#wulpakclothing

2506 posts

TOP POSTS

Idk him but he's kinda cute i mean ME so yeah REPOSTπŸ˜‚πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ. #tempatanfest #tempatanfestshahalam #tfshahalam17 #tfshahalamxmara17 #wulpakclothing

Our Super Duper Raya Promotion at @tempatanfest TF RAYA KUANTAN 2017
Saturday & Sunday . 10 & 11 June 2017
10.00AM - 10.00PM
Teluk Chempedak, Kuantan
Pahang Darul Makmur . So jangan lepaskan peluang keemasan korang. Mari beli baju @wulpakclothing banyak-banyak. Dengar cerita boleh dapat baju dgn harga Rm 30 ( for selected item )
Dan selfie puas2.Dengan @theonlypino @tyr4rdwn @syasyarushdiena @danieyyy_ @dannysddq @pykarhmn Tapi kene la beli and support dulu okkkk 😌 So jom. Tag 3 orang kawan yang korang yang nak sangat pergi tf. #wulpakclothing #wulpak #tfrayakuantan17 #wulpakfam

"The great people act before saying,
and he said that in line with its actions"
-
-
#review_kedaitopeng #wulpakclothing

Ergh tin tong jupπŸ˜΅πŸ˜‚πŸ‘Œ
#wulpak#wulpakclothing#merahmembuatknabgghairah#kkslmtghpanas

Hai korang! @wulpakclothing akan datang ke Kuantan Pahang pada 4 & 5 March 2017 (TF Kuantan) Bertempat di Pekarangan Stadium Darul Makmur Kuantan Pahang. Also banyak stock baru sampai (Revival Collections) and upgraded quality diaorg utk keselesaan supporter. So jom datang bawak kawan2, adik beradik, mak ayah or atuk nenek datang sekali utk support and beli baju diaorg. Diaorg juga buat promo utk Kuantan sahaja! Korang juga boleh jumpa @woiyancomel @rief._ @arilfazrie @ fierarazaliiofficial_ and @theonlypino @hellOkema .Rugi kalau korang tak datang!
#Wulpakclothing
#Wulpakfam
#Wulpak
#SatuKapal

Assalamualaikum and hai korang ! TF @tempatanfest IPOH akan diadakan pada 1 & 2 APRIL 2017 di Dataran MBI IPOH PERAK ,So do come to this event and jangan lupa bawak family korang,kawan korang,girlfriend,boyfriend and kaum kerabat korang semua datang tf IPOH. @wulpakclothing akan ada dekat tf nnti selama dua hari,bersama2 dgn @syzwansam @chongaassh @miee.ee @qayyumstress and @theonlypino So korang boleh lah datang jumpa idola idola korang tapi korang kene support wulpak dulu kalau nk tangkap gamba dengan dorang,boleh beli baju takpun lanyard..,Wulpak akan buat promosi kaw kaw !See you guys dekat tf kuantan nnti !

#wulpakclothing #wulpak #tfipoh2017 #tempatanfest

Freelance model jap πŸ˜πŸ˜‚πŸ¦„πŸ’žβœ¨πŸ’πŸ»πŸ™†πŸ»πŸ˜‹#wulpakclothing #wulpak #localbrand #supportlocal

ehh candid pulakkπŸ˜‚..hahaha
member skolah rendah...ape2 pon
korang kena datang booth @wulpakclothing kt sentral bazaar
nilai 3 sbb byk baju2 lawa yg korg boleh dapat kt booth wulpak ni okay..
.
.#wulpakclothing #tempatanfest
#sentralbazaarfest #supportlocalbrand

MOST RECENT

Come and meet us on 29th August 2017 πŸ’• Ramai instafarm yg dtg 😍 Walaupun photoshoot dh full still korang boleh jumpa instafam korang πŸ˜‚ So jom join ramai2 kat sana 😘 Kalu nk jumpaa DM jer k ? X shoba 29/08 ni πŸ˜‚
#wulpak #wulpakclothing #wulpakclothingkelantan #wulpakfamkelantan #wulpakfam

Come and meet us on 29th August 2017 πŸ’• Ramai instafam yg dtg 😍 Walaupun photoshoot dh full still korang boleh jumpa instafam korang πŸ˜‚ So jom join ramai2 kat sana 😘 Kalu nk jumpaa DM jer k ? X shoba 29/08 ni πŸ˜‚
#wulpak #wulpakclothing #wulpakclothingkelantan #wulpakfam #wulpakfamkelantan

Come and meet us on 29th August 2017 πŸ’• Ramai instafarm yg dtg 😍 Walaupun photoshoot dh full still korang boleh jumpa instafam korang πŸ˜‚ So jom join ramai2 kat sana 😘 Kalu nk jumpaa DM jer k ? X shoba 29/08 ni πŸ˜‚
#wulpak #wulpakclothing #wulpakclothingkelantan #wulpakfamkelantan #wulpakfam

Most Popular Instagram Hashtags