#worldaidsday

MOST RECENT

Emails, to-do lists, meetings and phone calls 🤓 We are in “work mode” here, but we need your help: pledge on #crowdfunding to make the Charity Gala possible #thepoweroflove (link in bio) .
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#workmode #work #meetings #instapicture #crowdfunding #sylvester #worldaidsday #aidsawareness #gaycommunity #lgbtq #charitygala #concert #music #instadaily

The Power of Love is Mighty Real!
1st Of December 2018, at the Tabernacle. A Charity Gala in honor of the ones we lost to AIDS. 🌹 (link in bio) .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#charity #charitygala #crowdfunding #sylvester #worldaidsday #aidsawareness #instapicture #flowers #flower #rose #flowerinstagram #concert #music #tabernacle #tht #love #thepoweroflove

#PILI – First social-realist film to focus on #women living with #HIV in #EastAfrica

PILI is the first social-realist feature film to focus on women living with HIV in East Africa, and is a unique collaboration between the film-makers and women in the film to tell the story of the community by the people who live there. The film is based on their stories, the cast features only one trained actor, 70% of the cast are HIV+, and all locations such as the #AIDS clinics are real... Read more here: https://alt-africa.com/2018/09/23/pili-first-social-realist-film-to-focus-on-women-living-with-hiv-in-east-africa/ #FeatureFilms #HIV #WOC #Femalevoices @wftv_uk @the_female_lead #womeninfilm @terencehiggins #Stories #instagood #reallife #africanvoices #eastafrica #aidsawareness #worldaidsday

Dita Botërore e AIDS-it 2018

Dita Botërore e AIDS-it është mbajtur më 1 #dhjetor çdo vit dhe është një mundësi për njerëzit në mbarë botën për tu impenjuar në luftën kundër HIV-it, të tregojnë mbështetjen e tyre për njerëzit që jetojnë me HIV dhe për të përkujtuar njerëzit që kanë vdekur. #Dita #Botërore e AIDS është dita e parë shëndetësore globale, dhe është mbajtur për herë të parë në vitin 1988.

#1097 njerëz jetojnë me HIV në Shqipëri. Globalisht ka rreth 34 milionë njerëz që jetojnë me virusin. Pavarësisht se virusi është identifikuar vetëm në vitin 1984, më shumë se 35 milionë njerëz kanë vdekur nga HIV apo #AIDS, duke e bërë atë një nga pandemitë më shkatërruese në histori.

Sot, përparime shkencore janë bërë në trajtimin e HIV, ka #ligje për të mbrojtur njerëzit që jetojnë me HIV dhe ne dimë shumë më tepër për gjëndjen. Përveç kësaj, çdo vit në #Shqipëri ka rreth 100 diagnostifikime të reja me HIV, njerëzit nuk e njohin statusin e tyre dhe të partnerëve dhe evidentohen vonë. (60% e rasteve diagnostifikohen në stade të avancuara)

Dita Botërore e AIDS-it është e rëndësishme sepse kujton publikun se #HIV nuk është larguar - ende ka nevojë për të për të rritur ndërgjegjësimin, për të luftuar paragjykimet dhe për të përmirësuar arsimin dhe kushtet e trajtimit.
#albania #worldaidsday #2018 #activism #share #health #lgbt #gay #msm #straight #man #woman #girl #children #europe #harmreduction #share #follow #stigma #discrimination

Pleasure tales...Starring: Agneta🖖🏻, Dinosaur, Alien Predator, Krusty, Sheep, Shark, Car, Sponge Bob, Snowhite, Jasmina, Owl, Maya the Bee, a group of Aligators, unidentified brown monster, Slimer, Pepa Pig, Snowy, Thomson, a couple of hens, Mischelin Man, Pikachu and many others...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#stopmotion #stopmotionanimation #stopmotionfilm #worldaidsday #wad2017  #HIVAwareness #aidsawareness #aidsfoundation #eltonjohnaidsfoundation #ejaf #1stdecember #aids #hiv #amfar #knowyourstatus #recognizethedanger #safesex #endaids #letstalkaboutsex #sexeducation #shoeporn #condom #condoms #yourbodyyourchoice #goodvibesonly #anlaids #gucciandbeyond #queerwitch #queer @ejaf @amfar @elizabethtayloraidsfoundation

This #WorldAIDSDay, I’ve teamed up with @RED & @omazeworld to give you a chance to hang with me for a day in Vegas and hit up the @magicmikelive premiere! It’s all to support (RED) in the fight for an AIDS FREE GENERATION. Hit the link in my bio or go to omaze.com/channing love y'all.

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

The Power Of Love is 10 weeks away! Help us making it a night to remember 💫 Pledge on #crowdfunding (Link in bio) 🌹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thepoweroflove #love #london #worldaidsday #10weeks #december #charitygala #neon #light #life #support #aidsawareness #sylvester #instapicture #pinterest #music #concert #lgbtq🌈

Double chocolate & banana baked oats for your Saturday morning 🌻

#fbf
.
The old crew at #worldaidsday 💕💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hwyps #hwypslit #lgbtyouth #housingworks

Most Popular Instagram Hashtags