#womendisereeessentialcream

MOST RECENT

#womendisereeessentialcream
berminat, direct wasap 0134499582

Da siap2 aliskn serum,calitkn wdec,spray taamaaraa ni sume...x leh tdo g...moh ler lipat bju jap...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #womendisereeessentialcream
#penggunasetia
#dollitabeaute
#serumygselamat
#serumbolehbawatdo
#naktrywhtspplahsaye
Whtspp...0111-9294688

#womendisereeessentialcream
www.wasap.my/60134499582

Tq #azura_butikchomel nilai...sudi berkarya simple di muka ku..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #weddings
#freelancemodel
#cantik
#calit
#womendisereeessentialcream
#lemonexn9

Diskaun #fattahhati kebabom raya bakal berakhir 8hari lg?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Cepat2 dapatkan segera #wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Rak da penuh๐Ÿ˜๐Ÿ˜....Alhamdulillah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Berminat direct whatsup ya๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0199620887
.
Pssst...esok ke KEMAMAN..sape2 org DUNGUN..PAKA & KEMAMAN nak COD boleh direct dm ya๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Credit to: Maizura Zakaria
.
.
Alhamdulillah dapat feedback positif dari Sis Adila,setelah mengamalkan Min Kaffe :
.
.
๐Ÿ‘‰ Tak rasa mengantuk lagi, segar sepanjang hari.
๐Ÿ‘‰Tak rasa lapar
๐Ÿ‘‰Tiada lagi gastrik
๐Ÿ‘‰Badan terasa ringan & bertenaga
.
.
Baru minum seminggu dah nampak kesan!!Terbaiklah 5โญ
.
.
Min Kaffe juga sesuai digunakan semasa berpantang & bagi ibu yang menyusukan bayi,Jom detox dengan Min Kaffe!!
.
.
Berminat??
Pm/Whatsapp:0199620887
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Credit to Sis Surina Denis
.
.
(Translate Bahasa Iban to BM)
.
.
"Halo aunty, berapa harga MK dan sabun ME? Saya tengok testimoni MK bagus untuk migrain. Tapi saya jenis tak minum kopi la...bukan sombong tau nyium bau kopi aje dah sakit kepala..bangun pagi badan pun rasa sakit..telan panadol pun tak berkesan"
.
.
Haaa..tu awal bulan Feb, 5hb..๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡cuba tengok pengakuan terbaru 17 feb..
.
.
"Takda dah sakit kepala..tak macam cium bau kopi biasa..sedap diminum Min Kaffe tu. Masa sakit kepala minun Min Kaffe memang lega. Dulu, jangankan minun kopi, cium bau kopi jer dah sakit kepala.."
.
.
Min Kaffe terbukti berkesan terhadap migrain dan sakit kepala..jangan sangsi..jangan takut nak cuba..
.
.
Whatsapp untuk cuba 1 kotak Min Kaffe.
.
0199620887
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

"Siapa kata Orang Mengandung Tak Buleh Minum #Minkaffe."
.
.
Hakak Liza sejak preggy memang consume #Minkaffe. Sebab tue Hakak Liza berseri-seri kan.
.
.
Bila kita preggy memang letih. Alhamdulillah anak ketiga Hakak Liza ne #Minkaffe antara sahabat setia. Now Baby Hakak liza baru trimester awal lagi.
HB Hakak Liza pun Normal berbeza ketika preggy masa belum mengenali #Minkaffe.
.
~Cc Nurhairulliza Binti Bachok~
.
.
Dapat kan segera #Minkaffe anda sementara STOCK masih Ada.
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

BELI 12 KOTAK MIN KAFFE , JIMAT sehingga RM77 ??!!
.
.
Istimewa RAMADHAN ni sahaja !!
1 box Min Kaffe = rm33,
Tapi grab promo 12box ni , anda hanya perlu bayar rm319 saja!
Jimat rm77 !๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Untuk EJEN sah Min Kaffe kami ..
lagi untung berganda sebab dapat BONUS RAYA + SAMPUL DUIT RAYA SHOM !!
.
.
Minum MIN KAFFE , >> Boleh slim , tahan gastrik >> Boleh beribadah lebih lama
>> Boleh dapat bonus RAYA๐Ÿ˜
.
.
Cepat !
PM/WA 0199620887
.
.
.
#buatduitraya2017
#terapiinstagram
#terengganu
#dherbsterlajaklaris
#lipstikdherbstrlajaklaris
#ajimaura
#bbplus
#susukhalal
#ivmist
#dianzvitamin
#glowglowing
#quputehmurah
#pamoga
#vaselinepetroleumjellyready
#vasia
#jusperawanvasia
#jusnusantara
#jamuseripengantin
#aurawhite
#kkolly
#boosterwhitening
#makeupmurah
#makeuptutorial
#womendisereeessentialcream
#shaklee
#tatiskincare
#bazarpaknil

Satisfied customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom cuba. Whatsapp lelaju 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Alhamdulillah happy customer, happy me yeayy
Baru guna kurang seminggu jerawat dah semakin kurang. Yang penting WAJIB MINUM AIR KOSONG AT LEAST 2LITER SEHARI

Pm 012 6600414
#wd #wdec #wdecsenawang #wdecseremban #womendisereeessentialcream

Mudahnya Kurus Bila Konsisten #setPKP ni .
Ini testimoni berPKP oleh suami Sazila Samad.
.
.
Bulan puasa ramailah yang berazam nak slim masa raya kan . Jom cuba gabungan #MinKaffe dan #Garlic tablet . Pasti berbaloiยฒ dan ada hasilnya .
.
.
Nak lagi syiok #badankurusPoketGemok ! Jadi EJEN sah #projekRM1000seMinggu cuma bermodal RM50 .
.
.
.
#setkurusbajet #sabunjerawat #jusperawanvasia #pamoga #womendisereeessentialcream #honeybeevenom #hijabstyle #gadgetmurah #bondswondersuitsareawesome #moodrepublik #milkbooster #minkaffe #nakkurustaknakgemuk #noradanish #quputehmurah #dherbsterlajaklaris #ivmist #vivixshaklee #moedermilkboostermurah #kulitputih #kulitkering #terapiinstagram #terengganu #cikgusekolah

Kulit muka saya niee memang putih . Tapi malangnyaa jerawat merah merah menerjahh satu muka , Kalau di biar nanti . Haishh jadi kronik pulak nanti . Takutttnyaaa ! Lagi satu dia punyer pedih tangkap sampai ke otakk oo kalau di picit picit .

Macam mana lah nakk raya nanti niee . Cover dengan foundation pun masih belum mampu menutup kelibat jerawat tersebut . Takkan nakk pakai foundation setebal 2 inci kan . Ehh takk mau lah aku rimass mcm topong gomokss lak nanti .

Sehinggalah suatu hari , Ternampakk iklan Wd cream bio teknologi niee . Teknologi jepun tu taw , Tapi sekarang nampakknyaa mendapat perhatian para wanita dan lelaki kat malaysia sekarang niee . Sebab dah beribu testimoni masukk takk terkira .

Tahap terujaa sangat saya sebab cara pakainyaa mudah bebonar . Calit 3 point nadi sahsja . 3 minit dah sattel. Paling suka sebab ia takk mengelupaskan kulit . Sebab ia rawat masalah jerawat niee dari dalam darah kita . Membuang sel kulit mati , dan teruss membina sel kulit baru yang chantekk berseri . Bau pulakk wangi #Lavender dan krim takk panas yaa . Sejukk nyaman jaaa macam duduk tepi econ #Daikin .huhhu

Seronokk takk terhingga rasa macam nakk terobang robangg di angkasa . Mukaa saya dah bebas masalah jerawat . Rasa macam nak hebahkan 1 malaysia pulakk heppinyaa .
Nampakk tu mukaa saya terserlah chantekknyaa sampai ramai jugakk rakan rakan dokk bertanyaa mukaa nampakk semakin lawa , Sampai hehari kenysng dekk puji puji niee . hehe .Jerawat dah Ghaib entahh kemana .

Ehh ehh uolss kalau ada nampakk jerawat tu mula nak berkawan dengan awakk . Hai tolonglah lari jauh jauh . Haa cecepat rawat tau dengan cream Wd niee . Bagi Wd niee sattelkn masalah jerawat uolss zass zass dari dalam darah uolss.

Bilaa dalaman dah cun dan bersih dari segala kotoran . Haaa baru lah si jerawat tu takk mau main cakk cakk lagi dengan kulit uolsss . Bersihh berseri selamanyaa .

Mari oder SEKARANG !! Macam mana nakk oder ? ok boleh terus Whatsapp 012 6600414
#wdseremban #wdesenawang #wdec #womendisereeessentialcream

Most Popular Instagram Hashtags