[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#xtrac

1307 posts

TOP POSTS

#evvo99 is almost ready for round 5-6 in Utah. Leading the points and finally happy with this truck and ready to keep kicking ass. Our team is killing it and ready to make big moves this year to prepare for 2018. Lots to do!! @highrevphoto 📷 @monsterenergy @toyotires @kmcwheels @rigidindustries @knfilters @kingshocks @safecraft @artificialgrassliquidators @je_reel @wilwooddiscbrakes @currieenterprises @sparcofficial @esterobeachhotel @cbrperformanceproducts @lucasoiloffroad #xtrac @propowerracing @lincolnelectric @actionsportscanopies

Watching the scooters #braaaap lets go @crtwotwo 🇦🇺👊🏻 Cheers for the tix #xtrac #procircuit

#Repost @kyleleduc99 🔥🔥
・・・
This is #evvo99 - Our newest design and concept to hit the dirt for the 2017 season. This truck has taken things for me and everyone involved in this program to another level. All CAD drawn and designed in partnership with @battlebornengineering , and brought to life by the hands of @tradronfeldt and @robbywoods and myself to a level that we think is perfect. Big steps were taken with all of the companies we work with to take this truck and our program to another level! We welcome this truck into our family and team and hope it gives us all a bright future and allow me to support my family and the friend that I have working with me. Look at this thing!!! Look how insanely tough and badass it looks just sitting here! Wait til you see it rip 🔥💨💯 haha. Thank you to my, and my crews families for believing in us and supporting us along this journey. Love you Amber Reedy and little Addie. @monsterenergy @toyotires @kmcwheels @rigidindustries @kingshocks @knfilters @safecraft @agl.construction @propowerracing #xtrac @sparcofficial @wilwooddiscbrakes @je_reel @lucasoiloffroad @makitatools @cbrperformanceproducts @competitivemetals @rcvperformance @rpiracing @currieenterprises @walkerind @fiberwerx

Day off spent on this beauty. 72' Challenger with Winston Cup R5 motor. 447 CI 830HP. Getting the #xtrac sequential gearbox dialed-in for engine cut-off on upshifts. Not easy without an ecu! Hoping the #mobil1 synthetic will help some. #musclecar #classic #challenger

We were recently at the MIA Careers Event at Silverstone. If you missed us you can find all our current vacancies on our website. #xtrac #engineering #careers #thinkitmakeit

@Regrann from @kyleleduc99 - This is #evvo99 - Our newest design and concept to hit the dirt for the 2017 season. This truck has taken things for me and everyone involved in this program to another level. All CAD drawn and designed in partnership with @battlebornengineering , and brought to life by the hands of @tradronfeldt and @robbywoods and myself to a level that we think is perfect. Big steps were taken with all of the companies we work with to take this truck and our program to another level! We welcome this truck into our family and team and hope it gives us all a bright future and allow me to support my family and the friend that I have working with me. Look at this thing!!! Look how insanely tough and badass it looks just sitting here! Wait til you see it rip 🔥💨💯 haha. Thank you to my, and my crews families for believing in us and supporting us along this journey. Love you Amber Reedy and little Addie. Thank you to @tradronfeldt , @tacoma_tyler , @robbywoods his tyler and every company that went above and beyond to help us bury out parts. @monsterenergy @toyotires @kmcwheels @rigidindustries @kingshocks @knfilters @safecraft @artificialgrassliquidators @propowerracing #xtrac @sparcofficial @wilwooddiscbrakes @je_reel @lucasoiloffroad @makitatools @cbrperformanceproducts @competitivemetals @rcvperformance @rpiracing @Currie enterprises @walkerind @fiberwerx - #regrann

Brand New Mason Motorsports AWD BBC @jameslinmotorsports #xtrac #douganpower

MOST RECENT

We were recently at the MIA Careers Event at Silverstone. If you missed us you can find all our current vacancies on our website. #xtrac #engineering #careers #thinkitmakeit

Hai jom dapatkan YARRA MOISTURISER XTRAC 🌺Kelebihan YARRA XTRAC : - memudarkan parut & jeragat - mengatasi kulit kering & garis halus - melembapkan & menghaluskan kulit wajah / badan - anti jerawat, anti-aging, meremajakan kulit - mengecilkan pori2, melicinkan dan menegangkan kulit - menyerlahkan kecantikan kulit - merawat luka - menghalang sinar UV yang berlebihan - mencerahkan kulit - menghilangkan ruam, kudis, panau, kurap, kulit berminyak
Harga XtraC Yarra:

Yarra Moisturizer 50ml
RM31 SM ✔
RM35 SS ✔

Postage :
RM8(sm) RM12(ss)

#YarraMoisturizer50ml
#YarraMoisturizer 🚚 Pos Laju Seluruh Malaysia , Sabah & Sarawak

WA 📲http://www.wasap.my/+60103841294

CEPAT!!! STOK DAH X BANYAK...MACAM GORENG PISANG PANAS..... #yarra #moisturiser #xtrac #mua #pelembabmuka #primer #makeup

DARWISY ONLINE SHOPPE (MACAM² ADA):
Yara xtra - c

Rm29.00
📮rm8 sm/rm12 ss

Wasap for oder
www.wasap.my/+60107112300

#darwisyonlineshoppe #yarra #hargamurah #xtrac #moiturizer

XtraC 3 Dalam 1, Jimat & Berkesan !
========================= Haa, buat uolls yg blom kenal XtraC, meh sini hakak story sket..
.
XtraC yg murah tapi marvelous ni sekurang2nya ada 3 kegunaan :

1) Make-up base / face primer
2) Moisturiser
3) Merawat mslh2 lazim kulittt mcm jrwt & sbg nya...
.
.
Guna XtraC ni sbg make-up base mmg besttt sgt...Bile nak apply Kan makeup kat muka tu sgt2 lah senang rata, combination apa2 make-up pun kalau korg guna XtraC sbg base, mmg akan jadi cunn...seriusss ni !
.
.
Dah tu, XtraC ni jugak adalah moisturiser yg bagus, melembapkan kulit, menutup kiang pori2 yg terbuka lpas uolls cuci muka (combination terbaik hakak suggest guna Sabun Skrub Yarra)
.
.
Haa inilah sbb hakak suggest uolls cubaaaa produk ni, dah lah MURAHHH, MACAM2 KEGUNAAN, BERKESAN pulak tuuuu...
.
.
Seriusss tak rugi, malah JIMATTT dan Puashati habaq hangggg !!
.
.

WHATSAPP 0173113236 UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN

#yarra#xtrac #moisturizer #tahanlama #makeup #cantik #murah

YARRA PROMOTION .
Hari tu dok tanya bila nak promo. Haa dah promo dah pon. Tunggu apa lagi? Klik link pada bio utk Whatapps tau. Lambat habis 🤣✌🏻
.
#yarra #yarramoisturizer #yarraxtrac #agentyarragombak #agentyarra #xtrac #yarramoisturizerxtrac #moisturizer u

YARRA PROMOTION .
Hari tu dok tanya bila nak promo. Haa dah promo dah pon. Tunggu apa lagi? Klik link pada bio utk Whatapps tau. Lambat habis 🤣✌🏻
.
#yarra #yarramoisturizer #yarraxtrac #agentyarragombak #agentyarra #xtrac #yarramoisturizerxtrac #moisturizer u

Because Monsters want their Xtrac-laser Psoriasis Treatment for Halloween too!
#brooksdermatology #drbrooks #halloween #psoriasis #xtrac #laser #monster

.
.
📢📢 PROMOSI DIWALI 🎉🎊
.
.
Beli 2 unit YARRA XTRAC 50ml HANYA RM54 JIMATTT RM8 !!! 👇
.
.
JOM AJAK KAWAN2 SHARE BELI PROMOSI DIWALI !!!
.
.
SAMA SAMA SEGAK PAKAI YARRA JOM !!!
.
.
Sape cepat die dapat..
.
.
STOCK LIMITED !!!
.
.
Faham2 je la..laku keras ni..😂😂
.
.
Wasap akak utk pembelian :
.
.
📲 018-4746263
📲 018-4746263
📲 018-4746263
.
.
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

.
.
Dukacita dimaklumkan bahawa produk Okaya sudah ada tiruan dipasaran. Di harap semua customer berhati2 beli Okaya dan beli lah dengan agent sah sahaja. Texture dan bau sangat berbeza dikhuatiri mengandungi bahan merbahaya (kami sudah menghantar sample dan masih menunggu keputusan dari kkm).
.
.
Di sini saya terangkan perbezaan Okaya original dan tiruan.
.
.
Nak Okaya yg original?
Cepat2 wasap akak 018-4746263
.
.
Sementara promosi masih ada
Sekotak RM70 sm / RM80 ss
.
.
FREE POSTAGE
.
.
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

.
.
Dukacita dimaklumkan bahawa produk Okaya sudah ada tiruan dipasaran. Di harap semua customer berhati2 beli Okaya dan beli lah dengan agent sah sahaja. Texture dan bau sangat berbeza dikhuatiri mengandungi bahan merbahaya (kami sudah menghantar sample dan masih menunggu keputusan dari kkm).
.
.
Di sini saya terangkan perbezaan Okaya original dan tiruan.
.
.
Nak Okaya yg original?
Cepat2 wasap akak 018-4746263
.
.
Sementara promosi masih ada
Sekotak RM70 sm / RM80 ss
.
.
FREE POSTAGE
.
.
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Moisturiser XtraC By Yarra 💕

Kelebihan XtraC ⤵⤵⤵
•
💦 Melembapkan kulit wajah/badan 💦 Boleh dijadikan sbg base makeup 💦 Mencegah kulit menjadi kering 💦 Menambahkan Vitamin kepada kulit 💦 Menghilangkan kesan parut 💦 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 💦 Mengurangkan minyak 💦 Mengecutkan jerawat 💦 Mengurangkan eyebag/lingkaran bawah 💦 Makeup tahan lebih lama 💦 Pelembab muka dan badan 💦 Tidak bercapuk selepas memakai bedak/foundation 💦 Merawat jerawat, jeragat, kulit kusam & pelbagai permasalahan kulit 💦 Menegangkan kulit jika pemakaian secara konsisten
•
Sangat2 sesuai untuk musim panas seperti sekarang. 💥💥💥
•
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Moisturiser XtraC By Yarra 💕

Kelebihan XtraC ⤵⤵⤵
•
💦 Melembapkan kulit wajah/badan 💦 Boleh dijadikan sbg base makeup 💦 Mencegah kulit menjadi kering 💦 Menambahkan Vitamin kepada kulit 💦 Menghilangkan kesan parut 💦 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 💦 Mengurangkan minyak 💦 Mengecutkan jerawat 💦 Mengurangkan eyebag/lingkaran bawah 💦 Makeup tahan lebih lama 💦 Pelembab muka dan badan 💦 Tidak bercapuk selepas memakai bedak/foundation 💦 Merawat jerawat, jeragat, kulit kusam & pelbagai permasalahan kulit 💦 Menegangkan kulit jika pemakaian secara konsisten
•
Sangat2 sesuai untuk musim panas seperti sekarang. 💥💥💥
•
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Moisturiser XtraC By Yarra 💕

Kelebihan XtraC ⤵⤵⤵
•
💦 Melembapkan kulit wajah/badan 💦 Boleh dijadikan sbg base makeup 💦 Mencegah kulit menjadi kering 💦 Menambahkan Vitamin kepada kulit 💦 Menghilangkan kesan parut 💦 Mengecilkan pori-pori yang terbuka 💦 Mengurangkan minyak 💦 Mengecutkan jerawat 💦 Mengurangkan eyebag/lingkaran bawah 💦 Makeup tahan lebih lama 💦 Pelembab muka dan badan 💦 Tidak bercapuk selepas memakai bedak/foundation 💦 Merawat jerawat, jeragat, kulit kusam & pelbagai permasalahan kulit 💦 Menegangkan kulit jika pemakaian secara konsisten
•
Sangat2 sesuai untuk musim panas seperti sekarang. 💥💥💥
•
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

•
•
Alahaiii..Okaya Foundation, kenapa best sangat nie?
•
Muka nampak glowing jaa. Foundation nie dapat menutup segala parut jerawat, jeragat dan cela dimuka uolls.
•
Pasnie tak perlu risau lagi nak tempek bedak berkilo-kilo ! 😅😅
•
#makeup #cosmetic #ridzskin #lipsmatte #ridzskinlipsmatte #customerfeedback #xtraC #moisturiser #yarramoisturiser #vevious #okaya #foundation #okayafoundation #creamtopowder #iflawless #minyakarganemas #beautyblender #naturalbeauty #naturalmakeup #makeupartist #muabellaz #malaysiacosmeticbrand

Most Popular Instagram Hashtags