[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#yaghani

225 posts

TOP POSTS

Ni la namanya.. takde keje carik keje😅
bermula dgn 1 kilo tepung, dah bertambah sekali ganda... haaa.. hadap la nk mengelim karipap sorang2..kalau idak, time gini dah dibuai mimpi. TQ customer2 yang baik hati. Semoga kita semua dilimpahi rezeki yang berganda. Aaminnn... #YaMughni
#YaGhani
#YaFattah
#YaRazzaq

Don't complain a lot, bersyukurlah. Rezeki twins ni sangatlah kami tak sangka, kami yakin ada rezeki untuk mereka. Memang kami agak risau dengan pampers (don't ask me to use cloth diaper, 1 CD pun dah berapa), manakala Wawa sangat komited untuk breastfeed anak sampai 2 tahun - can avoid spending on FM, inshaa Allah kesihatan juga dipelihara olehNya. Kami suami isteri sangat optimis akan rezekiNya yang tak pernah cepat atau lambat. Paling utama sekarang, semoga kembar kami lahir dengan sihat dan aktif. .

Ya, 5 tahun pertama memang mencabar and I don't mind waiting. Not only waiting, I have to help husband too. Bagaimana? 💞 Jaga makan minum pakai dia (ironkan baju kerja.lol) 💞 Jangan bebankan emosi dia
💞 Fahami dan kasihani dia (bukan simpati)
💞 Sokong dia
💞 Usaha dengan bisnes SHAKLEE dan WAFIQ LEGACY yang hebat ni 💣
.

Tanpa push factor ni mungkin Wawa dah give up nak continue business Shaklee. It's not easy and not a fast money. Tapi ia bukanlah macam MLM lain yang kau boleh dapat pasif income (duduk diam, downline buat bisnes, kau dapat duit). .

NO PAIN NO GAIN - MAN JADDA WAJADA .

Notes: Ditulis dengan izin suami.
For Wafiq Legacy from Wafiq Garage (IG/FB: wafiq.garage)

#wafiqlegacy #wafiqfamily #motivasi #yarazzaq #yaghani

Begitu luar biasa nikmat yg engkau berika kpd kami...rasa syukur yg tak pernah henti aku ucapkan..Alhamdulillah wasyukurillah..atas limpahan Rezeki,kesehatan,dan masih dberikan umur hingga saat ini..#ya Razaq#yaFattah#yamughni#yaGhani#yaAllah

SYUKUR ALHAMDULLILAH

Terima Kasih Ya Allah..Atas Segala Pinjaman Mu.Selama 10Tahun Macam Sekejap Je.Pelbagai Keindahan, Onak Dugaan Kami Tempuh Bersama. SYUKUR ALHAMDULLILAH Kami Jalani Dengan Redo.

Buat Suami TerSayang Ahmad Tabassum Dan Permata Hati Marissa Tabbassum Sayang Hingga KEJANNAH.
15 FEB berday Marissa. 17 Feb Ulang Tahun Perkahwinan Dan 19 Feb Berday My LOVELY Hubby.Bulan Penuh Dengan Nikmat SYUKUR.
Nak Kan Kebahagia..Kita Wajib Beri Kebahagia.
Ya Robb Tolong Peliharan CINTA Kami Hingga KEJANNAH.
#YaRahman #YaRahimm #YaBaari #YaGhani #YaMughni.

Buka 24 jam heeee biar kebeli ini ,,,aamiinkan dong 😀
#pengenmobil
#mobilio
#datsungo
#merchandise
#allohuakbar
#yaghani
#untukibu

Asma’ul Husna 18 … Ar razzaq (Maha Pemberi rezeki)

Dia yang memberi segala rezeki (nikmat) kepada hamba Nya.

Fadilat dan khasiatnya:

a. Orang yang mengamalkan zikir ini insyaAllah akan lapang penghidupannya dan mendapat rezeki yang tidak disangka sangka. Kaifiatnya begini: Setelah selesai mengerjakan solat subuh, berdirilah di sebelah kanan rumah dengan menghadap ke arah kiblat, kemudian baca Ya Razzaq sebanyak 10 kali. Kemudian berdiri di sebelah kiri rumah (menghadap kiblat) dan membaca Ya Razzaq 10 kali. Setelah itu pindah ke sebelah hadapan rumah, berdiri menghadap kiblat dan membaca zikir ini 10 kali. Dan yang terakhir berdirilah dengan menghadap arah ke kiblat di belakang rumah dan baca zikir ini 10 kali, insyaAllah akan murah rezeki orang yang mengamalkannya.

b. Sesiapa yang membaca Ya Razzaq 20 kali setiap hari yakni dibaca pagi pagi sebelum sarapan dan diwiridkannya selama 20 hari, insyaAllah dia akan diberi kefahaman yang mendalam dan sempurna dalam sesuatu perkara.

c. Orang yang berulangkali membaca zikir ini akan segala usahanya akan berjalan dengan lancar insyaAllah.
.
*sumber google .
#syukur #alhamdulillah #yarazzaq #yaqayyum #yaghani #yafattah #yamughni

MOST RECENT

Begitu luar biasa nikmat yg engkau berika kpd kami...rasa syukur yg tak pernah henti aku ucapkan..Alhamdulillah wasyukurillah..atas limpahan Rezeki,kesehatan,dan masih dberikan umur hingga saat ini..#ya Razaq#yaFattah#yamughni#yaGhani#yaAllah

Assalamualaikum
Selamat pagi cinta hati ❤

#YaMughni
#YaGhani
#YaRazzaq
#YaFattah

good morning🌞🌞🌞
pagi ni kita breakfast pizza
Happy working❤❤🍇🍇 #YaMughni
#YaGhani
#YaFattah
#YaRazzaq

#Assalammualaiakum Sahabat Yang Budiman.

Jom Sama Sama Kita #istighfar 100×
Disambung Dengan #zikir
Allah Maha Baik #YaBaar
#yamugni
#yaghani
#yafattah
#yarazak
#yabaari

#Assalammualaiakum Sahabat Yang Budiman.

Jom Sama Sama Kita #istighfar 100×
Disambung Dengan #zikir
Allah Maha Baik #YaBaar
#yamugni
#yaghani
#yafattah
#yarazak
#yabaari

Ni la namanya.. takde keje carik keje😅
bermula dgn 1 kilo tepung, dah bertambah sekali ganda... haaa.. hadap la nk mengelim karipap sorang2..kalau idak, time gini dah dibuai mimpi. TQ customer2 yang baik hati. Semoga kita semua dilimpahi rezeki yang berganda. Aaminnn... #YaMughni
#YaGhani
#YaFattah
#YaRazzaq

Most Popular Instagram Hashtags