#wizzairflying

PALING TERBARU

and once again something new in my big collection of #inflightmagazines this time a fresh issue of #WizzMagazine from #WizzAir #Hungary !!! Special THANX & MAX RESPECT to my co-worker - Ксения!!! Спасибо Огромное!!! #inflightmagazine #Wizz #inflight #magazie #wizzairlines #wizzairlovers #wizzairflying #wizzairhungary #hungary🇭🇺

Gjeorgjia nis bashkepunimin me Wizz Air per te terhequr turiste
Gjeorgjia ka zbuluar planet per promovimin e destinacioneve me te mira natyrore dhe kulturore vendase per turistet e Ballkanit dhe per kete ka nisur nje bashkepunim me linjat low cost. Wizz Air do te filloje nga vera e ketij viti fluturimet direkte Rumani - Gjeorgji. Sipas kompanise ajrore sherbimi i ri me kosto te ulet nga Bukureshti ne Kutaisi, do te filloje me 3 korrik 2018. Kompania shtoi se te gjithe pasagjeret e turistet qe kerkojne nje vend me lugina te medha te gjelbra, me vreshta gjigante apo me kisha te vjetra dhe kulla vrojtimi te vendosura ne nje peizazh malor te mrekullueshem duhet te zgjedhin patjeter Gjeorgjine.

#WizzAir #wizzairmarathon #wizzairmarathonkiev #wizzairkyivcitymarathon2017 #wizzairkyivcitymarathon #wizzairfly #wizzairflying #wizzaircom #wizzairbudapest #wizzairrunwayrun2017 #wizzairukraine

Paling Populer Instagram Hashtag