[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#xltom

163 posts

TOP POSTS

What A Difference A Year Can Make....#ActuallyNotQuiteAYear #XLtoM #Patience #Prayer #Progress

When you got to rock the new threads because nothing fits anymore. #xltom #fitnesslife #weightlossjourney #weightlossproblems

Chick Chick Chicken!
#chickensalad #XLtoM

Shopping day 2!!! Just a beginning! #shopping #fashion #XLtoM #diet #paris

Baru nak sarap, enjoy my tumbuh tumbuhan,telur dadar n green 🍡 πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #fitmom #XLtoM #Stakbolehnantisenteng #stayhealthy

#transformationtuesday and now on to my final form lol #smallhereicome 200 > 160 > 180 > new goal (150) #sisepuede #motivation #XLtoM

Tights I bought at the beginning of netball season vs tights I bought 2 weeks ago. #XLtoM #yesiamaprogresspicfeg πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ

Fat burning!

#sweating#cool#XLtoM

MOST RECENT

Baru nak sarap, enjoy my tumbuh tumbuhan,telur dadar n green 🍡 πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #fitmom #XLtoM #Stakbolehnantisenteng #stayhealthy

Morning workout with getfit girlfriend and majlis penyampaian hadiah pd yg x ponteng last month 😁 dan juga bday present tuk august baby, eh mak baby πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ macam mane la x syg kt coach ni @elkaelza #getfitwithelkaandelza #getfitgirlfriend #fitmom #morningfitness #XLtoM #Stakbolehnantisenteng

What A Difference A Year Can Make....#ActuallyNotQuiteAYear #XLtoM #Patience #Prayer #Progress

Monthly activities with @elkaelza at skytrex shah alam, and surprise birthday cake for me, ala sweet sangat coach ni tau, macam mane la x sayang dorg lebih. N thank you getfit girlfriend 😘😘😘😘 n again my suami #getfitwithelkaandelza #getfitgirlfriend #monthlyactivities #fitmom #pocketchallenge #birthday #XLtoM #Stakbolehnantisenteng

Chick Chick Chicken!
#chickensalad #XLtoM

Told you the XL got big!! Hahaha Two uniforms, XL and M. I'm astonished that the M fits so well!! Hahaha WOOT WOOT!

Breakfast ape tu korg?? Nak mengelak nasi lemak, roti canai, mee goreng bihun goreng dan sebagainye(korg nak mkn silakan) , kt mkn la rolled oat dengan chia seed, tmbh yogurt, tmbh pisang, green 🍡, chicken soup(ko mkn ni bg positif sikit pemikiran) Okla ni, coach nmpk kire lepas la ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ oat tu xlalu nk mkn ngn πŸ“ or berry or kiwi. Tu nak buat lawo gmbr ko je, mkn nye tidak! Masam nak mam, baik ko letak mknn yg ko mkn, jgn membazir 😁 #pocketchallenge #fitmom #XLtoM #Stakbolehnantisenteng #getfitwithelkaandelza #getfitgirlfriend

Having some healthy lunch with coach n getfit girlfriend πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹ kali ni ajak coach mkn,mknn sihat so xde rase bersalah πŸ˜… lepas ni nk lunch mane pulak GG?? #fitmom #getfitwithelkaandelza #getfitgirlfriend #lunchdate #lajuiceria #salad #pocketchallenge #XLtoM

Overnight oat dengan 🍐 telur rebus dan timun sertakan sekali green tea. Sedap nye πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ selesai sarapan.mari fikirkan lunch pulak πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #fitmom #getfit #OkayGo #XLtoM

Semalam lepas abis workout ade Majlis penyampaian hadiah,tq coach. Tengok,seboleh2 nk same tgi 😁😁😁. Sekali lagi, terima kasih bnyk2 😘😘😘 #fitmom #getfitgirlfriend #getfitwithelkaandelza #XLtoM #Sxbolehnantisentengsgt #kakipanjang

One more kenduri, semoga esok clear semua.mlm ni tido gym mungkin 😌😌😌😌😌 #fitmom #OkayGo #getfit #pocketchallenge #XLtoM

Beautiful wedding,nice food,nice people. Xde gmbr dengan pengantin,gmbr ngn adk pengantin je. Ngeri betul mkn kt uma coach,sambil die lalu2 tgk kt makan πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“ #sayajanjiβœ‹ #isninstartdiet #pocketchallenge #XLtoM

Hiyaki chui #xltom

Most Popular Instagram Hashtags