#y15zr

34308 posts

TOP POSTS

Nombor plat tu dah tukar konsep dah sekarang ni πŸ˜‚ terbaik πŸ‘

#sukanduaroda #kapcaisado #sadokanjenteramu #jenterapadu #y15zr #mxking150 #exciter150

Cc @nowl_pro1c
・・・
Y15ZR makin lama makin PADU makin lama makin SERONOK makin lama makin TAHAN makin lama makin LIAR kudanya makin lama makin RAMAI sahabat makin lama makin CINTA 😍 #y15zr #y15zrpurple #horsepower #torque #speed #umaracing #ohlins #rcb #sp522 #r9exhaust #diabloslicks #tuneboss #quickshifter #ridemaroh #mrr2bikerscommunity #durexxxmachine #paduteroxxx

#y15zr #y15zrmalaysia pacak mai hahaha πŸ˜‰βœŒπŸΌοΈ

buah mangga, buah pelam. pesan kat mak awak bakal menantu kirim salam ☺ selamat malam 😁✌️. #y15zr #y15zrmalaysia #peminataraishoei #pelesitrayaumalaysia #sukanpermotoran #kapcaimalaya #pelesitrayaumalaysia #photooftheday πŸ“Έ

Fuhhh test brembo katenye... ;)
.
#Repost @abdhafizx
・・・
Test Bremboo✌️ #hondars150r .. nasib baik x masuk lorong smart tag πŸ˜‚. nak angkat tayar depan x brani. so kite angkat tayo blakang tgk cmne πŸ˜…#lepasrindu
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ͺ🏼 πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ͺ🏼 Tag @rs150rmalaysia_official dan #rs150rmalaysia_official pada post anda, kami akan repost post anda ;) πŸ‘πŸΌπŸ’ͺπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼 ______________________________________ #honda #rs150r #rs150rmalaysia_official #RideAndRespect #kamiXramai #kapcaimalaya #hondars150r #kapcaisado #matmotorepost #pencintaduaroda #y15zr #y15zrmalaysia #cornerking #hondawinner #winner150 #curicuripandang @rs150rmalaysia_official @team_y15zr_malaya @kapcaimalaya @abam_ranggi_vs_sisto_rare @kamixramai @jiwapermotoran @jenterakita @crazy_roadway_owner_crew @kamixlaju @curicuripandangofficial

Peace takkan prnah turun haha πŸ˜‚

#peacejanganturun #y15zrmalaysia #y15zr #yamahalover #lc135

MOST RECENT

Pulang saja dimana permulaan langkahmu , biar saja angin itu terus berlalu . . 🌹🚢🏿 #yamaha #y15zr #y150 #akhiratdidepan #gagakhitam #standarituindah #masihbujang #perikkk

Pepelusuh. πŸ†πŸ†πŸ†
#Y15ZR #y15zrmalaysia #y15zrmalaya
#TenangSaja

Selamat malamπŸ‘€πŸ’¨
#y15zr
#😍

Belanje set yg 2nd plak..
Ape komen anda.
#YAMAHA
#y15zr
#StandardSaje
#BiruItuMenawan

Belanje sikit utk 1st set..
Ape komen anda..
#YAMAHA
#y15zr
#StandardSaje
#MerahItuGarang

Terima kasih mana yang sudi hadir pada jamuan yang tak seberapa ini...saya hargai atas sokongan anda semua...
*mana yang tak tag,tolong tag sat noh...lepas ni jamuan hari raya pulak,in sya Allah...
#y15 #y150 #y15zr #kamiXramai #lambattinggai #y15zrjitracrew #

Rider single mingle....amik mood sesorang atas highway....zzzzzzz

#yamaha #y15zr #kry150 #komunitiridersy15 #arcdiscavory #alpinestars

πŸš˜πŸ”€πŸš΅...πŸ’ͺ
Previously, 81mmβ–«83mmβ–«87mm
Now, lets see how this 57mm gives shape on you...😊
β€’
β€’
#vtec #honda #bseries #allmotor #y15zrmalaysia #y15zr #57mm #photooftheday #bigboystoys #yamaha #wiseco #uma #typer

Beg jerut ARAI copy ori
Biru gelap
RM35
Postage +RM8

Cod Shah Alam

Tempat lain2 utk delivery boleh usha profile kami

#begarai #arc #shoei #arai #kyt #ex5 #honda #dash #yamaha #lc #lc135 #125z #rxz #y15 #y15zr #rs150 #rr #matmoto #matrempit #hobikamimahal #kamixramai #serlahkankehebatan

Most Popular Instagram Hashtags