#worldmapduck

1769 posts

TOP POSTS

Rarely post my selfie here, but this is too cute not to post. Ran away from blood and needles and directly to the city. Next time maybe I will run away to forest. 😅

#wearelookalike #whenshecameoutialreadycallherayuni #thatswhywelookalike #duckscarves #worldmapduck

If you are lucky to get a second chance, don't waste it #boatshed #perth #ducktravels #worldmapduck #annkayinperth

- where every other garage was a different colour 🌞 On a side note , Ramadan Kareem everyone ! 🌙✨ #duckscarves #worldmapduck #tb

The easiest and my on-the-go shirt dress! I can wear this everyday, i swear ✋🏻 #ootd #hergraceklootd #duckscarves #worldmapduck @hergrace_kl

wearing grey #worldmapduck, @malaquemahdaly x FV Eid #fvootd

I'm not a dUCk fanatic and #duckscarves is a little new to me. Sebelum ni just dengar dengar je tapi tak amik hal. Tapi masa kecoh tudung harga RM800 sold out in minutes tu, kita search2 lah juga kan, like seriously (?), mahal sampai beratur orang pergi beli?! Terkejut lah juga, tapi Fawi pernah dengar cerita yang ada certain orang, slipper pergi pasar dia pun harga mcm RM1k, RM5k. So Fawi buat kesimpulan, takde masalah pun @theduckgroup letak pricing macamni, sebab target market diorang lain. Bangga jugak lah a Malaysian brand boleh pergi sejauh ni and mungkin jauh lagi esok esok. Kan? Bangga weh. So kudos to the team and keep on traveling the world #ducktravels ! Thank you dearest customer for giving me the chance to make a cake out of it!! You're simply the best!
#worldmapdUCk #worldmap

Cause I kinda make a deal with myself (and D during the #worldmapduck phase) to take this duckscarf whenever I go travelling, so I did it! First checkpoint; Iceland! The last 6 pictures were taken by the amazing @noahqola 💁🏻 The rule of thumb is to travel with great friends who are willing to take your pictures (for thousands of time till you get the shot that you want 😋) and if they happened to be great photographers, your trip will definitely be on another level 😋💕😜 #whileinIceland #tbt #ducktravels

#2 A scarf worth wearing is worth buying 🌍 @theduckgroup #duckscarves #worldmapduck #vintage

31 years old today and stronger day by day 💪🏼
. 📷 by @farahainkhairuddin
.
#worldmapduck

MOST RECENT

Salam Mama semua...
Selamat pagi semua.. K.Rehan nak kongsikan Teknik Bercakap & Memeluk Anak
Menggunakan Islamic NLP (Neuro Languistic Programme)

1) Teknik bercakap dengan anak perempuan & lelaki
--> Dengan anak perempuan, kita bercakap terus muka kepada muka. Itu cara yang terbaik. Mata kita pula 'memandang ke tengah antara kening' tu ya. Haa.. di situlah fokus percakapan yang terbaik. Mungkin anak perempuan ni, lebih dominasi jenis yang visual kan..Mama, ambillah kesempatan untuk melayan anak2 bercakap jika ada ruang masa ya. Banyak yang nak diluahkan tu.. santai2 saja, sambil makan2 petang. Ok kan? --> Dengan anak lelaki pula, lebihkan percakapan kita ke aras 'telinga kirinya'. Mereka yang jenis audiotory memang cepat tangkap la ni..Zuuppp.. insya Allah, setiap butiran percakapan kita akan masuk dengan baik. Sentiasa bagi kata2 perangsang tau. Anak lelaki ni, ada egonya sendiri. Saya pun kadang2 kalah dengan anak lelaki ni.. aduhh.

2) Teknik memeluk anak perempuan & lelaki
--> Lihat pelukan pada anak perempuan ya. K.Rehan tepuk dan gosok2an di atas belakangnya. Tempat tu namanya Qalbu. ANCHOR POINTnya. Semoga bila Mama gosokkan di situ, bagi nasihat apa pun, insya Allah, dia akan PASAK DAN INGAT sampai bila2. Best kan..bila tahu tekniknya ni -->Bagi anak lelaki, ANCHOR POINTnya adalah di belakang kepala bahagian atas. Lihat tangan akak tu. Ok kan? Kita gosok2lah beberapa saat. Bagi lah se'das dua' nasihat. Tak boleh cakap banyak2 pun. Sibuk nak gi main sana sini. Jadi, gunakan peluang dan ilmu ni tau. Insya Allah, sama2 kita hasilkan anak2 yang mendengar kata.

Selamat mencuba Teknik Islamic NLP

Copy n paste
Cc RehanSidik

Bringing the #worldmapduck to hawaii.. #tb#globalgathering2017

Cara2 mengepos tudung duck😅
#worldmapduck #duckworldmap

#worldmapduck in blue/yellow colour... 🌹Available now
🌹ready stock
🌹eyelash
🌹duck charm
🌹square
RM79 exc postage 8

#duckmurah #duckinspired #duckletgo #ducknam #duckvietnam #duckroyal #royalduck #worldmapduck

#worldmapduck in blue/pink colour...
🌹Available now
🌹ready stock
🌹eyelash
🌹duck charm
🌹square
RM79 exc postage 8

#duckmurah #duckinspired #duckletgo #ducknam #duckvietnam #duckroyal #royalduck #worldmapduck

#worldmapduck in blue/yellow colour...
🌹Available now
🌹ready stock
🌹eyelash
🌹duck charm
🌹square
RM79 exc postage 8

#duckmurah #duckinspired #duckletgo #ducknam #duckvietnam #duckroyal #royalduck #worldmapduck

Looking for me? I'm in... MALI
🤣 #worldmapduck

Item: World Map dUck in grey
Condition: NEW
Price: RM400 incl postage
Contact: @duckerie
.
#prelovedduck #prelovedduckscarves #duckscarvestoletgo #sayajualduckscarves #duckpreloved #DUCKSCARVES #worldmapduck

📛📛SOLD📛📛
#worldmapduck correct version in grey. Brand new with complete set. Unopened. Letgo RM359 free postage. #duckscarvestoletgo #duckhunting #duckscarvesforsale #duckscarveswanted

New never worn world map in grey (misprinted version). Complete set. RM 360.DM to purchase #duckscarves #duckscarvesforsale #duckscarvestoletgo #worldmapduck

.
🌸dUck Inspired Shawl (code SS)🌸
🌍The World Map dUck Scarves
Cantik, Murah, Berkualiti, Berpatutan👍👍
.
.
📌Jahitan tepi: Baby seam 👶
💵Normal Price: rm65❌
🌌July Promotion Price: rm60(ex postage)
📲dm OR Whatsapp +60137306845
.
.
#promotion #raya2017sale #like4like #worldmapshawl #worldmapduck #worldmapduckmurah #duckinspiredshawl #duckinspired #duckvietnam #songketshawl #batikshawl #shawlmurah #shawlborong #bawal #bawalmurah #hargakasihsayang #hargamampumilik #hargaruntuh

Most Popular Instagram Hashtags