[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wondercheesekuantan

1093 posts

TOP POSTS

Belanja testimoni wondercheese arini.
.
Baru je restock tgh mlm td, da ade customer awl pg ni.
.
Tq tokey printing Nurul Zakiah Irfan bli wondercheese ngan kite.
Nanti jgn memalu repeat order lgπŸ˜‚
.
Yang bru nak rse kesedapan krpk viral ni, bleh wassup kite lelaju ye.

Piza 0129590180

Cod Kuantan

#wondercheese88
#wondercheeselover #wondercheesekuantan

#Repost @ieyla_anuar (@get_repost)
・・・
Ade lagi x yg nk selit order utk wonder cheese ni..last cod ari rabu ye...cpat2 order..jgn lpaskan peluang jamu tetamu dgn kerepek keju kegemaran rmai ni...bmnat leh pm@whtsapp 0139053775@0129890570...free cod area indera mahkota,cenderawasih n bkt setongkol...rm25 je sebalang..
#wondercheese
#wondercheeseagent
#wondercheesekuantan

Wonder cheese kuantan 😍❀
Kulit popia rangup bersalut keju.
Pasti sedapπŸ˜—πŸ˜™
Cod kuantan
πŸ”› balok,beserah,gebeng, bandar. Dan mengikut kawasan permintaan anda semua😊
Postage sm malaysia
Free postage (min 3 balang keats)πŸ‘
Freecod(min 3 balang) .
raya pun dah nk dekat, so tempahan utk raya dibuka sekarang. Meh cpt2 dptkn wonder cheese sblom terlambat.
Rm25/balang.-600gπŸ˜„
Jika berminat boleh trus whtspp ke nom sy➑ 0199229953πŸ“ž
πŸ“±πŸ“© 0199229953
#wondercheesekuantan
#codkuantan

Yup..
Harini pahang cuti..
Tapi akak kerja..
Akak pun xtau la sampai bila boleh bertahan ni..sedaya yg Allah izinkan lah.. Kata org,sebagai ibu dan isteri yg bekerja dan berniaga dalam satu masa adalah wanita yg kuat dan berdikari..Alhamdulillah,Allah bagi kekuatan itu utk akak.. Kenapa kena berniaga?Bukan sebab nk kaya pun akak berniaga ni..tanya la mana2 peniaga pun,xde sape pun yg berniaga sbb nak kaya..tapi sebab minat..klu korang x minat,jangan niaga okey..tu je akak pesan

Buku wondercheese tu,buku rekod belian dan jualan wondercheese akak tau,rezeki akak Allah mudahkan dan akak pun sedang mencari agent2 baru yg berminat nk berniaga utk dptkan duit sampingan menjelang raya nnt.

Berminat nk jadi agent wondercheese di kawasan sendiri boleh wassap akak segera 0129479801..permintaan kerepek keju viral ni memang sangat2 tinggi dan akak perlukan korang segera tau!!! #wondercheesekuantan #kuantan

.....
❀️10 Rahsia Hidup Sihat❀
1) Minum segelas air kosong pd waktu pagi
πŸ‘‰Bgun je tdo, terus minum air

2) Tidur secukupnya
πŸ‘‰Kurang tdo akn jadikan anda rasa letih & musah marah

3) Lakukan senaman regangan pada waktu pagi
πŸ‘‰Boleh cuba regangan belakang, kaki & leher. Ia dpt membantu meningkatkn pengaliran darah kpd otot2 sekaligus memberi suntikan oksigen tambahan

4) Ambil makanan ringan dgn cara sihat
πŸ‘‰Boleh pilih kekacang atau buah2 segar

5) Berjalan setiap hari
πŸ‘‰Boleh gunakan tangga setiap hari. Banyak berjalan kaki utk kesihatan jantung

6) Kaji senarai bahan2 produk kegemaran anda
πŸ‘‰Kalau boleh, pilih yg berasakan bahan2 semulajadi utk elakkan penyakit2 yg x dijangka

7) Makan Sarapan Pagi
πŸ‘‰Sarapan pagi adlh hidangan paling penting setiap hari terutamanya yg nk diet

8 ) Jalani hubungan sosial
πŸ‘‰Org yg hidup sorang & sunyi, mudah mendapat sakit & mati muda. Ini adlh fakta kajian!

9) Cari aktiviti baru
πŸ‘‰Cari aktiviti baru yg boleh melibatkn seluruh keluarga & kawan2, seperti berbasikal, mendaki

10) Sayangi kehidupan anda!
πŸ‘‰BERTENANG.. RELAX!
Jgn rasa gelisah & marah krn perkara2 yg sukar. Jgn terlalu serius. Senyum lah setiap hari, sayangi org lain & sentiasa lihat kpd perkara2 yg positive setiap hari

#tipsikhtiarhamil
#opkuptbuahzuriat
#wondercheesekuantan

Popcorn gourmet caramel RM15
Wondercheese RM15(s), RM25(big)
#timikaboutique #kuantanboutique #vendorboutique #popcorngourmetkuantan #wondercheesekuantan

@ieyla_anuar
Alhamdulillah rezeki mlm ni...sume org xnk lpaskan peluang dptkan wonder cheese ni...sape2 lgi yg nk order leh pm@whtsapp 0139053775@0129890570...utk raya pun dh berderet order msuk...jom cpt2 whtsapp utk order...rm25 sebalang..free cod area indera mahkota,cenderawasih n bkt setongkol..
#wondercheese
#wondercheeseagent
#wondercheesekuantan

Wonder cheese😍❀
Cod kuantan
πŸ”› balok,beserah,gebeng, bandar.
Rm25/balang.
Jika berminat boleh trus whtspp ke nom sy➑ 0199229953
#wondercheesekuantan
#codkuantan
@eja.fariza
@wondercheese88

SEBALANG RM25!!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini... πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy...
🐾🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan πŸ›΅ cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

MOST RECENT

Teruja kan 😱 x sabar nak terjah event paling meletop ni πŸ‘πŸ»
Jom serbu ramai2.. Pelbagai booth jualan yg best berkampung selama 3 hari 2 malam ni ❀
Cari sis di booth WONDERCHEESE A14 tau 🀝❀
@wondercheese88
#wondercheese
#wondercheesekemaman
#wondercheese88
#wondercheesekualaterengganu
#wondercheesekuantan
#WonderCheesebesut #pantaitimur
#kemaman
#femesfest
#femesfest2017
#agentwanted #vendor #Terengganu #sekmung #visitbeautifulterengganu2017

pergi mana2 mesti kene bawak Wonder Cheese ni.. tak lengkap rasa tanpa kriuk rangup dr wonder cheese ni. walk in butik skrg πŸ˜‰
.
RM18/small
RM25/big
.
.
.
WE ARE OPEN! ❀BOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAY❀ ⏰From 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#wondercheese
#wondeecheese88
#wondercheesekuantan .
.
VENDOR NOVEMBER 2017. OPEN FOR BOOKING!
OCTOBER CLOSED! .
Whatsapp only! 019-5781704 -DIYA

pergi mana2 mesti kene bawak Wonder Cheese ni.. tak lengkap rasa tanpa kriuk rangup dr wonder cheese ni. walk in butik skrg πŸ˜‰
.
RM18/small
RM25/big
.
.
.
WE ARE OPEN! ❀BOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAY❀ ⏰From 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#wondercheese
#wondeecheese88
#wondercheesekuantan .
.
VENDOR NOVEMBER 2017. OPEN FOR BOOKING!
OCTOBER CLOSED! .
Whatsapp only! 019-5781704 -DIYA

Popcorn gourmet caramel RM15
Wondercheese RM15(s), RM25(big)
#timikaboutique #kuantanboutique #vendorboutique #popcorngourmetkuantan #wondercheesekuantan

#Repost @wondercheese88 (@get_repost)
・・・
@sharkila_aminuddin
....
SEBALANG RM25!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy
🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan

Cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #buahzuriat
#buahzuriatkuantan
#EjenOPK
#EjenUPT
#Wondercheese
#WondercheeseKuantan
#kuantan

#Repost @timikavendourboutique (@get_repost)
・・・
Popcorn gourmet caramel RM15
Wondercheese RM18(s), RM25(big)
#timikaboutique #kuantanboutique #vendorboutique #popcorngourmetkuantan #wondercheesekuantan

#Repost @sharkila_aminuddin (@get_repost)
・・・
....
SEBALANG RM25!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy
🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan

Cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #buahzuriat
#buahzuriatkuantan
#EjenOPK
#EjenUPT
#Wondercheese
#WondercheeseKuantan
#kuantan

@sharkila_aminuddin
....
SEBALANG RM25!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy
🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan

Cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #buahzuriat
#buahzuriatkuantan
#EjenOPK
#EjenUPT
#Wondercheese
#WondercheeseKuantan
#kuantan

Popcorn gourmet caramel RM15
Wondercheese RM15(s), RM25(big)
#timikaboutique #kuantanboutique #vendorboutique #popcorngourmetkuantan #wondercheesekuantan

.....
❀️10 Rahsia Hidup Sihat❀
1) Minum segelas air kosong pd waktu pagi
πŸ‘‰Bgun je tdo, terus minum air

2) Tidur secukupnya
πŸ‘‰Kurang tdo akn jadikan anda rasa letih & musah marah

3) Lakukan senaman regangan pada waktu pagi
πŸ‘‰Boleh cuba regangan belakang, kaki & leher. Ia dpt membantu meningkatkn pengaliran darah kpd otot2 sekaligus memberi suntikan oksigen tambahan

4) Ambil makanan ringan dgn cara sihat
πŸ‘‰Boleh pilih kekacang atau buah2 segar

5) Berjalan setiap hari
πŸ‘‰Boleh gunakan tangga setiap hari. Banyak berjalan kaki utk kesihatan jantung

6) Kaji senarai bahan2 produk kegemaran anda
πŸ‘‰Kalau boleh, pilih yg berasakan bahan2 semulajadi utk elakkan penyakit2 yg x dijangka

7) Makan Sarapan Pagi
πŸ‘‰Sarapan pagi adlh hidangan paling penting setiap hari terutamanya yg nk diet

8 ) Jalani hubungan sosial
πŸ‘‰Org yg hidup sorang & sunyi, mudah mendapat sakit & mati muda. Ini adlh fakta kajian!

9) Cari aktiviti baru
πŸ‘‰Cari aktiviti baru yg boleh melibatkn seluruh keluarga & kawan2, seperti berbasikal, mendaki

10) Sayangi kehidupan anda!
πŸ‘‰BERTENANG.. RELAX!
Jgn rasa gelisah & marah krn perkara2 yg sukar. Jgn terlalu serius. Senyum lah setiap hari, sayangi org lain & sentiasa lihat kpd perkara2 yg positive setiap hari

#tipsikhtiarhamil
#opkuptbuahzuriat
#wondercheesekuantan

....
SEBALANG RM25!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy
🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan

Cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #buahzuriat
#buahzuriatkuantan
#EjenOPK
#EjenUPT
#Wondercheese
#WondercheeseKuantan
#kuantan

SEBALANG RM25!!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini... πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy...
🐾🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan πŸ›΅ cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

SEBALANG RM25!!!! Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini... πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy...
🐾🐾🐾🐾🐾 #agentwondercheeseWANTED
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan πŸ›΅ cod sekitar kuantan-isnin hingga jumaat cod pukul 5.30 keatas shaja je πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ FREE cod 3balang ke atasπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

Rasa cheesey..pedas2 secukup rasa..memikat hati πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜
Sedap baq hang.. Rugi x rasa...
Boleh cari di sini... πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353
πŸ“ž0198480353

Boleh COD.. Boleh jadi ejen juga..
Jom sertai sy...
🐾🐾🐾🐾🐾
#kerepekcheesesedap
#kudapansedap
#wondercheesekuantan πŸ›΅ cod sekitar kuantan
FREE cod 3balang ke atas

kudapΒ² yang sedap & murahβ€Ό
Rm25 jerrrre

sekali makan confirm nak lagi😍😍 *WONDER CHEESE*pilihan yang tepat.
rasanya sedikit pedas & disaluti cheese... .
berminat?? www.wasap.my/0198480353

#wondercheesesedap
#wondercheesemurah
#wondercheesekuantan
#wondercheese

>> KEREPEK HIPSTER PALING SEDAP, PALING MURAH, PALING RANGUP DI MALAYSIA << Kebanyakan orang tidak tahu kerepek wonder cheese ini telah membuatkan ramai orang menjadi ketagih selepas makan, aip nukan ketagih lain ye! Macam mana tak ketagih lepas makan satu nak lagi dan lagi tak sedar dah habis sebalang. Bukan sekadar sedap je tau, extra cheese pulak tu, harga pulak berpatutan

Kelebihan kerepek wonder cheese ni antaranya:
- kerepek bersalut keju
- tamat tempoh 3 bulan
- halal dan produk bumiputera
- tiada msg dan pewarna tiruan
- 100% original dan homemade
- balang besar 600 gram dan rm25 je!

Kepada awak semua yang terliur atau yang dah lama nak rasa kerepek wonder cheese yang super duper sedap ni boleh ke facebook page saya https://www.facebook.com/syazwaniabd97/ atau instagram saya https://www.instagram.com/by.wanae/ atau boleh whatsapp saya terus ke 0176140855

10 order terawal akan dapat free cod tau, free cod di sekitar Kptm kuantan. Meh order cepat, stok makin susut ni.

#finalproject #digitalentreprenuer #beliproductlocal #halalproduct #wondercheesekuantan #wondercheese #kudapanrangup #eUsahawankptm #eUsahawankptmktn

>> TIPS HILANGKAN BOSAN DAN STRESS DALAM MASA SEMINIT << Ramai yang stress ketika melakukan kerja terutamanya pelajar universiti/kolej atau orang yang bekerja. Selalunya mereka akan tertekan dengan kerja yang banyak, sebab itulah mereka perlukan kudapan yang sedap dan rangup.

Jadi, tips untuk hilangkan stress yang ramai yang tidak tahu ialah: - yang pertama, selalunya bila bosan, mesti orang akan tonton televisyen. dan selalunya, mesti tengok cerita yang ringan la macam cerita kartun, lawak, aksi dan lain lain lagi. - yang kedua, kalau bosan atau stress, caranya adalah main game. semua game boleh, nak lagi best game macam angry bird ke, need for speed ke. selalunya game yang ada dalam phone la senang sikit dari laptop kan? hihi - yang ketiga, mestilah makan! kalau bosan atau stress mesti cara lainnya adalah maka. so, makanan yang paling best adalah kudapan yang rangup dan bercheese! padat dengan cheese pastinya semua suka!

Like facebook page saya https://www.facebook.com/syazwaniabd97/ untuk tahu lebih lanjut mengenai kerepek wonder cheese ni!

#finalproject #digitalentreprenuer #beliproductlocal #halalproduct #wondercheesekuantan #wondercheese #kudapanrangup #eUsahawankptm #eUsahawankptmktn

beli 3 ke atas dpt paperbag from wondercheese. rm25 je sebalang. meh cpt ws 0176140855 skrg 😊 >> KEREPEK HIPSTER PALING SEDAP, PALING MURAH, PALING RANGUP DI MALAYSIA << Kebanyakan orang tidak tahu kerepek wonder cheese ini telah membuatkan ramai orang menjadi ketagih selepas makan, aip nukan ketagih lain ye! Macam mana tak ketagih lepas makan satu nak lagi dan lagi tak sedar dah habis sebalang. Bukan sekadar sedap je tau, extra cheese pulak tu, harga pulak berpatutan

Kelebihan kerepek wonder cheese ni antaranya:
- kerepek bersalut keju
- tamat tempoh 3 bulan
- halal dan produk bumiputera
- tiada msg dan pewarna tiruan
- 100% original dan homemade
- balang besar 600 gram dan rm25 je!

Kepada awak semua yang terliur atau yang dah lama nak rasa kerepek wonder cheese yang super duper sedap ni boleh ke facebook page saya https://www.facebook.com/syazwaniabd97/ atau instagram saya https://www.instagram.com/by.wanae/ atau boleh whatsapp saya terus ke 0176140855

10 order terawal akan dapat free cod tau, free cod di sekitar Kptm kuantan. Meh order cepat, stok makin susut ni.

#finalproject #digitalentreprenuer #beliproductlocal #halalproduct #wondercheesekuantan #wondercheese #kudapanrangup #eUsahawankptm #eUsahawankptmktn

Most Popular Instagram Hashtags