#womendisereeessentialcream

136 posts

TOP POSTS

Fuyooo 😱😱JERAGAT,JERAWAT MAKIN MENGHILANG

Jomss kitaa Zoom dekat sikit . Seriuss chantekk kulit sis niee haa, sekarang
Dulu Stress yakmat bila muka ada jerawat,lagi stress bila ada jeragat. Bila keluar nak kene tempek bedak tebal tebal dah macam opera cina pulak.malunyee

Tapi kini tak lagi,keluar rumah dengan yakin. Tak payah nak tempek bedak tebal pondesen tebal.calit calit liptip nipis,ajomm.

Compare kan gambar lama dengan gambar harini Masya allah berbeza nau nauu.

Whitehead, blackhead, dan yang palinggg bestt, JERAGAT yang degil ya amat tu hilang uolss.glowing mowing muka,dari jauh dah nampak memancor mancor.

Hasil 5 bulan berchinta dengan WD

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

ANDA INGIN WAJAH YANG CANTIK BEBAS DARIPADA JERAWAT & PARUT?
Takut guna skincare?Dah guna macam2 produk kulit jer yang cerah tapi jerawat masih tak surut2.
Setiap kali nak period,Jerawat naik macam cendawan tumbuh selepas hujan?? Jom selesaikan masalah KULIT WAJAH ANDA Sebelum ianya menjadi lebih kritikal.
Tahukah anda ianya adalah sangat berkaitan dengan Masalah GANGGUAN HORMON YANG TIDAK STABIL DALAM TUBUH BADAN.
Jadi di sini kami ada jalannya untuk membantu permasalahan anda.
yang pasti mampu memberikan anda KEPUASAN MAKSIMUM walaupon mengambil sedikit masa kerana ianya perlu di rawat dati dalaman anda sendiri.
Ianya semudah ABC HANYA BUAT SAPUAN DI NADI2 SETIAP HARI SECARA KONSISTEN.
WhatsApp Nana 0148164242👄👄
Free postage

#womendisereeessentialcream #wdec #feedbackwdec #testimoniwdec #wdeckuantan

BE FIT KKM JAMU RAHSIA
===============================
Fungsi/kelebihan/manfaat/kebaikan Be Fit
===============================
✔Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔Menghentikan selera makan
✔Menyekat pertambahan berat badan
✔Membaiki sistem penghadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔Tiada kesan sampingan yang memudaratkan
✔Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔Membuang toksin dalam badan
✔Tiada masalah kulit menggelebeh
✔Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat.
===============================
Harga: RM45(SM) / RM50(SS)
Whatsapp : 0194491058
=============================== #followme #pamoga #love #viral #instagood #like4like #terapiinstagram #follow4follow #unabeautyshop #uitm #trending #senangnakboom #syukurselalu #7hatimencintaiku #selangor #aydajebat #produkkecantikkanborong #symabeautyskincare #happy #produkkecantikkan #kurus #slimrichbotanicalslimming #jelitapro5in1
#bestslim
#shhazbeautywhiteningbooster
#befitkkm #womendesiree #womendisereeessentialcream #wdecoriginal #befit

Ramai yang tertanya2 Apakah KELEBIHAN WDEC ADVANCE FORMULA ?

Fungsinya sama dengan yang sebelum ni.. Cuma kelebihan yang WOMEN DESIREE adalah : ✅IBU HAMIL BOLEH GUNA
✅PESAKIT CYST BOLEH GUNA
✅PESAKIT FIBROID BOLEH GUNA
✅PESAKIT KANSER BOLEH GUNA
✅SEMUA JENIS PENYAKIT BOLEH GUNA
✅KESAN SEAWAL SEMINIT (INSTANT LIFTING &FIRMING)
.
FUNGSI UTAMA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :-
🌷Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
🌷Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
🌷Membuat kulit cerah seperti semulajadi
🌷Mencegah kulit dari kusam
🌷Menyamarkan garis halus
🌷Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
🌷Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
🌷Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
🌷Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
🌷Meremajakan kulit anda
🌷Menstabilkan hormon dalam badan anda
🌷Mengawal tahap STRESS anda
🌷Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
🌷Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
🌷Menaikkan seri wajah
Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
🌷Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
🌷Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
🌷Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
🌷Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
🌷Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
🌷Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot .
CARA PENGGUNAAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :-
.
Cara Penggunaan yang paling wajib dan konsisten perlu sapu di nadi tangan dan leher. 2kali sehari.
Dan jika nak di gunakan untuk fokus masalah2 tertentu kita ada cara penggunan yang lebih tepat yang akan di hantar sekali semasa penghantaran produk .
.
Whatsapp 0122598684 utk order jom!
.
#wdec #wdecmurah #wdecmalaysia #womendesiree #womendisereeessentialcream #wdeclovers #wdecoriginal #wdecdesireeenssentialcream #mollysbeauty #befitmurah #azanisserum #kcolly #bvrc

Wahhh! Seriusss akak niee umur dah 48 tahun cucu dah ada 3 orang 😱Tapi mokda tengokk macam anakk dara yooo mcam umur 20an pulakk dahh hahaha
.

Dasyatt lah penangan Wd niee kan krim kalis usiaa , Dalam ramuan ada Arbutin sangat hebat anti penuaan . Boleh melambatkn wajah kita nampakk ketuaan .Sebab tu lah testimoni Wd semuaanyaa awet muda gittew .😁
.

Akak juridah niee asalnyaa dari cust beli selalu banyakkk 3-5 botol mmg konsisten tiap tiap bulan , Lalu terbuka hati nak join daeler Wd yerlah sesambil boleh cantikk sesambil share kan manfaat Wd niee kepada wanita2 yang memerlukan .
.

Testimoni terkini tu selepas penggunaan 11 botol fuyoooo! padan lah semakin cantikk naw naww .
Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

.
>>ISTIMEWA BBPLUS BUAT DIRIKU<< tiada lagi rahsia 😉
.
Khusus buat WANITA yang ingin AWET MUDA....dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.
.
Kredit untuk Cikgu LeeZa Azrim
.
Testimoni Diri Saya Sendiri
.
DULU masa anak dara, muka memang berjerawat, siap dgn parut jerawat lagi....kata org kulit belum matang. Tahun 2012, sekeluarga kena cengkering. Sedih rasa hati bila bertambah parut di muka. Jadi saya pun mencuba pelbagai pencuci muka. Kadang kala saya akan dapatkan kolagen bila muka kusam dan badan terlampau letih ....ada yang dikemam dalam mulut...ada yang cecair dalam botol...eeeemmm tapi hanya sekali tu je...asyik bertukar jenama. Haaaiii teringinnya nak kulit yang licin dan gebu macam orang lain.
.
KINI DAN SELAMANYA….saya dah jumpa si merah jambu yang berjaya menambat hatiku. Tentunya BBplus. Tak pandang yang lain dah. Mudah disediakan... enak diminum... disimpan elok dalam kotak yg menarik. Alhamdulillah kesannya terbukti dengan hanya sekotak bermula pada Jun 2014...mmg terbaik. Istiqomah itu penting tau...terus grab BBplus set promo.
.
Tambahan pula Sabun Marine Essence turut menjadi pilihan sebagai pencuci muka... sesekali guna BV Alfalfa jadikan masker (utk diminum sebenarnya alfalfa tuuu). Saya turut mula amalkan sapuan Bio Ever bermula bulan Disember 2014 secara intensif.
M
Nak cantik dan sihat pun untuk siapa lagi... utk suami yg dicintai. Anak-anak pun suka cium pipi... katanya pipi mak lembut. Bukan setakat muka je malah satu badan dapat kebaikannya. .
SAYA SUDAH BBplus.
ANDA BILA LAGI ?
Jangan toleh kanan kiri....awak yang sedang baca semua testimoni dan info ini yang saya maksudkan.... tak perlu malu dan segan.
.
pm/WhatsApp/Telegram 0199620887
.
Harga istimewa sedang menanti anda. Terhad untuk 5 pembelian terawal.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Rahsia saye pasti nya women desiree
Essential cream...the best cream yg pernah saye gune....mmg awet muda!!!?dalaman memang terbaik!!!skin tegang dan bersih.... Berminat whtspp saye...
0111-9294688

#womendisereeessentialcream
disereecream
#krimcalit
#calitcalitcantik
#saye
#cantik😍

MOST RECENT

.
>>ISTIMEWA BBPLUS BUAT DIRIKU<< tiada lagi rahsia 😉
.
Khusus buat WANITA yang ingin AWET MUDA....dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.
.
Kredit untuk Cikgu LeeZa Azrim
.
Testimoni Diri Saya Sendiri
.
DULU masa anak dara, muka memang berjerawat, siap dgn parut jerawat lagi....kata org kulit belum matang. Tahun 2012, sekeluarga kena cengkering. Sedih rasa hati bila bertambah parut di muka. Jadi saya pun mencuba pelbagai pencuci muka. Kadang kala saya akan dapatkan kolagen bila muka kusam dan badan terlampau letih ....ada yang dikemam dalam mulut...ada yang cecair dalam botol...eeeemmm tapi hanya sekali tu je...asyik bertukar jenama. Haaaiii teringinnya nak kulit yang licin dan gebu macam orang lain.
.
KINI DAN SELAMANYA….saya dah jumpa si merah jambu yang berjaya menambat hatiku. Tentunya BBplus. Tak pandang yang lain dah. Mudah disediakan... enak diminum... disimpan elok dalam kotak yg menarik. Alhamdulillah kesannya terbukti dengan hanya sekotak bermula pada Jun 2014...mmg terbaik. Istiqomah itu penting tau...terus grab BBplus set promo.
.
Tambahan pula Sabun Marine Essence turut menjadi pilihan sebagai pencuci muka... sesekali guna BV Alfalfa jadikan masker (utk diminum sebenarnya alfalfa tuuu). Saya turut mula amalkan sapuan Bio Ever bermula bulan Disember 2014 secara intensif.
M
Nak cantik dan sihat pun untuk siapa lagi... utk suami yg dicintai. Anak-anak pun suka cium pipi... katanya pipi mak lembut. Bukan setakat muka je malah satu badan dapat kebaikannya. .
SAYA SUDAH BBplus.
ANDA BILA LAGI ?
Jangan toleh kanan kiri....awak yang sedang baca semua testimoni dan info ini yang saya maksudkan.... tak perlu malu dan segan.
.
pm/WhatsApp/Telegram 0199620887
.
Harga istimewa sedang menanti anda. Terhad untuk 5 pembelian terawal.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Diskaun #fattahhati kebabom raya bakal berakhir 8hari lg?? 😱😱😱
Cepat2 dapatkan segera #wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Terima kasih MAHARANI,Asbab saya konsisten amalkan, IMPAK nya
.
.
++ Seminggu masa berpantang, bidan cek rahim cepat kecut, bertenaga walau berjaga malam dengan baby
++ Period setiap bulan teratur
++ berani pakai kasut TUMIT TINGGI
++ hilang rasa kebas .
.
Jamu moden ni, lancarkan darah, ringan je badan yang penting boleh naikkan seri korang tau . . Jangan risau la, di pasaran dah 24 tahun, sana sini ramai yang mencari .
.
.
Info terbaik PM saya ok! Mestila saya guna saya sharing kebaikan, saya nak awk pun sihat dan cantik tau 😍😍
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

[[ BIOSELEZA KENA PUJI ]]
.
.
Alhamdulillah . Bestnya Bila Customer a.k.a Kakak Sendiri Puji BioSeleza . Produk yang kita jual beri manfaat pada orang lain .
.
.
Bukan senang nak dapat pujian dari kakakku yang sememangnya agak MAHAL memberi pujian. Hehehe .

My Sis ni kena oustation kebetulan masa 1st day period .Selalunya memang kira macam hari yang sukar untuk dilalui .
.
Alhamdulillah .Dengan BioSeleza hari tersebut dah jadi MUDAH & dia dah TAK RISAU lagi bila "Isu Bulanan" tu muncul :)
.
.
Dia puji BioSeleza amat selesa, rasa kering, tak bocor & mudah cuci .
.
.
( Kredit : Zainidar Sainan )
.
.
Jom dapatkan BioSeleza sebagai BFF kita bila "Tetamu Bulanan" itu tiba . Pasti puas hati & dalam masa sama memelihara Miss V & Rahim kita .
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

"Siapa kata Orang Mengandung Tak Buleh Minum #Minkaffe."
.
.
Hakak Liza sejak preggy memang consume #Minkaffe. Sebab tue Hakak Liza berseri-seri kan.
.
.
Bila kita preggy memang letih. Alhamdulillah anak ketiga Hakak Liza ne #Minkaffe antara sahabat setia. Now Baby Hakak liza baru trimester awal lagi.
HB Hakak Liza pun Normal berbeza ketika preggy masa belum mengenali #Minkaffe.
.
~Cc Nurhairulliza Binti Bachok~
.
.
Dapat kan segera #Minkaffe anda sementara STOCK masih Ada.
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Satisfied customer 😍😍😍 Jom cuba. Whatsapp lelaju 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Alhamdulillah happy customer, happy me yeayy
Baru guna kurang seminggu jerawat dah semakin kurang. Yang penting WAJIB MINUM AIR KOSONG AT LEAST 2LITER SEHARI

Pm 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

***RAHSIA AWET MUDA KINI MILIK ANDA
.
Masyarakat Jepun di Okinawa diiktiraf sebagai masyarat yang mempunyai umur terpanjang di dunia. Apa Rahsia mereka? Nak tahu apa RAHSIA mereka?
.
Mereka mengamalkan pengambilan 'JAPANESE LONG LIFE GRASS' (CHOU-MEI-SOU) sebagai makanan harian mereka
.
Kini buat pertama kalinya didunia JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) diekstrak dan dimasukkan kedalam produk kormesial 'BIO Ever Plus' telah menjadikan JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU) sebagai rumusan khas untuk membantu mengekalkan dan memberikan keremajaan wajah
.
.
________________

BIO EVER Plus
________________

DIRUMUS KHAS DENGAN
————————————
1. KACANG SOYA LIAR (GLYCINE SOJA)
2. PEGAGA (CANTELLA ASIATICA)
3. WILD YAM (DISCO
REA VILLAS)
4. JAPANESE LONG LIFE GRASS (CHOU-MEI-SOU)
.
TURUT DIPERKAYA DENGAN
—————————————
1. VITAMIN B3
2. VITAMIN E
3. EKSTRAK POKOK CANDEIA BRAZIL
4. KOLAGEN BOLEH LARUT
.
KEBAIKAN
***********
● Menyeimbang hormon, Mecegah masalah wanita seperti sakit haid, perubahan mood, dan ketidakseimbanagan akibat haid
● Pemutih kulit yang berkesan, selamat dan semulajadi
● mengurangkan pigmentasi
● Terbukti tidak merengsakan kulit
● Mengurangkan garis halus dan kedutan
● Menjadikan kulit lembut
● Mengecilkan pori pada wajah
● Antioksida yang kuat
● Menggalakkan penyembuhan luka
● Melembabkan kulit
● Melegakan dan Anti Radang
.
.
KINI anda sendiri boleh memiliki rahsia masyarakat jepun dengan harga istimewa. Tidak perlu berbelanja lebih untuk pergi ke Jepun untuk mendapatkan produk ini.
.
.
Kami menawarkan BIO Ever Plus hari ini dengan harga TERHEBAT dab terendah!
.
.
Hubungi kami sekarang untuk pertanyaan
.
.
#terapiinstagram #teachersfollowteachers #terengganu #dherbsterlajaklaris #womendesire #womendisereeessentialcream #CalitCalitCantik #ReramaCantik #followforfollow #vasia #krimhormon #krimjerawat #furmon #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #sabunhijaumagic_ori

Kulit muka saya niee memang putih . Tapi malangnyaa jerawat merah merah menerjahh satu muka , Kalau di biar nanti . Haishh jadi kronik pulak nanti . Takutttnyaaa ! Lagi satu dia punyer pedih tangkap sampai ke otakk oo kalau di picit picit .

Macam mana lah nakk raya nanti niee . Cover dengan foundation pun masih belum mampu menutup kelibat jerawat tersebut . Takkan nakk pakai foundation setebal 2 inci kan . Ehh takk mau lah aku rimass mcm topong gomokss lak nanti .

Sehinggalah suatu hari , Ternampakk iklan Wd cream bio teknologi niee . Teknologi jepun tu taw , Tapi sekarang nampakknyaa mendapat perhatian para wanita dan lelaki kat malaysia sekarang niee . Sebab dah beribu testimoni masukk takk terkira .

Tahap terujaa sangat saya sebab cara pakainyaa mudah bebonar . Calit 3 point nadi sahsja . 3 minit dah sattel. Paling suka sebab ia takk mengelupaskan kulit . Sebab ia rawat masalah jerawat niee dari dalam darah kita . Membuang sel kulit mati , dan teruss membina sel kulit baru yang chantekk berseri . Bau pulakk wangi #Lavender dan krim takk panas yaa . Sejukk nyaman jaaa macam duduk tepi econ #Daikin .huhhu

Seronokk takk terhingga rasa macam nakk terobang robangg di angkasa . Mukaa saya dah bebas masalah jerawat . Rasa macam nak hebahkan 1 malaysia pulakk heppinyaa .
Nampakk tu mukaa saya terserlah chantekknyaa sampai ramai jugakk rakan rakan dokk bertanyaa mukaa nampakk semakin lawa , Sampai hehari kenysng dekk puji puji niee . hehe .Jerawat dah Ghaib entahh kemana .

Ehh ehh uolss kalau ada nampakk jerawat tu mula nak berkawan dengan awakk . Hai tolonglah lari jauh jauh . Haa cecepat rawat tau dengan cream Wd niee . Bagi Wd niee sattelkn masalah jerawat uolss zass zass dari dalam darah uolss.

Bilaa dalaman dah cun dan bersih dari segala kotoran . Haaa baru lah si jerawat tu takk mau main cakk cakk lagi dengan kulit uolsss . Bersihh berseri selamanyaa .

Mari oder SEKARANG !! Macam mana nakk oder ? ok boleh terus Whatsapp 012 6600414
#wdseremban #wdesenawang #wdec #womendisereeessentialcream

Fuyooo 😱😱JERAGAT,JERAWAT MAKIN MENGHILANG

Jomss kitaa Zoom dekat sikit . Seriuss chantekk kulit sis niee haa, sekarang
Dulu Stress yakmat bila muka ada jerawat,lagi stress bila ada jeragat. Bila keluar nak kene tempek bedak tebal tebal dah macam opera cina pulak.malunyee

Tapi kini tak lagi,keluar rumah dengan yakin. Tak payah nak tempek bedak tebal pondesen tebal.calit calit liptip nipis,ajomm.

Compare kan gambar lama dengan gambar harini Masya allah berbeza nau nauu.

Whitehead, blackhead, dan yang palinggg bestt, JERAGAT yang degil ya amat tu hilang uolss.glowing mowing muka,dari jauh dah nampak memancor mancor.

Hasil 5 bulan berchinta dengan WD

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Krim WD ni bukan untuk wanita sahaja ye sesayang.. Lelaki pun nak nampak jambu juga macam artis kpop tu. Tengok ni perubahan cik abang selepas calit2 WD.
Jom Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Duluu embang sekarang dah KUCUP 😁 "Ramai terkejot dengan perubahan terkini saya . Ketara giler perubahan, Tengok pic dulu pun rasa nakk gelakk guling guling mcm cite industann hehe

Tapi itu dulu sekarangg , Wahh happy go lucky dengan penampilan terkini . Ada yang cakap Aku anakk dara ! What ? Aku dah kawen lah dan dah mempunyai anak punggg . Hebat kan Wd niee buat kerja dgn baikk 👍" Makinn bergetahhh toing toingg Awett muda Tahniah Senie Berjaya tranformasi macam anakkk Daraaa
Perkongsian ikhlas dari Senie sendiri jomm bacaa 👇👇 Tp btoii, byk manfaat wd ni.
Senie share ngan korang eehh. Smnjk pakai wd ni -senggugt xde dh
-kurus,brt maintain 50kg je skrg(walau mkn mcm bela saka 😅)
-muka v shape
-liang pori mengecil
-kulit bdan sedikit cerah
-rambt kurang gugur
-aset makin pejal
-selulit makin pudar
-abg makin syg. Aummm 😜

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

KEJELITAAN SEBENAR KIAN TERSERLAH. 😍
======================================= WANITA & KECANTIKAN sememangnya tidak dapat dipisahkan. Tak kira apa sekalipon status yg disandang, bujang ke, dah bergelar isteri ke, dah jadi mak orang ke, dah bercucu cicit ke, tetap nak kelihatan cantik. Kalau ada yg menafikan, ego jer kot, kita boleh menipu orang lain, tp tak boleh tipu diri sendiri. Kan... Jadi, tak kisah la kita dah beranak pinak ke, penjagaan setiap inci tubuh badan perlu dititikberatkan, bukan hanya utk kita sendiri, malah utk insan tersayang juga. 💏

Cantik, sihat, ceria, bahagia adalah impian dan keinginan setiap wanita. Tapi, semua itu takkan datang sendiri jika kita tidak mengambil langkah pertama.
Pengguna kami yg cantik ini 👇 sbg contoh,

Walaupun pernah melahirkan, tubuh badan pernah mengalami perubahan itu ini sepanjang tempoh kehamilan, kulit jadi tak cantik, kusam, gelap, tak berseri. 'Alignment' bersepah sana sini. 😖

Tapi, beliau tetap menitikberatkan penjagaan diri, kesan pembawakan baby tidak dibiar begitu sahaja. Hasil usaha dan kesungguhan, kini, kejelitaan sebenar sudah beliau miliki, malah tampak lebih berseri dan menawan dari dulu. 😍😍 💖 RAHSIA nya hanya satu, iaitu KONSISTEN dgn CALITAN WD. Transformasi yg amazing. 💖 ---------------------------------------- Jangan terus berlengah, bagi peluang utk WD 'membelai' diri anda yg amat berharga itu!💞 Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

PROMOSI.📣📣📣 Beli 3pcs jimat RM60 😱😱😱
Jangan terlepas peluang.. Grab yours noww 😍

Whatsapp 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Jom dapatkan si kecil kebabom krim WD di @mate_empire Bangi.
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Most Popular Instagram Hashtags