#womendesireoriginal

MOST RECENT

Nak tau kenapa Nik suka #krimwd ni. Sebabnya Krim WD cenonet ni beratnya 15gm. Boleh bertahan sehingga 4- 5 minggu. Mudah dibawa kemana-mana & senang digunakan.

Krim WD ini mempunyai tekstur yang likat dan hanya calit sedikit sahaja penggunaanya. Walaupun kak lin terbalikkan botolnya tetapi masih lagi tidak jatuh.

Krim WD adalah produk yg DIFORMULASIKAN DENGAN TEKNOLOGI NANO dan mampu meresap 12 kali ganda ke dalam kulit.❤️❤️❤️. Peluang didepan mata. Anda mampu mengubahnya😉. Cantik dapat, awet muda dapat,cik abang pun makin sayangg😘😘 jom cecantik sesama sebelum raya dah nak dekat nie.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

Korang meh tengok ni.

Semua kakak kakak cantik ni umur 40 siri dahh tau tapi masih #Awet_Muda macam umur 20 an lagi.

Agak agak apa #RAHSIA_AWET_MUDA diorang ye?

Cuba perhatikan gambar setiap seorang. +Eyebag hilang
+Kedutan berkurang
+Kulit wajah anjal tegang dan cekang.
+Kulit peloless berseri kalah anak dara trang tang tang.

Pheww berpeluhhh tengok wajah diorang ni kan.
Yelah,umur dah 40siri tapi nampak macam anak dara 20 an.

Tak seram ke kita yang baru umur 30an dah nampak tua dari usia.Pastu kedut plak dah macam highway makin besimpang siur.

Nak Nik kongsikan #RAHSIA Yang paling MUDAH untuk kekal awetmuda dan jelita di abad ini?

Caranya hanya Konsisten guna KRIM_AWET_MUDA.
#WD jer

Jom kita buat roadblock kedutan yang kian bertambah tu. Jangan bagi dia peluang lagi untuk buat wajah kita nampak tua dari usia.

Kita berhak untuk dapatkan kecantikan abadi hanya dengan sedikit pelaburan yang menjimatkan.

Tak perlu keluar beratus dan beribu pon nak dapatkan kulit cantik tegang peloless macam retisss sesayang.

Percayalah,

Lebih 10,000 pengguna WD dah merasai transformasi kecantikan yang abadi.

Dengan harga yang sangat berbaloi untuk perubahan yang mereka alami sekarang ni.

Nak kekal cantik,awetmuda dan berseri?

Ada #GIFT_ISTIMEWA buat 50 orang yang pertama membuat pembelian mulai hari ini.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

Kalau diri sendiri dapat rasai perubahannya, mmg akan eksaited nak share perubahan tu dgn org lain..jom pakat2 cntik syawal ni dgn wdta..rugi tau sape x grab skrng..harga promo bakal tamat hujng syawal nnti 😊😊😊 PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6013 4791915☺
Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller #womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover

Suka tengok kulit wajah orang lain bersih je bebas jerawat. Tgk muka sendiri sakit hati pakai macam macam produk dah ni tp same je. Makin naik jerawat ada laa..
.
.
Ehhh.. awak, jangan risau tau sebab WD dapat selesaikan masalah jerawat awak tu. Calit calit je WD ni tau. Mudah tiada set tidak perlu makan, hanya calit WD Alhamdulillah jerawat pergi berlalu tanpa jejak.
.
.
Lepas ni tak de la merungut asyik naik je jerawat tu. Makin hari makin berseri kuli wajah. Tengok muka sendiri pun jatuh hati berkali kali, suka tengok tiap masa tiap saat sbb kulit dah licin.

Korang nak bebas jerawat tak?
.
.
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
PROMOSI TAMAT 29 SYAWAL
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6013 4791915☺
Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller #womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover💖

Ini lah KELEBIHAN HEBAT yang ada dalam krim Women Desiree. Yang pasti ramai yang sukakan dengan haruman lavender kan?
.
.
Jadi tak hairanlah setiap sudut rumah, bilik tidur, kereta, handbag terdapat pewangi lavender kan. Sebab lavender ni kan berfungsi sebagai penawar tekanan atau aromaterapi.
.
.
Inilah keistimewaan krim WD kami. Belum sapu, Cuma BAU jer pun dah rasa FRESH sangat ☺️. Semacam ada aura luar biasa yang meresap ke dalam tubuh badan kita.
.
.
Dah la kecik molek, bau yang harum, banyak manfaat pulak tu. Bak kata orang kecil kecil cili padi. Bila dimakan perghh berasap tekawww.
.
.
Selain sapu dekat bahagian nadi, uolls boleh je bau #WD ni kalau agak-agak stress dengan kerja tu kan. Mesti terbuai lena la dibuatnya.
.
.
Cantik dapat, stress pun hilang. Makin MELETOP la uolls kan.
.
HARGA ASAL RM 90
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
PROMOSI TAMAT 29 SYAWAL
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6013 4791915☺
Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller #womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover💖

Hei sayangku
Hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari
Bidadari di hatimu
.
.
Gittuewww.. uolls tahu tak dengan formula terbaru WD iaitu WD TRIPLE ADVANCE ni boleh jadikan krim sebelum sapu foundation tau. FD uolls akan jadi lebih glowing dan tahan sehingga 7 jam. WOW-nya!! .
.
Apa yang specialnya WD Triple Advance ni?

3x ganda formula
3x ganda hasilnya
3x ganda mencerahkan
3x ganda meremajakan
3x ganda awetmuda

3x ganda sambutan hangat dari pengguna WD 😱😱😱 Uolls bila nak try? Sebab harga promosi RM75 masih dikekalkan untuk WDTA ni. Tapiiii...tak lama tau, 29 Syawal ni TAMAT lah promosi hebat ni. Cepat dapatkan sekarang !!
.
.
WDTA memang TERBAIK👍
.
.
HARGA ASAL RM 95
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
PROMO TAMAT 29 SYAWAL
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
+6013 4791915☺
Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller #womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover

WDTA dah masuk stok ya sayang-sayang!! 😍
.
#WDTA tu apa?
.
Apa beza #WDTA dengan #WD yg ada sekarang?
.
Btw, WDTA tu ialah Women Desiree TRIPLE ADVANCE.
.
Meh Kmoon share sikit pasal perbezaannya 😊
.
Actually banyak bezanya, antaranya ialah,
.
👉 #WDTA boleh menganjalkan kulit 3KALI GANDA lebih pantas berbanding #WD.
.
So yang mana kata lambat nampak kesan tu lepas ni bolehlah dapat kesan yg lebih cepat dari biasa. Boleh la tampak awet muda di hari raya nanti kalau guna #WDTA kan. .
👉 Satu lagi, #WDTA bebas paraben.
.
Paraben tu sebenarnya tak membahayakan pun kalau digunakan dalam kadar dos yang dibenarkan dan paraben yang ada dalam WD yg sekarang ni adalah paraben yg hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yg belum diproses. Bukanlah paraben tu diletakkan sewaktu pemprosesan krim dilakukan.
.
PAHAM KE IDOK? 😁
.
Tapi disebabkan ramai yang nak jugak jadi prof and tak nak kalah kelayakan dari prof. 😝 Maka terpaksalah boss kami mengalah dan wujudkan #WDTA yg tanpa paraben. .
Kalau ada yg cakap #WD ni produk sampah la, produk timbang kilo la. Rasanya tu bukan masalah kami, tapi masalah pada HATI sendiri, dan kalau ada masa pergilah check hati sendiri, ambk ubat, ubati dulu hati sendiri. Orait. Hehe
.
Okey, boss kami dah bagi kualiti produk yg terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan dari boss kami sendiri okeh, sebab boss kami cakap beliau memang bukannya pakar dalam bidang ni.
.
And, yang buat produk ni adalah PROFESSOR yg memang pakar dalam bidang kimia, yg berkelulusan dari Oxford London dan beliau dah buat formula import export produk kosmetik sudah melebihi 12tahun lamanya.
.
Tambahan pula, WD dah pun 4tahun dipasaran tanpa timbul sebarang masalah dengan pihak KKM serta sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan masih hangat sampai sekarang.
.
Itu bermakna produk kami terbukti berkesan dan berjaya memberi manfaat kepada para pengguna.
.
👉HARGA : RM75
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wdec #wdecmurah #wdecoriginal #womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal #womendesireessentialcream #womendesireessentialcreammurah #womendesireessentialcreamoriginal #womendesiree #wdta #womendesireetripleadvance

WDTA dah masuk stok ya sayang-sayang!! 😍
.
#WDTA tu apa?
.
Apa beza #WDTA dengan #WD yg ada sekarang?
.
Btw, WDTA tu ialah Women Desiree TRIPLE ADVANCE.
.
Meh Kmoon share sikit pasal perbezaannya 😊
.
Actually banyak bezanya, antaranya ialah,
.
👉 #WDTA boleh menganjalkan kulit 3KALI GANDA lebih pantas berbanding #WD.
.
So yang mana kata lambat nampak kesan tu lepas ni bolehlah dapat kesan yg lebih cepat dari biasa. Boleh la tampak awet muda di hari raya nanti kalau guna #WDTA kan. .
👉 Satu lagi, #WDTA bebas paraben.
.
Paraben tu sebenarnya tak membahayakan pun kalau digunakan dalam kadar dos yang dibenarkan dan paraben yang ada dalam WD yg sekarang ni adalah paraben yg hanya terkandung pada "RAW MATERIAL" yg belum diproses. Bukanlah paraben tu diletakkan sewaktu pemprosesan krim dilakukan.
.
PAHAM KE IDOK? 😁
.
Tapi disebabkan ramai yang nak jugak jadi prof and tak nak kalah kelayakan dari prof. 😝 Maka terpaksalah boss kami mengalah dan wujudkan #WDTA yg tanpa paraben. .
Kalau ada yg cakap #WD ni produk sampah la, produk timbang kilo la. Rasanya tu bukan masalah kami, tapi masalah pada HATI sendiri, dan kalau ada masa pergilah check hati sendiri, ambk ubat, ubati dulu hati sendiri. Orait. Hehe
.
Okey, boss kami dah bagi kualiti produk yg terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan dari boss kami sendiri okeh, sebab boss kami cakap beliau memang bukannya pakar dalam bidang ni.
.
And, yang buat produk ni adalah PROFESSOR yg memang pakar dalam bidang kimia, yg berkelulusan dari Oxford London dan beliau dah buat formula import export produk kosmetik sudah melebihi 12tahun lamanya.
.
Tambahan pula, WD dah pun 4tahun dipasaran tanpa timbul sebarang masalah dengan pihak KKM serta sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan masih hangat sampai sekarang.
.
Itu bermakna produk kami terbukti berkesan dan berjaya memberi manfaat kepada para pengguna.
.
👉HARGA : RM75
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wdec #wdecmurah #wdecoriginal #womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal #womendesireessentialcream #womendesireessentialcreammurah #womendesireessentialcreamoriginal #womendesiree #wdta #womendesireetripleadvance

KENAPA KRIM WOMEN DESIREE #WD PERLU SAPU IKUT LAWAN ARAH JAM🕛🕒🕕🕘🕛
.
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.
.
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
.
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
.
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
.
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya cenggitu..😉😉😉
.
.
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .

Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller #womemdesireeessentialcream #womendesireoriginal #womendesireoffer #calitcalitcantik #calitcalitsihat #womemdesirejb #womendesireipoh #wdeclover💖 - #wdeccod #nakhamil #ikhtiarhamil

Hye Good Morning #wdeclover💖
Amboi meleret leret senyuman mu itewww. Haa ni mesti pepagi tadi dah calit WD kan. Sebab tu mood lain macam je happy😊.
.
Okeyh saiyanggg. Yang dah calit WD pagi pagi tu syukur Alhamdulillah. Semoga uolls mendapat banyak manfaat asbab CALIT CALIT WD. Aamiinn.
.
Pagi ni kak ateen nak share sikit la antara KANDUNGAN BAHAN HEBAT yang ada dalam WD ni yang buatkan korang cantik berseri seri hari demi hari tu kan. Pengguna dan bakal pengguna WD harus tahu ni okeyh.✌🏻
.
1) Niacinamade
✔️Khasiatnya untuk memutihkan kulit secara alami. Ia juga menjaga kelembapan kulit serta mencegah kancer kulit.
.
2) Paeonia ( Akar Tree Peony)
✔️Khasiatnya mengurangkan masalah jantung. Selain itu juga fungsinya menurunkan tekanan darah dan melancarkan perjalanan darah.
.
3) Glutathione
✔️Melambatkan proses penuaan. Ianya jugak mencerahkan kulit seluruh badan selain memberi kelembapan dan kesegaran pada kulit kita.
.
4) Arbutin
✔️Adalah agen antioksida dan memberi perlindungan kulit dari radikal bebas serta mengawal melanin dari berkembang yang mengakibatkan kulit kusan dan gelap. .
.
5) Pueraria Mirifica
✔️Bahan ini sangat femes kat Thailand dan terkenal sbg herba yang boleh menganjalkan tekstur kulit yang kendur. Juga agen anti penuaan serta mampu menstabilkan hormon estrogen bagi wanita. Sebab tu ramai pengguna WD awet muda😘

Hebat kan bahan yang ada dalam WD. Sebab tu la WD ni krim kecantikkan viral yang wanita pilih untuk berdamping. Ditambahkan menggunakan teknologi NANO. Semua sebok nak cantik dan mantop dengan WD. .
.
Berkenan dgn WD? Meh la pinang WD dgn kak ateen sekarang sementara hantaran RM75 ja. Bila bila masa hantaran akan di naikkan ke harga asal RM95. Jadi lekaih jgn tggu lelama...😉😉😉
.
.
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .

Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller
#womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover

Hye Good Morning #wdeclover💖
Amboi meleret leret senyuman mu itewww. Haa ni mesti pepagi tadi dah calit WD kan. Sebab tu mood lain macam je happy😊.
.
Okeyh saiyanggg. Yang dah calit WD pagi pagi tu syukur Alhamdulillah. Semoga uolls mendapat banyak manfaat asbab CALIT CALIT WD. Aamiinn.
.
Pagi ni kak ateen nak share sikit la antara KANDUNGAN BAHAN HEBAT yang ada dalam WD ni yang buatkan korang cantik berseri seri hari demi hari tu kan. Pengguna dan bakal pengguna WD harus tahu ni okeyh.✌🏻
.
1) Niacinamade
✔️Khasiatnya untuk memutihkan kulit secara alami. Ia juga menjaga kelembapan kulit serta mencegah kancer kulit.
.
2) Paeonia ( Akar Tree Peony)
✔️Khasiatnya mengurangkan masalah jantung. Selain itu juga fungsinya menurunkan tekanan darah dan melancarkan perjalanan darah.
.
3) Glutathione
✔️Melambatkan proses penuaan. Ianya jugak mencerahkan kulit seluruh badan selain memberi kelembapan dan kesegaran pada kulit kita.
.
4) Arbutin
✔️Adalah agen antioksida dan memberi perlindungan kulit dari radikal bebas serta mengawal melanin dari berkembang yang mengakibatkan kulit kusan dan gelap. .
.
5) Pueraria Mirifica
✔️Bahan ini sangat femes kat Thailand dan terkenal sbg herba yang boleh menganjalkan tekstur kulit yang kendur. Juga agen anti penuaan serta mampu menstabilkan hormon estrogen bagi wanita. Sebab tu ramai pengguna WD awet muda😘

Hebat kan bahan yang ada dalam WD. Sebab tu la WD ni krim kecantikkan viral yang wanita pilih untuk berdamping. Ditambahkan menggunakan teknologi NANO. Semua sebok nak cantik dan mantop dengan WD. .
.
Berkenan dgn WD? Meh la pinang WD dgn kak ateen sekarang sementara hantaran RM75 ja. Bila bila masa hantaran akan di naikkan ke harga asal RM95. Jadi lekaih jgn tggu lelama...😉😉😉
.
.
PROMOSI WD RM75 SM / RM80 SS FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE TOPUP (untuk pembelian 2 unit & keatas) ❤️
.
Kita pakai, kita jual 🤗

Pm/ whtsapp/ telegram ye .
Kami akan guide anda

#dealeradleesyabeauty #trustedseller
#womendesireeessentialcream #womendesireoriginal #calitcalitcantik #womendesireoffer #calitcalitsihat #tipscantikkakateen #cantikdenganwdec #womendesirejb #womendesireipoh #wdeclover

Nak tau kenapa Nik suka #krimwd ni. Sebabnya Krim WD cenonet ni beratnya 15gm. Boleh bertahan sehingga 4- 5 minggu. Mudah dibawa kemana-mana & senang digunakan.

Krim WD ini mempunyai tekstur yang likat dan hanya calit sedikit sahaja penggunaanya. Walaupun kak lin terbalikkan botolnya tetapi masih lagi tidak jatuh.

Krim WD adalah produk yg DIFORMULASIKAN DENGAN TEKNOLOGI NANO dan mampu meresap 12 kali ganda ke dalam kulit.❤️❤️❤️. Peluang didepan mata. Anda mampu mengubahnya😉. Cantik dapat, awet muda dapat,cik abang pun makin sayangg😘😘 jom cecantik sesama sebelum raya dah nak dekat nie.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

#WD selamat di gunakan ke?
.
Opkoss lah selamat.WD dah ada dekat pasaran pon bermula dari tahun 2014 sampailah sekarang.
.
Masih lagi takde aduan mengatakan ada bahan kimia terlarang dalam kandungan bahan KRIM WD ni dari mana mana pihak.
.
Kalau ada confirmlah dah lama dah produk ni dah tak wujud di pasaran kan?
.
Mau kena kecam Adleesya Beauty ni kalau kami keluarkan produk yang merbahaya.Kami juga sangat menjaga kualiti produk WD dari masa ke semasa.
.
Produk WD juga di formulasi oleh pakar memformulasi produk kecantikan dalam dan luar negara.Beliau berpengalaman melebihi 13 tahun dalam memformulasi produk kecantikan dan kesihatan.Beliau juga adalah prof lulusan dari Universiti Oxford London.
.
Bukan sebarang individu yang memformulasi produk WD ni tau. .
Formula yang ada pada WD adalah bertaraf antarabangsa walaupon produk di kilangkan dalam Malaysia.
.
Jangan risau,
10,000 Pengguna setia bersama WD setiap bulan. Malah ada pengguna yang dah bersama WD melebihi tempoh 1tahun,2 tahun dan yang paling lama 3Tahun pon ada dah bersama WD.
.
Ini kerana WD memberi manfaat yang baik pada mereka dan di yakini SELAMAT di gunakan walau dalam jangka masa panjang.Secara tak langsung,membuatkan #WD_Tetap_DiHati.
.
WD tidak merosakkan kulit wajah malah membuatkan kulit wajah lebih berseri dan awetmuda dari usia sebenar pengguna.
.
WD HIGH RECOMMENDED PRODUCT
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang
#Teamfizabest
#WD_FAQ
#WD_Krim_AwetMuda

💐WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM💐
.
⚠100% ORIGINAL⚠
.
Kalau nak cantik, sihat serta awek muda dengan krim WDEC kene sabar dan KONSISTEN☝😌
KUNCI UTAMA TU!!!!!! Sebab setiap orang kesan tidak sama. Ada yang pakai sekejap tak sampai seminggu dah nampak kesan. Ada yang kene pakai atleast 3unit baru nampak perubahan.
Sekurang-kurangnya sabar ke 3unit WDEC biar ia merawat dalaman dan hormon kita😃
Sayang kalau berhenti di tengah jalan😯
.
KELEBIHAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM :
🌹 Meremajakan kulit anda
🌹 Menstabilkan hormon dalam badan anda
🌹 Mengawal tahap STRESS anda
🌹 Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
🌹 Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
🌹 Menaikkan seri wajah dan mencerahkan kulit hari demi hari (effect GLOWING)
🌹 Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur
🌹 Menghilangkan Double Chin (V-Shape)
🌹 Membantu mengatasi masalah jerawat
🌹 Memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam
🌹 Mengatasi masalah eyebag anda
🌹 Mengatasi masalah bibir kering, merekah dan hitam (Hasilnya bibir menjadi pink)
🌹 Melegakan sengugut dan kitaran haid tidak normal
🌹 Merawat penyakit maigrin
🌹 Membantu menyuburkan rahim
🌹 Digunakan sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat..
🌹 Menambahkan kadar Metabolisma (Pelangsingan badan)
🌹 Menghilangkan simptom menopouse
🌹 Memudarkan Stretchmark
🌹 Mengetatkan kembali "MISS V " yang longgar
🌹 Boleh meningkatkan "HUBUNGAN" kemesraan suami isteri
.
👉OFFER : RM69
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#wdec #wdecmurah #wdecoriginal #womendesire #womendesiremurah #womendesireoriginal #womendesireessentialcream #womendesireessentialcreammurah #womendesireessentialcreamoriginal #womendesiree

Inilah masalah pertama yang WD telah tunjukkan kehebatannya pada diri Nik sendiri. Alhamdullillah asbab calit QD, senggugut hilang.
.
.
Kalau dulu nak databg period je confirm betis ni lenguh sangat, pinggang pun sakit dan badan tak selesa. .
.
Selepas calit WD macam tak percaya je bila senggugut dah hilang, darah pun lancar je. So aktiviti hadian Nik tak terkesan pun kalaupun period. .
.
Gigih Nik pakai, sekarang dah botol ke5, tak jemu2 pun calit WD. Makin hari makin banyak perubahan, WD boleh bantu stabilkan hormon jugak sebab kandungannya ade preuaria mitifica. Ada yang berjaya hamil jugak tau..Happy because Nik antara yang berjaya tu. Nik yakin rezeki dari Allah, tapi usaha itu perlu untuk kita dapatkan sesuatu.
.
.
Untuk korang yang ade period, kulit muka bermasalah. Boleh try tau, atleast konsisten 3botol dan tengok perubahan pada diri kita macam mana. :*
.
.
Jadikan #WD_SENTIASA_DIHATI 😘

Harga masih ade less Rm20 tau. :)
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, Parit Raja dan kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang
#Teamfizabest #Dealerwanted

Happynya tengok feedback pengguna WD.Tak sangka sapuan nipis cream WD pada 3 POINT NADI merubah 360 darjah keadaan kulit.
.
.
Sekarang bila kulit dah elok,guna bedak n make up nipis je dah cukup.Dah cukup beseri,glowing,peloles dan cantik.
.
.
Kalau kulit kusam,warna tak sekata,gelap ,bejerawat,kering atau terlalu berminyak memang tak nampak cantik beseri.Walau pun make up tebal kan?
.
.
Sebab tu penting rutin penjagaan kulit dari dalam dan luar.Make up no 2.No satu adalah,kulit sihat tanpa masalah.Untuk penjagaan kulit,perkara pertama perlu dititik beratkan adalah penjagaan dalaman.
.
.
Sebab tu ramai guna WD termasuk sis ni,dapat perubahan luar biasa.WD seakan perisai dari dalam bertindak buang toksin dan kotoran serta MENCERAH,MENGANJAL,MENEGANG,dan beri kesan AWET MUDA pada kulit dari dalam agar ramai pengguna dapat kulit yang diingini.
.
.
WD memang berfungsi khas merawat kulit dari dalam.Bila dalaman sihat,memancar dan menyerlahkan lagi seri wajah luaran.So,jangan ragu dengan cream BIOTEKNOLOGI NANO #WD yang SELAMAT,LULUS KKM dan FORMULA PROF.
.
.
Ramai dah yang transform 360 darjah hasil penggunaan konsisten WD.In Shaa Allah.Sori tau,tak berniat pun nak goda uolls dengan WD ni,saja # SHARE benda bermanfaat n best.Serius best!Nah ❤
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam dan kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang
#Teamfizabest #Dealerwanted

Korang meh tengok ni.

Semua kakak kakak cantik ni umur 40 siri dahh tau tapi masih #Awet_Muda macam umur 20 an lagi.

Agak agak apa #RAHSIA_AWET_MUDA diorang ye?

Cuba perhatikan gambar setiap seorang. +Eyebag hilang
+Kedutan berkurang
+Kulit wajah anjal tegang dan cekang.
+Kulit peloless berseri kalah anak dara trang tang tang.

Pheww berpeluhhh tengok wajah diorang ni kan.
Yelah,umur dah 40siri tapi nampak macam anak dara 20 an.

Tak seram ke kita yang baru umur 30an dah nampak tua dari usia.Pastu kedut plak dah macam highway makin besimpang siur.

Nak Nik kongsikan #RAHSIA Yang paling MUDAH untuk kekal awetmuda dan jelita di abad ini?

Caranya hanya Konsisten guna KRIM_AWET_MUDA.
#WD jer

Jom kita buat roadblock kedutan yang kian bertambah tu. Jangan bagi dia peluang lagi untuk buat wajah kita nampak tua dari usia.

Kita berhak untuk dapatkan kecantikan abadi hanya dengan sedikit pelaburan yang menjimatkan.

Tak perlu keluar beratus dan beribu pon nak dapatkan kulit cantik tegang peloless macam retisss sesayang.

Percayalah,

Lebih 10,000 pengguna WD dah merasai transformasi kecantikan yang abadi.

Dengan harga yang sangat berbaloi untuk perubahan yang mereka alami sekarang ni.

Nak kekal cantik,awetmuda dan berseri?

Ada #GIFT_ISTIMEWA buat 50 orang yang pertama membuat pembelian mulai hari ini.
.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang

APA ITU WD?
WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.
WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP.
❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita.
.
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda
USP WD
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda.
❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan.
.
.
WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
Formulated adalah Prof dari oxford london.
kilang di dalam Malaysia.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

APA ITU WD?
WD ini Ialah krim kecantikan yang mengunakan revolosi Bio teknologi NANO, Sudah berada 3tahun dalam pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.
WD ni fungsi dia pantas menyerap 12kali ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh badan kita, cuci darah kotor yang boleh bawak penyakit dalam tubuh badan dan mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar dan berseri
.
.
CARA penggunaan WD ni pon MUDAH DAN PANTAS MENYERAP.
❤nadi kedua pergelangan tangan kanan
❤nadi kedua belah leher
❤bahagian (ari) rahim wanita.
.
.
FUNGI UTAMA WD
❤ Mencerahkan
❤ Menganjalkan
❤ Menegangkan
❤ Anti penuaan/ awetmuda
USP WD
❤ Krim Bio Teknologi Nano
❤ Krim yang mudah meresap dan tidak berminyak
❤ Mudah guna Hanya 3point nadi sahaja dan mudah bawa
❤ Krim kecantikan yang pelbagai guna
❤ Krim khas untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan awetmuda.
❤ 80% pengguna repeat order
❤ Selamat untuk di gunakan.
.
.
WD selamat di gunakan dan ianya lulus KKM DAN BPFK
Formulated adalah Prof dari oxford london.
kilang di dalam Malaysia.
.
Promotion 3rd Anniversary AdleesyaBeauty
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

4 SEBAB QULIT NAMPAK KUSAM DAN BJRAWAT
.
Adakah ini punca qulit anda poblem..?
.
Sebab 1 - Lepas Stop Sk1ncare
Sebab 2 - Salah Makan
Sebab 3 - Dtg Blan
Sebab 4 - Stress
.
Saya Percaya
Dah macam cara
Dah macam kaedah
Dah macam teknik
.
Yg moden
Yg traditi0nal
Semua anda da cuba
.
Tapi tak berksan
Dan beratus duit anda da habes
Kesan pon takde
.
Jom try krim kecantikan yang berteknology nano plak menyerap 12kali ganda terus ke pembuluh darah dan terus rawat dan memyah toksin yg ade pada darah. :)
.
Krim WD mampu mencerahkam, menegangkan, mengangjalkan dan awet muda. Makin lama mencalit, pasti akan terus melekat tak mau stop. :)
.
Harga masih ade less Rm20 tau. :)
1 unit Rm75 Freepos, Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, Parit Raja dan kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati #calitcalitcantik #dealerwdkluang
#Teamfizabest #Dealerwanted

Most Popular Instagram Hashtags