[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#wideshawlborong

49673 posts

TOP POSTS

Maldivler §⊙μ※β⊙£※¥⊙€ M L :-):-|^_^o_o" >"< T︵℃℉△△#→→→→diving_memories ←←←←
#wideshawlborong #nikon #eyrepeninsula #spearfishing #spearfishing_reviews

Announcing Tag and Win Contest Winner!!! Congratulations dearest @_aliazhh!!!😍😍😍😍 Thank you for others yang sentiasa juga tag and comment 😘 But no worries tau, yang participate pun ada hadiah juga!🤗 Boleh claim FREE VOUCHER dengan kami, just DM kami with screenshot of your comment ye😘😘😘
.
.
Congratulation and insyaAllah ada rezeki lain masa kita buat GIVEAWAY lagi ye!🤗🤗🤗 Winner active follower tak announce lagi ni, dah join belum? Nak bagi Hanna Wideshawl Free ni😭😭😭
.
.
Come and claim your gift now!😘
.
.
ACTIVE FOLLOWER CONTEST STILL ON! BE THE LAST COMMENT OR LIKE AND COMMENT ALL POST! HANNA WIDESHAWL TO BE YOURS!❤❤❤❤❤
‌.
________________________________________________
For catalogue, CLICK @tudung.ace.catalogue.
For feedback, CLICK @tudung.ace.feedback
________________________________________________ ,,#tudungturki #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbidang60 #wideshawllabuh #tudungbirel #tudungbawalplain #tudung #bawalchiffonbidang60 #wideshawlborong #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawalturki #gengbawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang60 #bawalchiffon #bawallabuh #sayajualtudung #bawalbidang55 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonplain
#bawalchiffonmurah #bawallabuhmurah, #blouselabuh#blousemuslimah#wideshawl#wideshawlmurah,

Earth colour, favourite colour semua orang. Betul tak? .

Item: Naaila 1.0
Type: Shawl
Price: RM10 .
.

Untuk yang nak borong whatsapp kami utk dapatkan special price ❤
.

Nak Order? Whatsapp: +6017-6914960 atau klik link di bio ye. Tq 😘
.

#sayajual #sayajualtudung #wideshawls #wideshawl #wideshawlchiffon #rayashawl #raya2017 #borong #borongshawl #shawlborong #borongshawlchiffon #wideshawlborong #wideshawlraya #shawlchiffon #shawlchiffonraya #wideshawlmalaysia #wideshawlplain #plainshawl #plainwideshawl #sayajualwideshawl #bazaarpaknil #printedshawl #printedwideshawl #wideshawlmurah #wideshawlrm10 #shawlrm10 #shawlkeknis

MOST RECENT

Announcing Tag and Win Contest Winner!!! Congratulations dearest @_aliazhh!!!😍😍😍😍 Thank you for others yang sentiasa juga tag and comment 😘 But no worries tau, yang participate pun ada hadiah juga!🤗 Boleh claim FREE VOUCHER dengan kami, just DM kami with screenshot of your comment ye😘😘😘
.
.
Congratulation and insyaAllah ada rezeki lain masa kita buat GIVEAWAY lagi ye!🤗🤗🤗 Winner active follower tak announce lagi ni, dah join belum? Nak bagi Hanna Wideshawl Free ni😭😭😭
.
.
Come and claim your gift now!😘
.
.
ACTIVE FOLLOWER CONTEST STILL ON! BE THE LAST COMMENT OR LIKE AND COMMENT ALL POST! HANNA WIDESHAWL TO BE YOURS!❤❤❤❤❤
‌.
________________________________________________
For catalogue, CLICK @tudung.ace.catalogue.
For feedback, CLICK @tudung.ace.feedback
________________________________________________ ,,#tudungturki #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbidang60 #wideshawllabuh #tudungbirel #tudungbawalplain #tudung #bawalchiffonbidang60 #wideshawlborong #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawalturki #gengbawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang60 #bawalchiffon #bawallabuh #sayajualtudung #bawalbidang55 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonplain
#bawalchiffonmurah #bawallabuhmurah, #blouselabuh#blousemuslimah#wideshawl#wideshawlmurah,

Wideshawl Printed H&M
sehelai RM5 exclude postage
ukuran: 2m x 1.7m approx
warna seperti dlm gmbr, tk edit #originalwideshawl
#wideshawl #wideshawlprinted #tudunglelong #tudungborong #wideshawlborong #shawlrm5 #wideshawlhnm #wideshawlinspiredhnm

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

Fringé Wideshawl
-
Code : -
RM10
Exclude Postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM10
-
10 pcs FREE POSTAGE SM
-
Material : Cotton Visscose
Measurement : 1.8x2.0 (oversize)
-
For Purchase Whatsapp -0174247742

#sayajual #sayajualwideshawlplain #sayajualwideshawl #wideshawlborong #wideshawlprinted #wideshawlprintedborong #jitraloqstaq #vendurkedah #sisjual #sisjualborong #wideshawlplain #sayajualshawlarab #sayajualmurah

DUO COLOUR ARABIC CRUSH WIDESHAWL
-
Arabic wideshawl style didatangkan pelbagai corak tekstur berbeza. Favourite turki arab girlsss 😍
🐰Tak perlu iron
🐰Travel friendly
🐰Jimat masa!
.
Material: Quality Cotton Crepe
Measurement: 1.7M x 0.65M approximately
.
🌸Wholesale 20pcs & warna2 random shj
.
HARGA DAH TERMASUK POSTAGE
RM70 SM
RM80 SS
.
Untuk order atau segala pertanyaan, sila Whatsapp +6010-9113330
-
#wideshawl #wideshawlborong #wideshawlwholesale #arabiccrumple #arabiccrumpleborong #arabicshawl #arabicshawlborong #arabiccrumpleshawl #arabicwideshawl #arabicshawl #cottonwideshawl #shawlmurah #borongshawl #borongshawlmurah #tudungborong #tudungborongmurah #pemborongtudung #pemborongmalaysia #nhcswholesale #wholesalebrunei #wholesalehijabbrunei #wholesalesingapore #wholesalehijabsingapore #hijabbrunei #hijabsingapore #wholesalehijab #hijabwholesale

Earth colour, favourite colour semua orang. Betul tak? .

Item: Naaila 1.0
Type: Shawl
Price: RM10 .
.

Untuk yang nak borong whatsapp kami utk dapatkan special price ❤
.

Nak Order? Whatsapp: +6017-6914960 atau klik link di bio ye. Tq 😘
.

#sayajual #sayajualtudung #wideshawls #wideshawl #wideshawlchiffon #rayashawl #raya2017 #borong #borongshawl #shawlborong #borongshawlchiffon #wideshawlborong #wideshawlraya #shawlchiffon #shawlchiffonraya #wideshawlmalaysia #wideshawlplain #plainshawl #plainwideshawl #sayajualwideshawl #bazaarpaknil #printedshawl #printedwideshawl #wideshawlmurah #wideshawlrm10 #shawlrm10 #shawlkeknis

YES!!! Its your call!😱😱😱
.
.
Sale penghabisan stock and year end sale besar besaran😭😭😭 Harga tudung serendah RM23 ringgit dan all items are on fire😭😭😭
.
.
Grab fast while stock available! Do Whatsapp 011.2351.0822 for stock update and get yours now!😰😰😰
.
.
GIVEAWAY & ACTIVE FOLLOWER CONTEST STILL ON! BE THE LAST COMMENT OR LIKE AND COMMENT ALL POST! HANNA WIDESHAWL AND JASMINE SQUARE TO BE YOURS!❤❤❤❤❤
‌.
________________________________________________
For catalogue, CLICK @tudung.ace.catalogue.
For feedback, CLICK @tudung.ace.feedback
________________________________________________ ,,#tudungturki #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbidang60 #wideshawllabuh #tudungbirel #tudungbawalplain #tudung #bawalchiffonbidang60 #wideshawlborong #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawalturki #gengbawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang60 #bawalchiffon #bawallabuh #sayajualtudung #bawalbidang55 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonplain
#bawalchiffonmurah #bawallabuhmurah, #blouselabuh#blousemuslimah#wideshawl#wideshawlmurah,

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

Kan dah cakap!😫😫😫
.
.
Bawal Manis ni memang best gila, and tengah sale 3 helai RM100 + Free sehelai lagi😭😭😭 Cepat grab sebab dah banyak sold out😭😭😭
.
.
Cantik sangatttttt awak @hmrbdrl 😍😍😍 Tq sudi share ootd and sooo manis in Bawal Manis!!!😘😘😘 She is donning code Jasmine Creamy yang dah lesup abes dah😂
.
.
Jom whatsapp 011.2351.0822 or click link kat bio sekarang!😍😍😍
.
.
.
GIVEAWAY & ACTIVE FOLLOWER CONTEST STILL ON! BE THE LAST COMMENT OR LIKE AND COMMENT ALL POST! HANNA WIDESHAWL AND JASMINE SQUARE TO BE YOURS!❤❤❤❤❤
‌.
________________________________________________
For catalogue, CLICK @tudung.ace.catalogue.
For feedback, CLICK @tudung.ace.feedback
________________________________________________ ,,#tudungturki #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbidang60 #wideshawllabuh #tudungbirel #tudungbawalplain #tudung #bawalchiffonbidang60 #wideshawlborong #tudungmurah #tudungbawal #tudungbawalturki #gengbawal #bawalchiffonmurah #bawalbidang60 #bawalchiffon #bawallabuh #sayajualtudung #bawalbidang55 #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonplain
#bawalchiffonmurah #bawallabuhmurah, #blouselabuh#blousemuslimah#wideshawl#wideshawlmurah,

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

🌸Bawal cotton 😱
🌸RM10 exc postage 😱
🌸Material cotton voile 😱
🌸Tak bosan pakai tudung sama je sebab lebih 10 warna yang menarik yang boleh dipilih 😱
🌸Mudah dibentuk😱
🌸Boleh pakai pelbagai cara 😱
🌸Kain yang berkualiti😱
🌸Beli banyak dapat harga murah 😱
🌸Boleh borong dan boleh pilih warna 😱
🌸Dm or ws 0173052362 to order 😘
🌸 *Sila tanya color yang available terlebih dahulu di ws atau dm*

#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #tudungbawalchiffon #tudungchiffonmurah #tudungchiffon #tudungborong #tudungborongmurah #bawalmurahmalaysia #shawlchiffon #shawl #shawlmurah #chiffonborong #chiffonborongmurah #bawalchiffonrm10 #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #wideshawl #fringeshawl #shawlarab #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawlborong #bawalcotton #bawalkangaroo #bawalcottonmurah

From china with ❤️ to Malaysia. Ready stock darling...
Lagi lagi Wide shawl plain. Lagi senang tak payah gosok ;) boleh terus pakai pergi keje uolls kalau tak sempat nak gosok pagi pagi dan dah terlewat bangun..... Heheheheheheehheeh
Rm15 tidak termasuk postage
Borong 1 Warna 10pcs minimum campur warna
Ukuran 180cmX95cm

Berminat untuk borong juga boleh Whatsapp/Wechat/Text order di 0136016661

#alhamdulilah #kedaidibazarmelawati #tamanmelawati #syukur #sayajual #sayajualonline #sayajualwideshawl
#selendang #shawllabuh #shawlmurah #sayajualshawl #selendangbesar #islam #jualan #ilovehijab #jualanmurah #borong #borongmurah #borongshawl #wideshawl #wideshawlborong #wideshawlmurah #shawlarabicborong #shawlarabic #jujurmeniaga #bukanagent #kaminaikchina #kamibukanagent #kirimbarangchina #readystok

From china with ❤️ to Malaysia. Ready stock darling...
Lagi lagi Wide shawl plain. Lagi senang tak payah gosok ;) boleh terus pakai pergi keje uolls kalau tak sempat nak gosok pagi pagi dan dah terlewat bangun..... Heheheheheheehheeh
Rm15 tidak termasuk postage
Borong 1 Warna 10pcs minimum campur warna
Ukuran 180cmX95cm

Berminat untuk borong juga boleh Whatsapp/Wechat/Text order di 0136016661

#alhamdulilah #kedaidibazarmelawati #tamanmelawati #syukur #sayajual #sayajualonline #sayajualwideshawl
#selendang #shawllabuh #shawlmurah #sayajualshawl #selendangbesar #islam #jualan #ilovehijab #jualanmurah #borong #borongmurah #borongshawl #wideshawl #wideshawlborong #wideshawlmurah #shawlarabicborong #shawlarabic #jujurmeniaga #bukanagent #kaminaikchina #kamibukanagent #kirimbarangchina #readystok

FLASH SALE!! FLASH SALE!!FLASH SALE!!
valid 9.30am (8 Dec) - 11pm (9 Dec)
.
untuk waktu ini sahaja..kami beri harga GILAAAA pada customer kesayangan kami..shawl arab viral anda wajib beli..
.
FRINGE ARABIC WIDESHAWL
.
untuk hakak2 hijabisturrrrr mmg sesuai sgt dgn koranggggg..style & trendy😍😍
.
sebab ape korang kena ada FRINGE ARABIC WIDESHAWL ni??
🌸easy to wear
🌸tak perlu iron
🌸travel friendly
🌸tak jarang
🌸lebar korang siap boleh lipat dua .
cara penjagaan
🌸tak perlu basuh beria2 -rendam then sidai
🌸jgn lipat (sangkut/gulung shj)
🌸tak perlu iron (utk penjagaan texture)
.
borong 20pcs
.
harga FLASH SALE :
20pcs RM120sm RM130ss
.

harga sudah termasuk postage
.
berminat??whatsapp +60165552284
.

#fringearabic
#easytowearhijab
#hijabwholesalermalaysia #borongmurah #borongshawl #borongtudung #borongtudung #shawlprintedcantik #shawlprintedbubble #bubblepritedwideshawl #wideshawlborongbrunei #wideshawlborongsingapore #wideshawlmosscrepechiffon #wideshawlheavychiffonmurah #wideshawlborong #wideshawlsmurah

Most Popular Instagram Hashtags