[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#xplorasi

877 posts

TOP POSTS

Not my best hair day but BETTER than before I'm using @mydevacurl products

Owh, btw Have A Good Monday πŸ€—

#rtm #xplorasi #kedah #tvhost #hariharikerja

Hello everyoneeee! Jom tengok japgi Anna pegi Kg Legong Baling Kedah. Baguih tengok ni nak nak lagi kalau baru baru nak berjinak dgn aktiviti outdoor. Kot la jadi pape kan, info yg sangat berguna utk ikhtiar hidup. Tunggu kat depan tv satgi naaa. @xplorasi - Ikhtiar Hidup, 20 Mei 2017, 2pm hanya di TV1 😘😘 #xplorasi
#ikutkatahatikau
#MehTengokAnnaKeje

Terowong Bukit Tebuk
#XPlorasi

Thank you everyone who are part of the Xplorasi - Langkawi shooting featuring Deep Water Soloing & Caving activity last week!

#xplorasi #69degreenorth #deepwatersolo

I is multitasking... Itupun SPA cakap TIDAK MELEPASI SYARAT-SYARAT SEMASA YANG DITETAPKAN... πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
#spa
#xplorasi
#sungaiperak
#kayak

Time nak travel pulak dia bikin hal. Orang Langkawi, tolong standby satu cap Gopro water proof ya! @harry.langkawi @69degreenorth #xplorasi #rtm #demisesuapnasi #nevescugat #69degreenorth

#Repost @tv1_rtm
Saksikan kru #XplorasiRTM menjelajah bandar Sapporo di Hokkaido, Jepun serta merasai keunikkan budaya tradisi disamping melakukan aktiviti ATV menjelajahi hutan 4 musim. Selain itu, Sapporo juga terkenal dengan produk berasaskan koko (coklat) yang bertaraf dunia, yang pasti kru tidak terlepas melihat keunikkan ikan salmon di sungai Chitose. Ikuti bingkisan menarik tentang "SAPPORO – HOKKAIDO, JEPUN" bersama Aaron Al-Fateh dalam #Xplorasi pukul 10.00 malam esok, Selasa 31 Jan 2017 di #Tv1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile

Kita bukan mewarisi alam ni daripada nenek moyang kita , tapi kita meminjamnya daripada generasi akan datang πŸŒ΅πŸ€πŸŒ
#Xplorasi

MOST RECENT

I is multitasking... Itupun SPA cakap TIDAK MELEPASI SYARAT-SYARAT SEMASA YANG DITETAPKAN... πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’
#spa
#xplorasi
#sungaiperak
#kayak

For few weeks...
Finally.... Done!!!!
🎬🎬πŸŽ₯πŸŽ₯
Coming soon...
#xplorasi
#kayak
#sungaiperak

Im so blessed to be part of this team again. Thanks @xplorasi for this opportunity. Gambar selut, kereta 4x4 semua tu menyusul nanti, nah blanje dulu gambar bakal tok batin Pos Gob. Power kan cameragirl ni! πŸ’ͺ🏼😜😬 πŸ“Έ: @idayunusz

#4x4TanahMerahTeam
#ikutkatahatikau
#GuaMusang
#instadaily
#xplorasi

Good morning everyone!! #tb to my shoot in #labuan for my #scubadiving program when i was 4 months #pregnant . Fish noodle is a norm there for breakfast and i remembered my director couldn't understand how i could eat that in the morning! πŸ˜† That's why Im the adventurous one!
Honestly, i really miss being out and about shooting my #xplorasi and #tigabelashari . Kinda counting the months when i can start entertaining and share my experiences/knowledge with you again.
#azurazainal
#traveladventurehost
#tvpresenter
#emcee
#emceemalaysia
#htcmalaysia
#teamnike
#malaysia
#instatravel
#madeinmalaysia
#ilovemyjob
#adventuretime
#adventure

#Repost @fizafrizzy (@get_repost)
・・・
We are ready πŸ’ͺ🏻 to go down down down..
#rtm #xplorasi #kedah #tvhost #diving

Ada beberapa buah di sini. Saya belek buku yang terdapat di dalamnya. Ada BI, ada BM. Tidak pasti setakat mana sambutan pembaca. Tetapi ini idea yang baik, bukan?

#tamantasiktitiwangsakl
#xplorasi

Pada sesapa yg terlepas tengok XPLORASI KEMBARA LANGKAWI semalam... boleh tengok dekat website rasmi RTM 1 juga ok πŸ˜ŠπŸ€™πŸ» #shakabuskers #xplorasi #kembara #langkawi #online #stream #myklik #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags