#wondercheeseklcc

MOST RECENT

APA... HOTEL PUN "TEH-TARIK" NAK DISPLAY WONDERCHEESE?
.
.
YA. Jangan terkejut dan TAHNIAH diucapkan kepada owner kepada HOTEL GLOBAL INN di TAMAN DAGANG, AMPANG kerana sudi nak bersama-sama menjayakan kempen
" 1 RUMAH 1 WONDERCHEESE "😍
.
Adik Fareez ni mengambil peluang berniaga @wondercheese88 sempena bulan Ramadhan ini dan secara tak langsung akan terus menerus memasarkan strategi untuk pelanggan-pelanggan hotel dan orang ramai yang berada disekitar Ampang untuk singgah bagi mendapatkan Kudapan No.1 Malaysia ni.
.
.
Anda juga boleh terus hubungi number dibawah untuk penghantaran👇
📞 0179281438
📞 0179281438
📞 0179281438
.
.
#wondercheese88 #kerepeklaklcc #wondercheese #kerepekkejuviral #kerepeklaraya2018 #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

#Repost @mr.kejucheese with @get_repost
・・・
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam #wondercheesekinrara #wondercheesebangsar

.
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam #wondercheesekinrara #wondercheesebangsar

LETS GO LETS GO WONDER CHEESE
LETS GO LETS GO WONDER CHEESE
WONDER CHEESE WONDER CHEESE
.
As salamualaikum
Hey guys🙋🏻‍♂️🙋‍♀️
Jumpa kami di MENARA MAYBANK JLN TUN PERAK 22-25 MAY 2018
Grab wonder cheese sambil menderma😍
Jumpa anda di sana!!
.
Click www.wasap.my/+60123480399/
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam #wondercheesekinrara #wondercheesebangsar

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam #wondercheesekinrara #wondercheesebangsar

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseshahalam #wondercheesekinrara #wondercheesebangsar

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅beg plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting #wondercheeseklcc #wondercheesebangsar #wondercheesekinrara

#Repost @nurieblossom with @get_repost
・・・
.
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#mrkejucheese
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting
#kenapaBoyYgMestiAndaCari

.
Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#mrkejucheese
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting
#kenapaBoyYgMestiAndaCari

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj #wondercheesebanting

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#wondercheese88 #coverupresources
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj

Minat berniaga,tapi tak tahu nak jual apa??
Tak pandai berniaga,tapi nak belajar berniaga??
Nak berniaga tapi modal kecil??
.
Ini peluang anda ! ! ! !
.
Starter Pack Bisnes Wondercheese
RM230 SAHAJA
.
Apa yg akan anda dapat??
✅10 balang Wondercheese 600gram
✅flyers
✅plastik clear
✅beg ikea
.
Click www.wasap.my/+60123480399/starterpackwc
.
#teamcoverup
#coverupfighter #kgsijangkang #wondercheeseklcc #wondercheeseselangor #wondercheeseklang #wondercheesepj

.
KENAPA "WONDERCHEESE" MENJADI PILIHAN?
.
Dah terbukti ramai "usahawan" yang memiliki tapak niaga terutamanya KEDAI, BOOTH , PETROL KIOSK (Petronas atau Petron) atau sebagainya yang "berebut" nak menjual @wondercheese88. Mereka dah nampak BRANDING Kerepek Legend No.1 ni mengatasi nama-nama yang lain, dan persoalannya KENAPA ANDA "TAKNAK" REBUT PELUANG yang sama?
.
Kepada Wondercheeselovers yang membeli-belah untuk Aidilfitri yang tak lama lagi. Boleh la merancang untuk singgah di Kiosk Candy Bar yang terletak di Lower Ground SOGO KL.
.
Nak belajar berniaga? Nak jadi agen? Boleh klik link di bio profile atau boleh terus dial👇🏻
📞 0196222492
📞 0196222492
📞 0196222492
.
"Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama jana pendapatan serta berkongsi ilmu demi nak UBAH HIDUP"
.
#wondercheese88 #no8wonder #wondercheese #kerepekkejuviral #cadangmakan #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #petronasmalaysia #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #petronas #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

#Repost @cheezydiztrict with @get_repost
・・・
.
Jangan "terlepas" peluang!!
.
Ada yang planning bershopping raya atau Iftar bersama keluarga ke KLCC nanti? Yang pastinya Iftar kali ni diiringi HARAPAN indah buat kita rakyat Malaysia dan juga penggemar @wondercheese88 .
.
Tak perlu plan kat mana nak "stop" untuk dapat Kudapan Legend Wondercheese ni. Anda boleh singgah booth @kerepekla yang terletak betul-betul hadapan Mark & Spencer Outlet.
.
Boleh COD ke? Ofkosla boleh tapi termaktub pada terma dan syarat jugak la ya. Ringan-ringankan jari jemari anda dial
📞 ‭ 0102255717
📞 0102255717
📞 0102255717
.
#wondercheese88 #kerepeklaklcc #wondercheese #kerepekkejuviral #kerepeklaraya2018 #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

.
Jangan "terlepas" peluang!!
.
Ada yang planning bershopping raya atau Iftar bersama keluarga ke KLCC nanti? Yang pastinya Iftar kali ni diiringi HARAPAN indah buat kita rakyat Malaysia dan juga penggemar @wondercheese88 .
.
Tak perlu plan kat mana nak "stop" untuk dapat Kudapan Legend Wondercheese ni. Anda boleh singgah booth @kerepekla yang terletak betul-betul hadapan Mark & Spencer Outlet.
.
Boleh COD ke? Ofkosla boleh tapi termaktub pada terma dan syarat jugak la ya. Ringan-ringankan jari jemari anda dial
📞 ‭ 0102255717
📞 0102255717
📞 0102255717
.
#wondercheese88 #kerepeklaklcc #wondercheese #kerepekkejuviral #kerepeklaraya2018 #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

.
KENAPA KITA KENA BUAT PILIHAN?
.
IT’S JUST A DECISION!!
.
Kita membuat PILIHAN & KEPUTUSAN setiap hari dalam hidup kita, tak kiralag samada ianya kecil ataupun besar. Akan tetapi kecil atau besar bukan persoalannya, kita akan melalui proses PEMILIHAN berdasarkan KEYAKINAN & PENDAPAT kita. Contohnya,kita memilih baju apa yang ingin kita pakai ke pejabat, kita memilih sarapan apa yang mahu kita ambil pada waktu pagi dan sebagainya.
.
Kita semua maju ke depan dengan membuat KEPUTUSAN. Tetapi kita tidak sedar yang pilihan (negatif) itu kadang-kala tidak membantu untuk mengubah masa depan kita. Keputusan-keputusan kecil itu hanya membuatkan kita statik & berlegar -legar di tempat yang sama.
.
Apabila kita sedar waktu berjalan meninggalkan kita yang masih memikirkan apa PILIHAN & KEPUTUSAN, secara tak langsung kita masih di tempat yang sama. Terperangkap dalam hidup yang melibatkan keputusan yang remeh. Kita tua dengan rutin pilihan yang kecil-kecil sahaja.
.
Sedangkan dalam kehidupan seharian kita, kita impikan yang besar-besar. Kita mahukan rumah yang indah, mahu kebebesan kewangan, tak mahu dengar leteran bos, tak mahu tekanan kerja yang membosankan.
.
Lalu kita tertanya-tanya, apabila melihat kawan-kawan sekelas kita yang dahulu lebih teruk dari kita, sekarang memiliki semuanya yang kita mahukan. Kita bertanya, bagaimana hidupnya berbeza dengan hidup kita sekarang?
.
APA BEZA ANDA & MEREKA?
Berilah peluang bertanya pada diri ANDA sendiri dan cuba cari dimana nilai atau potensi sebenar sekaligus anda akan terus memacu kejayaan dengan PILIHAN & KEPUTUSAN.
.
#wondercheese88 #no8wonder #wondercheese #kerepekkejuviral #cadangmakan #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

.
DREAM BIG, START SMALL
.
.
Terima kasih Sis Sarah sudi support @wondercheese88 👍. Katanya nak boost income 2018 ni dan kami sangat mengalu-alukan sahabat baru yang lain dan NAK boost pendapatan sampingan tambah pulak TAK LAMA lagi kan nak RAYA❗️
.
.
Bila dah rasa betapa sedapnya dapat kunyah Wondercheese , korang sendiri yang akan decide boleh pergi jauh produk “kegilaan” ramai ni dan korang jugakla akan merubah pendapatan sampingan korang. Kami bantu jadi tulang belakang untuk sama-sama kita jana pendapatan dan langkah seterusnya korang jadikan Wondercheese sebagai satu KARIER.
.
.
WE’RE HAPPY WHEN CUSTOMER HAPPY💕💕
.
Area Masjid Jamek & sekitar boleh terus hubungi Sis Sarah
📞 0182964039
📞 0182964039
📞 0182964039
.
#wondercheese88 #no8wonder #wondercheese #kerepekkejuviral #cadangmakan #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #petronasmalaysia #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #petronas #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

.
MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI.
.
Hidup teruk! Rasa hidup you teruk sekarang ni?
Q: Ada orang tertanya-tanya,
“Bro kenapa hidup aku ni teruk?”
A: “Kami kata sebab hati you tak betul. Betulkan hati you, hidup you akan jadi betul.”
.
Q: “Bro, macam mana nak betulkan hati?”
A: “Jawapan ada dalam soalan, betulkan hati you.”
.
Q: “Yela bro, macam mana nak betulkan hati? Apa cara dia?”
A: “Yela, betulkan hati la, itu la cara dia, ok maybe you belum faham, kami ulang lagi sekali, dengar betul-betul, BETULKAN HATI.”
.
Q: “Tak faham la bro, macam mana nak betulkan hati ni?”
A: “Maksud kami ialah, USAHA berterusan betulkan hati. Usaha itu yang penting, usaha itu yang dipandang.”
.
Q: “Ok, tapi macam mana nak betulkan hati?”
A: “Cara untuk betulkan hati, ialah betulkan hati, fahamkan benda ini betul-betul, betulkan hati, betulkan hati, betulkan hati.”
.
Q: “Owhh…. ok, betulkan hati, ye tak ye juga bro, betulkan hati.”
A: “Ok bagus, you dah mula faham, kami tahu you expect kami nak kata kena buat itu, kena buat ini, taubat, istighfar, dan sebagainya, ini semua you dah biasa dengar.

Sekarang kita masuk lebih dalam, betulkan hati adalah usaha segala-galanya untuk betulkan hati.
•Fikir baik
•Sangka baik
•Jangan buat benda jahat
•Jangan buruk sangka
•Jangan ego, sombong, mengumpat, dan segala-galanya.
.
Kena doa juga,
.
“Ya Allah, betulkan hati aku.”
.
Banyak kali kena doa macam ni, doakan juga untuk orang lain supaya hati mereka turut menjadi betul. Buat secara berterusan supaya hati you menjadi betul.”
.
Effect dia, insya-Allah life you akan jadi magic, itu menjadi, ini menjadi, semua benda baik akan berlaku, segala yang baik akan berkembang, dan terus berkembang dan segala masalah, ujian, kesusahan akan disingkirkan.
.
Boleh faham “how to” betulkan hati? Ok good … have fun.
.
Dengan membetulkan hati, insya-Allah banyak perkara menjadi dengan mudah & mudahnya MENJEMPUT REZEKI.
.
Super duper TAHNIAH pada Sis Dyra dan selamat datang ke KELUARGA WONDERCHEESE.❗️
.
Wondercheeselovers area ALOR GAJAH, MELAKA , kasi hello Sis Dyra laju-laju
📞 01131431840
📞 01131431840
📞 01131431840

.
THAI FOOD FESTIVAL
27.4.2018–06.052018
.
Peminat makanan Thai khusunya boleh datang beramai-ramai ke Karnival Makanan Thai yang terus bersiaran langsung dari waktu lunch sehingga 10mlm yang bertempat di The Strand Kota Damansara.
.
Bagi yang ingin mendapatkan @wondercheese88 , anda juga boleh GRAB & GO sambil lepak-lepak tu boleh buat kunyah.
.
Hubungi @cheezy.world yang terus berada di tapak karnival untuk Wondercheeselovers❗️
📞 ‭0198151456‬
📞 0198151456‬
📞 0198151456‬
.
#wondercheese88 #no8wonder #wondercheese #kerepekkejuviral #cadangmakan #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

#Repost @cheezydiztrict with @get_repost
・・・
.
Kepada yang shopping raya di Suria KLCC jangan lupa singgah di booth @kerepekla. Macam-macam pilihan biskut raya & kudapan sedap terutamanya Kudapan No.1 Malaysia since 2015 @wondercheese88 yang sedap boleh jadi pilihan untuk hidangan atau bekal kemana-mana nanti..
.
.
WonderCheese is here. Get your kudap-kudapan here at :
.
.
KerepekLa
Concource
Suria KLCC
10am - 10pm Everyday
.
#wondercheese88 #kerepeklaklcc #wondercheese #kerepekkejuviral #kerepeklaraya2018 #cravingsatisfied #kudapansedap #ResultMatters #sedarsedarhabis #food #bukanMLM #anakdidikdrazizanosman #meletop #sedarsedarhabis #agentwanted #bazaarpaknil #KualaLumpur #hartadermawan #jemaahatok #roketbisnes #wondercheeselovers #wondercheeselrt #wondercheeseKL #wondercheeseKLCC #wondercheeseJlnRajaLaut #wondercheeseJakel #bukanbiasabiasa #inibukankerjamainmain #janganpercayabuatje #kaubuatkaudapat

Most Popular Instagram Hashtags