[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yankoskincarekotakinabalu

47 posts

TOP POSTS

NAK KELIHATAN CUNSS DIHARI RAYA TAPI TAKNAK MAKE UP TEBAL?"
.
.
Ala senang je u ols. Cara paling RINGKAS, MUDAH, CEPAT,..just kena apply DAY CREAM YANKO ajee.
.
.
1 kali calit glowing2
2 kali calit cantik berseri2 ๐Ÿ˜‰
.
.
Senang kan?
Kalau nak tebal2 sikit, boleh apply foundation kasi tebal2 and wel covered. .
Tapi selalunya day cream dah memadai bagi yang suka solekan nipis๐Ÿ˜Œ

Nak cuba2 dulu, boleh try trial set yanko.. Kecil2 tapi tetap power.. Rugi tak cubaโ˜บ

#yankoskincare #yankoskincareoriginal #yankoteamaida #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

Nampak tak perubahan dia uolls.. Jerawat makin kecut.. Dan kulit makin ploless๐Ÿ˜
Alhamdulillah perubahan yang positif..uolls bila nak kecutkan jerawat..raya da nak dekat uolls.. Misi raya makin hampir๐Ÿ˜ฑ

Berminat boleh terus WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ0198804505
#yankoskincareoriginal
#yankoskincarekotakinabalu

OWH NO .. PROMOSI TINGGAL KURANG DARI 5 JAM LAGI ๐Ÿ˜ฑโ€ผ
.
.
.
Promosi sehingga jam 12 tengah malam aje tau syg2 semua. Selepas 12 tengah malam, harga akan kembali pada harga NORMAL โ€ผ๐Ÿ˜ซ
.
.
Dah takde harga SUPER JIMAT lagi mcm ni lagi. Sobss.
.
.
๐Ÿ”ฅ TAKNAK TERLEPAS???
.
.
Make sure payment SEBELUM JAM 12 TGH MALAM ini ye ๐Ÿ˜˜.
.
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

----------
[SOON, SABTU 16 SEPT NI! ] - PROMOSI *FIRESALE KEBOMMM* ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BERSEMPENA HARI MALAYSIA *BAKAL DIADAKAN* โ€ผ
.
.
.
Yerrr sis. Sabtu nanti akan diadakan PROMOSI giler giler kalau terlepas kali ni menangis! ๐Ÿ˜ hehe.
.
.
SEBAB?
.
.
Sebab entah bila pulak laaa nak buat promosi lagi sebab raya pose, raya haji, hari merdeka semua dah lepas khennn. Hehe.
.
.
So, NANTIKAN & BERSIAP SEDIA akan *FIRESALE SABTU* nanti โ€ผ๐Ÿค— .
.
*FREE GIFT* syiokkkk juga menanti buat 20 org yg TERAWAL ORDER ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Free gift ni, kompem buat *Cik abe u ols makin syggggg* kat u olss sebab beli Yanko. Hehehehe. .
.
P/s: NAK HARGA PROMOS? Komen "FIRE SALE" laju laju kat bawah ๐Ÿค—
.
.
P/s/s : Yg tak komen, x dapat promosi tauuu hihi. Ok bai.
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

Lama tak share testimoni Yanko Skincare kat korang kan ๐Ÿ˜

#yankoskincare #yankoskincareoriginal
#jutawanYanko #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah

===========
"Saya ada masalah KULIT KERING, set mana pulak Kaklin? ๐Ÿค”"
===========
.
Okay, awak yang ada masalah kulit kering, meh singgah BACA. Hari ni Kaklin nak story keistimewaan 1 lagi set Yanko yang KHUSUS utk masalah awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Namanya....
.
.
๐ŸŒธ SET HYDRA ๐ŸŒธ
.
.
Pernah tengok set ni ? Or pernah guna? ๐Ÿ™‹๐Ÿป
Cemana rasa? Best tak? ๐Ÿค—
.
.
Okay, kalau nak tahu.. Set hydra ni, fungsi2 lain sama je macam BASIC tu... (utk jerawat, pori) ..TAPI...... (teruskan membaca)
.
.
Ada 1 fungsi yang membezakan antara HYDRA & BASIC. .
.
Yang berbeza, kalau basic sesuai untuk kulit berminyak, set HYDRA ni pulak sangat sesuai buat mereka yang mempunyai masalah KULIT KERING / HYDRATED SKIN.
.
.
Krim hydra ni lebih MOIST berbanding set basic tau๐Ÿ˜Š. Mampu lock kelembapan kulit kita. Gituu
.
.
Sama macam lain2 set. Kalau nak cuba test2, boleh bermula dengan TRIAL SET. Pilih set yang sesuai dengan kulit & Pm laju laju na. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#LurveyaVitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

==========
SEJUKKNYER ๐Ÿ’ฆ SEGARNYAA ๐Ÿ’ฆ
==========
.
Patutlah Vit C Toner ni sejuk, "WITH COOLING EFFECT" rupanya.
.
Ada peppermint ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Habis sisa sisa kotoran keluar.

#yankoskincareoriginal #lurveyavitctoner #jutawanyanko #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah

Suka tak kalau dapat perubahan macam ni.. Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. Bestnya parut jerawat da nak hilang sepenuhnya.. Tak lama lagi kulit ploless da..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Yeayy.. Misi raya semakin hampir.. Nak berjaya kuncinya SABAR dan KONSISTEN.. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoskincare #yankoskincareoriginal #jutawanyanko #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah

Lama tak share testimoni Yanko Skincare kat korang kan ๐Ÿ˜

#yankoskincare #yankoskincareoriginal
#jutawanYanko #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah

MOST RECENT

OWH NO .. PROMOSI TINGGAL KURANG DARI 5 JAM LAGI ๐Ÿ˜ฑโ€ผ
.
.
.
Promosi sehingga jam 12 tengah malam aje tau syg2 semua. Selepas 12 tengah malam, harga akan kembali pada harga NORMAL โ€ผ๐Ÿ˜ซ
.
.
Dah takde harga SUPER JIMAT lagi mcm ni lagi. Sobss.
.
.
๐Ÿ”ฅ TAKNAK TERLEPAS???
.
.
Make sure payment SEBELUM JAM 12 TGH MALAM ini ye ๐Ÿ˜˜.
.
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

[ PENING KERR..NAK PILIH SET YG MANA? MEH KAKLIN BANTU AWOK PILIH YE..โ€ผ ๐Ÿ˜˜ ] .
.
Okay. Utk info semua.. Yanko terdiri dari 3 jenis set. Iaitu :
๐ŸŒบ SET BASIC
๐ŸŒบ SET PLATINUM (spt dlm gambar)
๐ŸŒบ SET HYDRA
.
.
Yanko ni spesific siket. Ada set2 khas utk masalah2 tertentu.. giteww. Sebab tu kalau consult dengan Kaklin, Kaklin mesti tanya "SKIN PROBLEM" dulu ๐Ÿ˜˜ & kemudian baru suggest the best set utk awk2.
.
.
Okay, yg macam dalam gambar ni, SET PLATINUM.
.
.
Set platinum sama jer fungsinya macam basic. TAPI,,, yang ni ada tambahan bahan lain (AHA & BHA and few more) yg buatkan dia lebih BERKESAN utk rawat masalah : .
โ˜‘ JERAGAT
โ˜‘ PIGMENT
โ˜‘ GARIS HALUS
.
.
"SET BASIC X BERKESAN KE KAKLIN?"
.
.
- Set basic pun boleh. Power jugak. Berkesan je. Ada je yang guna basic pulih masalah jeragat. Cumanya TAK SEPOWER & SEPANTAS set Platinum ni la. Itu je.
.
.
And oleh sebab set Platinum ni ada fungsi utk masalah GARIS HALUS, set ini biasanya lebih DISARANKAN utk those yang berusia 30 tahun keatas ....
.
.
So? Nak awet muda? Nak kesan lebih PANTAS? Set Platinum la yang TERBAIK ! Premium set gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.

Btw, Jelas tak explaination Kaklin ni? ๐Ÿ˜Š๐Ÿค”
Kalau tak clear, ketik WHATSAPP ye ๐Ÿ˜˜
.
.
.
P/s : FIRESALE tinggal kurang dari 8 jam lagi. Jgn lepaskan peluang โ€ผ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 019880450
๐Ÿ“ฒwhatsapp 019880450

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

----------
[SOON, SABTU 16 SEPT NI! ] - PROMOSI *FIRESALE KEBOMMM* ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BERSEMPENA HARI MALAYSIA *BAKAL DIADAKAN* โ€ผ
.
.
.
Yerrr sis. Sabtu nanti akan diadakan PROMOSI giler giler kalau terlepas kali ni menangis! ๐Ÿ˜ hehe.
.
.
SEBAB?
.
.
Sebab entah bila pulak laaa nak buat promosi lagi sebab raya pose, raya haji, hari merdeka semua dah lepas khennn. Hehe.
.
.
So, NANTIKAN & BERSIAP SEDIA akan *FIRESALE SABTU* nanti โ€ผ๐Ÿค— .
.
*FREE GIFT* syiokkkk juga menanti buat 20 org yg TERAWAL ORDER ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Free gift ni, kompem buat *Cik abe u ols makin syggggg* kat u olss sebab beli Yanko. Hehehehe. .
.
P/s: NAK HARGA PROMOS? Komen "FIRE SALE" laju laju kat bawah ๐Ÿค—
.
.
P/s/s : Yg tak komen, x dapat promosi tauuu hihi. Ok bai.
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

[YANKO TERBAIKK ! 5 STARRR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜]
.
.
Opsss bukan Kaklin yang cakap ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š. Tapi customer sendiri yang cakap ๐Ÿ˜˜. Thank you CANTIK , bagi feedback ๐Ÿ˜.
.
Lepas ber Yanko Skincare, for sure lah #ORIGINAL ๐Ÿ˜Œ , entah pi mana la jerawat tu ha. Lari habis! Yeayy.
.
So skrg, make up tebal no more !
Awak2 macam mana guna Yanko? So far cemana? BEST OR BEST? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Kalau rajin, kasi la feedback sikit. Kaklin nak share hehe.
.
.

www.wasap.my/60198804505
www.wasap.my/60198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSaba

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

Testimoni lagi.. Alhamdulillah.. Selepas 8 hari guna yanko Skincare parut jerawat makin pudar... Kulit makin bersih, cerah dan glowing.. Nak cantik kena banyak bersabar..yang penting konsisten.. Nak test2 dulu, boleh try set trial..jom whatsapp kaklin.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincareOriginal #yankoSkincare #lurveyaVitaminCtoner #lurveyaVitaminCserum #YankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

HASIL GUNA YANKO 1 BULAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Makk aii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tengok kulit sis ni lepas 1 bulan guna Yanko, haluss muluss๐Ÿ˜…
.
Cantik, glowing nau ๐Ÿ˜
.
Amacam ? Nak cuba? ๐Ÿค—๐Ÿค—
Bermula la dengan TRIAL SET โ˜บ
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505 .
.
#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal
#YankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #VitaminCToner

JOM BERKENALAN dgn YANKO ๐Ÿ‘‘
-------------------------
.
Mari sya ceritakan serba sedikit ya.. Yanko ni adalah skincare kita import dari Taiwan. Diproses menggunakan teknologi Jerman.
.
Sustain dalam market dah lama... sejak dari tahun 1996 lagi. Sangat bagus harga pun berpatutan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
=========
Kandungan
=========
Yanko menggunakan elemen..
๐Ÿƒ TUMBUHAN SEMULAJADI
๐Ÿƒ NATURAL &
๐Ÿƒ KAYA DGN VIT A, C & E.
.
.
============
๐ŸŒธ DAY CREAM ๐ŸŒธ
============
โœ” Day cream tak lembik
โœ” Teksture padat
โœ” Langsung tak berminyak
โœ” Tak melekit โœ” Kalau nak make up nipis2, apply day cream pun dah cukup. Takpun day cream + compaq powder. Dah cunnns
โœ” Fungsinya utk COVER + MERAWAT
โœ” Ada spf utk melindungi kulit juga
.
.
===========
๐ŸŒธNIGHT CREAM๐ŸŒธ
===========
โœ” Night ada Vit A, C & E. Juga extract tumbuh tumbuhan semula jadi.
โœ” Vit A utk garis2
โœ” Vit C utk whitening & pimples
โœ” Vit E utk parut2.
โœ” Ini krim yg paling wajib guna.
โœ” Fungsinya utk merawat kulit waktu kita tido
โœ” Pagi pagi kompem lembutt sgt kulit
.
.
===========
๐ŸŒธ CLEANSER ๐ŸŒธ
===========
โœ” Cleanser yanko lembut sgt pada kulit.
โœ” Foam freeโ— Jadi cleanser yanko tak mengeringkan @ menghakis kulit. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
โœ” Fungsinya utk membersihkan kulit jauhhh kedalam pori.
โœ” Membersihkan kotoran pada kulit muka
โœ” Juga merawat & memberi vitamin pada kulit agar kekal sihat berseri seri ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #yankoskincareoriginalfromtaiwan mTaiwan #yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

Testimoni lagi.. TAK MENYESAL GUNA YANKO.. Keluar rumah tak perlu guna foundation. Calit day cream yanko, lipstik dan blusher. Siap.. Kulit cerah, natural dan glowing..๐Ÿ‘ธ Selamat tinggal kulit kusam..๐Ÿ˜ Nak cuba yanko skincare boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0198804505
๐Ÿ“ฒ 0198804505
๐Ÿ“ฒ 0198804505

#yankoSkincareTestimoni #yankoskincareoriginal #yankoSkincare #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah

Punya siok bila dapat perubahan positif macam ni kan. Bitaw cust ni guna Yanko Skincare tau.. Cantik kan uolls.. Muka makin cerah dan bersih. Biarpun ambil masa tapi hasilnya sangat2 terbaikk๐Ÿ‘ dan yg lebih penting kulit makin sehat..yeayy๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ Uolls tak nak ke kulit sehat macam ni?? Nak cuba2 boleh try set trial..harga mampu milik.. Meh whatsapp kaklin lelaju.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #yankoSkincareMalaysia #jutawanYanko #lurveyaVitCtoner

Kak nak tanya, loose item yanko ada jual tak?
Ada sayang, jangan risau kaklin ada jual.. โžก yanko set
โžก trial set โžก loose set

Nak add on toner pun boleh ๐Ÿ˜‰

Haa, apa tunggu lagi jom whatsapp kaklin ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #yankoSkincareMalaysia #jutawanYanko #lurveyaVitCtoner #lurveyaVitCserum #lurveyaLemonMask

===========
"Saya ada masalah KULIT KERING, set mana pulak Kaklin? ๐Ÿค”"
===========
.
Okay, awak yang ada masalah kulit kering, meh singgah BACA. Hari ni Kaklin nak story keistimewaan 1 lagi set Yanko yang KHUSUS utk masalah awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Namanya....
.
.
๐ŸŒธ SET HYDRA ๐ŸŒธ
.
.
Pernah tengok set ni ? Or pernah guna? ๐Ÿ™‹๐Ÿป
Cemana rasa? Best tak? ๐Ÿค—
.
.
Okay, kalau nak tahu.. Set hydra ni, fungsi2 lain sama je macam BASIC tu... (utk jerawat, pori) ..TAPI...... (teruskan membaca)
.
.
Ada 1 fungsi yang membezakan antara HYDRA & BASIC. .
.
Yang berbeza, kalau basic sesuai untuk kulit berminyak, set HYDRA ni pulak sangat sesuai buat mereka yang mempunyai masalah KULIT KERING / HYDRATED SKIN.
.
.
Krim hydra ni lebih MOIST berbanding set basic tau๐Ÿ˜Š. Mampu lock kelembapan kulit kita. Gituu
.
.
Sama macam lain2 set. Kalau nak cuba test2, boleh bermula dengan TRIAL SET. Pilih set yang sesuai dengan kulit & Pm laju laju na. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#LurveyaVitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

----------------
APA YANG BEST PASAL YANKO? ๐Ÿค”๐Ÿค”
----------------
.
.
Okay, meh baca lagi. Kaklin nak story morry lagi ๐Ÿ˜‹. Selain kesan yang memang AWESOMEE gituh, 1 benda lagi yang besst sangat pasal Yanko sebab... Yanko Skincare ada :
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ TRIAL SET ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ TRIAL SET ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Salah satu contoh macam gambar kat bawah ni. Hari tu kan Kaklin story platinum set besar. So, yang ini adalah SET PERCUBAAN bagi set PLATINUM tuuu.
.
.
Ahaa, bagi yang NAK CUBA, tapi dalam masa nak saving siket tengah2 bulan ni, tak jadi masalah... boleh cuba dulu dengan trial set ni haa.
.
.
Murah pun murah . Yang penting, cuba dulu . Rasa dulu okay tak okay. If rasa BESTT jer dengan kulit, later on baru la ambil set besar ๐Ÿ˜. Gituuu.
.
.
Pandai tak Kaklin? Heheh.
Ok ok, kalau nak try, KOMEN "PM" / INBOX / WHATSAPP laju laju na ๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah
#LurveyaVitCToner
#JutawanYanko

HASIL GUNA YANKO 5 BULAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Makk aii. Nasib Kaklin pompuan tau ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Tengok kulit sis ni lepas 5 bulan guna Yanko, aduhh boleh jatuh cinta tauโ—๐Ÿ˜…
.
Cantik, muluss nau ๐Ÿ˜
Keluar rumah guna DAY CREAM & LIP TINT ajerrr..
.
.
Amacam ? Nak cuba? ๐Ÿค—๐Ÿค—
Bermula la dengan TRIAL SET โ˜บ
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505 .
.
#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal
#YankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah
#VitaminCToner

Masalah kulit ๐Ÿ‘‰ BERJERAWAT dan ๐Ÿ‘‰ BERMINYAK..tak tau nak guna Skincare apa, meh Kaklin cadangkan skincare yg sesuai untuk awak.. Yanko Basic sangat sesuai untuk masalah kulit awak tu.

Haa, bukan kulit yg bermasalah tu je boleh guna Yanko Basic ni, kulit NORMAL juga sesuai tau awak. Boleh guna sebagai Skincare harian.
Bila da guna rasa yakin je tau.. Lebih lagi kalau guna day cream, makin lama makin glowing je muka tuโ˜บ

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #LurveyaVitCtoner #LurveyaVitCserum

------------
SET PALING MENGANCAMโ—AUMM...
------------
.
Tertanya2 kenapa mengancam sangat? Okay. Meh baca Kaklin nak story ni โ˜บ.
.
Set platinum ni, dari segi ingredient mmg lagi POWER la compare set Basic & Hydra.
.
Kalau misalnya set basic ada Vitamin A , C & E sahaja, set platinum ni..ada lagi TAMBAHAN ingredient lain. Contohnya AHA & BHA yang baik untuk perbaiki cell kulit, pigment & kulit kasar. .
Set Platinum ni, kalau nak tahu..khusus untuk rawat masalah :
๐Ÿ”ธ PIGMENT
๐Ÿ”ธJERAGAT
๐Ÿ”ธ KULIT KASAR / BERSISIK
๐Ÿ”ธ DARK SPOT
๐Ÿ”ธ JERAWAT
๐Ÿ”ธ MELASMA
๐Ÿ”ธ GARIS2 HALUS
.
.
Ahaa. So, awak awak yang nak awet muda selalu tuuu. Apa lagi , dah tahu kan set mana kena guna..? Next step kena buat apa? WHATSAPP Kaklin segera laaa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
.
Btw, siapa yang dah pernah guna TRIAL PLATINUM ni? Amacam? BESTTT TAK? Feedback la siket pehlish. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#YankoSkincare #YankoSkincareOriginal #YankoSkincareKotaKinabalu #YankoSkincareSabah #LurveyaVitCToner

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505

๐ŸŒธYANKO SKINCARE๐ŸŒธ

Fungsi utama adalah untukk mencerahkan kulit, menghilangkn jerawat, jeragat, pigmen, bekas2 hitam @ jerawat, blackhead, whitehead, & seterusnya utk menghaluskn & glowing effect.. Haa.. Nampak tak fungsi Yanko ni๐Ÿ‘† best kan Uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Awak konsisten..akan dapat hasil terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #yankoskincare #yankoskincareoriginal #yankoskincarekotakinabalu #yankoskincaresabah #jutawanYanko

Most Popular Instagram Hashtags