#wondercheesekuantan

914 posts

TOP POSTS

Neelopah pun da try!
.
Meh wassap hakak utk kerepek viral ni.
Compom sedap!
.
Xcaye?
Xcaye Sudah.🤣 Piza 0129590180

#wondercheese
#wondercheese88
#wondercheesekuantan
#projekraya

@eja.fariza @wondercheese88

@byfarizazahri
Ingin sertai kami?? Tak mau cakap banyak..jom jadi agent di kawasan anda 😘

WA 012-9479801
Dealer Agent Wondercheese

#wondercheese #wondercheesekuantan #wondercheeselover #wondercheeseagent #kuantan

Assalamualaikum semua buat apa tu?? Dah tunggu kat meja makan ke? Hihi awal nau tunggu tu🙈

Warga Kuantan sila rasa beruntung sebab brader Mohd Nizam @ Hourgh, my super senior dah menjual our beloved jajan, @wondercheese88 !! Lihat saja senyuman brader Hourgh mampu meruntun jiwa yang merindukan ketenangan, apatah lagi bila disulami dengan keenakan keju padu dari Wondercheese, apa lagi mahu!!! Klik saja link ini, 013-3427627 Bro Nizam akan hantar pada anda.. All the best bro!

Wondercheese, taste that makes you go habibi🔥

#wondercheesekuantan
#geligelipoket
#projekraya

Repost from @wonder_cheese_kuantan @TopRankRepost #TopRankRepost Wonder cheese kuantan 😍❤
Kulit popia rangup bersalut keju.
Pasti sedap😗😙
Cod kuantan
🔛 balok,beserah,gebeng, bandar. Dan mengikut kawasan permintaan anda semua😊
Postage sm malaysia
Free postage (min 3 balang keats)👍
Freecod(min 3 balang) .
raya pun dah nk dekat, so tempahan utk raya dibuka sekarang. Meh cpt2 dptkn wonder cheese sblom terlambat.
Rm25/balang.-600g😄
Jika berminat boleh trus whtspp ke nom sy➡ 0199229953📞
📱📩 0199229953
#wondercheesekuantan
#codkuantan

Wonder cheese😍❤
Cod kuantan
🔛 balok,beserah,gebeng, bandar.
Rm25/balang.
Jika berminat boleh trus whtspp ke nom sy➡ 0199229953
#wondercheesekuantan
#codkuantan
@eja.fariza
@wondercheese88

Get your wonder cheese now! big RM25, small RM18 💋 #timikaboutique #kuantanfood #kuantan #wondercheesekuantan

Selamat hari guru!!! Gigih ibu buat utk cikgu2 sempena sambutan hari guru di tadika harini..tangan ibu x kretif,tp boleh la kan..hehehe
Harap cikgu suka 😘😘 #wondercheesekuantan #wondercheesepahang

@ieyla_anuar
Smlm settle cod wonder cheese 3 balang...kite cod dlm taman perumahan kite je smlm...arini ade lgi x sape2 nk selit order...???jgn lpaskan pluang dptkan kerpek womder cheese yg jdi kegilaan rmai ni..comfirm xmnyesal pnye la...bmnat leh whtsapp 0139053775
#wondercheese
#wondercheeseagent
#wondercheesekuantan

Collect order
.
Memang best n popular dah wondercheese ni.
Yang tukang order sorg, tp yg bli ramai.
Sampai bleh collect order gitu.
.
Sesape yg berminat nak cube or repeat order, leh contact sis ye.
.
Piza 0129590180

Cod kuantan

#wondercheese88
#wondercheesekuantan
#projekraya

@eja.fariza
@wondercheese88

MOST RECENT

#Repost @triochips_ (@get_repost)
・・・
Nak dijadikan cerita Asyraaf akan mengahadapi Final Exam tidak lama lagi. Memang pulun habis ah dia study. Lebih 2 3 pagi kadang kadang baru habis study. Masalahnya bila dia study dia ada satu masalah iaitu perlukan sesuatu untuk mengunyah. Kalau tak dia memang akan ngantuk dan tidur jadi masalah tersebut boleh menghancurkan harapan mak ayah dia.
Secara kebetulan dia bertemu dengan syafiq keesokan harinya. Dia kelihatan sedih dan syafiq bertanyakan apa masalah asyraaf dan dia pun bercerita. At the end syafiq mengesyorkan asyraaf untuk membeli kerepek cheese ataupun wondercheese yang mana memang makan satu terus gian and mulut akan sentiasa mengunyah kesedapan. Sejak dari itu asyraaf tiada masalah lagi untuk study sehinggakan asyraaf perluaskan lagi kerepek ni kepada rakan rakan nya yang lain. Tidak cukup rakan asyraaf perkenalkan lagi kepada family awek cikgu dan kenalan nya kerana kerepek ni ternyata mesra pemakan. Sesiapa yang mengunyah pasti akan rasa sedap enak dan membuatkan hati gembira selalu.
Rangup digigit dengan cairan cheese yang menutupi ruang mulut sangat melazatkan. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese#wondercheese88#triochips_ #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan

Repost from @triochips_ Nak dijadikan cerita Asyraaf akan mengahadapi Final Exam tidak lama lagi. Memang pulun habis ah dia study. Lebih 2 3 pagi kadang kadang baru habis study. Masalahnya bila dia study dia ada satu masalah iaitu perlukan sesuatu untuk mengunyah. Kalau tak dia memang akan ngantuk dan tidur jadi masalah tersebut boleh menghancurkan harapan mak ayah dia.
Secara kebetulan dia bertemu dengan syafiq keesokan harinya. Dia kelihatan sedih dan syafiq bertanyakan apa masalah asyraaf dan dia pun bercerita. At the end syafiq mengesyorkan asyraaf untuk membeli kerepek cheese ataupun wondercheese yang mana memang makan satu terus gian and mulut akan sentiasa mengunyah kesedapan. Sejak dari itu asyraaf tiada masalah lagi untuk study sehinggakan asyraaf perluaskan lagi kerepek ni kepada rakan rakan nya yang lain. Tidak cukup rakan asyraaf perkenalkan lagi kepada family awek cikgu dan kenalan nya kerana kerepek ni ternyata mesra pemakan. Sesiapa yang mengunyah pasti akan rasa sedap enak dan membuatkan hati gembira selalu.
Rangup digigit dengan cairan cheese yang menutupi ruang mulut sangat melazatkan. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese#wondercheese88#triochips_ #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan

Alhamdulillah 🤗

#Repost @triochips_ (@get_repost)
・・・
baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan..alhamdulillah semua berjalan lancar mengambil stok baru dri agent wondercheese dan cod di Politeknik Sultan Haji ahmad Shah.semoga semua urusan perniagaan dipermudahkan.
Dapatkan chips rangup pada alaf ini rasa sekali rindu setahun geng..jangan risau kalau susah nk cari contact je kami pasti keinginan anda dipenuhi. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan#entrepenuership

#Repost @wondercheese88 (@get_repost)
・・・
@triochips_
baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan..alhamdulillah semua berjalan lancar mengambil stok baru dri agent wondercheese dan cod di Politeknik Sultan Haji ahmad Shah.semoga semua urusan perniagaan dipermudahkan.
Dapatkan chips rangup pada alaf ini rasa sekali rindu setahun geng..jangan risau kalau susah nk cari contact je kami pasti keinginan anda dipenuhi. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan#entrepenuership

WONDERCHEESE kecil (RM18) sahaja available, tunggu vendor restock yang besar ye! 💋 #wondercheesekuantan #kuantanbutik #vendorboutique #vendorkuantan #timikaboutique #im7 #cheese #cheezy

Nak dijadikan cerita Asyraaf akan mengahadapi Final Exam tidak lama lagi. Memang pulun habis ah dia study. Lebih 2 3 pagi kadang kadang baru habis study. Masalahnya bila dia study dia ada satu masalah iaitu perlukan sesuatu untuk mengunyah. Kalau tak dia memang akan ngantuk dan tidur jadi masalah tersebut boleh menghancurkan harapan mak ayah dia.
Secara kebetulan dia bertemu dengan syafiq keesokan harinya. Dia kelihatan sedih dan syafiq bertanyakan apa masalah asyraaf dan dia pun bercerita. At the end syafiq mengesyorkan asyraaf untuk membeli kerepek cheese ataupun wondercheese yang mana memang makan satu terus gian and mulut akan sentiasa mengunyah kesedapan. Sejak dari itu asyraaf tiada masalah lagi untuk study sehinggakan asyraaf perluaskan lagi kerepek ni kepada rakan rakan nya yang lain. Tidak cukup rakan asyraaf perkenalkan lagi kepada family awek cikgu dan kenalan nya kerana kerepek ni ternyata mesra pemakan. Sesiapa yang mengunyah pasti akan rasa sedap enak dan membuatkan hati gembira selalu.
Rangup digigit dengan cairan cheese yang menutupi ruang mulut sangat melazatkan. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese#wondercheese88#triochips_ #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan

baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan..alhamdulillah semua berjalan lancar mengambil stok baru dri agent wondercheese dan cod di Politeknik Sultan Haji ahmad Shah.semoga semua urusan perniagaan dipermudahkan.
Dapatkan chips rangup pada alaf ini rasa sekali rindu setahun geng..jangan risau kalau susah nk cari contact je kami pasti keinginan anda dipenuhi. ↗KEREPEK BERKEJU 😋😋
↗RANGGUP DAN SEDAP
↗BERAT 600gm
↗RM 25
↗Postage 2 balang keatas

Do whatsapp to grab your wondercheese now! 🧀🧀
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)
📱Whatsapp : +60 12 2587106 (Nas)

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesekuantan #wondercheesepolisas#wondercheeseranggup#polisas#kuantan#entrepenuership

Follow us on instagram @wondercheesetrio 📌 KEREPEK BERKEJU 🧀
📌 RANGUP BERCRUNCHY 😱
📌 TAHAN LAMA 👍🏼
📌 BERAT 600gm ⚖
📌 RM25 💰

Do whatsapp us for grab your wondercheese now! 🧀 📲Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesepolisas #wondercheesekuantan
#wondercheeserangup #wondercheesekebabooom #wondercheesebaikpunyeeeu

📌 KEREPEK BERKEJU 🧀
📌 RANGUP BERCRUNCHY 😱
📌 TAHAN LAMA 👍🏼
📌 BERAT 600gm ⚖
📌 RM25 💰

Do whatsapp us for grab your wondercheese now! 🧀📲Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesepolisas #wondercheesekuantan
#wondercheeserangup #wondercheesekebabooom #wondercheesebaikpunyeeeu

WOW!!!! Tahniah Agent Johor,sales MELETOP bulan puasa hasilnya dapat terbang bawak wondercheese sekali ke Cappadocia,Turki 😍

Seronokkan 😃
Anda pun boleh,klu anda buat anda akan dpt..rezeki ni takkan datang bergolek..jom tanamkan impian dan capainya sekarang!! Team kami sedia membantu anda utk menambah pendapatan dan sekaligus mencapai impian anda..jom sertai kami #teamwondercheesekuantan

Agent diperlukan diseluruh Malaysia!!!
Wassap 012.947.9801 -eja-
Stokis Wondercheese Kuantan

#wondercheese #wondercheese88 #wondercheesekuantan #wondercheesepahang #wondercheeseagent #wondercheeselover #kuantan #pahang #agentwanted #wondercheesedicappadocia #cappadocia #wondercheesemalaysia

Get your wonder cheese now! big RM25, small RM18 💋 #timikaboutique #kuantanfood #kuantan #wondercheesekuantan

Kuih raya sudah habis? 😱😱😱
Tetamu makin ramai datang ke rumah?
Balang raya makin tinggal habuk?
Tetamu pula makin ramai, pening memikirkan jalan penyelesaian? 🤔
Jangan pening pening, kami ada jawapannya 👍🏼
Mari rapat rapat mari dekat dekat!! 📢
Dapatkan chips rangup pada alaf ini!
Rasa sekali rindu setahun geng! 😍😍
Jangan risau, contact kami secepat mungkin pasti keinginan anda dipenuhi! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 👍🏼👍🏼 👍🏼👍🏼 📌 KEREPEK BERKEJU 🧀
📌 RANGUP BERCRUNCHY 😱
📌 TAHAN LAMA 👍🏼
📌 BERAT 600gm ⚖
📌 RM25 💰

Do whatsapp us for grab your wondercheese now! 🧀📲Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )
Whatsapp : +60 12 2587106 ( Nas )

#wondercheese #wondercheesetrio #wondercheesepolisas #wondercheesekuantan
#wondercheeserangup #wondercheesekebabooom #wondercheesebaikpunyeeeu

Most Popular Instagram Hashtags