/60193386265/Yarra+Promo
www.wasap.my/60193387265/Yarra+Promo
______
#jomkurus #jusramleebyyarra #jusramlee #ubatkurus #ubatkuruslelaki #justenaga #ubatlelaki #handsome #kacak #kuat #tenaga #yarra #yarrabeautycare #ubatkuruswanita #supplementlelaki #supplementwanita #rawatdalaman #keputihan #ikhtiarhamil #moisturiseryarra #moisturizer #pelembabyarra #yarraxtrac #yarra #yarraori #yarramurah

MASALAH KULIT KUSAM/JERAWAT & JERAGAT TIADA LAGI
______
Dengan penggunaan Set Yarra Scrub Soap & Moisturiser Yarra XtraC sahaja.. ______
Sekarang ada promo FREE POSTAGE tauu dengan combo set ni. Hihi.
Jom lahh grab laju-2.
______
jom dapatkan nya segera 😁
klik sahaja link di bio untuk order 😊😊
www.wasap.my/60193386265/Yarra+Promo
www.wasap.my/60193387265/Yarra+Promo
______
#jomkurus #jusramleebyyarra #jusramlee #ubatkurus #ubatkuruslelaki #justenaga #ubatlelaki #handsome #kacak #kuat #tenaga #yarra #yarrabeautycare #ubatkuruswanita #supplementlelaki #supplementwanita #rawatdalaman #keputihan #ikhtiarhamil #moisturiseryarra #moisturizer #pelembabyarra #yarraxtrac #yarra #yarraori #yarramurah

MASALAH KULIT KUSAM/JERAWAT & JERAGAT TIADA LAGI
______
Dengan penggunaan Set Yarra Scrub Soap & Moisturiser Yarra XtraC sahaja.. ______
Sekarang ada promo FREE POSTAGE tauu dengan combo set ni. Hihi.
Jom lahh grab laju-2.
______
jom dapatkan nya segera 😁
klik sahaja link di bio untuk order 😊😊
www.wasap.my/60193386265/Yarra+Promo
www.wasap.my/60193387265/Yarra+Promo
______
#jomkurus #jusramleebyyarra #jusramlee #ubatkurus #ubatkuruslelaki #justenaga #ubatlelaki #handsome #kacak #kuat #tenaga #yarra #yarrabeautycare #ubatkuruswanita #supplementlelaki #supplementwanita #rawatdalaman #keputihan #ikhtiarhamil #moisturiseryarra #moisturizer #pelembabyarra #yarraxtrac #yarra #yarraori #yarramurah

FUNGSI / KEBAIKAN MOISTURISER YARRA XTRA C :
.
🍊 Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
🍊 Anti Jerawat
🍊 Memudarkan Jeragat
🍊 Menjadikan kulit lebih Flawless
🍊 Menyerlahkan kecantikan kulit
🍊 Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
🍊 Merawat luka
🍊 Menghalang sinar UV yang berlebihan
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Menjadikan kulit lebih licin & tegang
🍊 Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
🍊 Kulit akan lebih Lembab
🍊 Mencegah masalah kulit kering
🍊 Tambah Nutrisi dalam kulit
🍊 Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
🍊 Mengecilkan pori yang terbuka
🍊 Mengurangkan minyak
🍊Mengecutkan jerawat dengan pantas
🍊 Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
PROMOSI Y.E.S (YEAR END SALE) 📢 .
MEH GRAB CPT SEBELUM HARGA KEMBALI KE ASAL.
.
📌MOISTURISER YARRA 50 ML 👇
HARGA ASAL : RM31
HARGA PROMOSI :RM27
.
📌MOISTURISER YARRA 100 ML 👇
HARGA ASAL : RM48
HARGA PROMOSI : RM45
.
📌MOISTURISER YARRA 100ML & 50ML 👇
HARGA ASAL : RM79
HARGA PROMOSI : RM72
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
.
To oder DM or klik link at bio 😉
.
#yarraxtrac #yarrabeautycare #xtrac #xtracbyyarra #xtracyarra #moisturiser #muabellaz #moisturiserViral #moisturiserYarraxtrac #picitsecotekpundahcun #muamalaysia #makeuptutorial #makeupaddict #instamakeup #makeupartist #makeupviral #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknilofficial #likeforlike #followme #igshop

🍃Sobella Foiled Eyeshadow🍃
.
✔very pigmented
✔long lasting
✔wudhu friendly
✔shining ✔shimmer
.
Rm 36 exc. postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobellaeyeshadow #sobellagombak #sobella #sobellalipsmatte #sobellacosmetic #rosetyara #rosetyarafoundation #yarraxtrac #yarramoisteriser #iFlawless #iFlawlesspelembapmakeup #nab #naturaladvancebase #foundationaquabase

Yarra Moisturiser pilihan MUA bellaz setiap kali beliau Live ... Moisturizer paling BEST pakai... Bukan saja utk Make up base Tp Sesuai juga utk pakai harian... Boleh kecik kn pori2 muka, hilang kan parut, melembabkan kulit kering... Mengurangkan whitehead Blackhead... Tak caya meh cuba... Sy dh cuba anda bila lg? Nk try hat kecik pon boleh tu pon tahan sebulan tau... Dah serasi boleh pakai yg besar plak 100ml 😆
.
FUNGSI / KEBAIKAN MOISTURISER YARRA XTRA C :
.
🍊 Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
🍊 Anti Jerawat
🍊 Memudarkan Jeragat
🍊 Menjadikan kulit lebih Flawless
🍊 Menyerlahkan kecantikan kulit
🍊 Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
🍊 Merawat luka
🍊 Menghalang sinar UV yang berlebihan
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Menjadikan kulit lebih licin & tegang
🍊 Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
🍊 Kulit akan lebih Lembab
🍊 Mencegah masalah kulit kering
🍊 Tambah Nutrisi dalam kulit
🍊 Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
🍊 Mengecilkan pori yang terbuka
🍊 Mengurangkan minyak
🍊Mengecutkan jerawat dengan pantas
🍊 Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
PROMOSI Y.E.S (YEAR END SALE) 📢 .
MEH GRAB CPT SEBELUM HARGA KEMBALI KE ASAL.
.
📌MOISTURISER YARRA 50 ML 👇
HARGA ASAL : RM31
HARGA PROMOSI :RM27
.
📌MOISTURISER YARRA 100 ML 👇
HARGA ASAL : RM48
HARGA PROMOSI : RM45
.
📌MOISTURISER YARRA 100ML & 50ML 👇
HARGA ASAL : RM79
HARGA PROMOSI : RM72
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
.
To oder DM or klik link at bio 😉
.
#yarraxtrac #yarrabeautycare #xtrac #xtracbyyarra #xtracyarra #moisturiser #muabellaz #moisturiserViral #moisturiserYarraxtrac #picitsecotekpundahcun #muamalaysia #makeuptutorial #makeupaddict #instamakeup #makeupartist #makeupviral #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknilofficial #likeforlike #followme #igshop

FUNGSI / KEBAIKAN MOISTURISER YARRA XTRA C :
.
🍊 Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
🍊 Anti Jerawat
🍊 Memudarkan Jeragat
🍊 Menjadikan kulit lebih Flawless
🍊 Menyerlahkan kecantikan kulit
🍊 Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
🍊 Merawat luka
🍊 Menghalang sinar UV yang berlebihan
🍊 Mencerahkan kulit
🍊 Menjadikan kulit lebih licin & tegang
🍊 Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
🍊 Kulit akan lebih Lembab
🍊 Mencegah masalah kulit kering
🍊 Tambah Nutrisi dalam kulit
🍊 Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
🍊 Mengecilkan pori yang terbuka
🍊 Mengurangkan minyak
🍊Mengecutkan jerawat dengan pantas
🍊 Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
PROMOSI Y.E.S (YEAR END SALE) 📢 .
MEH GRAB CPT SEBELUM HARGA KEMBALI KE ASAL.
.
📌MOISTURISER YARRA 50 ML 👇
HARGA ASAL : RM31
HARGA PROMOSI :RM27
.
📌MOISTURISER YARRA 100 ML 👇
HARGA ASAL : RM48
HARGA PROMOSI : RM45
.
📌MOISTURISER YARRA 100ML & 50ML 👇
HARGA ASAL : RM79
HARGA PROMOSI : RM72
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
.
To oder DM or klik link at bio 😉
.
#yarraxtrac #yarrabeautycare #xtrac #xtracbyyarra #xtracyarra #moisturiser #muabellaz #moisturiserViral #moisturiserYarraxtrac #picitsecotekpundahcun #muamalaysia #makeuptutorial #makeupaddict #instamakeup #makeupartist #makeupviral #bazaar #bazaaronline #bazaarpaknilofficial #likeforlike #followme #igshop

🍃Sobella Foiled Eyeshadow🍃
.
✔very pigmented
✔long lasting
✔wudhu friendly
✔shining ✔shimmer
.
Rm 36 exc. postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobellaeyeshadow #sobellagombak #sobella #sobellalipsmatte #sobellacosmetic #rosetyara #rosetyarafoundation #yarraxtrac #yarramoisteriser #iFlawless #iFlawlesspelembapmakeup #nab #naturaladvancebase #foundationaquabase

🍃Sobella Foiled Eyeshadow🍃
.
✔very pigmented
✔long lasting
✔wudhu friendly
✔shining ✔shimmer
.
Rm 36 exc. postage
Whatsapp nisa 0183130237
.
#sobellaeyeshadow #sobellagombak #sobella #sobellalipsmatte #sobellacosmetic #rosetyara #rosetyarafoundation #yarraxtrac #yarramoisteriser #iFlawless #iFlawlesspelembapmakeup #nab #naturaladvancebase #foundationaquabase

Eyeshadow....
Warna lekat benau2 uolls...
1 palette ada 9 colour yang cantik menarikk
Rm12 sahaja
Amek 3 palette rm25 uolls..
Dapat 27 colour uolls....
Minat whtsap jaa kakngah 0176032319
#melakacod
#yarraxtrac
#izumiecollection
#bazarpaknil

Eyeshadow....
Warna lekat benau2 uolls...
1 palette ada 9 colour yang cantik menarikk
Rm12 sahaja
Amek 3 palette rm25 uolls..
Dapat 27 colour uolls....
Minat whtsap jaa kakngah 0176032319
#melakacod
#izumiecollection #yarraxtrac

Readystok

RM55

Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya

#GoldMagicaSerum❗️Ni #goldmagicaserum #goldmagic #serumgold #serumjerawat #serumjeragat #kulitkusam #trustedsellermalaysia #unisza #sekmung #yarraxtrac #iflawlessmalaysia #pelembapmuka #frecklesserum #mylea #myleafrecklesserum #magica

Most Popular Instagram Hashtags