#yaghani

MOST RECENT

Cara memilih Skrub yang sesuai untuk kulit

Pilihlah skrub yang tidak terlalu kasar pada kulit

Elakkan skrub yang mempunyai bahan seperti paraben

Pilih yang bersesuaian dengan masalah kulit yang dihadapi

Pastikan memilih skrub yang sesuai untuk wajah/ badan sahaja.
Berapa kali kekerapan untuk menggunakan scrub?

Scrub sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan.
Scrub lah sekurang-kurangnya sekali seminggu untuk mengurangkan masalah pori tersumbat. Kitakan dalam seminggu tu berapa kali pakai makeup, makeup yang tak ditanggal bersih itu lah yang menyumbatkan pori-pori. Jadi ada baiknya menggunakan scrub.
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

Kenapa #FERRAIRABEAUTY FACE&SCRUB lain daripada yang lain?

Diformulasi daripada bahan-bahan semula jadi yang banyak manfaat untuk kulit. • EKSTRAK KUNYIT • EKSTRAK GREEN TEA • EKSTRAK BUNGA-BUNGAAN • EKSTRAK HERBA
• EKSTRAK BERAS
Sesuai untuk semua masalah kulit lelaki & perempuan. ✔️Jerawat kecut
✔️Parut pudar
✔️Kulit cerah
✔️Kulit kurang berminyak
✔️Blackhead whitehead hilang
✔️Eyebag kurang
✔️Sunburn hilang

Klik link untuk Order
http://www.wasap.my/6017-9011343
#scrubviral
#scrubjerawat
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

Squad sedia !!!! 🤣
Sedia untuk pergi pada agent2 yang ingin mencari pendapatan, nak duit lebih raya ni.
Dengan modal serendah RM 1** sahaja, boleh meroket dengan FERRAIRA BEAUTY dah. Dropship also wanted, mampu milik. Dapat perhatian ramai, produk menarik. 😱

Insyaallah, kita sama-sama berjaya, kejar apa yang kita inginkan dalam hidup.
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

Squad sedia !!!! 🤣
Sedia untuk pergi pada agent2 yang ingin mencari pendapatan, nak duit lebih raya ni.
Dengan modal serendah RM 1** sahaja, boleh meroket dengan FERRAIRA BEAUTY dah. Dropship also wanted, mampu milik. Dapat perhatian ramai, produk menarik. 😱

Insyaallah, kita sama-sama berjaya, kejar apa yang kita inginkan dalam hidup.
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#FSAABEAUTYBUTIK

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#FSAABEAUTYBUTIK

KENAPA LA BEST SANGAT FERRAIRA BEAUTY SCRUB + MASKER NI... Lepas pakai, muka ya tuhan lembut sangat2. Muka pun fresh jerr, semua bahan-bahan organic pulak tu. 💞

Korang should try laa, harga so affordable. RM 15 jerr, bukan 100 gram tapi 130 gram tau. Body & face boleh guna.
Korang tengok testimoni2 kita, semua mula2 guna dah fall in love githeuww uolls. Bila kita konsisten lagi laa kesan dia wow, muka kita pun sihat sebab amalkan benda2 organic.
Nanti apapa dm/pm mama yerr. 😘 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343 📲www.wasap.my/6017-9011343
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin
#fsaabeautybutik

IKHTIAR UNTUK PULIHKAN SKIN, INSYAALLAH AKAN DAPAT HASILNYA DENGAN KONSISTEN 😇

Korang tengok pada gambar tu, teruk tak muka before? Dengan jerawat naik membiak hari2, parut jerawat banyak, blackhead also Whitehead. Eeeuuuwwww, uollss.
Memang laki tengok pun, hambar jerr. Alhamdulillah, dengan ikhtiar try Ferraira Beauty, konsisten alhamdulillah muka makin okay. Masker and scrubbing, muka makin sembuh.
Dengan bahan-bahan semulajadi yang ada dalam Ferraira Beauty, konsisten jerr, boleh nampak kesannya uolls 😉

Berminat ? Kindly whatsapp me to +6017-9011343.
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

ALAHAI, GOOD MORNING MORNING EVERYONE 🤗 Assalamualaikum. .
Layan masker and scrubbing pepagi best uolls, muka pun fresh. Nyaman tau. .
Meh laa cuba Ferraira Beauty, confirm uolls puas hati nau2, dm okay. 😘
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

WAHH!!! JERAWAT KECUT , PARUT CABUT LARI. 😱😱😱 .
Nak pengsan sis dengan testimoni, alhamdulillah syukur jerawat makin kecut, parut semakin pudar. Scrub +Masker FERRAIRA memang hebat. 😘 .
Korang ada masalah jerawat ?
Parut jerawat?
Tona kulit tak sekata ?
Kulit sunburn ?
Serabut dengan blackhead dan whitehead menyemak kat muka?
Kulit muka berminyak ?
Insyaallah, Ferraira Scrub +Masker boleh bantu selesaikan masalah anda. 😘
.
FERRAIRA BEAUTY SCRUB +MASKER adalah sejenis scrub yang di hasilkan 100 % dari bahan-bahan semulajadi. Ia bertindak sebagai scrub muka, scrub badan dan masker.
Bahan-bahan yang terkandung didalam Ferraira Beauty Scrub + Masker ini adalah dari kunyit asli, beras pulut, kulit rambai, ekstrak green tea, ekstrak bunga-bungaan dan kulit kayu manis.
Semua bahan-bahan tersebut mempunyai banyak kebaikan untuk kulit wajah dan tubuh seperti ia dapat mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat, membersihkan liang-liang pori,membuang sel-sel kulit mati dan menaikkan seri wajah anda.
Ferraira Beauty Scrub +Masker dihasilkan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah kulit dan inginkan kulit yang sihat.
Insyaallah, Ferraira Beauty dapat membantu anda menyelesaikan masalah tersebut.Scrub + Masker Ferraira Beauty adalah lain dari yang lain.

Sayangilah kulit anda dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi. ☺️ Mudahnya nak . .
WhatsApp ke +60 sekarang.
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

BESTNYA BILA MUKA RASA LEMBUT, KAN ??? Jom kita sama-sama cantik berjemaah. Cecantik ramai2, haa raya pun tak lama dah. Takkan nak bior jerr skin tu uolls. 😉
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

BESTNYA BILA MUKA RASA LEMBUT, KAN ??? Jom kita sama-sama cantik berjemaah. Cecantik ramai2, haa raya pun tak lama dah. Takkan nak bior jerr skin tu uolls. 😉
#Ferrairabeautyhq
#mudahnyanakcantik
#organicandnaturalproducts
#alhamdulillah
#yaghani
#yamughni
#yafattah
#yarazzaq
#yamuhaimin

.
Working... with spirit of good hope, good dreams, good people... Semoga laris manis hari ini ya Mak... Semoga ada bagian rejeki yang sudah disisihkan Allah buat kita.... ❤

#monday
#senin
#YaMughni
#YaGhani
#YaFatah
#YaRazaaq

PERKARA REZEKI (2)🌷((ngelanjutin yg kemarin di post sebelah➡️ kalau ga jelas tulisannya di zoom aja gambarnya hihi, maaf))
.
4️⃣Keempat, kita akan dihisab oleh Allah untuk semua yang kita usahakan. Tak terkecuali semua pemasukan yang kita dapatkan. Meskipun belum tentu kita akan memanfaatkannya
.
🌺Kita tidak hanya ditanya tentang bagaimana cara mendapatkan harta, termasuk bagaimana mengunakan harta. Dalam hadis dari Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
“Tidak akan bergeser dua telapak kaki seorang hamba pada hari kiamat sampai dia ditanya (dimintai pertanggungjawaban) tentang umurnya kemana dihabiskannya, tentang ilmunya bagaimana dia mengamalkannya, tentang hartanya; dari mana diperolehnya dan ke mana dibelanjakannya, serta tentang tubuhnya untuk apa digunakannya. (HR. Turmudzi 2417, ad-Darimi 537, dan dishahihkan al-Albani)
.
🌺Yang akan dihisab oleh Allah tidak hanya harta yang menjadi kebutuhan sekunder atau tersier, termasuk yang menjadi harta kebutuhan primer, dan bahkan makanan yang dikonsumsi seseorang ketika sedang kelaparan.
.
5️⃣Kelima, prestasi manusia tidak diukur dari seberapa banyak harta yang dia miliki, tapi dari seberapa banyak dia bisa memberikan manfaat bagi umat. Ada sebuah hadis yang menyatakan, “Manusia yang paling dicintai Allah, adalah yang paling bermanfaat bagi manusia lainnya.” (at-Thabrani dalam as-Shaghir, 862 – majma’ zawaid 13708)
.
🌺Islam menghargai semua kelebihan manusia, namun kelebihan itu baru ternilai, ketika pemiliknya paham syariat dan ilmu agama. Karena hanya dengan modal paham aturan agama, manusia bisa mengendalikan segala kelebihannya dengan benar, sehingga manfaatnya lebih luas. Standar inilah yang diajarkan oleh Nabi Shallallahu ‘alaihi wa sallam. Hadis hadis dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu, Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, “Manusia adalah barang tambang. Manusia terbaik di zaman jahiliyah dia juga yang terbaik setelah masuk islam, apabila dia paham agama.” (HR. Bukhari 3383 dan Muslim 2526)
#HartamilikAllah
#allahknowsbest
#selfreminder
#ngejleb
#YaGhani
#nafsulmuthmainnah

Most Popular Instagram Hashtags