[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#whitepaperbag

5528 posts

TOP POSTS

DONE
#
……………………………………………………………
PRINTED KRAFT PAPERBAG +
PP CORD HANDLE + BASE BOARD
……………………………………………………………
Dimension : +- 8"x 5"x 3"
Type : WITH BOTTOM (BERTAPAK)
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag)
Weight: +- 60gsm

PRICE
------------
100pcs @ RM80

Harga yg dinyatakan termasuk lah
PRINTING
TALI PPCORD ( SIAP PASANG )
BASE BOARD/BASE CARD

Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan size paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

Material dari kraft paper / recycle paper..ala2 mcm McDonald takeway paperbag tu

Cara untuk buat tempahan sila DM @ WA 01121101743
1. Item ( screenshot gmbr dari IG ) :
2. Quantity :
3. Required date :
4. Location :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #paperbagbertali #paperbagwithhandle
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabymurah #ziplockpaperbag

(B-side of previous post)Top of the week requires strong ☕️coffee & pandesal! Hot or cold brew, don't matter. Put an 🍳egg on it,spread that 🧀 cheese whiz or peanut butter.Canvas Tote Link in bio 👆🏽#filipinobreakfast#filipinofood#coffee#pandesal#kape#breakfastsandwhich#putaneggonit #filipinosbelike#freshbread#breadrolls#cheesewhiz#pimentocheese #peanutbutter#spreadthebread #pigpartsandbeer#bakerslife #bakerylife #brownbagspecial #whitepaperbag #baristalife#coldbrew #targetstyle

Na takim fantastycznym zdjęciu oznaczyła nas @nat_ratynska. Dzień dobry wszystkim :)
#interior #whitepaperbag #whitewall #thankyou #goodmorning #RiseAndShine #oldsmellsgood

DONE
1000pcs

x……………………………………………………………
PRINTED KRAFT PAPERBAG +
PP CORD HANDLE + BASE BOARD
……………………………………………………………
Dimension : +- 8"x 5"x 3"
Type : WITH BOTTOM (BERTAPAK)
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag)
Weight: +- 60gsm

PRICE
------------
100pcs @ RM80

Harga yg dinyatakan termasuk lah
PRINTING
TALI PPCORD ( SIAP PASANG )
BASE BOARD/BASE CARD

Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan size paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

Material dari kraft paper / recycle paper..ala2 mcm McDonald takeway paperbag tu

Cara untuk buat tempahan sila DM @ WA 01121101743
1. Item ( screenshot gmbr dari IG ) :
2. Quantity :
3. Required date :
4. Location :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #paperbagbertali #paperbagwithhandle
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabymurah #ziplockpaperbag

MOST RECENT

PROJECT DONE
PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

PRICE : 100pcs @ RM45

Harga tidak termasuk postage

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbagmurahmalaysia

PROJECT DONE
PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

PRICE : 100pcs @ RM45

Harga tidak termasuk postage

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbagmurahmalaysia

DONE
1000pcs

x……………………………………………………………
PRINTED KRAFT PAPERBAG +
PP CORD HANDLE + BASE BOARD
……………………………………………………………
Dimension : +- 8"x 5"x 3"
Type : WITH BOTTOM (BERTAPAK)
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag)
Weight: +- 60gsm

PRICE
------------
100pcs @ RM80

Harga yg dinyatakan termasuk lah
PRINTING
TALI PPCORD ( SIAP PASANG )
BASE BOARD/BASE CARD

Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan size paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

Material dari kraft paper / recycle paper..ala2 mcm McDonald takeway paperbag tu

Cara untuk buat tempahan sila DM @ WA 01121101743
1. Item ( screenshot gmbr dari IG ) :
2. Quantity :
3. Required date :
4. Location :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #paperbagbertali #paperbagwithhandle
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabymurah #ziplockpaperbag

DONE
1000pcs

x……………………………………………………………
PRINTED KRAFT PAPERBAG +
PP CORD HANDLE + BASE BOARD
……………………………………………………………
Dimension : +- 8"x 5"x 3"
Type : WITH BOTTOM (BERTAPAK)
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag)
Weight: +- 60gsm

PRICE
------------
100pcs @ RM80

Harga yg dinyatakan termasuk lah
PRINTING
TALI PPCORD ( SIAP PASANG )
BASE BOARD/BASE CARD

Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan size paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

Material dari kraft paper / recycle paper..ala2 mcm McDonald takeway paperbag tu

Cara untuk buat tempahan sila DM @ WA 01121101743
1. Item ( screenshot gmbr dari IG ) :
2. Quantity :
3. Required date :
4. Location :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #paperbagbertali #paperbagwithhandle
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabymurah #ziplockpaperbag

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : WHITE V-SHAPE BOTTOM

PRICE LIST
(COLOR PRINTING)
___________________

A. 21cm x 13cm
……………………………
~100pcs @ RM30
~1000pcs @ RM190

INFO YG PERLU ANDA TAHU SEBELUM BUAT TEMPAHAN.

WHITE PAPER BAG
Type : V-SHAPE BOTTOM
Paper : Kraft paper /Recycle Paper.
Dimension : 21cm x 13cm

Ukuran yang dinyatakan adalah ukuran asal sebelum barang/goodies dimasukkan dalam paperbag. Bila barang dah dimasukkan + ruang atas dah dilipat untuk tutup paperbag nanti, paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal ek.
Ini ukuran lepas goodies dimasukkan + lipatan atas

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

Note :
1. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak
2. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik
3. Kualiti kertas WHITE V-SHAPE BOTTOM LAGI NIPIS DARI BROWN V-SHAPE BOTTOM
3. Kebiasaannya harga paperbag v -shape bottom lagi murah berbanding yg bertapak

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PROJECT DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Dimension : 21cm x 13cm

PRICE LIST
(COLOR PRINTING)
___________________

A. 21cm x 13cm
……………………………
~100pcs @ RM25
~500pcs @ RM100
~1000pcs @ RM150

B. 24CM x 15CM
……………………………
~100pcs @ RM35
~500pcs @ RM140
~1000pcs @ RM190

DOILY PAPER & WOODEN CLIP hanya sekadar hiasan. Tidak termasuk dalam harga yg dinyatakan

INFO YG PERLU ANDA TAHU SEBELUM BUAT TEMPAHAN.

BROWN PAPER BAG
Type : V-SHAPE BOTTOM
Paper : Kraft paper /Recycle Paper.

Ada 2 size/ukuran

1. 21cm x 13cm
2. 24cm x 15cm

Ukuran yang dinyatakan adalah ukuran asal sebelum barang/goodies dimasukkan dalam paperbag. Bila barang dah dimasukkan + ruang atas dah dilipat untuk tutup paperbag nanti, paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal ek.
Ini ukuran lepas goodies dimasukkan + lipatan atas

1. 21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm
2. 24cm x 15cm ~> + - 18cm x 15cm

Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami guna. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

Note :
1. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak
2. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

3. Kebiasaannya harga paperbag v -shape bottom lagi murah berbanding yg bertapak.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag
#whitepaperbagbertapak #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

Most Popular Instagram Hashtags