[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#womendesireoriginal

293 posts

TOP POSTS

Women Desire New Packaging😍😍😍
.
Insya Allah banyak kelebihan Essential Cream ni tau😉
.
Mai WA kakak yee +60194937472

#womendesire #womendesireessentialcream #wad #wdessentialcream #womendesireoriginal

📌WOMEN DESIRE📌
.
 Women Desiree merupakan Krim yang dapat menstabilkan Hormon dengan serta merta... Malah, ia juga merupakan Formulasi yang sempurna & telah diakui sebagai Pemulih Hormon secara Semulajadi yang Terbaik.
. .
🎉FUNGSI UTAMA WOMEN DESIRE:
✔Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
✔Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
✔Membuat kulit cerah seperti semulajadi
✔Mencegah kulit dari kusam
✔Menyamarkan garis halus
✔Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
✔Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem  kardiovaskular.
✔Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
✔Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
✔Meremajakan kulit anda
✔Menstabilkan hormon dalam badan anda
✔Mengawal tahap STRESS anda
✔Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
✔Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
✔Menaikkan seri wajah
✔Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
✔Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
✔Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
✔Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh
✔Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
✔Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
✔Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot .
.
♨CARA PENGGUNAAN WOMEN DESIRE:
✔Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.
✔Tidak perlu sapu tebal-tebal.
✔Sapu pada nadi-nadi. Anda juga boleh sapu pada tempat-tempat seperti muka, leher, tengkuk , ketiak , payudara, lengan , perut , pinggul serta pangkal peha.
.
♨Kelebihan WOMEN DESIREE  adalah :
✅IBU HAMIL BOLEH GUNA
✅PESAKIT CYST BOLEH GUNA
✅PESAKIT FIBROID BOLEH GUNA
✅PESAKIT KANSER BOLEH GUNA
✅SEMUA JENIS PENYAKIT BOLEH GUNA
.
👍100% ORIGINAL PRODUCT!✔
.
Harga: RM68 exc pos
Pos + RM7 SM / RM11 SS
.
To purchase, kindly
WS: 0174239480
WC: ezboutique_
.
🚫NO BACKOUT BUYER🚫
🚫NO FUSSY BUYER🚫
.
Looking for another product? Click #ezkosmetikmurahoriginal ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal

WOMEN DESIRE ESSNTIAL CREAM (WDEC)
Promosi Hari Ibu
RM72/BOTOL
POSTAGE RM8 SM RM12 SS
.

Jika anda mengalami GANGGUAN HORMON SEPERTI yang kami senaraikan..Rawatlah ia...jadikanlah kehidupan anda lebih Ceria dan BAHAGIA.
Produk ini khas untuk menstabilkan kembali hormon dalam tubuh badan kita
dan mengaktifkan kembali sel-sel kolagen yang sudah berkurangan dalam tubuh badan. Dengan cara sapuan mudah dan biarkan ianya menyerap melalui pembuluh darah (Nadi). Baunya seperti Haruman Rose dan sangat menyergarkan.Hanya dengan bauannya sahaja anda Jadi LEBIH RELAX DAN FRESH. Kegunaannya juga sangat Multifungsi untuk seluruh tubuh badan.

FUNGSI UTAMA WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM (WDEC) :- ●Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
●Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
●Membuat kulit cerah seperti semulajadi
●Mencegah kulit dari kusam
●Menyamarkan garis halus
●Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb.
●Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular.
●Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
●Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
●Meremajakan kulit anda
●Menstabilkan hormon dalam badan anda
●Mengawal tahap STRESS anda
●Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
●Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
●Menaikkan seri wajah
●Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
●Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
●Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi.
●Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh.
●Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi.
●Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan.
●Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot .
#womendesire#womendesireessentialcream#krimmenstabilhormon#womendesireoriginal#womendesiremurah#tatiskincare#kosmetikmurah#womendesirecream#krimwomendesire#wdec

WOMEN DESIRE
READY STOK
.
.
ORIGINAL 100%
RM 75 SM / RM 80 SS
0167591972
#womendesiremurah #womendesire #womendesireoriginal

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM - KRIM AJAIB UNTUK WANITA

HARGA PROMOSI!!!
RM75 SM / RM80 SS

FUNGSI UTAMA :- ✔ Masalah hormon wanita ✔ Masalah nafsu dingin wanita utk bersama
✔ Masalah keguguran rambut
✔ Masalah migraine
✔ Masalah resdung
✔ Masalah Insomnia
✔ Masalah rabun mata
✔ Masalah bibir gelap/ hitam/ lebam
✔ Masalah pipi pau dan untuk dptkan V-Shape wajah
✔ Wajah gelap dan nak cerahkan wajah sekata satu badan
✔ Masalah eyebag
✔ Masalah jeragat
✔ Masalah jerawat
✔ Masalah kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
✔ Untuk mancungkan hidung
✔ Untuk menganjalkan/ besarkan aset payudara/ firming/ lifting
✔ Masalah kegemukan/ merampingkan pinggang/ Kempiskan perut/untuk dapatkan body shape/ kecikkan peha dan lengan
✔ Masalah underweight
✔ Masalah overweight
✔ Masalah pembuangan tak lawas
✔ Masalah stretchmark di perut
✔ Memantapkan pinggul
✔ Merapatkan otot miss V
✔ Menghilangkan selulit
✔ Mengatasi masalah dingin seks
✔ Mengatasi tumit kaki pecah
✔ Mengatasi masalah kuku rapuh
✔ Mengatasi masalah lesu/ tak bermaya/ badan lemau/ stress/ selalu mengantuk
✔ Menghilangkan segala parut-parut di muka dan badan
✔ Mengecilkan pori-pori muka
✔ Masalah kulit muka kasar
✔ Kesuburan dan sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zuriat
✔ Menstabilkan period
✔ Masalah lenguh-lenguh badan/ sakit lutut/ betis/ pinggang/ belakang/sakit-sakit otot dan sebagainya
✔ Memperbanyakkan air susu bagi ibu yang menyusu
✔ Masalah keputihan
✔ Masalah period
✔ Masalah senggungut
✔ Masalah kulit alergik/ eczema/ penyakit kulit lain
✔ Untuk menghilangkan semua parut di muka dan badan/parut jerawat/parut chikenpop
✔ Untuk dapatkan kulit halus, gebu dan putih sekata satu badan
✔ Masalah kencing manis
✔ Masalah tiroid
✔ Masalah gastrik
✔ Masalah angin dalam badan/medu
✔ Luka-luka dan parut-parut eksiden
✔ Pelbagai masalah lain lagi (1001 in 1)
✔ Kanser boleh guna

CARA MENGGUNAKAN WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM ✔ Guna 2 kali sehari iaitu selepas mandi
✔ Sapuan krim tidak perlu tebal
✔ Sapuan WAJIB 2 kali sehari pada 3 point penting iaitu nadi pergelangan tangan, nadi leher (hujung rahang, bawah telinga) dan ari-ari (3jari dari bawah pusat)

#womendesireoriginal #womendesireessentialcream

💐WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM💐
.
⚠100% ORIGINAL⚠
.
Kalau nak cantik, sihat serta awek muda dengan krim WDEC kene sabar dan KONSISTEN☝😌
KUNCI UTAMA TU!!!!!! Sebab setiap orang kesan tidak sama. Ada yang pakai sekejap tak sampai seminggu dah nampak kesan. Ada yang kene pakai atleast 3unit baru nampak perubahan.
Sekurang-kurangnya sabar ke 3unit WDEC biar ia merawat dalaman dan hormon kita😃
Sayang kalau berhenti di tengah jalan😯
.
KELEBIHAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM :
🌹 Meremajakan kulit anda
🌹 Menstabilkan hormon dalam badan anda
🌹 Mengawal tahap STRESS anda
🌹 Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
🌹 Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
🌹 Menaikkan seri wajah dan mencerahkan kulit hari demi hari (effect GLOWING)
🌹 Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur
🌹 Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
🌹 Membantu mengatasi masalah jerawat
🌹 Memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam
🌹 Mengatasi masalah eyebag anda
🌹 Mengatasi masalah bibir kering, merekah dan hitam (Hasilnya bibir menjadi pink)
🌹 Melegakan sengugut dan kitaran haid tidak normal
🌹 Merawat penyakit maigrin
🌹 Membantu menyuburkan rahim
🌹 Digunakan sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat..
🌹 Menambahkan kadar Metabolisma (Pelangsingan badan)
🌹 Menghilangkan simptom menopouse
🌹 Memudarkan Stretchmark
🌹 Mengetatkan kembali "MISS V " yang longgar
🌹 Boleh meningkatkan "HUBUNGAN" kemesraan suami isteri
.
👉HARGA : RM75
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wdec #wdecmurah #wdecorihinal #womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal #womendesireessentialcream #womendesireessentialcreammurah #womendesireessentialcreamoriginal

RM68 SAHAJOOOO
WOMEN DESIREE

TU DIA CARA PENGGUNAAN WOMEN DESIRE YERR.... SELAMAT MENCUBAA!!!
pada yg dah order.. #womemdesiree
#womendesireemurah
#womendesireoriginal

.
WOMEN DESIREE
➖➖➖➖➖➖
RM70 SM | RM75 SS
WHATSAPP +60182803669.
.
.
.
🌹Fungsi WD adalah:
✅menstabilkan hormon wanita
✅membuang toksin
✅melancarkan perjalanan darah
✅menstabilkan metabolisme
✅mengaktifkan sel2 kolagen yang berkurang sambil membina sel2 baru di dalam badan anda.

Haaa atudiaa, macam-macam masalah tau WOMEN DESIRE ni boleh selesaikan. Antaranyaa:
👉 Masalah jerawat
👉 Breast / Pinggul jatuh
👉 Kuruskan Badan .
👉 Pecahkan Lemak
👉 Cerahkan muka
👉 Vshape kan muka
👉 Ketatkan Miss V

1000 dalam 1 gittew. Nak kurus boleh, nak ketat montok mantop pun boleh, nak kulit glowing pelolesss pun boleh uolls. Hebat betul penangan #WOMENDESIRE ni. Korang wajib try tau. Confirm tak menyesal punya. Dah beribu-ribu testimoni tau dari pengguna yg dah berjaya. .
.
🌹CARA MENGGUNAKAN WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM
✔ Guna 2 kali sehari iaitu selepas mandi
✔ Sapuan krim tidak perlu tebal
✔ Sapuan WAJIB 2 kali sehari pada 3 point penting iaitu nadi pergelangan tangan, nadi leher (hujung rahang, bawah telinga) dan ari-ari (3jari dari bawah pusat)
.
.
#womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal #womendesiremurahoriginal #sayajualwomendesire #wdec #wdecmurah #womandesireessentialcream #wdecoriginal #wdecoriginalmurah #sayajualwomendesire #sayajualwdec #womendesiree #womendesireemurah #womendesireeoriginal #womandesireemurahoriginal

Hampir terlupa nal share kat uols testimony hangat2 ni.. makkkaaaihhh 2 botol je sayang boleh dapat result macam ni..tapi semua ni betgantubg pada metabolism masing2 tau..
.
.
Tapi dah beli mesti calit n konsisten.. kami guide kasi puas hati. Nak cuba boleh roger, bulan ni masih harga promosi jimat Rm20.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

MOST RECENT

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan.
.
.
Tipuu lah kalau ade kaum wanita yang tak suka kan kecantikan, Nik memahami sangat hati wanita sebab kita sama 🙊Yelahh bangun je pagi basuh muka mesti muka jugak yang kita belek kan.
.
.
Sebab tue Nik sangat syorrkan WD pada Uols memang merawat dari dalam supaya terpancar keserian wajah.
.
.
Dalaman dah cantik keserian pun terserlah. Keserian Itu berpunca dari dalaman yang sihat dan bersih, akan kekalkan keserian wajah kita. Tak susah nak cantik dengan WD. Krim kecantikan PALING JIMAT MASA. .
.
Setiap pagi sebelum pergi kerja atau selepas mandi tapii sebelum makeup, jangan lupa sapu WD jugak tau
Selepas mandi atau sebelum tidur, jangan lupa sapu WD : .
.
✔ Sapuan WAJIB :
1. Sapuan WAJIB di nadi pergelangan tangan, nadi leher & bahagian ari-ari
.
✔ Sapuan Tambahan :
2.Di atas tengkuk (untuk kesegaran)
3. Bekas2 WD di jari sapu di hujung kening (untuk seri wajah)
4. Di tapak kaki. .
✅ Sebelum sapu, bau je WD tu. Boleh redakan stress yg tiba-tiba datang.Kandungan bahan WD memang ada aromatherapy yang mampu mengawal minda supaya lebih tenang.
.
✅ Walaupun tak sapu di muka, tapi kesannya sampai dimuka. Dengan hanya sapuan mudah di bahagian nadi, terus zasss meresap pantas (sebab guna teknologi nano) ke pembuluh darah untuk mengaktifkan sel sel u olss yang sedang tidur dan aktifkan sel sel baru setiap hari. .
✅ Ada masalah kulit kita berpunca dari masalah dalaman. Toksin, aliran darah tidak lancar, rahim tidak sihat. Kadang2 kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. .
Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan u olsss guna apa2 #susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik. .
.
Selesaikan dalaman dahulu, pasti luaran terserlah keserian berpanjangan. #WD
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Fuhhhh terkezutt!😱
.
.
Why why why dari dulu tak berkenalan dengan krim cinonet ni. Kenepa.??? Krim wangian lavender yang menyamankan pikiran, menenangkan minda. Freshhhh
.
.
Kalau dulu tebal melangit duk tepek pondation nak tutup muka kusam, jerawat jeragat bagai. Jangan citer pasal parut jerawat lagi.. penat lor nak tutup. Al maklum ler muka takder seri nak bagi seri bak penantin baru. Nakk bersiap pun ambik masa berrejamm rejam , cik abang tunggu dalam kereta tenungg ajerr pintu bila lahh bini den nak kua niehh 😜
.
Tapiiii Sejak konsisten #WD ni , keluar rumah jumpa kengkawan mereka puji wahhh makin cerah berseri ape rahsia nie?. Aisshhhh berbunga bunga rasa hati.
Sukaaa sangatt hati nie,Jimat duit camni. Tayah beli skincare yang bermacam macam barang tue dan makeup dah. Ahakkss. .
.
WD ni bagi kesan HEAD TO TOE taww saiiyangg. Luar dalam, Jangan ingat cecalit nadi tak jadi apa terkena point dia memang lain sungguh sunggub penangan nye . Cerahh bercahayaa jer muka tue haaa.
.
.
Jangan tunggu Promosi bagi salam ku yang terakhir baru lah hakak nak berlari ke rumah rimau kuning nakk tranfer duit . Takutt tersold out plak nnti kann. Jomm dapatkan sementara PROMOSI JIMAT RM20.
.
.
Jom jom hakak, Nik ade wat luvky draw Hadiah WD untuk pembelian sehingga hujung oktober. Lekaihhh tau.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Alhamdullillah calon pertama cabutan bertuah hadiah #WD seunit.😍
.
Jom awakss join cabutan bertuah kita. Hadiah #WD seunit, kalau peryertaan ramai kita tambah hadiah lagi. 😎
.
Beli 1 WD #Rm75, dapat 1 Nama.
Beli set combo WD+VH dapat 2Nama.
.
Sehingga hujung bulan 10 ye lalink.💞
.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Alahaii suwett custamer nie, terus grab Wd dan Vh. Antara pengguna setia Set Gelora Asmara tauu.
.
.
Set mantop memang jadi kegilaan wanita diluar sana sebab kesemua bahan yang ade dalam Wd dan Vh memang antara bahan yang terbaik untuk penjagaan kita ompempuan nie.
.
.
Yang belum cuba #Wajib cuba set nie tau, dah cuba pasti tak lengkap kalau tak de. So kalau dah habis mesti lahh repeat oder kannss.
.
.
Sebab tue permintaan sentiasa tinggi walaupun dah 3 tahun di pasaran malahh semakin menjadi jadi permintaan Wd dan Vh.
.
.
Sampai ade yang tak keruann kalau tak sapu WD, Oppsss 🙊
Berminat boleh hallo hallo kita okeihh, Dealer Sah Adleesya Beauty.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Rm120/set. (WD+VH)
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Khas buat followers baru, mesti tertanya tanya kan krim magik ape lahh yang Nik dok promote je nie.
.
Kalau uols nak tau testimoni yang Nik up nie Semuaa adalah testimoni dari WD krim nie tau saiyangg . 1 krim sahaja . Tapi funtion woww LUAR BIASA hebat .
.
Mesti uolss blurr je lagi kan, ape fungsi krim ehh nie? hahaha . Jejomss kitaa kenal Produk yang sudah 3 tahun di pasaran nie.
.
.
APA ITU WD?
» WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.
» WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita.
.
cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan kiri
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari ari )rahim wanita. .
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda .
.
KEISTIMEWAAN WD
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda.
❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan. .
.
» WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
» Formulated adalah Prof dari oxford london.
kilang di dalam Malaysia.
» Kalau dahh terkena percikann krim WD niee . Pasti uolsss akan terjatuh cintaaa selamaanyaa ❤️
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Hampir terlupa nal share kat uols testimony hangat2 ni.. makkkaaaihhh 2 botol je sayang boleh dapat result macam ni..tapi semua ni betgantubg pada metabolism masing2 tau..
.
.
Tapi dah beli mesti calit n konsisten.. kami guide kasi puas hati. Nak cuba boleh roger, bulan ni masih harga promosi jimat Rm20.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Ramai dah yang tau krim cinonet pink,Tapi ramai yang confius dengan fungsinya
.
.
Meyh meyh berkenalan dgn WD bagi yang masih tertanya-tanya apakah fungsi Krim #WD ni apa, meh sisnik terangkan sikit 👇👇👇👇 .
Inilah funsi sebenarr wd:
🐝Menaikkan seri wajah
🐝Mencerahkan kulit (glowing)
🐝Menegang tisu yang kendur
🐝Membantu mencegah masalah jerawat dan jeragat
🐝Merawat masalah eyebag
🐝Mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata
🐝Mengurangkan kesan parut
🐝Megurangkan blackhead
🐝Mengurangkan kulit berminyak
🐝Menjaga kelembapan kulit 🐝Antipenuaan (awet muda)
.
.
Pendek kata, WD sesuai untuk pengguna yang mementingkan kesihatan kulit.
.
Wd adalah Krim yang telah diperhalusi dengan teknologi nano, molekulnya sangattt haluss .Krim wd cepat meresap pantas kedalam kulit 12 kali ganda dari krim biasa.
.
.
Krim wd juga antara krim nano termurah dipasaran dibandingkan dengan krim krim yang sejenis denganya.
.
.
FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE GUIDE
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#womendesairre

Tahu tak yang Tree Peony ini di anggap sebagai simbol kekayaan dalam budaya cina dan di gelar "Ratu Bunga" kerana keindahannya. Ianya mempunyai manfaat yang luar biasa. .
❤Kelopak bunganya digunakan sebagai sup dan hiasan untuk hidangan makanan
❤Ianya di gunakan sebagai ubat herbal
❤Berkhasiat untuk jantung,hati,ginjal dan paru paru
❤melancarkan perjalanan darah. ❤Merawat bisul
❤Menurunkan tekanan darah
❤Meningkatkan antibodi badan
❤Membuang toksin dalam badan
❤Di antara bahan utama yang di gunakan dalam "Viagra pil"
.
.
Wah banyak juga manfaat dari Estrak Akar Tree Peony ni kan?
.
.
Alhamdulillah kandungan Estrak Akar Tree Peony ini ada dalam Women Desiree Essential Cream.Bagi membantu mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan.
.
.
sebab itulah ramai yang mendapat manfaat yang baik selepas menggunakan produk #WD dengan pantas. Kerana segala toksin dalam badan yang tak bagus untuk badan dapat di keluarkan dan perjalanan darah yang lancar membuatkan ianya membantu kandungan bahan yang superb dalam WD lebih mudah menyerap secara pantas dan maksimum.
.
.
Ada yang tanya macammana proses pembuangan toksin tu berlaku?Apa kandungan bahannya?
.
Inilah jawapannya "Ekstrak Akar Tree Peony yang sangat LUAR BIASA MANFAATNYA.
.
.
Semuanya bakal anda rasai hanya dengan calit calit di bahagian nadi sahaja. .
.
Wahh syoknya!Jom dapatkan WD segera untuk anda merasai sendiri kehebatannya yang berganda ganda.
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Botol kosong pun sayang nak buang. #PerempuanSangat.
.
.
Sedar tak sedar dah lama Nik mencalit WD rupanya. Alhamdullillah, kulit dah tak berminyak, tona pun sekata, liang pori pun halus je. Senang citer memang best lah pakai WD. Tak perlu spend time lelama depan cermin. Auntie2 hakak2 yang super busy memang sangat2 recommended untuk guna WD. .
.
Adik2 remaja yang alami masalah jerawat boleh try jugak. :*
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75
2 unit Rm150
3 unit Rm225
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover
#NikDealerWd
#NikWdLover

Kejutan demi kejutan bila Kastemer beri feedback 😱
.
.
3 unit WD buat kulit nanny kembali tegang, anjal, cerah dan awet muda. Wowww!WD ohsem. .
.
WD cream kecantikkan bioteknologi nano sapuan pada 3 nadi dengan kandungan hebat seperti pueraria mirifica, arbutin dan glutathione beri kesan terbaik pada kulit sehingga kelihatan 5 ke 10 tahun lebih muda 😱
.
.
Wd bukan skincare atau supplement.WD adalah cream yang mempunyai molekul sangat halus yang mampu meresap ke dalam kulit untuk buang toksin, aktif sel baru dan buang sel kulit mati .Patut la nanny dapat manfaat pada kulit yg terbaikk! .
.
Nanny guna jadi camni, kalau uolls guna lagilah mantopp 😍
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Awak yang duk intai kenyit2 mata kat WD tu mai la kenal2 bahan bahan hebat yang terkandung dalam WD. Mesti uols terjatuh hati dan terus rasa nak guna. Dan dan uols jangan risau WD selamat digunakan, WD asa kelulusan KKM. .
.
🌸KANDUNGAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM🌸
°•°•°•
🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda
.
🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda.
.
🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
.
🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
.
🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.
.
🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.
.
🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.
.
🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
.
🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊

Kecik-kecik cili padi!
.
WD nii kecik molek je, tapi tak serupa bikin laaa. Ada ke kecik ni tahan sampai 2bulan. Buat tersedak je tauu.
.
Tersedak telan balik kalau tahu calit je pada 3 nadi utama.😜 Nak g buat mandi buekapoo? Calit je , WD dengan semangat juang yang tinggi bakal menghapuskan toksin yang makin tepu tuu.
.
Apalagii, adanya kandungan #arbutin , zapzupzaaass rupanyaa dia membantu mencerahkan kulit. Tadehal laaa kalau dalaman dah bersih, makin senang laa WD buat kejee.
.
Just name it! Nak cantik kaa nak tegang kaa nak anjal ka. Nak awet muda kaa. Jangan minta emas permata sudah laaa.🙈
.
Harga jimat promo RM75 sahajaaa. Untunggg ke untung sangat? Satu botol je boleh tahan lamaa. Aduiii gigit jari lerr kalau tak teraii lagi.
.

#.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover
#Dealerwanted
#KrimBioTeknologiNano

I dengar awak bisik2 dengan kawan awak cakap kulit i cantik..kikiki
.
.
Budak lepasan Spm ni. Makkkaaihhhh 12tahun muda dari usia tu..😱😱😱
.
.
I pakai #WD je, dah takder pakai skincare.
Hasil #3botol, tak perlu risau masalah kulit muka lagi.
.
.
Cara pakai pun mudah, sambil baring tengok tv pun boleh. Calit pada 3nadi sahaja. Mai whatsapp i explain kat awak.
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA,AWET MUDA DAN MEMPERSONA.
.
RM75 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
Fungsi2 Lain Krim #WD
.
1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
12.Antipenuaan(awet muda)
.
Bangun je tidur tengok cermin WOW..anda akan TERPUKAU 😘😘
Jom cantik secara Semulajadi, selamat,murah dan mudah ☺

TUNGGU APA LAGI.. CEPAT2 WHATSAPP: 013-5249626
.
.
#wdec #wdecmurah #wdeccream #wdecoriginal #wdecdesireeenssentialcream #wdecmalaysia #wdecoriginalmurah #womendesire #womendesirecream #womendesiree #womendesireewdec #womendesiremurah #womendesireessential #womendesireeessentialcream #womendesireessentialcream #womendesireesentialcream #womendesireoriginal

Awakkkk offer cashback RM10 dengan pembelian set combo gelora asmara. Krim kecantikkan dan pencuci intim wanita.
.
.
Set combo terlaris pilihan wanita. Bukan untuk yang dah kawen je. Remaja pun boleh guna. Awal2 lagi kene jaga.
.
.
Whatsapp SisNik 019.6346889
Freepos, Freegift special
.
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Uols ade masalah pada bahagian intim.? Boleh cube selesaikan masalah uols dengan pencuci wanita VH, fresh bau sireh memang rase sefar sesangat, gatal gatal hilang dan bau yang tak best pun takder.. .
.
♥WOMEN DESIREE V-HYGIENE♥
>>>Pembersih Peribadi Wanita<<<
PH BALANCE... Sesuai utk semua jenis kulit.
.
▶ Menghapuskan bakteria jahat, dan melindungi bakteria baik utk Miss-V agar kekal lembap dan bebas dari bau.
❤ Diformulasi dari Ekstrak Herba semulajadi yg terkenal dgn sifat2 mereka khas utk penjagaan kesihatan intim wanita dimana ia menghilangkan bau yg tidak menyenangkan & pembersihan yg sgt menyegarkan.
❤ Formula dari Pakar Khas utk penjagaan bahagian intim wanita.
❤ Membantu mencerahkan kawasan intim anda.
❤ Membantu mengekalkan keseimbangan mikrob dlm faraj dan keasidan semulajadi.
❤ Wangian ringan & lembut utk kegunaan biasa.
❤ Didatangkan dalam packaging yg sangat exclusive dan mesra pengguna.
.
.
1 unit Rm50
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #vh #pencuciwanita #vhygiene #jsd #jamususukdara #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO.
.
.
WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri.
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP. ❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita. .
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75
2 unit Rm150
3 unit Rm225
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover

Mula mula memang tak percaya. Ada ke krim kecantikan yang #selamat dan hanya calit calit pada nadi boleh memberikan manfaat kepada si pengamal nya.
.
.
Susah nak percaya. Betul ke krim wd ni krim kecantikan sebab ramai pengguna calit calit terpaksa jadi muda dari usia sebenar. .
.
Lama lama bukan setakat percaya malah jadi ketagih pula. Sehari tak calit rasa tak lengkap hidup. Mana tak nya. Calit calit tiga point utama pada nadi tangan, leher dan bahagian ari ari wanita 2x sehari result dia memang ohsem.
.
.
Ada masalah jerawat. Jerawat hilang.
Ada masalah jeragat. Jeragat pudar.
Ada masalah kulit kusam. Jadi cerah.
.
.
Makin lama calit wajah jadi flawless dan cantik. Sebab wd ni krim bio teknologi nano yang mudah diguna dan pantas meresap ke pembuluh darah kita dek kerana molekulnya yang sangat halus 12x ganda ya.
.
.
Sebab tu la perlu sapu di nadi. Sebab di sini lah pembuluh darah kita berada. Rata rata feedback pengguna memang sangat positif dan sebab tu la repeat order tinggi 😎
.
.
Sesuai sangat lah tu kan dengan fungsi utama wd ni iaitu mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awet muda untuk seluruh tubuh badan taw. Bukan setakat di wajah aje.
.
.
Satu je #sisnik nak pesan yang Women Desiree adalah keperluan wanita masa kini tau.😍
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover
#CalitCalitCantik
#Teamfizabest

Ada yang tanyaa Nik tadi
Kalau preggy bolehh guna krim WD nie ke ?
Kalau tengah period boleh sapu takk ? .
.
Haa mehh sini nak jelaskan.Krim WD nie memang best. Tiada had sesiapa pun apa keadaan sekali pun boleh guna seperti biasa..paling special semua peringkat umur boleh guna .
.
Jom kitaa sekodeng sape yang boleh menggunakan krim WD ni⬇️
🌹Remaja selepas datang haid 🌹Wanita selepas berkahwin
🌹Ibu mengandung 🌹Ibu dalam pantang 🌹Ibu menyusukan anak
🌹Warga emas 🌹Golongan lelaki 🌹Bayi dan kanak-kanak (luka luaran)
.
.
Krim WD selamat digunakan, yang paling penting ade kelulusan KKM okeh
.
Ibu dlm pantang dan menyusukan juga bole guna.Tak ada effect kat baby mcm demam or cirit birit.
.
Jangan reragu tau meh cecalit kasi cantik, cerah,anjal, tegang sana sini dan awetmuda macam #WDLOVER kitaa ada yang chantikknyaa mcm modelling sudah
hehe 😁
.
.
Mudah sangat calit #WomenDesire .
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75
Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#wdlover
#CalitCalitCantik
#Teamfizabest

Most Popular Instagram Hashtags