#xarafellaconcept

29440 posts

TOP POSTS

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xarafella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat tu 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini. Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli tu πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
"Gomawo Chingu"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept #jonkerwalk
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #jonkerwalk #jonkerstreet

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Wuuuuu! Ada ramen baru πŸ˜‹ Awak to hah asyik makan Samyang Ramen yang sama jee kan, tak terliur pulak ke bila tengok Samyang Ramen yang baru to, so sekarang @xarafella_concept dah ada Samyang Ramen Hot Chicken, Samyang Ramen Cheese Chicken dan Samyang Ramen Ice Type Chicken. Dah boleh lee datang @xarafella_concept cuba tiga-tiga Samyang Ramen nie. Tempat lain takde lagi tau 😍
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/google maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#samyangramen #melakasamyangramen #samyangramenmelaka #melaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xarafella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

MOST RECENT

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar) .
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Awak-awak nie kann, handbags to sudah-sudah laa pakai bertahun yee. Tak nak ke cuci mata tengok handbags yang Xara Fella Concept jual 🀀 Semua design cantik-cantik tauu awak meleleh tengok dehhh.
.
Jom hari-hari shopping @xara_fella_concept, sebab kami buka hari-hari 😍 dari jam 11 pagi hingga 10.30 malam
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar
(jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze / Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT"
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #jonkerwalk #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor
#aksesori #melakaaksesori #aksesorimelaka

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

.
Terima kasih awak semua habiskan masa awak awak awak semua kat @xara_fella_concept happykan dapat beli barang dengan harga murah2, hati pon berbungaa πŸŽ‰πŸŽŠ Harga semua murah sampai terbeliak bijik mata to siapa tanya banyak kali betul ke tak murah sangat to 😍 Iyee Sistorr tak tipu mmg ramai compare herga sini dgn herga diluar sana! Chuolss kan tengok jee gambau tiap hari orang datang butik πŸ˜† Mana semangat shopping chuolss? Dah dah dah! Datang je tau, muka chuolss pulak lepas nie Sistorrr letak siap pegang barang trending yang chuollss beli to πŸ€— Jom singgah!
.
Butik dibuka SETIAP HARI dari jam 11 PAGI - 10.30 MALAM ⏰
.
Walk in :
KEDAI TINGKAT-1
Landmark Bertentangan jalan dengan 707 HOTEL MELAKA, KOTA LAKSAMANA. Atas kedai SUUKEE SATAY, butik ini tepi jalan besar (jalan utama menghala ke Klebang / Pusat Bandar)
.
Boleh Waze/Google Maps lokasi butik, search "XARA FELLA CONCEPT" confirm tak sesat.
.
#xarafellaconcept #UiTMKBM #utembandarmelaka #kpmbm #micostbandarmelaka #utcmelaka #uitmlendu #melaka #melakabutik #melakaboutique #vendorbutik #butikvendor #butikmelaka #butikvendormelaka #vendorconcept #melakavendor #melakavendorbutik
#melakabutikvendor #vendormelaka
#vendorwanted #melakavendorwanted
#vendorneeded #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melakavendorneeded #melakabutikconcept
#melakaboutiqueconcept #melakawantedvendor #melaka #jonkerwalk

Most Popular Instagram Hashtags