#womendisereeessentialcream

142 posts

TOP POSTS

Fuyooo ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJERAGAT,JERAWAT MAKIN MENGHILANG

Jomss kitaa Zoom dekat sikit . Seriuss chantekk kulit sis niee haa, sekarang
Dulu Stress yakmat bila muka ada jerawat,lagi stress bila ada jeragat. Bila keluar nak kene tempek bedak tebal tebal dah macam opera cina pulak.malunyee

Tapi kini tak lagi,keluar rumah dengan yakin. Tak payah nak tempek bedak tebal pondesen tebal.calit calit liptip nipis,ajomm.

Compare kan gambar lama dengan gambar harini Masya allah berbeza nau nauu.

Whitehead, blackhead, dan yang palinggg bestt, JERAGAT yang degil ya amat tu hilang uolss.glowing mowing muka,dari jauh dah nampak memancor mancor.

Hasil 5 bulan berchinta dengan WD

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

ANDA INGIN WAJAH YANG CANTIK BEBAS DARIPADA JERAWAT & PARUT?
Takut guna skincare?Dah guna macam2 produk kulit jer yang cerah tapi jerawat masih tak surut2.
Setiap kali nak period,Jerawat naik macam cendawan tumbuh selepas hujan?? Jom selesaikan masalah KULIT WAJAH ANDA Sebelum ianya menjadi lebih kritikal.
Tahukah anda ianya adalah sangat berkaitan dengan Masalah GANGGUAN HORMON YANG TIDAK STABIL DALAM TUBUH BADAN.
Jadi di sini kami ada jalannya untuk membantu permasalahan anda.
yang pasti mampu memberikan anda KEPUASAN MAKSIMUM walaupon mengambil sedikit masa kerana ianya perlu di rawat dati dalaman anda sendiri.
Ianya semudah ABC HANYA BUAT SAPUAN DI NADI2 SETIAP HARI SECARA KONSISTEN.
WhatsApp Nana 0148164242๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
Free postage

#womendisereeessentialcream #wdec #feedbackwdec #testimoniwdec #wdeckuantan โ€ฌ

BE FIT KKM JAMU RAHSIA
===============================
Fungsi/kelebihan/manfaat/kebaikan Be Fit
===============================
โœ”Kesan KETARA seawal 1 minggu
โœ”Menghentikan selera makan
โœ”Menyekat pertambahan berat badan
โœ”Membaiki sistem penghadaman
โœ”Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
โœ”Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
โœ”Menghalang pembentukan lemak berlebihan
โœ”Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
โœ”Membuang toksin dalam badan
โœ”Tiada masalah kulit menggelebeh
โœ”Tanpa perlu bersenam
โœ” Membantu mengekalkan berat badan secara sihat.
===============================
Harga: RM45(SM) / RM50(SS)
Whatsapp : 0194491058
=============================== #followme #pamoga #love #viral #instagood #like4like #terapiinstagram #follow4follow #unabeautyshop #uitm #trending #senangnakboom #syukurselalu #7hatimencintaiku #selangor #aydajebat #produkkecantikkanborong #symabeautyskincare #happy #produkkecantikkan #kurus #slimrichbotanicalslimming #jelitapro5in1
#bestslim
#shhazbeautywhiteningbooster
#befitkkm #womendesiree #womendisereeessentialcream #wdecoriginal #befit

Wahhh! Seriusss akak niee umur dah 48 tahun cucu dah ada 3 orang ๐Ÿ˜ฑTapi mokda tengokk macam anakk dara yooo mcam umur 20an pulakk dahh hahaha
.

Dasyatt lah penangan Wd niee kan krim kalis usiaa , Dalam ramuan ada Arbutin sangat hebat anti penuaan . Boleh melambatkn wajah kita nampakk ketuaan .Sebab tu lah testimoni Wd semuaanyaa awet muda gittew .๐Ÿ˜
.

Akak juridah niee asalnyaa dari cust beli selalu banyakkk 3-5 botol mmg konsisten tiap tiap bulan , Lalu terbuka hati nak join daeler Wd yerlah sesambil boleh cantikk sesambil share kan manfaat Wd niee kepada wanita2 yang memerlukan .
.

Testimoni terkini tu selepas penggunaan 11 botol fuyoooo! padan lah semakin cantikk naw naww .
Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

***RAHSIA AWET MUDA KINI MILIK ANDA
.
Masyarakat Jepun di Okinawa diiktiraf sebagai masyarat yang mempunyai umur terpanjang di dunia. Apa Rahsia mereka? Nak tahu apa RAHSIA mereka?
.
Mereka mengamalkan pengambilan 'JAPANESE LONG LIFE GRASS' (CHOU-MEI-SOU) sebagai makanan harian mereka
.
Kini buat pertama kalinya didunia JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) diekstrak dan dimasukkan kedalam produk kormesial 'BIO Ever Plus' telah menjadikan JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) sebagai rumusan khas untuk membantu mengekalkan dan memberikan keremajaan wajah
.
.
________________

BIO EVER Plus
________________

DIRUMUS KHAS DENGAN
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
2. PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
3. WILD YAM (DISCO
REA VILLAS)
4. JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)
.
TURUT DIPERKAYA DENGAN
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. VITAMIN B3
2. VITAMIN E
3. EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
4. KOLAGEN BOLEH LARUT
.
KEBAIKAN
***********
โ— Menyeimbang hormon, Mecegah masalah wanita seperti sakit haid, perubahan mood, dan ketidakseimbanagan akibat haid
โ— Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
โ— mengurangkan pigmentasi
โ— Terbukti tidak merengsakan kulit
โ— Mengurangkan garis halus dan kedutan
โ— Menjadikan kulit lembut
โ— Mengecilkan pori pada wajah
โ— Antioksida yang kuat
โ— Menggalakkan penyembuhan luka
โ— Melembabkan kulit
โ— Melegakan dan Anti Radang
.
.
KINI anda sendiri boleh memiliki rahsia masyarakat jepun dengan harga istimewa. Tidak perlu berbelanja lebih untuk pergi ke Jepun untuk mendapatkan produk ini.
.
.
Kami menawarkan BIO Ever Plus hari ini dengan harga TERHEBAT dab terendah!
.
.
Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan
.
.
#terapiinstagram #teachersfollowteachers #terengganu #dherbsterlajaklaris #womendesire #womendisereeessentialcream #CalitCalitCantik #ReramaCantik #followforfollow #vasia #krimhormon #krimjerawat #furmon #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #sabunhijaumagic_ori

Rahsia saye pasti nya women desiree
Essential cream...the best cream yg pernah saye gune....mmg awet muda!!!?dalaman memang terbaik!!!skin tegang dan bersih.... Berminat whtspp saye...
0111-9294688

#womendisereeessentialcream
disereecream
#krimcalit
#calitcalitcantik
#saye
#cantik๐Ÿ˜

MOST RECENT

Diskaun #fattahhati kebabom raya bakal berakhir 8hari lg?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Cepat2 dapatkan segera #wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Terima kasih MAHARANI,Asbab saya konsisten amalkan, IMPAK nya
.
.
++ Seminggu masa berpantang, bidan cek rahim cepat kecut, bertenaga walau berjaga malam dengan baby
++ Period setiap bulan teratur
++ berani pakai kasut TUMIT TINGGI
++ hilang rasa kebas .
.
Jamu moden ni, lancarkan darah, ringan je badan yang penting boleh naikkan seri korang tau . . Jangan risau la, di pasaran dah 24 tahun, sana sini ramai yang mencari .
.
.
Info terbaik PM saya ok! Mestila saya guna saya sharing kebaikan, saya nak awk pun sihat dan cantik tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Rak da penuh๐Ÿ˜๐Ÿ˜....Alhamdulillah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Berminat direct whatsup ya๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0199620887
.
Pssst...esok ke KEMAMAN..sape2 org DUNGUN..PAKA & KEMAMAN nak COD boleh direct dm ya๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

[[ BIOSELEZA KENA PUJI ]]
.
.
Alhamdulillah . Bestnya Bila Customer a.k.a Kakak Sendiri Puji BioSeleza . Produk yang kita jual beri manfaat pada orang lain .
.
.
Bukan senang nak dapat pujian dari kakakku yang sememangnya agak MAHAL memberi pujian. Hehehe .

My Sis ni kena oustation kebetulan masa 1st day period .Selalunya memang kira macam hari yang sukar untuk dilalui .
.
Alhamdulillah .Dengan BioSeleza hari tersebut dah jadi MUDAH & dia dah TAK RISAU lagi bila "Isu Bulanan" tu muncul :)
.
.
Dia puji BioSeleza amat selesa, rasa kering, tak bocor & mudah cuci .
.
.
( Kredit : Zainidar Sainan )
.
.
Jom dapatkan BioSeleza sebagai BFF kita bila "Tetamu Bulanan" itu tiba . Pasti puas hati & dalam masa sama memelihara Miss V & Rahim kita .
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

"Siapa kata Orang Mengandung Tak Buleh Minum #Minkaffe."
.
.
Hakak Liza sejak preggy memang consume #Minkaffe. Sebab tue Hakak Liza berseri-seri kan.
.
.
Bila kita preggy memang letih. Alhamdulillah anak ketiga Hakak Liza ne #Minkaffe antara sahabat setia. Now Baby Hakak liza baru trimester awal lagi.
HB Hakak Liza pun Normal berbeza ketika preggy masa belum mengenali #Minkaffe.
.
~Cc Nurhairulliza Binti Bachok~
.
.
Dapat kan segera #Minkaffe anda sementara STOCK masih Ada.
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Satisfied customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom cuba. Whatsapp lelaju 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Alhamdulillah happy customer, happy me yeayy
Baru guna kurang seminggu jerawat dah semakin kurang. Yang penting WAJIB MINUM AIR KOSONG AT LEAST 2LITER SEHARI

Pm 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

***RAHSIA AWET MUDA KINI MILIK ANDA
.
Masyarakat Jepun di Okinawa diiktiraf sebagai masyarat yang mempunyai umur terpanjang di dunia. Apa Rahsia mereka? Nak tahu apa RAHSIA mereka?
.
Mereka mengamalkan pengambilan 'JAPANESE LONG LIFE GRASS' (CHOU-MEI-SOU) sebagai makanan harian mereka
.
Kini buat pertama kalinya didunia JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) diekstrak dan dimasukkan kedalam produk kormesial 'BIO Ever Plus' telah menjadikan JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) sebagai rumusan khas untuk membantu mengekalkan dan memberikan keremajaan wajah
.
.
________________

BIO EVER Plus
________________

DIRUMUS KHAS DENGAN
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
2. PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
3. WILD YAM (DISCO
REA VILLAS)
4. JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)
.
TURUT DIPERKAYA DENGAN
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
1. VITAMIN B3
2. VITAMIN E
3. EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
4. KOLAGEN BOLEH LARUT
.
KEBAIKAN
***********
โ— Menyeimbang hormon, Mecegah masalah wanita seperti sakit haid, perubahan mood, dan ketidakseimbanagan akibat haid
โ— Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
โ— mengurangkan pigmentasi
โ— Terbukti tidak merengsakan kulit
โ— Mengurangkan garis halus dan kedutan
โ— Menjadikan kulit lembut
โ— Mengecilkan pori pada wajah
โ— Antioksida yang kuat
โ— Menggalakkan penyembuhan luka
โ— Melembabkan kulit
โ— Melegakan dan Anti Radang
.
.
KINI anda sendiri boleh memiliki rahsia masyarakat jepun dengan harga istimewa. Tidak perlu berbelanja lebih untuk pergi ke Jepun untuk mendapatkan produk ini.
.
.
Kami menawarkan BIO Ever Plus hari ini dengan harga TERHEBAT dab terendah!
.
.
Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan
.
.
#terapiinstagram #teachersfollowteachers #terengganu #dherbsterlajaklaris #womendesire #womendisereeessentialcream #CalitCalitCantik #ReramaCantik #followforfollow #vasia #krimhormon #krimjerawat #furmon #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #sabunhijaumagic_ori

Kulit muka saya niee memang putih . Tapi malangnyaa jerawat merah merah menerjahh satu muka , Kalau di biar nanti . Haishh jadi kronik pulak nanti . Takutttnyaaa ! Lagi satu dia punyer pedih tangkap sampai ke otakk oo kalau di picit picit .

Macam mana lah nakk raya nanti niee . Cover dengan foundation pun masih belum mampu menutup kelibat jerawat tersebut . Takkan nakk pakai foundation setebal 2 inci kan . Ehh takk mau lah aku rimass mcm topong gomokss lak nanti .

Sehinggalah suatu hari , Ternampakk iklan Wd cream bio teknologi niee . Teknologi jepun tu taw , Tapi sekarang nampakknyaa mendapat perhatian para wanita dan lelaki kat malaysia sekarang niee . Sebab dah beribu testimoni masukk takk terkira .

Tahap terujaa sangat saya sebab cara pakainyaa mudah bebonar . Calit 3 point nadi sahsja . 3 minit dah sattel. Paling suka sebab ia takk mengelupaskan kulit . Sebab ia rawat masalah jerawat niee dari dalam darah kita . Membuang sel kulit mati , dan teruss membina sel kulit baru yang chantekk berseri . Bau pulakk wangi #Lavender dan krim takk panas yaa . Sejukk nyaman jaaa macam duduk tepi econ #Daikin .huhhu

Seronokk takk terhingga rasa macam nakk terobang robangg di angkasa . Mukaa saya dah bebas masalah jerawat . Rasa macam nak hebahkan 1 malaysia pulakk heppinyaa .
Nampakk tu mukaa saya terserlah chantekknyaa sampai ramai jugakk rakan rakan dokk bertanyaa mukaa nampakk semakin lawa , Sampai hehari kenysng dekk puji puji niee . hehe .Jerawat dah Ghaib entahh kemana .

Ehh ehh uolss kalau ada nampakk jerawat tu mula nak berkawan dengan awakk . Hai tolonglah lari jauh jauh . Haa cecepat rawat tau dengan cream Wd niee . Bagi Wd niee sattelkn masalah jerawat uolss zass zass dari dalam darah uolss.

Bilaa dalaman dah cun dan bersih dari segala kotoran . Haaa baru lah si jerawat tu takk mau main cakk cakk lagi dengan kulit uolsss . Bersihh berseri selamanyaa .

Mari oder SEKARANG !! Macam mana nakk oder ? ok boleh terus Whatsapp 012 6600414
#wdseremban #wdesenawang #wdec #womendisereeessentialcream

Fuyooo ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJERAGAT,JERAWAT MAKIN MENGHILANG

Jomss kitaa Zoom dekat sikit . Seriuss chantekk kulit sis niee haa, sekarang
Dulu Stress yakmat bila muka ada jerawat,lagi stress bila ada jeragat. Bila keluar nak kene tempek bedak tebal tebal dah macam opera cina pulak.malunyee

Tapi kini tak lagi,keluar rumah dengan yakin. Tak payah nak tempek bedak tebal pondesen tebal.calit calit liptip nipis,ajomm.

Compare kan gambar lama dengan gambar harini Masya allah berbeza nau nauu.

Whitehead, blackhead, dan yang palinggg bestt, JERAGAT yang degil ya amat tu hilang uolss.glowing mowing muka,dari jauh dah nampak memancor mancor.

Hasil 5 bulan berchinta dengan WD

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Krim WD ni bukan untuk wanita sahaja ye sesayang.. Lelaki pun nak nampak jambu juga macam artis kpop tu. Tengok ni perubahan cik abang selepas calit2 WD.
Jom Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Duluu embang sekarang dah KUCUP ๐Ÿ˜ "Ramai terkejot dengan perubahan terkini saya . Ketara giler perubahan, Tengok pic dulu pun rasa nakk gelakk guling guling mcm cite industann hehe

Tapi itu dulu sekarangg , Wahh happy go lucky dengan penampilan terkini . Ada yang cakap Aku anakk dara ! What ? Aku dah kawen lah dan dah mempunyai anak punggg . Hebat kan Wd niee buat kerja dgn baikk ๐Ÿ‘" Makinn bergetahhh toing toingg Awett muda Tahniah Senie Berjaya tranformasi macam anakkk Daraaa
Perkongsian ikhlas dari Senie sendiri jomm bacaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Tp btoii, byk manfaat wd ni.
Senie share ngan korang eehh. Smnjk pakai wd ni -senggugt xde dh
-kurus,brt maintain 50kg je skrg(walau mkn mcm bela saka ๐Ÿ˜…)
-muka v shape
-liang pori mengecil
-kulit bdan sedikit cerah
-rambt kurang gugur
-aset makin pejal
-selulit makin pudar
-abg makin syg. Aummm ๐Ÿ˜œ

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

KEJELITAAN SEBENAR KIAN TERSERLAH. ๐Ÿ˜
======================================= WANITA & KECANTIKAN sememangnya tidak dapat dipisahkan. Tak kira apa sekalipon status yg disandang, bujang ke, dah bergelar isteri ke, dah jadi mak orang ke, dah bercucu cicit ke, tetap nak kelihatan cantik. Kalau ada yg menafikan, ego jer kot, kita boleh menipu orang lain, tp tak boleh tipu diri sendiri. Kan... Jadi, tak kisah la kita dah beranak pinak ke, penjagaan setiap inci tubuh badan perlu dititikberatkan, bukan hanya utk kita sendiri, malah utk insan tersayang juga. ๐Ÿ’

Cantik, sihat, ceria, bahagia adalah impian dan keinginan setiap wanita. Tapi, semua itu takkan datang sendiri jika kita tidak mengambil langkah pertama.
Pengguna kami yg cantik ini ๐Ÿ‘‡ sbg contoh,

Walaupun pernah melahirkan, tubuh badan pernah mengalami perubahan itu ini sepanjang tempoh kehamilan, kulit jadi tak cantik, kusam, gelap, tak berseri. 'Alignment' bersepah sana sini. ๐Ÿ˜–

Tapi, beliau tetap menitikberatkan penjagaan diri, kesan pembawakan baby tidak dibiar begitu sahaja. Hasil usaha dan kesungguhan, kini, kejelitaan sebenar sudah beliau miliki, malah tampak lebih berseri dan menawan dari dulu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ’– RAHSIA nya hanya satu, iaitu KONSISTEN dgn CALITAN WD. Transformasi yg amazing. ๐Ÿ’– ---------------------------------------- Jangan terus berlengah, bagi peluang utk WD 'membelai' diri anda yg amat berharga itu!๐Ÿ’ž Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

PROMOSI.๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Beli 3pcs jimat RM60 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Jangan terlepas peluang.. Grab yours noww ๐Ÿ˜

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Jom dapatkan si kecil kebabom krim WD di @mate_empire Bangi.
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Most Popular Instagram Hashtags