#whiteningfoundation

176 posts

TOP POSTS

:: Natural & Kelihatan FRESHH pake whitening foundation 😍😍 gak dempul apalgi berminyakkk 😎😎 ahh pokoknya bukan endorse 👏🏻👏🏻 ini reall testi ❤️❤️ Siap2 booming 👏🏻👏🏻 kita lg nunggu testi dr bbrapa cust yg sdh orderr jg 🤗🤗 kalian kapan?? yuk order cintaku & jdilah testi berikutnya 😎😎 Info Order 👇🏻
wa: 082293437677 🍭

#WHITENINGFOUNDATION
#HARGATERJANGKAU
#HASILKEREN❤️

Alhamdulillah satle brochure utk di agihkan dengan stockish partner.. 😍
#magicalqueen#whiteningfoundation#serum#

Ada yg mau ngelupain ULTIMA gegaraa WHITENING FOUNDATION !! uncchhhh 😍😍 Katanya mommi 1 ini sukak pake yg LIGHT loh dears, kalau kalian suka yg mn?? 😁

thankyouuu testinyaa mommi cettarku ❤️❤️ #WHITENINGFOUNDATION
#ALASBEDAK
#BBCREAM

Ok yg ni paling3 best. Sis sendiri mula tertarik dengan foundation ni sebab diekstrak dengan SERBUK MUTIARA, yg mana awak2 semua pun tahu kan serbuk mutiara kaya dengan beribu khasiat! Paling best ia dapat mencerahkan kulit 😍😍
.
.
.
Lepas dah guna Face Tinted, orang sekeliling suka tanya2..eh awak pakai ape? Nape makin cerah cantik kulit 😲 ~~ mostly semua cakap benda yg sama. So with no doubt, sis berani jamin Face Tinted sangat bagus!! Xnak ke dapat kulit cantek, lembut, putih gebu gitewww 😘 #facetinted #whiteningfoundation

Harga Promo: ❤RM30 termasuk postage ke SM
💙RM33 termasuk postage ke SS

MEET SERI! GLOW SMOOTHIE
Bedak asas dan krim penjagaan kulit 5 dalam 1 yang merawat wajah agar kelihatan bersih dan bersinar.
.
Formula yang tidak menyumbat pori-pori mengandungi kebaikan-kebaikan seperti: 💙Minyak Argan yang mengimbangi lembapan kulit dan mengurangkan tanda penuaan
💙Ekstrak Mutiara yang merawat jerawat dan jeragat serta meredakan keradangan pada kulit 💙Kaolin yang mengimbangi dan mengurangkan minyak dalam kulit
💙Vitamin C sebagai anti-oksida bagi melawan radikal bebas dalam kulit serta mencerahkan kulit wajah. .
Kebaikan Glow Smoothie:
✔Merawat dan mengecutkan jerawat
✔Melembap dan menganjalkan wajah ✔Mengecilkan pori-pori
✔Mencerahkan kulit
✔Melindungi dari sinaran UV dengan SPF 60++
✔Mesra Wudhu' ✔Tidak bercapuk bila perpeluh ✔Boleh digunakan sebagai krim malam utk merawat kulit
✔Bau yg harum dan eksklusif
✔Tahan lama
.
.
Whatsapp 016.599 1456 utk keterangan lanjut .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation

🌸FEEDBACK 🌸 FEEDBACK 🌸 FEEDBACK 🌸
🌹RA Snow White Foundation🌹
Sunblock SPF 50/PA
3 in 1 formula
💖Whitening
💖Anti Aging 💖Treatment
Do pm/whatsapp for fast response 📱
Hanim : 017-4478044

#foundation #whiteningfoundation #trustedseller

Whitening Foundation Serum only Idr 44.400 from Idr 148.000! only at www.cathydoll.co.id

Percantik kulit wajah Anda dengan menggunakan produk Cathy Doll Whitening Foundation Serum, serum wajah yang dapat mengatasi semua masalah kulit wajah Anda.

Inovasi terbaru dari Korea adalah serum pemutih wajah yang ringan untuk menutupi bintik hitam dan noda, serta mengandung nutrisi yang baik untuk kulit wajah Anda .

Mengandung bahan seperti Almond Oil , Olive Oil , Brasil Nut Oil dan Minyak yang mencerahkan kulit Anda sepanjang hari !

Cara Pakai :
Terapkan lima titik di wajah Anda , dimulai dengan dahi , dan bergerak ke hidung , dagu dan pipi . Gunakan ujung jari untuk menyebarkan lembut pada kulit wajah Anda .

Photo Credit : @pupeaymb7
pupeaymb7.blogspot.co.id

#whiteningserum#whiteningfoundationserum#whiteningfoundation#serumcathydoll#cathydollindonesia#cathydollwhitening#cathydollmakeup

Whitening foundation👇👇 👉👉mudah di aplikasikn di wajah. Tidak lengket dan mudah meresap. Hasil matte gak mudah luntur
Cocok buat semua jenis kulit
Mengandung spf 45++, Arbutin, vit c, vit e dll selain dapat menutupi kekurangan pada muka anda. Jg dpt mencerahkan kulit muka anda
INFO DAN PEMESANAN
WA :082291808909
BBM :D2AFAD25
#onlinshopmakassar #onlineshopbulukumba #sulawesiselatan #whiteningfoundation

MOST RECENT

:: Natural & Kelihatan FRESHH pake whitening foundation 😍😍 gak dempul apalgi berminyakkk 😎😎 ahh pokoknya bukan endorse 👏🏻👏🏻 ini reall testi ❤️❤️ Siap2 booming 👏🏻👏🏻 kita lg nunggu testi dr bbrapa cust yg sdh orderr jg 🤗🤗 kalian kapan?? yuk order cintaku & jdilah testi berikutnya 😎😎 Info Order 👇🏻
wa: 082293437677 🍭

#WHITENINGFOUNDATION
#HARGATERJANGKAU
#HASILKEREN❤️

:: Natural & Kelihatan FRESHH pake whitening foundation 😍😍 gak dempul apalgi berminyakkk 😎😎 ahh pokoknya bukan endorse 👏🏻👏🏻 ini reall testi ❤️❤️ Siap2 booming 👏🏻👏🏻 kita lg nunggu testi dr bbrapa cust yg sdh orderr jg 🤗🤗 kalian kapan?? yuk order cintaku & jdilah testi berikutnya 😎😎 Info Order 👇🏻
wa: 082293437677 🍭

#WHITENINGFOUNDATION
#HARGATERJANGKAU
#HASILKEREN❤️

:: Natural & Kelihatan FRESHH pake whitening foundation 😍😍 gak dempul apalgi berminyakkk 😎😎 ahh pokoknya bukan endorse 👏🏻👏🏻 ini reall testi ❤️❤️ Siap2 booming 👏🏻👏🏻 kita lg nunggu testi dr bbrapa cust yg sdh orderr jg 🤗🤗 kalian kapan?? yuk order cintaku & jdilah testi berikutnya 😎😎 Info Order 👇🏻
wa: 082293437677 🍭

#WHITENINGFOUNDATION
#HARGATERJANGKAU
#HASILKEREN❤️

Ada yg mau ngelupain ULTIMA gegaraa WHITENING FOUNDATION !! uncchhhh 😍😍 Katanya mommi 1 ini sukak pake yg LIGHT loh dears, kalau kalian suka yg mn?? 😁

thankyouuu testinyaa mommi cettarku ❤️❤️ #WHITENINGFOUNDATION
#ALASBEDAK
#BBCREAM

Son&Park Whitening Foundation : รองพื้นเซเลปรุ่นใหม่ส่งตรงจากเกาหลี 🇰🇷 "Son&Park" เป็นแบรนด์
ที่ผลิตโดยช่างแต่งหน้าชื่อดังของเกาหลี และตัวนี้ได้ ถูกใช้แต่งหน้าให้กับดารา นางแบบ นายแบบ จริง *

เนื้อรองพื้นแบบแท่ง มีเนื้อเบสสีขาวเป็นวงด้านใน ช่วยให้ผิวขาว เปล่งปลั่ง ดูกระจ่างใสขึ้น และเนื้อครีม รองพื้นสีเนื้อด้านนอก ที่ช่วยปกปิดให้เนียนเรียบ ปิดรอยดำ แดง รูขุมขนได้สนิทแน่น ! เพียงปาดเบาๆ และ ใช้แปรงอีกด้านของแท่งเกลี่ย เท่านี้ก็เนียนสวย เป๊ะ👌🏻 ✅ ขาว วาว ฉ่ำ อิ่มน้ำ ✅ ไม่ทำให้หน้าเยิ้ม มัน และเป็นคราบ
✅ ปกปิดรอยดำ-แดง รูขุมขนได้เนียนสนิท
✅ ติดทน กันน้ำ กันเหงื่อ 💧
✅ กันแดด SPF 45 PA++
✅ ช่วยปรับผิวให้กระจ่างใสขึ้น

มีให้เลือก 2 เฉดสี
No.21 : ผิวขาว
No.23 : ผิวขาวทั่วไป (ขาวเหลือง) - สองสี

ราคา : 790.-
ค่าจัดส่ง : ฟรี EMS📮

#Son&;Park #sonandpark #WhiteningFoundation #Foundation #cosmetic #koreacosmetic #FoundationStick #รองพื้น #รองพื้นแบบแท่ง #ปกปิดเนียนเรียบ #ผลิตโดยช่างแต่งหน้าชื่อดังของเกาหลี

Son&Park Whitening Foundation : รองพื้นเซเลปรุ่นใหม่ส่งตรงจากเกาหลี 🇰🇷 "Son&Park" เป็นแบรนด์
ที่ผลิตโดยช่างแต่งหน้าชื่อดังของเกาหลี และตัวนี้ได้
ถูกใช้แต่งหน้าให้กับดารา นางแบบ นายแบบ จริง *

เนื้อรองพื้นแบบแท่ง มีเนื้อเบสสีขาวเป็นวงด้านใน
ช่วยให้ผิวขาว เปล่งปลั่ง ดูกระจ่างใสขึ้น และเนื้อครีม
รองพื้นสีเนื้อด้านนอก ที่ช่วยปกปิดให้เนียนเรียบ ปิด
รอยดำ แดง รูขุมขนได้สนิทแน่น ! เพียงปาดเบาๆ และ
ใช้แปรงอีกด้านของแท่งเกลี่ย เท่านี้ก็เนียนสวย เป๊ะ👌🏻 ✅ ขาว วาว ฉ่ำ อิ่มน้ำ ✅ ไม่ทำให้หน้าเยิ้ม มัน และเป็นคราบ
✅ ปกปิดรอยดำ-แดง รูขุมขนได้เนียนสนิท
✅ ติดทน กันน้ำ กันเหงื่อ 💧
✅ กันแดด SPF 45 PA++
✅ ช่วยปรับผิวให้กระจ่างใสขึ้น

มีให้เลือก 2 เฉดสี
No.21 : ผิวขาว
No.23 : ผิวขาวทั่วไป (ขาวเหลือง) - สองสี

ราคา : 790.-
ค่าจัดส่ง : ฟรี EMS📮

#Son&;Park #sonandpark #WhiteningFoundation #Foundation #cosmetic #koreacosmetic #FoundationStick #รองพื้น #รองพื้นแบบแท่ง #ปกปิดเนียนเรียบ #ผลิตโดยช่างแต่งหน้าชื่อดังของเกาหลี

Wahh feedback customer tentang foundation serum ni so awesome... Nak tutup jerawat muka?? Nak nampak natural??? Jawapannya FOUNDATION SERUM ada vitamin yang protect muka korang tau... Nak oder atau nak tanya pun blh
Whatsapp 0198524039

No dm guys.... Hehe

#jualfoundation #cosmetic #whiteningfoundation #feedback #maribeli

Fibre Mascara Lengthening Mascara
. ✔ Memanjang dan melentikkan bulu mata
✔ Menjaga bulu mata supaya tidak mudah tertanggal
✔ Formulasinya yg kalis peluh / air
✔ Tidak mudah comot ✔ Mudah dibasuh hanya dengan pencuci muka sahaja. Tidak perlu penanggal make-up
✔ Harga RM29 . .
.
.
😍😍😍Harga combo Meet Seri Glow Smoothie dan Lush Lash Mascara RM50
.
.
.
MEET SERI! GLOW SMOOTHIE
Bedak asas dan krim penjagaan kulit 5 dalam 1 yang merawat wajah agar kelihatan bersih dan bersinar.
.
Formula yang tidak menyumbat pori-pori mengandungi kebaikan-kebaikan seperti: 💙Minyak Argan yang mengimbangi lembapan kulit dan mengurangkan tanda penuaan
💙Ekstrak Mutiara yang merawat jerawat dan jeragat serta meredakan keradangan pada kulit 💙Kaolin yang mengimbangi dan mengurangkan minyak dalam kulit
💙Vitamin C sebagai anti-oksida bagi melawan radikal bebas dalam kulit serta mencerahkan kulit wajah. .
Kebaikan Glow Smoothie:
✔Merawat dan mengecutkan jerawat
✔Melembap dan menganjalkan wajah ✔Mengecilkan pori-pori
✔Mencerahkan kulit
✔Melindungi dari sinaran UV dengan SPF 60++
✔Mesra Wudhu' ✔Tidak bercapuk bila perpeluh ✔Boleh digunakan sebagai krim malam utk merawat kulit
✔Bau yg harum dan eksklusif
✔Tahan lama
.
.
Whatsapp 016.599 1456 utk keterangan lanjut .
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation #fibremascara #fibermascara #3dmascara #mascarafiber #mascara3d

@Regrann from @meetseri.official - Fibre Mascara Lengthening Mascara
. ✔ Memanjang dan melentikkan bulu mata
✔ Menjaga bulu mata supaya tidak mudah tertanggal
✔ Formulasinya yg kalis peluh / air
✔ Tidak mudah comot ✔ Mudah dibasuh hanya dengan pencuci muka sahaja. Tidak perlu penanggal make-up
✔ Harga RM29 . .
.
.
😍😍😍Harga combo Meet Seri Glow Smoothie dan Lush Lash Mascara RM50
.
.
.
MEET SERI! GLOW SMOOTHIE
Bedak asas dan krim penjagaan kulit 5 dalam 1 yang merawat wajah agar kelihatan bersih dan bersinar.
.
Formula yang tidak menyumbat pori-pori mengandungi kebaikan-kebaikan seperti: 💙Minyak Argan yang mengimbangi lembapan kulit dan mengurangkan tanda penuaan
💙Ekstrak Mutiara yang merawat jerawat dan jeragat serta meredakan keradangan pada kulit 💙Kaolin yang mengimbangi dan mengurangkan minyak dalam kulit
💙Vitamin C sebagai anti-oksida bagi melawan radikal bebas dalam kulit serta mencerahkan kulit wajah. .
Kebaikan Glow Smoothie:
✔Merawat dan mengecutkan jerawat
✔Melembap dan menganjalkan wajah ✔Mengecilkan pori-pori
✔Mencerahkan kulit
✔Melindungi dari sinaran UV dengan SPF 60++
✔Mesra Wudhu' ✔Tidak bercapuk bila perpeluh ✔Boleh digunakan sebagai krim malam utk merawat kulit
✔Bau yg harum dan eksklusif
✔Tahan lama
.
.
Whatsapp 016.599 1456 utk keterangan lanjut .
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation #fibremascara #fibermascara #3dmascara #mascarafiber #mascara3d - #regrann

@Regrann from @meetseri.official - And it's here... Fibre Mascara Lengthening Mascara ✔ Memanjang dan melentikkan bulu mata
✔ Menjaga bulu mata supaya tidak mudah tertanggal
✔ Formulasinya yg kalis peluh / air
✔ Tidak mudah comot ✔ Mudah dibasuh hanya dengan pencuci muka sahaja. Tidak perlu penanggal make-up
✔ Harga RM29 .
.
😍😍😍Harga combo Meet Seri Glow Smoothie dan Lush Lash Mascara RM50
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation #fibremascara #fibermascara #3dmascara #mascarafiber #mascara3d - #regrann

And it's here... Fibre Mascara Lengthening Mascara ✔ Memanjang dan melentikkan bulu mata
✔ Menjaga bulu mata supaya tidak mudah tertanggal
✔ Formulasinya yg kalis peluh / air
✔ Tidak mudah comot ✔ Mudah dibasuh hanya dengan pencuci muka sahaja. Tidak perlu penanggal make-up
✔ Harga RM29 .
.
😍😍😍Harga combo Meet Seri Glow Smoothie dan Lush Lash Mascara RM50
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation #fibremascara #fibermascara #3dmascara #mascarafiber #mascara3d

Meet Seri! Glow Smoothie bukan sekadar bedak asas biasa!
.
Formulanya yang tidak menyumbat pori-pori mengandungi kebaikan Minyak Argan, Ekstrak Mutiara, Kaolin dan Vitamin C untuk merawat wajah agar kelihatan bersih dan bersinar.
.
Kebaikan Glow Smoothie:
✔Merawat dan mengecutkan jerawat
✔Melembap dan menganjalkan wajah ✔Mengecilkan pori-pori
✔Mencerahkan kulit
✔Melindungi dari sinaran UV
✔Mesra Wudhu' ✔Tidak bercapuk bila perpeluh ✔Boleh digunakan sebagai krim malam utk merawat kulit
✔Bau yg harum dan eksklusif
✔Tahan lama
.
.
Whatsapp 016.599 1456 utk keterangan lanjut .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation #bazaarpaknil

Whitening foundation👇👇 👉👉mudah di aplikasikn di wajah. Tidak lengket dan mudah meresap. Hasil matte gak mudah luntur
Cocok buat semua jenis kulit
Mengandung spf 45++, Arbutin, vit c, vit e dll selain dapat menutupi kekurangan pada muka anda. Jg dpt mencerahkan kulit muka anda
INFO DAN PEMESANAN
WA :082291808909
BBM :D2AFAD25
#onlinshopmakassar #onlineshopbulukumba #sulawesiselatan #whiteningfoundation

Meet Seri! Glow Smoothie is not just your ordinary Make-up.
.
It is Non-comedogenic, therefore does not clog pores and contains the goodness of Argan Oil, Pearl Extract, Kaolin Clay and Vitamin C to give you that flawless and natural looking skin you always wanted.
.
The benefits include:
✔Acne treatment
✔Moisturises and firms skin
✔Reduces pores
✔Brightens complexion
✔Protects your skin from the UV rays
✔Wudhu' Friendly ✔Does Not leave residue when sweating ✔Can be used as Night treatment
✔Smells exclusive
✔Long lasting
.
To order
Whatsapp 016.599 1456
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation

52.000
Snow White Cream / Sunblok Whitening Foundation / Sunblok Padat

Yang asli dan terbaik hanya disini.!!!!! READY BANYAK....BANYAK :)
SUDAH BPOM YA..JADI LEBIH AMAN
NOMOR : NA18150103725
Sunblock dengan foundation plus Whitening
Diperkaya dengan pelembab, vitamin A,C,E dan bahan alami lainnya sebagai antioksidan, menjadikan kulit wajah sehat, tampak lebih halus, putih dan berseri.
Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan kisut-kisut pada kulit. Kulit yang kasar dan hitam dapat berubah menjadi putih, bersih dan bercahaya.
Juga dapat digunakan sebagai foundation supaya kulit tetap halus, bercahaya dan awet muda.

Kandungannya alfa arbutin aqua,glycerin,stearic acid,cetyl alcohol,isopropyl myristate,octyl methoxycinnamate,benzophenone,glycol distearate,licorice extract,aloe barbadensis extract,lanosterol esters,beeswax,triethanolamine,bht,metylparaben,titanium dioxide,lanolin,fragrance,cl 19140
Tersedia varian warna kuning / ivory, pink /coklat muda

#snowwhitecream
#sunblock
#whiteningfoundation
#sunblokpadat
#creampemutihmanjur
#creampemutihaman
#paketpemutihaman
#paketpemutihmurah
#grosirkosmetik
#pusatkosmetikmurah

Harga Promo: ❤RM30 termasuk postage ke SM
💙RM33 termasuk postage ke SS

MEET SERI! GLOW SMOOTHIE
Bedak asas dan krim penjagaan kulit 5 dalam 1 yang merawat wajah agar kelihatan bersih dan bersinar.
.
Formula yang tidak menyumbat pori-pori mengandungi kebaikan-kebaikan seperti: 💙Minyak Argan yang mengimbangi lembapan kulit dan mengurangkan tanda penuaan
💙Ekstrak Mutiara yang merawat jerawat dan jeragat serta meredakan keradangan pada kulit 💙Kaolin yang mengimbangi dan mengurangkan minyak dalam kulit
💙Vitamin C sebagai anti-oksida bagi melawan radikal bebas dalam kulit serta mencerahkan kulit wajah. .
Kebaikan Glow Smoothie:
✔Merawat dan mengecutkan jerawat
✔Melembap dan menganjalkan wajah ✔Mengecilkan pori-pori
✔Mencerahkan kulit
✔Melindungi dari sinaran UV dengan SPF 60++
✔Mesra Wudhu' ✔Tidak bercapuk bila perpeluh ✔Boleh digunakan sebagai krim malam utk merawat kulit
✔Bau yg harum dan eksklusif
✔Tahan lama
.
.
Whatsapp 016.599 1456 utk keterangan lanjut .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foundation #glowfoundation #skincarefoundation #whiteningfoundation #treatmentfoundation #meetserifoundation

Most Popular Instagram Hashtags