#wplabuan

MOST RECENT

NEW RELEASE KINI SUDAH ADA DI KIOSK
.
Peminat bau haruman lelaki Lasak Dx Extreme Bvlgari haruman sangat Fresh Masculine, boleh dapatkan di KIOSK DEXANDRA LABUAN SEKARANG!!! .
REBUT PROMO MERDEKA YANG SEDANG BERLANGSUNG❗❗
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

Close order for this week 😭 But don't worry we will open order for next week πŸ˜πŸ˜† !!!! Stay Tuned guyss !!! πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―#polaroidmalaysia #polaroid #wplabuan

Jumpa kita esok di IMAGO BASEMENT..berdepan DUBUYO..ada FREE GIFT..FREE TESTER..FREE SAMPLE..dan jangan lupa..bulan ni bulan terakhir sebelum kita buat cabutan bertuah pada 1 September nanti..hadiah bukan calang2 weiii..manataw rezeki kamu dapat baby coat😍😍😍 manataw rezeki kamu dapat compact strollerπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
W
#wassap01117591078#
#beaufort#
#WpLabuan#

Guys..NAK CAIRKAN AWEK-AWEKS NI LA RAHSIANYA 😍
.
.
miliki wangian top best selling lelaki soft masculine Nemesis atau nama lamanya Dunhill Blue... Tampil WANGI KACAK HNSOME BERGAYA antara RAHSIA bertambah menggoda para aweks-aweks luar sana... Pa tidaknya perfume ni unisex 😍
.
.
Jangan lengah lagi, nak perfume ni, klik sini --> www.wasap.my/60128023962/nemesis
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

BRADER VVIP KITAORG PANGGIL 😍
.
Brader LDA kita ni baru habis bertugas di terminal fery antarabangsa labuan, senantiasa guna dexandra sebb bau SEBIJI SAMA dengan yg Harga mahal. Kenapa VVIP sebb brader kita paling suka bau vip iaitu 212 VIP Men atau nama barunya Grandeur... harumannya yg lembut masculine buatkn hari bekerja selalu terasa best bertenaga... Apa taknya semua awek-aweks pun cair πŸ˜‰
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

TAK PERNAH KECEWA
.
Sejak guna dexandra sentiasa rasa best apa tidaknya bila kita wangi orang pun suka dekat tambah lagi bila kena tegur wangi hehe... Pilihan tetap Nemesis aka Dunhill Blue...dexandra jimat sikit sebb nak guna original mahal sampai ratus-ratus, bau sama, kualiti dexandra lagi best sebb EDP lebih pekat spray sikit sampai esok lekat di baju, boleh dapat 3botol lagi kalau dexandra...apa lagi alasan...berbaloi-baloi
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

Bila kali terakhir masukkan duit dalam tabung masjid ? 😬
.
Hari Jumaat ni, jika ada rezeki ringan-ringan kan tangan untuk β€˜selit’ dalam tabung masjid niat sedekah . Ikut kemampuan tak perlu memaksa diri, yan penting kerana Allah πŸ˜‰ .
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

Zizang: β€œZanRa... Oh! Dexandra perfume tuuuu...” Well πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ Kioks Dexandra Labuan, Financial Park - corner pentas depan emas shun yick / Goldenfish
.
(maaf kualiti video kurang memuaskan)
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

πŸŒΈπŸ–€ Assalammualaikum semua ! Salam jumaat , Hari ini kami open order ! πŸ–€πŸŒΈ Ingin kan polaroid dengan harga yang murah dan quality yang bagus !! Tak percaya ?
1pcs - RM0.80 untuk colour
1pcs - RM0.60 untuk hitam putih
Siap - 1 HARI SAHAJA !!
Tunggu apa lagi ? Grab yours now !! Dm atau whatsapp πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761
πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761
Thankyou ✌🏻#polaroidmalaysia #polaroidcamera #polaroid #labuan #camera #wplabuan #instagram #polaroidphoto #seasport #ujanakewangan #delivery

πŸŒΈπŸ–€ Assalammualaikum semua ! Salam jumaat , Hari ini kami open order ! πŸ–€πŸŒΈ Ingin kan polaroid dengan harga yang murah dan quality yang bagus !! Tak percaya ?
1pcs - RM0.80 untuk colour
1pcs - RM0.60 untuk hitam putih
Siap - 1 HARI SAHAJA !!
Tunggu apa lagi ? Grab yours now !! Dm atau whatsapp πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761
πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761 πŸ“±014-5714761
Thankyou ✌🏻#polaroidmalaysia #polaroidcamera #polaroid #labuan #camera #wplabuan #instagram #polaroidphoto #seasport #ujanakewangan #delivery

πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’― Assalamualaikum dan hai semua 😍 Jom cuci kenangan anda bersama kami dengan harga polaroid yang murah dan quality yang bagus !! Tak percaya ?
1pcs - RM0.80 untuk colour
1pcs - RM0.60 untuk hitam putih
Siap - 1 HARI SAHAJA !!
Tunggu apa lagi ? Grab yours now !! Dm atau whatsapp 014-5714761
#polaroid #polaroidcamera #polaroidmalaysia #labuan #polaroidlabuan #polaroidsnap #malaysia #labuan #labuanmalaysia #wplabuan #seasport #instagram #picture

Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga
.
Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda.
.
Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni :
β€œSaya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni”
.
Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60128023962/nakclubman
sementara #PromoMerdeka masih ada.
.
++++++++++++++++
.
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga
.
Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda.
.
Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni :
β€œSaya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni”
.
Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60128023962/nakclubman
sementara #PromoMerdeka masih ada.
.
++++++++++++++++
.
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga
.
Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda.
.
Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni :
β€œSaya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni”
.
Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60128023962/nakclubman
sementara #PromoMerdeka masih ada.
.
++++++++++++++++
.
.
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

MAMPU GUNA JENAMA MAHAL SEKARANG❗
.
dulu kalau mau guna perfume jenama mahal-mahal terpaksa beli yang gred2 walaupun kekadang bau tak sama, bau tak tahan lama pakai sekejap hilang, nak beli yang original mahal sangat sampai 2-3ratus sebotol.
.
Sekarang ada Dexandra semua mampu pakai siap bos tempat kerja pun tanya boleh tahan hari2 tukar perfume mahal, kelmarin guna polo black (dark amberwood), hari ni guna 212 vip men (grandeur), esok guna apa lagi hehe. .
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

TERBUKTI MELEKAT SO KAWAN REKEMEN
.
.
Brader IPD labuan rupanya peminat hugoboss (devotion) sekali datang ke kiosk dan tanya haruman Jenama hugo boss, setelah try tester kami terus senyum memang SAMA baunya...nak satu la.. Next time bawa kawan bole dapat diskaun lagi πŸ˜† terima kasih kat abang polis kita ni. .
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

PUAS HATI BILA BERPELUH PUN MASIH WANGI
.
.
TAHNIAH! Salahseorang regular customer tetap yang baru menerima PERCUMA sebotol Dexandra kerana telah cukup Stem Kad Loyalty Dexandra, bila kami tanya mcm mn guna dexandra selama ni? Brader ni jawab "puas hati aku berpeluh pun masih lagi wangi" yang bertugas di laut offshore. Bayangkan saja kerja yang berpanas di kelilingi air laut pastinya peluh pun banyak tapi dengan dexandra tiada mustahil utk terus kekal harum. .
.
"LET PASSION LEAD YOU"
.
🏒
KIOSK DEXANDRA LABUAN
Corner Pentas,
berdepanan Emas Shun Yick,
Financial Park Labuan FT
.
.
Whatsapp : πŸ“²πŸ“²πŸ“²
www.wasap.my/60128023960
www.wasap.my/60128023962
.
πŸ‘Like Page FB www.facebook.com/DexandraLabuan
.
Follow Instagram @DexandraLabuan
.
.
#kitapunyamalaysia #sayangimalaysiaku #hargamerdeka #dexandraperfumes
#dexandra
#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan

3 HARI LAGI !!! Qartel Qitchen akan beroperasi . Jom bawa famili , kawan , girlfriend , boyfriend , laki , bini , anak buah , sepupu sepapat , rakan sekerja , boss , manager dan semua untuk makan malam dan chillex di Qartel Qitchen dengan seafood ala grill yg disajikan dalam bambu #QQstail #lokalstail . Bertempat di Simpang 3 bukit kuda WP Labuan . Buka dari jam 5:30 petang hingga ke 10:00 malam .
#adaikansebalikbambu #qartelqitchen #seafoodgrill #udangpunada #sotongpunada #supportlokal #wplabuan #originallabuan #seafooddalambambu

Follow || Like || Share

IG : @qartelqitchen
FB : Qartel Qitchen

Complex sukan air πŸ’›
#belike
#labuan
#wplabuan
#selfietime

Most Popular Instagram Hashtags