[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yankoskincarekotakinabalu

MOST RECENT

[TENGOK MUKA HELOK, COUSIN PUN NAK ORDER๐Ÿ˜๐Ÿ˜] Hebat YANKO ni.. Katanya pakai yanko memang bestโ—โ˜บ Dengan cleanser muka rasa bersih. Apatah lagi digunakan 1set yanko. Fuhh..orang lain turut jatuh cinta..๐Ÿ˜ Lagi hebat kalau combo dengan VIT C TONER. Muka sejuk berangin weii..๐Ÿ’ฆ๐Ÿƒ Apa kata try TRIAL SET YANKO. Awak belum cuba belum tau..dah cuba pasti terus setia..๐Ÿ˜‰ www.wasap.my/60198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSabah

Bestkan kalau kulit bebas makeup boleh maintain cerah licin berseri macam ni. Kulit nampak lagi bermaya dan sihat. Lagi sedap mata memandang. Makeup tipis tetap nampak cantik.
Dan yang penting, tiada lagi masalah hasat dengki jerawat, parut, jeragat, kulit berminyak, kulit sensitif.
Yanko Skincare cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป www.wasap.my/60198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#JutawanYanko
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

Dulu lain, sekarang lain
Dulu dikeji, sekarang dipuji

Jasa-jasa Yanko Skincare
Dulu breakout, now CUN!

Jeles tak? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#TestimoniYankoSkincare
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSabah

Siang hari jangan dilupa cream cantik kita tau wak ๐Ÿ˜‰

Nak kekal berseri tanpa makeup, haa pakai day cream Yanko pun dah cukup โค

Eh apasal lain tu kaklin? Haa sebab tiga jenis yang berbeza fungsi.

Basic fokus merawat jerawat. Hydra untuk kulit kering nak bagi kulit moist dan platinum untuk jeragat dan awet muda. Okay ke okay?
Ada loose item untuk krim siang je tak? Of cos ADA! Sekarang tau awak ๐Ÿ˜˜

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSabah

Bila jatuh cinta semua manis je kan? ๐Ÿ™ˆ Sama macam terjatuh cinta dengan Cleanser Yanko, terus rasa nak buat stok bebanyak. Fuh menggoda betul si dia ni.
Lagi syok bila time nak cuci muka. Amik sedikit dengan tangan basah, gosok dan sapu sapu dekat muka beberapa minit!
Perasaan bila gosok lembut muka dengan sedikit sangat buih terasa lembut macam bayi.
Lepas cuci muka, terasa bersih yakmat! Allah, seperti mencuci dengan Cleanser mahal ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0198804505
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkinacreOriginal
#JutawanYanko
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu

J.E.R.A.G.AT

Dah puas cuba macam-macam produk.Tapi tetap tak berkesan sebaliknya kulit muka pulak makin nipis ๐Ÿ˜ฑ

Ohhhh no. Jalan pun tertunduk-tunduk je sebab malu orang duk tengok ke muka. Orang duk selfie dia duk kat tepi. Haa mula lah timbul perasaan rendah diri, strees sedih macam-macam perasaan ada ๐Ÿ˜ฅ

Haa meh kaklin tolong nak? Dengan Trial Set Platinum pun boleh buat kulit jadi cantik flawless. Nak? ๐Ÿ˜Ž

www.wasap.my/60198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu

[ NAIK JERAGAT MASA PREGNANT? NAK HILANGKAN CEPAT SIKET ? TRY SET PLATINUM LAH โ—๐Ÿ˜]
.
.
Set platinum ni kalau nak tahu, mmg SPECIALIZE untuk masalah :
๐ŸŒทJERAGAT ๐ŸŒท PIGMENT
๐ŸŒท DARK SPOT
๐ŸŒท MELASMA
๐ŸŒท JERAWAT .
Berbanding dengan basic, dari segi kesan, mmg PLATINUM SET lebih power , tiptop dan berkesan gitu ๐Ÿ‘๐Ÿผ.
.
.
Macam user sorang ni....dulu..dah guna set basic . Tapi lepas preggy, naik jeragat pulak. So terus tukar ke platinum. Lepas 4 bulan , kulit dah makin MEMBAIK & PUDAR ๐Ÿ˜. Finally โ—Happy ending ! .
.
Jom sape nak try.
Boleh bermula dengan TRIAL SET PLATINUM ๐Ÿ˜.
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0198804505
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#JutawanYanko
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

OWH NO .. PROMOSI TINGGAL KURANG DARI 5 JAM LAGI ๐Ÿ˜ฑโ€ผ
.
.
.
Promosi sehingga jam 12 tengah malam aje tau syg2 semua. Selepas 12 tengah malam, harga akan kembali pada harga NORMAL โ€ผ๐Ÿ˜ซ
.
.
Dah takde harga SUPER JIMAT lagi mcm ni lagi. Sobss.
.
.
๐Ÿ”ฅ TAKNAK TERLEPAS???
.
.
Make sure payment SEBELUM JAM 12 TGH MALAM ini ye ๐Ÿ˜˜.
.
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

[ PENING KERR..NAK PILIH SET YG MANA? MEH KAKLIN BANTU AWOK PILIH YE..โ€ผ ๐Ÿ˜˜ ] .
.
Okay. Utk info semua.. Yanko terdiri dari 3 jenis set. Iaitu :
๐ŸŒบ SET BASIC
๐ŸŒบ SET PLATINUM (spt dlm gambar)
๐ŸŒบ SET HYDRA
.
.
Yanko ni spesific siket. Ada set2 khas utk masalah2 tertentu.. giteww. Sebab tu kalau consult dengan Kaklin, Kaklin mesti tanya "SKIN PROBLEM" dulu ๐Ÿ˜˜ & kemudian baru suggest the best set utk awk2.
.
.
Okay, yg macam dalam gambar ni, SET PLATINUM.
.
.
Set platinum sama jer fungsinya macam basic. TAPI,,, yang ni ada tambahan bahan lain (AHA & BHA and few more) yg buatkan dia lebih BERKESAN utk rawat masalah : .
โ˜‘ JERAGAT
โ˜‘ PIGMENT
โ˜‘ GARIS HALUS
.
.
"SET BASIC X BERKESAN KE KAKLIN?"
.
.
- Set basic pun boleh. Power jugak. Berkesan je. Ada je yang guna basic pulih masalah jeragat. Cumanya TAK SEPOWER & SEPANTAS set Platinum ni la. Itu je.
.
.
And oleh sebab set Platinum ni ada fungsi utk masalah GARIS HALUS, set ini biasanya lebih DISARANKAN utk those yang berusia 30 tahun keatas ....
.
.
So? Nak awet muda? Nak kesan lebih PANTAS? Set Platinum la yang TERBAIK ! Premium set gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.

Btw, Jelas tak explaination Kaklin ni? ๐Ÿ˜Š๐Ÿค”
Kalau tak clear, ketik WHATSAPP ye ๐Ÿ˜˜
.
.
.
P/s : FIRESALE tinggal kurang dari 8 jam lagi. Jgn lepaskan peluang โ€ผ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 019880450
๐Ÿ“ฒwhatsapp 019880450

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#JutawanYanko
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

----------
[SOON, SABTU 16 SEPT NI! ] - PROMOSI *FIRESALE KEBOMMM* ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ BERSEMPENA HARI MALAYSIA *BAKAL DIADAKAN* โ€ผ
.
.
.
Yerrr sis. Sabtu nanti akan diadakan PROMOSI giler giler kalau terlepas kali ni menangis! ๐Ÿ˜ hehe.
.
.
SEBAB?
.
.
Sebab entah bila pulak laaa nak buat promosi lagi sebab raya pose, raya haji, hari merdeka semua dah lepas khennn. Hehe.
.
.
So, NANTIKAN & BERSIAP SEDIA akan *FIRESALE SABTU* nanti โ€ผ๐Ÿค— .
.
*FREE GIFT* syiokkkk juga menanti buat 20 org yg TERAWAL ORDER ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Free gift ni, kompem buat *Cik abe u ols makin syggggg* kat u olss sebab beli Yanko. Hehehehe. .
.
P/s: NAK HARGA PROMOS? Komen "FIRE SALE" laju laju kat bawah ๐Ÿค—
.
.
P/s/s : Yg tak komen, x dapat promosi tauuu hihi. Ok bai.
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0198804505
.
#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSabah

[YANKO TERBAIKK ! 5 STARRR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜]
.
.
Opsss bukan Kaklin yang cakap ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š. Tapi customer sendiri yang cakap ๐Ÿ˜˜. Thank you CANTIK , bagi feedback ๐Ÿ˜.
.
Lepas ber Yanko Skincare, for sure lah #ORIGINAL ๐Ÿ˜Œ , entah pi mana la jerawat tu ha. Lari habis! Yeayy.
.
So skrg, make up tebal no more !
Awak2 macam mana guna Yanko? So far cemana? BEST OR BEST? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Kalau rajin, kasi la feedback sikit. Kaklin nak share hehe.
.
.

www.wasap.my/60198804505
www.wasap.my/60198804505

#YankoSkincare
#YankoSkincareOriginal
#VitCToner
#YankoSkincareKotaKinabalu
#YankoSkincareSaba

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI PROMOSI PROMOSI!!!
๐ŸŒผ๐ŸŒผYANKO SKINCARE ORIGINAL๐ŸŒผ๐ŸŒผ โœ”FULLSET YANKO

By postage only ye sayang2 semua.. JANGAN risau.. ๐ŸŽ‡Free postage ๐ŸŽ‡Free Bag
๐ŸŽ‡Free Gift
๐ŸŽ‡Discount

Stock Limited..
Jadi apa tunggu lagi.. Meh whatsapp cecepat.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

Testimoni lagi.. Alhamdulillah.. Selepas 8 hari guna yanko Skincare parut jerawat makin pudar... Kulit makin bersih, cerah dan glowing.. Nak cantik kena banyak bersabar..yang penting konsisten.. Nak test2 dulu, boleh try set trial..jom whatsapp kaklin.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincareOriginal #yankoSkincare #lurveyaVitaminCtoner #lurveyaVitaminCserum #YankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

HASIL GUNA YANKO 1 BULAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Makk aii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Tengok kulit sis ni lepas 1 bulan guna Yanko, haluss muluss๐Ÿ˜…
.
Cantik, glowing nau ๐Ÿ˜
.
Amacam ? Nak cuba? ๐Ÿค—๐Ÿค—
Bermula la dengan TRIAL SET โ˜บ
.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0198804505 .
.
#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal
#YankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #VitaminCToner

JOM BERKENALAN dgn YANKO ๐Ÿ‘‘
-------------------------
.
Mari sya ceritakan serba sedikit ya.. Yanko ni adalah skincare kita import dari Taiwan. Diproses menggunakan teknologi Jerman.
.
Sustain dalam market dah lama... sejak dari tahun 1996 lagi. Sangat bagus harga pun berpatutan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
=========
Kandungan
=========
Yanko menggunakan elemen..
๐Ÿƒ TUMBUHAN SEMULAJADI
๐Ÿƒ NATURAL &
๐Ÿƒ KAYA DGN VIT A, C & E.
.
.
============
๐ŸŒธ DAY CREAM ๐ŸŒธ
============
โœ” Day cream tak lembik
โœ” Teksture padat
โœ” Langsung tak berminyak
โœ” Tak melekit โœ” Kalau nak make up nipis2, apply day cream pun dah cukup. Takpun day cream + compaq powder. Dah cunnns
โœ” Fungsinya utk COVER + MERAWAT
โœ” Ada spf utk melindungi kulit juga
.
.
===========
๐ŸŒธNIGHT CREAM๐ŸŒธ
===========
โœ” Night ada Vit A, C & E. Juga extract tumbuh tumbuhan semula jadi.
โœ” Vit A utk garis2
โœ” Vit C utk whitening & pimples
โœ” Vit E utk parut2.
โœ” Ini krim yg paling wajib guna.
โœ” Fungsinya utk merawat kulit waktu kita tido
โœ” Pagi pagi kompem lembutt sgt kulit
.
.
===========
๐ŸŒธ CLEANSER ๐ŸŒธ
===========
โœ” Cleanser yanko lembut sgt pada kulit.
โœ” Foam freeโ— Jadi cleanser yanko tak mengeringkan @ menghakis kulit. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
โœ” Fungsinya utk membersihkan kulit jauhhh kedalam pori.
โœ” Membersihkan kotoran pada kulit muka
โœ” Juga merawat & memberi vitamin pada kulit agar kekal sihat berseri seri ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #yankoskincareoriginalfromtaiwan mTaiwan #yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #jutawanYanko

Testimoni lagi.. TAK MENYESAL GUNA YANKO.. Keluar rumah tak perlu guna foundation. Calit day cream yanko, lipstik dan blusher. Siap.. Kulit cerah, natural dan glowing..๐Ÿ‘ธ Selamat tinggal kulit kusam..๐Ÿ˜ Nak cuba yanko skincare boleh whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0198804505
๐Ÿ“ฒ 0198804505
๐Ÿ“ฒ 0198804505

#yankoSkincareTestimoni #yankoskincareoriginal #yankoSkincare #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah

Punya siok bila dapat perubahan positif macam ni kan. Bitaw cust ni guna Yanko Skincare tau.. Cantik kan uolls.. Muka makin cerah dan bersih. Biarpun ambil masa tapi hasilnya sangat2 terbaikk๐Ÿ‘ dan yg lebih penting kulit makin sehat..yeayy๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ Uolls tak nak ke kulit sehat macam ni?? Nak cuba2 boleh try set trial..harga mampu milik.. Meh whatsapp kaklin lelaju.. ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #yankoSkincareMalaysia #jutawanYanko #lurveyaVitCtoner

Kak nak tanya, loose item yanko ada jual tak?
Ada sayang, jangan risau kaklin ada jual.. โžก yanko set
โžก trial set โžก loose set

Nak add on toner pun boleh ๐Ÿ˜‰

Haa, apa tunggu lagi jom whatsapp kaklin ๐Ÿ“ฒ0198804505
๐Ÿ“ฒ0198804505

#yankoSkincare #yankoSkincareOriginal #yankoSkincareKotaKinabalu #yankoSkincareSabah #yankoSkincareMalaysia #jutawanYanko #lurveyaVitCtoner #lurveyaVitCserum #lurveyaLemonMask

Most Popular Instagram Hashtags