#yamahanvx

MOST RECENT

Stylo Exclusive Fabulous!!
Bila anda pakai baju edisi khas retromania ini!!!
CREDIT OWER: @pabl0o_esc0bar
Tq Boss..Tq Tuan..Tq Cik Kak..Tq Cik Abang!!!🙌
Baju Retromania ini masih ada sedikit lagi saiz.. SAIZ YANG MASIH ADA
L✔️
XL✔️
2XL✔️
5XL✔️
Lain Saiz SOLD OUT dan tiada ulang cetak,Hanya 500 helai sahaja kami keluarkan.
Cepat dapatkan sebelum semuanya HABIS🔥
Call Admin-
012-2784085
012-2784085
-
#Retromania
#Supporters
#500pcsWorldWide
#CustomTshirt
#Legit
#YamahaNvx

NDK byk lagi kosong. Mlm ni deal esk boleh terus dpt nombor @nomborplaterunning_177
.
.
Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

NDK byk lagi kosong. Mlm ni deal esk boleh terus dpt nombor @nomborplaterunning_177
.
.
Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

Assalamualaikum. Banyak lagi plate n9 yg cantik2(NDK), whatsapp skg untuk semakan. banyak lagi nombor menarik boleh dipilih. Whatsapp sekarang! @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

#OhMediaNewToy | Part 1: Hari tu ada share gambar kunci dan memang ramai la yang jawab betul. Iya, selamat datang #NVX/#Aerox dalam keluarga #Ohmedia. Yay! Haha. Enjin 155cc dalam kategori skuter yang pertama la pernah dibeli. Tak pernah terfikir dek akal akan beli skuter ternyata makin meningkat usia makin pelik keinginan dan keperluannya. #redha. Tapi no wonder sebab skuter sekarang dah power! Hehe.
.
Ada beberapa faktor utama kenapa #ohmedia beli skuter ni.
.
1. Nak motor yang paling simple. Mudah dibawa ala-ala CVT kat kereta. Pulas je terus jalan (takde clutch takde gear) dan senang untuk bawa barang.
.
Masa beli #OhmediaMissJasmine dulu hari pertama dah buang bakul (ada sifat tak suka bakul). Last2 pening kepala nak bungkus Nasi Goreng Ayam bawa balik. Nak harap #OhmediaSugomi lagi la takleh harap. Haha.
.
Last2 yang ni confirm tak boleh nak buang sebab bawah seat. Ruang simpan dia memang besar. Tengok gambar ketiga tu rilek je beli beras. Letak full face helmet pun lepas dalam tu. Yay.
.
2. Sejujurnya perlukan kenderaan yang senang parking dan nak bawa pi masjid pakai kain pelekat. Usia dah pakcik-pakcik la katakan. Huhu. Bunyi pun senyap takdelah kacau jiran/jemaah lain.
.
3. Motor first yang OM kenal tak perlu pakai kunci, NVX ni la. Canggihnya awak. Kiranya keyless entry lah macam kereta. So bawa remote dia je letak dalam poket sama macam #OhmediaMissMerlot. So sekarang remote kereta dan motor dua-dua letak dalam poket tanpa ada risiko mencalarkan barang lain seperti phone (tak minat dengan kunci besi sebab selalu calarkan phone etc).
.
Sebab lain? Panjang dah ni so nanti kita sambung dalam part 2. Enjoy la dulu dengan gambar2 motor standard tu sebelum berubah. Hehe. Hati-hati ye jangan sampai kena racun angkat satu juga. Hehe.
.
Oh ya, nama motor ni CARLOS. Segala update khas pasal dia akan ada di hashtag #OhmediaCarlos.
.
📷 iPhoneX #OhmediaRempit #Yamaha #YamahaNVX #TeamNVX155Malaysia #KatakRoket

Assalamualaikum. Insallah esk pagi nombor WP Kuala Lumpur (VCB) akan dibuka. Boleh tempah sekarang, whatsapp 0143448986 @nomborplaterunning_177 .
.
.
#nomborplatemurah #nomborplate #nombor #nomborrunning #y15zr #nvx155 #yamahay15zr #yamahanvx #nomborplaterunning #kroniy15zr #kroninvx
#alhamdulillah #rezekidariallah #syukur #allahuakbar

Pinjam amek gmba moto @zam9005 jap.. untung2 boleh pinjam g ride nasi bamboo sabtu ni.. 🤣🤣 @liza_putralady 😆😆😆
.
.
.
#nvx #yamaha #skuter #yamahanvx #blackgold

💥MAU PUNYA PENGHASILAN TAMBAHAN???💥
Ayo join jadi reseller kami... Ada harga menarik khusus untuk reseller.👍👍👍
.
RESTOCK!!! Produk BEST SELLER, Winglet Nemo Carbon Aerox 155
.
Bahan: Plastik
Motor: Aerox 155
Warna: Carbon
Merk: Nemo
.
Harga: IDR 175.000
WA: 082227159703
BBM: MJMOTO
.
Order sekarang juga bro... Jangan sampai kehabisan.
.
#aerox #aerox155 #nvx #yamahaaerox #yamahanvx #wingletaerox #wingletnvx #aksesorisaerox #maxiyamaha #aksesorismurah #variasiaerox #aeroxsolo #aeroxwonogiri #aeroxsukoharjo #aeroxindonesia #nvxphilippines #nvxmalaysia #variasiaerox #aeroxmodif #variasimotorsolo #wonogiri #solo #aeroxmodif #modifikasiaerox #biker #maticsuper #aksesorismotormurah #aksesorisvariasi #mjmotoshop

Today is the “good old times “ of tomorrow

#latepost
Pengiriman kemaren:
.
Windshield MHR Nmax gas ke Karawang, Winglet Nemo Carbon Aerox terbang ke Bengkulu, Handle Ride It Aerox touring ke Surabaya, Windshield MHR PCX melanglang buana ke Pulau Laut, Tear off R10 + TOP main ke Jakarta
.
.
Terima kasih untuk yg sudah order. Untuk yg belum order kami tunggu ordernya ya... :)
.
Kami juga melayani order via #Tokopedia #Bukalapak dan #Shopee lho... Pilih mana yg sesuai selera
.
RESELLER & DROPSHIPPER VERY WELCOME...👍👍👍
📱WA: 082227159703 .
.
#Yamaha #YamahaNmax #yamahaaerox #yamahanvx #maxrepublic #maxination #windshield #maxiyamaha #windshieldnmax #ducktail #ducktailnmax #winglet #WingletAerox #BlackDiamond #aksesorisnmax #variasinmax #aksesorisaerox #tearoff #tearoffKYT #tearoffKBC #variasiaerox #MJMotoshop

New headlight for #yamaha because #yamahanvx hasn't good headlight,not so bright as I like...#nhatrang #vietnam #ledlights #yamahavietnam #honda #hondapcx

Most Popular Instagram Hashtags