#xtrac

1111 posts

TOP POSTS

Working on the weekends making things happen. Final prep on the P4 and finishing touches on the Pit box. Reedys spending the day here getting his hands dirty with the boys. Missing our ladies today but we have the day off tomorrow. #happyhappy @monsterenergy @toyotires @rigidindustries @kmcwheels @kingshocks @knfilters @artificialgrassliquidators @makitatools @safecraft @propowerracing @currieenterprises @wilwooddiscbrakes @cbrperformanceproducts @sparcousa @lincolnelectric @rpiracing #xtrac I thank you all for the support of this program. We won't let you down!! #evvo99 don't be zooming in!!!

#Repost @kyleleduc99 🔥🔥
・・・
This is #evvo99 - Our newest design and concept to hit the dirt for the 2017 season. This truck has taken things for me and everyone involved in this program to another level. All CAD drawn and designed in partnership with @battlebornengineering , and brought to life by the hands of @tradronfeldt and @robbywoods and myself to a level that we think is perfect. Big steps were taken with all of the companies we work with to take this truck and our program to another level! We welcome this truck into our family and team and hope it gives us all a bright future and allow me to support my family and the friend that I have working with me. Look at this thing!!! Look how insanely tough and badass it looks just sitting here! Wait til you see it rip 🔥💨💯 haha. Thank you to my, and my crews families for believing in us and supporting us along this journey. Love you Amber Reedy and little Addie. @monsterenergy @toyotires @kmcwheels @rigidindustries @kingshocks @knfilters @safecraft @agl.construction @propowerracing #xtrac @sparcofficial @wilwooddiscbrakes @je_reel @lucasoiloffroad @makitatools @cbrperformanceproducts @competitivemetals @rcvperformance @rpiracing @currieenterprises @walkerind @fiberwerx

Day off spent on this beauty. 72' Challenger with Winston Cup R5 motor. 447 CI 830HP. Getting the #xtrac sequential gearbox dialed-in for engine cut-off on upshifts. Not easy without an ecu! Hoping the #mobil1 synthetic will help some. #musclecar #classic #challenger

Another great run by #TeamC Racing. Well done guys @rmason84 @masonmotorsports #xtrac #baja500

Watching the scooters #braaaap lets go @crtwotwo 🇦🇺👊🏻 Cheers for the tix #xtrac #procircuit

Inside the Gould Puma. #puma #xtrac #gouldracing

Only good things to come! This is a build you want to follow!! #Repost @kyleleduc99
・・・
#EVVO99 is one day closer to winning! We have a squad of determined fabricators, mechanics, drivers and just all around hard workers making this truck a reality. Day 6 and it's almost off the table. Comment if you can tell what's going on here!!?? Big shout out to @baileigh_industrial for allowing us to build things like this and it's all made of metal top to bottom from the baddest company in the Buisness @competitivemetals . Stay tuned for more progress on the @monsterenergy @toyotires @kmcwheels @kingshocks @rigidindustries @knfilters @baileigh_industrial @cbrperformanceproducts @propowerracing #xtrac @je_reel @currieenterprises @makitatools @esterobeachhotel @howeperformance @lucasoilproducts @wilwooddiscbrakes @polarisrzr @sparcousa @fuelsafe Pro4

MOST RECENT

MAKE UP NAMPAK SMOOTH
.
Korang nak make up nampak cantik dan tak bercapuk? Meh try YARRA. Confirm korang puas hati.
.
Selain melembapkan yarra juga mampu merawat masalah pori terbuka, blackhead dan whitehead ye.
.
Hah tunggu apa lagi tu, jom wasap 0135349258.
.
50ml RM31 / 100ml RM48
Exc postage

FEEDBACK CUSTOMER
.
Kulit jadi lembut dan serasi.
.
Bahan-bahan yang terkandung didalamnya berfungsi untuk melembapkan, melembutkan serta mencerahkan kulit ⚘
.
50ml RM31 / 100ml RM48
Exc postage
0135349258 📱

CONTEST SELFIE YARRA
.
Tu dia uolss, jom join contest ni senang je : ⚘Beli yarra xtrac / yarra scrub soap
⚘Selfie bersama produk
⚘Post gambar ke fb atau ig dan
#MoisturiserXtracYARRA
.
HADIAH UTAMA :
❤ Rantai emas bernilai RM1000
❤ Cabutan mingguan bernilai RM50
❤ Bonus mingguan cincin emas
Jom dapatkan yarra sekarang.
0135349258📲

Sapa nak makeup tahan lama & cantik mcm muabellaz ni? Salah satu diaa tak lupaa adalahhhhh ? Jeng jeng pakai moisturizer dari yarra ni. Utk lembapkan kulit & jadikan make up tahan lamaa . Jeles tk uols kulit dia cantik ?

XtraC yg murah tapi marvelous ni sekurang2nya ada 3 kegunaan :
1) Make-up base / face primer
2) Moisturiser
3) Merawat mslh2 lazim kulittt mcm jrwt & sbg nya...
.
.
Dapatkan XtraC hari ini juga, untuk HARGA PROMOSIIII BERBALOI3..
.
XtraC 3 Dalam 1, Jimat & Berkesan !
.
Guna XtraC ni sbg make-up base mmg besttt sgt...Bile nak apply Kan makeup kat muka tu sgt2 lah senang rata, combination apa2 make-up pun kalau korg guna XtraC sbg base, mmg akan jadi cunn...seriusss ni !
.
.
Dah tu, XtraC ni jugak adalah moisturiser yg bagus, melembapkan kulit, menutup liang pori2 yg terbuka lpas uolls cuci muka
.
Haa inilah sbb hakak suggest uolls cubaaaa produk ni, dah lah MURAHHH, MACAM2 KEGUNAAN, BERKESAN pulak tuuuu...
.
.
Hakak highly recommend uolls cubaaaa XtraC ni sementara stock masih ada HARGA PROMOSIIII
.
.
Seriusss tak rugi, malah JIMATTT dan Puashati habaq hangggg !!
.

#YarraXtraC #Yarra #YarraMoisturiser #YarraXtraCMoisturiser #xtraC
#jushinecnleebeauty #jushinec #yarramoisturisermurah #trulooksmurah #melembapkankulit #miracleserumbydanielin #miracleserum #memudarkanparut #yarramoisturiser #moisturiser #vitaminC #cantikdalamancantikluaran #seriousbuyeronly #cosmetics #moisturizer

.
Wahhhh banyak kelebihan moisturiser ni. Tepek2 terus cantik..
.
Bukan setakat cantik malah ia merawat masalah kulit korang.
.
PM 0172639307
#XTraC
#yarrabeautycare
#basemakeup
#rawatkulitanda

Liečba psoriázy XTRAC ® Laser Liečbu psoriázy excimetrovým laserom XTRAC ponúkame v aveclinic Bratislava ako jediný na SLOVENSKU
#aveclinic #rusovskacesta19 #skin #xtrac #xtraclaser #eximerylaser #petrzalka #bratislava #psoriasis #psoriaza #liecba #body #help #sick #dermal #instagood #instalike #insta #treatment #procedure

So when the shifter sensor give up in Race...funny 😅😅😅😂😂😂🏁🏁🏁 #needmaintainanceinsideandout #lovethiscar #becauseracecar #tcsa #nbr28 #KIC #WTCC #jasmotorsport #accord #CL7 #motec #Xtrac

READY STOCK 🚀🚀🚀 YARRA XTRA-C MOISTURIZER
==========================
.
Siapa rajin tgk live #makeupbybellaz mesti kenal yarra moisturizer ni sebab Yarra xtrac Adalah FAVOURITE moisturizer MUA BELLAZ .
Kelebihan YARRA MOISTURIZER :
✔️boleh dijadikan mekap base ✔️makeup tahan lama
✔️memudarkan parut
✔️melembapkan kulit wajah
✔️menghilangkan kesan parut ✔️menambahkan vitamin pada kulit
✔mengecilkan liang pori yang terbuka
✔mengurangkan eyebag
✔mengecutkan jerawat
✔mengurangkan minyak wajah

Apa tunggu lagi ,, Oooooo nak tahu harga lettewwwwww ,, don't worry tersangatttt mampu milik 💃🏼💃🏼💃🏼 50ml-RM31SM/RM35SS (2-3bulan)
100ml-RM48SM/RM50SS (3bulan-setahun maybe)😱😱
(Exclude postage)
Cara Pakai mudah sgt just PICIT CENONETTTTTT DAH CUN 😘😘😘 So apa tunggu lagi sgt2 berbaloiiiii ✌🏻️ Just Klik Link Dibawah Utk order/Pertanyaan 📲 www.wasap.my/+60137120158

#ansbeautylicious #kosmetikmurahmalaysia #viralno1cosmetics #Yarra #Moisturizer #XtraC #SejukSejukBest #TakMelekit

Nil en busca de..... 🦑🐙🐡🐬🐠 #snorkel #lacasadelmar #viesbraves #xtrac #igerscostabrava #holidays

Nil 💙Snorkel, Merci Santi, ets un crack!!! #ensencantaelmarelmar #holidays #igcostabrava #lacasadelmar#viesbraves #xtrac

Jom rawat muka kita uolss.
.
Banyak kelebihan yarra ni, merawat kulit SUNBURN.
.
Jom la uolss dapat kan yarra.
Selain melembapkan bertindak juga untuk menegangkan kulit muka jika digunakan secara konsisten.

Xtrac is a laser that can be used to treat psoriasis. It doesn't harm the skin around it and it's a painless, quick treatment that gives long lasting results. Number of treatments vary for each individual. #xtrac #psoriasis #sun #laser #protectyourskin #clearskin #dermatology #cosmeticdermatology #sandhudermatology #losangeles #vitality #healthy #wellness 📞 To schedule a consultation, please call 661-945-0818.
💡To view more of the services we offer, visit Sandhudermatology.com

Hai awak, jangan lupa saksikan duta Bellaz dan Pengasas Yarra di Astro Oasis.
.
Temui mereka dalam rancangan Bismillah Ad-Duha pada 15 Julai 2017 jam 9.00 pagi 😊

Bollywood makeup looks
Antara barang yang BELLA guna
Foundation cream dari #OKAYA Malaysia
Bedak n celak kening dari Cik Puan Gojes
#Corectororange n #conclear dari RoseTyara Academy Makeup HQ
Primer dari #Vevious HQ Malaysia
Pelembab wajah dari #Moisturiser #XtraC By #Yarra
Argan oil dari #IFlawless Minyak Argan Emas

MAKEUP TAHAN LAMA
.
Korang yang rajin makeup tu meh la try yarra ni.
.
Selain bertindak sebagai moisturizer ia juga boleh dijadikan sebagai makeup base atau primer taw.
.
Ha best ke best?
Kalau uolss nak cuba juz wasap 0135349258 ye ❤

KULIT MENGELUPAS?
.
Siapa sini kulit muka dia mengelupas dan kering?
.
Jom try yarra ni. Memang bagus untuk kulit uolss sebab bahan2 dia dari ekstrak timun, aloe vera, vitamin c.
.
Macam mana nak dapatkan yarra ni? Boleh direct wasap 0135349258 ye.

FEEDBACK YARRA
.
Jerawat makin mengecut dan pori-pori makin mengecil.
.
Korang tak nak ke MAKEUP korang makin ploles?
.
Kalau nak meh la cuba Yarra ni boleh dijadikan base makeup atau primer taw.
.
Nak oder senang je, wasap 0135349258 ye.

Hye awak, tahu tak dengan setiap pembelian Xtra C Yarra Mousturizer 100ml anda akan dapat 1 fridge magnet.
.
Jom dapatkan sekarang sementara masih ada stock. Stock sangat sangat terhad ye.
.
Macam mana nak order?
Juz wasap 0135349258 ❤

Most Popular Instagram Hashtags