#wingzbangigateway

MOST RECENT

There's no need of no other word can describe you other than super luscious!
#appetizingfood#deliciousfood#deliciousfoodatbangi#bangichoice#bangigateway#wingzbangigateway#foodhunters

tb malam tadi, sedappp yakmattt. Lepas anak tekak mummy n baby n noahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#ayamwingz #wingzbangigateway #sedap #foodporn #menjilatjari #abdulnoahanaqi #balikteruskrohhkrohh #cheeselover #cheese

Sedap sangat smpai rasa nak fly lepas makan Wingz ni!✈️
#bangi#bangifood#foodhunters#winglovers#wingz#wingzbangigateway

.
Fried Wingz.
Choose either BBQ, CHEESY CHEESE or TRIPPLE SPICY.
6 pieces : RM 14.90
12 pieces : RM 26.90
24 pieces : RM 46.90

Kat Bangi Gateway je.

Tekan kat location atas ni, sure jumpa πŸš—βœ… #wingzbangigateway#Grilledwingz#Friedwingz#BBQ#TRIPPLESPICY#CHEESYCHEESE

.
'WoW... 2nd Time here... #aqsuka'

Respons customers yang dah dua kali ke Wingz.
Sekali rasa nak lagi.
Wingz buat korang ketagih nak datang dan makan di Wingz non stop! πŸ’ž

#repeatnonstop#ketagih#wingzbangigateway#tengokjeleleh

.
Korang tahu apa rasanya dapat ngap Wingz?
Sekali ngap tu rasa berbunga je sebab sedap sangat! 😳

Sekali tengok meleleh punya! Jangan tunggu lama-lama, nanti Wingz di ambil orang, kang melepas πŸ˜‚

Mohler datang ke Wingz di Bangi Gateway, 12pm-10pm

#meleleleh#nantiterlepas#stoklicinterlepaslagi#wingzbangigateway#Grilledwingz#Friedwingz#TRIPPLESPICY#CHEESYCHEESE#BBQ

.
Nak lunch yang simple?πŸ˜•
Nak lunch yang mengenyangkan ? 😚

Wingz ada ni haa..
Wingz guarantee korang makan je Wingz, korang kenyang! 😊

Beroperasi dari 12 pm - 10pm di Bangi Gateway

#wingzbangigateway#kenyangpunyalah#Friedwingz#Grilledwingz

.
"The best chic wingz in town. My fav is the spicy one.. Give it a try...😘 You'll love it..." - Wingerz sejati @nuhadawi dah try Tripple Spicy Wingz!

Apa anda tunggu lagi? Meh ke Wingz sekarang! πŸ˜‹
#wingerzsejati#TRIPPLESPICY#Friedwingz#wingzbangigateway

.
Dah ada pilihan hati untuk makan tengah hari? Nak yang ringkas tetapi mengenyangkan?

Haaa..Wingz ada di Bangi Gateway untuk andaπŸ—

Ada Grilled Wingz dan Fried Wingz dengan set nasi. πŸ—Grilled Wingz : Original, Tripple Spicy
πŸ— Fried Wingz : Tripple Spicy, Cheesy Cheese dan Bbq
Jom lunch kat Wingz! πŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€β™‚ #setnasi#kenyangpunya#wingzbangigateway#youdontneedasilverforktoeatwingz

.
Respons yang meletup tup tup daripada seorang bloggers Jelajah Maya! πŸ’“

Terima kasih kerana terus menerus memberi respon positif kepada Wingz πŸ‘πŸ»βœ… #foodhunters#wingzbangigateway#positivevibes#meletuptuptup

.
Wingz terletak di pusat membeli-belah Bangi Gateway. Masa operasi 12 tgah hari hingga 10 malam.

Dah rasa sekali mesti nak lagi.
6 ketul WINGZ memang tak akan cukup untuk seorang! 🀭

Tapi jangan risau kami ada set 12 & set 24 ketul wingz yang anda boleh uprage ikut keupayaan perut anda 🀭 fried wingz datang dengan pilihan sos terbaik kami iaitu BBQ, Triple Spicy & Cheesy Cheese.

Manakala grilled wingz dalam 2 pilihan original atau Spicy grilled.

Peringatan : spicy grilled utk anda yang benar benar sukakan pedas.. kepedasan tahap dewa πŸ˜‚

Meh datang untuk nikmati makanan tengah hari andaπŸƒπŸ»β€β™€πŸƒπŸ»β€πŸ— #wingzbangigateway#youdontneedasilverforktoeatwingz#6pcstakckup#sekalicubanaklagi

.
Anda seorang food hunters yang sejati? Inginkan kelainan yang luar biasa?
Meh datang ke Wingz di Bangi Gateway!

Anda mampu kenyang perut senang hati dengan harga set tengah hari yang berpatutan πŸ‘πŸ» RM 39.90 untuk 12 pcs combo

#takkeringpoket#sedap#setmakantengahhari#wingzbangigateway#foodhuntersshouldtry

.
Dah bosan dengan tempat lepak yang sama? Meh datang Wingz untuk lepak dengan besties!

Mereka dah datang lepak kat Wingz dan ternyata mereka suka dengan pilihan makanan yang ada di Wingz πŸ˜‹

Meh datang dan lepak di Wingz πŸ‘Œ

#chilldiWingz#withbff#withfamily#wingzbangigateway#Grilledwingz#Friedwingz

.
Perhatian kepada semua wingerz! πŸ”Š

Kami ada sesuatu untuk wingerz.

1. Beli 6,12 atau 24 ketul Spicy Grilled Wingz.
2. Tangkap gambar bersama belian tersebut dan hantarkan maklum balas terbaik anda.

Jangan lupa untuk tag maklum balas anda di ig @wingz.bangigateway.

Maklum balas yang terbaik akan menerima 24 ketul Spicy Grilled Wingz! 😨

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!πŸ‘Œ
.

Attention to all wingerz! πŸ”Š

We got something for you.

1.Buy 6,12 or 24 pieces of Spicy Grilled Wingz.
2. Selfie with the purchased Spicy Grilled Wingz together with your own best feedback.

Don't forget to tag along with the feedback our ig @wingz.bangigateway.

The best feedback will get 24 pieces of Spicy Grilled Wingz! 😨

Don't miss this ultimately chance! πŸ‘ŒπŸ» #specialforwingerz#get24pcSpicyGrilledWingz#dontmissthischance#wingzbangigateway

Wisely said. Enjoy yourself by eating the good dish.

Come and eat at wingz tomorrow before it's too late!
#wingz#wingzbangigateway#youdontneedasilverforktoeatwingz

Awak.

Awak tahu apa persamaan antara awak dan wingz?
.
.
.
.
.
Awak dan wingz selalu buat saya jatuh cinta tau! πŸ’ž #jatuhcinta#donepickupline#wingerz#wingzbangigateway

Hungry?

Be ready and fill your tummy with the greatness choices πŸ˜‹
🌟 grilled wingz
🌟 crunchiness fried wingz
Available with three awesome flavours of tripple spicy, cheezy cheese and bbq sauce.

What are you waiting for?! Grab the chance now!
Open from 12pm to 10pm
#youdontneedasilverforktoeatwingz
#wingzbangigateway
.
Lapar?

Sediakan diri dan perut anda dengan hidangan hebat kami
🌟wingz yang dipanggang
🌟wingz goreng yang rangup
Dengan pilihan sos yang mantap: tripple spicy, cheesy cheese dan bbq

Apa anda tunggu lagi?!
Jangan lepaskan peluang anda sekarang!
Beroperasi dari 12 tengah hari hingga 10 malam
#youdontneedasilverforktoeatwingz
#wingzbangigateway

Salam Jumaat dan selamat pagi :) #wingz #wingzbangigateway

I'm hungryyyyy!
Our little regular customer, Hana, while waiting for her cheezy wingz
#wingzbangigateway #anakmalaysia #malaysianmade #kepakayam #wingz #wingzlicious

Most Popular Instagram Hashtags