[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ws0175604426

1798 posts

TOP POSTS

My morning routin everyday...shake² ESP Shaklee sebelum sarapan...kenyang berpanjangan dan kulit pun slow² makin elok!
.
.
Tahu tak korang, satu hidangan Shaklee ( 3 sudu ) bersamaan dengan :
.
.

1) 2 kali ganda daging
2) 4 kali ganda telur
3) 12 kali ganda susu rendah lemak
4) TIADA kolestrol
5) tiada asid urik
6) sangat mudah diserap oleh tubuh manusia
.
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipohmurah #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #trustedsid #trustedseller #codshakleeareaipoh #codipoh #postage #sayamakansayajual #anak2sayamakanjuga #ws0175604426

Ada yang cari 'booster' untuk kurus ke sebelum raya ni? Hehe.. kenapa #ibuElly kata booster??
.
.
Yela kalau makan tak jaga, senaman jarang², harapkan supplemen SEMATA-MATA tak boleh juga.. serupa kita nak bersihkan badan, tapi harapkan air semata, sabun ke shampu ke idok.. bersih ke badan kita macam tu???
.
.
Jadi jaga makan korang, lebihkan buah dan sayur, senam sikit (#ibuElly ikut senaman yg install dari playstore je) dan makan supplement.. yang bestnya Shaklee ni kalau kita makan untuk kurus, bukan dapat KURUS aje! Kulit cantik, usus bersih, kuat daya ingatan, semua dapat!
.
.
Jadi cuba HOT SLIMMING ni.. ia aka bantu korang BAKAR & BUANG LEMAK yang dah bertempek dalam badan korang tu!
.
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipohmurah #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codipoh #postage #trustedsid #trustedseller #sayamakansayajual #sayajualvitaminorganik #ws0175604426

Cod barang Shaklee sambil berperang dengan anak² dalam kereta.. 😝😅
.
.

Salam 5 Syawal 🤗
.
.

Pengedar Shaklee Ipoh
.
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codshakleeipoh #codshakleeareaipoh #trustedsid #trustedseller #ipoh #ipohcityawesome #sayamakansayajual #ws0175604426

Makan yang ni je pun ok kalau tak cukup bujet beli banyak².. korang yang nak hapuskan jerawat tu, HAPUSKAN KUMAN & BAKTERIA penyebab jerawat dulu.. pastu baru topup dengan vitamin lain.. :)
.
.

Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codshakleeareaipoh #codipoh #postage #trustedsid #trustedseller #sayamakansayajual #sihatdancantikdenganshaklee #ws0175604426

Pelembap ringan diperkaya dengan ANTIOKSIDAN untuk melindungi kulit daripada radikal bebas :
.
.
🌸 mempunyai 1000iu vitamin E dan minyak Rosehip untuk MEMUDARKAN PARUT dan kulit yang sihat
🌸 menyerap secara menyeluruh untuk menyembuh dan melembapkan kulit agar lebih sihat 🌸 untuk pudarkan parut dan cela agar kulit kekal berseri
🌸 khusus untuk kulit normal dan kombinasi .
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh #halalskincare #halalpersonalcare #sayapakaisayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Barang² yang ada dalam hamper kiut ni.. Ada satu set kat kita, boleh la beli dan hadiahkan untuk sesiapa sahaja.. One set for only rm70 (promo for Hari Raya) .
.
Manfaat Deep Heat lotion : 🌶 rasa panas mendalam dan berpanjangan untuk meredakan otot² yang lenguh
🌶 losyen persediaan sebelum atau selepas bersukan yang tidak berminyak atau melekit
🌶 membantu mengurangkan sakit kepala dan hidung tersumbat
.
.
Manfaat Tto body lotion :

Tea Tree oil Magic Body Lotion - memberikan kesegaran dan meredakan kegatalan kulit akibat cuaca panas kering atau dingin kering di Tanah Suci
.
.
Manfaat TTO shower gel : 🍀 membersih kulit dengan lembut tanpa rasa kering atau melekit
🍀 lembut, tanpa iritasi dan anti bakteria
🍀 kulit rasa nyaman dan bersih
🍀 sesuai untuk golongan remaja dan dewasa
.
.
Manfaat Manjakani Intimate wash : 🏵 membantu mencerahkan dan menyamankan bahagian intim 🏵 mengurangkan keputihan
🏵 haruman yang lembut dan eksotik
🏵 mampu memulihkan luka² HALUS SELEPAS BERSALIN
🏵 amat sesuai untuk pengantin baru
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh
#halalskincare #halalskincaremalaysia #halalpersonalcare #ipoh #ipohcityawesome #sayapakaisayajual #ws0175604426

"Kenapa Shaklee Tak Ada Ladang Sendiri?"⠀
.
. ⠀
Yup, Shaklee cuma memiliki ladang alfalfa di California. ⠀
.
. ⠀
Kenapa Shaklee tak tanam sendiri tumbuh-tumbuhan yg jadi bahan mentah utk vitamin2nya? Kenapa nak ambil dari ladang lain? Apsal cikai bebeno? Ke beli kat pasar tani je? Siapa jaga kualiti perladangan? Main beli je ke?⠀
.
. ⠀
Ada banyak sebabnya kenapa Shaklee TERPAKSA untuk tidak buka ladang sendiri di USA utk semua bahan2 mentahnya.⠀
.
. ⠀
Saya nak highlight satu point je:⠀
.
. ⠀
Mengikut konsep ayurveda (Shaklee tak pakai pun ni, saja nak relate) ===> Tumbuhan2 akan tumbuh dgn baik & memiliki kualiti yg terbaik apabila ia ditanam di lokasi asal mereka. ⠀
.
. ⠀
That's why Shaklee memilih bahan mentah terbaik dari ladang2 di seluruh dunia yg mampu menyediakan bahan mentah mengikut piawaian yg Shaklee tetapkan:-⠀
.
. ⠀
✅ Ditanam secara organik.⠀
✅ Tak ada kesan pesitisid, herbisid & macam2 -sid dari ladang2 bersebelahan. Kalau ladang sebelah pakai pestisid pun Shaklee reject.⠀
✅ Pass 350 ujian kualiti yg dijalankan dgn flying colors. Pasa 349 pun takmo.⠀
.
. ⠀
Haaa ingat senang ke. Ingat pegi pasar tani pilih2 gitu je ke.⠀
.
. ⠀
Banyak produk Shaklee yg discontinued bila bahan2 mentah tak meet requirement. Bukan sekadar beli sesuka hati je tauuu.
.
.


#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codipoh #codshaklee #codshakleeareaipoh #postage #trustedisd #trustedseller #sayamakansayajual #shakleeisthebest #ws0175604426

Siapa yang sesuai ambil VIVIX Shaklee si tonik kebabom ni?! Apa pulak kebaikan VIVIX ni ye? ⠀
.
. ⠀
✔ merendahkan tekanan darah⠀
✔ meningkatkan tahap tenaga⠀
✔ meningkatkan pengeluaran sperma⠀
✔ memutihkan & mengurangkan pigmentasi⠀
✔ mengurangkan kedut halus⠀
✔ anti kanser⠀
✔ merendahkan tahap kolestrol⠀
✔ menguatkan tulang⠀
✔ melambatkan penuaan⠀
✔ mengurangkan Arthritis⠀
✔ melegakan alergi & lelah⠀
✔ menghalang Alzheimer⠀
✔ mengurangkan rambut beruban & rambut gugur⠀
.
. ⠀
contact #ibuElly⠀
017.560.4426⠀
.
. ⠀
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codipoh #codshakleeareaipoh #postage #trustedsid #trustedseller #ws0175604426

MOST RECENT

JANGAN PICIT!!!! .
.
bila picit tu yang berjangkit dari satu tempat ke satu tempat! Meh amalkan set asas jerawat daripada siri Tea Tree Cosmoderm.. Belian di @cosmoderm_personal care murah sikit berbanding di farmasi.. 🤗
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agencosmodermipoh #trustedseller #trustedbrand #halalpersonalcare #halalskincare #sayapakaisayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Set ni sangat sesuai bagi mereka yang nak PUDARKAN PARUT.. set ni khusus bagi mereka yang mempunyai kulit NORMAL / BERMINYAK dan tidak lagi mempunyai MASALAH JERAWAT. .
.
jika berjerawat, kita ada set lain untuk korang.. 🤗
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agencosmodermipoh #trustedseller #trustedbrand #halalpersonalcare #halalskincare #sayapakaisayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Di sini, bagi mereka yang berkulit sensitif memang kita akan dapatkan khidmat nasihat konsultan Cosmoderm dulu ye.. Kita pun risau nak cadangkan sembarangan...
.
.
Kulit yang biasa kita cadangkan yang bersesuaian dengan kulit, jangan risau ye.. .
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agencosmodermipoh #halalskincare #halalpersonalcare #sayapakaisayajual #trustedbrand #trustedseller #ws0175604426

Cod barang Shaklee sambil berperang dengan anak² dalam kereta.. 😝😅
.
.

Salam 5 Syawal 🤗
.
.

Pengedar Shaklee Ipoh
.
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codshakleeipoh #codshakleeareaipoh #trustedsid #trustedseller #ipoh #ipohcityawesome #sayamakansayajual #ws0175604426

Raya² juga, air kosong yang cukup jangan lupa.. 😉
.
.
#ibuEllynasihat #shakleebyelifaismail #shakleeipoh #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Haa ni lagi satu a MUST HAVE item bila raya ni.. Dok sumbat air manis, kurang minum air masak.. Membuang pun jadi susah kan? .
.
Telan je Herb Lax ni sebelum tidur, esoknya sisa yang tertinggal dalam usus laju je keluar balik.. Takyah risau dah! .
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #trustedsid #trustedseller #ipoh #ipohcityawesome #codipoh #codshakleeareaipoh #sayamakansayajual #ws0175604426

Dah jenuh sumbat macam² masa raya kan, meh buat soft detox dengan Alfalfa Complex pulak.. Biar dia singkir habis segala mak nenek toksin dalam makanan yang kita makanan daripada first raya haritu.. 💪
.
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleebyelifaismail #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeindependentdistributor #codshakleeareaipoh #codipoh #postage #sayamakansayajual #ws0175604426 #ipoh #ipohcityawesome

Jauh berjalan ni, nyaman rasanya bila mandi dengan Tea Tree shower gel ni.. 😉 manfaat Tea Tree Shower gel :
.
.
🍀 membersih kulit dengan lembut tanpa rasa kering atau melekit
🍀 lembut, tanpa iritasi dan anti bakteria
🍀 kulit rasa nyaman dan bersih
🍀 sesuai untuk golongan remaja dan dewasa
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh #trustedbrand #trustedseller #halalskincare #halalpersonalcare #sayapakaisayajual #ws0175604426

Minyak terapi ringan untuk wajah, tanpa haruman dengan Vitamin E dan minyak rosehip untuk membantu kulit kering dan tegang.. .
.
✔ 3 kali LEBIH BERKUASA daripada krim untuk menghindar kesan regangan
✔ membantu mengurangkan tanda rekahan, mempercepatkan penyembuhan parut dan cela pada kulit
✔ membantu cepatkan peredaran darah bila diurut di kulit kepala untuk rambut lebih sihat
✔ digunakan di kulit muka dan seluruh badan untuk kulit matang dan kering bagi memerangi kesan penuaan
✔ dijadikan sebagai serum pada waktu malam
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #trustedseller #trustedbrand #halalpersonalcare #halalskincare #ws0175604426

Teman setia ke mana².. Cosmoderm ni HALAL, ADA KELULUSAN KKM dan hanya boleh didapatkan di farmasi dan agen sah.. Kita decide nak jual sebab geram selalu barang yang kita nak takde kat farmasi.. 😝
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh #trustedbrand #trustedseller #ipoh #ipohcityaweseome #ws0175604426 #halalskincare #halalpersonalcare

MANDIAN EKSKLUSIF DENGAN HARUMAN YANG TAHAN LAMA! .
.
✔ membersihkan kulit dengan lembut ✔ kulit segar, lembut bak sutera dengan haruman yang menawan dan tahan lama
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #trustedbrand #trustedseller #halalskincare #halalpersonalcare #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Set ni sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit yang sensitif.. .
.
Set ini membantu menyegarkan, memulihkan dan meremajakan kulit yang kering dan tegang. .
.
Produk siri ini akan membantu kulit kelihatan lebih muda kerana kekurangan garis halus dan pigmentasu serta kulit menjadi licin, lembut dan berseri! .
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh #trustedseller #trustedbrand #ipoh #ipohcityawesome #halalskincare #halalpersonalcare #ws0175604426

Kulit berminyak???!
.
.
Raya² ni banyak berjalan kan, berpeluh-peluh tambah² korang yang muka berminyak tu.. Nah, apply pelembap muka Enfuselle Shaklee ni, best terus meresap ke dalam kulit dan tak berminyak! .
.
Contact #ibuElly
017.560.4426
.
.
#shakleeipoh #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #shakleebyelifaismail #trustedsid #trustedseller #sayamakansayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Penyelamat bagi IBU MENGANDUNG!! .
.
kenapa?? Sebab peppermint ni halia yang boleh melegakan ketidakselesaan perut dan muntah² akibat alahan.. .
.
Contact #ibuElly untuk pembelian supplemen dan cara makan supplemen dengan betul tau.. 😇
.
.
#shakleeipoh #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #shakleemalaysia #ipoh #ipohcityawesome #trustedsid #trustedseller #sayamakansayajual #ws0175604426

Gel mandian Tea Tree.. Dapat kurangkan masalah JERAWAT PADA BADAN.. terutama belakang badan kita yang selalu berpeluh tu kan.. Murah, berkualiti dan tahan lama tau!
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #halalpersonalcare #halalskincare #sayapakaisayajual #trustedbrand #trustedseller #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Kita penah try lotion ni sebab dulu memang jerawat badan banyak! Best sangat pakai especially lepas mandi dengan TTO Shower Gel Cosmoderm.. Sejuk dan dingin je tau! .
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #trustedbrand #trustedseller #halalpersonalcare #halalskincare #sayapakaisayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Pencuci lembut dan nyaman dengan bahan semulajadi anti bakteria dan anti kulat sesuai untuk gadis remaja hingga ke wanita setiap peringkat umur :
.
.
Manfaatnya adalah : 🌻 membantu mempertahankan pH 3.5 yang paling sesuai
🌻 membantu mengurangkan iritasi
🌻 mengurangkan keputihan dan menambah keyakinan
.
.
Contact #ws0175604426 .
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #trustedseller #trustedbrand #halalpersonalcare #halalskincaremalaysia #halalskincare #sayapakaisayajual #ipoh #ipohcityawesome #ws0175604426

Jom bertukar kepada skincare HALAL dan BEBAS bahan kimia merbahaya.. Boleh dapatkan di farmasi atau di sini! .
.
Contact #ws0175604426 .
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmodermipoh #agentcosmoderm #trustedbrand #trustedseller #halalskincaremalaysia #halalskincare #halalpersonalcare #ipoh #ipohcityawesome #sayapakaisayajual #ws0175604426

Barang² yang ada dalam hamper kiut ni.. Ada satu set kat kita, boleh la beli dan hadiahkan untuk sesiapa sahaja.. One set for only rm70 (promo for Hari Raya) .
.
Manfaat Deep Heat lotion : 🌶 rasa panas mendalam dan berpanjangan untuk meredakan otot² yang lenguh
🌶 losyen persediaan sebelum atau selepas bersukan yang tidak berminyak atau melekit
🌶 membantu mengurangkan sakit kepala dan hidung tersumbat
.
.
Manfaat Tto body lotion :

Tea Tree oil Magic Body Lotion - memberikan kesegaran dan meredakan kegatalan kulit akibat cuaca panas kering atau dingin kering di Tanah Suci
.
.
Manfaat TTO shower gel : 🍀 membersih kulit dengan lembut tanpa rasa kering atau melekit
🍀 lembut, tanpa iritasi dan anti bakteria
🍀 kulit rasa nyaman dan bersih
🍀 sesuai untuk golongan remaja dan dewasa
.
.
Manfaat Manjakani Intimate wash : 🏵 membantu mencerahkan dan menyamankan bahagian intim 🏵 mengurangkan keputihan
🏵 haruman yang lembut dan eksotik
🏵 mampu memulihkan luka² HALUS SELEPAS BERSALIN
🏵 amat sesuai untuk pengantin baru
.
.
Contact 017.560.4426
.
.
#cosmoderm #cosmodermipoh #agentcosmoderm #agentcosmodermipoh
#halalskincare #halalskincaremalaysia #halalpersonalcare #ipoh #ipohcityawesome #sayapakaisayajual #ws0175604426

Most Popular Instagram Hashtags